De 8 bästa hanterade WordPress-värdleverantörerna: Kan du hantera utan dem?

bäst hanterade wordpress hosting-bildDen här artikeln ger dig alla detaljer om de bäst hanterade WordPress-värdleverantörerna.


Om du har en WordPress-webbplats, du’Jag måste hitta värd för det. Hanterad WordPress-värd är ett populärt val, eftersom det kommer med specialiserade tjänster för WordPress-webbplatser.

Hanterad WordPress-värd är speciellt utformad för att stödja WordPress-webbplatser och är fullpackad med funktioner som hjälper din webbplats att lyckas. Från automatiska uppdateringar till WordPress-installationen med ett klick, detta är den ultimata värden för WordPress-användare.

Detta gör hanterad WordPress-värd perfekt för affärssidor eller för alla webbplatser med hög trafik. Funktionerna som ingår, från toppnivåstöd till dagliga säkerhetskopior, är utformade för att göra din webbplats så enkel som möjligt att köra.

Naturligtvis, om du inte gör det’Jag har en WordPress-webbplats, den här typen av värd vann’t vara för dig! Om detta är fallet, ta en titt på VPS eller dedikerad hosting istället.

Den goda nyheten är, hanterad WordPress-värd är ett riktigt populärt alternativ som erbjuds av många leverantörer. Nackdelen är att hitta den bästa planen för din webbplats kan känns som en omöjlig uppgift!

Den där’varför vi’Vi har gjort djupgående forskning för att hitta de bästa leverantörerna, undersöka allt från prissättning och funktioner till kundsupport och därefter.

De 8 bästa hanterade WordPress-värdleverantörerna är:

 1. Bluehost – Bäst för WordPress-värd.
 2. A2 Hosting – Bäst för kundservice.
 3. I rörelse – Bäst för funktioner.
 4. WP-motor – Bäst för hjälp och stöd.
 5. Siteground – Bäst för tillförlitlighet.
 6. 1&1 IONOS – Bästa valuta för pengarna.
 7. Dream – Bäst för att hålla saker enkelt.
 8. Kör pappa – Bäst för extra funktioner.

Det bästa av det bästa är utan tvekan Bluehost – WordPress rekommenderar det, och du kan se varför! Vi fann att A2 Hosting var den näst bästa, med fokus på snabbhet och kundservice, medan InMotion’s imponerande funktioner sätter det ordentligt på tredje plats. Oavsett vad du’När du letar efter borde dessa topp åtta leverantörer ha något för alla.

Den här artikeln kommer att dela upp alla våra åtta ledande WordPress-webbhotellleverantörer, vilket ger dig en låg nedgång på priser, fördelar och nackdelar och vad varje leverantör är bäst för. I slutet av vår jämförelse, du’Jag vet vilken webbhotell som är det bästa valet för din WordPress-webbplats.

Bästa hanterade WordPress-värd

De åtta bäst hanterade WordPress-värdleverantörerna har alla olika styrkor och funktioner att erbjuda. Om du’du letar efter billiga priser, obegränsad lagring eller tillförlitlig värd där’är en perfekt leverantör som väntar på dig.

Ändå kan det vara svårt att hålla reda på muttrar och bultar som erbjuds av var och en, så vi’Vi har satt ihop en tabell för att jämföra de viktigaste funktionerna i de åtta bästa sida vid sida.

Sidan vid sida Hanterad WordPress-jämförelse

ProviderStorageUptime% Antal webbplatserSoftware-uppdateringarStartpris / månadBluehostA2 HostingI rörelseWP-motorSiteground1&1 IONOSDreamKör pappa
Obegränsat99,98ObegränsatJa$ 29.99
obegränsad

99,95

1 – Obegränsat

Ja$ 24,46
40 GB – 240 GB99,971 – 20Ja$ 8.99
10 GB – 1 TB99,951 – 25Ja$ 35
10 GB – 30 GB99,981 – ObegränsatJa$ 11,95
25 GB – 200 GB99,981 – 5Ja$ 9
30 GB – 120 GB99,951Ja$ 19.95
10 GB – 50 GB99,971 – 5Ja$ 10.99

Tabellen ovan visar några av de viktigaste funktionerna som erbjuds av varje leverantör. Startpriset som visas här är det lägsta standardpriset för varje plan, men du hittar ofta olika rabatter och kampanjer för nya användare – det’är värt att shoppa runt!

Faktum är att de flesta värdleverantörer erbjuder rabatter för nya användare, vilket definitivt är värt att dra nytta av. Men kom ihåg, efter att kampanjen är över, kommer priserna att förnyas till ordinarie kurs. Se till att du alltid budgeterar för långsiktiga kostnader snarare än flashförsäljning. Som sagt, marknadsföringspriserna gäller ofta i ett år eller ännu mer.

Hosting funktioner förklarade

Att undersöka din värdleverantör kan vara en huvudvärk på grund av all teknisk jargong som börjar dyka upp. För att rensa upp förvirring, låt’s snabbt bryta ner funktionerna som nämns i vårt bord.

Lagring (eller diskutrymme) är hur mycket lagringsutrymme du har för din webbplats på servern. Det är här hela din webbplats’s innehåll lagras, inklusive bilder, webbsidor och filer. den’Det är mycket viktigt att se till att din plan ger dig tillräckligt med lagring så att du inte gör det’t slut på rummet!

Uptime hänvisar till hur mycket av tiden en server garanteras att vara igång. den’s visas vanligtvis som en procentsats – till exempel är 99,98% en stor uppetid poäng. Du vill att denna siffra ska vara så nära 100% som möjligt, eftersom det betyder att din webbplats kommer att vara nästan hela tiden online.

Antal platser ganska mycket talar för sig själv – detta är antalet webbplatser som stöds av din värdplan. Grundläggande planer ger dig vanligtvis en webbplats och låter dig låsa upp mer när du uppgraderar.

Mjukvaruuppdateringar är en specifik funktion för WordPress-värd. WordPress släpper ofta uppdateringar till sin plattform, som du behöver hålla med och installera själv – om du inte gör det’t, din programvara blir föråldrad och sårbar för buggar, hackare och andra nasties. Tack och lov med automatiska programuppdateringar, din leverantör uppdaterar din webbplats åt dig!

# 1: Bluehost

Bäst för WordPress Hosting

Bluehost-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Rekommenderas av WordPress som den bästa leverantören av WordPress
 • Obegränsat diskutrymme
 • Ganska dyra planer jämfört med konkurrenter
 • Plugins aren’t uppdateras automatiskt

Bluehost är gruppens bästa när det gäller WordPress-värd. den’är den största rekommenderade leverantören av WordPress själv, och har tre hanterade WordPress-värdplaner för dig att välja mellan.

Alla planer inkluderar:

 • Obegränsad lagring
 • Obegränsade domäner och underdomäner
 • Inga gränser för din trafik
 • Gratis SSL (säkra uttagskikt) säkerhet
 • Scenemiljö (för att testa förändringar)
 • Instant WordPress-installation
 • Automatiska WordPress-uppdateringar
 • Spamskydd
 • Gratis säkerhetskopior
 • Gratis domän (på årsplaner)

Bluehost använder SSD (Solid State Drive) -lagring, vilket innebär att din webbplats kommer att laddas mycket snabbare än om den använde traditionell HDD-lagring. Alla planer – även den billigaste – stöder ett obegränsat antal webbplatser.

Så vad betalar du för alla dessa glänsande funktioner? Den billigaste planen är 29.99 $ per månad Bygg plan, vilket ger dig alla grunderna du behöver för att driva en professionell webbplats. den’är utmärkt för att komma igång och inkluderar ett marknadsföringscenter, 100 temat med gratis kvalitet och sekretess för domäner ovanför alla vanliga funktioner.

De rekommenderade Grow-plankostnaderna 39,99 dollar per månad och som namnet antyder är avsett för att bygga din webbplats och dess publik. Du får allt från Build-planen, plus verktyg för granskning av företag, SEO-verktyg, JetPack Premium och mer.

Den översta planen är $ 59.99 per månad Skala plan, som kommer med avancerade funktioner inklusive JetPack Pro, obegränsad säkerhetskopiering och återställning och PayPal-integration, plus allt från Grow-planen.

Om du vill ha säkerhet, hastighet och fantastisk WordPress-prestanda, Bluehost är ditt bästa val.

bluehost bästa wordpress hostingBluehost lovar hastighet och excellens för sin hanterade WordPress-värd, och är den största rekommenderade leverantören av WordPress

# 2: A2 Hosting

Bäst för kundservice

A2 Hosting För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Automatiska uppdateringar för både programvara och plugins
 • När som helst återbetalningsgaranti
 • 99,95% drifttid
 • Ingen fri domän

A2 Hosting är ett annat toppval för din WordPress-webbplats. Det följer med Bluehost när det gäller funktioner och till och med erbjudanden bättre valuta för pengarna! Nackdelen? En relativt dålig drifttid på 99,95%.

A2 Hosting uppdaterar automatiskt din programvara och dina plugins, så du’Jag ska alltid vara 100% uppdaterad med de senaste versionerna. SSL-säkerhet tillhandahålls över alla planer, liksom gratis säkerhetskopiering och gratis webbplatsöverföring.

Det finns tre värdplaner som börjar med 1-Site plan till $ 24,46 per månad. Den här planen stöder en webbplats och innehåller 10 GB lagring, gratis SSL-säkerhet, automatiserade säkerhetskopieringar och webbplatsstaging (så att du kan testa ändringar på din webbplats innan du sätter dem live).

De 3-webbplatsen plan kostar $ 38,75 per månad, och ökar dina gränser till tre webbplatser och 25 GB lagring. Dessa är de viktigaste skillnaderna, även om det låser upp andra funktioner som en annan kärna, 1 GB extra fysiskt minne och två tilläggsdomäner.

Den mest avancerade planen är 75,48 $ Obegränsad plan, som stöder ett obegränsat antal webbplatser och ger dig 40 GB lagring. Du får fyra kärnor och 4 GB fysiskt minne, plus obegränsade tilläggsdomäner.

Alla planer har en generös återbetalningsgaranti när som helst.

a2 värd hanterade wordpressA2 Hosting fokuserar på hastighet och hög prestanda för att ge dig den bästa lösningen för din WordPress-webbplats.

# 3: InMotion

Bäst för funktioner

För- och nackdelar med InMotion

Fördelar nackdelar
 • Bästa utbud av funktioner på marknaden
 • Få din webbplats förinstallerad av en expert
 • Ger mindre diskutrymme än de bästa konkurrenterna
 • Avancerade planer blir dyra

Bluehost är kanske den bästa allround-leverantören för WordPress-värd, men när det gäller funktioner blåser InMotion alla andra ut vattnet. I vår forskning, det fick en nästan perfekt poäng för sina hanterade WordPress-värdfunktioner. Låta’s titta på varför det gjorde så bra:

Du har sex planer att välja mellan, som alla inkluderar:

 • En gratis domän
 • Obegränsad bandbredd
 • Automatiska uppdateringar för både programvara och plugins
 • SSL-säkerhet
 • Obegränsade e-postkonton
 • Gratis säkerhetskopior

Du får till och med din webbplats förinstallerad av en expert, så det’är redo att gå på några minuter!

Den billigaste planen är WP-1000S-planen, som börjar på bara $ 8,99 per månad. Detta är lämpligt för cirka 20 000 besökare varje månad och ger dig 40 GB SSD-lagring.

Den bästa värdeplanen är 12,99 dollar per månad WP-2000S-plan, som stöder två webbplatser, 50 000 månatliga besökare och 80 GB SSD-lagring och ett gratis Jetpack Personal-konto. Denna plan innehåller också ett premiumabonnemang för WordPress-teman och plugins, vilket ger dig massor av verktyg för att din WordPress-webbplats ska fungera som bäst.

Funktionerna fortsätter att bli mer avancerade när du går upp genom InMotion’s hanterade WordPress-värdplaner. Du har massor av utrymme för val och tillväxt, vilket innebär att du kan hitta den bästa planen för dina behov.

InMotion erbjuder en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti.

inmotion bäst hanterade wordpress funktionerInMotion har massor av högkvalitativa funktioner att erbjuda WordPress-användare, från förinstallation till automatiska uppdateringar och gratis säkerhetskopior.

# 4: WPEngine

Bäst för hjälp och support

WP Engine För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Stort utbud av hjälp- och supportalternativ
 • Massor av diskutrymme
 • Dyra prisplaner – dåligt värde för pengarna
 • Brist på funktioner jämfört med konkurrenterna

WP Engine är ett fast val för alla WordPress-webbplatser. Det fungerade bra i våra tester, men släpptes ned av dess dåliga värde för pengarna och låga drifttid. Där det lyser var dock det hjälp och supportalternativ, som täcker allt från livechatt till telefonsupport dygnet runt.

Startplanen kostar $ 35 per månad, och är utformad för en liten webbplats eller blogg med upp till 25 000 besökare varje månad. Denna plan ger dig 10 GB lagring, 50 GB bandbredd och ett bra utbud av gratisfunktioner, inklusive ett gratis SSL-certifikat och över 35 StudioPress-teman.

Tillväxtplanen kostar 115 $ per månad, och stöder 100 000 besök per månad. Denna plan är designad, överraskande, för att växa ditt företag – det ger dig de extra funktioner du behöver för just det, inklusive 20 GB lagring, fem webbplatser och 200 GB bandbredd.

$ 290 per månad Skalplan är faktiskt ganska lik tillväxtplanen, eftersom det kommer med exakt samma gratisfunktioner. Den huvudsakliga skillnaden är hoppet upp i gränser – du får 30 GB lagring, 15 webbplatser och 400 GB bandbredd. Detta betyder att din webbplats kan hantera 400 000 besök per månad!

WP Engine erbjuder också en anpassad plan, som du bara behöver titta på om din webbplats genererar miljoner månatliga besök – i vilket fall, bra gjort du!

wpengine hanterade wordpress planerWPEngine har fyra prisplaner som erbjuder utrymme för skalning och tillväxt när din WordPress-webbplats utvecklas.

# 5: SiteGround

Bäst för tillförlitlighet

Fördelar och nackdelar med SiteGround

Fördelar nackdelar
 • Stort urval av WordPress-värdfunktioner för att stödja din webbplats
 • Utmärkt värde för pengarna
 • Lågt diskutrymme
 • Ingen fri domän

SiteGround sitter bredvid Bluehost i WordPress’s bra böcker. Varför? Svaret ligger i SiteGround’s funktioner – säg hej till installationer med ett klick, automatiska uppdateringar av programvara och plugins, expertsupport och gratis migrering.

Hela SiteGround’s planer inkluderar dess “Väsentliga WordPress-funktioner”, som gratis dagliga säkerhetskopior, automatiska uppdateringar och gratis SSL-säkerhet.

SiteGround håller det enkelt med tre hanterade WordPress-värdplaner, börjar med 11,95 $ per månad Start-plan. Detta kommer med alla väsentliga WordPress-funktioner, plus 10 GB lagring och en webbplats, vilket gör den mest lämplig för webbplatser med 10 000 månatliga besök.

GrowBig-planen kostar $ 19,95 per månad och ökar dina resurser massivt. Förutom de väsentliga WordPress-funktionerna får du prioriterad teknisk support och gratis, professionell WordPress-överföring. Kasta i 20 GB lagringsutrymme och obegränsade webbplatser, och din webbplats kommer verkligen att växa i hög tid!

Om din WordPress-webbplats får cirka 100 000 månadsvisa besök, du’Jag behöver GoGeek-planen för $ 34,95 per månad. Det kommer med allt från GrowBig-planen, men ökar din lagring till 30 GB och lägger till en rad “Geeky WordPress-funktioner” för att få din webbplats att fungera smidigt.

siteground pålitlig hanterad wordpress hostingSiteGround är en officiellt rekommenderad WordPress-värd. Nya kunder får billigare erbjudanden, och det har ett stort utbud av funktioner att växa din webbplats med.

# 6: 1&1 IONOS

Bästa valuta för pengarna

1&1 IONOS För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Utmärkt värde för pengarna med skalbar prissättning
 • Gratis domän på årliga planer
 • Saknar hjälp och support – ingen livechatt
 • Diskutrymme gör det inte’t matchar toppkonkurrenter som Bluehost

1&1 IONOS är ett säkert och standardval för dina WordPress-värdbehov. Det gjorde det inte’Det sticker ut i de flesta områden vi testade, förutom värde för pengarna, där det slog våra strumpor med sina överkomliga priser.

Alla 1&1 IONOS WordPress-planer inkluderar en gratis domän, automatiska programuppdateringar, gratis SSL-säkerhet och gratis säkerhetskopiering.

De $ 9 per månad Viktig plan inkluderar 25 GB SSD-lagring, 10 e-postkonton och en webbplats. De Affärsplan kostar $ 11 per månad och inkluderar 100 GB SSD-lagring, 100 e-postkonton och två webbplatser.

Pro-planen är den högsta på $ 15 per månad, och ökar din lagring till 200 GB. Det ger dig också 500 e-postkonton, fem webbplatser, SiteLock-skydd mot skadlig programvara och åtkomst till RailGun-innehållsleveransnätverket. Denna plan är utformad för att öka både säkerhet och prestanda.

1&1 IONOS gjorde det inte’t gör för högt i våra tester för sin hjälp och support, men med ett solid utbud av funktioner – och dess högsta plan endast $ 15 per månad – det’är fortfarande ett attraktivt val.

1 & 1 jonos hanterade wordpress-planer1&1 IONOS är känt för sina fantastiska billiga erbjudanden för nya kunder – men även utan marknadsföringspriser ger det utmärkt värde för pengarna.

# 7: DreamHost

Bäst för att hålla det enkelt

DreamHost-för- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Rekommenderas av WordPress – anständigt utbud av funktioner
 • Rimliga och skalbara prissättningsplaner
 • Brist på hjälp och supportalternativ
 • Låg drifttid (99,95%)

DreamHost är mot slutet av vår lista, men det’det är inte någon att bortse från – detta är den tredje och sista värden i vår lista officiellt rekommenderas av WordPress.

Den har de glänsande värdfunktionerna som stöder din webbplats och erbjuder anständigt värde för pengarna. Men det’s låtas ned av dess diskutrymme, drifttid och olika hjälp- och supportalternativ.

Du har tre planer att välja mellan, som alla inkluderar obegränsad bandbredd, support 24/7, SSL-säkerhet, dagliga säkerhetskopior, en gratis domän och automatiska programuppdateringar. Alla planer stöder bara en webbplats.

$ 19,95 per månad DreamPress-plan ger dig allt ovanstående, plus 30 GB SSD-lagring och Jetpack Free förinstallerad. DreamPress Plus kostar $ 29,95 och ger dig 60 GB SSD-lagring, obegränsat CDN och en uppgradering till Jetpack Professional.

DreamPress Pro-planen är den högsta till 79,95 $ per månad. Den innehåller allt från DreamPress Plus-planen och ökar din SSD-lagring till 120 GB. Du låser också upp prioritetsstöd!

DreamHost kanske inte har kraften att ta din webbplats till stjärnorna, men om du behöver en bekväm husbil istället för ett raketskepp, vann det’t svikna dig.

dreamhost lyckades wordpressDreamHost rekommenderas officiellt av WordPress och har verktygen för att göra din webbplats enkel.

# 8: GoDaddy

Bäst för extra funktioner

GoDaddy För- och nackdelar

Fördelar nackdelar
 • Erbjuder massor av extra tjänster förutom värd
 • Gratis domän med årsplaner
 • Inget gratis SSL-certifikat på två lägsta planer
 • Brist på avancerade funktioner

GoDaddy är fortfarande en av de bäst hanterade WordPress-värdleverantörerna runt, men det kan’t tävla med Bluehost-liknande, det är därför det’s på åttonde plats. Kör pappa är bäst om du behöver extra tjänster tillsammans med din webbhotell.

Du har fyra planer att välja mellan, som alla inkluderar en gratis domän (på årliga planer), WordPress-programuppdateringar, obegränsad bandbredd, migrering med ett klick och gratis säkerhetskopiering.

Grundläggande plan för $ 9,99 per månad ger dig 10 GB SSD-lagring och stöder en webbplats. De Deluxe-plan kostar $ 14,99 per månad, och inkluderar 15 GB SSD-lagring, en webbplats och en scen-webbplats med ett klick, som låter dig testa nya ändringar innan du publicerar dem på din live-webbplats.

De $ 19.99 per månad Ultimate plan stöder två webbplatser, med 30 GB SSD-lagring, ett gratis SSL-certifikat för ett år och skanning och reparation av skadlig programvara. Det kommer också med allt från Deluxe-planen.

De Pro 5+ plan är designad för fem till 50 webbplatser och kostar $ 34,99 per månad. Detta inkluderar 50 GB till 200 GB SSD-lagring, automatisk säkerhetskopiering, gratis SSL-certifikat och gratis webbplatsunderhållsverktyg.

Om du behöver domäner, e-postkonton, onlinemarknadsföring eller mer kan GoDaddy täcka det också för dig. Det erbjuder mycket mer än bara värd, så om du’igen efter en allt-i-ett-tjänst, Kör pappa kan vara för dig!

godaddy wordpress hostingGoDaddy erbjuder enkel hanterad WordPress-värd, med fördelen med dess extra tjänster direkt till hands.

Hur väljer du en hanterad leverantör av WordPress-webbhotell?

Med så många värdleverantörer som alla kämpar för din uppmärksamhet och har imponerande funktioner, hur ska du veta vilken du ska välja? Behöver du alla dessa verktyg? Vad menar de ens?

den’är lätt att gå vilse bland alla akronymer och kampanjpriser. Här’är en snabb lista med topptips för att hålla dig på rätt spår:

 • Gå tillbaka till grunderna
 • Gör tid för drifttid
 • Värde för pengar
 • Hjälp och support
 • Don’t fastnar!

Gå tillbaka till grunderna

Gör en lista över kärnfunktionerna din webbplats behöver, och se till att leverantören du väljer har dessa inkluderade i sina planer. De grundläggande funktionerna att se upp för är automatiska uppdateringar, SSL-säkerhet, lagring, bandbredd och gratis säkerhetskopiering. Kasta också in en gratis domän om du inte gör det’Jag har redan en!

Gör tid för Uptime

Det är verkligen så viktigt! Ingen kommer att kunna besöka din webbplats om din värd’s servrar är nere hela tiden. Hög uppetid är ett absolut måste – annars du’betalar bara för en webbplats ingen kan se.

Värde för pengar

Se till att du’får en service av hög kvalitet utan att blåsa hela budgeten. Definitivt shoppa för ett bra försäljningspris – vi fokuserar på vanliga priser i den här artikeln, men många leverantörer erbjuder rabatter för nya kunder.

Don’Men jag får bara priset! Titta på vad du’Jag betalar när kampanjperioden är över, och precis vad du gör’får för dina pengar.

Hjälp och support

Sköta dig själv såväl som din webbplats! Ta en titt på utbudet av supportalternativ som erbjuds och leta efter om de har de svar du behöver. för det första, är det expert på WordPress-support, eller bara generellt?

Nästa, ge det en gå! Testa livechatten, läs hjälpartiklarna och ta reda på om supporten är tillgänglig dygnet runt eller bara måndag till fredag.

Don’t Böjas ner

Om du’jag är ny på det, då kan värdningen vara förvirrande. där’s massor av brev och tech-talk pågår, och erbjudanden om obegränsat detta och det.

Gör din forskning, men gör inte’t panik. Sanningen är att din webbplats förmodligen vann’t behöver obegränsat diskutrymme – så don’Det känns som om du måste betala för det!

Det viktigaste är att hitta en leverantör som kommer att stödja din WordPress-webbplats och hålla den snabb och säker. Någon av leverantörerna i vår lista kommer att göra det jobbet, så det’är upp till dig att välja det bästa för dig!

Bästa hanterade WordPress-värd: Sammanfattning

Den här artikeln har gett dig de åtta bäst hanterade WordPress-leverantörerna runt och tittat på var och en av dem för att ge dig en uppfattning om vilket är det bästa valet för din WordPress-webbplats. Vi’Vi har tittat på deras funktioner, priser och hur de presterade i vår forskning.

Nu känner du till de bästa leverantörerna och hur du väljer mellan dem. Här’är en snabb sammanfattning:

8 bästa hanterade WordPress-värdleverantörer: Rundown

 1. Bluehost – Bäst för WordPress-värd.
 2. A2 Hosting – Bäst för kundservice.
 3. I rörelse – Bäst för funktioner.
 4. WPEngine – Bäst för hjälp och stöd.
 5. Siteground – Bäst för tillförlitlighet.
 6. 1&1 IONOS – Bästa valuta för pengarna.
 7. Dream – Bäst för att hålla saker enkelt.
 8. Kör pappa – Bäst för extra funktioner.

Glöm timmar med rullning, hundratals flikar och otaliga huvudvärk – detta är de bästa åtta leverantörerna för hanterad WordPress-värd. Vi gjorde rullning, testning och jämförelse för dig, så nu behöver du bara välja en!

Tänk på vilken typ av webbplats du har och vilka viktiga funktioner den behöver. Se upp för de riktigt viktiga – upptid, diskutrymme, bandbredd och valuta för pengarna. Se till att din leverantör passar dina behov och du’Jag ska vara bra att gå.

Bästa hanterade WordPress-värd: vanliga frågor

Hanteras WordPress-värd endast lämplig för stora WordPress-webbplatser?

Vi rekommenderar hanterad WordPress-värd för större webbplatser, bara för att se till att du gör det’får bra valuta för pengarna och använder alla de funktioner som följer med dessa kraftfulla planer! Men, hanterad WordPress-värd är lämplig för alla WordPress-webbplatser i alla storlekar – den’s ner till dig!

Ta en titt på vår recension av bästa webbhotell för småföretag för en idé om vilken som är bäst för din webbplats.

Måste du välja WordPress-värd för en WordPress-webbplats?

Inte alls! Du kan välja vilken typ av värd som passar dig bäst, oavsett om det är’s delade, VPS, moln eller dedikerad hosting! Fördelarna med WordPress-specifik hosting är att din leverantör skräddarsyr sina tjänster efter dina behov, som att automatiskt köra uppdateringar.

Har just börjat? Läs vår bästa delade värdtjänstgranskning för att lära dig mer om den billigaste typen av värd. Eller kolla in vår recension av de bästa leverantörerna av VPS-webbhotell för att se vad den gör’det handlar om.

Vilket är bättre, hanterad WordPress-värd eller delad WordPress-värd?

Delad WordPress-värd är mer begränsad än hanterad WordPress-värd. den’s billigare, men mer grundläggande i sina resurser. Du får fler fördelar och avancerade funktioner – till exempel Bluehost’s allt-i-ett marknadsföringscenter – med hanterad WordPress-värd, även om detta kommer med en högre prislapp. Om du vill växa din webbplats är hanterad WordPress-värd det bättre valet.

Läs vår recension av bästa WordPress-webbhotell för att se vilken som är den bästa totalt sett.

Vad’är den billigaste hanterade WordPress-värdleverantören?

Den billigaste leverantören för hanterad WordPress-värd är InMotion, med startpriset $ 8,99 per månad på sin WP-1000S-plan. Med tanke på att det också kom ut som bäst för funktioner i vår forskning och ligger på tredje plats i vår lista över de bästa leverantörerna, det’s inte dåligt värde för pengarna!

Läs vår InMotion Review för att ta reda på om det’är den bästa leverantören för dig. Eller gå till vår recension av de bästa billiga webbhotellleverantörerna för erbjudanden, stjäl och fler låga priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map