6 bedste kirkens hjemmeside bygherrer

featured billede bedste kirke hjemmeside bygherrerOprettelse af et websted til din kirke burde ikke’t tager 40 dage og 40 nætter – du don’t har brug for masser af tid, et uendeligt budget eller guddommelige teknologiske færdigheder for at bringe dine ideer til live. I stedet for har du bare brug for en af ​​disse top seks kirkelige websted bygherrer.


Der er mange grunde til at oprette et websted til din kirke. Opret forbindelse til samfundet og menigheden, appellerer til yngre medlemmer, gør information lettere tilgængelig – listen fortsætter og fortsætter.

Bortset fra at engagere dine nuværende medlemmer, kan et websted være særligt fordelagtigt til at vokse din kirke’følgende: Vidste du, at 80% af de nye besøgende se på en kirke’s hjemmeside før du selv gik ind i bygningen? Første indtryk tæller, og i dag kommer første indtryk fra websteder.

Du har muligvis ikke tid eller budget til at forpligte alle dine vågne timer til at opbygge et websted. Og det’det er okay! Webstedsbyggerne tilbyder en hurtig og billig løsning – dette er online platforme, der hjælper dig med at oprette din helt egen hjemmeside, uden brug af tekniske færdigheder.

Der er mange webstedsbyggere derude, men hvordan vælger du det bedste fra mængden? Der er kirkespecifikke bygherrer, generelle bygherrer med kirkeskabeloner og andre bygherrer, der bare er arenaer’t rigtigt overhovedet.

Vi ønskede at adskille det gode fra det dårlige og kassere det ligefrem grimme helt. At’hvorfor vi omhyggeligt udført dybdegående forskning, test, analyse og sammenligning af vores resultater, indtil vi med sikkerhed kunne sige, at det er disse bedste kirke hjemmeside bygherrer på markedet.

6 bedste kirkens hjemmeside bygherrer

 1. Wix – bedste samlede kirkens webstedsbygger
 2. Squarespace – bedst til smukke designs
 3. Weebly – bedst til at bygge på et budget
 4. Sharefaith – bedste kirke-specifikke webstedsbygger
 5. Ministeriet design – bedst til oplevet kundeservice
 6. nucleus – bedst til alt-i-en-bekvemmelighed

Denne artikel vil sammenligne disse bygherrer med kirkens websteder, fastlægge nøjagtigt, hvad hver af dem er bedst til, udforske deres funktioner og priser og mere. Kort sagt, vi’Jeg hjælper dig med at beslutte en gang for alle, hvilken bygmester der er det bedste valg for din kirke.

Bedste kirkens webstedsbyggerne: Sammenligning mellem hovedet og hovedet

For at finde de allerbedste byggerier af kirkens websteder vurderede vi hver bygherre’s funktioner, beregnet værdi for pengene, og læg deres design gennem deres tempo. Tabellen nedenfor viser de vigtigste funktioner, så du kan vælge den bygherre, der passer bedst til dine behov.

Gratis PlanStarter-pris * Gratis domænefri SSLWixSquarespaceWeeblySharefaithMinisteriet designnucleus
&# 10004;&# 65.039;$ 11&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10060;$ 12&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10004;&# 65.039;$ 5&# 10004;&# 65.039;&# 10004;&# 65.039;
&# 10060;$ 45&# 10060;&# 10060;
&# 10060;$ 20&# 10004;&# 65.039;&# 10060;
&# 10060;$ 79&# 10060;&# 10004;&# 65.039;

* Disse priser afspejler den billigste plan, der inkluderer en webstedsbyggerfunktion. Nogle platforme tilbyder også andre tjenester til billigere priser, men den pris, der vises her, er den billigste du’Jeg betaler for faktisk at oprette et websted.

I tilfælde af at du’er du ikke sikker på nogle af disse funktioner, vi’Jeg skal hurtigt se på, hvad de betyder, før jeg går videre til flere detaljer om hver bygherre.

 • domæner: dit websted’s domænenavn er webstedets adresse, der vises i søgefeltet – for eksempel er vores domæne “www.websitebuilderexpert.com.” Sådan finder folk dig og fungerer som en del af dit websted’s identitet.
 • SSL (Secure Sockets Layer): dette lyder teknisk, men det’Det er meget vigtigt, at dit websted har SSL-sikkerhed. Dette krypterer information, der videregives mellem din bruger og dit websted (f.eks. Adgangskoder og kortoplysninger), hvorved følsomme oplysninger sikres mod lækager eller hackere. Det’er også meget vigtig for at opbygge tillid og placere godt i søgeresultaterne.

# 1. Wix

Bedste samlede kirkens webstedsbygger

Wix kom på toppen af ​​klassen i vores forskning og kombinerede brugervenlighed med professionelle funktioner og fantastiske designs – og vigtigst af alt, det’er super nem at bruge. Tjek dets stjernebedømmelser nedenfor!

Wix fordele og ulemper

For og imod
 • Ekstremt let at bruge
 • Fantastisk skabelon design
 • Kan’t ændre skabeloner, når webstedet er live
 • Mindre lagerplads end nogle konkurrenter

Wix er en populær webstedsbygger med amatører, virksomheder og endda berømtheder – du’vi har sandsynligvis set annoncerne på tv. Det’s a træk-og-slip-websitebygger, hvilket betyder, at det ikke kunne’t være lettere at bruge – du trækker blot elementer som billeder, tekstbokse og videoer til det sted, hvor du vil have dem på din side. Her’er lidt mere info om Wix’s træk-og-slip-editor.

Wix er ikke’t en specialiseret kirke-webstedsbygger, men den har det specifik kirke og non-profit skabeloner for dig at vælge imellem. Du kan tilføje sider om donation, kontakt og begivenheder, dele blogindlæg og endda sende prædikener på dit websted.

Wix har en gratis plan, men for at bruge dit eget domænenavn, du’Jeg skal opgradere til en af ​​Wix’s syv betalte planer. Den billigste er $ 11 per måned Combo-plan, men for bedre ressourcer anbefaler vi $ 14 pr. Måned Ubegrænset plan – dette er stadig budgetvenligt, men giver mulighed for mere trafik til dit websted.

wix kirke hjemmeside skabelonerWix har en række forskellige kirkens webstedskabeloner, som du kan vælge form. Disse inkluderer indbyggede funktioner og sider til donation, prædikeoptagelser, begivenheder med mere.

# 2. Squarespace

Bedst til smukke designs

Squarespace kan’t slås for dets fantastiske design. Men det’er ikke bare et smukt ansigt – kig nedenfor for at se, hvordan det scorede i vores test.

Squarespace fordele og ulemper

For og imod
 • Design af bedste kvalitet på markedet
 • Alle kvalitetsfunktioner i enhver bygherre
 • Relativt dyre prisplaner
 • Ikke så begyndervenlig som Wix

Squarespace wows sine brugere med sine høj kvalitet, sofistikeret skabelon design. Hvis du har store billeder eller ønsker et virkelig professionelt udseende sted, er Squarespace dit øverste valg.

Det’er ikke lige så begyndervenlig som Wix, men du gør stadig ikke’t har brug for kodnings- eller teknologiske færdigheder for at bruge det – bare lidt mere fritid. Det’er også dyrere, med priser der starter ved $ 12 per måned. Vi vil anbefale at vælge $ 18 pr. Måned Forretningsplan, da dette giver dig mulighed for at acceptere donationer via dit websted.

Med hensyn til design gør Squarespace det ikke’t har specifikke kirkeskabeloner. Gennemse i stedet gennem “Fællesskab og non-profit” skabeloner til at finde din perfekte match – vi anbefaler især Clarkson-skabelonen!

Squarespace har fantastiske funktioner af høj kvalitet, som alle allerede er indbygget. For eksempel med Clarkson-temaet dig’Jeg finder sider om donationer, missioner og frivilligt arbejde automatisk inkluderet.

Uanset hvilket tema du vælger, kan du være sikker på dig’Jeg ender med en professionelt, elegant og kraftfuldt sted at engagere dine besøgende.

squarespace kirke hjemmeside eksempelDette kirkewebsted blev bygget ved hjælp af Squarespace og har tilpasset sin valgte skabelon til at skabe et unikt og moderne udseende websted.

# 3. Weebly

Bedst til at bygge på et budget

Weebly er en drag-and-drop-builder med fantastiske funktioner, en stor app-butik og en række priser. Det’er hot på hælene på Squarespace – tjek dets ratings nedenfor for at se, hvor dens styrker ligger.

Weebly fordele og ulemper

For og imod
 • Meget budgetvenlige starter priser
 • Har de bedste funktioner til skalering af dit websted
 • Ingen kirkespecifikke skabeloner
 • Begrænset kreativ frihed sammenlignet med Wix

Weebly er perfekt, hvis du vil enkle, stilfulde design, og mere kreativ vejledning end dig’d får med Wix og Squarespace. Dens skabeloner er ret strukturerede – du kan’t bare træk alt hvor som helst med Wix. Dette ville være frustrerende for de kreative drømmere blandt jer, men hvis design er dit værste mareridt, er det’er noget af en lettelse!

At finde din perfekte skabelon kan være vanskelig, som der’s ingen søgefunktion og ingen community eller non-profit kategori for at indsnævre dine muligheder. Men med en relativt lille række at vælge imellem, burde det ikke’Det tager lang tid at finde dit foretrukne design.

Fordi der ikke er skræddersyede skabeloner, donerer du også’t få skræddersyede funktioner – dig’Jeg bliver nødt til at vælge dit tema omhyggeligt for at få indbyggede donationsider, for eksempel. Heldigvis kan du det få vist et eksempel på dit tema og få en fornemmelse af det, før du begår, og ændre dit tema selv efter at du har offentliggjort dit websted.

Weebly har en gratis plan og tre betalte planer, lige fra $ 6 til $ 26 pr. måned. Vi don’t anbefaler at holde sig til den gratis plan for længe – den har begrænsede funktioner, gør det ikke’t lader dig forbinde et brugerdefineret domæne og viser annoncer på dit websted.

For et professionelt websted til din kirke, har du brug for en betalt plan.

Vi anbefaler $ 12 per måned Professionel plan fordi det’er den billigste plan for at fjerne annoncer fra dit websted, hvilket er vigtigt for at blive taget alvorligt online. Du låser også op funktioner som et gratis domæne og ubegrænset lagerplads, som er ideel til at uploade medier såsom prædikeoptagelser eller communityvideoer.

Grunden til, at vi ikke gør det’t anbefaler $ 6 pr. måned Personlig plan skyldes, at den viser annoncer på dit websted og leveres med begrænset lagerplads, som den gratis plan. Den professionelle plan giver dig en meget bedre chance for at opbygge et pålideligt og mindeværdigt websted til din kirke.

weebly kirke hjemmeside eksempelDette kirkewebsted blev bygget ved hjælp af Weebly ved hjælp af et enkelt og uklædet design. Du kan se Weebly-annoncen, der vises på webstedet – den’er ikke påtrængende, men kan fjernes ved opgradering.

# 4. Sharefaith

Bedste kirke-specifikke webstedsbygger

Sharefaith er en platform dedikeret til at sprede Guds ord gennem avanceret teknologi. Blandt sine mange andre tjenester praler Sharefaith sin egen kirkebygningswebbygger, som har hjulpet over 8.000 ministerier oprette deres egne websteder – det’er temmelig imponerende!

Du har fordelen ved at kende hele Sharefaith’s temaer vil være velegnet til et kirkewebsted – det’det er bare et tilfælde at vælge en der passer til din kirke og menighed. Designerne er behagelige og stilfulde nok, men kan’t udfordre Squarespace med hensyn til design.

Ligesom Wix, du får masser af indbyggede funktioner, såsom sektioner til upload og deling af prædikener og en træk-og-slip-editor.

Ulempen med Sharefaith er dens prisfastsættelse. At opbygge et websted dig’Jeg har brug for det “Web + medier” pakke, som koster $ 45 per måned (faktureres årligt). Dette inkluderer gratis hosting, skabelonskift og en giver- og donationsplatform – alt dette kan du få med Squarespace eller Weebly til en brøkdel af prisen.

Sharefaith fordele og ulemper

For og imod
 • Udvalg af skabeloner, der er forpakkede med skræddersyede funktioner
 • Tilbyder en række andre tjenester
 • Ikke så let at bruge som andre bygherrer
 • Relativt dyre præmieplaner

sharefaith kirke websted funktionerSharefaith leveres fyldt med funktioner, der er skræddersyet til at hjælpe dit kirkewebsite med succes.

# 5. Ministeriet design

Bedst til oplevet kundeservice

Hvert medlem af teamet hos Ministry Designs har en baggrund i kirkens tjeneste, hvilket betyder, at du får en meget skræddersyet service, der er tilpasset dine specifikke behov. Men hvad med den tekniske side af sit produkt?

Ministeriet design’ funktioner er temmelig standard. De inkluderer blogværktøjer, podcasts og videobaggrunde. Dens skabeloner er tiltalende, hvis ikke helt banebrydende med hensyn til design. Alt-i-alt der’er ikke noget at skrive hjem om, men masser af nyttige funktioner til at komme i gang.

Før du tilmelder dig, skal du sørge for det’glæder mig godt ved at foretage en investering – Ministry Designs er kun en bæredygtig mulighed, hvis du har det 1.020 $ klar til at betale på forhånd. Du betaler $ 1.000 pr engangsgebyr, derefter $ 20 per måned for hosting. Dette betyder dig’er ikke låst i en kontrakt, men denne prisfastsættelse er temmelig stejl sammenlignet med andre bygherrer.

Ministeriet designer fordele og ulemper

For og imod
 • Høj kvalitet og erfaren service
 • Meget brugervenlig
 • Dyr forhånd og løbende omkostninger
 • Dens funktioner og design er ikke noget særligt

ministeriet designer kirkens webstedsbyggerMinistry Designs bruger sit team’s erfaring med at forbinde kirker med flere mennesker gennem teknologi.

# 6. nucleus

Bedst til alt-i-en-bekvemmelighed

Over 1.000 kirker bruger allerede Nucleus, men skulle du slutte dig til dem?

Nucleus lover at være en alt-i-et-centralt knudepunkt for din kirke, inspirerende handling fra dine følgere. Dens mission drejer sig om “Næste skridt” at holde nye og eksisterende medlemmer engagerede og aktive i din kirke.

Selv om det kan lyde kompliceret at bygge et centralt knudepunkt, gør Nucleus det let for alle med dets træk-og-slip-designværktøjer og appintegrationer.

Den bedste del om Nucleus er dens støttende og opmuntrende kundehjælp – forventer beskeder, videoer, guider og meget interaktion, når du opretter dit websted.

Imidlertid kommer al denne bekvemmelighed til en pris – for hele pakken, Nucleus Complete, dig’Jeg har brug for et ekstra $ 125 per måned. Webstedsbyggeren på sine egne omkostninger $ 99 per måned, så vi anbefaler bestemt at gøre brug af Nucleus’ 30-dages gratis prøveperiode først!

Nucleus kan prale af vellykkede casestudier, og har nogle motiverende værdier i kernen – men medmindre du har en generøst budget, de værktøjer og design, det har på tilbud, arenaer’t virkelig værd at prisen.

Nucleus fordele og ulemper

For og imod
 • Opmuntrende hjælp og støtte
 • Meget begyndervenlig
 • Dyre priser
 • Mindre kreativ frihed end andre bygherrer

kerne kirke hjemmeside bygherreNucleus lover et alt-i-en knudepunkt for din kirke og menighed for at forbedre kommunikationen og tilskynde til mere “næste skridt.”

Bedste kirkens webstedsbyggerne: resume

Du kan oprette et websted til din kirke uden spande af tid, et bundløst budget eller utrolige tekniske færdigheder. Alt hvad du har brug for er en af ​​vores top seks kirkelige websted bygherrer!

Hvad enten du’være så behagelig med teknologi, som du er med søndagsprædikener, eller foretrækker at pakke ud Bibelens kompleksiteter frem for kodningens mysterier, vi’Vi har fundet de bedste bygherrer til jobbet.

Når det kommer til at opbygge og styre dit websted, er webstedsbyggere billige, hurtige og mest af alt nemme. Dette gør dem perfekte, hvis du’er tæt på tid eller penge, og har brug for at passe webdesign ind i en allerede pakket tidsplan.

Vi’Vi har set på funktioner, design, priser og brugervenlighed for hver bygherre for at give dig den bedste idé om, hvilken der passer til din kirke. I tilfælde af at du’lider under overbelastning af information, her’er en hurtig opdatering af de seks bygherrer, og hvad de’er bedst til.

6 bedste kirkens hjemmeside bygherrer: Omfatter

 1. Wix – bedste samlede kirkens webstedsbygger
 2. Squarespace – bedst til smukke designs
 3. Weebly – bedst til at bygge på et budget
 4. Sharefaith – bedste kirke-specifikke webstedsbygger
 5. Ministry Designs – bedst til oplevet kundeservice
 6. Nucleus – bedst til alt-i-en-bekvemmelighed

I øjeblikket skulle du have en ret god idé, hvilken af ​​disse seks bygherrer er den klippe du’Jeg skal bygge dit kirkewebsted videre på. Uanset om du vælger Wix eller Nucleus, har tillid til din webstedsbygger og nyd fordelene, det kan give din kirke og menighed!

Bedste kirkens hjemmeside-bygherrer: Ofte stillede spørgsmål

Hvilken webstedsbygger er nemmest at bruge?

Wix, hænderne ned! Det gjorde brugervenligheden rund i vores test, og viste sig at være både meget begyndervenlig og tilpasselig. Dette er fantastisk, da det betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi du kan’t-kode!

Hvilken webstedsbygger er bedst til små budgetter?

Både Wix og Weebly har gratis planer, så du kan begynde at opbygge din kirkewebsted uden at afskedige med en enkelt cent. Vi anbefaler altid at opgradere til en betalt plan for et mere professionelt websted – Wix har den billigste annoncefri startpris til kun $ 11 pr. Måned.

Hvilket er bedre – en generel bygherre eller en kirke-specifik bygherre?

Dette afhænger virkelig af dine behov – hvis du for eksempel sætter pris på design, er Squarespace bedre end Sharefaith. Hvis du ønsker meget specifik hjælp og support, så er Ministry Designs eller Nucleus bedre end Wix eller Weebly.

Hvordan skal jeg vælge det bedste domæne til min kirkewebsite?

Det’er bedst at holde dit domænenavn kort, relevant og let at huske! Forsøg at gøre dit domæne så tæt på det aktuelle navn på din kirke – for eksempel kan Spiers Church muligvis have et websted, der hedder www.spireschurch.com.

Er jeg nødt til at finde hosting til min kirkeside?

Ingen! Hosting er inkluderet i alle webstedsbyggerne, der er inkluderet på vores liste, så du don’t behøver at bekymre dig om at finde din egen hosting eller betale ekstra for det. Du kan bare opbygge dit websted, læne dig tilbage og slappe af, vel vidende om det’alt sammen håndteres for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map