Sådan sikres et websted

Sådan sikres et websted sikkert: 7 tip, du kan’t Lad dig ignorere

hvordan man sikrer et webstedEt hackerangreb forekommer hvert 39. sekund i USA, påvirker en ud af tre amerikanere hvert år.


Don’t lade hoveddøren på dit websted være åben! Du skal sikre dit websted, hvilket betyder at sætte beskyttelse på plads for at forhindre hackere, bugs og andre onlinespil. Ellers kan dine data være i fare, dit websted kan gå ned, eller du kan endda tabe penge.

Men jeg’m ikke engang tjene penge via min hjemmeside. Det’er bare en lille blog. Hvorfor skulle nogen hacke mig? Hvorfor betyder det endda, om en hacker alligevel kommer ind?

Bortset fra at miste penge, kan hacking resultere i store tab i trafik, dit websted bliver suspenderet eller styrt ned og endda identitetstyveri. Dine personlige data og dine besøgende kan være i fare.

Men hvordan skal jeg bekæmpe hackere? jeg’Jeg er ikke så teknisk dygtig!

Dette er en anden almindelig bekymring, men heldigvis, du don’t har brug for skræmmende teknologiske færdigheder for at sikre dit websted. Der er nogle superenkle ting, du kan gøre for at med succes afværge angreb – og denne guide vil lede dig gennem de syv top:

Sådan sikres dit websted

 1. Installer SSL
 2. Brug anti-malware-software
 3. Gør dine adgangskoder uovervindelige
 4. Hold dit websted opdateret
 5. Don’t hjælpe hackerne
 6. Accepter manuelt kommentarer på stedet
 7. Kør regelmæssige sikkerhedskopier

Hvordan bliver websteder hacket?

Inden vi går nærmere ind på, hvordan du forhindrer, at dit websted bliver hacket, skal vi sandsynligvis tale om, hvordan et hacket websted ser ud.

Mens der’Det er ingen fast måde, at et websted ser efter at være hacket, der er mønstre. Og vi skal fortælle dig nu, hvis dit websted er blevet hacket, du’Jeg vil ikke være i tvivl om det, fordi noget vil være meget galt. Her er nogle almindelige måder, hvorpå hacking præsenterer sig selv:

 • ransomware. Hackeren truer med at offentliggøre dine data og / eller tilbageholde adgang til dit websted, medmindre der udbetales et løsepenge.
 • Gibberish hack. Du’Jeg vil se masser af automatisk oprettede sider fyldt med nøgleord og gibberish med det formål at få dem til at rangere på Google for nøgleord. Når du klikker på dem’Jeg omdirigerer til et svimlet sted.
 • Tilsluttede søgeord hack. Som ovenfor, men lidt mere sofistikeret – ved første øjekast vil disse ligne dit websted’s sider, da kun det skriftlige indhold ændres.
 • Japanske nøgleord hack. Opretter tilfældige sider på japansk, fuld af tilknyttede links til butikker, der sælger falske varer.
 • Ondsindet kode / vira. Hvis en ondsindet kode eller en virus indsættes på dit websted, kan dit websted godt gå ned, eller du kan muligvis ikke få adgang til det. Du finder måske ud, at al din hardware også er påvirket.
 • Denial of Service (DoS). Hackere bruger bots til at overbelaste et websted med anmodninger og nedbryde serveren’er tændt.
 • Phishing. Svindlere kontakter dine kunder, som foregiver at være en del af din virksomhed og bruger dit branding i håb om at finde personlige oplysninger.

FRA EKSPERTEN

krs lambiase-hovedskudVi spurgte Krys Lambiase, Senior Product Marketing Manager hos Endurance International Group (EIG), moderselskabet til webhosting-giganter Bluehost og HostGator, for at dele hans indsigt om websikkerhed med os og vores læsere. Du’Jeg finder tilbud og tip fra Krys i hele denne guide – first off, Krys afslører dog de største sikkerhedsrisici for nye websteder:

“Forældet software. Hjemmesideejere skal holde sig ajour med opdateringer til WordPress og andre CMS’, plugins og alt andet, der kræver en opdatering. Ud over at rette fejl eller fejl, inkluderer softwareopdateringer typisk sikkerhedsforbedringer eller programrettelser. Hackere vil altid søge efter måder at udnytte softwaresårbarheder. I disse dage automatiseres mange cyberangreb. Kriminelle bruger bots til at scanne websteder, der er sårbare. Så hvis du’hvis du ikke holder dig opdateret om de nyeste softwareversioner, vil det være let for hackere at identificere dit websted, før du kan gøre noget ved det.”

Så nu ved du, hvordan et hacket websted ser ud, det’det er tid til at se på de syv måder at forhindre, at din bliver en:

Installer SSL

En af de nemmeste ting, du kan gøre for at beskytte dit websted, dig selv og dine brugere, er at installere et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Du er måske ikke klar over det, men du støder på SSL hele tiden, når du surfer på nettet – det’s grunden til “s” i “https”, og hængelåsen i adresselinjen.

sikre et websted https Godt at vide…

SSL står for Secure Sockets Layer. Du installerer et SSL-certifikat på dit websted, og det krypterer data (f.eks. Loginoplysninger), der passerer mellem dit websted og dine besøgende. Der er forskellige niveauer af SSL – miljømæssige websteder, der behandler betalingsoplysninger, for eksempel bør de bruge en mere avanceret version.

SSL krypterer oplysninger, der passerer mellem dit websted og dine besøgende. Google advarer nu besøgende, når de’genindtastning af et websted uden SSL og lige “diskriminerer” mod disse websteder i dets søgeresultater.

Det’Det er især vigtigt at have SSL-sikkerhed, hvis du’igen acceptere betalinger via dit websted, bede om loginoplysninger eller overføre filer. Uden det er dataene ikke beskyttet og sårbare for hackere.

Krys Lambiase understreger betydningen af ​​SSL for at sikre websteder – især online butikker:

“Et SSL-certifikat er et must-have, hvis du driver en eCommerce-butik eller indsamler besøgendeinformation, som e-mails, på dit websted. Ud over at øge SEO, beviser SSL-certifikater, at alle data, som dine besøgende sender til dit websted, bruger en krypteret kanal, så hackere kan’t se det mens det er’er i transit.”

hvordan man sikrer et websted hostgator gratis sslHostingudbyderen HostGator inkluderer gratis SSL-sikkerhed på alle sine planer. Her viser det betydningen af ​​SSL.

Det’er det ikke vigtigt for dig at kende de tekniske ins og outs af SSL-sikkerhed, så don’t bekymre dig, hvis du ikke gør det’t får virkelig hvordan det fungerer. Den vigtigste ting er at vide, at dit websted har brug for SSL, og hvordan man kan få det til at få det.

Der er flere måder at installere SSL på. De tre vigtigste måder, vi foreslår, er:

 1. Vælg en webstedsbygger af god kvalitet, der gratis inkluderer SSL
 2. Vælg en hostingudbyder (såsom HostGator), der giver en gratis SSL med alle planer (hvis du har det)’genopbygning af dit websted med et indholdsstyringssystem, f.eks. WordPress.org)
 3. Installer en grundlæggende lad’s Krypter SSL gratis selv

Hvis du vil have et meget højere sikkerhedsniveau, du’Jeg skal betale for et avanceret SSL-certifikat. Disse varierer i pris, og du kan købe dem fra hostingudbydere eller registratorer som GoDaddy. Medmindre du’Når du kører en stor online butik eller håndterer store mængder følsomme data, vil den gratis version af SSL sandsynligvis være tilstrækkelig.

Vidste du?

Hacking er den førende metode til overtrædelse af data online, der tegner sig for 61,9% af de mistede oplysninger. Mere end 8 milliarder poster er tabt på grund af hacking.

Yderligere information

 • Find ud af mere om Hvorfor dit websted har brug for HTTPS i vores ekspertartikel
 • Oplev 10 bedste udbydere af gratis SSL-hosting og hold dit websted sikkert

Brug anti-malware software

“Anti-malware-software” lyder måske som en masse jargon, men den gode nyhed er, at anti-malware-software faktisk gør det hårde arbejde for dig – så du don’t behøver at bekymre dig om noget af det tekniske.

Der er masser af forskellige muligheder for anti-malware derude. Nogle har gratis planer – som Bitdefender Antivirus Free – mens andre skal du betale for, f.eks. SiteLock.

SiteLock bruges af over 12 millioner websteder og tilbyder forskellige pakker, der giver forskellige niveauer af beskyttelse. Dette betyder, at du kan skræddersy din sikkerhed til dit websted’s behov såvel som dit budget. Nogle af de sikkerhedstjenester, det leverer, inkluderer:

 • Web-scanning
 • Registrering og fjernelse af malware
 • Webapplikations firewall
 • Sårbarhedslastning
 • DDoS-beskyttelse
 • PCI-overholdelse

Hvis du ikke gør det’Jeg ved hvad alt dette betyder’det er okay – det’s hvad anti-malware software er der til!

hvordan man sikrer et websted-sitelock-anti-malware-softwareSiteLock er den globale førende inden for webstedssikkerhed og er en populær anti-malware software, der ofte kommer med i hostingplaner.

En webstedsbygger eller hostingudbyder af god kvalitet skal passe på dit websted’s sikkerhed for dig. Hostingudbydere inkluderer ofte anti-malware-software som en del af deres planer – nogle kaster endda ind betalte tjenester som SiteLock gratis!

Andre udbydere inkluderer et indbygget sæt værktøjer – InMotion, for eksempel, inkluderer en sikkerhedssuite på dets billigste plan. Dette består af:

 • Gratis SSL
 • Hackbeskyttelse
 • Automatiske sikkerhedskopier
 • DDoS-beskyttelse

Dette er de grundlæggende sikkerhedsforhold for dit websted, og de funktioner, du skal kigge efter, hver gang du gør’ser på at vælge en hostingudbyder. Uanset om din udbyder leveres med indbyggede værktøjer eller tilbyder ekstra freebies som SiteLock, giver anti-malware-software dig et velkomment ekstra beskyttelseslag.

God websikkerhed starter med en god webhost, som Krys Lambiase påpeger:

“Webhosts er rygraden på dit websted. De hjælper dig med at komme online og giver ofte ekstra værktøjer til dit websted, så du får magten til at opbygge et websted med det udseende og fornemmelse, du har brug for. Webstedsudbydere af kvalitet har protokoller på plads til at beskytte WordPress og andre indholdsstyringssystemer, de er vært for, f.eks. Automatiske sikkerhedsrettelser og opdateringer. Det’er hostingudbyderen’s job med at vedligeholde deres servere og implementere vigtig sikkerhedsovervågning.”

Vidste du?

Et DDoS-angreb kunne koste en lille virksomhed op til $ 120.000 – og hvis du’re i finans eller detailhandel så du’er især i fare. Ingen er dog sikre med DDoS-angreb, der forventes at nå hele 14,5 millioner globalt i 2022!

Gør dine adgangskoder uknækkelige

Adgangskoder. De’er så kendt, at vi undertiden kan glemme, hvor vigtige de er. Det’det er let at overse det faktum, at dit kodeord ofte er alt det’står mellem en hacker og dine personlige oplysninger.

Adgangskoder er ikke kun et meget vigtigt skridt, men de er også’er også en af ​​de nemmeste ting, du kan ændre for at øge sikkerheden på dit websted. Brug kun 20 minutter i dag på at gøre dine adgangskoder stærkere og dig’Jeg er på vej til et mere sikkert sted.

Vidste du?

40% af de undersøgte respondenter i små virksomheder sagde, at deres virksomhed blev udsat for et angreb på grund af medarbejdere’ adgangskoder bliver kompromitteret. De gennemsnitlige omkostninger ved hvert angreb var lidt over $ 380 tusind!

En undersøgelse foretaget af Det Forenede Kongerige’s National Cyber ​​Security Center analyserede de mest almindelige adgangskoder brugt af konti, der var blevet brudt over hele verden. Derefter sammensætter de en liste over de 10 mest hackede adgangskoder – hvis du’igen bruger et af følgende, det’det er tid til at ændre det (som lige nu)!

 1. 123456
 2. 123456789
 3. qwerty
 4. adgangskode
 5. 111111
 6. 12345678
 7. abc123
 8. 1234567
 9. password1
 10. 12345

I stedet for at bruge let at gætte sætninger, er her nogle ting, du skal gøre i stedet:

 • Kombiner tre tilfældige, ikke-relaterede, men mindeværdige sætninger
 • Brug en tilfældigt genereret rækkefølge af tegn
 • Don’t genbruge adgangskoder – brug en adgangskodemanager til at holde styr på dem alle
 • Lav din adgangskode lang
 • Brug aldrig personlige oplysninger i din adgangskode – det’det er den første ting hackere vil prøve!

der’er en tilsyneladende uendelig liste med adgangskodetip derude, og du bør kombinere et par af disse taktikker for at oprette uknækkelige adgangskoder. Når først du’vi har dine skinnende nye skudsikre adgangskoder, vær forsigtig med dem – del dem ikke rundt, selv med venner, og skift dem regelmæssigt (ca. en gang hvert kvartal).

Hold dit websted opdateret

Vi’snak ikke om at lægge den seneste sladder eller holde dine besøgende i løkken med dit nyeste produkt. Dette handler om vigtigheden af ​​at bevare dit websted’s software opdateret.

Hvis du bruger en webstedsbygger, gør du ikke det’t har brug for at bekymre sig om dette så meget, fordi de fleste bygherrer håndterer softwareopdateringer og sikkerhedsproblemer til dig. Men hvis du’Når du bruger en platform som WordPress, skal du være helt på toppen af ​​tingene og køre opdateringer, når det er nødvendigt.

Du skal køre opdateringer til din WordPress kernesoftware såvel som eventuelle plugins du’har installeret. Hvis du ikke gør det’t, så kan det hele blive forældet og sårbart over for fejl, fejl og – værst af alt – hackere, der har ondsindet kode.

Vidste du?

Cyberkriminalitet vil koste verden over 6 billioner dollars årligt inden 2021 – det’er en 100% stigning fra 2015!

Den gode nyhed er, at du skulle være i stand til at indstille disse opdateringer til at ske automatisk i dit dashboard – men det’er det stadig værd at holde øje med og sørge for, at alt kører problemfrit. At lade dit websted blive forældet kan være et dødeligt slag med hensyn til sikkerhed, så det gør det ikke’Det er ondt at være opmærksom på at holde sig opdateret.

Godt at vide… Når du’når du vælger plugins til dit WordPress-websted, skal du være forsigtig med kvaliteten. Plugins kan bygges af enhver, og dem af dårlig kvalitet kan indeholde fejl eller ondsindet kode. Læs anmeldelser, kig efter betroede udviklere, og tjek plugin grundigt, før du klikker på Installer.

Find ud af mere

 • hvis du’bruger WordPress, det’er vigtigt for at holde dit websted opdateret og sikkert. Oplev Bedste WordPress-hostingudbydere for at give dit websted den bedste start i livet.
 • Læs vores detaljerede Bluehost anmeldelse for at finde ud af, hvorfor WordPress selv anbefaler det til dit WordPress-websted – og hvorfor vi også gør det!

Don’t Hjælp hackerne

Vi ved, det lyder som en total “duh” øjeblik. Det er klart jeg’Jeg vil ikke udlevere mine detaljer og lade mit websted blive hacket – det’det er hele grunden til, at jeg’m læser denne artikel! Problemet er, at folk stadig – uden nogen egen skyld – falder bytte for svindlere og ubevidst giver bort vigtige oplysninger om sig selv.

Vidste du, at 92,4% af malware leveres via e-mail? Det gør det til nummer et angrebsmetode, og betyder, at du altid skal være på udkig efter noget usædvanligt i din indbakke.

der’er altid mere teknisk, som du kan placere for at beskytte dit websted, men du skal ikke’glem ikke, at 95% af cybersikkerhedsbrud skyldes menneskelig fejl. Beskyt dit websted ved at være på vagt, og at være mistænkelige over for tekster, e-mails eller telefonopkald, der beder om personlige oplysninger.

Det lyder enkelt nok, men svindel bliver stadig mere sofistikeret. Her er fem ting, du kan gøre for at sikre, at dit websted ikke gør det’t åbne døren for uvelkomne besøgende:

 1. Pas på offentlige eller åbne internetforbindelser hvis du’arbejder igen i et delt rum som en café – de vandt’t være sikker!
 2. Klik aldrig på links i e-mails, der synes mistænkelige – slet e-mailen med det samme! Dette er stadig vigtigt, hvis du’bruger du en professionel e-mail, der er tilsluttet dit websted i stedet for en personlig e-mail.
 3. Vær forsigtig med hvem du giver adgang til dit websted – Kontroller administratorer er mennesker, du kan stole på, og sørg for, at de er det’igen sikkerhedsbevidst.
 4. Skift standardindstillinger, adgangskoder og brugernavne på dit websted, så snart du’har oprettet din konto – dette er især vigtigt for WordPress-websteder.
 5. Kun tillid bekræftede fagfolk for at få adgang til dit websted. F.eks. Vil svindlere undertiden tage kontrol over din skærm under foregivelse af at løse et teknisk problem.

Du får ideen. Vi ved, at dette virker som sund fornuft, men phishing-e-mails bliver mere og mere realistiske – så hold dig på vagt!

Accepter manuelt kommentarer på stedet

Er der en bedre følelse end at trykke på publicere på dit websted og så se kommentarer begynde at rulle ind? Det’s bevis på, at folk faktisk har besøgt dit websted – og nød det.

Kommentarer er den perfekte måde at måle engagement, give socialt bevis for andre besøgende, komme i kontakt med andre mennesker i din niche og endda påtage sig konstruktiv feedback. Vi elsker at modtage kommentarer, og det bør du også!

Der er dog altid de kommentarer, der er’t ganske så sjovt. Bots, falske konti og trold er klar og venter med en fjollet kommentar eller spammy link. I bedste fald det’er irriterende – i værste fald kan det udgøre en sikkerhedsrisiko for dig og dine brugere.

Hvis folk kan sende kommentarer direkte til dit websted, der’er en chance for, at ondsindede links kan snige sig ind i kommentarfeltet. Dette er især farligt for dit websted’s besøgende, der kan klikke på linket og risikere at udsætte personlige data eller ved et uheld installere malware.

Vidste du?

En ud af ti Webadresser er ondsindede – og dette nummer’s på op.

For at bekæmpe dette kan du ændre dit websted’s indstillinger, så du skal godkend kommentarer manuelt før de vises på dit websted, hvilket giver dig chancen for at slette spam. Andre måder at reducere disse ondsindede links inkluderer:

 • Brug en anti-spam software eller plugin (f.eks. Akismet til WordPress-brugere)
 • Bed besøgende om at registrere sig, inden de kan begynde at kommentere
 • Slå kommentarer til indlæg fra efter en måned eller to

Denne taktik skal holde din kommentarsektion et sikkert, sjovt og lykkeligt sted for både dig og dine besøgende, og holde hackere og deres ondsindede links udefra.

Kør regelmæssige sikkerhedskopier

Følger hvert af trinene vi’Hidtil er skitseret vil hjælpe dig med at stoppe hackere i deres spor. Men don’t tage dit websted’s sikkerhed for givet – ligesom at have et sikkerhedsnet under dig er det en god ide, når du går i et stram, at køre regelmæssige sikkerhedskopier af dit websted bare giver mening.

Oprettelse af sikkerhedskopier af dit websted sikrer, at hvis det værste skulle ske’d har stadig en nylig version af dit websted gemt sikkert og forsvarligt og klar til at blive genstartet.

En sikkerhedskopi er hovedsagelig en kopi af dine webstedsdata – såsom filer, indhold, medier og databaser. Hvis du har et stort eller kompliceret websted, du’Jeg har brug for en større mængde sikkerhedskopieringslager for at gemme alle dine data.

Krys Lambiase forklarer, hvorfor sikkerhedskopier er en god ide:

“Hvis dit forretningswebsted er hacket, har du brug for en måde at komme hurtigt op igen, så du ikke gør det’t glip af kunderne. Få en automatisk sikkerhedskopieringstjeneste som CodeGuard, og du kan hurtigt gendanne den seneste ukorrupte version af dit websted, hvis noget går galt. Sørg for, at den service, du vælger, kører daglige sikkerhedskopier, så du ikke gør det’t er nødt til at gå tilbage til en forældet webstedsversion i tilfælde af et nedbrud.”

Så hvordan kan du gå i gang med at tage backup af dit websted for at holde tingene kørende? Der er flere måder at sikkerhedskopiere dit websted på, herunder:

 • Brug en sikkerhedskopitjeneste såsom CodeGuard eller Sucuri, der gør arbejdet for dig til en pris.
 • Brug en webhost, der inkluderer sikkerhedskopier i dens planer, som A2 Hosting. Nogle værter har indbygget backup-software eller er tilgængelige som tilføjelser. Disse kan dog have begrænset lagerplads, så vi anbefaler normalt ikke at stole på dem til alle dine backup-behov.
 • Brug et WordPress-plugin såsom UpdraftPlus eller VaultPress. WordPress-brugere kan blot installere deres valgte plugin og administrere deres egne backup-præferencer.

Brug af en sikkerhedskopietjeneste er normalt den sikreste og mest pålidelige måde at gå på. Uanset hvilken backup-metode du vælger, er der stadig nogle vigtige ting, du altid skal kigge efter:

 1. Off-site backups – dette holder dine data langt væk fra hackere i en sikker off-site placering i stedet for på en normal server. Dette beskytter også dine sikkerhedskopier mod hardwarefejl.
 2. Automatiske sikkerhedskopier – kan du huske, da vi sagde, at 95% af sikkerhedsbrud var gennem menneskelig fejl? Don’glem ikke at oprette sikkerhedskopier og betale prisen – ved at automatisere denne proces kan du bare læne dig tilbage og slappe af.
 3. Overflødige sikkerhedskopier – dette betyder dit websted’s data gemmes ikke kun i én, men på flere serverplaceringer. Tænk på det som at have sikkerhedskopier eller dine sikkerhedskopier!
 4. Regelmæssige sikkerhedskopier – det’det er ikke godt, hvis du’kører kun sikkerhedskopier en gang om året. Hvis et hackangreb rammer dig’Jeg har en forældet version af dit websted. Du skal i det mindste sigte mod ugentlige sikkerhedskopier.

Jo hyppigere du opdaterer dit websted, desto hyppigere skal dine sikkerhedskopier være. Vi anbefaler dog at fejle på siden af ​​forsigtighed – hvis du bliver angrebet, du’Jeg vil aldrig være ked af, at du sikkerhedskopierede dit websted for meget!

Hvorfor cybersikkerhed er vigtig – 3 casestudier

# 1. Zynga: 172,9 millioner poster hacket

Den 12. september 2019 blev Zynga – den mobile spilproducent ansvarlig for “Farmville” – blev hacket.

Hackeren fik adgang til loginoplysninger for spillere af de populære spil “Ord med venner” og “Tegn noget”, inklusive:

 • Brugernavne
 • Passwords
 • Log-in og Facebook-id’er
 • Telefonnumre
 • Zynga-konto-id’er

Dette hack blev oprindeligt antaget at have berørt 218 millioner mennesker på grund af krav fra de faktiske angribere. Men det endelige tal blev estimeret omkring 173 millioner af overvågningsstedet for overtrædelse Er jeg blevet pwned.

Som svar på angrebet rådede Zynga sine brugere om ikke at bruge den samme adgangskode til flere konti – dette forstærker vigtigheden af ​​at have unikke, sikre og separate adgangskoder til forskellige onlinekonti.

# 2. 7-Eleven, Japan: 500.000 $ kunder’ tabte penge

Hvis du tror, ​​at det at vente en dag mere med at ordne din sikkerhed vandt’t gøre en forskel, tænk igen.

7-Eleven Japan introducerede en ny betalingsapp til sine kunder, men efterlod en stor fejl i form af en let nulstilling af adgangskode, som næsten enhver kunne anmode om.

Appen blev lanceret mandag 1. juli 2019 og blev lukket to dage senere den 3. juli på grund af kundeklager – det tog kun hackere så længe at bryde ind på omkring 900 konti og stjæle ¥55 millioner ($ 510, 000).

Hackerangreb er hyppige, og hvis de finder en svaghed, kan du satse på, at de vandt’t hænge rundt for at udnytte det. Don’t vent med at finde ud af din sikkerhed – dine brugere’ data er lige så store som din, hvis dit websted bliver angrebet!

# 3. Marriott: 500 millioner gæster’ data udsat

Hotelfirmaet Marriott International blev kompromitteret af et hack, der startede så langt tilbage som i 2014 – og gik ubemærket hen indtil 2018. Det ramte stadig overskrifter sidste år, da Marriott fortsatte med at håndtere nedbrud.

Man troede oprindeligt, at omkring 500 millioner kunder var påvirket af hacket, som lækkede:

 • navne
 • Adresser
 • Telefonnumre
 • Email adresse
 • Pasnumre
 • Fødselsdato
 • køn
 • Krypterede betalingsoplysninger

Siden da er det’Det blev antydet, at antallet af berørte mennesker faktisk var meget lavere – omkring 383 millioner. Stadig, med 5,25 millioner ikke-krypterede pasnummer, der er blevet udsat, det’er stadig en temmelig enorm cybersikkerhed mislykkes.

På trods af dette er en af ​​de vigtigste ting, som Marriott er blevet kritiseret for, dets svar på angrebet – hovedsagelig på grund af manglende kommunikation samt yderligere sikkerhedsmæssige bekymringer over sit e-mail-domæne.

hvis du’kører et forretningswebsted eller endda en personlig blog, og det bliver hacket, skal du sørge for at kommunikere tydeligt med dit publikum. Vær hurtig med at udfylde dem på hvad’s er sket, give dem fakta og også empati med dem om, hvordan de måtte have det.

Lær, hvor virksomheder som Marriott fik det forkert!

Sådan sikres et websted: Resume

God websikkerhed starter med dig – at vælge en pålidelig webstedsbygger eller hostingudbyder, træffe fornuftige valg om, hvordan du kører dit websted, og lægge den ekstra indsats for at gøre adgangskoder sikre.

Og vi’er her for at hjælpe dig undervejs!

Forhåbentlig dig’har lært, hvordan man sikrer et websted, og har fundet det’er ikke så hård, som du først troede. Du don’t har brug for teknologiske færdigheder eller et enormt budget for at gøre dit websted sikkert – som vores liste har vist!

Vi’Vi har skitseret de syv trin, du kan tage for at begynde at sikre dit websted. Dette er dog på ingen måde en udtømmende liste – der er masser af flere tip, tricks og værktøjer, du kan bruge til bedre at beskytte dit websted.

hvis du’for eksempel en WordPress-bruger, for eksempel kan du finde masser af sikkerhedstips i WordPress’ support sider. Sucuri er en anden stor ressource med et stort væld af guider, infografik og kurser, der hjælper dig med at sikre dit websted.

For nu skal du dog starte med at følge vores enkle trin…

Sådan sikres et websted: 7 enkle trin

 1. Installer SSL. Et SSL-certifikat er et væsentligt for ethvert websted. Det krypterer information, der passerer mellem dit websted og dine besøgende.
 2. Brug anti-malware-software. Brug en software som SiteLock til at scanne og beskytte dit websted mod ondsindet kode.
 3. Gør dine adgangskoder uovervindelige. Brug en tilfældig kombination af bogstaver, tal og symboler, når det er muligt.
 4. Hold dit websted opdateret. Installer software- eller plugin-opdateringer, så snart de bliver tilgængelige.
 5. Don’t hjælpe hackerne. Pas på phishing-e-mails.
 6. Accepter manuelt kommentarer. Dette giver dig mulighed for at papirkurve alle, der er spam, før de går live.
 7. Kør regelmæssige sikkerhedskopier. Hvis dit websted bliver hacket, på denne måde du’Jeg har en nylig version til at geninstallere.

Hvis du allerede har et websted, det første trin nu er at kontrollere, om du har et SSL-certifikat installeret. Du’Jeg ved, om du ikke gør det’t, fordi din webadresse starter “http” i stedet for “https”. Du skal også kontrollere dine adgangskoder og sørge for, at de er det’er stærk nok til at stå op mod angreb!

Hvis du har haven’t begyndte med at opbygge din hjemmeside endnu, så er det vigtigste skridt for dig at tage det næste at vælge en webstedsbygger eller hostingudbyder af god kvalitet, afhængigt af hvordan du vil bygge dit websted.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige, kan vi hjælpe – vi har anmeldelser af de bedste webstedsbyggerne og de bedste webhostudbydere for at sikre dig, at du finder din perfekte match.

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me