4 bästa fastighetsbyggare för fastigheter | Vilket hjälper till att växa ditt varumärke?

bästa fastighetswebbplatsbyggareDen här artikeln kommer att upptäcka och jämföra de fyra bästa fastighetswebbplatsbyggarna och hjälpa dig välja rätt plattform.


För att sälja fastigheter behöver du kunder….

Men för att få kunder behöver du ett synligt och pålitligt varumärke….

Men för att bygga ett varumärke måste du sälja fastigheter…

den’är svårt, isn’t det?

Vad är det bästa sättet att skapa en närvaro online som blivande kunder köper in och litar på?

En av de största utmaningarna för alla mäklare som slår ut på egen hand, eller för någon som försöker växa en etablerad byrå, är att få dig att sticker ut.

Att bygga en webbplats för din fastighetsmäklare är ett utmärkt sätt att växa ditt varumärke, visa upp fastigheter och generera nya leads.

Webbplatsbyggare gör hela processen mycket enklare. Dessa plattformar sparar dig inte bara tid på att designa en webbplats från grunden med kod, utan sparar också pengar på en webbdesigner. Sammantaget kan webbplatsbyggare hjälpa till att få ditt online varumärke igång på nolltid.

Men hur vet du vilken webbplatsbyggare som är bäst för dig? För att spara krångel, vi’Vi har gjort vår forskning och vet exakt vad varje plattform är bäst på, så du’Jag kan fatta ett välgrundat beslut efter att ha läst den här artikeln.

De fyra bästa byggmästarna för fastighetswebbplatser är:

 1. Squarespace
 2. Wix
 3. Weebly
 4. Placester

Men med så många fastighetsbyggare att sortera igenom kan det vara en verklig utmaning att ta reda på var man ska börja.

Så hur säkerställer du dig’välja rätt plattform för att skapa din egen digitala fastighet?

Denna diskussion kommer att täcka de väsentliga sakerna för att hålla ett öga på när fönstret shoppar en fastighetswebbplatsbyggare och sedan kortlista våra bästa rekommendationer för att överväga om du vill ha en riktigt fantastisk webbplats.

För att hjälpa dig, vi’Vi har granskat vad vi anser vara bland de bästa fastighetswebbplatsbyggarna, kolla in dem i den här sammanfattningstabellen nedan:

BÄSTA FASTIGHETS-WEBBPLATSBYGGARE

Att använda en webbplatsbyggare är det smarta sättet att få din mäklare online och växa ditt företag – låt din webbplats göra det hårda arbetet så att du kan fokusera på de saker som betyder mest – som att stänga erbjudanden!

Att avgöra om du vill ha en webbplats för din fastighetsbransch är ett ganska enkelt beslut att fatta – jag’Jag är säker på att vi alla kan komma överens om det.

Det finns dussintals fantastiska webbplatsbyggare på marknaden, så det kan vara ganska besvärande att försöka ta reda på var man ska börja.

En av de viktigaste övervägandena du’Jag behöver göra är om du väljer den kraftfulla mångsidigheten hos en allomfattande webbplatsbyggare eller en mycket specialiserad, men mer begränsad plattform som bara skapar fastighetswebbplatser?

Webbplatsbyggare har alla verktyg du behöver för att skapa en fastighetswebbplats på ett ställe. Wix och Weebly är superlätt att använda, vilket ger intuitiva drag-and-drop-design som gör att du kan anpassa varje sida utan att röra vid en kodrad. Squarespace är också enkelt att spela med, men det ger mer komplexa kreativa förmågor än Wix eller Weebly, vilket gör att din fastighetswebbplats verkligen sticker ut.

De bästa byggmästarna för fastighetswebbplatser är:

 1. Squarespace – bäst för design
 2. Wix – bästa webbsajtbyggare
 3. Weebly – bäst för småföretag
 4. Placester – billigt för grundläggande webbplatser

Om du’du är orolig för kostnader, du bör inte’t vara. Wix, Weebly och Placester erbjuder alla gratisplaner, medan Squarespace erbjuder en 14-dagars gratisversion så att du kan testa de härliga designverktygen utan kostnad innan du uppgraderar.

ÖVERSIKT ÖVERSIKT

Klicka på följande länkar för att läsa de specifika avsnitten:

 1. Hur man väljer den bästa webbplatsen för byggare av fastigheter
 2. De fyra bästa fastighetswebbplatsbyggarna
  • Squarespace
  • Wix
  • Weebly
  • Placester
 3. Våra överväganden för dig

HUR DU VÄLJER DEN BÄSTA REAL ESTATE WEBSITE BUILDER

1.Hjälp att bygga ditt varumärke

Att ha en egen fastighetswebbplats är ett bra sätt att växa din mäklare och bygga ett respekterat varumärke.

Den enda nackdelen är att varje mäklare och agent från New York till L.A. har haft samma idé – så hur sticker du ut?

De bästa fastighetswebbplatsbyggarna kommer att erbjuda dig ett urval av professionellt utformade mallar som du antingen kan använda som en hoppplats för att bygga din egen webbplats ovanpå eller som inspiration för att få dina kreativa juicer att flyta.

Hursomhelst kommer en webbplatsbyggare att vara en enorm hjälp för att hjälpa dig att skapa ett tydligt varumärke på hela din webbplats. Det kunde inte’t vara enklare att ändra färger på bakgrunder, gränser, menyer eller typsnitt, storlek och färg på text.

Använd vår användbara guide för att identifiera de bästa färgerna för din webbplats och titta sedan på hur snabbt du kan rulla ditt företag’ varumärke över din webbplats.

2. Hjälper dig att hitta online av rätt kunder

Att ha en webbplats för din fastighetsbransch är inte’t kommer att vara till stor nytta om du kan’inte hittas…

De bästa fastighetswebbplatsbyggarna kan hjälpa dig att bli hörda över statisk online!

Det finns många missuppfattningar om vad SEO (Search Engine Optimization) är och hur det fungerar. Tack och lov det’Det är inte så komplicerat att förstå som många människor skulle tro att du tror.

Som en tumregel bör ditt fokus vara på att skapa innehåll som din publik vill läsa. Nyckelord är fortfarande viktiga men de är mer en vägledande hand snarare än att vara allt-och-slut-allt, som de brukade vara, för SEO.

Idag är innehållet kung – så det är viktigt för din fastighetswebbplats att ha en blogg som du kan publicera regelbundet till. Inte bara kan du visa upp de senaste egenskaperna, utan du kan också dela dina branschens tankar och expertis.

Detta hjälper till att visa Google att din webbplats regelbundet uppdateras med färskt innehåll (en viktig del av SEO!) Att det är relevant innehåll för din nisch, och också har den extra bonusen att bygga ditt varumärke och etablera dig som expert.

De bästa webbplatsbyggarna gör det enkelt att lägga till en blogg på din webbplats. De flesta kommer också att erbjuda SEO-optimeringsfunktioner, som hjälper dig att skräddarsy din webbplats till din målmarknad.

3. Aktivera åtkomst till IDX-listor + MLS

Om du’återigen i fastighetsspelet, då vet du redan vikten av att kunna komma åt IDX, liksom att kunna stänga erbjudanden via MLS.

Att inte ha IDX-listor på din webbplats skulle vara som att gå till ett bageri bara för att upptäcka att de inte gör det’t lager bröd!

Med detta i åtanke är det verkligen viktigt att din webbplats kan komma åt IDX för att hjälpa ditt företag att växa.

Tack och lov är ett växande antal byggare av fastighetswebbplatser utrustade med sina plattformar med möjligheten att dra in listor från IDX – om än i varierande grad.

Och om det inte finns’t en naturlig lösning tillgänglig omedelbart, sedan – än en gång – den’är värt att titta på tillgängliga appar och plugins från tredjepartsutvecklare som aktiverar detta på din webbplats. Var medveten om dig’Jag kommer mer än troligt att behöva betala för dessa IDX / MLS-appar – men när du börjar stänga affärer kommer de’Jag betalar för sig själva.

4. Visa av egenskaper för köpare

Köpare är’t intresserad av saker de kan’se, så att se till att dina fastigheter ser så bra ut som möjligt när de publiceras online är en viktig sak att se upp när du shoppar runt fastighetswebbplatsbyggare.

wix fastighetswebbplatsbyggareWix har ett stort urval av fastighetsmallar – som ovanstående – som ger ett snabbt och enkelt sätt att designa en professionell webbplats!

De allra bästa kommer att erbjuda dig ett brett utbud av metoder för att marknadsföra dina listor, från bildspel till automatiska karuseller (t.ex. uppsättningar av bilder som går automatiskt igenom), från pop-out lightboxar till videor – du vill ha så många alternativ som möjligt.

Du kanske inte använder allt som erbjuds, men det’Det är definitivt bättre att ha det än att gå utan.

Ta smarttelefonen i fickan – du förmodligen inte’använder du inte varje app varje dag, eller hur? Men de’är fortfarande användbart att ha när du behöver dem!

den’s ditt företag på rad, så gör alla beslut räknas och ta dig tid att provköra de fria provperioderna på fastighetswebbplatsbyggare. Upptäck vilka designfunktioner de erbjuder, prova dem och bestäm sedan om de är för dig.

5.Generera nya leder

Din webbplats är ett viktigt verktyg för ditt företag, så att det på ett tydligt sätt kan visa din kontaktinformation eller till och med bädda in ett formulär för berörda parter att fylla i och skicka kan vara ovärderligt.

De bästa webbplatsbyggarna ger dig möjlighet att antingen lägga till formulär och textrutor (för att fästa dina kontaktuppgifter i!) Direkt på dina webbsidor – bara dra det runt tills det ser bra ut och släpp det, enkelt.

Att sköta ledningar via din webbplats är ett bra sätt att värma upp utsikterna och förnya din rörledning med fastigheter!

För att värma upp kunde du använda inbyggda marknadsföringsverktyg, t.ex. Wix Shout, som låter dig skapa och skicka e-postkampanjer till en lista med prenumeranter – perfekt för att marknadsföra auktioner.

För mer äventyrliga användare, gå över till din valda webbplatsbyggare app store / marketplace och ha en poke runt.

De allra bästa plattformarna kommer att erbjuda dig en mängd användbara appar och plugin-funktioner som du kan lägga till på din webbplats för att hjälpa till att generera nya leads och affärsmöjligheter.

6. Hjälp dig att driva ditt företag mer effektivt

De största och bästa webbplatsbyggarna har en appbutik eller marknadsplats, liknande den på din smartphone, där du kan hitta alla möjliga funktioner och funktioner från tredje part som hjälper dig att driva ditt företag mycket mer effektivt.

Hur mycket enklare skulle ditt liv vara om du kunde ordna visningar direkt via din webbplats och uppdateras sedan automatiskt när en plats är bokad?

Vad sägs om att inkludera en dynamisk karta så att utsikterna kan plotta vägar till fastigheter?

Vad sägs om lägga till en blogg för att dela din expertis, bygga förtroende och potentiellt öka din Google-ranking, vilket leder till mer webbplatstrafik och därefter fler nya kunder?

Jag gör inte’Jag vet inte om dig, men det låter otroligt effektivt för mig – och allt som krävs för att uppnå är en snabb bläddring i webbutikens app store för att hitta rätt appar för jobbet!

Squarespace

Bäst för design

Squarespace ProsSquarespace Cons
 • Bästa designade mallar
 • Bästa kvaliteten på funktioner från alla byggare
 • Begränsat antal prisplaner kan begränsa tillväxten på webbplatsen
 • Svårt att få tag på

Squarespace är en webbplatsbyggare känd för att skapa fantastiska, mobilkänsliga webbplatser. Tack vare sina vackra mallar och avancerade känsla är Squarespace ett utmärkt val av plattform för att växa ditt varumärke och kan också MLS-sökintegration, så att du inte’t missar eventuella försäljningar.

Att göra ett starkt första intryck är viktigt i affärsvärlden och ännu mer i fastigheter, där du behöver köpare och säljare för att lita på dig.

Squarespace’s mallval är inte det största, men det erbjuder ett antal vackra, professionella utseende fastighetsmallar, inklusive ‘Fem’ och ‘Bryant’ – som båda är idealiska för att få dig att sticker ut från dina konkurrenter och etablera ditt varumärke som ett att lita på.

Att använda en mall är ett utmärkt sätt att spara tid och ansträngning eftersom det i princip görs för dig! Allt du behöver göra är att uppdatera bilderna och texten och du’är bra att gå.

Du’Jag kommer också att upptäcka att Squarespace lägger stor vikt vid bilder i sina mallar, vilket gör det till den perfekta plattformen för att visa upp egenskaper och fånga blivande köpare..

squarespace bästa fastighetswebbplatsbyggareMallar som ‘Bryant’ (ovan) är bra på att visa upp egenskaper + kan hjälpa till att hålla besökare på din webbplats!

den’Det är dock inte bara första intryck, det’det handlar om att hålla gamla leder levande också!

Tack och lov kan Squarespace hjälpa dig att värma upp ledningar utan behov av ett enda kall samtal – eftersom vi alla vet hur mycket människor hatar att få ett kall samtal!

Squarespace erbjuder ett antal marknadsföringsintegrationer som fungerar som appar på din smartphone och lägger till extrafunktioner på din webbplats.

Integrationer med plattformar som MailChimp kan hjälpa dig att bygga abonnentlistor och skapa dedikerade marknadsföringskampanjer som kan värma upp kalla leads och till och med generera nya..

Det finns till och med integrationer som hjälper dig att marknadsföra ditt varumärke på sociala kanaler – perfekt för den växande tusenmarknaden.

En av de största bekymmerna för en fastighetswebbplats är faktiskt att hitta online. Squarespace tillhandahåller djupgående hjälpartiklar som guider dig genom bästa praxis för SEO (Search Engine Optimization), så att du kan ge dig själv den starkaste chansen att rangordna.

Om du’är du villig att driva dig själv lite, kan du använda inofficiella Squarespace-integrationer för att växa ditt företag genom att lägga till en SEO-chef eller till och med en blogg, som, som vi nämnde tidigare, kan vara ovärderlig för att hjälpa dina SEO-ansträngningar och varumärkesbyggande.

Du kan till och med lägga till funktioner från tredje part genom att lägga till små bitar av HTML-kod på dina webbsidor, vilket är perfekt för att lägga till en MLS (flera listningstjänster) egendomssökning på din webbplats.

Nu vet jag att HTML låter skrämmande – men jag lovar det’s inte.

Squarespace har utarbetat en lysande och fördjupad guide som beskriver varje steg. den’är ganska enkelt och innebär att lägga till en ‘kodblock’, vilket är en typ av textruta som låter dig lägga till anpassad HTML på dina sidor. Koden du’Du kommer att tillhandahålla din IDX-tjänst som du väljer.

Och om du fastnar, erbjuder Squarespace imponerande djupgående hjälpguider för nästan alla problem du kan föreställa dig, såväl som användarforum och popup-popup-redaktörer som kan förenkla och vägleda dig genom designprocessen.

Du kan också kontakta Squarespace’s supportteam via e-post (24/7) eller livechatt (4 am till 08:00 EST).

WIX

Bästa webbsajtbyggare runtom i världen

Wix ProsWix Cons
 • Bästa webbsajtbyggare runtom i världen
 • Mycket lätt att använda
 • Det går inte att byta teman efter publicering
 • Frihet kan känna sig överväldigande

Wix är en enkel att använda och mångsidig webbplatsbyggare. Det erbjuder ett enormt urval av professionellt utformade mallar som du kan välja att arbeta med, en omfattande appmarknad för att lägga till extra funktioner och funktioner på din webbplats och en av de enklaste att använda redaktörer på marknaden – en realtidssparare för icke-tekniska människor i min erfarenhet!

Wix erbjuder över 500 professionellt utformade mallar, med cirka 10 avsedda helt till fastighetswebbplatser. Dessa mallar innehåller några fantastiska funktioner som kontaktformulär, dynamiska kartor och till och med online-bokningsformulär som klienter kan använda för att ordna visningar – bekvämt och tidsbesparande för båda parter!

Varför spendera tusentals dollar på en anpassad fastighetswebbplats när du kan bygga en för priset på bagel på Wix?

Att ha en iögonfallande webbplats som också hjälper till att göra potentiella kunder’ Att leva lättare är ett bra sätt att få dig att sticker ut på en fullsatt marknadsplats. I själva verket där’är verkligen inte nödvändigt att redigera mallarna alls – de’är redo att användas ur lådan! Det bästa är att du inte gör det’t behöver nödvändigtvis till och med känna HTML – bra nyheter!

Allt du behöver göra är att uppdatera bilderna till ditt varumärke och egenskaper, finjustera texten och du’det är bra att gå – det kunde inte’t vara snabbare eller lättare att göra din webbplats redo att publicera online.

wix bästa fastighetswebbplatsbyggareAnvända Wix’s intuitiva redaktör gör det superlätt att designa en fastighetswebbplats och publicera den på webben på nolltid alls!

den’är inte bara Wix’s mallar som är bra för att göra ditt varumärke sticker ut. Wix App Market är hem för hundratals användbara appar som du kan använda för att verkligen utöka din räckvidd och fånga nya kunder.

Oavsett om det’s lägga till dynamiska formulär för att acceptera bokningar när du är på språng, en integrerad blogg (för värdefull SEO-boostande innehållspublicering) eller till och med ett verktyg som ‘Testimonial Builder’ som gör det möjligt för kunder att ge vittnesmål för dig att visa på din webbplats – ett bra sätt att bygga förtroende – Det’Det är definitivt värt att titta runt för att se vad du dyker upp!

Wix tillhandahåller också ett imponerande stort urval av artiklar som hjälper dig att optimera din webbplats för SEO och få den rankad i sökmotorer.

Dessa sträcker sig från råd om bästa praxis (t.ex. anpassa sidtitlar) till sammanfattningar av deras bästa SEO-boostande appar, som inkluderar appar som ‘Site Booster’ som kan hjälpa dig att höja rankningarna – det perfekta verktyget för att hjälpa dig att märka ditt varumärke och ditt företag växer.

Det finns också ett brett urval av marknadsförings- och sociala appar som kan hjälpa dig att bygga kontaktlistor, skapa anpassade e-postmarknadsföringskampanjer och till och med hjälpa dig att skapa en närvaro på sociala medier.

Att använda Wix-appar är ett smart (och tidsbesparande) sätt att kontakta leads i varje marknadsnisch så att du inte’t missar eventuella försäljningar.

Wix erbjuder också ett brett utbud av support för att säkerställa att du inte gör det’t fastnar. Om verktygstips i redaktören inte gör det’t klargöra saker, gå sedan till det enorma Wix Help Center där det finns hundratals hjälpsamma artiklar som löser de vanligaste problemen.

Du kan till och med ordna ett telefonsamtal tillbaka från Wix på en tid som är bekväm för dig – super användbart om du redan har en upptagen morgon med visningar.

Den enda nackdelen är att det kan vara lite svårt att lägga till IDX / ML-listor direkt till din webbplats eftersom det inte finns någon officiell plugin just nu. Men efter att ha tittat på ett antal IDX-mäklarewebbplatser verkar det dock möjligt att skapa en widget (som en app för anpassade funktioner) och lägga till den till din Wix-webbplats, vilket skulle vara en mycket praktisk lösning.

Weebly

Bäst för små företag

Weebly ProsWeebly Cons
 • Bäst för småföretag
 • Mycket lätt att använda
 • Kan inte återställa webbplatser själv
 • Relativt förvirrande gränssnitt

Weebly är en av de enklaste webbplatsbyggarna att använda och är bra om du letar efter en enkel webbplatsupplevelse. Det ger en enkel och effektiv redigerare, ett stort urval av mallar som enkelt kan redigeras och som kan integrera IDX-listor direkt på din webbplats.

Medan det finns’t ganska lika många mallar som Wix, Weebly har ett starkt urval av professionella temateckningar för att du ska kunna arbeta direkt ur lådan. Weebly gör det inte’t ger specifika fastighetsteman, men erbjuder några bra alternativ för dig som arbetar med.

Teman som ‘Aveny’ och ‘Bayside Inn’ är en bra utgångspunkt för din webbplats eftersom deras rena, enkla mönster gör det enkelt att anpassa dem bättre till ditt märke. Båda erbjuder fantastiska sätt att visa din fastighetsfotografering i olika bildspel, gallerier och ramar, som kan hjälpa dig att visa upp egenskaper och fånga blivande köpare.

weebly bästa fastighetswebbplatsbyggareOm du använder en mall kan du spara mycket tid – allt du behöver göra är att lägga till ditt varumärke och uppdatera texten + bilderna! Lätt!

Redigerar en av Weebly’s-mallar är ett bra sätt att ge dig själv ett försprång i designprocessen och kan visa sig vara en realtidssparare eftersom du kanske inte behöver ändra för mycket annat än text och bilder. den’är ett riktigt bekvämt sätt att arbeta och frigör dig att fokusera på att generera leads och sälja fastigheter – ditt verkliga kött och ben.

Tack och lov, Weebly’s redaktör är exceptionellt lätt att använda, du dra helt enkelt elementet (text / bild / bildspel / etc) och släpper det där du vill. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för icke-tekniska agenter och mäklare som vill utforma en webbplats snabbt och enkelt, publicera den på webben och börja rangordna så snart som möjligt.

Weebly är en mycket solid plattform för att bygga ditt varumärke och öka ditt rykte på eftersom det underbyggs av ett bra SEO-stöd. Personalbloggar guider dig genom SEO-principer för bästa praktik för Weebly-redaktören, inklusive uppdatering av rubriker, titlar, sidbeskrivningar och mycket mer.

den’är också lätt att lägga till en blogg så att du kan fortsätta lägga till nytt innehåll på din webbplats och förbättra din rankingpotential.

Och om du behöver en extra boost kan du registrera dig för en premiumplan och dra nytta av många SEO-fokuserade appar som är utformade för att ytterligare förbättra din sökmotors ranking – som alltid, läsa recensioner och hitta appen som är bäst lämpad att lösa dina behov.

Weebly har tre premiumplaner från $ 6 till $ 36 per månad (faktureras årligen). den’Det är värt att notera att du kan sälja via Weebly’s gratis plan, men att dess begränsade funktioner gör det olämpligt för långsiktig användning.

Istället rekommenderar vi $ 12 per månad Professional plan för fastighetswebbplatser. Den där’s för det’är den billigaste planen att ta bort Weebly-annonser från din webbplats och låser upp avancerade funktioner som obegränsad lagring, en gratis domän och lösenordsskydd. Det innehåller också anpassade blyupptagningsformulär som du kan använda på din webbplats.

Kort sagt, Professional-planen är perfekt för små företag och frilansare som vill skapa en märkeswebbplats för att marknadsföra sina tjänster online.

Om du’kör något lite större, och du behöver en avancerad e-handelssvit eller prioriterat stöd för att växa ditt företag, kolla sedan Prestationsplanen, som kostar $ 26 per månad.

Det stöd som Weebly ger för att öka din närvaro är mycket imponerande och extremt praktiskt om du’känner inte igen SEO och vad det innebär – det hjälpte oss verkligen när vi började på Weebly!

Att hitta bra på sökmotorer som Google är viktigt om du vill att din fastighetswebbplats ska hittas, men där’Det är ingen mening att hitta om du kan’t främja de egenskaper du har’försöker sälja. Utan ett utställningsfönster med egenskaper på din webbplats, varför skulle besökare – även om de hittade din webbplats på sidan 1 på Google – boka en visning eller göra en förfrågan?

Svar: De skulle inte’t!

Tack och lov innehåller Weebly App Center appar som kan integrera IDX-flöden direkt på din fastighetswebbplats – en stor konkurrensfördel!

Du kan också använda en av Weebly’s många marknadsföringsverktyg för att uppmuntra besökare att registrera sig på prenumerantlistor, eller till och med skapa skräddarsydda e-postmarknadsföringskampanjer för att generera leads, värma upp gamla utsikter och till och med visa fastighetsaffärer. Detta är ett mycket praktiskt sätt att hålla kontakten med klienter utan att behöva spendera timmar på telefonen med kalla telefoner.

PLACESTER

Billigt för grundläggande webbplatser

Placester ProsPlacester Cons
 • Visuellt tilltalande mallar
 • Lätt att använda
 • Dålig kundservice
 • Det går inte att lägga till plugins från tredje part

Placester är den enda dedikerade fastighetswebbplatsbyggaren på vår lista. Denna specialisering har bidragit till att etablera Placester som en av de ledande plattformarna inom fastighetsnisch tack vare ett antal fantastiska funktioner som verkligen kan göra att din webbplats sticker ut på en mycket trångt marknad.

Placester förstår varför fastighetsmäklare och mäklare behöver sin egen närvaro på webben..

Placester-webbplatser är utformade för att hjälpa dig att sälja fler hus och så att deras val av mallar är rena, kortfattade och mobilkänsliga – viktigt för agenter som behöver resa mycket. De uppnår detta genom innovationer som videobakgrunder för ett verkligt framträdande utseende – föreställ dig hur imponerande att se en videotur i ditt framtida hus kan vara för en av dina blivande kunder!

placester fastighetsbyggarePlacester är specialiserad på att hjälpa dig skapa affärer som påverkar fastighetswebbplatser

Det finns ett antal extremt användbara appar tillgängliga, till exempel dynamisk kartsökning för att markera rutter till fastigheter, bloggfunktioner och verktyg för värdering av hem, men dessa är bara tillgängliga via vissa betalade premiumplaner – så du’Jag måste hosta om du verkligen vill utnyttja Placester’s plattform.

Tyvärr kommer detta till en premie eftersom Placester är en mycket dyrare plattform än någon av Wix, Squarespace eller Weebly. Placester börjar på $ 99 per månad om du inte är NAR-medlem, i vilket fall det är gratis att använda. Du’Jag ansvarar också för en installationsavgift som sträcker sig från $ 99- $ 199, vilket känns lite brant.

Placester gör det inte’kan inte erbjuda en öppen kostnadsfri testversion så att det kan känns som ett stort steg in i det okända om du åtar dig en betalad premieplan.

Du får visserligen mycket stöd på Placester, vilket du hoppas på med det pris du har’betalar igen. Installationsavgiften säkerställer support för att konfigurera IDX-integration såväl som resten av din webbplats, så det är användbart, men med ytterligare månatliga kostnader som anpassas för saker som extra mallar så kan du enkelt se kostnadsspiralen med Placester – undergräva en av nycklarna skäl för att välja en webbplats byggare, det’s kostnadsbesparande fördelar!

Lägg till detta det faktum att du behöver ansöka och vänta på att bli godkänd för att använda Placester, och väl för användare som letar efter ett snabbt och enkelt sätt att bygga sin online-närvaro då Placester förmodligen inte’t plattformen för dig. Men om du’har mer tid och pengar att investera, då är Placester definitivt värt att överväga!

Hur man väljer den bästa fastighetswebbplatsbyggaren

När du’är del av en växande byrå eller försöker göra det på egen hand som mäklare, att ha en iögonfallande fastighetswebbplats är ingen brainer – rätt?

När allt kommer omkring gör en vacker webbplats inte bara att du sticker ut från mängden utan kan hjälpa dig att hantera och växa ditt företag också.

Du vill ha en webbplats som får potentiella köpare och säljare uppmärksamhet, hjälper till att bygga ditt varumärke, och viktigast av allt, hjälper dig att bli bland alla konkurrenter online…

Så varför inte bygga det själv?

Att använda en webbplatsbyggare är det bästa sättet att skapa en professionell fastighetswebbplats som kan hjälpa ditt företag att nå sin potential utan att bryta banken.

När du’re undersöker webbplatsbyggnadsplattformar, det’det är värt att komma ihåg att de allra bästa fastighetsbyggarna kommer att:

 • Hjälp med att bygga ditt varumärke
 • Hjälp att hitta kunder online
 • Aktivera åtkomst till IDX-listor
 • Visa upp egenskaper för köpare
 • Generera nya leads
 • Hjälper dig att driva ditt företag mer effektivt

wix fastighetswebbplatsbyggareAtt ha en fastighetswebbplats kan vara en kraftfull och lönsam tillgång för ditt företag.

Bästa fastighetswebbplatsbyggare: Sammanfattning

Bästa byggare av fastighetswebbplatser: vanliga frågor

Hur mycket kostar det att bygga en fastighetswebbplats?

Det beror på hur du bygger din webbplats. Webbplatsbyggare sparar dig att spendera hundratals dollar på en webbdesigner, eftersom du med plattformar som Wix eller Weebly enkelt kan skapa en professionell fastighetswebbplats utan kostnad. De flesta andra plattformar har också en gratis provperiod.

Vilken webbplatsbyggare är den enklaste att använda?

Wix kom topp i vår användarvänliga testning, tack vare dess drag-and-drop-design, tillsammans med den mest omfattande kundsupporten för alla plattformar. Weebly är också lätt att använda, men har ett mer komplicerat gränssnitt än Wix, medan Squarespace kräver den mest kreativa färdigheten.

Vilket är den bästa byggmästaren för fastigheter?

Squarespace är den bästa plattformen för att göra dina fastighetsbilder verkligen framstående på marknaden. Den har de mest moderna, eleganta mallarna som är enkla att anpassa (utan att använda någon kod). Den har en 14-dagars kostnadsfri provperiod, så du kan prova på dess lysande verktyg innan du spenderar en dollar.

Hittade den här artikeln användbar?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me