5 bedste udbydere af hostforhandlere i 2020

fremhævede udbyder af bedst forhandler-hostingDu kan købe webhosting til næsten alt – fra personlige WordPress-blogs, små og mellemstore forretningsforretninger, helt op til websteder for virksomheder. Du kan endda købe nok serverkraft til at køre din egen webhostingstjeneste.


Dette er kendt som forhandler hosting. Det’er ikke noget, alle hostingudbydere tilbyder – og selv når du finder en der gør det, hvordan ved du det’er noget godt?

For at besvare dette spørgsmål, vi’Vi har sat alle de store udbydere, der tilbyder forhandlerhosting gennem vores omfattende forskningsproces. Vi’Vi har skrevet om at komme online i mange år nu, og vi’har været indsamling af indsigt fra vores brugere om hvad’er vigtigt for dem. Denne artikel er produktet af disse to processer: omfattende forskning og feedback fra brugerne.

Så vi kan nu med fuld tillid sige det dette er de fem bedste forhandlere hosting-udbydere på markedet i dag. I slutningen af ​​denne artikel, dig’Jeg vil til gengæld være helt sikker på, hvilken der er bedst for dig.

Men først, hvad er forhandlerhosting?

Forhandler-hosting giver dig mulighed for at sælge hosting til andre, så du faktisk kan starte dit eget webhostingfirma på denne måde! Du betaler for en hostingplan og sælger derefter denne hosting videre til en anden, der har brug for den. Bedst for dem der’Hvis jeg administrerer 10 sider eller mere, bruges forhandlerhosting ofte af webdesignere eller virksomheder, der har brug for at levere hosting til klienter.

5 Bedste forhandlerhostingstjenester

I henhold til vores omfattende forskning er det disse fem bedste forhandlerværter:

 1. I bevægelse – bedste værdi for pengene
 2. HostGator – bedst til funktioner
 3. Kom så far – bedst til ubegrænset ressource
 4. A2 Hosting – bedst til støtte
 5. HostPapa – bedst for begyndere af forhandler

De bedste forhandlere-hostingudbydere er InMotion, HostGator, GoDaddy, A2 Hosting og HostPapa, baseret på faktorer som oppetid, funktioner, hjælp og support, priser og mere:

Alle de udbydere, vi’har vist:

 • Brug et cPanel-instrumentbræt – dette er industristandarden (hvilket gør det nemt at få fat i og overføre til en anden udbyder om nødvendigt)
 • Lad dig oprette et branded client panel – så kunderne ser dit logo og branding, ikke din udbyder’s
 • Giv dig ubegrænsede domæner – så du kan opsætte dine klienter med deres eget domæne uden ekstra omkostninger

Men hver kommer med sine egne styrker og svagheder, som vi’ll dækning nedenfor.

Et hurtigt ord om prisfastsættelse

Hvis vi’Vi har lært en ting i vores (mange) år med at analysere hostingudbydere, det’s at deres priser ændrer sig hurtigere, end du kan sige ‘Planerne starter fra…’. De kan også være lidt luskede, med lave introduktionspriser (med højere fornyelsesomkostninger) og rabatter, jo længere tid du tilmelder dig. Vi’Vi har gjort vores bedste for at sikre, at disse priser både er nøjagtige og en direkte sammenligning, men det’Det er altid værd at dobbeltkontrol direkte på udbyderen’s pris side (som vi’ll link til fra priserne).

1

I bevægelse

Bedste værdi for pengene

Prisfastsættelse

Klientkonti

Diskplads

båndbredde

Up-time præstation

Gratis sikkerhedskopier

Money-back-garanti

Vores score

$ 29.99 – $ 94.99 pr. Måned
25 – Ubegrænset, afhængigt af planen
80 GB – 260 GB
800 GB – 6 TB
99,7%
Ja
Tilbydes i 90 dage
4.6 / 5

Hvad’er godt med InMotion’s forhandler hosting?

Da vi udførte vores egen undersøgelse af mennesker på udkig efter en hostingudbyder, 55% sagde, at prisen var den vigtigste faktor i deres beslutning – så chancerne er, at det samme vil være tilfældet for de klienter, der kommer til dig for deres hosting-planer.

At’er en stor grund til, at InMotion kom ud på toppen – det gør det ikke’t tilbyder den billigste plan, men den giver den bedste værdi for pengene med den højeste diskplads og meget høje båndbredde. Denne værdi oversættes til billigere og mere tiltalende planer for dine kunder.

InMotion tilbyder også en gratis domæneforhandler-konto med alle forhandler-hostingplaner, så dig’Vi har en ekstra indkomstmulighed der, hvis du har brug for den. Det har det højeste antal planer, hvilket gør det til mest skalerbar mulighed – du kan nemt starte med den billigste plan og opgradere let, som du har brug for.

InMotion tilbyder virkelig stærk kundesupport med 24/7 live chat og telefonsupport sammen med et e-mail- og billetsystem. Værdien af ​​kvalitetshjælp og support bør ikke’bliver ikke overset – som hostingforhandler, hvis du har et problem med din konto, er chancerne for, at alle dine kunder har et problem med deres, og du’Jeg vil gerne have nogen til sagen ASAP. InMotion tilbyder også den længste pengene-tilbage-garantiperiode på 90 dage, hvilket giver dig en nem ‘ud’ hvis du ikke gør det’t gå videre med noget.

Hvad kunne forbedres?

Mens InMotion tilbyder stor værdi (se igen på den diskplads og båndbredde, der tilbydes), tilbyder den det relativt få klientkonti på dets billigere planer. Dens startplan, RS000S, koster $ 29.99 / måned og giver dig op til 25 klientkonti. Sammenlign det med HostGator, der tilbyder ubegrænsede klientkonti for $ 5 / måned mindre, og du kan se, at dette er lidt af et kompromis.

I bevægelse’s oppetidsgaranti er heller ikke’t det højeste på denne liste, kommer på andenpladsen bag HostGator. Det er sandt, at den projicerede nedetid kun udgør et antal timer – men igen, anvend dette på alle dine klienter, og du kan begynde at se værdien af ​​den ekstra 0,01% oppetid.

2

HostGator

Bedst til funktioner

Prisfastsættelse

Klientkonti

Diskplads

båndbredde

Up-time præstation

Gratis sikkerhedskopier

Money-back-garanti

Vores score

$ 24,95 – $ 99,99 per måned
Ubegrænset
60 GB – 250 GB
600 GB – 2500 GB
99,98%
Nej, koster ekstra
Tilbydes i 45 dage
4,1 / 5

Hvad’det er godt med HostGator’s forhandler hosting?

HostGator har den bedste oppetidsgaranti af enhver forhandler-hostingudbyder på denne liste. Igen kan de ekstra 0,01% muligvis ikke virke meget, men selv en times nedetid for dine kunder vil forårsage dig meget stress, så dette er en enorm pro.

HostGator tilbyder også ubegrænsede klientkonti, selvom du selvfølgelig’er til sidst begrænset af diskplads og båndbreddegrænser. Når det er sagt, du’Jeg får enorm værdi ud af en HostGator-konto, hvis du’re bygger masser af små, stort set statiske steder – eller sælger konti til dem, der er. Med en masse lav-krævende websteder kan disse ressourcer gå langt.

Ligesom InMotion tilbyder HostGator en gratis domæneforhandler-konto med hver forhandler-hostingplan – en dejlig, naturlig tilføjelse til din hostingindkomst. HostGator har også stærk kundesupport, med hjælp, der tilbydes døgnet rundt via telefon eller live chat.

HostGator er en af grøneste hostingudbydere, modregner sine CO2-emissioner med 130%.

Hvad kunne forbedres?

HostGator banker det ud af parken, når det kommer til funktioner og oppetid, men det’er stadig nede på andenpladsen. Hvad giver?

Nå, den vigtigste grund er dens mindre end simpel backup-politik. Tre ud af fem udbydere på denne liste tilbyder gratis sikkerhedskopieringer, men med HostGator det’er ikke så ligetil; det skaber ‘ugentlige sikkerhedskopier for konti under 20 GB og 100.000 inoder’, eller kan gøre det på din anmodning for $ 25 en gang. Det’er ikke verdens ende, men kan potentielt tilføje ret hurtigt.

3

GoDaddy Hosting

Bedst til ubegrænset ressource

Prisfastsættelse

Klientkonti

Diskplads

båndbredde

Up-time præstation

Gratis sikkerhedskopier

Money-back-garanti

Vores score

$ 39.99 – $ 89.99 pr. Måned
Op til 250
90 GB – 240 GB
fastprisadgang
99,97%
Ja
Tilbydes i 30 dage (medmindre du betaler månedligt, i hvilket tilfælde det er’s 48 timer)
4/5

Hvad’det er godt med GoDaddy’s forhandler hosting?

Da vi undersøgte læsere, der brugte vores websted til at finde en hostingudbyder, var GoDaddy det mærke, de mest sandsynligt havde hørt om. Det’er et velkendt navn i onlineverdenen, og det er en god fordel at videresælge GoDaddy-hosting du kan også sælge på dets vigtigste produkter, inklusive domænenavne, SSL-certifikater og GoDaddy’s webstedsbygger.

Men når det kommer til dens forhandler-hosting, har GoDaddy et vigtigt salgsargument; uopmålt båndbredde. Dette gør det til en fantastisk pakke, hvis du’re leverer hosting til websteder med varierende trafikkrav – tænk på e-mail-butikker, der udfører digitale marketingkampagner, kører flash-salg eller har sæsonmæssig efterspørgsel. Umeteret båndbredde minimerer chancen for, at disse steder går ned i travle perioder.

dens oppetidsgaranti er bundet på andenpladsen med InMotion til en rimelig 99,97%.

Hvad kunne forbedres?

Men mens GoDaddy muligvis topper diagrammerne til mærkegenkendelse, placerede vores forskning det på tredje for forhandlerhosting og scorede det 4/5 stjerner samlet. Der var et par steder, hvor det faldt point.

Først GoDaddy gør ikke’t tilbyde hjælp og support via 24/7 live chat. Den har stadig support døgnet rundt via telefonen, så dette kan virke kresen fra vores side – men det er noget, som 3/5 udbydere på denne liste tilbyder, så adskiller det af de forkerte grunde.

For det andet er dens pengene-tilbage-garanti lidt mere ‘kræsen’ end med andre udbydere. Hvis du betaler måned til måned, har du kun to dage til at kræve dine penge tilbage – snarere end de 30 dage, der annonceres fremtrædende.

4

A2 Hosting

Bedst til støtte

Prisfastsættelse

Klientkonti

Diskplads

båndbredde

Up-time præstation

Gratis sikkerhedskopier

Money-back-garanti

Vores score

$ 19.99 – $ 61,99 pr. Måned
40-100
30 GB – 200 GB
400 GB – 2000 GB
99,95%
Ja
Tilbydes i 30 dage
3.3 / 5

Hvad’er godt med A2 Hosting’s forhandler hosting?

A2-slange’s forhandlerpakker er overkommelige, med priser, der starter omkring $ 19.99 mærket.

der’s fremragende hjælp og support, der tilbydes på tværs af telefon, live chat og e-mail, med 24/7 muligheder. Vi’har testet A2 Hosting’s live chat og kan bekræfte, at det er både hurtigt og nyttigt – nøjagtigt hvad du har brug for fra din webhost.

Hvad kunne forbedres?

A2 Hosting har også fælles værste oppetidsgaranti, så vil – i det mindste i teorien – give dig den mest nedetid for enhver udbyder, vi’har vist her (selvom husk, at dette bare er en ‘værre tilfælde’).

A2 Hosting er også den mindst skalerbare udbyder på denne liste med laveste båndbredde og diskpladskapacitet. Hvis du har ambitioner om virkelig at vokse din virksomhed, uanset om du’være designer eller værtforhandler, dig’Jeg finder der’s en cap på, hvad du kan opnå sammenlignet med andre udbydere.

5

HostPapa

Bedst til hosting i små skalaer

Prisfastsættelse

Klientkonti

Diskplads

båndbredde

Up-time præstation

Gratis sikkerhedskopier

Money-back-garanti

Vores score

$ 29.99 – $ 119.99 pr. Måned
20-60
50 GB – 250 GB
500 GB – 2,5 TB
99,95%
For et begrænset antal domæner
Tilbydes i 30 dage
3.2 / 5

Hvad’det er godt med HostPapa’s forhandler hosting?

HostPapa er vist på denne liste, fordi vores forskning fandt, at det var den femte bedste udbyder af forhandlerhost. Selvom det går i orden sammenlignet med de andre fire udbydere, der’det er ikke rigtig meget, det gør bedre – Og det gør det ret dårligere.

Hvad kunne forbedres?

Først har den samlingen dårligste oppetid score (bundet med A2 Hosting). Vi’Vi har allerede talt nok om, hvorfor du virkelig skulle knuse oppetidstal, når du leder efter en forhandlerkonto, så vi vandt’t gå for meget ind på det igen.

HostPapa gør ikke’t tilbyder 24/7 support enten via telefon eller live chat. Dette er et stort slag i vores øjne; i vores erfaring, hosting problemer don’t passer godt ind i kontortiden – det’hvorfor vi tænker der’s reel værdi i døgnet rundt support.

De fire øverste udbydere på denne liste tilbyder også faktureringssoftware med deres planer, så du nemt kan debitere klienter via din egen konto. Mens HostPapa tilbyder dette med sine tre dyreste planer (guld, platin og titanium), det gør ikke’t kommer med de billigere to – et rigtigt slag for din logistik, hvis du planlægger at sælge hosting på, og ikke bare dele det ud til klienter.

Og endelig, HostPapa tilbyder kun gratis sikkerhedskopier til et vist antal domænenavne, der singler det ud fra de tre ud af fem udbydere, der som standard tilbyder gratis sikkerhedskopier overalt.

5 bedste udbydere af hostforhandlere: Konklusion

Og det’s en wrap! Igen er de 5 bedste forhandlere-hostingudbydere ifølge vores forskning:

 1. I bevægelse – bedste værdi for pengene
 2. HostGator – bedst til funktioner
 3. Kom så far – bedst til ubegrænset ressource
 4. A2 Hosting – bedst til støtte
 5. HostPapa – bedst for begyndere af forhandler

Hvad enten du’er en webdesigner, der ønsker at oprette et par klientkonti, eller en hostingforhandler, der ønsker at sælge hundreder, håber vi dig’Vi har fundet en udbyder, der fungerer for dig. Og husk, at alle sammen tilbyder en pengene-tilbage-garanti’Vi har intet at tabe ved at give en gang.

Hvis du vil følge vores anbefaling, gør du det ikke’t behøver at se længere end HostGator. Samlet set det’er vores bedst bedømte hostingfirma såvel som topkarakter for forhandlerhosting.

FAQ

Er alle forhandler-hostingkonti den samme?

Nej, som vi’set i dette kig på vores top 5 forhandlerværter, kan du ende med meget forskellige konti. Den sædvanlige model er at købe diskplads og båndbredde i bulk og derefter vende rundt og sælge det, som du finder passende. Så er der modeller som Siteground’s hvor du dybest set videresælger virksomheden’s Startup-delt hostingplan.

Hvor vigtigt er domæne- eller kundegrænser?

Meget. Hvis du kun planlægger at bruge webhosting som et tilføjelse til andre tjenester, er det muligvis ikke meget, hvis du har et begrænset antal kundekonti. Men hvis din plan er at vokse så meget som muligt, vil disse grænser hindre din vækst på et bestemt tidspunkt.

Er en hvid label service vigtig?

Det’er mere professionel til at kunne tilføje dit eget branding, selvom det betyder dig’Jeg bliver nødt til at oprette dit eget attraktive logo. Stadig, det’er en fantastisk måde at hjælpe med at give tillid til dine kunder.

Er det vigtigt at have Windows-indstillinger til forhandlerhosting?

Sikkert ikke. Langt de fleste webservere kører på Linux, mens Windows er mere af en specialitet. Hvis der’er et klart behov fra en af ​​dine kunder til at køre Windows-servere, så kan det være umagen værd. Ellers skal du holde dig med Linux.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me