8 bästa delade värdtjänster: Vilken ska du välja?

bästa delade webbhotell med bildDen här artikeln ger en fullständig uppdelning av de bästa delade webbhotellleverantörerna.


Delad värd är det billigaste sättet att vara värd för din webbplats. Den här typen av hosting ser dig och andra användare dela en server för att köra dina separata webbplatser. Ni får alla lite av den servern att använda, vilket håller kostnaderna fina och låga!

Nackdelen med delad hosting är gränsen för dina resurser. Tänk på det precis som att bo i ett delat hus – alla har ditt eget rum, men du’delar fortfarande diskmedel och toalettpapper. Om en av dina hushållskamrater har massor av människor runt och använder upp alla dessa saker, så där’Det finns inget kvar för dig!

För din webbplats betyder det dig’Jag kommer att sluta med långsammare webbplatshastigheter – eller till och med kraschar – om en annan webbplats använder för mycket av dina delade resurser. Detta kan hända om den andra webbplatsen plötsligt ökar i trafiken på webbplatsen.

Delad värd är bäst för webbplatser med en sida och statiska webbplatser. Tänk bloggar eller affärssidor som inte gör det’t behöver mycket interaktion på plats (de som till exempel tar bokningar via telefon snarare än via en webbsida).

den’är inte ett skalbart värdval, så det’är inte rätt för dig om du behöver högkvalitativt innehåll som stora bildgallerier eller om du behöver sälja online. För det rekommenderar vi istället VPS-värd.

Delad hosting erbjuds av de flesta webbhotellleverantörer. Och med så mycket val, hur ska du bestämma dig för den bästa? Den där’s där vi kommer in. Vi’Vi har genomfört vår egen omfattande forskning för att upptäcka de bästa delade webbhotellleverantörerna.

Din webbplats förtjänar det bästa av det bästa, så titta på dessa åtta delade webbhotellleverantörer och ta reda på vad som är rätt för dig:

 1. I rörelse – Bästa övergripande värdleverantör.
 2. Hostgator – Bäst för hjälp och stöd.
 3. A2 Hosting – Bäst för kundservice.
 4. Dream – Bäst för valuta för pengarna.
 5. Bluehost – Bäst för att ge dig gratis extra.
 6. iPage – Bäst för billig prissättning.
 7. Siteground – Bäst för tillförlitlighet.
 8. Hostpapa – Bäst för att sveda dig med höga förnyelsekostnader.

Den här artikeln kommer att dela upp var och en av dessa toppleverantörer och avslöjar vilken som bäst uppfyller dina delade värdbehov. Du’Jag får reda på fördelarna och nackdelarna med varje leverantör, liksom hur mycket de kostar. Vi’Jag kommer också att presentera några andra anmärkningsvärda leverantörer och dela med dig våra bästa tips för att välja en delad webbhotell.

I slutet av denna artikel du’Jag vet vilken värdleverantör som är bäst för dig, baserat på vår djupgående expertforskning.

Dela är omtänksam, så låt’s komma igång!

Bästa delade värdtjänster

Jämfört med värdefördelning sida vid sida

ProviderDisk SpaceUptime% Antal webbplatser nr. av besökare / månadPrisplanerI rörelseHostgatorA2 HostingDreamBluehostiPageSitegroundHostpapa
Obegränsat99,972 – Obegränsat360 tusen$ 6.39
$ 8,49
$ 14,71
Obegränsat

99,99

1 – Obegränsat

240 tusen$ 2.75
$ 3.95
$ 5.95
Obegränsat99,951 – Obegränsat$ 3,92
$ 4,90
$ 9.31
50 GB – obegränsat99,951 – ObegränsatObegränsat$ 2.59
50 GB – obegränsat99,981 – Obegränsat32 tusen$ 2.75
$ 5.45
$ 5.45
$ 13,95
Obegränsat99,941500 tusen$ 1.99
10 GB – 30 GB99,981 – Obegränsat10.000 – 100.000$ 3.95
$ 5.95
$ 11,95
100 GB – obegränsat99,972 – Obegränsat$ 3.95
$ 3.95
$ 12,95

I tabellen ovan kan du se nyckelfunktionerna för varje leverantör sida vid sida. Alla priser som visas är kampanjerbjudanden för nya användare. Hostingföretag erbjuder nästan alltid dessa erbjudanden för nya kunder, och de’priser som är värda att dra nytta av!

Kom bara ihåg: dessa priser kommer att förnyas till en högre takt när kampanjperioden är över. Kampanjperioder varar vanligtvis mellan ett och tre år, men det varierar massivt mellan leverantörer, så det’är alltid värt att kontrollera.

Disk utrymme är mängden datalagring du har för din webbplats på den delade servern. Detta gör det till en extremt viktig funktion, eftersom du behöver tillräckligt med diskutrymme för att hålla hela din webbplats’s innehåll (t.ex. bilder, filer och webbsidor).

Uptime är den tid en server är “upp” och springer. Detta visar hur ofta din webbplats kommer att vara tillgänglig och tillgänglig online, snarare än nere på grund av en opålitlig server. 100% drifttid är inte’t realistiskt, men HostGator’s 99,99% är ganska imponerande.

Antal platser hänvisar, förvånansvärt, till antalet webbplatser du kan vara värd för i din delade värdplan! De flesta leverantörer erbjuder en eller två webbplatser på sina lägsta planer, men om du behöver mer än så, du’Jag måste uppgradera för att låsa upp obegränsade webbplatser.

Månatligt antal besökare visar hur många besökare din webbplats kan hantera som en del av din delade värdplan. Olika delade planer har olika gränser, och om din trafik överskrider detta belopp, kommer din webbplats att sakta ner – eller till och med krascha.

# 1: InMotion

Bästa övergripande värdleverantör

För- och nackdelar med InMotion

Fördelar nackdelar
 • Utmärkta delade värdfunktioner
 • Bästa delade övergripande värdleverantör
 • Uptime inte riktigt lika hög som andra leverantörer
 • Det finns billigare priser där ute

InMotion är den bästa övergripande värdleverantören på marknaden. Obegränsat hårddiskutrymme och hög drifttid, i kombination med gratis säkerhetskopiering och en gratis domän, skapar ett komplett delat värdpaket.

InMotion erbjuder tre delade värdplaner: Start, Power och Pro. Alla planer ger dig en gratis domän, obegränsat diskutrymme, bandbredd och e-post. Alla tre erbjuder också marknadsföringsverktyg, en gratis säkerhetssvit och gratis SSL-säkerhet.

Lanseringen är den mest grundläggande till 6,39 dollar per månad. Strömplanen 8,49 dollar per månad är InMotion’s toppsäljare, vilket ger dig sex webbplatser och dubbla prestanda för lanseringsplanen. Pro-planen är den mest avancerade till $ 14,71 per månad och ger obegränsade webbplatser, pro-nivå support och prestanda som är fyra gånger bättre än lanseringsplanen.

inmotion bäst delad värdInMotion erbjuder marknadens bästa övergripande delade värd, med massor av fantastiska funktioner och en mängd priser.

# 2: HostGator

Bäst för hjälp och support

HostGator-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Extremt hög drifttid på 99,99%
 • Utmärkt hjälp- och supportfunktioner
 • Inga gratis säkerhetskopior – kom med extra kostnad
 • Ingen fri domän

HostGator är ett stort namn i värdvärlden, och med goda skäl! den’är marknadens bästa allround-webbhotell, och denna högkvalitativa tjänst visas i sina delade värdplaner.

Alla tre delade webbhotellplaner ger dig toppfunktioner, inklusive enkel installation med ett klick, obegränsad bandbredd och ett gratis SSL-certifikat. Lägg till otroligt hög drifttid på 99,99%, och denna delade leverantör ser ut som ett fast val!

Hostgator’s Hatchling-planen är den billigaste till $ 2,75 per månad, vilket ger dig grundläggande verktyg och en enda domän. Babyplanen är nästa nivå upp och kostar $ 3,95 per månad och låser upp obegränsade domäner. Den mest avancerade planen är affärsplanen till $ 5,95 per månad – detta ger dig mer tekniska funktioner, såsom en gratis dedicerad IP och gratis sökmotoroptimeringsverktyg (SEO).

hostgator delade värdplanerHostGator erbjuder ett komplett utbud av delade värdfunktioner. Dess fokus på lätthet och överkomliga priser gör det till ett attraktivt val!

# 3: A2 Hosting

Bäst för kundservice

A2 Hosting För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Toppkundservice
 • Erbjuder en återbetalningsgaranti när som helst
 • Ingen fri domän
 • Gratis säkerhetskopior ingår endast i Turbo-planen

A2 är en solid delad webbhotell som erbjuder stort värde för pengarna tillsammans med kvalitetshotellfunktioner. Obegränsat diskutrymme och gratis webbplatsöverföring är bara två av de extrafunktioner som gör denna leverantör till ett toppval.

Du’Jag får också fantastisk kundtjänst – om det’Det är ett problem med din server, A2 Hosting kommer att meddela dig på ett snabbt sätt, så du vann’t lämnas i mörkret och försöker ta reda på vad’har gått fel.

A2-värd är stolt över hastighet, tillförlitlighet och support – och dessa värden återspeglas i dess tre prisplaner. Lite-planen kostar $ 3,92 per månad, och tillhandahåller en webbplats, en databas, obegränsad lagring och överföring, gratis SSL-säkerhet och gratis SSD-lagring. De 4,90 $ per månad Snabbplan erbjuder allt detta plus obegränsade webbplatser och databaser.

Turbo-planen är den högsta och kostnaderna $ 9,31 per månad. Detta ger dig verktyg för hastighet, inklusive A2 Site Accelerator och Turbo Server, som kan göra sidhastigheten upp till 20 gånger snabbare.

a2 är värd för delade planerA2 Hosting erbjuder snabbhet, support och tillförlitlighet i sina delade värdplaner, vilket gör det till ett fast val för din webbplats.

# 4: Dreamhost

Bästa valuta för pengarna

DreamHost-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Bästa valuta för pengarna på marknaden
 • Perfekt för små WordPress-webbplatser
 • Dålig hjälp och stöd
 • Låg drifttid vid 99,95%

DreamHost erbjuder ett solid utbud av delade värdfunktioner och är en av värdleverantörerna rekommenderas av WordPress.

den’är inte den starkaste när det gäller hjälp och stöd eller drifttid, men med en 97-dagars pengarna tillbaka-garanti och mycket överkomliga priser kan du’t argumentera med DreamHost’s värde för pengarna.

Shared Starter-planen kostar $ 2,59 per månad. Det ger dig en webbplats, en gratis domän, obegränsad trafik, snabb SSD-lagring och ett gratis SSL-certifikat. WordPress kommer förinstallerat, vilket sparar tid och ansträngning.

Shared Unlimited-planen är en uppgraderingskostnad $ 7,95 per månad. Detta kommer med allt från Starter-planen och låser upp obegränsade webbplatser och obegränsade e-postmeddelanden anpassade till din domän.

De funktioner du får för dessa priser innebär att DreamHost vinner den tilltalande titeln på ‘leverantör med bästa valuta för pengarna’. DreamHost rekommenderas också av WordPress, och med förinstallation inkluderad är dessa delade planer även lämpliga för WordPress-webbplatser.

dreamhost delad värdDreamHost är en WordPress-rekommenderad webbhotell som erbjuder stort värde för pengarna

# 5: Bluehost

Bäst för att ge dig gratis extra

Bluehost-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Många gratis extra ingår i planerna
 • Rekommenderad leverantör av WordPress
 • Spelar’t erbjuder samma värde för pengarna som konkurrenterna
 • SSL-säkerhet är endast gratis i Pro-planen

Bluehost erbjuder många praktiska extrafunktioner som sekretess för domäner, men det kan erbjuda bättre valuta för pengarna jämfört med sina konkurrenter. Fortfarande, det’är där uppe med InMotion när det gäller delade värdfunktioner och snappar på HostGator’s klackar med en mycket respektabel 99,98% drifttid.

Det kommer med massor av extrafunktioner, inklusive regelbundna automatiska säkerhetskopior, en domänhanterare, en spam-expert, och det prestandaförhöjande innehållsleveransnätverket CloudFlare.

Grundplanen talar för sig själv. För $ 2,95 per månad, du får alla delade värdfunktioner som stöder en grundläggande webbplats, inklusive en webbplats, 50 GB SSD-lagring, obegränsad bandbredd och SSL-säkerhet.

5,95 dollar per månad, Plus-planen är bara $ 3 mer, men det ökar dina gränser massivt. Du låser upp obegränsade webbplatser och obegränsad lagring, såväl som obegränsade parkerade och subdomäner, $ 200 i marknadsföringserbjudanden och en spam-expert.

Bluehost rekommenderar sin Choice Plus-plan. Detta kostar $ 5,95 med kampanjpriser, så utan att betala extra får du allt från Plus-planen, med den extra bonusen till domänens integritet och säkerhetskopior av CodeGuard Basic-webbplatsen.

Pro-planen kostar $ 13,95 per månad, och är det perfekta valet om din webbplats behöver en boost. Det ger dig mer kraft än de tre andra planerna, eftersom det kommer med avancerade funktioner, inklusive en högpresterande server.

Bluehost är också den främsta webbhotell som rekommenderas av WordPress, så om du’Vi har fått en liten WordPress-webbplats, detta kan vara den delade webbhotell för dig.

bluehost delade värdplanerBluehost har fyra delade värdplaner som har ett antal inbyggda funktioner och extrafunktioner.

# 6: iPage

Bäst för billiga priser

iPage För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Billigaste delad värdplan runt
 • Anständigt utbud av funktioner som erbjuds
 • Saknar prestanda när det gäller hastighet på webbplatsen
 • Lägsta drifttid av alla testade leverantörer

iPage är en budgetvänlig webbhotell som erbjuder en ‘en storlek passar alla’ delad värdplan kl $ 1,99 per månad.

iPage erbjuder bara den här delade värdplanen, men där’s förnekar det inte’är ett attraktivt billigt pris! För bara $ 1,99 per månad får du ett anständigt utbud av funktioner, inklusive en gratis domän för ett år, ett gratis SSL-certifikat, obegränsat diskutrymme, obegränsade e-postkonton och obegränsade domännamn. Ännu bättre är iPage med över $ 500 extra i alla sina planer.

Detta låter verkligen som ett bra erbjudande, men det du sparar kontant betalar du för snabbt. iPage gjorde det inte’t blåsa av våra strumpor vid testning; istället rullade det dem ganska avslappnad.

Med bara en webbplats inkluderad, inga gratis säkerhetskopior och den lägsta drifttiden av åtta på 99,94%, kan du se varför iPage inte har’t brottade ‘bästa valuta för pengarna’ titta bort från DreamHost, trots dess smutsiga billiga priser.

ipage bästa delade värd

# 7: SiteGround

Bäst för tillförlitlighet

Fördelar och nackdelar med SiteGround

Fördelar nackdelar
 • Pålitlig värd
 • Gratis säkerhetskopior på alla delade planer
 • Ingen fri domän
 • Begränsat diskutrymme

SiteGround lovar snabb och säker delad webbhotell, vilket gör det till ett tilltalande alternativ för både personliga och små företagssidor. SiteGround erbjuder anständiga delade värdfunktioner, bra hjälp- och supportalternativ och 99,98% drifttid.

Men det faller bakom sina konkurrenter när det gäller diskutrymme, såväl som valuta för pengarna. De maximalt tillgängligt hårddiskutrymme är 30 GB – Jämför detta med andra leverantörer som erbjuder obegränsat diskutrymme, och SiteGround kämpar för att imponera.

SiteGround har tre delade värdplaner: StartUp, GrowBig och GoGeek. Alla planer kommer med SiteGround’s ‘grundläggande’ funktioner, som inkluderar:

 • Gratis webbplatsbyggare
 • Gratis SSL-säkerhet
 • Gratis dagliga säkerhetskopior
 • Gratis e-postkonton

StartUp kostar $ 3,95 per månad och ger dig alla dessa viktiga funktioner, plus en webbplats, 10 GB hårddiskutrymme och kapacitet för 10.000 månatliga besök.

GrowBig, till $ 5,95 per månad, uppgraderar detta erbjudande till obegränsade webbplatser och 20 GB diskutrymme. Det lägger också till ‘premie’ funktioner, som gratis säkerhetskopiering återställer, och möjliggör 25 000 månatliga besök på din webbplats.

De $ 11,95 per månad GoGeek-plan ger dig 30 GB diskutrymme. Den kombinerar ‘Nördig’ funktioner, t.ex. PCI-kompatibla servrar, med de väsentliga och premiumfunktioner som ingår i de lägre planerna. Detta ger GoGeek-planen kraften att stödja 100 000 månatliga besökare.

Detta är en pålitlig och respektabel delad webbhotell och är den tredje leverantören som WordPress rekommenderar. i alla fall, SiteGround är olämplig för dem som behöver en stor mängd diskutrymme.

siteground delade värdplanerSiteGround tillhandahåller pålitlig och säker delad hosting, lämplig för personliga och grundläggande affärssidor.

# 8: HostPapa

Bäst för att stinga dig med höga förnyelseskostnader

HostPapa-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Bra delade värdfunktioner
 • Gratis SSL och obegränsad bandbredd på billigaste plan
 • Höga förnyelseskostnader
 • Inga gratis säkerhetskopior

HostPapa erbjuder ganska genomsnittliga delade värdtjänster. I våra tester gjorde det inte’t lyser i något specifikt område, kommer ut med en ganska standard 3,5 stjärnor av 5.

Det gör det inte’t erbjuder gratis säkerhetskopior och saknar något hjälp- och supportalternativ. 99,97% drifttid och kampanjprisplaner för mellanliggande intervall gör det till ett säkert, om inte särskilt kraftfullt val för din värdplan.

Det finns tre delade värdplaner att välja mellan: Starter, Business och Business Pro.

Startplanen kostar $ 3,95 per månad och levereras med alla väsentliga funktioner, inklusive gratis SSL-säkerhet och gratis webbplatsöverföring, plus två webbplatser, gratis domänregistrering, 100 GB diskutrymme och obegränsad bandbredd.

Affärsplanen kostar också $ 3,95 per månad för kampanjperioden. Det kommer att förnyas till en högre kostnad än Starter-planen, men du får extra bra för din pengar! Du får allt inkluderat i Startplanen, plus obegränsade webbplatser, obegränsat diskutrymme och avancerade funktioner som obegränsade e-postkonton.

Business Pro-planen kostar $ 12,95 per månad, ger allt från affärsplanen och lovar förbättrad prestanda och säkerhet. Det levereras med extra prestandaförbättringar, till exempel snabbare servrar och färre konton per server, och säkerhetsförbättringar, såsom premium Wildcard SSL och domänskydd.

den’det är värt att nämna det HostPapa’s förnyelsepriser kan ha ett stick i svansen. Beroende på din plan, du’Jag kommer att betala $ 7,99, $ 12,99 eller $ 19,99 per månad när din kampanjperiod löper ut. Dessa priser är mycket högre än HostPapa’s konkurrenter.

hostpapa delade värdplanerHostPapa har ett bra utbud av delade värdfunktioner, vilket gör det till ett säkert, standardalternativ för din grundläggande webbplats.

Delad värdprisjämförelse

I grafen nedan kan du jämföra de lägsta priserna hos de allra bästa delade webbhotellleverantörerna. DreamHost erbjuder bästa valuta för pengarna, även om HostGator kombinerar imponerande prestanda med mycket låga priser. InMotion är den bästa övergripande värdleverantören, och även om det’är den dyraste, det’Det är klart att du får vad du betalar för!

delade värd för startpriserDelad hosting är den billigaste typen av värd – få valuta för dina pengar genom att jämföra de bästa leverantörernas startpriser.

Finns det andra delade värdtjänster?

Naturligtvis de leverantörer vi’har listats ovan arenor’t de enda delade hostingtjänsterna där ute – men de är de bästa runt. De andra värdleverantörerna som vi testade gjorde inte’t gör det så bra i vår forskning.

Men det finns vissa leverantörer som inte gjorde det’t göra den här listan, men fortfarande förtjänar ett omnämnande.

1&1 IONOS

Den första av dessa är 1&1 IONOS, som kom precis bakom HostPapa i vår forskning. Denna leverantör är bäst för dig som vill ha en rad produkter bortsett från hosting, till exempel domäner och e-postfaciliteter. Det fick mycket poäng när det kom till värde för pengarna, men föll ner i sina delade värdfunktioner.

GoDaddy Hosting

Som 1&1 IONOS, GoDaddy har massor att erbjuda förutom värd. Men till skillnad från 1&1 IONOS, GoDaddy Hosting krossade det absolut när det gällde funktioner. Till exempel erbjuder det gratis säkerhetskopior och en gratis affärs-e-post för ditt första år och tillåter ett obegränsat antal besökare på din webbplats. Men det’är den enda leverantören som inte gör det’t erbjuder en pengarna tillbaka-garanti, och det var inte’t lika starkt i hjälp och stöd som några av sina konkurrenter.

WPEngine

Om det’s hjälp och stödja dig’Åter efter, då är vårt sista hedra omnämnande värt att titta. WPEngine kom ut med genomsnittliga poäng för sina funktioner och drifttid, men lyste med sitt imponerande utbud av hjälp- och supportalternativ. Om du vill ha massor av support är WPEngine värdleverantören för dig!

Hur väljer du en delad värdtjänst?

Om ingen av hostingtjänsterna i vår lista omedelbart hoppade ut mot dig, kanske du undrar hur du har det’re tänkt att välja. den’Det är lätt att bli förvirrad av alla gratisfunktioner som vinkas framför näsan.

Ditt val kommer helt att bero på dina specifika behov, men här är våra tre bästa saker att leta efter i en delad webbhotell:

 • Uptime – den’s har kommit mycket så långt, och med goda skäl! Du vill ha en webbhotell med en hög upptidsprocent. Din webbplats vann’t blomstra om servern är nere hela tiden. Du gör inte’t måla ett mästerverk, låsa det i ett mörkt rum och undrar varför ingen köper det!
 • Värde för pengar – hur mycket betalar du och hur mycket kommer du att få för dina pengar? Handla runt och jämföra olika leverantörer – börja med att titta på DreamHost, eftersom det ger bästa valuta för pengarna på marknaden. Om du bara vill hålla kostnaderna låga, kolla sedan iPage’s planer – de’de billigaste priserna runt!
 • Diskutrymme och bandbredd – Diskutrymme är hur mycket data du kan lagra på din webbserver, medan bandbredd är hur mycket data som kan överföras mellan din server och din webbplats. Hur mycket du behöver av dessa beror på hur stor din webbplats är (du’Jag behöver mer diskutrymme för mycket innehåll), och hur mycket trafik din webbplats får (du’Jag behöver mer bandbredd för att klara mer trafik).

Uptime, valuta för pengarna och diskutrymme och bandbredd är viktiga, oavsett syftet med din webbplats eller din tekniska förmåga.

Hjälp och support är alltid värt att undersöka också, men är mer subjektivt – se till att det finns hjälpalternativ på plats som du’är glad och säker med att använda om saker någonsin gick fel.

För dig som har en WordPress-webbplats, se till att du tittar på leverantören’s WordPress integration. Bluehost, DreamHost och SiteGround är de tre bästa delade hostingtjänsterna för WordPress-användare.

Om du’hittar du mängden gratis tillägg förvirrande, begränsa det till de viktigaste faktorerna för dig. Tre huvudsakliga att leta efter är gratis domäner, gratis säkerhetskopiering och tillbaka pengargarantier.

Bästa delade värdtjänster: Sammanfattning

Den här artikeln har dykt in i de åtta bästa delade värdtjänsterna på marknaden. Vi’har täckt värdegrunderna, utforskat fördelar, nackdelar och priser för varje delad webbhotellleverantör och vidarebefordrade våra bästa tips om hur du väljer det bästa för dig.

8 bästa delade värdleverantörer: Sammanfattning

De bästa delade värdleverantörerna är:

 • I rörelse – Bästa övergripande värdleverantör.
 • Hostgator – Bäst för hjälp och stöd.
 • A2 Hosting – Bäst för kundservice.
 • Dream – Bäst för valuta för pengarna.
 • Bluehost – Bäst för att ge dig gratis extra.
 • iPage – Bäst för billig prissättning.
 • Siteground – Bäst för tillförlitlighet.
 • Hostpapa – Bäst för att sveda dig med höga förnyelsekostnader.

Det finns naturligtvis andra leverantörer, till exempel 1&1 IONOS och GoDaddy Hosting, men de gjorde det inte’Det passar ganska bra i våra tester för att göra denna topp åtta lista.

Kom ihåg att leta efter det väsentliga – upptid, valuta för pengarna och diskutrymme och bandbredd – såväl som de funktioner som är anpassade efter dina specifika behov, till exempel supportalternativ eller en gratis domän.

Din delade plan är klar, och dina virtuella hushållskamrater väntar – så registrera dig och få värd idag!

Bästa delade värdtjänster: vanliga frågor

Vilken delad webbhotell är bäst för värd för en WordPress-webbplats?

Bluehost är den bästa rekommenderade leverantören av WordPress själv, men för delad hosting specifikt rekommenderar vi DreamHost. den’s rekommenderas också av WordPress och presterade bättre i vår delade testning.

Rekommenderar du delad hosting över andra typer av hosting?

Det ärliga svaret är – inte riktigt! De flesta webbplatser kräver VPS-värd, som har mer skalbara funktioner än delad värd. Men det gör det inte’t betyder delad hosting inte’Det är rätt för dig – om du har en grundläggande blogg eller en sida på webbplatsen kan det vara det perfekta valet! Du kan se de bästa leverantörerna i vår recension av de bästa VPS-värdleverantörerna.

Om du’om du inte är säker på om du behöver delad eller VPS-värd, ta en titt på vår Jämförelse jämfört med VPS Hosting.

Vilket är bättre: Linux eller Windows-värd?

Vi rekommenderar definitivt Linux-värd för de flesta användare – det’är mycket snabbare, och oftast billigare också! Du vann’t måste överväga Windows-värd om du inte har mycket specifika behov för den typen av värdsystem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map