5 bedste hostingudbydere til SEO: Søgningen er forbi

Denne artikel vil fremhæve de fem bedste hostingudbydere til SEO og forklare, hvad hver udbyder er bedst til.


Ser som dig’har klikket på denne artikel, vi’Gæt, at du har en idé om, hvad SEO er. Men for dem af jer der ikke gør det’Det ved ikke, det står for søgemaskineoptimering. Det’s processen med at forbedre synligheden af ​​dit websted på Google, hvilket kan gøres på mange måder.

Hvorfor er SEO vigtig? Bare tænk, du kunne have det mest fantastiske websted eller e-handelsbutik i verden, men det vandt’t betyder noget, hvis ingen kan finde det.

Din hostingudbyder kan påvirke din SEO. Der er en række funktioner, som en hostingudbyder kan tilbyde for at forbedre dit websted’s placering på søgemaskiner.

Vi’Vi har foretaget vores research for at finde dig de bedste SEO-hosting-udbydere. Og det er de også…

 1. HostGator – Bedst til oppetid og hastighed.
 2. GoDaddy Hosting – Bedst til serverplacering og ekstra funktioner.
 3. SiteGround – Bedst til SSL.
 4. I bevægelse – Bedst til sikkerhedskopier.
 5. A2 Hosting – Bedst til hjælp og støtte.

Denne artikel vil gå over hvert område af SEO og forklare, hvilken hostingudbyder der er den bedste mulighed for hver kategori. Klar til at finde ud af de bedste hosting-udbydere til SEO?

Nok tale, lad’s s-e-GO!

Bedste hostingudbydere til SEO

De bedste hostingudbydere til SEO er:

 1. HostGator – Bedst til oppetid og hastighed.
 2. GoDaddy Hosting – Bedst til serverplacering og ekstra funktioner.
 3. SiteGround – Bedst til SSL.
 4. I bevægelse – Bedst til sikkerhedskopier.
 5. A2 Hosting – Bedst til hjælp og støtte.

Der er nogle vigtige SEO-områder, du skal overveje, når du vælger en hostingudbyder. Vi’Jeg går kort over hver nedenfor…

Uptime

Dette er den tid, hostingudbyderen forbliver i gang. Med andre ord, det’s hvor længe det faktisk fungerer for. Hvis dit websted oplever nedetid og kan’Hvis der ikke er adgang til det, kan Google straffe det.

Hastighed

Internetbrugere don’t kan lide at vente endda 400 millisekunder på, at et websted skal indlæses. Høje hostinghastigheder forbedrer dine placeringer, fordi de også forbedrer brugeroplevelsen, og Google ønsker, at alle skal have det godt?

Serverplacering

Dette er knyttet til hostinghastighed, da hvor tæt du er på din server vil påvirke dit websteds indlæserhastighed. Jo flere servere, jo hurtigere er indlæsningstiderne på webstedet og bedre placering af søgemaskinerne.

SSL

Dette er dit websteds sikkerhedscertifikat. Google gør det ikke’Det kan ikke lide websteder, der ser ud til at være upålidelige, så at investere i solid SSL vil forbedre din placering af søgemaskinerne.

Backups

Hvis dit websted pludselig mister alle sine data (fra en virus eller hacker osv.), Er der intet for søgemaskiner at rangere. Det’er derfor virkelig vigtigt at overveje en hostingudbyder’s backup-tilbud for at redde dig fra en katastrofe.

Hjælp & Support

Omfattende og effektiv kundesupport hjælper med at holde dit websted kørende. Tilsvarende med oppetid og sikkerhedskopiering, ved at løse dine problemer med webhosting holder dit websted hurtigt placeret på søgemaskiner.

Bedst til Uptime: HostGator

HostGator fordele og ulemper

HostGator ProsHostGator Cons
 • Meget let at bruge
 • Billige tilmeldingspriser
 • Ikke egnet til komplekse websteder
 • Begrænset hjælp

Jo længere dit websted faktisk forbliver i gang, er grundlaget for et vellykket websted. Google gør det ikke’t kan lide defekte websteder, fordi det ønsker, at folk lettere skal finde websteder af bedre kvalitet.

Baseret på vores forskning har HostGator den bedste oppetid på 99,99%. Det tilbyder delte, VPS, WordPress, cloud og dedikerede hostingplaner, så det har noget for enhver type websted.

Alle nye brugere kan drage fordel af $ 2,75 pr. Måned ‘Hatchling-plan’ til delt hosting, men disse omkostninger stiger efter det første år til $ 6,95 pr. måned.

hostgator bedst til oppetidHostGator er den bedste samlede hosting-udbyder, der tilbyder alle de SEO-funktioner, du har brug for, for at dit websted skal have succes online

Bedst til hastighed: HostGator

HostGator fordele og ulemper

HostGator ProsHostGator Cons
 • Meget let at bruge
 • Billige tilmeldingspriser
 • Ikke egnet til komplekse websteder
 • Begrænset hjælp

Når du vælger den bedste hosting-udbyder til SEO, er der bestemt behov for hastighed. Det er vigtigt for brugeren at have hurtigere indlæsningstid’s erfaring, ved at holde besøgende på dit websted, hvilket til sidst vil forbedre dit websted’s placeringer.

Med hensyn til hastighed og oppetid spiser HostGator konkurrencen. Det har de hurtigste hostinghastigheder, så brugerne vandt’t forlader dit websted på grund af lave ladetider.

HostGator har en plan for alle typer websteder. Og det’Det er svært at slå på prisen også, med planer, der starter på kun $ 2,75 per måned.

Bedst til serverplacering: GoDaddy

GoDaddy Hosting fordele og ulemper

GoDaddy fordeleGoDaddy Cons
 • Ubegrænset diskplads
 • Gratis Office 365 med delt hosting
 • Relativt dyre prisplaner
 • Ubegrænset tilbud kræver nøje læsning af
  det med småt

Med hensyn til serverplacering, jo flere placeringer, desto bedre. Placeringen af ​​din server har en direkte indflydelse på dit websted’s ydeevne, fordi jo længere væk serveren er, desto langsommere indlæses dit websted. Dette påvirker din placering af din søgemaskine på grund af en dårlig brugeroplevelse.

Brug af cloud hosting? Så don’t bekymre dig. Servere bruges kun til delt, VPS og dedikeret hosting (skyen bruger satellitter i rummet).

GoDaddy er værten med flest (placeringer), og vinder derfor denne kategori. Det har syv, hvilket betyder, at dit websted aldrig er for langt fra en GoDaddy-server.

GoDaddy er imidlertid relativt dyrere end sine konkurrenter, med delt hosting, der koster mellem $ 2,49 – $ 19,99 pr. Måned.

godaddy bedst til serverplaceringGoDaddy Hosting har flest serverplaceringer for enhver udbyder, hvilket sikrer fremragende indlæsningstider for websteder

Bedst til SSL: SiteGround

SiteGround fordele og ulemper

Siteground-fordeleSiteground Cons
 • Automatiske daglige gratis sikkerhedskopier
 • Automatiske WordPress-opdateringer
 • Ikke den billigste hostingudbyder i nærheden
 • Begrænset diskplads

Dit Secure Sockets Layer er den beskyttelse, dit websted har brug for for at rangere højere på søgemaskiner. Det krypterer de sendte data mellem serveren og brugeren’s webbrowser. Google gør det ikke’Jeg kan ikke lide utroværdige websteder, når jeg annoncerede SSL ville påvirke placeringerne i 2014.

SiteGround var en af ​​de første udbydere, der tilbyder gratis SSL til alle sine websteder, og har altid været en af ​​de mest stemmelige tilhængere af internetsikkerhed.

SiteGround er specialiseret i WordPress-websteder, der tilbyder WordPress-hosting på ethvert planniveau. Dog det’er faktisk en af ​​de mest tilpasningsdygtige hostingudbydere på markedet. Det gør det ikke’t giver VPS-hosting, men dets WordPress-hosting koster mellem kun $ 3,95 til $ 11,95 pr. måned.

siteground bedst til sslSiteground ser websikkerhed som en prioritet, et vigtigt aspekt af at forbedre din placering på Google

Bedst til sikkerhedskopier: InMotion

InMotion fordele og ulemper

InMotion-fordeleInMotion Cons
 • Højtuddannet kundesupportpersonale
 • Ubegrænset diskplads og gratis SSL med grundlæggende plan
 • Ingen under- $ 5 prisplan
 • Ingen Windows-servere

At miste data betyder at miste placeringer. Hvorfor? Fordi søgemaskiner ønsker, at sikre og sikre websteder skal være mere synlige online. Med andre ord, de don’t ønsker, at internetbrugere skal finde websteder, der kan blive hacket eller miste følsomme data.

InMotion er en af ​​de bedste hostingudbydere på markedet og vinder denne kategori, fordi den tilbyder gratis sikkerhedskopier som standard og har rigtig god kundesupport til at hjælpe dig, hvis du mister data.

I vores forskning fandt vi, at InMotion er bedst til delt og VPS-hosting, men det giver også WordPress, dedikeret og forhandler-hosting, med priser, der starter fra $ 6.39 pr. Måned.

inmotion bedst til sikkerhedskopierInmotion giver gratis sikkerhedskopier, som er afgørende for, at dine besøgende på webstedet kan holdes’ informationssikker, hvilket er noget, Google ser efter

Bedst til hjælp og support: A2 Hosting

A2 Hosting fordele og ulemper

A2 Hosting-fordeleA2 Hosting Cons
 • Når som helst pengene tilbage garanti
 • Windows-servere tilgængelige på delte hostingplaner
 • Dyrere end Bluehost og HostGator
 • Automatiske rabatter på kuponkoder er forvirrende

Hvis din hostingudbyder kommer med fremragende hjælp og support, kan du holde dit websted kørende. Dette er nøjagtigt, hvad søgemaskiner ønsker, et sikkert, glat og sikkert websted.

A2 Hosting kom på toppen i vores hjælp og supportundersøgelser. Den passende navngivne ‘Guru Crew’ giver en-til-en-hjælp, der tilbyder en personlig supportoplevelse. A2 Hosting tilbyder også 24/7 telefon, live chat og e-mail support 365 dage om året.

Det’er ikke kun der for god kundeservice, heller. Det dækker alle typer af hosting og tilbyder en pengene tilbage-garanti når som helst. Dette er en kæmpe bonus, der giver dig fleksibilitet, hvis du skifter mening.

A2 Hosting leverer ikke-administreret VPS-hosting fra kun $ 5 pr. Måned, mens administreret starter ved $ 33 pr. Måned.

a2 hosting bedste kundesupportA2 Hosting tilbyder fremragende, personlig kundesupport med deres team kendt som Guru Crew og hjælper med at løse problemer hurtigt

Bedst til yderligere SEO-tjenester: GoDaddy

GoDaddy fordele og ulemper

GoDaddy fordeleGoDaddy Cons
 • Ubegrænset diskplads
 • Gratis Office 365 med delt hosting
 • Relativt dyre prisplaner
 • Ubegrænset tilbud kræver nøje læsning af
  det med småt

SEO er et komplekst system, så der er mange faktorer og funktioner, der kan forbedre dit websted’s placering. For eksempel tilbyder GoDaddy noget kaldet ‘Synlighed for søgemaskiner’. Det scanner dit GoDaddy-websted og foreslår nogle ændringer, der hjælper dit websted med at rangere højere på Google.

Det koster kun $ 6,99 per måned’er en rigtig billig hjælpende hånd. GoDaddy tilbyder også gratis Microsoft Office 365 e-mail og gratis domæner på de fleste planer, så du kan se, hvorfor GoDaddy kom først i vores forskning for at få ekstra funktioner.

GoDaddy har hyppige rabatter, med delte hosting-planer, der starter fra kun $ 3,50 pr. Måned, hvis du tilmelder dig i tre år.

Er der andre hostingudbydere til SEO?

Der er masser af hostingudbydere på markedet, der er gode til SEO. Bare fordi det ikke gjorde det’t vinde en kategori, gør det ikke’Det betyder, at det giver dårlige SEO-funktioner. Så hvad ellers er derude?

Bluehost er den næsthurtigste hostingudbyder efter HostGator. Dette betyder, at søgemaskiner foretrækker dit websted frem for langsommere alternativer. Bluehost er også vores bedste samlede hosting-udbyder på markedet og tilbyder top-notch WordPress-hosting.

1&1 IONOS er en anden god hostingindstilling, der leverer SSL-certifikater og gratis sikkerhedskopier på tværs af alle planer. Dreamhost tilbyder også masser af lagerplads og har en 99,95% oppetid, som er ret høj, og derfor god til SEO.

Hvordan vælger du en hostingudbyder til SEO?

Når du vælger en hostingudbyder til SEO, er der nogle vigtige ting at overveje. Vi’Vi har samlet nogle praktiske tip, der hjælper dig med at finde den bedste udbyder til dig lettere, disse er:

 • Har udbyderen en imponerende hastighed og oppetid? Læs kundevurderinger for at få en mere realistisk idé.
 • Tænk på dets sikkerhedstilbud. Får du gratis sikkerhedskopier og SSL certifikater på alle planer, eller koster de dig mere?
 • Hvor mange serverplaceringer har det? Jo mere desto bedre, fordi jo tættere din computer er på en server, jo bedre vil den udføre.
 • Undersøg nogle udbydere hjælp og support tilbud. Jo hurtigere du løser problemer med webhosting, desto mindre vil din placering blive påvirket negativt.

Bedste hostingudbydere til SEO: Resume

Vi’Vi har nu vist dig syv ting, du skal kigge efter, når du vælger en hostingudbyder til SEO. Du ved også, hvilken udbyder der er bedst, når det kommer til hver kategori. Disse kategorier inkluderer vigtige områder som oppetid, serverplacering, sikkerhedskopiering, SSL og mere.

5 bedste udbydere af hosting til SEO: Opsætning

 1. HostGator – Bedst til oppetid og hastighed.
 2. GoDaddy Hosting – Bedst til serverplacering og ekstra funktioner.
 3. Siteground – Bedst til SSL.
 4. I bevægelse – Bedst til sikkerhedskopier.
 5. A2 Hosting – Bedst til hjælp og støtte.

Og husk, når du vælger en udbyder til se på udbyderen’s hastighed og oppetid. Det’det er umuligt at nå 100% oppetid, men vælg en med 99,9% og derover.

Tænk på sikkerhed og sikkerhedskopier for at hjælpe med at holde dit websted sikkert og søgemaskiner glade.

Og til sidst skal du sørge for det’Jeg har adgang til 24/7 omfattende kundesupport at løse dine problemer hurtigt og opretholde din placering på søgemaskiner.

Nu ved du hvordan valg af den rigtige hostingudbyder virkelig kan forbedre dit websted’s placering på søgemaskiner.

Bedste hostingudbydere til SEO: Ofte stillede spørgsmål

Hvilken er den bedste hosting-udbyder til SEO?

HostGator tilbyder de mest effektive SEO-funktioner, der er tilgængelige. Det har den hurtigste hastighed og oppetid for enhver udbyder, vi’har testet (99,99%), hvilket er afgørende for at forbedre dit websted’s placering, og det tilbyder SSL og sikkerhedskopier på alle planer.

Hvordan påvirker en hostingudbyder SEO?

En hostingudbyder kan påvirke SEO på mange måder. De bedre mærker har funktionerne til at forbedre dit websted’s placeringer, ligesom høje indlæsningshastigheder, fremragende oppetider, gratis webstedssikkerhed og masser af serverplaceringer. Dette er alt, hvad søgemaskiner kan lide at se på et websted.

Hvilken hostingudbyder har den bedste hjælp og support?

A2 Hosting er det bedste til kundesupport med deres ‘Guru Crew’ der tilbyder 24/7 hjælp 365 dage om året. Det har også en fremragende videnbase, så du hurtigt kan finde løsninger hurtigt, hvilket er vigtigt for at opretholde din placering på Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me