7 bästa billiga värdeleverantörer under 2020

Budget-busting webbplatser är en saga historia – och det är också att betala en premie för webbhotell av hög kvalitet. Idag kan vem som helst vara värd för sin egen webbplats utan att bryta banken – och vi’här för att visa dig hur.


Så du’Vi har lyckats skapa en webbplats – bra jobb! Nu, du’kommer att behöva vara värd för det. Du gör inte’t har massor av kontanter – vem gör det? – men lika mycket, du inte’Jag vill inte byta kort och fastna hos en sub-par-leverantör.

Tja, rädsla inte.

bästa billiga webbhotellleverantörer

Delad värd är ett bra sätt att skicka din webbplats till onlinevärlden. den’är billig, enkel att installera och kan fungera för nästan alla personliga eller blygsamma webbplatser.

Vi’antar att din nästa fråga är ‘hur hittar jag rätt leverantör?’ När allt kommer omkring finns det till synes oändliga alternativ där ute, varje erbjudande erbjuder mer förvirrande än sist.

Den där’var vi kommer in.

Här på webbplatsen Builder Expert, vi vet en sak eller två om att få online. Oavsett om det’s skapa en webbplats, värd den eller tips om hur man lyckas online, vi’har du täckt. Vårt expertteam har arbetat hårt, testat och granskat en hel mängd… tja, värdar!

Vi’nu är du i perfekt position för att para dig med den perfekta leverantören. Så låt’s titta snabbt på vilka delade hostingtjänster som är bäst i branschen.

Contents

Bästa billiga värdeleverantörer

 1. Dream – Startpris: 4,95 $ / månad
 2. Hostgator – Startpris: 5,95 dollar / månad
 3. I rörelse – Startpris: $ 7.99 / månad
 4. A2 Hosting – Startpris: $ 7.99 / månad
 5. Bluehost – Startpris: $ 7.99 / månad
 6. Hostinger – Startpris: $ 7.99 / månad
 7. iPage – Startpris: $ 9.99 / månad

Den billigaste delade värdplanen börjar från $ 4,95 per månad med Dreamhost, som tar första plats. HostGator är varm på hälarna med ett startpris på $ 5,95 per månad. InMotion, A2 Hosting, Bluehost och Hostinger kostar alla $ 7,99 per månad, och till och med iPage, som tar upp den bakre, kommer under 10 $ för sin delade hosting.

den’Det är viktigt att veta att det alla är icke-rabatterade startpriser. Det är möjligt att spara ännu mer pengar om du registrerar dig för en långsiktig affär, som vi’Jag kommer att diskutera senare.

I den här artikeln, vi’Jag kommer att granska var och en av ovanstående leverantörer, berätta om deras delade värdstyrkor och svagheter och jämföra dem alla mot varandra.

Delad värd är perfekt för personliga webbplatser eller små företag. Om du’om du är intresserad av en annan typ av webbhotell, kolla in några av våra andra artiklar nedan:

Vem är de bästa billiga värdeleverantörerna??

DreamHost är en utmärkt webbhotell som erbjuder några av de billigaste delade webbhotellerna för alla tjänster ($ 4,95 per månad). Om du’är dock villiga att betala lite extra, men toppkvaliteten kommer från InMotion ($ 7,99 / månad) eller HostGator ($ 6,95 / månad).

Till skillnad från många artiklar du’Jag hittar online, det här är det inte’t bara vår åsikt – det’s stöds av detaljerad, expertforskning. Låta’s titta närmare på hur de bästa billiga webbhotellleverantörerna jämför funktion-för-funktion.

Billiga värdeleverantörer: Jämförelse mellan varandra

Hosting ProviderPrice (månad) Besöksgräns (månad)Antal webbplatser inkluderadeLagringsutrymmeGratis säkerhetskopior / domänerSSL-säkerhetUptimeDreamHostgatorI rörelse
$ 4.95Obegränsat150SE&# 10004;&# 10004;99,95%
$ 5.95240 tusen1ObegränsatX&# 10004;99,99%
$ 7.99360 tusen2Obegränsat&# 10004;&# 10004;99,97%

Om du’har inte visat på tekniska värdvillkor, don’t oroa dig. Här’några snabba förklaringar av vad dessa funktioner är:

 • Besöksgräns – Antalet gånger din webbplats kan nås och bläddras per månad.
 • Webbplatser inkluderade – Hur många webbplatser du kan vara värd för det pris som visas.
 • Lagringsutrymme – Hur mycket filutrymme du har för innehåll och media på din webbplats.
 • Säkerhetskopier / domäner – Möjligheten att återställa en tidigare version av din webbplats / webbadressen till din webbplats, t.ex.. websitebuilderexpert.com
 • SSL-säkerhet – Ett certifikat som skyddar dina besökare’ data och information. Symboliserad i form av en liten hänglås bredvid din URL.
 • Uptime – Hur regelbundet din webbplats fungerar online. Till exempel är 99,97% drifttid motsvarande att din webbplats är nere bara två och en halv timme varje år.

Nedan, vi’Jag tittar närmare på dessa leverantörer individuellt. Vi’Jag kommer också att granska några fler – sju totalt – för att ge dig en omfattande uppfattning om vilka leverantörer som verkligen erbjuder det bästa billiga delade värdet.

# 1 DreamHost

Bäst för billigt delad värd

Kolla in de viktigaste takeaways från vår forskning nedan, med stjärnbetyg för varje enskilt område för delad hosting:

DreamHost-för- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Billigare delad hosting än någon leverantör
 • Obegränsade besökargränser
 • Inget dygnet runt eller personlig support
 • Ingen branschstandard cPanel

DreamHost Shared Hosting Prissättning Fördelning

Om priset är ditt främsta problem, är DreamHost för dig. Dess Shared Starter-plan börjar på bara $ 2,59 / månad, även om du kommer att behöva förbinda dig till en treårsperiod för att få det priset.

Årspriser kostar $ 3,95 per månad, medan priser per månad är $ 4,95. Du kan också uppgradera till dess delade obegränsade plan, som kostar $ 10,95 per månad.

DreamHost Shared Hosting-funktioner

Den mest lockande funktionen är kanske att DreamHost inte gör det’t sätter en gräns för hur många som kan besöka din webbplats varje månad. Även om de flesta små webbplatser vann’t lockar hundratusentals besökare, det’Det är trevligt att veta att du inte’Jag måste oroa dig i alla fall.

Nackdelarna är dess blygsamma drifttid och bristen på support 24/7. Som sagt kan kunderna fortfarande komma åt DreamHost’s hjälpcenter och skicka in supportbiljetter.

Gratis säkerhetskopior och domäner är ytterligare två stora försäljningspunkter, medan ett SSL-certifikat och en webbplatsbyggare är bra grejer. Den största skillnaden mellan DreamHost och dess konkurrenter är att DreamHost inte gör det’t använda cPanel – en branschstandard instrumentbräda. Den har dock en egen skräddarsydd instrumentbräda, som dock är ganska lätt att ta itu med.

# 2 HostGator

Bäst för Uptime

Med en poäng på 4,5 av 5 för delad värd, kan få konkurrera med HostGator över de viktigaste områdena:

HostGator-för- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Utmärkt 99,99% drifttid
 • Valfri webbplatsbyggare
 • Inga gratis säkerhetskopior eller domäner
 • Kan bara vara värd för en webbplats på dess billigaste plan

HostGator Shared Hosting Prissättning Fördelning

HostGator har snappat vid sin tävling i åratal och ses nu som att vara toppen av webbhotellkedjan. Dess delade hostingtjänst kan kosta dig så lite som $ 2,75 / månad på en treårsavtal, men de årliga priserna börjar på $ 5,95 / månad.

Det finns tre delade värdplaner totalt, var och en erbjuder upp till 60% rabatt för långsiktiga registreringar. HostGator är i allmänhet känd för dedikerad hosting, men dess delade webbhotell är fortfarande en av de bästa på marknaden.

HostGator Shared Hosting-funktioner

Ser förbi den tydliga bristen att det inte finns några gratis säkerhetskopior eller domäner, HostGator’s erbjudanden rivaliserar nästan vem som helst’s. Att få obegränsade e-postkonton är ett stort plus, liksom att ha 24 timmar dedikerat support. Den verkliga dragningen är dock HostGator’s drifttid – på 99,99%, det’är det bästa där ute.

Du kanske bara kan vara värd för en webbplats på HostGator’s Hatchling-plan, men uppgradera till Baby eller Business-delade värdpaket och världen är din ostron, med obegränsad webbhotell. där’är också en mycket generös 45-dagars pengarna tillbaka garanti som erbjuds, så du’Vi har inget att förlora genom att prova HostGator.

# 3 InMotion

Bästa valuta för pengarna

InMotion kom ut ur vår forskning med en enorm 4.7 för sin delade webbhotell – den bästa poängen för alla leverantörer:

För- och nackdelar med InMotion

FördelarNackdelar
 • Den mest omfattande uppsättningen funktioner som erbjuds av alla leverantörer
 • Kan vara värd för två webbplatser på sin billigaste plan
 • Tillåt endast 25 underdomäner på sin billigaste plan
 • Kan’t är värd för onlinebutiker på sin billigaste plan

InMotion Shared Hosting Prissättning Fördelning

InMotion startar saker med ett erbjudande på $ 3,99 / månad under en tvåårsperiod. Detta ökar till $ 4,99 för en årlig registrering, medan priset från månad till månad stiger igen till $ 7,99 / månad.

Det finns tre delade värdplaner att välja mellan – Launch, Power och Pro – varav den dyraste går till $ 17.99 / månad. Trots att det är ett litet steg i kostnaden från DreamHost och HostGator är InMotion verkligen lika bra som det blir för delad webbhotell.

InMotion Shared Hosting-funktioner

För det första är InMotion en av endast en handfull leverantörer som låter dig vara värd för flera webbplatser på sin mest grundläggande delade värdplan. Inte bara det, det täcker ganska mycket alla baser när det gäller funktioner också.

Gratis säkerhetskopior, domäner och SSL-säkerhet tillhandahålls som standard, liksom obegränsade e-postkonton, en webbplatsbyggare-tjänst och 24/7 dedicerat support. Det finns en gräns för månatliga besökare (360 000), även om det’är mycket osannolikt du’Jag kommer att överskrida gränsen. Kortfattat, InMotion är den bästa delade värdleverantören, och väl värt det extra pengar eller två i månaden om du kan sträcka.

# 4 A2 Hosting

Bäst för kundservice

Kommer in med en delad värd poäng på 4,4, har A2 Hosting sin egen bland elitföretag. Se poängdelningen här:

A2 För- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • När som helst pengar-tillbaka-garanti
 • 24/7 personlig hjälp och support
 • Inga gratis säkerhetskopior eller domäner på dess billigaste plan
 • Dålig drifttid på 99,95%

A2 Shared Hosting Prissättning

Som med de flesta delade webbhotellleverantörer erbjuder A2 tre nivåer av planer. Dess billigaste plan är Lite, som debiteras $ 7,99 / månad – med det sagt kan du spara 10% om du registrerar dig årligen, och 20% om du registrerar dig i två år.

Dess dyraste delade värdplan är Turbo, som kommer att sätta dig tillbaka $ 18,99 / månad. den’Det är viktigt att notera att det här är alla priser för Linux-serverhosting, som oftare används. Windows-värdpriser är lite dyrare.

A2-delade värdfunktioner

En sak du märker direkt med A2 är den kunskapsnivå som dess supportpersonal har. Efter att ha genomfört lång utbildning, A2 har det bästa supportteamet vi’har stött på. Det finns gratis säkerhetskopior (endast på Turbo-planen), men där’är ingen gratis domän.

Upptid är inte’Det är fantastiskt, men du får obegränsat lagringsutrymme, 25 e-postkonton och ett SSL-säkerhetscertifikat. Och om du’har inte helt vunnit av A2’s tjänst efter att ha provat det, kan du få en återbetalningsgaranti när som helst.

# 5 Bluehost

Bästa kvalitetsfunktioner

Trots att han var på femteplatsen fick Bluehost fortfarande totalt 4,1 stjärnor från vår delade värdforskning och presterade beundransvärt över nyckelområdena:

Bluehost-för- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Gratis säkerhetskopior och domäner
 • Utmärkt 99,98% drifttid
 • Endast 50 GB lagringsutrymme på sin billigaste plan
 • Begränsning av 32 000 besökare varje månad

Bluehost Shared Hosting Prissättning Fördelning

I likhet med de andra leverantörerna i denna artikel kan du hämta en delad värdplan med Bluehost för bara $ 2,95 per månad. Du kommer dock att vara bunden till en treårsplan.

Det priset hoppar till $ 4,95 per månad för årsplaner, eller $ 7,99 / månad när det betalas på månadsbasis. Det finns fyra delade värdplaner att välja mellan, varav den dyraste går till 23,99 USD / månad.

Bluehost Shared Hosting-funktioner

Bluehost är bättre känd för WordPress-värd, och det finns billigare delade webbhotell där ute. Som sagt, företaget verkligen sätter en premium på kvalitet. Bortsett från den lysande drifttiden och gratis säkerhetskopior / domäner, där’s också support dygnet runt, plus ett inkluderande SSL-säkerhetscertifikat.

Den huvudsakliga begränsningen är lagring. Du’åter täckt på 50 GB på Bluehost’s Grundläggande plan, så det’rekommenderas inte för mediatunga webbplatser. Uppgradera till någon annan delad värdplan men du får obegränsat lagringsutrymme. Att toppa saker är en komplett webbdesign och marknadsföringstjänst, även om du’Jag måste boka en konsultation och få en offert först.

# 6 Hostinger

Bäst för Feature Variety

Medan Bluehost tar tårta för bästa kvalitetsfunktioner, erbjuder Hostinger fortfarande en imponerande mängd funktioner till ett lika överkomligt pris.

Hostinger-för- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Stark onboardingupplevelse för WordPress-planer
 • Flerspråkig kundsupport
 • Inget telefonsupport
 • Låg upptidsprocent

Hostinger Shared Hosting Prissättning Fördelning

Hostinger’s delade planer varierar från $ 7,99 till $ 15,95 / månad, och som de flesta av leverantörerna på denna lista erbjuder Hostinger tre olika delade planer att välja mellan. Varje plan blir billigare när du förbinder dig mer tid till det. I själva verket är Hostinger den billigaste leverantören när priserna på förnyelse tas i bruk – den gemensamma planen är endast $ 0,80 / månad om du registrerar dig för fyra år.

Som de flesta leverantörer erbjuder Hostinger en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Men mindre vanligt är Hostinger’s studentrabatt, vilket kan spara 15% på din plan om du’är berättigade!

Hostinger delade värdfunktioner

Varje Hostinger-delad plan har minst ett e-postkonto och 100 GB bandbredd. För att få obegränsad e-postkonton och bandbredd, du’Jag måste uppgradera från Single Shared-planen till antingen Premium- eller Business Shared-planerna.

På Premium- och affärsdelade planer får du också en gratis domän och SSH-åtkomst (Secure Shell). Men Hostinger saknar en bra drifttid – 99,90%, Hostinger’löfte ligger långt bakom konkurrenterna. Och medan dess befintliga kundtjänster, från livechatt till flerspråkiga alternativ, har möts med fantastiska recensioner, är Hostinger bakom tiden då det spelar ingen’För närvarande erbjuder telefonsupport.

# 7 iPage

Bäst för diskutrymme

iPage har några tydliga brister, men det fungerade fortfarande bra överlag som en delad webbhotell. Här’titta närmare på styrkorna och svagheterna:

iPage För- och nackdelar

FördelarNackdelar
 • 24/7 personlig hjälp och support
 • Obegränsade e-postkonton och underdomäner
 • Endast en plan att välja mellan
 • Dålig upptid på 99,94%

iPage Shared Hosting Prissättning Fördelning

Dess pris per månad på $ 9,99 är kanske det dyraste på denna lista, men iPage blir mycket billig när du registrerar dig för en treårsplan ($ 1,99 / månad).

iPage erbjuder bara en plan, så för att uppgradera, du’d måste byta leverantör eller vilken typ av värd du använder. Fortfarande, med årliga planer som kommer in på $ 2,99 / månad, är iPage verkligen inte’t att förbises.

iPage Shared Hosting-funktioner

iPage är lite upp och ner med sina funktioner. Drifttiden är dålig, men där’s 24/7 support. Du får obegränsat lagringsutrymme, men måste betala 100 $ för säkerhetskopior. Men i slutändan finns det fler positiva än negativa.

Dess 500 000 besökare bör vara mycket, och du får också ett SSL-certifikat tillsammans med obegränsade e-postkonton. Om du bara behöver vara värd för en webbplats – och inte’ser det växa ut mer än en halv miljon besökare varje månad – då är iPage mer än lämpligt.

Bästa billiga värdeleverantörer: Sammanfattning

Där har du det – en djupgående titt på våra högst rankade billiga webbhotellleverantörer. Det finns andra där ute som erbjuder delad hosting till liknande priser, men de gjorde det inte’t stapla upp till detta gäng när de läggs igenom deras steg.

För att sammanfatta, här’s grädden från den delade värdgrödan.

Billiga värdleverantörer: Sammanfattning

 1. Dream – Startpris: 4,95 $ / månad
 2. Hostgator – Startpris: 5,95 dollar / månad
 3. I rörelse – Startpris: $ 7.99 / månad
 4. A2 Hosting – Startpris: $ 7.99 / månad
 5. Bluehost – Startpris: $ 7.99 / månad
 6. Hostinger – Startpris: $ 7.99 / månad
 7. iPage – Startpris: $ 9.99 / månad

För oss är InMotion den bästa delade värdleverantören. DreamHost är det självklara valet om du behöver en tillförlitlig tjänst till ett pris, medan HostGator sitter någonstans däremellan i kostnadskvalitetsskalan.

där’är bara ett sätt att säkert veta om en leverantör är bäst för din webbplats, och det’s genom att prova det. Alla sju av dessa leverantörer erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du alltid kan ge en en virvel för att se vad du gör av det.

Ta dig dit och hitta rätt värd för att dela din webbplats med världen.

Vanliga frågor

Vem erbjuder den billigaste delade hosting?

De flesta värdleverantörer annonserar rabatterade priser – några för så lite som en dollar per månad – men så långt som icke-rabatterade priser går, erbjuder DreamHost de lägsta priserna från månad till månad. För sin mest grundläggande delade värdplan, debiterar DreamHost $ 4,95 per månad.

Finns det andra delade webbhotellleverantörer?

Ja många! Den här artikeln fokuserar bara på de bästa billiga webbhotellleverantörerna, men du kan hitta andra – till exempel 1&1 IONOS, SiteGround och GoDaddy – som alla erbjuder billig delad hosting. Om du’just efter de bästa värdarna, gå över till vårt jämförelsediagram.

Är delad hosting lämplig för små företag?

De flesta småföretagswebbplatser hittar delad hosting är tillräcklig för dem. Andra kan växa ut för det och välja VPS-värd, vilket vanligtvis anses vara nästa steg upp. Om du’Om du vill vara värd för en webbplats för små företag, se vår guide om de bästa värdgivarna för små företag här.

Vad’skillnaden mellan delad, VPS och dedikerad hosting?

Delad webbhotell är där din webbplats delar serverutrymme och resurser med andra webbplatser. Virtual Private Server (VPS) hosting är där din webbplats är värd på en virtuell delad server, men du har mer flexibilitet över säkerhet och resurser. Dedikerad hosting är när du har din egen personliga server.

Är molnhotell bättre än delad värd?

Cloud hosting är en modernare form av billig webbhotell som har ökat i popularitet under de senaste åren. Den ena är inte bättre än den andra, men beroende på dina behov kan det finnas en tydlig vinnare. Läs mer om de bästa leverantörerna av molnhotell här.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map