Bästa webbhotell med dedikerad server: Jämför de 6 billigaste planerna

Så du behöver dedikerad värd, men du gör inte’vill du spendera en förmögenhet i processen? Det får vi. Den här artikeln kommer att utforska för- och nackdelarna med de sex billigaste dedikerade värdplanerna på marknaden, så att du kan välja den bästa värdeplanen för din webbplats.


Men först, vad exakt är dedikerad hosting, och varför behöver du det??

Med dedikerad hosting har du en hel server dedikerad till din webbplats. Detta betyder att din webbplats inte är’t tävlar med andra webbplatser om bandbredd och borde inte’t gå ner om du får en kraftig ökning i trafiken. Lasttiderna bör också hålla sig ganska höga, så du är det’t hålla dina kunder vänta.

Du bör definitivt få dedikerad hosting om din webbplats:

 • Få tusentals besök per vecka
 • Är en e-handelswebbplats med mer än 30 produkter

Om din webbplats är i det skede där du behöver en dedikerad värdplan, det’är ett bevis på att det går bra. Men oavsett hur bra din webbplats klarar sig, känner man aldrig ut $ 500 + för dyr dedikerad servervärd. Och du verkligen inte’t behöver spendera så mycket, särskilt om du’är bara bara att flytta upp från VPS, moln eller delad hosting.

Vi’Vi har utfört omfattande forskning om dedikerad servervärd. Genom att korsreferenser funktioner, priser och hjälp som erbjuds från marknadens bästa värdar, vi’Vi har inte bara hittat billigaste dedikerade serverhotellleverantörer, men bästa leverantörer, för.

De 6 bästa bäst dedikerade servervärdarna är:

 1. Bluehost – 79.99 $ / månad
 2. Kör pappa – 95,98 $ / månad
 3. I rörelse – $ 105,69 / månad
 4. Hostgator – $ 118.99 / månad
 5. iPage – 119.99 $ / månad
 6. A2 Hosting – $ 141,09 / månad

Vi’Jag tittar närmare på dessa leverantörer och vad du gör’får verkligen för dina pengar. Du kan se hur vi’Vi fick de tre billigaste dedikerade serverleverantörerna nedan:

den’Det är värt att notera att den billigaste leverantören inte gör det’t menar det nödvändigtvis’är det bästa värdet för pengarna. GoDaddy Hosting erbjuder till exempel den näst billigaste dedikerade serverplanen, men får mycket lägre än InMotion på hjälp och support. Med InMotion får du mer pengar för pengarna för bara $ 10 mer per månad.

Billiga dedikerade värdplaner för nya kunder

Om du’igen efter en prisvärd dedikerad värdplan, vi’Jag låter dig in på en liten hemlighet: de flesta värdleverantörer erbjuder fantastiska kampanjpriser för nya kunder, och dessa priser kommer ofta att pågå det första året eller mer. Och vi’inte bara pratar ‘några dollar här och där’ typ av bra – vi’pratar igen ‘mer än hälften av’ typ av bra.

Faktum är att alla de billigaste dedikerade servervärdarna på listan har tjänat sin plats genom generös diskontering för nya kunder. Låta’se hur de billigaste dedikerade servervärdarna jämför:

Jämförelse av billigaste dedikerade värdplaner

Hosting ProviderBilligaste planMånadspris för nya kunderBluehostKör pappaI rörelseHostgatoriPageA2 Hosting
Standard$ 79.99
Ekonomi$ 95,98
Grundläggande$ 105,69
Värde$ 118,99
Börja$ 119,99
Sprinta$ 141,09

Du verkligen inte’Jag måste tappa ut stora pengar för att komma igång med en dedikerad värdplan. Till $ 79,99 är den billigaste Bluehost-planen en stjäla och erbjuder stort valuta för pengarna. Läs vidare för våra individuella recensioner för att ta reda på varför!

# 1. Bluehost: $ 79.99 / månad

Bluehost – Standard : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Utmärkt hjälp och stöd
 • Stor upptid på 99,98%
 • Kampanjpriset gäller för ett år
 • Gratis säkerhetskopior ingår (en gång aktiverad)
 • Endast en serverplats (Utah)
 • Relativt lågt bandbreddbidrag på 5 TB

I vår sammanställning av de bästa dedikerade värdleverantörerna tilldelade vi Bluehost titeln ‘Bästa valuta för pengarna’ – men hur presterar dess standardplan mot de andra tillgängliga billiga planerna?

Bluehost gör ganska bra vad gäller funktioner. Det har en stor drifttid på 99,98% – bara för den mycket dyrare HostGator – och anständig lagring också.

Hjälp och support är dock Bluehost kommer till sitt eget. Du kan när som helst kontakta en medlem av Bluehost-teamet på ett av flera sätt. den’är lätt att bortse från hjälp och stöd, men du’Jag kommer snart ångra att göra det när din webbplats går ner och du kan’t ta tag i någon för att hjälpa!

Nackdelen med Bluehost’s standardplan? För det första’är bara en serverplats, vilket betyder det’Det tar längre tid att ladda din webbplats utanför USA. Bandbreddstillägget är också relativt lågt vid 5 TB, så du kan kämpa om du har en oväntad trafikökning.

# 2. GoDaddy: $ 95,98 / månad

GoDaddy – Ekonomi : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Bra lagringsutrymme, med 1 TB hårddiskutrymme
 • Finns för Windows och Linux
 • Endast utvalda leverantörer som inte erbjuder 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • En besvikelse av drifttidsgaranti på 99,97%

Kör pappa’s Ekonomiplan kan vara vår andra billigaste dedikerade värdplan, men det’det är inte vi’rekommenderar. För det första är förnyelsefrekvensen ganska dyr på $ 226,98 / månad, utan att funktionerna och tjänsten ska matcha.

GoDaddy är den enda leverantören som visas på den här listan som inte erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti med sina dedikerade värdplaner, vilket betyder att du’gör ett verkligt åtagande genom att registrera dig. Ekonomiplanen’s lagring är bra, på 1 TB hårddiskutrymme, men du måste betala extra för säkerhetskopior, och drifttidsgarantin är en besvikelse 99,97%. Allt som allt, du’d förväntar mig mycket mer för priset.

# 3. InMotion: $ 105.69 / månad

InMotion – viktigt : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Gott om utrymme för att uppgradera din plan när din webbplats växer
 • 5 IP-adresser
 • Stor hjälp och stöd
 • Endast två serverplatser, båda i USA
 • Relativt låg drifttidsgaranti på 99,97%
 • Inga gratis säkerhetskopior

Till $ 105,69 / månad för Essential-planen är InMotion den tredje billigaste leverantören av dedikerad servervärd. Men när det gäller värde, utmanar det gillar funktionsrika Bluehost?

Tja, inte riktigt. Den väsentliga planen är mycket mitt på vägen, eftersom prisvärda dedikerade värdplaner går.

En stor positiv? InMotion erbjuder sex dedikerade värdplaner, vilket är mer än någon annan värd på listan. Detta gör det verkligen enkelt att uppgradera din plan när din webbplats växer och betyder dig’Jag kommer aldrig hitta dig själv att betala för mycket mer än du behöver.

# 4. HostGator: $ 118.99 / månad

HostGator – värde : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Alla leverantörer bästa drifttidsgaranti (99,99%)
 • Lås in kampanjpriset i upp till tre år
 • Ometerad bandbredd
 • Stor lagringskapacitet, med 1 TB hårddiskutrymme
 • Inte de mest prisvärda planerna
 • Det finns inga gratis säkerhetskopior tillgängliga

HostGator kanske inte har fått utmärkelsen för den mest prisvärda dedikerade värdplanen, men det är vår bästa rekommenderade värd, och med goda skäl. HostGator ‘Värde’ plan är det billigaste dedikerade serverhotell-alternativet, men lever det upp till sitt namn?

Vi tror det. Det första att notera om HostGator är att det erbjuder den högsta drifttidsgarantin för alla leverantörer, till 99,99% – och eftersom 100% är ganska mycket omöjligt att uppnå är detta verkligen lika bra som du kan hoppas få.

Lagringsutrymmet med värdeplanen är också bra, med ett massivt 1 TB hårddiskutrymme tillgängligt. Det, i kombination med obegränsad bandbredd och en perfekt poäng för hjälp och support, gör HostGator till ett riktigt pålitligt och värdalternativ med bra värde.

Vad’s mer, du kan låsa in kampanjpriset på $ 118,99 / månad i upp till tre år, och du’Vi har fortfarande möjligheten att garantera pengarna tillbaka i upp till 30 dagar – win win!

# 5. iPage: 119.99 $ / månad

iPage – Startup : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Bra hjälp och stöd
 • Gratis säkerhetskopior ingår
 • Värsta drifttidsgaranti för alla utvalda värdar (99,94%)
 • En kombination av få CPU-kärnor, en liten mängd RAM och en serverplats är ett recept för en långsam webbplats

Vi’har tidigare märkt iPage the ‘billig och glad’ värdleverantör, men tyvärr kan det verkligen, när det gäller dedicerad servervärd’t tävla när det gäller antingen funktioner eller pris.

Låta’s börjar med drifttidsgarantin. iPage garanterar en drifttid på endast 99,94% – den lägsta av alla leverantörer som visas här. Skillnaden mellan 99,99% och 99,94% kanske inte låter mycket, men när du tror att varje 0.01% motsvarar cirka fyra timmar om året, känns det plötsligt mycket mer.

Kombinera det med bara två CPU-kärnor, 4 GB RAM och en serverplats (USA) på den billigaste iPage-dedikerade värdplanen (‘Börja’), och du’Vi har fått ett recept på en potentiellt långsam och opålitlig webbplats.

# 6. A2 Hosting: $ 141,09 / månad

A2 Hosting – Sprint : För-och nackdelar

FördelarNackdelar
 • Bra hjälp och stöd
 • Fyra serverplatser i USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet
 • Dålig drifttidsgaranti (99,95%)
 • Inga säkerhetskopior ingår

Sist men inte minst A2 Hosting’s ‘Sprinta’ Planen är kanske bara den sjätte billigaste, men hur jämförs det för värde?

Svaret är ganska bra – men inte enastående. En anständig mängd diskutrymme (2 x 500 GB), 8 GB RAM och fyra serverplatser i USA, Europa och Asien-Stilla havet är alla egenskaper som gör Sprint Plan till ett anständigt alternativ, men en som inte’t erbjuder något ovanligt. Och även om det ger en perfekt poäng för hjälp och support (du kan kontakta A2 Hosting 24/7 på flera olika sätt), garanterar drifttidsgarantin på endast 99,95%’t inspirerar mycket förtroende.

Tänkande på lång sikt: Billiga dedikerade värdeförnyelseplaner

Den här artikeln har fokuserat på att hitta de billigaste dedikerade värdplanerna baserat på det lägsta pris som erbjuds av varje värd. Men ofta än inte är detta bara ett introduktionserbjudande, och kontraktet kommer att förnyas i högre takt.

Beroende på värden, du’Jag kan låsa in detta kampanjpris var som helst mellan tre månader och tre år. Men naturligtvis, här på webbplatsen Builder Expert, vi’handlar om att gräva lite djupare.

De 6 billigaste dedikerade servervärdarna på lång sikt (baserat på förnyelsepriser) är:

 1. Bluehost – 119.99 $ / månad
 2. iPage – 149.99 $ / månad
 3. Dream – 169 $ / månad
 4. Kör pappa – $ 169,99 / månad
 5. A2 Hosting – $ 169,99 / månad
 6. Hostgator – $ 189 / månad

Head to Head: De billigaste dedikerade värdeförnyelseplanerna

Hosting ProviderPlanenMånadsförnyelseprisBluehostDreamiPageKör pappaA2 HostingHostgator
Standard$ 119,99
Standard 4$ 149
Börja$ 149,99
Ekonomi$ 169.99
Sprinta$ 169.99
Värde$ 189

Som ni kan se erbjuder Bluehost de billigaste dedikerade värdalternativen på lång sikt och under kampanjperioden. Den här gången kommer DreamHost på andra plats med sin $ 149 / månad-plan, även om den inte gör det’t erbjuder alla introduktionsrabatter till nya kunder – det’är samma pris för alla.

Bästa billiga dedikerade servervärd: sammanfattning

I den här artikeln, vi’Vi har identifierat de sju billigaste dedikerade serverhotellplanerna och vad de har’är bäst för.

Vad’Det är omedelbart klart att du, med dedikerad servervärd, verkligen kan ‘ha din tårta och ät den’. De Bluehost Standard plan – högsta klass för pris – har funktioner, lagring och support för att göra det till det bästa värde alternativ också.

Bästa billig dedikerad servervärd: vanliga frågor

Vad är billigare alternativ till dedikerad hosting?

Dedikerad hosting är i genomsnitt den dyraste formen för webbhotell. VPS är det näst billigaste alternativet. Om din webbplats är tillräckligt stor för att behöva dedikerad hosting, men vi gör det inte’Jag rekommenderar att du går med något mindre – det’Jag orsakar dig mycket mer besvär på lång sikt!

Vilken dedikerad värdleverantör har den bästa drifttidsgarantin?

HostGator har den bästa drifttidsgarantin, och lovar att din webbplats kommer att vara direkt 99,99% av tiden – bra grejer!

Vilken är den bästa värdleverantören för WordPress-webbplatser?

Om din webbplats är byggd med WordPress, du’Jag kan använda någon av värdarna i den här artikeln. Som sagt, kolla in vår sammanställning av de bästa WordPress-webbhotellleverantörerna för de bästa presterarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map