9 bästa leverantörer av Linux-servern

Linux-värd är den term som ges till alla värdleverantörer som använder Linux-operativsystemet på sin server. De goda nyheterna? Den där’s ganska mycket varje leverantör!


Och ännu bättre nyheter? Vi’Vi har tillbringat många timmar på att jämföra och kontrastera vad’s erbjuds från var och en av dessa leverantörer. Efter noggrant analys av ett stort antal faktorer, från uppetid och livechatsupport till bandbredd och irriterande tillägg, vi’kan ge dig våra forskningsledda rekommendationer för den bästa leverantören av Linux-webbhotell, anpassad efter den typ av värd för dig’letar efter:

9 bästa leverantörer av Linux-servern

 1. Bluehost – Bästa övergripande Linux-värdleverantör
 2. Hostgator – Bäst för drifttid
 3. I rörelse – Bäst för delade och VPS-värdplaner
 4. A2 Hosting – Bäst för molnvärd
 5. Siteground – Pålitlig, med god hjälp och stöd
 6. Kör pappa – Massor av extra förmåner och funktioner
 7. iPage – Billiga planer, men på bekostnad av hastigheten
 8. Dream – Massor av lagringsutrymme; perfekt för mediatunga webbplatser
 9. Hostinger – Avstoppade funktioner, men billiga rabatterade priser

Vi’Jag ska undersöka nyckelstyrka och svagheter hos varje leverantör nedan, samt täcka de planer och priser som erbjuds. Det betyder att detta vann’det är en kort artikel – där’det är många leverantörer som kommer att komma igenom – men om du redan vet vilken typ av värd du behöver rekommenderar vi att du hoppar rakt ner till det alternativet.

Vänta! Ska jag definitivt använda Linux-värd?

Förmodligen! Om du’kommer att behöva använda MS-SQL-databaser, ASP.NET eller .NET Core på din webbplats, du’Jag behöver i stället Windows-värd. Men om inte (eller om du’jag är inte säker på vad dessa villkor betyder), Linux-värd fungerar bra för dig. den’s anses generellt enklare att använda än Windows-värd, det’s sätt mer mångsidig, och det ger dig ett bredare val av leverantörer.

Överväg även att kolla in:

Jämförelsediagram för webbhotell – För en överblick sida vid sida av de bästa webbhotellarna på marknaden idag.

Vårt matchmatchhotell-frågesport – Skickas till din perfekta värdleverantör baserat på dina svar på några snabba frågor.

Hur du är värd för en webbplats – Vår no-nonsense guide för att lyckas få din webbplats live.

1. Bluehost

Bästa övergripande Linux-värdleverantör

Bluehost är en utmärkt webbhotell som levererar alla och stjäl speciellt showen när det gäller värd för WordPress-webbplatser. Kolla in styrkorna och svagheterna enligt vår forskning:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 3.95
99,98%
Ett klick på WordPress installeras, automatiska programuppdateringar
Ja
30 dagar
Gratis med vissa planer, kan läggas till andra för $ 2,99 / månad
Ja, via telefon och livechatt

Vad vi gillar med Bluehost

Här är de viktigaste fördelarna med att välja Bluehost:

 1. Massor av fantastiska WordPress-specifika funktioner. Installera WordPress med bara ett klick och automatisera plugin / programvaruuppdateringar.
 2. Stark drifttidsgaranti. Det har sitt eget mot sådana som HostGator.
 3. Låga priser. Inte det billigaste på den här listan, men några av det bästa värdet.
 4. WordPress-rekommenderas. Bluehost rekommenderas uttryckligen av WordPress, och har varit sedan 2005. Stort beröm!
 5. Utmärkt hjälp och stöd över livechatt, telefon och e-post. Någon’är till hands dygnet runt, och vi kan garantera att de faktiskt vet sina saker.

Vad kan förbättras

Var förlorade Bluehost poäng?

 1. Behöver registrera dig i minst ett år. Detta känns som ett åtagande när de flesta leverantörer tillåter rullande månatliga kontrakt, men du’Vi har fortfarande fått säkerhetsnätet med en återbetalningsgaranti i 30 dagar.
 2. Gratis SSL erbjuds endast med Pro-planen och senare. De flesta leverantörer inkluderar detta gratis som standard.
 3. Oönskade extra i kassan. Var noga med att avmarkera eventuella oönskade extrafunktioner när du registrerar dig som Bluehost’Jag väljs automatiskt till några som du kanske inte behöver.
 4. Ingen gratis webbplatsöverföring. där’är en detaljerad guide för att göra detta själv i Bluehost kunskapscenter, eller annars kan du betala 149,99 dollar för Bluehost för att flytta det åt dig.

2. HostGator

Bäst för drifttid

HostGator är en värdleverantör av hög kvalitet som garanterar bästa möjliga drifttid för alla på marknaden. Kolla in hur bra det gjorde över hela linjen:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 2.75
99,99%
SSL-certifikat, obegränsad bandbredd, e-postmarknadsföringsprogram
Ja, i ett år med valfri årsplan
45 dagar
Nej
Ja, via telefon och livechatt

Vad vi gillar med HostGator

där’Det är mycket vi gillar med HostGator – det fick 4,6 / 5 i vår forskning av en anledning!

 1. Stort antal Linux-värdstyper och -planer. När din webbplats förändras och utvecklas, den’Det är bra att veta att du har gott om utrymme att växa.
 2. Alla leverantörer bästa drifttidsgaranti, lovande 99,99%. Detta innebär – åtminstone i teorin – att en webbplats som är värd via HostGator bör vara igång så länge som möjligt (ingen leverantör kan garantera 100% drifttid). Om HostGator inte uppfyller detta löfte är det’Jag ger dig en månad gratis.
 3. Gratis SSL-certifikat (viktigt för att hålla din webbplats säker) och ett gratis domännamn med årsplaner – perfekt om du’startar en ny webbplats. Vi var särskilt imponerade av de många funktioner som finns tillgängliga på HostGator’s delade planer.
 4. Utmärkt support, med hjälp till hands dygnet runt via livechatt och telefon. HostGator-kunskapsbasen är också en mycket användbar och lätt sökbar resurs, vilket innebär att du ofta kan svara på dina egna frågor.
 5. Gratis webbplatsöverföring – även om det’det är värt att dubbelkontrollera detta gäller planen du’registrerar dig med.
 6. Bästa dedikerade värdplaner. Om du redan har en stor webbplats som kräver dedikerad värd är HostGator det bästa valet enligt vår forskning.
 7. Grönaste webbhotell på denna lista. Webbhotell är en av de värsta förorenande branscherna, men HostGator har åtagit sig att minska sin miljöpåverkan och kompensera sitt kolavtryck med 130%.

Vad kan förbättras

Vad hindrade HostGator från att göra en perfekt 5/5?

 1. Prissättning av öppenhet. HostGator isn’Det är mycket transparent om hur mycket din plan kommer att kosta efter den första kampanjperioden är över. De flesta leverantörer erbjuder ett lågt pris första terminen som ett incitament, men de flesta är tydligare om vad du kan förvänta dig att betala en gång’är över.
 2. Planer aren’t den billigaste, även om vi anser dem vara bra värde på grund av allt som ingår.

3. InMotion

Bäst för delad och VPS-värd

Medan HostGator tog titeln som bästa övergripande Linux-värdleverantör, imponerade InMotion oss verkligen med sina delade och VPS Linux-värdplaner. den’är ett bra alternativ för ganska små eller nya webbplatser:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 2.95
99,97%
Generösa delade / VPS-värdplaner, gratis SSL-certifikat
Ja
90 dagar
Ja
Ja, via telefon och livechatt

Vad vi gillar med InMotion

I rörelse’s delade och VPS-värdplaner är funktionsrika och prisvärda. Här är höjdpunkterna:

 1. Obegränsat diskutrymme och bandbredd, även med den billigaste delade planen. Detta är super generöst, och inte något som många leverantörer erbjuder.
 2. Expert personal. Varje medlem av supportpersonalen i InMotion får 160 timmars utbildning, så kan hantera mer komplexa frågor.
 3. Gratis säkerhetskopior, gratis SSL och en gratis domän med alla planer. Återigen, det här är några supergenerösa planer och kommer att hålla dina extra kostnader verkligen låga.
 4. 90 dagars återbetalningsgaranti. Detta innebär att du kan prova InMotion under en anständig tid utan att oroa dig för att vara inlåst i en leverantör som inte gör det’passar dig inte.
 5. Gratis webbplatsöverföringar. Få din webbplats gratis till InMotion.

Vad kan förbättras

Har InMotion några stora nackdelar?

 1. Genomsnittlig drifttidsgaranti. På 99,97% var det’är knappast dåligt – bara lägre än andra toppleverantörer.
 2. Dedikerade planer är dyr. Det här är inte’t ett problem om du’letar inte efter den här typen av värd ännu, men något att tänka på för framtiden.

4. A2 Hosting

Bäst för molnvärd

Medan A2 Hosting imponerade oss med sina molnhotellplaner och supportalternativ, föll den främst på valuta för pengarna:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 5.99
99,97%
Gratis Office 365-e-post, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat
Nej
Erbjuds inte
Ja
Ja, endast via telefon

Vad vi gillar med A2 Hosting

A2 Hosting kanske ligger nere på fjärde plats, men det har en tydlig specialitet: moln Linux hosting.

 1. Bästa molnhotellleverantör. A2 har en vinnande molnvärdskombination, med högre max-RAM och fler CPU-enheter än de kommande fyra leverantörerna, samt root-åtkomst och överkomliga startpriser (från $ 5 / månad). A2 Hosting’s molnplaner är perfekta för att skala din webbplats.
 2. När som helst pengar-tillbaka-garanti. A2 Hosting är så säker på tjänsten’s erbjuder att det gör att du kan kräva ett pro-rata belopp tillbaka när som helst. den’är den enda leverantören som erbjuder detta!
 3. Gratis webbplatsöverföring. A2 Hosting migrerar din webbplats till sitt system från din nuvarande leverantör utan kostnad – ett stort plus om du’Jag vill byta.

Vad kan förbättras

A2 Hosting slår den ur parken när det gäller kundservice och funktioner, och har den användbara förmånen gratis webbplatsöverföringar. Så hur kommer det inte’t högre upp på listan?

 1. Låg drifttidsgaranti. 99,95% är lägre än nästan alla andra leverantörer på denna lista, och A2 gör det inte’t erbjuder ett sätt för dig att mäta din egen upptid. Det kommer dock att återbetala dig 5% av din månadsavgift för varje timme som din webbplats är nere.
 2. Inget domännamn ingår. Inte ett problem om du redan har ett, naturligtvis, men det betyder att betala för ett domännamn om du inte gör det’t. Räknar med att detta är mellan $ 10 och $ 20 per år.

5. SiteGround

Pålitlig Linux-värd, med bra hjälp och support

SiteGround är ett säkert par händer i webbhotellvärlden, men inte en high-flyer. Kolla in hur det presterade i vår forskning:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 3.95
99,98%
Låt oss kryptera och gratis SSL-certifikat för ökad säkerhet
Nej
30 dagar
Ja
Ja, via telefon och livechatt

Vad vi gillar med SiteGround

Här är de viktigaste fördelarna med att välja SiteGround:

 1. SiteGround är stort på säkerhet. Säkerhet är en prioritering för alla värdleverantörer, men SiteGround tar verkligen detta till nästa nivå; du’Jag får ett gratis automatisk förnyande av SSL-certifikat och ett låt’s Kryptera integration, plus SiteGround övervakar din server ständigt (var 0,5: e sekund) för att plocka upp skadliga attacker.
 2. Massor av WordPress-vänliga funktioner. Dessa inkluderar Smart WordPress Staging för att testa webbplatsutvecklingar, WordPress Starter-plugin för nybörjare, en SiteGround Migrator-plugin för enkel webbplatsöverföring och automatiska programuppdateringar som standard.
 3. Gratis automatiska dagliga säkerhetskopior, komplett med en knapp i kontrollpanelen för att återställa äldre versioner av din webbplats med bara ett klick.

Vad kan förbättras

SiteGround har massor av proffs och en stor nackdel:

 1. SiteGround är ett dyrt alternativ. Medan startpriset ovan bara är ett mjukt steg upp från de billigare planerna runt, kan du se från tabellen nedan att detta snabbt ramper upp. Vi undersökte våra läsare om deras viktigaste överväganden när de valde en webbhotell, och massiva 55% sa priser – så detta är ett ganska stort slag för en annars bra leverantör.

6. GoDaddy

Massor av extra förmåner och funktioner

GoDaddy är ett online-jack för alla branscher och är värdleverantören som våra läsare sannolikt har hört talas om. Men hur gjorde det under WBE-mikroskopet?

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 5.99
99,97%
Gratis Office 365-e-post, gratis domännamn, gratis SSL-certifikat
Nej
Erbjuds inte
Ja
Ja, endast via telefon

Vad vi gillar med GoDaddy

Kör pappa’s storlek och närvaro ger några viktiga fördelar:

 1. Massor av hjälpsamma freebies. Eftersom GoDaddy har många onlinetjänster under sitt paraply, det’är i en fantastisk position att kasta in praktiska freebies, som gratis Office 365-e-post och ett SSL-certifikat (båda för ditt första år), gratis säkerhetskopior och ett gratis domännamn.
 2. Den har en fantastisk webbplatsbyggare. Detta innebär att du kan växla över till att använda det om den självhotande vägen visar sig vara för tidskrävande.

Vad kan förbättras

där’Men det är definitivt utrymme för förbättringar. Här är två områden vi’har identifierat:

 1. Ingen pengar-tillbaka-garanti. GoDaddy är den enda leverantören som inte erbjuder detta som standard i minst några dagar.
 2. Ingen livechatt dygnet runt. Detta är tillgängligt under dagen, men inte utanför kontortiden. Våra läsare berättade för oss att livechatt var deras favorit sätt att kontakta en leverantör, så detta är lite av ett slag.

7. iPage

Billiga Linux-planer, men på bekostnad av hastigheten

iPage’s billiga planer har uppenbara vädjan. Men vår forskning fann att även om de kan ha ett bra värde för pengarna, faller de ner på några viktiga områden:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 1.99
99,94%
Enkel prissättningstruktur, bra stöd
Ja
30 dagar
Nope – 100 $ varje gång
Ja, via telefon och livechatt

Vad vi gillar om iPage

iPage har några verkligt tvingande fördelar.

 1. Låga priser! Som riktigt lågt. Om du älskar ett fynd, leta inte längre.
 2. Starkt stöd. Du skulle inte’t förväntar sig kundsupport dygnet runt via telefon och livechatt till dessa priser, men iPage levererar.
 3. Delad värd av bra kvalitet. där’är bara en delad plan – men den börjar på $ 1,99, förnyas vid $ 7,99 och kan stödja upp till 500 000 månadsvisa besök. Trevlig!

Vad kan förbättras

Du’Jag kommer att kompromissa med några faktorer med iPage – hur mycket detta bländar du beror på dina personliga behov.

 1. Låg drifttidsgaranti. Så i teorin kommer en webbplats som är värd för iPage att uppleva den största drifttiden för alla leverantörer. Återigen kommer detta fortfarande bara till några timmar om året – oavsett om det är märke eller paus för din webbplats kommer att bero på ditt fält.
 2. Säkerhetskopior kommer att kosta dig – mycket! 100 $ varje gång, för att vara exakt.
 3. Långsamma hastigheter. iPage’s planer är’t mycket kraftfullt, vilket kommer att översätta till lägre sidhastighetshastigheter (och en potentiell negativ inverkan på rankningarna).

8. DreamHost

Massor av lagringsutrymme – bra för mediatunga webbplatser

Dream’s planer är generösa med lagring, men som leverantör faller det ner på ett par viktiga områden – nämligen hjälp och support:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 2.59
99,95%
Konsekvent låga priser, gott om lagring
Ja
97 dagar
Ja
Erbjuds inte

Vad vi gillar med DreamHost

Här är höjdpunkterna i DreamHost’s Linux-värd.

 1. Billigaste förnyelse delat värdpris. Medan vissa leverantörer’ priserna skyrocket verkligen när du’går ur kampanjperioden, DreamHost’s billigaste delade plan ökar till bara $ 4,95 per månad – den lägsta av alla leverantörer som visas här.
 2. Generös förvaring. Över alla typer av hosting, DreamHost’s planer erbjuder regelbundet mest lagring.

Vad kan förbättras

Och nu, lowlights.

 1. Ingen hjälp och support via telefon eller livechatt, någonsin. Du kan begära support via ett biljetteringssystem, men blir annars kvar för dig själv – inte något vi’d rekommenderar, speciellt för de som är nya i hosting.
 2. DreamHost gör det inte’t använd cPanel. cPanel är en branschstandard-webbhotell-instrumentbräda och är lätt att få tag på. DreamHost använder sin egen panel, vilket kommer att betyda där’är en liten inlärningskurva om du går med efter att du tidigare varit värd för din webbplats någon annanstans.

9. Hostinger

Stripped back funktioner, men mycket billiga rabatterade priser

Hostinger är ett klassiskt exempel på en leverantör där du ‘få vad du betalar för’. Ja, priset du betalar är mycket lågt – men tjänsten du’re får är ganska avskalad, vilket vann’t vara för alla:

Starta månadspris Uptime-garanti Nyckelfunktioner Domännamn ingår? Pengar tillbaka garanti? Gratis säkerhetskopior? 24/7 Hjälp och support?
$ 1.95
99,91%
Konsekvent låga priser, gott om lagring
Med några planer
30 dagar
Ja
Erbjuds inte

Vad vi gillar med Hostinger

Här är Hostinger’huvudfördelar:

 1. Mycket låga kampanjpriser. Hostinger erbjuder det billigaste sättet att vara värd för din webbplats, med marknadsföringspriser i botten. den’Det är dock värt att notera att den billigaste planen förnyas till samma pris som motsvarande GoDaddy, Bluehost och InMotion planer ($ 7,99) när kampanjen är över.
 2. Gratis säkerhetskopior. Dagligen för Premium- och affärsplaner (och ovan), och varje vecka varje vecka.

Vad kan förbättras

Det finns några viktiga områden som Hostinger skulle behöva ta itu med för att tävla om topplatsen:

 1. Ingen hjälp och support via livechatt eller via telefon. Precis som DreamHost är ett biljetteringssystem ditt enda alternativ.
 2. Värsta drifttidsgaranti. Detta är den lägsta garanterade av någon leverantör, med lovande bara 99,91%, även om den erbjuder 5% återbetalning av din månadsräkning om drifttid sjunker under 99,9%.
 3. Inga dedikerade värdplaner. Detta betyder där’s ett glasstak för din webbplats’s tillväxt genom Hostinger.

Bästa leverantörer av Linux-värd: sammanfattning

Tack för att du hållit med oss ​​när vi granskade de bästa leverantörerna av webbhotell i Linux! Om du’är en nybörjare som letar efter mer support eller en erfaren värdpro ​​som letar efter något funktionsrikt, vi hoppas att du’har hittat din perfekta leverantör. Låta’s sammanfattar våra bästa val ännu en gång:

9 bästa leverantörer av Linux-servern

 1. Bluehost – Bästa övergripande Linux-värdleverantör
 2. Hostgator – Bäst för drifttid
 3. I rörelse – Bäst för delade och VPS-värdplaner
 4. A2 Hosting – Bäst för molnvärd
 5. Siteground – Pålitlig, med god hjälp och stöd
 6. Kör pappa – Massor av extra förmåner och funktioner
 7. iPage – Billiga planer, men på bekostnad av hastigheten
 8. Dream – Massor av lagringsutrymme; perfekt för mediatunga webbplatser
 9. Hostinger – Avstoppade funktioner, men billiga rabatterade priser

Bluehost är den bästa övergripande leverantören av Linux-värd, med ett stort urval av planer i alla typer av värd. Om du är osäker, prova Bluehost.

Om du’om du är värd för en liten webbplats, eller redan vet att du behöver delad eller VPS-värd, gå med InMotion. Du’Jag får mycket support, en gratis webbplatsöverföring (om det behövs) och generellt en bra service.

Om du’om du kör en webbplats med hög trafik och att hålla din upptid så hög som möjligt är huvudprioriteten, ta en titt på HostGator.

Om ditt huvudsakliga problem är att hålla kostnaderna så låga som möjligt, se till iPage, DreamHost och Hostinger – även om vi ofta bara har en dollar eller så på spel, skulle vi inte’Jag rekommenderar att du hoppar direkt för dessa leverantörer utan att kolla in de tre första.

Och om det’är allt vi har’t täckt, eller du’d vill att vi hjälper till med en personlig rekommendation, berätta för oss i kommentarerna – vi’d älskar att höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map