11 Bedste PHP-hostingudbydere

Contents

Sådan vælger du den bedste PHP-webhostingudbyder til dit websted

PHP er et populært script-sprog på serversiden, hvilket betyder, at PHP-kode køres på serveren i stedet for på browseren. PHP-hosting er skalerbar, tilpasses og ideel til oprettelse af dynamiske sider som indkøbsvogne eller login-skærme.


PHP-scripts kan kun tolkes på en server med PHP installeret, så hvis du vil nyde fordelene ved PHP-hosting,’Jeg skal vælge en webhost, der understøtter den.

De top 11 PHP-hostingudbydere

 1. Bluehost – bedste samlede PHP-hostingudbyder.
 2. HostGator – bedst til oppetid.
 3. I bevægelse – bedst til sikker PHP-hosting.
 4. A2 Hosting – bedst til PHP-hosting support.
 5. SiteGround – bedst til PHP-funktioner.
 6. Kom så far – bedst for de selvforsynende.
 7. Hostinger – bedst til overkommelige priser.
 8. iPage – bedst til PHP-opdateringer.
 9. DreamHost – bedst til lagerplads.
 10. WP-motor – bedst til skalerbarhed.
 11. HostPapa – bedst til online vejledning.

Vi’Vi har udført omfattende undersøgelser af de bedste hosting-udbydere, der understøtter PHP, og har rangeret hver udbyder’s ydeevne på en række områder, fra oppetid til kundeservice. Klar til at se nærmere på, hvad der får hver udbyder til at skille sig ud? Lade’s komme i gang!

1

Bluehost

Bedste samlede PHP-hosting-udbyder

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 2,95 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

bluehost hjemmeside

Bluehost understøtter PHP versionerne 7.0 til 7.3. Du kan tilpasse din version med PHP-handlere og konfigurere miljøet vha. Php.ini. Bluehost tilbyder også en række ikke-PHP-specifikke funktioner. Tjek vores generelle oversigt over Bluehost nedenfor:

Planer og priser

PHP-hosting på Bluehost’s delte planer starter ved $ 2,95 / måned, og der er fire forskellige planer at vælge imellem. Den billigste er Basic-planen, der inkluderer uovervåget båndbredde og 50 GB SSD-opbevaring. Pro-planen er den dyreste og inkluderer ubegrænset båndbredde, ubegrænset SSD-lager og en dedikeret IP-adresse.

Bluehost Support

Bluehost’s videnbase har en række nyttige artikler om PHP-hosting. Dets generelle hjælpe- og supporttjenester er også robuste – du kan kontakte teamet døgnet rundt via telefon og live chat.

Bluehost Security

Bluehost inkluderer også omfattende sikkerhedsforanstaltninger med sine planer, såsom gratis SSL, Secure Shell-adgang og Spam Assassin-beskyttelse. Der er selvfølgelig også avancerede sikkerhedsfunktioner, som du kan betale ekstra for – men i denne vejledning, vi’Jeg dækker bare de sikkerhedsfunktioner, der følger med hver udbyder’s planer.

Find ud af mere

 • Læs vores Bluehost anmeldelse for mere information
 • Lær mere om omkostninger i vores Bluehost-prisfastsættelse

2

HostGator

Bedst til oppetid

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 2,75 / måned
Money-back-garanti? Ja: 45 dage
Uptime: 99,99%
Gratis sikkerhedskopier? Ja, ugentligt

hostgator hjemmeside visning

HostGator tilbyder PHP-hosting på sine delte planer, og dets servere er allerede konfigureret med standard PHP-indstillinger, som HostGator-administratorer har bestemt sig for at være de mest optimale. Du kan dog altid tilsidesætte disse standardindstillinger ved at oprette din egen PHP.ini-fil.

Planer og priser

HostGator’s delte planer er optimeret til PHP-hosting med priser, der starter på $ 2,75 / måned.

Hatchling-planen inkluderer et enkelt domæne, uovervåget båndbredde og et gratis domæne. Forretningsplanen inkluderer ubegrænsede domæner, ubegrænset båndbredde, en gratis dedikeret IP-adresse, gratis SEO-værktøjer og et gratis domæne.

HostGator-support

HostGator tilbyder en omfattende søgbar vidensbase, som ligesom Bluehost, indeholder et væld af oplysninger om PHP-hosting. Derudover tilbyder HostGator 24/7 live chat og telefonstøtte.

HostGator-sikkerhed

Så hvad med HostGator’s sikkerhedsforanstaltninger? Hver plan tilbyder et gratis SSL-certifikat og endnu bedre HostGator’s datacentre muliggør oversvømmelsesbeskyttelse for at forhindre DDoS-angreb.

Find ud af mere

 • Lær mere om denne udbyder fra vores HostGator anmeldelse
 • Få en dybtgående fordeling af omkostningerne fra vores HostGator-prisfastsættelse

3

I bevægelse

Bedst til sikker PHP-hosting

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 6,39 / måned
Money-back-garanti? Ja: 90 dage
Uptime: 99,97%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

inmotion php hjem

I bevægelse’s PHP-planer styrkes af suPHP-værktøjet, der udfører PHP-scripts med tilladelse fra deres ejere. Med andre ord gør suPHP-funktionerne din webhosting mere sikker.

InMotion leverer også et væld af andre, ikke-PHP-specifikke funktioner, som vi’Jeg forklarer under “Planer og priser.” Men først skal du kigge på vores snapshot-resume af InMotion:

Planer og priser

I bevægelse’s delte planer start ved $ 6,99 / måned. Ud over at understøtte PHP-hosting inkluderer hver plan gratis overførsel af websteder, planlagte data-sikkerhedskopier og gratis solid-state (SSD) drev.

InMotion Support

InMotion tilbyder 24/7 telefon- og live chat support samt en søgbar Support Center-videnbase med over 5.000 artikler.

InMotion-sikkerhed

For så vidt angår sikkerhed inkluderer InMotion gratis SSL, Secure Shell-adgang og DDoS-angrebbeskyttelse. Denne udbyder inkluderer også HotLink-beskyttelse for at forhindre stjålet båndbredde.

Find ud af mere

 • Lær mere med vores InMotion Review
 • Se, hvordan PHP-værterne nr. 1 og # 3 samlet set koster os i vores InMotion vs Bluehost generel sammenligning

4

A2 Hosting

Bedst til PHP-hosting support

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 3.92 / måned
Money-back-garanti? Ja: når som helst
Uptime: 99,95%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

a2 php hjem

A2 Hosting giver dig mulighed for at vælge mellem de mange forskellige versioner af PHP, der tilbydes, den seneste er PHP 7.4. Andre versioner leveret af A2 Hosting inkluderer 7.0 til 7.3. Se, hvad denne udbyder ellers kan gøre:

Planer og priser

A2 Hosting tilbyder PHP-webhosting på alle tre af dens delte planer: Lite, Swift og Turbo. Delte planer starter ved $ 3,92 / måned. I den billigste ende af dette spektrum er Lite-planen fantastisk til dem, der lige er startet, mens Turbo-planen kører meget hurtigt og er fantastisk til websteder med en masse filer og indhold.

Alle A2’s delte planer tilbyder ubegrænset SSD-lagring og overførsel, gratis migrering af websteder og det populære cPanel-kontrolpanel.

A2 Hosting Support

A2 Hosting’s kundesupportteam – også kendt som Guru Crew – er tilgængeligt døgnet rundt via telefon og live chat. Du kan også indsende e-mail-billetter med hjælpeanmodninger. A2 Hosting’s søgbare videnscenter er lige så robust som dets konkurrenter, og du kan finde en masse artikler om PHP-relaterede emner der.

A2 Hosting-sikkerhed

A2 Hosting har også implementeret et internt Perpetual Security-initiativ for at holde sine websteder sikre, som inkluderer:

 • HackScan-beskyttelse
 • Dobbelt hosting firewall
 • Serverhærdning
 • Forstærket DDoS-angrebbeskyttelse

Find ud af mere

 • Læs vores A2 Hosting Review at lære mere
 • Hvor meget koster det koster at være vært for et websted? Vi’har fordelt det almindelige budget

5

SiteGround

Bedst til PHP-funktioner

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 0,33 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

siteground php hjem

SiteGround’s PHP-hosting starter med en forbløffende 33 cent pr. måned, og for den pris du’Jeg har adgang til versionerne 7.0 til 7.4. SiteGround er stolt af sine meget sikre PHP-henrettelser og automatiske PHP-opdateringer, og du kan også føle dig godt til denne udbyder, hvis du’prøver igen at blive grøn: SiteGround tilbyder en match på 100% vedvarende energi på sine PHP-delte planer.

Planer og priser

SiteGround tilbyder PHP-hosting på alle dets delte planer. StartUp-planen er (klart) billigste til $ 0,33 / måned, efterfulgt af GrowBig-planen til $ 5,95 / måned, og til sidst GoGeek-planen til $ 11,95 / måned.

Hævede med introduktionspriser: det’Det er ingen hemmelighed i hostingbranchen, at de fleste udbydere gerne tilbyder meget lavere priser i det første år. Men vi regnede med, at vi’d minder dig om midlertidige introduktionspriser, da $ 0,33 / måned ser ud som en sådan god handel. Det er en god handel – bare husk, at StartUp-planen øges til $ 11,95 / måned ved fornyelse! Tilsvarende springer GoGeek-planen fra $ 11,95 / måned til $ 34,95 / måned.

Alle SiteGround’s delte planer inkluderer ubegrænset dataoverførsel og ubegrænset sub- og parkerede domæner. Derudover er SSD-lageropdelingen på tværs af planer 10 GB ved StartUp, 20 GB på Grow Big og 30GB på GoGeek.

SiteGround-support

Ud over 24/7 telefon- og live chat support og sin egen videnbase tilbyder SiteGround også dedikerede tutorials til forskellige opgaver og værktøjer, der hjælper dig med at tage dit websted til det næste niveau.

SiteGround-sikkerhed

SiteGround’S sikkerhedsforanstaltninger inkluderer gratis SSL og 24/7 serverovervågning. SiteGround kører også et Intrusion Prevention System, der kan identificere alle brugere, der prøver at bruteforce dine adgangskoder, og derefter hurtigt deaktivere adgangen til angriberen’s IP-adresse.

Find ud af mere

 • Vores SiteGround-gennemgang giver dig alle detaljerne om denne udbyder
 • Begynd med at planlægge dit budget med vores fulde Gennemgang af SiteGround-priser

6

Kom så far

Bedst for de selvforsynende

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 3,99 / måned
Money-back-garanti? Ingen
Uptime: 99,97%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

godaddy-hosting-startside

GoDaddy tilbyder PHP-hosting – men hvis du’når du leder efter dedikeret hjælp og support, kan det muligvis ikke være udbyderen til dig. En søgning efter “PHP” i GoDaddy-videncentret giver 102 resultater, men der er lidt i vejen for direkte vejledning. Når det er sagt, hvis du’Hvis du er en selvforsynende koder, har du det muligvis ikke noget imod!

Planer og priser

Kom så far’s Linux delte planer start ved $ 3,99 / måned. Alle planer inkluderer app-installationer med et klik, 1 GB MySQL-databaselagring og uvidet båndbredde. Den ultimative plan er GoDaddy’s priciest delte plan, og inkluderer også 2X behandlingsstyrke og hukommelse, gratis premium DNS og ubegrænset databaser.

GoDaddy Support

GoDaddy tilbyder et søgbart videnscenter og telefonisk support 24/7, så et teammedlem er altid tilgængeligt for at hjælpe. Kom så far’s live chat-funktion er også tilgængelig mandag-fredag ​​fra 17.00 til 18.00 MST.

GoDaddy Security

Alle GoDaddy-planer inkluderer også 24/7 sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse for at forhindre angreb.

Find ud af mere

 • Læs vores GoDaddy Hosting anmeldelse for mere information
 • Lær mere med vores GoDaddy Hosting-prisfastsættelse

7

Hostinger

Bedst til overkommelige priser

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 0,99 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,90%
Gratis sikkerhedskopier? Ja: ugentligt

hostinger php hjem

Hostinger’s PHP-planer tilbyder Git-integration til implementering af applikationer, versionskontrol, så du kan skifte mellem PHP-versioner 5.2 til 7.4 og cachelagring på serversiden for at øge sides hastigheden. Se, hvordan Hostinger klarede sig i vores forskningskategorier:

Planer og priser

Hostinger tilbyder PHP-hosting på alle dets delte planer, der starter ved $ 0,99 / måned. Den billigste plan er Single PHP-planen, der inkluderer 100 GB båndbredde og 1X processorkraft og hukommelse. I den anden ende af spektret inkluderer Business PHP-plan ubegrænset båndbredde, 4X behandlingsstyrke og hukommelse og daglige sikkerhedskopier.

Hostinger Support

Lade’s rydde op for en ting først: Hostinger gør det ikke’t tilbyder i øjeblikket telefonstøtte. Dette kan være frustrerende for nogle, men Hostinger’s e-mail support, billetter og 24/7 live chat er nok til at kompensere for det og derefter nogle. Hostinger leverer også en vidensbase og et bibliotek med tutorials om alle slags emner, så du kan lære, når du er det selv.

Hostinger Security

Hostinger tilbyder et gratis SSL-certifikat på sin Business PHP-plan, men dem på de delte enkelt- og premium-planer skal købe et SSL-certifikat separat. Når det er sagt, Hostinger’s-servere bruger også avancerede sikkerhedsmoduler som Suhosin PHP-hærdning og PHP open_basedir-beskyttelse for at garantere et højt sikkerhedsniveau.

Find ud af mere

 • Læs vores Hostinger anmeldelse for mere information
 • Tjek vores overordnede liste over Bedste billige webværter

8

iPage

Bedst til PHP-opdateringer

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 1,99 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

iPage

iPage giver dig mulighed for nemt at skifte mellem PHP-versioner, hvilket hjælper, når du navigerer i verdenen med konstante nye udgivelser. iPage udfører også PHP-opdateringer automatisk for nemheds skyld. Du kan også ændre php.ini-filen for at få mere kontrol over, hvordan PHP-koden kører på din iPage-konto.

Planer og priser

iPage er unik, da den tilbyder en “en størrelse passer alle” delt hosting plan for $ 1,99 / måned. Mens du ikke gør det’t har meget valg i sagen, alle grundlagene i en delt hostingplan er dækket, herunder ubegrænset diskplads, skalerbar båndbredde og et gratis domæne for det første år.

iPage Support

IPage-teamet er altid klar til at hjælpe via 24/7 telefon- og live chat support, plus et billetsystem og et omfattende søgbart vidensgrundlag. Der er kun 39 resultater for PHP-hostingforespørgsler i iPage-videnbasen, men hvis dit spørgsmål ikke er’t besvaret der, kan du være sikker på at vide, at holdet er til rådighed for at hjælpe dig.

iPage Security

iPage-planer leveres med 24/7 netværksovervågning, plus en forbedret sikkerhedspakke til en værdi af $ 100 uden omkostninger.

Find ud af mere

 • Læs vores iPage Review for mere information
 • Se, hvordan iPage priser i vores rangering af 8 Bedste delte hostingtjenester

9

DreamHost

Bedst til lagerplads

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 2,59 / måned
Money-back-garanti? Ja: 97 dage
Uptime: 99,95%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

dreamhost startside visning

DreamHost understøtter PHP versioner 7.2, 7.3 og 7.4. I øjeblikket, når du tilføjer et nyt domæne i dit DreamHost-panel, er PHP 7.3 valgt som standard. DreamHost tilbyder PHP-hosting på sine delte planer.

Planer og priser

DreamHost tilbyder to delte planer: Delt start for $ 2,59 / måned og Delt ubegrænset for $ 3,95 / måned. Begge planer inkluderer et gratis domæne, ubegrænset trafik og SSD-lager. Den lidt dyrere delte ubegrænsede plan tilbyder også ubegrænset e-mail-adresser, der slutter på @ dit domæne.

DreamHost Support

DreamHost giver dig mulighed for at indsende henvendelser til digital support og tilbyder tilbagekald som svar. Når det er sagt, kan du det’t ringe til DreamHost direkte over telefonen, hvilket kan være irriterende for nogle. Du kan dog stadig få et over-the-phone svar på dine spørgsmål, hvis du’d kan lide en. Derudover tilbyder DreamHost live chat fra 5:30 til 21:30 PST, 24/7 e-mail-billetter og en søgbar vidensbase.

DreamHost sikkerhed

DreamHost’S sikkerhedsforanstaltninger inkluderer:

 • Gratis SSL
 • Fjernelse af malware
 • Domænes privatliv
 • Webapplikations firewalls

Kort sagt, hver DreamHost-plan fungerer hårdt for at beskytte dit websted mod angreb.

Find ud af mere

 • Læs vores DreamHost-anmeldelse for mere information
 • Få en fuld omkostningsfordeling i vores DreamHost-prisfastsættelse

10

WP-motor

Bedst til skalerbarhed

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 25,00 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

wp-motor

WP Engine er unik, fordi den specifikt henvender sig til WordPress-brugere, og tilbyder den skalerbarhed, som flere kommercielle websteder har brug for. Der er ingen reel WP Engine-plan, der er egnet til personlige websteder eller meget små virksomhedswebsteder, men for de fleste forretnings- og kommercielle websteder er WP Engine et godt værktøj til at skabe vækst.

Planer og priser

WP Engine tilbyder tre WordPress-hostingplaner: StartUp ($ 25,00 / måned), vækst ($ 95,83 / måned) og skala ($ 241,67 / måned). Vækst- og skalaplanerne er betydeligt dyrere, og hvis du’re vært for et massivt websted, de’det er værd at overveje.

De fleste af os vil dog fokusere på den billigere StartUp-plan. Dette kan rumme op til 25.000 besøg pr. Måned og inkluderer:

 • 10 GB lokal opbevaring
 • 50 GB månedlig båndbredde

WP Engine Support

WP-motor’s Solution Center tilbyder uddannelsesmæssig rådgivning om forbedring af dit websted. WP Engine tilbyder 24/7 support via telefon, e-mail og live chat, selvom du skal være logget ind på din konto for at få adgang til den.

WP Motorsikkerhed

WP-motor’S sikkerhedsforanstaltninger inkluderer en proprietær firewall til automatisk at dirigere god kontra dårlig eller ondsindet trafik, plus diskbeskyttelse for at forhindre ondsindet kode i at indlejre sig selv på et websted – begge dybdegående foranstaltninger for at holde dit websted sikkert.

Find ud af mere

 • Tjek vores WP Engine Review at lære mere
 • Begynd budgettering med vores WP Engine Pricing Review

11

HostPapa

Bedst til online vejledning

Nøglefunktioner

PHP startpris: $ 3.95 / måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja

hostpapa php hjem

HostPapa tilbyder PHP-optimerede servere med bred databasestøtte. Bedre endnu, dets digitale videnbase er hjemsted for en hel række nyttige tutorials om PHP-hosting. Se vores generelle oversigt over HostPapa nedenfor:

Planer og priser

HostPapa’s delt PHP-hosting planer starter ved $ 3,95 / måned og inkluderer gratis domæneregistrering og uovervåget båndbredde. Den billigste plan er Starter-planen, der tilbyder 100 GB SSD-lager, mens Business og Business Pro-planerne begge tilbyder ubegrænset SSD-lagerplads.

HostPapa Support

HostPapa’s søgbare vidensbase inkluderer et antal artikler om PHP-emner – og stort set ethvert andet emne også. Vidensbasen inkluderer også et fællesskabsforum, hvor kunderne kan hjælpe med at svare hinanden’s spørgsmål. HostPapa tilbyder også 24/7 live chat og telefonsupport, så du kan få dine spørgsmål besvaret direkte af teamet.

HostPapa Security

Med hensyn til sikkerhed, hele HostPapa’s planer er godt udstyret med gratis SSL, DDoS-angrebsforebyggelse og ModSecurity-webapplikations firewall.

Find ud af mere

 • Læs vores HostPapa anmeldelse for mere information
 • Tjek vores placering af Bedste Linux-hostingudbydere

Bedste PHP-hostingudbydere: Endelige tanker

der’der er ingen mangel på muligheder, når det kommer til stærke PHP-webhosts, men beslutningen kommer i sidste ende ned på, hvad du værdsætter mest i en udbyder. For at sammenfatte disse er de 11 øverste sammen med deres topattributter:

Bedste PHP-hostingudbydere

 1. Bluehost – bedste samlede PHP-hostingudbyder ($ 2,95 / måned).
 2. HostGator – bedst til oppetid ($ 2,75 / måned).
 3. I bevægelse – bedst til sikker PHP-hosting ($ 6,39 / måned).
 4. A2 Hosting – bedst til PHP-hosting support ($ 3,92 / måned).
 5. SiteGround – bedst til PHP-funktioner ($ 0,33 / måned).
 6. Kom så far – bedst for de selvforsynende ($ 3,99 / måned).
 7. Hostinger – bedst til overkommelige priser ($ 0,99 / måned).
 8. iPage – bedst til PHP-opdateringer ($ 1,99 / måned).
 9. DreamHost – bedst til lagerplads ($ 2,59 / måned).
 10. WP-motor – bedst til skalerbarhed ($ 25,00 / måned).
 11. HostPapa – bedst til online vejledning ($ 3,95 / måned).

Vi’Vi har nået denne konklusion efter uger med undersøgelse af de bedste hosting-udbydere, og vi ved, at nogen af ​​disse web-værter kan gøre et godt stykke arbejde. Men hvad leder du lige efter?

Hvis oppetid er din højeste prioritet, anbefaler vi HostGator. Hvis du værdsætter overkommelighed, så Hostinger’s priserne er i top. Og hvis du’er du stadig uafgjort, så kan du’t gå galt med Bluehost’s godt afrundede funktioner.

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me