10 bedste gratis webstedsbyggere i 2020

bedste gratis webstedsbyggere


Denne guide er til enhver, der ønsker at oprette et gratis websted, men ikke’t ved, hvilken webstedsbygger at vælge. Du tænker måske, at en gratis webstedsbygger lyder for godt til at være sandt. Vi troede det også en gang – men der’s faktisk nogle reelle kvalitet derude.

Vi’vi har sorteret det gode fra det dårlige ved hjælp af vores egen uafhængige forskning. Vi får også folk som dig til at teste hver gratis webstedsproducent og give os deres feedback, som vi bruger til at bedømme hver platform på faktorer som brugervenlighed og skabelondesign.

Plus, vi’er altid sikker på at se på ‘pris’ du betaler for disse gratis webstedsbyggere i form af en trade-off. Uanset om det er’s skarp reklame, et rodet udseende domænenavn eller begrænset lagerplads, vi’Jeg dækker hver gratis plan’s ‘ulemper’ i masser af detaljer, så du kan tage en informeret beslutning.

10 bedste gratis webstedsbyggere

Baseret på vores forskning laves de bedste gratis websteder med:

 1. Wix – Bedste webstedbygger med alt omkring. Læs anmeldelse
 2. Weebly – Ideel til små virksomheder. Læs anmeldelse
 3. SITE123 – Stor designhjælp. Læs anmeldelse
 4. WordPress.com – Perfekt til blogging. Læs anmeldelse
 5. Påfaldende – Lavet til enkle websteder. Læs anmeldelse
 6. Jimdo – Lille online butiksbygger. Læs anmeldelse
 7. IM Creator – Fantastisk til White Label-virksomheder. Læs anmeldelse
 8. Webnode – Hurtig og nem installation. Læs anmeldelse
 9. Mozello – Opret enkle flersprogede steder. Læs anmeldelse
 10. SimpleSite – Stor mobileditor. Læs anmeldelse

Af disse gratis hjemmeside beslutningstagere, vi’Vi rangerede Wix, Weebly og SITE123 som de tre bedste på grund af et par vigtige faktorer. Wix har en meget generøs gratis plan, som er super nem at bruge – det kombinerer kreativ frihed med mange funktioner. Weebly’dets enkle, stilfulde design og praktiske værktøjer gør det ideelt til små virksomheder. SITE123 er meget nybegyndervenlig med fokus på at hjælpe dig med at komme online.

Ved udgangen af ​​denne guide, dig’Jeg har en meget klarere idé om, hvad der gør en god gratis webstedsbygger, hvilke er de bedste platforme at bruge, og hvordan man vælger den rigtige til dig.

Yderligere information

 • Hvordan matcher disse bygherrer side om side? Find ud af det i vores Sammenligningskort til webstedsbygger.
 • Se på Billigste webstedsbyggere hvis du vil have en lavprisbygger.
 • Vil du bare have det bedste til dit websted? Vores gennemgang af 10 bedste webstedsbyggere i 2019 giver dig den definitive liste.

Wix

Bedste webstedbygger med alt omkring

Wix er langt den bedste allround gratis webstedsbygger på markedet i dag.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3# 4
Let at bruge træk-og-slip-funktion
Bred vifte af skabeloner
Størstedelen af ​​funktioner tilgængelige på gratis plan
Ultimate tilpasning
Hvad skal forbedres# 1# 2# 3
Gratis plandomænenavne ser sådan ud: https://yourname.wixsite.com/yoursite – de’er ikke den mest fængende!
De gratis klæbrige annoncer mærkes meget
Kan’t ændre din skabelon, når dit websted bliver live

Med Wix kan du oprette og offentliggøre dit websted uden at bruge en cent. Du don’t er nødt til at opgradere efter en bestemt tid – hvis du’Jeg foretrækker, at du kan holde dit websted gratis for altid. Det er det, der gør Wix’s gratis plan er usædvanligt generøs for en webstedsbygger, og er grunden til, at den er på toppen af ​​vores liste!

Wix kom på toppen af ​​vores brugertest for let brug. Med sit udvalg af mere end 500 skabeloner – hvoraf de fleste er gratis – og et enormt udvalg af værktøjer og elementer, som gallerier, knapper og ikoner på sociale medier, Wix gør oprettelse af et websted lettere end nogensinde.

Wix-free-site-annoncer-eksempelDe fleste Wix-skabeloner er tilgængelige for brugere af dens gratis plan – inklusive denne, ‘Landskabsfotografering’

Du finder begrænsninger til Wix’s gratis plan, dog. Til at begynde med, der’s en bannerannonce til Wix, der forbliver på plads, når du ruller ned på webstedet. Det’er temmelig subtil, men lidt påtrængende.

Det kan du også’t bruge et personligt domæne (også kaldet din personlige webstedsadresse) dit domæne følger formatet www.yourname.wixsite.com/yoursite. Så i stedet for www.lucycarneyphotography.com, dig’Jeg sidder fast med www.lucycarney5.wixsite.com/lcarneyphotography (du’er begrænset til 20 tegn for ‘yoursite’ del af din adresse).

Med den gratis plan er lagring og båndbredde begge lukket på kun 500MB. Dette forhindrer dig i at bruge for mange billeder eller videoer på dit websted, samt potentielt begrænse, hvor mange besøgende du kan få. Det kan du også’t sælge produkter gennem Wix på dets gratis plan.

Premium planer start ved $ 13 / måned. Baseret på vores forskning er Wix webstedsbygger med bedste værdi for pengene, så hvis du nogensinde beslutter at opgradere dig’igen i gode hænder!

Wix’s mest populære betalte plan er dens ubegrænsede plan, der er rettet mod iværksættere og freelancere. For $ 17 / måned fjerner det alle annoncer, giver dig mulighed for at bruge et personligt domæne og giver ubegrænset båndbredde – såvel som 20x mere lagerplads!

Weebly

Ideel til små virksomheder

Weebly er en af ​​de nemmeste at bruge gratis webstedsproducenter omkring med en stor plan for små virksomheder.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Et rimeligt gratis plandomænenavn: www.yoursite.weebly.com
Let at bruge
Gode ​​SEO-anmodninger – ideel til virksomheder, der ønsker at blive fundet via Google
Hvad skal forbedres# 1# 2# 3
Begrænsede funktioner på gratis plan
Ikke så meget kreativ frihed som Wix
Pop-up-annoncen i hjørnet er ret distraherende

Weebly har en lignende ‘Træk og slip’ editor til Wix, som er ekstremt brugervenlig. Kombiner denne brugervenlighed med dens fantastiske SEO-værktøjer plus masser af plads til vækst til at skalere din hjemmeside, og Weebly fremstår som den bedste gratis webstedsbygger til små virksomheder.

Du får et anstændigt valg af skabeloner at vælge imellem – skønt ikke så mange som Wix – som dækker de fleste nicher, herunder virksomheder, blogs, begivenheder og porteføljer. Du kan nemt få et professionelt sted live på kun et par timer.

Weebly gratis planannoncerMed en gratis Weebly-plan, dig’Jeg har en lille slideup-annonce i hjørnet af dit websted. Det’er temmelig subtil, selvom når du ruller over det ‘glider op’ at se ud som billedet herunder: weebly gratis planannonceeksempelHvad enten du’d foretrækker dette eller en større ‘klæbrig’ annonce (som med Wix) er op til dig!

Skabeloner er også lydhør over for mobiltelefoner, så dit gratis websted ser godt ud på enhver enhed uden input fra dig! Med over 50% af trafikken stammer fra mobile enheder, det’Det er vigtigt, at dit websted er optimeret.

Du finder ikke kun Weebly nem at bruge, men hele platformen gør webstedsopbygning meget hurtig og effektiv. Dit brugerpanel er tydeligt, værktøjerne er lette at beherske, og supportvejledningerne er meget nyttige.

Du behøver kun bruge et par timer en aften og dig’Jeg er klar til at offentliggøre dit websted på nettet, før du går i seng. Lyder godt, ikke sandt?

Den gratis version er god, men hvis du elsker den nok, kan du tænke over at opgradere. Dette er vigtigt for alle, der ønsker at sælge online, som du skal opgradere for at låse Weebly op’s e-handelsfunktioner.

Weebly er især imponerende, når du tilmelder dig Pro plan ($ 12 / måned), som giver dig ubegrænset lagerplads og lad dig fjerne annoncer. Du kan’t nyde disse funktioner på den personlige plan.

SITE123

Fantastisk designhjælp

“SITE123 er en brugervenlig webstedsbygger, der fokuserer på at hjælpe dig med at komme online.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Ingen annoncer er synlige, når du først lander på webstedet
Strålende 24/7 hjælp og support via live chat
Site123 vælger en skabelon til dig, hvilket gør den til en god mulighed for ikke-annoncer
Hvad skal forbedres# 1# 2# 3
Gratis domænenavn slutter ‘.mig’, i stedet for den stærkere ‘.com’
Lille kreativ frihed
Begrænset valg af webstedsskabeloner, der ser dateret ud sammenlignet med konkurrenter’

En umiddelbar ulempe ved SITE123 er, at den ikke gør det’t giver dig et valg af skabeloner. Så i modsætning til Wix, Weebly og andre gratis webstedsproducenter, der lader dig vælge en skabelon, der tager din fantasi, med SITE123 kan du’t vælge mellem forskellige forhåndsbefolkede design.

I stedet vælger du den type websted, du ønsker, fra 11 forskellige kategorier (inklusive portefølje, blog, musik og CV), inden de præsenteres for et standardwebdesign. Du’er fri til at redigere dette ved hjælp af platformen’s forskellige værktøjer, som er lette nok til at komme i hånd.

side 123 gratis sideeksempelNår du først lander på webstedet, er ingen SITE123-annoncer synlige – et stort plusside 123 gratis sideannonceeksempelNår du begynder at rulle ned på webstedet, vises et simpelt banner

SITE123’s gratis domænenavnsformat er www.yoursite.site123.me. .Me-slutningen er mindre kraftig end en .com-mulighed, men ellers den’er ret rimelig.

SITE123 får dig hurtigt online, giver anstændig kundesupport via live chat. Når det er sagt, det’er bestemt ikke så alsidig eller moderne som andre gratis webstedsbyggere på denne liste.

Men hvis du vil have en simpel, ingen dikkedarer byggeproces, så er det’det er værd at prøve.

WordPress.com

Perfekt til blogging

“Denne gratis platform er lavet til blogging og har alle de funktioner, du har brug for til din blog, og kombinerer kraftfulde værktøjer med et forenklet website builder-design.”

WordPress.com fordele# 1# 2# 3
Perfekt til blogging
Bedste domænenavnsformat af enhver gratis plan
Bred vifte af gratis skabeloner
WordPress.com Cons# 1# 2
Nogle kodning kan være påkrævet – ikke meget begyndervenlig
Skabeloner og design er fokuseret på blogging


WordPress.com er bygget til blogging, og det viser. Omfattende blogging-funktioner er automatisk indbygget, såsom analyse, en søgefunktion, kommentarer, visningskategorier, arkivering og mere.

WordPress.com har al sin styrke fra sin storebror WordPress.org, men med det forenklede design af en webstedsbygger.

Du finder det måske stadig lidt vanskeligt at bruge, hvis du ikke gør det’Men jeg har dog meget teknisk knowhow. Du kan klare dig uden at skulle kode, men chancerne er du’Jeg bliver nødt til at kende det grundlæggende for at få mest muligt ud af WordPress.com.

wordpress.com top gratis webstedsbygger til bloggingWordPress.com er den bedste gratis webstedsbygger til blogging med dens kraftfulde bloggefunktioner og strømlinede design.

Når det er sagt, hvis du’er ret teknisk sikker, men don’t vil betale en krone for at oprette din blog, så er WordPress.com et top valg. Det gratis domæne til WordPress.com er også det eneste, der ikke inkluderer navnet på bygherren – for webstedet nedenfor var vores domænenavn www.lucyskitchennightmares.food.blog (food.blog tildeles automatisk baseret på ‘formål’ du indstiller til dit websted).

wordpress.com gratis webstedsannoncerHer er den madblog, vi oprettede. Det er temmelig enkelt, som du kan se

Men hvis du er’t en blogger, kan du kæmpe for at tilpasse dit websted til din smag. Det er her WordPress.com falder – det begynder at føle sig begrænset, når du prøver at oprette noget andet end en blog med dens skabeloner.

På grund af dette donerer vi ikke’t anbefaler WordPress.com til dem, der har brug for et stærkt tilpasset forretnings- eller personligt websted.

Påfaldende

Oprettet til enkle websteder

“En gratis brugervenlig bygherre, der skaber enkle, stilfulde websteder med én side og giver stor værdi for pengene.”

Slående Pros# 1# 2# 3
Subtil reklame på den gratis plan
24/7 kundesupport fra ‘lykke officerer’ via live chat
Mulighed for at sælge et produkt pr. Gratis plan
Slående Cons# 1# 2# 3
Websteder bygget på den gratis plan don’t med et SSL-certifikat
Du kan kun oprette sider med en side
Begrænset mulighed for at redigere skabeloner, hvilket betyder en mangel på kreativ kontrol

Påfaldende’s kernefokus er at få dig online billigt, nemt og hurtigt. På grund af dette gør du ikke’t har det samme niveau af kreativ kontrol som nogle af de mere intuitive webstedsbyggere, som Wix.

Oprettende opretter websider på én side med et foruddannet design efter eget valg. I modsætning til mange andre gratis webstedsbyggere, kan du ændre din skabelon så mange gange, som du ønsker, når dit websted er live.

slående gratis webstedeksempelIngen annoncer er synlige, når du først lander på et gratis Slående sted, og skabelonerne er temmelig stilfuldeslående gratis sideannonceeksempelNår du ruller lidt ned på siden, vises denne lille annonce i bunden af ​​skærmen

Med slående’s gratis plan, kan du oprette så mange gratis websteder, som du vil. Du’Jeg får også en 5 GB månedlig båndbredde, 24/7 kundesupport og muligheden for at sælge et produkt pr. websted gennem Simple Store-funktionen.

Påfaldende’s reklame er uden tvivl den mest subtile af enhver builder hidtil, og domænenavnsformatet – www.yoursite.strikingly.com – er især anstændigt. For eksempel var vores domænenavn www.lucyssupersidehustle.strikingly.com for dette websted.

Ulempen er imidlertid, at – i modsætning til alle de ovenfor nævnte bygherrer – Påfaldende’s gratis plan gør ikke’t med et SSL-certifikat. Dette betyder, at dit websted bliver markeret som ‘Ikke sikker’ til enhver, der prøver at besøge det – ikke godt!

Af den grund, vi’d foreslå, at du prøver på Slående’s gratis plan, derefter opgradering til ‘Limited’ betalt plan for kun $ 8 om måneden, når du’igen glad. Du’Jeg får et tilpasset domæne, op til 50 GB båndbredde pr. måned og muligheden for at sælge op til fem produkter på dit websted, hvilket gør det meget god værdi for pengene.

Jimdo

En god ‘Pre-butik’ Mulighed

“Jimdo er et godt valg af gratis webstedsbygger, hvis du vil oprette en online butik og sælge via dit websted på et senere tidspunkt.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Dejlig æstetik
Opkræver mindst for at fjerne annoncer fra dit websted
Ingen Jimdo-banner eller pop-ups-annoncer, bare en note i sidefoden
Hvad skal forbedres# 1# 2
Svært at bruge træk-og-slip-funktion
Mangler design og kreativ kontrol

Holdet bag Jimdo brænder meget for at hjælpe dig med at opbygge et gratis websted, og tingene holdes enkle, så du kan hoppe lige ind. Dette kan være rigtig praktisk, hvis du’er nyt i webstedets verden.

hvis du’Men vi har prøvet Wix og Weebly, du’Jeg finder, at Jimdo lidt mangler i sammenligning. Skabelonvalget er også meget mere begrænset.

Opfordringerne i begyndelsen betyder, at du kan få et websted oprettet virkelig hurtigt og undgå problemet med at blive overvældet med valg. Der er heller ikke nogen banner eller pop-up Jimdo-annoncer med den gratis plan, bare en lille note i sidefoden.

jimdo gratis site eksempelHer’er et eksempel på et simpelt websted, vi oprettede ved hjælp af Jimdojimdo gratis sideeksempel annonceEn lille note i sidefoden er den eneste gaver, som du’genbruger ikke en betalt plan

Domænenavnsformatet er temmelig standard: www.your-site.jimdosite.com. For dette websted var f.eks. Vores www.lucy-bakes.jimdosite.com.

Alt i alt vi’d anbefaler Jimdo, hvis du har brug for et hurtigt og nemt websted for at give baggrund for en online Facebook-butik eller lignende. Det’det er virkelig let (og forholdsvis billigt) at opgradere din plan for at aktivere e-handel gennem selve webstedet, hvis du vælger at gøre dette senere ned på linjen.

IM Creator

Fantastisk til virksomheder med White Label

“hvis du’hvis du vil oprette et iøjnefaldende gratis websted med masser af billeder, så kan IM Creator være noget for dig.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Iøjnefaldende skabeloner
Studerende, kunstnere og ngo’er kan ansøge om at bruge et premium, reklamefrit tema gratis
En god række grundlæggende funktioner
Hvad skal forbedres# 1# 2
Store annoncer på gratis plan (tilgængelig for alle andre) og et uklart domænenavn
Ingen e-handelsfunktion

IM-skaberen fokuserer på at hjælpe dig med at oprette et gratis websted FAST (og jeg mener hurtigt!).

Studerende, kunstnere, ngo’er og velgørenhedsorganisationer kan ansøge om at bruge premium IM Creator-softwaren gratis ved at udfylde denne formular. Community berigelsesholdet gennemgår derefter din ansøgning, normalt inden for 72 timer. Hvis den godkendes, tilføjes licensen til det første websted, du udgiver, og vil være annoncefrit. Du’Jeg vil også være i stand til at forbinde dit eget domænenavn.

Skabeloner er forudfyldt med indhold, som du hurtigt kan skifte ud med dit eget i ‘Træk og slip’ redaktør. Dette sparer dig for jobbet med at skulle bygge eller designe noget fra bunden af.

bedste gratis websoftware im creatorIM Creator’s enkle skabeloner gør det nemt at skifte demoindhold til dit eget og sparer tid og kræfter!

hvis du’Med hensyn til studerende, kunstner eller NGO tilbyder IM Creator en generøs måde at få adgang til premium-funktioner gratis, hvilket gør det til et godt valg. Hvis ikke, kan du gøre det bedre for at se på bygherrer, der er højere på denne liste.

Webnode

Hurtig og nem installation

“Webnode er et populært valg af gratis webstedsproducent med mere end 30 millioner brugere jorden rundt.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Kom hurtigt online – kan tage så lidt som 5 minutter!
Ingen webnode-banner eller pop-ups-annoncer, bare en note i sidefoden
Næsten ingen læringskurve
Hvad skal forbedres# 1# 2
Mangel på kreativ frihed
Ikke særlig fleksibelt skabelondesign

Det’det er virkelig let at konfigurere med Webnode. Hele webstedets byggeproces kunne udføres på cirka fem minutter – nu det’er hurtig!

Webnode’s redaktør er meget nem at bruge, men meget mindre fleksibel end andre gratis webstedsbyggere som Weebly eller Wix. Det’er næsten en drag-and-drop-editor, men ikke helt.

Du kan flytte elementer rundt, men de vil være i overensstemmelse med forudbestemte design. Hvis du f.eks. Flytter et billede fra midten af ​​siden til højre, ændres sidedesignet for at imødekomme dette i stedet for blot at lade dig droppe det billede, hvor du vil have det. Det egner sig virkelig godt til at opbygge enkle, minimalistiske steder:

webnodeeksempelDet moderne og minimalistiske design gør Webnode til en fantastisk mulighed for et begivenhedswebsted, som et bryllup eller en festeksempel på webnode gratis sideundersøgelsesannonceDet subtile sidefodsbanner passer godt sammen med webstedet’s æstetiske

Webnode er et anstændigt valg af gratis webstedsbygger, hvis du kan’t bruger meget tid på at arbejde på et skabelondesign, eller ønsker en builder med praktisk taget nul indlæringskurve – men det begrænser dit kreative potentiale sammenlignet med andre bygherrer på vores liste.

Webnode er bestemt rettet mod ‘begivenhed’ websteder, som fester eller bryllupper. Vi kan se appellen, og til sidst kunne vi godt lide udseendet på det websted, vi oprettede.

Mozello

Opret enkle flersprogede steder

“Mozello er en grundlæggende, brugervenlig webstedsbygger, som giver dig mulighed for at oprette flersprogede websteder helt gratis.”

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Opret gratis flersprogede steder
E-handel er aktiveret i den gratis plan
Mest subtil reklame for enhver gratis webstedsbygger
Hvad skal forbedres# 1# 2# 3
Meget begrænset redaktør
Ingen SSL-sikkerhed
Mangel på fleksibilitet og tilpasning

Mozello er en let at bruge og grundlæggende webstedsbygger. Det har enkle funktioner såsom blogværktøjer og endda e-handelsfunktioner. Du kan oprette en online butik i den gratis plan og sælge op til 10 produkter.

En af de bedste ting ved Mozello er, at du kan oprette flersprogede websteder gratis. Dette betyder, at du kan nå et bredere publikum ved at gøre dit indhold tilgængeligt på andre sprog. Dette er en sjælden funktion, der skal inkluderes i en gratis plan, så Mozello fortjener bestemt dette råb.

mozello gratis site eksempelAt være i stand til at oprette versioner af dine sider på forskellige sprog er meget generøst for en gratis plan. Se hvordan vi’Vi har tilføjet franske og spanske indstillinger til denne startside?mozello gratis site eksempel annonceMozello’s gratis planannoncering er subtil – bare en lille tekstnotat i sidefoden

Domænenavnsformatet er www.your-business.mozello.com. For dette websted er vores www.lucys-architects.mozello.com.

Med disse funktioner kan du undre dig over, hvorfor Mozello ikke er det’t højere på listen over de bedste gratis webstedsbyggere. Den største ulempe ved Mozello er dens begrænsede editor – det’er enkel og begyndervenlig, men denne enkelhed afspejles i dens funktioner og fleksibilitet.

Mozello gør heller ikke det’t inkluderer SSL-sikkerhed, som andre bygherrer gør. Dette er den kryptering, der lader brugere og søgemaskiner vide, at dit websted er sikkert og pålideligt. Det’Det er virkelig vigtigt at have, hvis du ønsker, at dit websted skal være sikkert for besøgende og blive taget alvorligt online.

SimpleSite

Fantastisk mobileditor

SimpleSite er en af ​​de ældste platforme rundt omkring og gør det nemt for dig at redigere dit websted fra din mobil.

Hvad vi kan lide# 1# 2# 3
Meget let at bruge
Generøs gratis plan
Understøtter mobilvenlig redigering i mobilbrowser
Hvad skal forbedres# 1# 2# 3# 4
Intet SSL-certifikat inkluderet
Ingen adgang til tredjepartsintegrationer
Begrænset kundesupport
Forældet redaktør

SimpleSite er en mobil fornøjelse. Det har en virkelig imponerende specialisme – det giver dig muligheden for at oprette et websted i samme omfang som på et skrivebord, men fra din mobile enhed.

Dette gør det ideelt for travle brugere, der altid er på farten.

simpelt site gratis site eksempelSimpleSite er primært designet til en person, der ønsker at markedsføre en selvbetjening, så du kan se, hvordan fleksibiliteten fra dens mobile editor kan hjælpe

Det’s er primært designet til nogen, der ønsker at markedsføre en selvbetjening, så du kan se, hvordan fleksibiliteten, der leveres af dens mobile editor, kan hjælpe. der’er bare en lille ‘klæbrig’ annonce og igen en anstændig domænenavnstruktur: www.yoursite.simplesite.com (eller i vores tilfælde www.lucycarneydaycare.simplesite.com).

Der er dog nogle store ulemper. Du er’t faktisk i stand til at ændre den mobile version af dit websted, når du’arbejder igen fra et skrivebord, mens SimpleSite’s premium-planer er generelt relativt dyre sammenlignet med andre webstedsbyggere, hvis du ønsker at få adgang til flere funktioner. Mens det har en gratis plan, varierer præmieindstillingerne fra $ 9,99 til $ 28,95 pr. Måned.

Og som med Slående og Mozello, SimpleSite’s gratis plan gør ikke’t inkluderer et SSL-certifikat, så dit websted bliver eksponeret – en stor ulempe i vores øjne.

Alt i alt passer SimpleSite muligvis nogen, der er på farten, eller uden adgang til en computer eller bærbar computer – men i sidste ende det’er på sidste sted af en grund.

Er det værd at opgradere til en betalt plan?

Som dig’set, mens nogle gratis webstedsbyggere er temmelig generøse, er de generelt temmelig begrænsende.

Oprettelse af en okay websted kan være gratis, men oprettelse af en store man kan være superbillig. Dit websted er værd at lægge tid og penge i for at gøre det nøjagtigt, hvordan du vil have det.

Selvom det adskiller sig afhængigt af den enkelte webstedsbygger du’Når du ser på, er der en masse gode funktioner, som du kan låse op på stort set enhver betalt plan. De vigtigste inkluderer:

Fjern annoncer

På gratis planer annoncerer din webstedsbygger på dit websted. Uanset om dette sker gennem et subtilt banner eller en irriterende pop-up, kan dette ødelægge dit professionelle image, hvis du’promoverer dit eget brand eller driver en virksomhed.

På betalte planer, såsom Wix’s Combo-plan, disse annoncer fjernes, hvilket efterlader dit websted uden forstyrrelser. Dette svarer til at bruge den gratis version af Spotify sammenlignet med at have en Premium-konto – du kan stadig lytte til musik på begge dele, men på den gratis plan, du’igen afbrudt med annoncer!

Tilslut et brugerdefineret domæne

På en gratis plan vil din webstedsadresse se sådan ud: https://mysite.strikingly.com eller https://joebloggs.wixsite.com/mysite. Disse webadresser kan være lange, forvirrende og vanskelige at finde, hvis du’re besøgende, der søger på dit websted online.

Et brugerdefineret domæne giver dig mulighed for at vælge en mere personlig adresse, f.eks. Www.mysite.com, som er meget bedre til at fremme et brand og få fundet af potentielle besøgende på dit websted! Selv hvis du køber et nyt domæne til dit websted eller allerede har et domæne, som du vil overføre, skal du være på en betalt plan for faktisk at oprette forbindelse og bruge det som adresse til dit websted. Normalt kan du købe og forbinde dit brugerdefinerede domæne på den billigste opdatering, der er tilgængelig, f.eks. Weebly’s ‘Forbinde’ plan, så det’er en overkommelig mulighed.

Opret en online butik & Accepter betalinger

På nogle bygherrer som SITE123 og Strikingly kan du oprette en online butik på den gratis plan og sælge en eller to genstande, men for at sælge mere skal du opgradere. På nogle kan du oprette en butik, men du skal være i en betalt plan for faktisk at acceptere betalinger via dit websted, (som Wix). Andre vandt’t lader dig oprette en butik overhovedet, medmindre du’igen betaler, som Weebly.

Så det varierer, men en ting forbliver den samme: For at have en vellykket og skalerbar online butik, skal du opgradere til en betalt plan før eller senere. Når først du’når det gælder en betalt plan kan du låse op funktioner, såsom at forbinde forskellige betalingstyper, (for eksempel PayPal, kredit- / betalingskort osv.), slippe af med transaktionsgebyrer, spore og administrere din beholdning og mere!

Få øget (eller endda ubegrænset) opbevaring og båndbredde

Det er almindeligt, at din opbevaring og båndbredde er begrænset til gratis planer. Det beløb, du får, øges ofte, når du arbejder op gennem prisniveauer, som giver dig mulighed for at skalere og vokse dit websted i dit eget tempo. En masse webstedsbyggere som Wix giver dig ubegrænset båndbredde og op til ubegrænset lagerplads også!

Avancerede marketingværktøjer

Marketing er en massiv del af promoveringen af ​​dit websted – hvad enten det er’er din egen portefølje, brand eller virksomhed, du vil have folk til at finde dig! Mens gratis planer ofte har grundlæggende marketing- eller nyhedsbrevværktøjer, hvis du’Når du betaler igen, har du adgang til meget mere avancerede marketingværktøjer såsom e-mail-kampagner og bedre webstedsanalyse og statistik. På denne måde kan du nå ud til dine besøgende og derefter spore, hvor succesrige dine kampagner har været for at hjælpe med at sprede ordet!

Bare ud fra disse funktioner’det er let at se, hvordan det er’det er værd at opgradere for at låse det bedste ud til dit websted. Og den gode nyhed er, at det vandt’t koste dig en arm og et ben! De fleste grundlæggende planer starter fra omkring $ 5 om måneden. At flytte fra en gratis plan til en grundlæggende plan er en virkelig overkommelig måde at vokse dit websted på og tilføje disse fantastiske funktioner for at maksimere din online tilstedeværelse. Og hvis du’Når du er villig til at opgradere ud over en grundlæggende plan, betaler dine nye funktioner dig ti gange tilbage. For eksempel Weebly’s Pro-plan leveres med en forsendelsesberegner, der forbedrer shoppingoplevelsen, og dens forretningsplan giver dig mulighed for at automatisere “forladt vogn” e-mails for at bringe kunderne tilbage til kassen.

Bedste gratis webstedsbyggerne: Konklusion

Vi’har guidet dig gennem fordele og ulemper ved 10 gratis webstedsbyggere, såvel som fordelene ved at opgradere til en betalt plan, når det er muligt. Du’er nu udstyret med alt hvad du har brug for for at vælge en webstedsbygger og til at sætte din digitale pen på digitalt papir.

Lade’s har en hurtig sammenfattning…

De 10 bedste gratis webstedsbyggere er:

 1. Wix – Bedste webstedbygger med alt omkring.
 2. Weebly – Ideel til små virksomheder.
 3. SITE123 – Stor designhjælp.
 4. WordPress.com – Perfekt til blogging.
 5. Påfaldende – Lavet til enkle websteder.
 6. Jimdo – Lille online butiksbygger.
 7. IM Creator – Fantastisk til White Label-virksomheder.
 8. Webnode – Hurtig og nem installation.
 9. Mozello – Opret enkle flersprogede steder.
 10. SimpleSite – Stor mobileditor.

Vores liste over de top 10 gratis webstedsbyggere rangerer Wix som den bedste allround builder med masser af gratis funktioner. Weebly er ideel til små virksomheder, mens WordPress.com er perfekt til blogging.

Bare husk, at gratis webstedsbyggere næsten altid begrænser de funktioner og funktioner, der er tilgængelige for dig – du er måske i orden med dette nu, men det kan vise sig at være ekstremt frustrerende længere nede på linjen.

Vi anbefaler næsten altid at abonnere på en præmieplan.

Tænk på det som en investering. Du betaler lidt ekstra foran og høster fordelene over en længere periode. Plus det’er en investering, der koster så meget som stor latte eller fastfood-burger hver måned!

Stadig, hvis du er’t er helt overbevist om, at det at betale et månedligt gebyr for en præmiekonto er for dig vi anbefaler at drage fordel af gratis forsøg med webstedsbygger.

Brug af disse forsøg er en fantastisk måde at teste forskellige webstedskabere ud og se, hvad der bedst passer dig – og du kan gøre det uden at det koster dig en cent!

FAQ

Yderligere information

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map