Omkostninger til at opbygge et websted 2020 | Vores forsøg og oplevelser

omkostninger til at opbygge et webstedDet “ægte” omkostninger til at opbygge et websted var et komplet mysterium for os helt i begyndelsen. Ville det være $ 500? $ 1.000? $ 5.000? Eller himmel forbyder mere??

Da vi besluttede at opbygge websteder for at eksperimentere med at generere indkomst på siden tilbage i 2010, gjorde vi ikke’Jeg ved endda, hvad det første skridt er at opbygge et websted, ligeglad omkostningerne ved at bygge en.


Det gjorde vi ikke’Jeg ved ikke hvordan man koder, så det var helt ude af spørgsmålet at opbygge et brugerdefineret websted på egen hånd.

Vi kiggede rundt på nettet, og der var et par diskussionsartikler om udgifterne til at opbygge et websted. Mens disse gav os et par referencepunkter, var de fokuseret på omkostningerne ved opbygning af brugerdefinerede websteder.

På det tidspunkt kunne et tilpasset designet websted være i vores fremtid, men vi var ikke klar til den slags økonomiske, mentale og tidsforpligtelser endnu.

Efter vores lange, ujævn rejse med at finde ud af ting (mening, trække det meste af vores hår ud og føle sig som vi)’vi bliver virkelig vrede mennesker fra tid til anden), vi har nogle få datapunkter til at fremhæve, indsigt og selvrefleksioner til at dele med dig.

Omrids

Klik på følgende links for at læse de specifikke sektioner:

1. Vores formålsløse forsøg på at gætte omkostningerne ved opbygning af et websted

2. Begynd i det små for at administrere omkostninger og begrænse dine potentielle tab

3. 4 spørgsmål – Find ud af, hvad du faktisk har brug for, FØR du starter

4. Ved, hvilken type websted du skal bygge – Det påvirker dine omkostninger

5. Det grundlæggende for at undgå en økonomisk katastrofe

6. Træk & drop website builders & hvor meget de koster

7. Omkostninger til opbygning af et websted (træk og slip bygherrer, WordPress eller brugerdefineret)

8. Din tid koster også en bygning af dit websted

9. Konklusion

Vælg en webstedsbygger og tjen penge online i dag

Hvilken type websted vil du bygge?

opbyg et websted opbyg en online butik WEBSITE ONLINE BUTIK

GÆSNING OM OMKOSTNINGERNE TIL OPbygning af en hjemmeside – VORES FUTIL ATTEMPT

forvirret-om-cost-of-bygning-en-hjemmeside-minVi forsøgte at finde ud af de endelige omkostninger ved at bygge vores websted, da vi først startede, og det blev bare et så tungt fokuspunkt for os, at det lammede os fra at tage det første skridt hen imod oprettelse af et websted.

Vi var så fokuserede på penge og budget, at det virkelig blændede os med hensyn til at fokusere på det større billede. For os var det at begynde at bygge websteder for at sælge produkter online.

Vi var helt besat af spørgsmål som:

 • Har jeg virkelig brug for en webstedsdesigner?
 • Hvordan skal jeg ansætte en designer eller udvikler & hvor meget koster de i udviklingslande (såsom Indien) eller i udviklede lande?
 • Har jeg brug for både en designer og en udvikler? Den ene er at få websitet til at se godt ud, og den anden er en kodetekniker, der bygger webstedets motor.
 • Hvor finder jeg gode designere og udviklere?
 • Hvor mange timer har de virkelig brug for? De sagde, at det vil tage dem 1.000 timer. Virkelig?
 • Får jeg virkelig det, jeg vil efter at have betalt?
 • Ville de “virkelig” forstå min vision?
 • Hvordan ved jeg, at de vandt’rive mig af? Jeg don’t kender dem endda!
 • Hvad kan jeg gøre, hvis jeg bliver rippet af? Får jeg nogensinde tilbage mine penge???
 • Jeg don’Jeg har et stort budget, så hvis de ripper mig, jeg’m virkelig skruet!!!!
 • Blah bla bla (andre tilfældige, hektiske spørgsmål)…

Hvis du tænker på nøjagtig de samme ting – STOP!

At have fordelen ved at begå alle mulige fejl i de sidste par år, en af ​​de største fejltagelser, vi gjorde, var, at vi ikke gjorde det’t stille de rigtige spørgsmål.

Når vi ser tilbage, opførte vores sind sig som en over-hyper abe fanget i et lille bur, og bare raslede det for at prøve at befri os fra at føle sig fast. At ikke vide de gennemsnitlige omkostninger til at opbygge et websted forhindrede os i at komme videre.

I årenes løb har vi og vores venner på Expert Market håndplukket nogle kvalitetspartnere, der hurtigt kan opbygge fantastiske websteder. hvis du’kæmper selv for at opbygge en eller bare don’t har tid, ansættelse af en professionel er det værd at overveje. Se nedenfor!

START SMÅ MED BABYTRIN – Begræns dine potentielle tab

Efter at have stået stille og kæmpet for at finde ud af vores næste skridt, huskede jeg, hvad min gymnasiemekaniker butiksklasse sagde:

“For at lære at bygge en motor til en bil, lad’s starter med at bygge denne lille motor til en plæneklipper.”

Den enkle idé er at starte små, få fødderne våde, inden vi går videre til større ting. På den måde kan skaden (hvis nogen) være begrænset.

Den mentale fejl, vi havde, var, at vi så for os et storslået, komplekst websted. Hvis en besøgende gjorde dette, gør vores websted det. Hvis han / hun gjorde det, så gør denne anden ting magisk det.

Det gjorde vi ikke’Jeg har endda lært det grundlæggende, og vi tænkte på, hvordan man bygger websteder, der fungerede som Amazon, Facebook eller Groupon.

At’kan lide at planlægge at bygge en Ferrari, da vi ikke gjorde det’Jeg ved, hvad en motor er til, eller hvordan man sætter gas i gasstanken.

Helt vildt? Ja.

Det’det samme med bygning af websteder. Don’Jeg bliver så forkælet med at bygge det perfekte websted.

Den vigtigste ting er at komme i gang, opbygge noget momentum og begrænse din økonomiske forpligtelse, hvis tingene ikke gør det’t træne (ligesom alle investeringer).

Ja, omkostningerne ved opbygning af et websted er et problem, men der er måder at gøre det på “styre” dette – som vi’Jeg går over nedenfor.

Tag en dyb indånding og lad’s bevæger sig fremad…

4 SPØRGSMÅL – Find ud af, hvad du faktisk behøver, inden du starter

I starten af ​​vores rejse stillede vi alle de forkerte spørgsmål, og det førte til, at vi kastede alt mod væggen og bad om, at noget faktisk ville holde fast.

Dette er et klassisk tilfælde af “Jeg don’Jeg har en anelse, hvad jeg virkelig ønsker…”

hvis du’du føler det på den måde, det’er helt normal. Ingen forventer, at du ved, hvad du skal passe på og det’hvorfor du’igen læse denne artikel, ikke?

Vi eksperimenterede med træk & drop website builders, WordPress, gratis skabeloner, betalte skabeloner. Vi har endda tappet et par tusind dollars for at få et tilpasset WordPress-websted bygget.

Så det’det er fair at sige vi’ve “været rundt om blokken” et par gange og tog vores rimelige andel af ujævnhed og blå mærker.

Bagefter, vi løb i cirkler, fordi vi stillede alle de RETE spørgsmål.

Så vi tog lidt fri, omgrupperede og justerede vores tilgang til planlægning af vores websted.

Vi forenklede processen med disse fire spørgsmål, som du bør stille dig selv:

# 1. Hvad’er dit realistiske budget til dit websted?

Omkostningerne ved opbygning af et websted går ud over design og oprindelig opsætning.

Der er mange løbende vedligeholdelsesomkostninger som hosting, fejlsøgning / fejlfinding, tilføjelse af nye funktioner / værktøjer osv.

Så du har virkelig to lag omkostninger, der skal budgetteres til (1) den første opsætning og design og (2) de løbende månedlige eller årlige vedligeholdelsesomkostninger.

Hvis du har økonomiske ressourcer, der kan gå op til hundreder af dollars om måneden til at investere i dit websted, kan noget som WordPress muligvis fungere godt for dig.

hvis du’er ikke klar til at bruge mere end $ 100 pr. måned, da din virksomhed ikke er på det tidspunkt endnu, derefter en hostet løsning (f.eks. et træk & drop website builder) kan være den bedre metode.

Så tænk på hvor meget du er parat til at investere løbende. Er det over $ 100 pr. Måned? Eller mindre end $ 100 pr. Måned?

Vi’Jeg kommer ind på nogle flere numre nedenfor.

Hvis du mener, at en webstedsbygger kan være den bedste mulighed for dig, kan du hurtigt sammenligne vores favoritter i nedenstående tabel:

# 2. Hvordan vil du administrere dit websted?

Vil du have fuld kontrol over dit websted og gøre ting selv? Eller vil du aflevere alt arbejde til en designer / udvikler?

Dette var en meget vigtig overvejelse, vi gik glip af.

Husk, at hvis du ikke gør det’t huske at aflevere arbejdet, dig’Jeg bliver generelt nødt til at vente på, at arbejdet skal udføres, medmindre du har ansat din egen heltids designer / udvikler. Ventetiden kan variere afhængigt af din entreprenørs arbejdsbyrde og generelle lydhørhed.

Dengang har vi allerede et specialdesignet websted på WordPress. Mens et brugerdefineret design lyder sexet, var der et par problemer, vi ikke gjorde’t forventer.

Efter at have betjent det tilpassede WordPress-sted i et par måneder på det tidspunkt opdagede vi, at vi ikke gjorde det’Jeg kan godt lide det så meget på grund af:

 • Nogle WordPress-plugins er i konflikt med vores design. Da vi installerede nogle af værktøjerne / plugins, ødelagde de nogle af de brugerdefinerede funktioner, som vores udvikler byggede. Så vi var nødt til at betale vores udvikler for at re-konfigurere vores websted for at få tingene til at fungere. Når du’sammenlægge værktøjer, der er bygget af forskellige udviklere, det’det er ikke overraskende, at nogle af dem vandt’t arbejde godt sammen. Det’er bare en del af processen, og det var frustrerende for os, da det tilføjede vores mentale byrde.
 • WordPress gør det ikke’t har det mest brugervenlige layoutdesign. Hvis du f.eks. Vil tilføje et stort lysbilledshow øverst på din side, skal du muligvis tilføje et plugin eller et tilpasset kodestykket (hvis skabelonen ikke gør det’t har et diasshowværktøj, der er forudindbygget i layoutet). Hvis du vil flytte noget indhold rundt på siden, skal du redigere koder. Det føltes som om hver gang vi ønskede at redigere designet, måtte vi betale vores udvikler for at hjælpe os, da vi ikke’t ved, hvordan man koder dengang.

Så spørg dig selv – vil du have fuld kontrol over redigeringsaspekterne på dit websted uden at vide, hvordan du koder? Eller er du okay med at aflevere alle redigeringer (store og små) til lejede entreprenører?

Hvis du ikke gør det’t vil betale og vente på, at nogen gør alle ændringerne på dit websted, så du kan bevare et vist niveau af kontrol og derefter et træk & drop website builder vil være mere velegnet.

Hvis du har budgettet og vil aflaste de fleste ting til en ansat, kan noget mere avanceret som WordPress muligvis fungere godt.

# 3. Hvilke funktioner har du brug for NU, hvilke funktioner har du brug for LATER, og hvilke funktioner er bare “rart at have”?

Da vi først startede, ville vi have alt. Vi ønskede alle de klokker og fløjter, som vi ser andre seje websteder har. Vi ønskede, hvad vi troede ville være den perfekte opsætning.

Efter at have ramt muren et par for mange gange, indså vi, at vores liv var meget mere behageligt uden den hovedpine, som kompleksiteten bringer.

Det gjorde vi ikke’t har brug for alle klokker og fløjter for, at vores virksomhed kan fungere. Hvis vores forretningsmodel var mangelfuld, vandt alle designkompleksiteterne’t gør en meningsfuld forskel.

Så vi besluttede, at det var bedst at holde tingene enkle og hensynsløst klipte funktioner, vi ikke har’t absolut brug for at opbygge et magert, funktionelt websted, der er godt nok til at få arbejdet gjort. Vi vidste, at når vi først tjener penge fra webstedet, kan vi altid opgradere senere.

Spørg dig selv – har du brug for alt lige nu? Vil din virksomhed mislykkes, hvis du ikke gjorde det’t har det perfekte websted?

Virksomheder don’t mislykkes, fordi deres websteder mangler klokker og fløjter. Hvis du kan finde ud af et problem, der skal løses, lover vi dig, at du ikke gør det’t har brug for det mest avancerede websted for at opbygge en virksomhed.

Don’glem ikke – vi garanterer, at du bliver nødt til at omdesigne din hjemmeside på et tidspunkt. Det kan være en stor fornyelse eller bare omdesigne en del af dit websted. Du vil foretage en masse ændringer i layoutet og indholdet, da du bedre forstår, hvad dine webstedbesøgere leder efter, og hvad’s arbejder på din hjemmeside, og hvad er der ikke’t. Husk dette, og planlæg derefter. Vi ønskede, at nogen fortalte os om det dengang.

Byg en grundlæggende, funktionel version af dit websted og opgrader senere, når du har brug for det. Det værste, du kan gøre, er at tilbringe måneder og begå en masse penge på at opbygge et websted og derefter finde ud af, at din virksomhed ikke gør det’t helt arbejde.

# 4. Vil du selv beskæftige dig med hosting, sikkerhed og tekniske aspekter?

Det kan være meget administrativt at betjene et websted. Ting som f.eks. Konfiguration af dine hostingtjenester, overvågning af det, opdatering af din platform (f.eks. WordPress-opdateringer, der udstedes fra tid til anden), sikre, at opdateringerne er vundet’t er i konflikt med din skabelon og plugins osv.

Disse er måske ikke en stor ting for erfarne veteraner eller folk, der ikke gør’husk at rulle ærmerne op for at udføre lidt teknisk arbejde. Men er du den person?

Vi har tilflugtssted’Derefter oplevede jeg ikke nok til at overveje dette spørgsmål, inden vi oprettede vores WordPress-websted, og endte med et meget mere teknisk arbejde at styre, end vi forhandlede om.

Det er en personlig præference at styre de tekniske aspekter af dit websted. Du don’Det er nødt til, hvis du ikke gør det’t vil (ved hjælp af træk) & slip webstedsbyggere – mere nedenfor).

Nogle mennesker don’t huske det og har tid og ressourcer til at håndtere det. Nogle vandt’t har tid, økonomiske og mentale ressourcer. Gør du?

Vide, hvilken type websted, du skal bygge – det påvirker dine omkostninger!

Hvordan besvarede du de fire spørgsmål ovenfor?

En mere fleksibel og intensiv platform som WordPress fungerer godt for dig, hvis:

 1. Du har et højere og fleksibelt budget (BÅDE for installationsfasen og løbende vedligeholdelsesfase).
 2. Du foretrækker ikke at være for hænder på at bygge og redigere dit websted. Du har de økonomiske ressourcer til at outsource arbejdet til designere / udviklere, selv når det drejer sig om at lave små designredigeringer. Du don også’t øje med at vente på, at ændringerne skal udføres.
 3. Du har virkelig brug for avancerede funktioner og flere klokker og fløjter, der kan tilpasses kodet til dit websted og dig’er okay med at betale nogen for at ordne dem, hvis de går i stykker.
 4. Du don’husk at styre hosting af dig selv, udføre opdateringer til WordPress og overvåge din websteds ydeevne – dybest set at spille rollen som IT Manager for dit websted.

Hvis du er bekymret over et af ovenstående spørgsmål, kan du overveje at bruge et træk & slip webstedsbygger for at komme i gang.

Du kan altid opgradere til mere avancerede webstedsbyggere (som WordPress), hvis din virksomhed kommer til et punkt, hvor en sådan investering er berettiget.

At springe ind i at bruge noget som WordPress kræver en betydelig investering af din tid (hvilket kan være begrænset, da du sandsynligvis har andre ting at gøre). Det er også en stor finansiel investering.

Så hvis du’er ikke 100% sikker på, at du har brug for noget så avanceret som WordPress, hvordan styrer / reducerer du dine risici?

LÆR GRUNDLÆGGENDE FOR WEBSTEDSBYGGNING FOR AT BEGRÆNSE EN FINANSIEL KATTER

kapitel-2 --- let-at-bruge-website-builder-minHvad vi endelig besluttede at gøre var at starte rigtig lille. Et lille skridt ad gangen, så at sige.

Vi blev temmelig banket op fra at jagte alle de nyeste funktioner, og helt ærligt gjorde vi det ikke’t har tid til at håndtere alt det tekniske arbejde, der fulgte med mere avancerede webbyggere.

Alt, hvad vi ønskede (og havde brug for) var et funktionelt websted, der arbejdede og gjorde ikke’t kræver meget tid, penge og løbende vedligeholdelsesforpligtelser.

Vi forsøgte at opbygge en virksomhed, så vi begik en masse tid og penge til et websted’t en prioritet eller a “skal”.

Træk og slip webstedsbyggerne er online software, der gjorde det muligt for os at oprette websteder uden at vide, hvordan vi skriver en kodelinie. Så det var perfekt for os.

De har også supportteam til at besvare eventuelle spørgsmål og tekniske teams til at styre alle de tekniske aspekter ved at opbygge websteder, så vi don’jeg skal.

Hvis vores forretningskoncept fungerede eller fik trækkraft, kan vi altid investere mere penge og tid på at opbygge et mere avanceret websted eller endda ansætte en udvikler til at hjælpe os.

guide-sektion-thumbnail1-minMen inden vi nåede til dette punkt, ville vi beskytte os selv fra et økonomisk engagementsperspektiv og “bevise ud” forretningsidéen først med et træk & drop website builder.

Ved at bruge et par webstedsbyggere blev vi mere fortrolige med, hvad domænenavne er, hvordan man forbinder dem til websteder, hvordan man opretter e-mails, hvordan man bruger enkle billedredigerere til at oprette grafik, hvordan man udfører grundlæggende SEO (søgemaskineoptimering) , hvordan man opretter blogindlæg, hvordan man genererer indhold osv.

Dette er alle de grundlæggende elementer i at opbygge et funktionelt websted. Ved hjælp af disse enkle at bruge, kode-fri, webstedsbyggere, gjorde det muligt for os at frigøre en masse af vores tid, så vi kan “øve sig” andre aspekter ved opbygning af et websted.

Når vi ser tilbage, hvis vi var for fanget i at lære at kode, eller lære at styre en udvikler uden at have fordelen ved at bygge et par enklere websteder først, tror jeg stadig, at vi kan komme til det, vi er i dag, men den vej ville har været meget rockere (mentalt og økonomisk).

At opbygge websteder og få din virksomhed til at trives med webstedet er ikke en enkelt bevægende del isoleret. Det er et helt system, der involverer en masse forskellige bevægelige dele (marketing, produktoprettelse osv.)

Udnyt hjælp af et træk & drop website builder, noget der’s ganske enkel at bruge, gjorde det muligt for os at frigøre så meget af vores tid og mental energi til at fokusere på andre ting.

Vi tilskriver virkelig det faktum, at vi var i stand til at frigøre os fra mentale ængstelser ved at opbygge et komplekst websted, kanalisere vores energi til andre vigtigere dele af vores forretning, til det, vi’er i stand til at nå i dag.

HVAD ER Nogle trækker & DROP WEBSITE BUILDERS & HVOR MEGET KOSTER DE?

Hvis du føler, at brug af et træk og slip-webstedsbygger kan være en potentiel mulighed for dig (hvor det er’er let nok for dig at administrere hele dit websted, og uden at du behøver at vide, hvordan du koder), så er det’det er tid til at teste nogle få af dem for at se, hvilken webstedsbygger der faktisk fungerer bedst for dig.

Siden vi’Vi har brugt mange af dem i vid udstrækning tidligere, vi sammenligner en sammenligning for at fremhæve fordele og ulemper ved nogle af webstedsbyggerne. Det afhænger virkelig af, hvad du har brug for, og hvordan du kunne lide at bruge deres brugergrænseflade.

Brug af en webstedsbygger koster alt fra $ 4 – $ 25 pr. Måned, afhængigt af hvilken webstedsbygger du bruger, og hvilken plan du tilmelder dig.

De fleste af disse websteder har en gratis plan, så du kan teste dem gratis, inden du går ind. Der er ingen tidsbegrænsninger for deres gratis planer, så du kan fortsætte med at bruge den gratis plan så længe du vil. Hvis de ikke gør det’Hvis du har en gratis plan, har de mindst en gratis prøveperiode på mindst 2 uger.

Mens de betalte planer er månedlige, tilbagevendende gebyrer, skal du huske tanken her er at begrænse dine økonomiske risici.

Vores tankeproces var – vi kan mage $ 25 pr. Måned (og det’s ved de højere månedlige planer), i stedet for at betale en “uprøvede” udvikler hundreder til tusinder af dollars.

Endvidere, til $ 25 eller deromkring pr. Måned, får vi support fra deres kundeplejehold, og deres tekniske team arbejder i baggrunden for at sikre, at alle de tekniske aspekter af vores websted er fuldt styret.

Hvad’er det værste, der kan ske? Vi kan altid annullere vores plan med webstedsbyggeren og gå væk.

Don’glem at du kan blive fuldt ud komfortabel med bygherren, da du kan bruge deres gratis plan eller gratis prøveperiode. Faktisk kan du næsten bygge et komplet websted med en gratis plan uden at betale en krone til dem.

Webstedsbyggerne giver dig det meste af de værktøjer, du har brug for til at opbygge et funktionelt websted, herunder hostingtjenester (så dit websted kan offentliggøres online), værktøjer til oprettelse af indhold (evne til at indsætte titler, tekst, grafik, slideshows osv.), Og designskabeloner.

Du får alt dette gratis, og for at låse op for flere værktøjer har du muligheden for at opgradere.

At’s hvordan du effektivt kan styre dine økonomiske risici og lige så vigtigt at stoppe mentalt besat over de gennemsnitlige omkostninger til at opbygge et websted.

Nogle af webstedsbyggerne giver dig et gratis brugerdefineret domænenavn for det første år, hvis du tilmelder dig deres årlige planer. Efter det første gratisår koster det typisk omkring $ 20 at forny hvert år. Hvis du foretrækker at købe dit eget brugerdefinerede domænenavn et andet sted, da det normalt er billigere, kan du købe dit domænenavn via GoDaddy, og det vil koste dig omkring $ 12 – $ 15 pr. År. Fra et større billedperspektiv er det’er ikke en signifikant forskel.

OMKOSTNINGER TIL OPbygning af en hjemmeside, der bruger et træk & DROP BUILDER, WORDPRESS ELLER OPRETTELSE AF EN TILPASNING WEBSITE

Vi kender dig’er ret ivrig efter at dykke ned i nogle grove tal. Så lad’s kommer i gang.

Hvis du vil have nogle bredbåndsvise guesstimater, her er de pr. År:

 • Træk & Drop Builder – $ 100 til $ 400
 • WordPress – $ 140 til $ 500 **
 • Brugerdefineret – $ 2.000 – $ 10.000+

Vi’har løst taget hensyn til omkostningerne ved et domænenavn, billigere hosting og premium skabelon til WordPress og nogle datapunkter fra vores egne oplevelser med at få bygget et brugerdefineret websted.

Her er nogle diskussionsartikler, som vi har, som du giver dig en mere dybtgående idé om vores tanker om sammenligning ved hjælp af et træk & drop website builder mod at bruge WordPress.

Elegante temaer (en af ​​de bedste WordPress-temaudviklere i dag) estimerede, at det kan tage omkring $ 200 – $ 1.000 + bare for at komme i gang med WordPress (og dette betyder ikke noget i at ansætte nogen til at hjælpe dig).

koster at bygge et websted - elegante temaerKilde: Elegante temaer (note: antager, at du ikke gør det’t ansæt nogen til at hjælpe dig)

De vurderede også, at et tilpasset WordPress-tema vil koste omkring $ 3.000 – $ 6.000 (til design og udvikling), og et tilpasset WordPress-websted er omkring $ 6.000 – $ 15.000 (til design og udvikling, med brugerdefinerede plugins). Du kan se deres estimater her.

Det’det er vigtigt at indse, at det’det er virkelig udfordrende at kortlægge selv en ballpark-pris. hvis du’vi nogensinde har talt med nogle mennesker, der forsøgte at bygge deres egne huse, så er en ret konsistent historie budgetterne på grund af uforudsete omstændigheder. Det samme koncept gælder meget på samme måde til opbygning af et brugerdefineret websted.

Omkostningerne ved at opbygge et websted er et konstant bevægende mål, især når det kommer til WordPress eller brugerdefinerede websteder.

Dette er grunden til at bruge en drag and drop-webstedsbygger er en god måde at begynde at lære det grundlæggende ved webstedsopbygning, eksperimentere med dine ideer og begrænse dine økonomiske risici (da det månedlige gebyr er fast, og du kan bygge dit eget sted som uden koder – du don’t skal overhovedet være teknisk).

DIN TID ER OGSÅ EN OMKOSTNING TIL OPbygning af din hjemmeside

Lade’s face it, tid er penge.

Hvis du vil opbygge et websted, skal du være parat til at bruge en masse mental og fysisk energi i dit projekt (selv hvis du outsource bygningen af ​​dit websted).

Hvordan vurderer du disse omkostninger i opbygningen af ​​dit websted? Nå, du’Jeg bliver nødt til at tage et gæt, hvor meget en time af din tid er værd.

Er en time af din tid værd $ 20? $ 50? $ 100? Hvis nogen henvendte sig til dig og spurgte, hvor meget det vil tage “køb” en time af din tid til at hjælpe dem med at gøre noget, hvad’er en rimelig pris for dig? Det beløb, som din arbejdsgiver betaler dig lige nu, kan også være en grov måler.

Tag dette nummer, gang det med, hvor mange timer du planlægger / budgetterer til at oprette din hjemmeside, og du vil løst gætte, hvor mange ekstra omkostninger det vil tage at opbygge din hjemmeside (baseret på din tidsforpligtelse).

Så vil du bruge tid på at finde ud af alle tekniske ting, såsom hosting, sikkerhed, kodning? Det tilføjer virkelig hurtigt baseret på vores egne oplevelser.

Ikke kun er tekniske aspekter en vigtig tidssug, de har en tendens til at ødelægge dit humør, livssyn og gør dig bare til en temmelig grumpy person til at være i nærheden (’s hvad skete der med os!)

Så omkostningerne strækker sig ud over tid og kan påvirke din personlige lykke!

Brug af et træk & drop builder fjerner dette smertepunkt i temmelig stort omfang. De håndterer al den tekniske hovedpine, så du kan fokusere på andre vigtigere ting og generelt holde dig i et meget bedre humør!

KONKLUSION – OMKOSTNINGERNE TIL OPbygning af en hjemmeside

Vi ved, hvor frustrerende det er at oprette din egen hjemmeside, især når det er din første gang. Der er en million ting og bekymringer, der løber gennem dit sind, og vi’vi har været igennem det selv.

Som med alle større bestræbelser eller projekter, som du ønsker at udforske, start med små baby-trin for at hjælpe med at begrænse dine nedsatte risici.

Så i stedet for at gå ud med alle dine våben, der forbliver, forpligte tusinder af dollars til en uprøvet udvikler for at bygge din hjemmeside for dig, hvorfor ikke prøve at gøre det selv med et mindre månedligt tilsagn på $ 4 – $ 25 ved at bruge en webstedsbygger?

Hvis du skifter mening efter et par måneder, er dine økonomiske tab kun begrænset til omkring $ 100 – det’s temmelig anstændigt med hensyn til risikostyring.

Brug af en webstedsbygger fjerner meget af den tekniske hovedpine dig’d støder på og begrænser dine økonomiske risici.

Dette hjælper dig også med at befri dig fra den mentale angst ved konstant at bekymre dig om, hvor meget det vil koste dig at oprette et websted. Du kan altid stoppe dine månedlige betalingsplaner.

Hvis det websted, du opretter, viser potentiale og får din virksomhed / projekt til at gå i den rigtige retning, kan du altid overveje at investere flere penge i at opbygge et mere tilpasset websted senere. På det tidspunkt, dig’Jeg har en generel fornemmelse af, hvordan webstedsopbygning fungerer.

Dette er en af ​​de bedste tilgange til at begrænse dine økonomiske risici, når det gælder opbygning af dit første websted.

Webstedsbyggerne giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang for at få fart, så du kan se faktiske konkrete resultater. Versus at gennemgå en serie mental gymnastik, forsøger at sortere alt det tekniske “ting og sager” at bygge websteder og bekymre dig om, hvor mange tusinder af dollars en dårlig udvikler potentielt kan rippe fra dig.

Ikke at sige, at dette sker meget, men det’s “frygt faktor” der lammer dig fra at handle og gå videre. At’hvad der skete med os dengang, og det var ikke’t overhovedet sjovt.

Så for at spare dig selv tid, hovedpine og for at minimere dine økonomiske risici anbefaler vi, at du overvejer at afprøve dine ideer med kodefrie webstedsbyggere.

Find ud af mere:

De bedste webstedsbyggere, der trækkes og slip

De bedste e-handelswebbyggere

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me