3 bedste ASP.NET-hostingudbydere

bedste leverandører af asp.net hosting


Oplev den bedste ASP.NET-hosting for 2020

ASP.NET-hosting er designet til udviklere, der bruger Microsoft’s ASP.NET open source framework.

Det kan være svært at finde den perfekte ASP.NET-hosting, da ikke alle udbydere tilbyder det som en service. At’s fordi ASP.NET normalt kører på dyre, specielt optimerede servere og leveres med specifikke krav. For at gemme dine data har du f.eks. Brug for en vært, der leveres med en SQL-serverdatabase (som MySQL).

Godt at vide… hvis du’bruger ikke Microsoft’s ASP.NET open source-rammer, du vandt’t har brug for denne type hosting. Don’Men bekymre dig dog – der’er stadig en perfekt udbyder derude for dig, og vi kan hjælpe dig med at finde det. Tjek vores Sammenligning af webhostingdiagram at komme i gang!

Stadig her’er nok valg derude til at gøre det vanskeligt at finde din perfekte udbyder – det er her vi kommer ind.

Vi udførte dybdegående undersøgelser for at sammenligne de største udbydere på markedet og se på alt fra funktioner og priser til sikkerhed, oppetid og videre. Og her er resultaterne…

3 bedste ASP.NET-hostingudbydere

 1. HostGator – bedste samlede ASP.NET hosting-udbyder
 2. Kom så far – bedst til første gang ASP.NET hosting
 3. Hostinger – bedst til store projekter

For at finde ud af, hvilken der er bedst for dig, skal du læse videre, mens vi udforsker hver udbyder’s vigtigste funktioner, priser og mere.

Find ud af mere

 • ASP.NET hosting ikke til dig? Se vores gennemgang af 11 Bedste webhostingstjenester for en fuld oversigt over de bedste udbydere på markedet.

1

HostGator

Bedste samlede ASP.NET hosting-udbyder

Startpris: $ 4,76 / måned

Uptime: 99,99%

Money-Back-garanti? Ja, gyldigt i 45 dage

Ubegrænset MySQL, Microsoft SQL og Access-databaser

Gratis SSL

Plesk Kontrolpanel

Understøttede programmeringssprog: ASP, ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5, ASP.NET 4.0, ASP.NET 4.5, PHP

hostgator bedste asp.net hostingHostGator er en pålidelig og overkommelig mulighed for ASP.NET-hosting, med priser, der starter på kun $ 4,76 pr. Måned.

Nedenfor kan du se stjerneklassifikationer, der viser, hvordan HostGator presterede i vores forskning for funktioner, priser og mere. Hvis du ønsker flere detaljer, kan du læse videre for et nærmere kig på, hvad HostGator har at tilbyde…

Funktioner

HostGator leverer ASP.NET-hosting på Windows-servere, hvilket er den mest almindelige løsning. Med dette kommer et Parallels Plesk kontrolpanel der’er fleksibel og let at bruge.

Med hensyn til det grundlæggende giver HostGator dig:

 • Umeteret diskplads og båndbredde
 • Øjeblikkelig sikkerhedskopi
 • Gratis opsætning
 • 24/7 support

Disse er alle designet til at gøre dit liv lettere og lade dig fokusere på at køre dit websted eller din applikation. HostGator lover også en 99,9% oppetidsgaranti, hvilket betyder, at du skal holde dig i gang det meste af tiden!

Når man ser på de mere tekniske funktioner i ASP.NET-hosting, gør HostGator det ikke’t skuffe. Der er for mange til at nævne her, så vi valgte højdepunkterne:

 • Ubegrænset MySQL-databaser – den mest populære open source-database; HostGator kører i øjeblikket version 5+
 • Ubegrænset MSSQL-databaser – en anden databaseindstilling øverst på MySQL
 • Planlagte opgaver – Du kan få Windows til automatisk at udføre opgaver til bestemte tidspunkter
 • Kodeordbeskyttede mapper – Ingen kan se valgte mapper uden en adgangskode
 • Forinstalleret phpMyAdmin – gør det nemt at administrere dine databaser
 • Flere programmeringsmoduler:
  • Curl
  • GD-bibliotek
  • MVC 3.0
  • AJAX

Hvad giver disse funktioner dig? Kort sagt, de giver dig valg samt masser af kontrol over dine hosting- og ASP.NET-applikationer.

Sikkerhed

HostGator inkluderer gratis SSL-sikkerhed på alle dens hostingplaner. Dertil kommer, at du også modtager automatiske, databasekopierede off-sites, der sker ugentligt og 24/7 serverovervågning.

HostGator udfører endda regelmæssige revisioner og underretter brugere med svage adgangskoder!

Hvis du har lyst til at du har brug for ekstra sikkerhed, det’det er værd at vide det HostGator har samarbejdet med SiteLock, et websteds sikkerhedsværktøj. Dette betyder, at du kan købe et SiteLock-abonnement direkte gennem HostGator, for at modtage automatisk webstedsovervågning, malware-scanning, alarmer og fjernelser og mere.

Prisfastsættelse

HostGator har to prisplaner for sin ASP.NET-hosting – Den personlige plan til $ 4,76 pr. Måned og Enterprise-planen til $ 14,36 pr. Måned. Disse er begge salgspriser for, når du tilmelder dig tre år; salgspriser varer i din første periode (i dette tilfælde de første tre år).

Hostingprissætning kan være vanskelig, så her’s et bord, der nedbryder den personlige plan’s priser, for at hjælpe dig med at få et klart billede af hvad du’tilmelder dig:

Planlængde Salgspris / måned Fornyelsespris / måned
1 måned

6 måneder

12 måneder

24 måneder

36 måneder

$ 7,96 $ 9,95
$ 7,96 $ 9,95
$ 6,36 $ 7,95
$ 5,56 $ 6,95
$ 4,76 $ 5,95

Som du kan se, jo længere du tilmelder dig, jo billigere koster din plan. Når det er sagt, forbliver alle priser under $ 10 pr. Måned med den personlige plan, hvilket er fantastisk i betragtning af alle de funktioner, der følger med det!

Vidste du?

I en nylig undersøgelse gennemførte vi, 1 ud af 3 respondenter sagde, at den vigtigste grund til, at de’Re søger at skifte udbydere er fordi deres nuværende vært er for dyrt. Vi ønsker at skabe glade hostingkunder, så vi lyttede til din feedback!

HostGator er en af ​​de mest overkommelige ASP.NET-udbydere omkring med planer fra og med $ 4,76 per måned – det’Det er ikke det billigste, men ved at kombinere lave priser med fantastiske funktioner placeres det godt i vores hosting af gode bøger!

Begge planer leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve HostGator’s ASP.NET hosting er helt risikofri.

hostgator asp.net hosting priserHostGator holder tingene enkle – og overkommelige – med to ASP.NET-hostingplaner, der starter ved $ 4,76 pr. Måned.

Find ud af mere

 • Vil du have et mere generelt kig på HostGator’s styrker og svagheder? Tjek vores dybdegående HostGator anmeldelse at lære mere.
 • Er prisen vigtig for dig? Oplev de bedste billige hostingudbydere på markedet i dag.

2

Kom så far

Bedst til første gang ASP.NET hosting

Startpris: $ 5,99 / måned

Uptime: 99,97%

Money-Back-garanti? Ingen

10 – Ubegrænset MySQL-databaser

1 – Ubegrænset MSSQL-databaser

Gratis domæne

Plesk Kontrolpanel

Tekniske specifikationer inkluderer: SSI, ASP.NET AJAX, CGI, ASP.NET MVC3, .NET Core, Perl, Python

godaddy bedste asp.net hostingGoDaddy tilbyder Windows-hosting til ASP.NET-brugere, med priser der starter på $ 5,99 pr. Måned.

GoDaddy er en velkendt domæneregistrator med mange værktøjer til rådighed – fra domæner og hosting til sin egen webstedsbygger, GoDaddy har meget at tilbyde. Nedenfor kan du se, hvor godt det scorede i vores forskning for sine hostingtjenester – kunne dette være din perfekte udbyder?

Funktioner

GoDaddy tilbyder et væld af funktioner med sin Windows-hosting, men det’det er værd at være forsigtig med, hvilken plan du vælger – vælg dårligt, og du kan finde dine ressourcer begrænset.

For hurtigt at dække det grundlæggende har GoDaddy tre planer. De tilbyder alle ubegrænset båndbredde, et gratis domæne og et års Office 365-e-mail gratis. Men når det kommer til dets tekniske funktioner, bliver tingene lidt mere komplekse.

På den billigste plan får du 10 MySQL-databaser, som hver har 1GB opbevaring. Dette øges til en ubegrænset antal databaser på den dyreste plan (hvor hver enkelt giver dig 1 GB lagerplads).

Tilsvarende starter du kun med en MSSQL-database (med 200 MB lagring hver) på den billigste plan og kan derefter opgradere for at få et ubegrænset antal.

Mens 1 GB lagerplads i MySQL skulle være tilstrækkelig for de fleste brugere, kan 200 MB lagerplads til MSSQL hurtigt blive begrænsende – især hvis du kun har adgang til en database!

Sammenlign dette med HostGator, som giver dig ubegrænsede databaser på dens billigste plan, og du kan se, hvorfor GoDaddy er bedre egnet til mindre projekter.

Den vigtigste ting at være opmærksom på er, at GoDaddy kun inkluderer et gratis SSL-certifikat på dets dyreste plan – og selv da får du det kun gratis i et år. Du’Jeg bliver nødt til at sortere din egen SSL-sikkerhed på dens andre planer, hvilket synes synd i betragtning af, at andre ASP.NET-hostingudbydere inkluderer SSL gratis på alle planer..

Sikkerhed

Som vi’ve allerede sagt, GoDaddy inkluderer kun gratis SSL-sikkerhed på sin dyreste plan. hvis du’igen på en af ​​de billigere planer, kan du enten få et gratis lad’s Krypter SSL, køb et premium-certifikat gennem GoDaddy, eller tilføj et standard SSL-certifikat ved kassen.

Denne sidste mulighed er kun tilgængelig, hvis du tilmelder dig mindst et år og koster $ 6,67 pr. Måned. Det tilføjes din regning som et forhåndsgebyr – så for en 12-måneders plan ville det koste $ 79,99.

GoDaddy kaster 24/7 sikkerhedsovervågning og DDoS-beskyttelse uanset hvilken plan du vælger, hvilket skal give dig masser af ro i sindet.

Hvis du ønsker ekstra beskyttelse, kan du vælge Sikkerhedskopiering af websted ved kassen for $ 2,99 pr. Måned. Dette giver dig et grundlæggende niveau af ekstra sikkerhed, der giver dig automatisk daglige sikkerhedskopier, daglig scanning af malware og kontinuerlig sikkerhedsovervågning.

Prisfastsættelse

GoDaddy har tre Windows-hostingplaner:

 • Økonomi: 5,99 dollar pr. Måned – designet til basissider
 • Deluxe: 7,99 dollar pr. Måned – designet til flere websteder
 • Ultimate: $ 12,99 per måned – designet til komplekse, trafik tunge websteder

Disse priser viser rabatprisen for din indledende periode – planen fornyes med sin normale sats, når denne salgsperiode er afsluttet. For at give dig en idé om, hvordan fornyelsespriserne ser ud, her’er en hurtig tabel, der fordeler økonomiplanen:

Planlængde Salgspris / måned Fornyelsespris / måned
3 måneder

12 måneder

24 måneder

36 måneder

$ 10,99 $ 10,99
$ 6,99 $ 8,99
$ 6,49 $ 8,99
$ 5,99 $ 8,99

Medmindre du’lige ved at starte med ASP.NET, anbefaler vi Deluxe-planen på grund af dens mere generøse funktioner, der inkluderer:

 • Ubegrænset websteder
 • Uopmålt opbevaring
 • 25 MySQL-databaser (1 GB hver)
 • 2 MSSQL-databaser (200 MB hver)

Denne plan giver dig mere plads til vækst og er mere fleksibel, hvorimod økonomiplanen er mere begrænset og kun tilbyder et websted og 100 GB lagerplads. Hvis du vælger Deluxe-planen, skal du sørge for at tilføje et SSL-certifikat.

Vidste du?

I en nylig undersøgelse gennemførte vi, 88% af folk sagde, at de ville bruge mindre end $ 25 pr. Måned på deres hosting. Ikke underligt at GoDaddy er et så populært valg!

Med priser, der starter på kun $ 5,99 pr. Måned, og når $ 19,99 pr. Måned på det højeste, scorer denne udbyder bestemt point for overkommelige priser.

En vigtig ting at være opmærksom på er, at GoDaddy ikke gør det’t har en pengene-tilbage-garanti, så sørg for det’være sikker på sine tjenester, før du tilmelder dig.

Samlet set GoDaddy’s priser er’t dårligt – du skal bare være forsigtig med at ekstramateriale ikke gør det’t tilføje ved kassen!

godaddy asp.net hosting planerGoDaddy har tre ASP.NET-hostingplaner, der starter på kun $ 5,99 pr. Måned – vær dog opmærksom på, at valgfri tilføjelser kan hæve prisen ved kassen.

Find ud af mere

 • Ønsker du at lære mere om GoDaddy? Læs vores fulde GoDaddy Hosting anmeldelse for en oversigt over dens funktioner, priser, fordele og ulemper.

3

Hostinger

Bedst til store projekter

Startpris: $ 26 / måned

Uptime: 99,91%

Money-Back-garanti? Ja, gyldigt i 30 dage

VPS Kontrolpanel

Gratis sikkerhedskopier

4 Core-servere

Understøttede programmeringssprog: .ASP, ASP.NET, MSSQL, MS Access, Net FrameWork, Visual Basic Development, C #

hostinger bedste asp.net hostingHostinger tilbyder Windows VPS-hosting til ASP.NET-brugere, og har meget at tilbyde, selv på sin billigste plan. Det’er velegnet til lidt større budgetter, der starter ved $ 26 per måned.

Hostinger er relativt ny i verdenen af ​​Windows-hosting, men det imponerede os stadig ved testning. Se på, hvordan det fungerede til priser, oppetid og mere, og læs derefter for en mere detaljeret oversigt…

Funktioner

Hostinger leverer Windows VPS hosting til ASP.NET-brugere. Dette betyder, at du har dine egne ressourcer til at bruge, og gør denne vært til et skalerbart valg.

En stor forskel, når det kommer til Hostinger, er, at den bruger en brugerdefineret kontrolpanel – det “VPS Kontrolpanel” – i stedet for Plesk. Det’er stadig fleksibel og let at bruge, så du kan styre din hosting med et par klik.

Her er nogle højdepunkter i Hostinger’s ASP.NET hosting:

 • 4 kerner
 • SSD-opbevaring – min. 50GB
 • Data-sikkerhedskopier
 • Min. 4TB båndbredde – netværksporthastighed 100 Mbps
 • Dedikeret IPv6-internetprotokol på alle planer
 • Min. 2 GB hukommelse

Det’s er øjeblikkeligt klart, at Hostinger våben dig med meget mere generøse funktioner end for eksempel GoDaddy – hvilket gør det perfekt til store virksomheder og hurtigt voksende projekter. hvis du’når han leder efter magt og skalerbarhed, markerer Hostinger hver boks, selv på dets billigste plan.

Hver plan indeholder en dedikeret IP-adresse, som er især nyttig, hvis du’kører igen unikke apps eller serverscript, eller hvis du vil have mere kontrol over din server.

Alt i alt har Hostinger værktøjerne til at håndtere tungvægtoperationer let og problemfrit – det giver dig masser af plads til at vokse uden at bekymre dig om at ramme et glasloft. Den dyreste plan giver dig en kæmpe 7TB båndbredde, som skal håndtere millioner af besøgende pr. Måned uden problemer.

Sikkerhed

Hver Hostinger ASP.NET-hostingplan leveres med data-sikkerhedskopier på virksomhedsniveau, som du kan administrere med bare et par enkle klik. Hostinger’s servere har også avancerede sikkerhedsmoduler på plads til at opretholde et højt niveau af digital sikkerhed.

Hertil kommer, at Hostinger har et dedikeret cybersecurity-team og har oprettet to-faktor-verifikation for sine klienter.

Prisfastsættelse

Hostinger har fire ASP.NET-hostingplaner:

 • Windows VPS 1: $ 26 pr. Måned
 • Windows VPS 2: $ 62 pr. Måned
 • Windows VPS 3: $ 120 pr. Måned
 • Windows VPS 4: $ 250 per måned

Mens vi anbefaler Hostinger til større projekter, er det’det er klart, at det’er også bedst til større budgetter! Med sin billigste plan, der starter ved $ 26 pr. Måned, er Hostinger et stort skridt op fra HostGator’s snavs-billige priser.

Hver plan leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du nemt kan få en fuld refusion, hvis du’er ikke helt tilfreds minus nogen risiko eller besvær.

Hostinger er ikke’t luskede med sine fornyelsespriser som nogle udbydere – her’s en hurtig oversigt over dens billigste Windows VPS 1-plan:

Planlængde Salgspris / måned Fornyelsespris / måned
1 måned

12 måneder

24 måneder

$ 36 $ 36
$ 30 $ 36
$ 26 $ 36

Du kan vælge at betale månedligt eller hoppe på en årlig eller to-årig plan for at spare penge. Hostingudbydere forsøger normalt at låse dig ind i en treårsplan, så Hostinger’s abonnementer er faktisk temmelig respektable med hensyn til kontraktens længde.

Hele Hostinger’s ASP.NET-hostingplaner leveres med fire kerner, en opdateret Windows-server, SSD-lagerplads, en dedikeret IP-adresse og data-sikkerhedskopiering. I sidste ende kommer valg af din perfekte plan ned på:

 • Hvor meget hukommelse du har brug for
 • Hvor meget SSD-lager har du brug for
 • Hvor meget båndbredde har du brug for

Dette er de vigtigste faktorer, der adskiller de forskellige planer og det’er det værd at vælge med disse i tankerne snarere end at basere din beslutning udelukkende på pris. Når det er sagt, er de to billigste planer gode udgangspunkt og kommer fyldt med funktioner til at støtte dit projekt’s vækst.

hostinger asp.net hosting prisplanerHostinger tilbyder en række planer, som alle kommer marmelade fuld af funktioner. Priserne starter ved $ 26 pr. Måned, så sørg for, at du har plads i dit budget!

Er der andre udbydere, der tilbyder ASP.NET-hosting?

Vi’Vi har bragt dig de bedste tre ASP.NET hosting-udbydere, efter at have testet, sammenlignet og scoret de bedste værter på markedet – men betyder det, at de’er du de eneste muligheder? Nej selvfølgelig ikke! Her’s et hurtigt kig på nogle alternativer, hvis du også vil tjekke dem ud…

InterServer.net

 • Startpris: $ 4 pr. Måned
 • Windows-hosting
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset MySQL og MSSQL databaser
 • Plesk Kontrolpanel

interserver.net asp.net hosting

InterServer.net – ligesom HostGator – giver en stor balance mellem overkommelige priser og solide funktioner. Det leveres med alle de sædvanlige funktioner, såsom et Plesk-kontrolpanel og phpMyAdmin.

Du’Jeg finder et stærkt fokus på hastighed og ydeevne hos denne webhost. En fremtrædende funktion er, at den kun bruger 50% af sin serverkapacitet for at reducere ydelsesproblemer, efterhånden som dit websted vokser.

AccuWeb Hosting

 • Startpris: $ 3.52 pr. Måned
 • Windows-hosting
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Min. 10 MySQL-databaser
 • Plesk Kontrolpanel

accuweb asp.net hosting

AccuWeb Hosting er stolt af sin moderne og specialiserede service. Du’Jeg finder alle de nyeste hardwareopgraderinger – det kører i øjeblikket Windows Server 2016 og IIS 10.

Der er tre planer at vælge imellem, der starter på $ 3,52 pr. Måned, som alle leveres med 24/7 sikkerhedsovervågning, daglige sikkerhedskopieringer, ASP.NET AJAX, SSD-lager og mere. Dette gør AccuWeb Hosting til et stort valg af værdi – dens planer er fyldt med funktioner!

Faktisk er der næsten for mange funktioner til at vikle dit hoved rundt – men hvad der er klart er, at AccuWeb Hosting er fast besluttet på at se sine brugere lykkes.

WinHost

 • Startpris: $ 3,95 pr. Måned
 • Windows-hosting
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ubegrænset MySQL og MSSQL databaser
 • Brugerdefineret kontrolpanel

winhost asp.net hosting

WinHost er den eneste ASP.NET-hostingudbyder på vores liste, der er 100% dedikeret til Windows-hosting – alle de andre deler deres opmærksomhed mellem Linux og Windows. Så dig’d forventer, at det kommer med ethvert trick og værktøj i bogen!

Selvom WinHost’s billigste plan koster kun $ 3,95, det’er kun egnet til dem, der lige er startet. I stedet anbefaler WinHost $ 7,95 pr. Måned pr. Måned for de fleste ASP.NET-brugere. Dette giver dig ubegrænset lagerplads og båndbredde, 2 GB SQL og 2 GB MySQL plus gratis webstedsmigrering.

Bedste ASP.NET-hostingudbydere: Endelige tanker

At finde din perfekte ASP.NET hosting-udbyder kan være en vanskelig opgave.

Når det er sagt, er det værd at opdage en hosting-udbyder, der gør dit liv let og sætter dit websted op til vækst, hvert minut brugt til at gennemgå fornyelsespriser og ind og outs for båndbredde kvoter.

Og forhåbentlig vi’Vi har formået at spare dig dyrebar tid ved at gøre denne undersøgelse for dig!

Se igen på disse top ASP.NET-udbydere, før du sætter dig ind i det perfekte til dig…

3 bedste ASP.NET-hostingudbydere

 1. HostGator – bedste samlede ASP.NET hosting-udbyder
 2. Kom så far – bedst til første gang ASP.NET hosting
 3. Hostinger – bedst til store projekter

Vi kiggede også på InterServer.net, AccuWeb Hosting og WinHost som nogle ekstra alternativer, som du måske vil tjekke.

Generelt set ønsker vi dog at råbe om de tre bedste værter, der vædret os i vores forskning og lover den fulde pakke for deres brugere. HostGator er vores top anbefaling, fordi det kombinerer overkommelige priser med stødige, kraftfulde funktioner.

GoDaddy er bedre egnet til dem, der lige er startet, mens Hostinger har ressourcerne til at støtte meget større virksomheder.

Har du fundet din perfekte udbyder? Hvis du er i tvivl, kan du kigge nærmere på HostGator – det’er et godt udgangspunkt med masser af plads til at vokse. Vi’Vi har lagt de faktiske forhold, nu er resten op til dig – glad hosting!

FAQ

Skal jeg være vært for min ASP.NET-applikation på Windows? Hvad med Linux?

Tidligere var det, at du kun kunne bruge Windows til ASP.NET-hosting, men i dag kan ASP.NET køre på både Windows- og Linux-servere! Du’Jeg finder ud af, at det meste af ASP.NET-hosting køres på Windows-servere, men da dette stadig er det mere optimerede valg.

Har jeg brug for Windows-delt eller Windows VPS-hosting?

Ligesom at være vært for et normalt websted, vælger du hvilken type ASP.NET-hosting, du har brug for, personlige krav. For eksempel tilbyder Hostinger Windows VPS-hosting, som leveres med mere kraftfulde funktioner og en højere pris. Hvis du ikke gør det’t har brug for alle disse funktioner, start derefter på en af ​​HostGator’s delte planer skal være helt fine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me