10 bedste gratis SSL-hostingudbydere: Beskyttelse uden prismærke

bedste gratis ssl-hostingudbydere viste billedeDenne artikel har beføjelsen til at beskytte dit websted mod hackere. Nedenfor, vi’Jeg præsenterer dig for de allerbedste hostingudbydere, der inkluderer gratis SSL-sikkerhed med deres hostingplaner.


SSL (Secure Sockets Layer) krypterer oplysninger, der sendes gennem dit websted. Det holder din besøgende’s private oplysninger som deres betalingsoplysninger, sikre og sikre. SSL-certifikater varierer i sikkerhedsniveau og pris, der spænder overalt fra $ 19.99 til $ 269.99 pr. År.

Men du gør det ikke’t skal altid betale for dit SSL-certifikat. Fordi de’er så vigtig, de fleste hostingudbydere kaster dem gratis ind i deres planer! Men med så mange, der tilbyder bonusen med gratis SSL-sikkerhed, hvordan skal du vælge?

Ikke alle hostingudbydere blev gjort lige, hvilket er grunden til, at vi trak vores sokker op, satte vores handsker på og fik vores forstørrelsesbriller ud for at finde de bedste udbydere. Efter timers research oprettede vi denne liste over de ultimative gratis SSL-hostingudbydere.

10 bedste udbydere af gratis SSL-hosting

 1. Bluehost Bedste samlede hosting-udbyder.
 2. HostGator – Bedst til oppetid.
 3. I bevægelse – Bedst til delt og VPS-hosting.
 4. A2 Hosting – Bedst til skyhosting.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. GoDaddy Hosting – Bedst til ekstra funktioner.
 7. iPage – Bedst til billige planer, men på bekostning af hastighed.
 8. DreamHost – Bedst til lagerplads.
 9. WPEngine – Bedst til hjælp og støtte.
 10. HostPapa – Bedst til at narre dig med dyre fornyelsesomkostninger.

Denne artikel vil skinne et lys over hver af disse udbydere, give dig detaljer om deres planer og priser, og selvfølgelig uddække nogle saftige tip om SSL-sikkerhed’vi har tilbudt. I slutningen af ​​denne artikel vandt du’t har en skygge af tvivl om, hvilken der er bedst til dit hosting- og sikkerhedsbehov.

Det’er en stor bred verden, og der’s fare ved hver tur. der’er ikke tid til at spilde – lade’s finder den perfekte gratis SSL-hostingudbyder til at holde dit websted sikkert!

Bedste gratis SSL-hostingudbydere

SSL-certifikater er absolut nødvendige for at køre et vellykket websted. Du ved det allerede – men hvad de nøjagtigt gør, gør dem så vigtige?

SSL-sikkerhed opretter et sikkert link mellem dit websted’s server og dets browsere, der krypterer alle data, der overføres mellem de to. At’s, hvordan logins, transaktioner og dataoverførsler holdes sikkert mod hackere eller brud.

Besøgende og søgemaskiner vil holde sig væk fra dit websted, hvis de ikke gør det’t se “HTTPS”, eller den lille hængelås, der vises i hjørnet af søgefeltet, når et websted er sikret med SSL-sikkerhed.

websted adresse sslBesøgende kan tydeligt se, når et websted er krypteret med SSL-sikkerhed ved hjælp af hængelåssymbolet og “HTTPS” del af url-adressen.

Du’Jeg har problemer med at rangere eller vinde tillid uden det – hvorfor hostingudbydere intensiveres og inkluderer SSL-certifikater gratis i deres hostingplaner.

Bedste gratis SSL-hostingudbydere: Sammenligning mellem hovedet og hovedet

UdbyderSupportDisk SpaceUptimePenger-tilbage-garanti * Billigste prisBluehost

HostGator

I bevægelse

A2 Hosting

SiteGround

Kom så far

iPage

DreamHost

WPEngine

HostPapa

24/750 GB – Ubegrænset99,98%30 dage$ 2,75
24/7

Ubegrænset

99,99%

45 dage$ 2,75
24/7Ubegrænset99,97%90 dage$ 6,39
24/7Ubegrænset99,95%Når som helst$ 3,92
24/710 GB – 960 GB99,98%30 dage$ 3,95
24/7100 GB – Ubegrænset99,97%Ingen$ 4,99
24/7Ubegrænset99,94%30 dage$ 1,99
Hjælpecenter og billetter50 GB – Ubegrænset99,95%97 dage$ 2,59
24/710 GB – 1 TB99,95%60 dage$ 35
Live chat og telefon100 GB – Ubegrænset99,97%30 dage$ 3,95

* Dette viser standardperioden – det kan variere afhængigt af hvilken hostingtype du vælger.

# 1. Bluehost

Bedste samlede hosting-udbyder

Bluehost fordele og ulemper

For og imod
 • Gratis domæne inkluderet i årsplaner
 • Nummer 1 anbefalet udbyder af WordPress
 • Tilføjelser ved kassen kan øge prisen, hvis du ikke gør det’t fravælg dem

Bluehost kræfter over 2 millioner websteder over hele verden, og giver den bedste service rundt omkring. Det lyser især i sit WordPress-hosting. Faktisk, det’er den største anbefalede hostingudbyder af WordPress selv!

WordPress-plan eller ej, Bluehost skiller sig ud for sin fremragende kundesupport, oppetid og værdi for pengene.

En af de vigtigste aspekter af enhver hosting-type er sikkerhed, så det’Det er ikke overraskende, at Bluehost forstærker big time i dette område. En af måderne det gør på er at give et gratis SSL-certifikat på tværs af alle dets hostingplaner.

Dit gratis SSL-certifikat er drevet af Let’s Krypter, en automatisk certificeringsmyndighed. Lade’s Kryptering skal installere og aktivere dit certifikat på dine vegne, så du ikke gør det’t har brug for at svede over alle tekniske ting. Mere om dette senere!

For WordPress-websteder logger du blot ind på dit kontrolpanel og klikker på “kom igang” under WordPress Free SSL, klik derefter på installation for at komme i gang. Du kan finde detaljerede instruktioner i Bluehost’s Hjælp.

Nye kunder kan få delt hosting fra kun $ 2,95 / måned med Bluehost (normalt $ 7,99)

Så hvad får du med $ 2,95 / måned basisplanen?

 • Gratis websteddomæne & SSL-certifikat
 • Umeteret båndbredde & 50 GB lagerplads
 • 24/7 support via telefon & live chat

Alle Bluehost’s hosting planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du’er ikke helt tilfreds med den service, du modtager, dig’Jeg får fuld refusion.

For små og voksende virksomheder, vi’d anbefaler Plus eller Choice Plus WordPress-planerne begge starter ved kun $ 5.45 / måned for nye kunder. Disse planer inkluderer uovervåget lagring, et gratis domæne og automatiske WordPress-opdateringer sammen med din gratis SSL-sikkerhed.

bluehost ssl webhostingBluehost leverer SSL-sikkerhed til alle sine hostingplaner og er en top WordPress-udbyder.

# 2. HostGator

Bedst til oppetid

HostGator fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste dedikerede hostingudbyder
 • Højeste oppetid på markedet med 99,99%
 • Ikke den billigste udbyder på markedet

HostGator er en populær og kraftfuld hosting-udbyder, som scorede topkarakter i vores forskning for dedikeret hosting. Det har også markedets bedste oppetid til 99,99%!

Det tilbyder gratis SSL-certifikater på alle dets hostingplaner, så uanset hvilken type hosting du vælger, du’Jeg vil stadig drage fordel. SSL-certifikatet fornyes automatisk, så dit websted bør aldrig være uden sikkerhed.

Uanset om du vælger den billigste delte hosting eller den mest avancerede dedikerede hosting, dig’Jeg får det samme niveau af SSL-sikkerhed inkluderet i din plan. Dette giver ubegrænset beskyttelse for domæner og underdomæner og genkendes af alle større browsere.

Hvis du ønsker ekstra funktioner eller mere kraftfuld sikkerhed, har du muligheden for at købe et mere avanceret SSL-certifikat. Du kan opgradere til et af disse:

 • Positiv SSL for $ 19.99 pr. år
 • SSL med flere domæner for $ 79,99 om året
 • Udvidet validering (EV) SSL for $ 269.99 pr. år

Selvom disse har mere avancerede funktioner – såsom TrustLogo Site Seal eller grøn adresselinje – for de fleste steder, skal det gratis SSL-certifikat være mere end fint.

HostGator er den bedste hosting-udbyder til dedikeret hosting – såvel som det gratis SSL-certifikat får du 8 GB RAM, uovervåget båndbredde, 1 TB HDD-opbevaring, fuld root-adgang og mere. Hvad’s mere, det’s bare på den billigste $ 119 pr. måned Value Server-plan. Så selvom det måske ikke er den billigste plan, får du virkelig det, du betaler for!

hostgator ssl sikkerhedHostGator giver alle sine brugere et gratis SSL-certifikat, uanset hvilken plan du vælger.

# 3. I bevægelse

Bedst til delt og VPS-hosting

InMotion fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste udbyder til delt og VPS-hosting
 • 90 dages pengene tilbage-garanti
 • Pricier hosting-planer end nogle konkurrenter

InMotion overgik sine konkurrenter i vores forskning, når det gjaldt delt hosting og VPS-hosting – der er ikke’t en bedre udbyder på markedet for disse typer hosting!

Hvad der virkelig lagde prikken over i’et på InMotion’s kage var det faktum, at det tilbyder gratis SSL-certifikater på næsten alle sine hosting-planer. Den ulige en ude er ikke-administreret cloud VPS-hosting, som virkelig er rettet mod IT-teams og kodere.

For alle andre planer skal du blot gå til dine indstillinger og tænde dit SSL-certifikat. Hey presto – dit websted er krypteret!

Der er lidt forskellige regler for SSL-sikkerhed afhængigt af hvilken plan du planlægger’igen – på den delte plan for eksempel får du simpelthen en privat SSL inkluderet gratis. På den administrerede VPS-plan får du noget lidt mere avanceret – du kan installere AutoSSL gratis i dit kontrolpanel.

AutoSSL gør det let at administrere dit websted’s sikkerhed, ved automatisk at fornye dit gratis SSL-certifikat. Den scanner også alle websteder på din server og installerer SSL-certifikater for eventuelle ubeskyttede aktive domæner.

At’er ret praktisk!

Sammen med denne gratis SSL, InMotion’s VPS-planer inkluderer også op til 260 GB lagerplads, gratis sikkerhedskopieringer og op til 6 TB båndbredde. Priserne spænder fra $ 27.99 til $ 64.99 pr. Måned på tværs af sine tre VPS-planer.

inmotion delte planer gratis ssl InMotion er den bedste delte hostingudbyder på markedet og inkluderer gratis SSL-certifikater, selv på dens billigste hostingplaner.

# 4. A2 Hosting

Bedst til Cloud Hosting

A2 Hosting fordele og ulemper

For og imod
 • Når som helst pengene tilbage garanti
 • Fantastisk kundeservice
 • Intet gratis domæne
 • Gennemsnitlig oppetid på 99,95%

A2 Hosting har også samarbejdet med Let’s Krypter for at give brugerne gratis, automatiserede SSL-certifikater. Dette gør dit liv lettere, da det betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at udføre arbejdet med at installere eller konfigurere dit certifikat selv.

Og hvis du sidder en smule fast ved at administrere din SSL-sikkerhed, du’jeg skal være i gode hænder – A2 Hosting scorede imponerende i vores forskning for sin kundeservice. Så hvis du nogensinde har problemer, kan du stole på et hurtigt og nyttigt svar.

Hvis du vil tilføje ekstra funktioner, kan du købe en af ​​de fire løsninger, som A2 Hosting tilbyder ud over dets gratis Let’s Krypter certifikat. Du kan vælge mellem:

 • Enkelt websted SSL fra $ 49,95 pr. år – grundlæggende beskyttelse
 • Premium SSL fra $ 99,95 om året – funktioner til forretningssteder
 • Wildcard SSL fra $ 149,95 pr. år – enkelt certifikat beskytter ubegrænsede underdomæner
 • Avanceret SSL fra $ 199 pr. år – funktioner til e-handelswebsteder

Du køber disse gennem A2 Hosting for at holde tingene enkle og sikre, men dette er helt valgfrit. Du kan holde dig til det gratis certifikat, der er inkluderet i din plan – dit valg afhænger af dine specifikke behov.

A2 Hosting lover hastighed og pålidelighed, selv på sin mest basale delte hostingplan. Fra $ 3,92 per måned, du får ubegrænset lagerplads, gratis overførsel af websteder, en tilbagebetalingsgaranti når som helst og mere!

a2 hosting gratis og premium sslA2 Hosting giver dig flere muligheder for SSL-sikkerhed, fra gratis certifikater til premium-indstillinger.

# 5. SiteGround

Bedst til pålidelighed

SiteGround fordele og ulemper

For og imod
 • Anbefalet af WordPress
 • Ikke den billigste hosting på markedet

Du kan stole på SiteGround – det kom ud som den mest pålidelige hostingudbyder i vores forskning.

SiteGround giver Let’s Krypter SSL-certifikater gratis med alle dets planer, og tilbyder også Premium Wildcard og Premium SSL-certifikater som ekstraudstyr. Dit gratis certifikat anvendes automatisk på dine domæner og fornyes automatisk, hvilket sparer dig tid.

Det Premium Wildcard-certifikat er designet til mellemstore websteder, leveres med gratis installation og omkostninger $ 90 om året gennem SiteGround. hvis du’er du et stort forretningssted, ønsker du måske Premium SSL, som leveres med udvidet validering og omkostninger 499 $ om året.

funktioner i siteground ssl-certifikaterSiteGround inkluderer automatisk et gratis SSL-certifikat, men du kan vælge at tilføje en betalt SSL, hvis du har brug for ekstra funktioner.

Du kan udstede så mange gratis Let’s Krypter certifikater, som du har brug for, uanset hvilken plan du har’igen – så længe du har en SiteGround-konto, du’igen klar!

I vores forskning scorede SiteGround mest for sin dedikerede hosting. Det har tre dedikerede hostingplaner, lige i pris fra $ 269 til $ 729 pr. måned. Disse er fuldt styret og leveres med en række funktioner, herunder 10 TB båndbredde.

SiteGround er også officielt anbefalet af WordPress på grund af det med et klik installation og administrerede opdateringer, der er tilgængelige for WordPress-brugere.

delte siteground-hostingfunktionerSiteGround’s delte hostingplaner leveres med gratis SSL som en del af deres væsentlige funktioner.

# 6. GoDaddy Hosting

Bedst til ekstra funktioner

GoDaddy fordele og ulemper

For og imod
 • Let at købe SSL som en ekstra funktion
 • Gratis sikkerhedskopier på de fleste planer
 • SSL-certifikater leveres ikke gratis på alle planer
 • Ingen pengene tilbage-garanti på de fleste planer

GoDaddy er ikke’t den mest avancerede hosting-udbyder derude, men det har fordelen ved at tilbyde masser af ekstra tjenester ved siden af ​​sin hosting. Du kan administrere dine domæner, markedsføring, sikkerhed, e-mail og mere, alt sammen fra et sted!

GoDaddy tilbyder SSL-certifikater, men det’er ikke så generøs som sine konkurrenter.

På de delte hostingplaner er de to billigste planer leverer ikke gratis SSL-sikkerhed. Den ultimative plan giver dig et gratis SSL-certifikat til dit første år, hvorefter den vil fornyes kl 79,99 dollar om året.

Kun den dyreste maksimale plan inkluderer et gratis SSL-certifikat for hele din plan.

WordPress-hostingplanerne fungerer på samme måde: De to billigste planer tilbyder ingen SSL-sikkerhed, Ultimate-planen giver en til dit første år, og den dyreste Pro 5+ -plan giver dig en så længe du holder dig på den plan..

På hele GoDaddy’s dedikerede og VPS-hostingplaner, du får et gratis SSL-certifikat for det første år. Efter det, dig’Jeg betaler den fulde pris på certifikatet oven på din hostingplan.

godaddy ssl købGoDaddy gør det ikke’t giver SSL-sikkerhed gratis på alle dens hostingplaner, men det gør det nemt at købe som en ekstra funktion.

# 7. iPage

Bedst til billige priser, men med hastigheden

iPage fordele og ulemper

For og imod
 • Billige priser
 • Stor værdi for pengene
 • Lav oppetid på 99,94%
 • Langsom serverhastighed

iPage kan prale af nogle af de billigste priser på markedet. Med sin “alt i en” delt hosting planlægning koster bare $ 1,99 per måned, det’er en meget lommervenlig hostingudbyder!

Denne delte hostingplan indeholder et gratis SSL-certifikat. Dette er ret grundlæggende og vandt’t beskytter flere underdomæner som andre udbydere, men det vil stadig gøre jobbet. Du har også tre premium SSL-certifikater at vælge imellem, hvis du vil have et højere sikkerhedsniveau.

ipage ssl-planeriPage leverer et gratis SSL-certifikat på alle sine planer, men tilbyder også tre premium-certifikater med ekstra funktioner.

Alle iPage-hostingplaner inkluderer dette grundlæggende gratis SSL-certifikat, så det’det er op til dig, hvis du vil betale ekstra for disse mere avancerede funktioner – uanset hvad, kan du sove godt, velvidende dit websted er sikkert.

ipage delt hosting ssliPage’s alt-i-én delt hostingplan kombinerer billige priser med mange funktioner, inklusive et gratis SSL-certifikat.

# 8. DreamHost

Bedst til lagerplads

DreamHost fordele og ulemper

For og imod
 • Officielt anbefalet af WordPress
 • Stort udvalg af funktioner
 • Dyr hostingplaner
 • Mindre vifte af hjælp og support end konkurrenter

DreamHost er en funktionspakket udbyder, der inkluderer gratis SSL-certifikater i sin heftige værktøjskasse. Det’s også officielt anbefalet af WordPress, så har den ekstra interesse for alle WordPress-brugere derude.

Hele DreamHost’s hosting planer kommer med en gratis Let’s Krypter SSL-certifikat, og der er to typer SSL, du kan tilføje til dit domæne – den gratis Let’s Krypter SSL eller $ 15 pr. år Sectigo-verificeret SSL.

Den største forskel mellem dem er, at den betalte indstilling viser et certifikat, der er tillidsstempel, hvilket gør det så oplagt som muligt for besøgende, at dit websted er sikkert. På grund af dette, den betalte SSL anbefales for det meste til onlinebutikker.

DreamHost gør ikke’t understøtter WildCard SSL som nogle andre udbydere gør, så du er nødt til at installere separate SSL-certifikater for hvert af dine domæner og underdomæner for at de kan beskyttes.

Så hvad tilbyder DreamHost ellers? Til at begynde med indeholder det alle de vigtigste hostingtyper:

 • Delt hosting
 • VPS
 • Dedikeret
 • Sky
 • Delt WordPress
 • Administreret WordPress

For alle, der lige er startet, er dets delte hostingplaner de billigste, startende kl $ 2,95 per måned. Denne plan giver dig et gratis SSL-certifikat samt ubegrænset trafik, et gratis domæne og WordPress forudinstalleret.

Hvis du bruger WordPress, det’er værd at se på $ 16,95 pr. Måned DreamPress-plan – dette giver dig ikke kun daglige sikkerhedskopier og 24/7 WordPress support, men også pre-installerer dit gratis SSL-certifikat til dig!

dreamhost planlægger gratis sslUanset om du vælger delt, WordPress eller VPS-hosting, får du et gratis SSL-certifikat inkluderet i din plan.

# 9. WPEngine

Bedst til hjælp og support

WPEngine fordele og ulemper

For og imod
 • God hjælp og støtte
 • Masser af funktioner sammen med gratis SSL
 • Ingen kampagner betyder dyre forhåndsomkostninger

WPEngine giver gratis Let’s Krypter SSL-certifikater på alle dets planer!

Det er virkelig så simpelt som det – hver af sine fire prisplaner inkluderer automatiserede SSL-certifikater og kan du nemt tilføje mere, hvis du har brug for at dække flere domæner.

WPEngine’s hostingplaner er designet til WordPress-brugere, og start med $ 35 pr. måned Startup plan. Vækstplanen $ 115 pr. Måned er det næste niveau op, og $ 290 pr. Måned Skalaplan er den højeste prisplan.

Disse tre planer giver dig mellem 10 GB og 30 GB lagerplads og 50 GB til 400 GB båndbredde pr. Måned

Der er også en Tilpasset prisplan designet til store størrelser på websteder.

WPEngine giver dig et stort udvalg af hjælp og supportmuligheder, så hvis du nogensinde sidder fast med din SSL, du’igen i gode hænder.

wpengine ssl hjælpWPEngine har detaljerede hjælpelinjer, der gør dit SSL-liv så let som muligt

# 10. HostPapa

Bedst til at stoppe dig med dyre fornyelsesomkostninger

HostPapa fordele og ulemper

For og imod
 • Ubegrænset båndbredde til billigste planer
 • Gratis domæneregistrering tilgængelig
 • Dyre fornyelsesomkostninger
 • Ingen gratis sikkerhedskopier

HostPapa tilbyder gratis Let’s Krypter certifikater for alle dine domæner og underdomæner. Enhver SSL-udbyder kan bruges til dit certifikat, men HostPapa leverer selv Let’s Krypter og GlobalSign.

Alle HostPapa-planer er forudinstalleret med et gratis lad’s Krypter SSL, og Business Pro-planen muliggør faktisk en GlobalSign SSL til dig, der tilføjer ekstra sikkerhed. Hvis du vil have en GlobalSign SSL men er’t på Business Pro-planen kan du blot købe en og aktivere den selv!

Du kan enten købe en enkelt GlobalSign SSL til 19,99 dollar om året, eller et jokertegn til $ 69,99 hvis du har brug for beskyttelse for ubegrænsede underdomæner.

Dette betyder dig’du er temmelig godt dækket, når det kommer til din sikkerhed – men hvor god er HostPapa’er vært?

I al ærlighed, det’er ikke den bedste udbyder på markedet, men det’er stadig en af ​​de bedste. Den vigtigste ting at være opmærksom på med HostPapa er, at mens den slutter sig til sine konkurrenter i at tilbyde gode tilbud til nye kunder, priserne på fornyelse kan komme med et stikk i halen.

Så længe du tilmelder dig HostPapa fuldt ud klar over dets langsigtede omkostninger, bør du finde det en anstændig og tilfredsstillende service. dens delte hosting-planer starter ved $ 3,95 pr. måned, og inkluderer gratis webstedsoverførsel og gratis en-til-en-træning sammen med dets gratis SSL-certifikat.

hostpapa ssl-certifikaterHostPapa leverer to typer SSL-sikkerhed, som enten er inkluderet i din plan eller kan købes.

Hvad med Lad’s Krypter?

Vi’har nævnt Let’s Krypter et antal gange gennem denne gennemgang, så lad’s tage et hurtigt dykke i, hvad der får dette initiativ til at krydse.

Hvad er Lad’s Krypter?

Lade’s Encrypt er en gratis, automatiseret certifikatmyndighed med det formål at gøre internettet til et mere sikkert sted. At’hvorfor det giver folk gratis SSL-certifikater at kryptere deres websteder med på en brugervenlig måde.

Du kan få dit SSL-certifikat fra Let’s Krypter dig selv, så du don’t er nødt til at stole på din hostingudbyder.

Der er flere typer SSL, men de tre hovedtyper er:

 • Domænevalidering (DV) – standard sikkerhedsniveau
 • Organisationsvalidering (OV) – mellemliggende sikkerhedsniveau
 • Udvidet validering (EV) – avanceret sikkerhedsniveau

Lade’s Kryptering giver dig kun DV-certifikater. Disse er solide, sikre og basale – men ikke på en dårlig måde! De vil beskytte dit websted og kryptere alle data, der behandles.

Hvis du har brug for mere avanceret sikkerhed, skal du dog lade’s Kryptering er ikke den bedste mulighed for dig.

Er lad’s Krypter det rigtige for mig?

hvis du’hvis du kører en online butik eller behandler meget følsomme oplysninger, skal du bruge en privat SSL, som lader’s Kryptering kan ikke give dig det.

Som dig’set, kan du normalt købe disse avancerede SSL-certifikater direkte fra din hostingudbyder, hvilket gør livet meget enklere!

Lade’s Kryptering giver dig det standardniveau af sikkerhed, som dit websted har brug for. Mange hostingudbydere tilbyder et gratis lad’s Krypter SSL som en del af deres hostingplaner, så du don’t behøver at bekymre dig om at købe det selv.

Bedste gratis SSL-hostingudbydere: Resume

Denne artikel har ført dig gennem de allerbedste udbydere, der tilbyder gratis SSL-certifikater, og skinnet et lys ind i de mørke hjørner af websikkerhed.

SSL-certifikater er vigtige for alle websteder – uden dem, dine besøgende’ information vandt’t være krypteret, dit websted er ikke sikkert, og data, der behandles via dit websted, vil være sårbare for hackere. For ikke at nævne, vil du kæmpe for at rangere i Google.

10 bedste udbydere af gratis SSL-hosting

 1. Bluehost Bedste samlede hosting-udbyder.
 2. HostGator – Bedst til oppetid.
 3. I bevægelse – Bedst til delt og VPS-hosting.
 4. A2 Hosting – Bedst til skyhosting.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. GoDaddy Hosting – Bedst til ekstra funktioner.
 7. iPage – Bedst til billige planer, men på bekostning af hastighed.
 8. DreamHost – Bedst til lagerplads.
 9. WPEngine – Bedst til hjælp og støtte.
 10. HostPapa – Bedst til at narre dig med dyre fornyelsesomkostninger.

Den bedste måde at vælge en udbyder er at se på dit budget, beslutte, hvilke funktioner der er mest vigtige for dig og se på, hvilke udbydere der er bedst til hvilken type hosting. hvis du’igen efter VPS-hosting, start for eksempel med InMotion.

Vores top tip er ikke at glemme fornyelsespriserne, da de vil stige, når din salgsfremmende periode er forbi!

Kontroller også, hvilken type SSL der tilbydes – mange udbydere inkluderer Let’s Krypter SSL, som er et godt standard sikkerhedsniveau. Men hvis du har brug for endnu bedre sikkerhed, du’Jeg har enten brug for en mere avanceret hostingplan eller er nødt til at vælge en anden udbyder, hvis du ikke gør det’t vil udbetale dig selv.

Don’t lad dit websted være ude i det kolde, ubeskyttede og alene – vælg en af ​​disse hostingudbydere, og giv dit websted den varme glød af et nyt SSL-certifikat i dag!

Bedste gratis SSL-hostingudbydere: Ofte stillede spørgsmål

Er gratis SSL-certifikater faktisk sikre nok?

Der er upålidelige og uofficielle SSL-certifikatudbydere derude, som du ikke burde’Jeg har tillid til at give dig en sikker SSL. Dog så længe du vælger en etableret og pålidelig udbyder – som Let’s Krypter, Cloudflare eller en hvilken som helst af hostingudbydere fra vores liste – så kan du stole på en gratis SSL for at holde dit websted sikkert.

Hvilken type SSL er bedst til mit websted?

Der er tre hovedtyper af SSL, der giver forskellige niveauer af sikkerhed. Domain Validation (DV) certifikater er den mest basale type, og det er hvad du får gratis. Dette er fint for de fleste websteder, men det’anbefales ikke til forretnings- eller e-handelswebsteder. Til det dig’Jeg har brug for en organisationsvalidering (OV) eller for endnu mere avanceret sikkerhed et EV-certifikat (Extended Validation).

Hvor længe holder SSL-certifikater i?

Dette afhænger af den udbyder, du vælger. De fleste SSL-certifikater debiteres årligt, men andre som SiteGround fornyes hver tredje måned. Automatisk fornyelse er en fantastisk mulighed for at sikre, at dit websted altid forbliver beskyttet, så du ikke gør det’t skal bekymre dig om at gøre det manuelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me