6 bedste udbydere af WooCommerce-hosting

WooCommerce Hosting til at indstille din butik til succes

bedste woocommerce hosting-udbydereCat hoose WooCommerce-hosting til din online butik er et seriøst job – vælg den forkerte udbyder, og dit salg kan lide på lang sigt.


Heldigvis for dig, dig’vi er landet på vores anmeldelse, hvor du’Jeg finder de bedste WooCommerce hosting-udbydere på markedet lige nu. WooCommerce er en e-handelsplatform, der er specielt designet til WordPress – det’er blevet downloadet over 80 millioner gange!

WooCommerce-hosting er for alle, der bygger en online butik ved hjælp af WordPress. Men før du kan starte din butik, har du brug for hosting – og det’s hvor vi kommer ind. Vi undersøgte for at finde de bedste udbydere, der tilbyder de bedste WooCommerce-hostingplaner.

Og her er resultaterne…

Bedste WooCommerce-hostingudbydere: Top 6 afsløret

 1. Bluehost – bedste samlede WooCommerce hosting-udbyder.
 2. I bevægelse – bedst til hjælp og støtte.
 3. A2 Hosting – bedst for sikkerhed.
 4. SiteGround – bedst til nye WooCommerce-butikker.
 5. Hostinger – bedste valgmulighed for budgettet.
 6. DreamHost – bedst til store virksomheder.

Bluehost tilbyder nem WordPress-integration og uendelige e-handelsfunktioner, der giver besøgende en fantastisk shoppingoplevelse. InMotion er fremragende med at yde kundesupport af høj kvalitet, og A2 Hosting går ud over dets sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dit websted er sikkert og sikkert.

Vores forskning undersøgte alt fra funktioner til oppetid, til opbevaring og support og videre. Vi brugte timer på at sammenligne de bedste hosting-udbydere, udborer i detaljerne i deres planer og scorede dem på det, vi fandt. Vi udførte endda en undersøgelse for at finde ud af, hvad du værdsatte mest, så vi kunne skræddersy vores forskning til at give dig de oplysninger, der betyder mest.

Vi’Jeg leder dig gennem hver udbyder for at hjælpe dig med at finde din perfekte match. Lade’s dykke lige ind!

Find ud af mere

 • Ikke sikker på, om du skulle bruge WooCommerce? Tjek vores WooCommerce vs Shopify sammenligning, før du kommer i gang.
 • Hvis du ikke gør det’Jeg vil have det besvær med at finde hosting, vi får det. Gå over til vores Sammenligningstabel for online butiksbygger at sammenligne de bedste e-handelsbyggere omkring.

1

Bluehost

Bedste samlede WooCommerce hosting-udbyder

Startpris: $ 6,95 per måned

Uptime: 99,98%

Money-back-garanti? Ja: 30 dage

Lagerplads: 100 GB – uopmålt (SSD)

båndbredde: fastprisadgang

Ekstra frynsegoder: gratis domæne, gratis opkald til online butik, automatisk WooCommerce-installation

bedste wordpress-specifik woocommerce hosting bluehostBluehost er en officielt anbefalet WordPress-vært, der også leverer WooCommerce-planer.

Bluehost har en stor påstand om WordPress-berømmelse i hostingverdenen, efter at have været det officielt anbefalet af WordPress siden 2005. Siden da har Bluehost fået endnu en officiel anbefaling – denne gang fra WooCommerce, der noterede Bluehost som en af ​​de udbydere, som de har tillid til nye butikker.

Nedenfor kan du se, hvordan vi scorede Bluehost i vores test, inden vi fandt ud af nøjagtigt, hvorfor Bluehost er så elsket af WordPress-brugere…

Funktioner

Bluehost ved, hvordan man behandler sine WordPress-brugere. Uanset hvilken WooCommerce hostingplan du vælger, får du:

 • 1 gratis domæne – spar penge ved at registrere et gratis brugerdefineret domæne hos Bluehost
 • Umeteret båndbredde – ingen grund til at bekymre dig om, at pigge i trafikken forårsager styrt
 • WooCommerce auto-installation – Bluehost sparer dig tid og kræfter ved at installere WooCommerce for dig
 • Dedikeret IP-adresse – en sjælden funktion på billigere planer, nyd fordelene ved en dedikeret IP-adresse, herunder mere sikre betalinger
 • Gratis SSL – en vigtig funktion for onlinebutikker; krypter din kunde’s betalingsoplysninger med SSL for sikrere transaktioner
 • Marketingkreditter værd $ 100 – Sørg for at tjekke vilkårene og betingelserne
 • Gratis opsætningsopkald – hver WooCommerce-hosting-kunde modtager et gratis opkald til opsætning for at hjælpe dem i gang
 • Domænes privatliv og beskyttelse – undgå og reducer spam- og sikkerhedsrisici ved at skjule dine kontaktoplysninger med domænepersonlige oplysninger
 • Storefront-tema installeret – en anden tidsbesparende! Bluehost installerer dit forretningstema til dig

Den vigtigste afhentning af disse funktioner er, at Bluehost ønsker, at enhver butik skal have succes – selvom du’er lige ved at starte. Automatiske installationer sparer dig for tid og teknisk hovedpine, mens den dedikerede IP-adresse og domænenavn er mere avancerede funktioner, der normalt findes på dyrere planer.

Bluehost er helt klart klar til at tage din nye butik alvorligt og giver dig værktøjer til at øge dine chancer for succes fra første dag.

Sikkerhed

Bluehost leverer gratis SSL og en gratis dedikeret IP-adresse til alle WooCommerce-hostingkunder – Dette giver dig igen mulighed for at acceptere sikre betalinger gennem din butik.

Med hensyn til din butik’s sikkerhed, Bluehost inkluderer CodeGuard Backup Basic (ekskl. den billigste plan). Hvis du vælger Starter-planen, kan du tilføje sikkerhedstilbehør i kassen, herunder:

 • CodeGuard Basic for $ 2,99 pr. Måned
 • SiteLock Security (Essential) for $ 2,08 pr. Måned

Uanset hvilken plan du vælger, er tilføjelse af SiteLock Security normalt en god ide, selvom det øger dit samlede beløb ved kassen.

Prisfastsættelse

Bluehost har tre WooCommerce-hostingplaner, lige fra $ 6,95 til $ 12,95 pr. måned:

 • Forret: $ 6,95 per måned
 • Plus: $ 8,95 per måned
 • Pro: $ 12,95 per måned

Dette er rabatpriser for din første periode, når du vælger et treårigt abonnement. hvis du’er du ikke klar til den slags engagement, kan du også vælge mellem et og to-årigt abonnement.

der’s ingen månedlig mulighed, så du skal være klar til at tilmelde dig en minimum 12 måneder.

Når det er sagt, alle Bluehost’s WooCommerce-hostingplaner leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri og få refusion, hvis du’er ikke helt tilfreds.

Vi anbefaler $ 8,95 pr. Måned Plus plan, fordi det inkluderer CodeGuard Backup Basic gratis, og giver dig uovervåget SSD-lager i stedet for 100 GB, du får på den billigste plan.

bedste woocommerce hosting bluehost priserBluehost har tre planer for WooCommerce-hosting, så det’det er værd at finde den rigtige til dine behov.

Find ud af mere

 • Læs vores Bluehost anmeldelse for at finde ud af mere om, hvorfor det’er sådan en stærkt anbefalet webhost
 • Tjek vores Bluehost-prisfastsættelse for mere detaljerede oplysninger om sine WooCommerce-prisplaner

2

I bevægelse

Bedst til… hjælp og support

Startpris: $ 4,99 per måned

Uptime: 99,97%

Money-back-garanti? Ja: 90 dage

Lagerplads: 40 GB – 120 GB

båndbredde: Ubegrænset

Ekstra frynsegoder: gratis domæne, gratis webstedsmigrering, automatiske WordPress-opdateringer

bedste woocommerce hosting inmotionInMotion er den bedste WooCommerce vært, med mange funktioner inkluderet til at understøtte din butik.

InMotion er en hosting-udbyder af god kvalitet – det wowed os med sin uendelige liste over funktioner til WooCommerce-hosting. Det’er stærk overalt, så tjek dens scoringer nedenfor for at se, hvordan det fungerede i vores forskning…

Funktioner

InMotion gør det bestemt ikke’t skimp på dens funktioner – der’er for mange til at liste dem alle her, så vi’har valgt nogle af højdepunkterne.

Til at begynde med får du nogle funktioner gratis:

 • Gratis SSL-sikkerhed
 • Gratis domæne
 • Gratis ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis webstedsmigration
 • Gratis reklamekreditter ($ 150 værd)
 • Gratis SSD-opbevaring
 • 200+ gratis temaer
 • Gratis iscenesættelsesmiljø

At’er en temmelig tiltalende liste over funktioner, der betragter dig som don’t er nødt til at betale noget ekstra for dem!

Ud over disse InMotion’s WordPress-optimeret platform leveres med automatiske WordPress-opdateringer og automatiske plugin- og temaopdateringer (begge valgfri). Dette er vigtigt, da det betyder, at du ikke gør det’t behøver at bekymre dig om, at dit websted bliver forældet og sårbart over for fejl og hackere.

Iscenesættelsesmiljøet betyder, at du kan testkørsel ændringer, før du sætter dem live på dit websted, mens WordPress er forhåndsinstalleret på din plan, betyder det, at du kan komme i gang i din butik før, hvilket sparer tid og kræfter.

Det’det er klart, at InMotion sigter mod at gøre dit liv så let som muligt, mens du bygger og driver din butik.

Sikkerhed

InMotion tager sikkerhed meget alvorligt, hvilket er gode nyheder for din butik. I stedet for at overlade dig til at kæmpe for dig selv, gør InMotion det meste af det hårde arbejde for dig, herunder:

 • Automatiske sikkerhedskopier off-site
 • Gratis SSL
 • Beskyttelse af hack og malware
 • Webapplikations firewalls
 • SPAM Safe Email med IMAP
 • DDoS-beskyttelse
 • Daglige data-sikkerhedskopier er tilgængelige for $ 2 per måned

Sikkerhed er især vigtig for WordPress-websteder – endnu mere for onlinebutikker – så at have disse foranstaltninger på plads er en velkommen tilføjelse til InMotion’s WooCommere-hostingplaner.

De valgfri automatiske WordPress-opdateringer hjælper også med at holde din butik sikker, så vi anbefaler stærkt at tænde dem.

Prisfastsættelse

InMotion har tre WooCommerce-hostingplaner:

 • WP-1000S: $ 4,99 per måned
 • WP-2000S: $ 7,99 per måned
 • WP-3000S: $ 10,99 per måned

Dette er startpriserne for hver plan (når du tilmelder dig tre år). Du sparer mest penge ved at vælge en længere kontrakt, men du har valget mellem et, to eller tre års planer.

Selvom WP-1000S-planen er den billigste mulighed, vi anbefaler WP-2000S-plan fordi det leveres med automatiske sikkerhedskopier på stedet og kan håndtere op til 50.000 besøgende månedligt. Det’s InMotion’s mest populære WooCommerce hostingplan, så det’er værd at tjekke ud.

prægning prissætning bedste woocommerce hostingInMotion har tre WooCommerce-hostingplaner, der spænder fra $ 4,99 til $ 10,99 pr. Måned. Den mest populære plan er $ 7,99 pr. Måned WP-2000S-plan.

Find ud af mere

 • Læs vores fulde InMotion Hosting anmeldelse for at få et mere detaljeret kig på, hvad InMotion har at tilbyde.

3

A2 Hosting

Bedst til… sikkerhed

Startpris: $ 3,92 per måned

Uptime: 99,95%

Money-back-garanti? Ja: når som helst!

Lagerplads: ubegrænset

båndbredde: ubegrænset

Ekstra frynsegoder: gratis migrering af websteder, gratis automatiske sikkerhedskopier (valgte planer), 1-klik optimeret WordPress-opsætning

bedste sikre woocommerce hosting a2 hostingA2 Hosting leverer hurtighed, service og sikkerhed, så du kan fokusere på salg.

A2 Hosting fokuserer på hastighed, support og sikkerhed for sine hostingkunder – hvilket er gode nyheder for din online butik! Se, hvordan det scorede i vores forskning, før du dykker ned i detaljerne i dets WooCommerce-hosting.

Funktioner

Når du udvider A2 Hosting’s WooCommerce planlægger at se den fulde liste over funktioner på tilbud, det’s temmelig svimlende. der’er alt for mange til at liste dem alle her, så i stedet valgte vi nogle af de vigtigste ud:

 • Ubegrænset lagerplads og båndbredde
 • Gratis webstedsmigrering
 • Gratis automatiske sikkerhedskopier (ikke tilgængelig på den billigste plan)
 • 1-klik på WooCommerce-opsætning

Selvom A2 Hosting ikke gør det’t inkluderer et gratis domæne som InMotion og Bluehost gør, det gør det for det med sin brede vifte af tilgængelige ekstramateriale. Hvis du for eksempel vælger Turbo-planen, låser du op en hel pakke værktøjer, der er designet til at få dit websted til at indlæse hurtigere og yde bedre – perfekt til at forbigå konkurrencen!

Sikkerhed

A2 Hosting går ud over når det kommer til sikkerhed. Her’er kun et par mål, A2 Hosting har indført for at beskytte dit websted:

 • Forstærket DDoS-beskyttelse
 • Virusscanner
 • Dobbelt firewall
 • Brute Force Defense
 • To-faktor godkendelse

Du får også en Perpetual Security-pakke, der inkluderer gratis HackScan-beskyttelse til at opdage og beskytte mod hacks, plus daglige, automatiske opdateringer og 24/7 sikkerhedsovervågning.

Prisfastsættelse

Du tænker måske på dig’Jeg skal betale en høj pris for alle disse smarte funktioner, men i virkeligheden har A2 Hosting nogle temmelig overkommelige planer:

 • Lite: $ 3,93 pr. Måned
 • Swift: $ 4,90 per måned
 • Turbo: $ 9,31 per måned
 • Administreret WordPress: $ 11,99 per måned

Dette er salgspriser, når du tilmelder dig en treårsplan. Du kan også vælge en månedlig, et år eller to års plan afhængigt af dine præferencer.

Ved kassen får du tilpasse din plan – f.eks. At vælge, hvilken serverplacering du ønsker – og tilføje alle betalte ekstramateriale, du ønsker, såsom en dedikeret IP-adresse eller sikkerhedskopiering på stedet.

I stedet for at vælge den billigste Lite-plan, vi anbefaler at kigge på A2 Hosting’s mest populære Hurtig plan. At’s fordi det inkluderer gratis automatiske sikkerhedskopier og “Vækst” funktioner til forbedring af dit websted’s præstation.

bedste woocommerce hosting a2 hosting planerA2 Hosting har et godt udvalg af priser – vi anbefaler at starte med $ 4,90 pr. Måned Swift-plan.

Find ud af mere

 • Læs vores fulde A2 Hosting Review for at finde ud af, om det kunne være din perfekte udbyder

4

SiteGround

Bedst til… nye WooCommerce butikker

Startpris: $ 3,95 per måned

Uptime: 99,98%

Money-back-garanti? Ja: 30 dage

Lagerplads: 10 GB – 30 GB

båndbredde: fastprisadgang

Ekstra frynsegoder: gratis WordPress-migrering og installation, gratis daglige sikkerhedskopier, automatiske WordPress-opdateringer

bedste woocommerce vært for sitegroundSiteGround leverer administreret WooCommerce-hosting, der hjælper med at vokse og understøtte din online butik.

SiteGround er ideel til nye WooCommerce-butikker – det har muligvis ikke uendelig lagerplads, men det kommer med en officiel anbefaling fra WooCommerce selv. At’er rigtigt – SiteGround sidder sammen med Bluehost som en betroet WooCommerce-udbyder!

Funktioner

Det’det er nemt at se, hvorfor SiteGround anbefales af WooCommerce – dens funktioner pakker bestemt et kraftigt stempel, herunder:

 • Gratis SSL
 • Gratis WordPress-installation
 • WordPress auto-opdateringer
 • Gratis, automatiserede daglige sikkerhedskopier
 • WordPress speciel cache tilgængelig (på visse planer)
 • Gratis, professionel webstedsoverførsel tilgængelig (på visse planer)

SiteGround’s funktioner er designet til at gøre dit liv så let som muligt og give den bedste service til din butik. For eksempel accelererer WordPress-specialcachen dit websted’s ydeevne for at opnå hurtigere belastningshastigheder.

Årsagen til at vi anbefaler SiteGround til mindre butikker er, at dens lagerplads kun når 30 GB på den dyreste plan. Når du overvejer, at A2 Hosting giver ubegrænset lagerplads på alle dens planer, virker SiteGround pludselig lidt lille yngel.

Dog det’er stadig et kraftfuldt og fornuftigt valg til nye onlinebutikker.

Sikkerhed

SiteGround er en WordPress-anbefalet udbyder, så den ved vigtigheden af ​​WordPress-sikkerhed.

Du kan forvente automatiserede daglige sikkerhedskopier, spambeskyttelse, opdateringer og programrettelser, anti-hack-systemer og mere – uanset hvilken WooCommerce hostingplan du vælger.

Prisfastsættelse

SiteGround holder det enkelt med tre WooCommerce-prisplaner:

 • Start op: $ 3,95 per måned
 • GrowBig: $ 5,95 per måned
 • GoGeek: $ 11,95 per måned

Du kan vælge et månedligt abonnement eller spare penge ved at vælge en en, to eller tre års kontrakt – alle årlige planer koster det samme, uanset om du vælger 12, 24 eller 36 måneder.

hvis du’er kun lige begyndt derefter den billigste StartUp-plan skulle gøre susen – 10 GB lagerplads er dog ikke’t meget, og denne plan kan kun understøtte omkring 10.000 månedlige besøg. Så når du først begynder at skalere, skal du sørge for at opgradere til $ 5,95 pr. Måned GrowBig-plan for flere funktioner.

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti så du kan prøve SiteGround risikofri.

bedste beginner woocommerce vært for siteground planerSiteGround er ikke’Det er virkelig velegnet til store butikker, men til at starte det har håndterbare planer perfekte til at starte en lille virksomhed.

Find ud af mere

 • Læs vores SiteGround-gennemgang at lære om denne vært’s styrker og svagheder

5

Hostinger

Bedste budgetmulighed

Startpris: $ 0,80 pr. Måned

Uptime: 99,91%

Money-back-garanti? Ja: 30 dage

båndbredde: 100 GB – ubegrænset

Ekstra frynsegoder: gratis domæne (valgte planer), daglige sikkerhedskopier (valgte planer), 1-klik på WordPress-installation

bedste woocommerce hosting hostingerHostinger tilbyder WooCommerce-hosting i lille skala til ekstremt overkommelige priser.

Hostinger er den billigste WooCommerce hosting-udbyder på vores liste – selvom det’det er ikke tilfældigt, at det også rykker op sidst. Det siger du får hvad du betaler for fjedre til at tænke på.

Stadig, det’er en af ​​de bedste muligheder derude, især hvis du’re en hobby sælger ønsker at holde til et stramt budget…

Funktioner

Hostinger er ikke’t super kommende om de funktioner, du får med dens WooCommerce-hostingplaner, så sørg for at dobbeltcheck og don’t tager noget for givet.

For eksempel, får du kun et gratis domæne på Premium- og forretningsplanerne – og hvis du vil have en gratis SSL inkluderet, så gør du det’Jeg har brug for forretningsplanen.

Når det er sagt, får du nogle attraktive funktioner til en lille online butik, såsom:

 • 1 – ubegrænset e-mail-konti (afhængigt af din plan)
 • Daglige eller ugentlige sikkerhedskopier (afhængigt af din plan)
 • Op til 4x WooCommerce-optimeret hastighed
 • 1-klik på WordPress installation
 • Cache booster

Sammenlignet med de andre bedste WooCommerce-udbydere, Hostinger’s funktioner er temmelig grundlæggende – så hvis det’s magt dig’igen efter, se andre steder.

Sikkerhed

Til trods for ikke at medtage gratis SSL på billigere planer, markerer Hostinger de fleste af de sædvanlige sikkerhedsbokse, inklusive WAF, en global CDN og DDoS-beskyttelse for at holde dit websted sikkert.

Prisfastsættelse

Priser er det, hvor Hostinger virkelig skiller sig ud fra mængden – bare få en masse af disse priser!

 • Single Shared Hosting: $ 0,80 pr. Måned
 • Premium Shared Hosting: $ 2,15 per måned
 • Business Shared Hosting: $ 3,45 pr. Måned

Som du kan se, er årsagen til disse lave priser, at Hostinger leverer delt hosting til sine WooCommerce-brugere. Delt hosting er ikke’t anbefales normalt til e-handel, fordi det’er ikke så pålidelige som mere avancerede hostingtyper.

Af den grund vi anbefaler at vælge Business Shared Hosting plan, selvom du’driver en meget lille hobbybutik med få besøgende. Så længe du tilmelder dig i mindst 12 måneder, får du et gratis domæne og et gratis SSL-certifikat, plus daglige sikkerhedskopier og ubegrænset båndbredde.

Du kan tilmelde dig en månedlig plan eller vælge en en-, to- eller fireårsplan. Den månedlige plan er normalt meget dyrere end salgsprisen, så pas på dit samlede beløb ved kassen, hvis du vælger denne abonnementsindstilling.

budget woocommerce hosting hostinger planerHostinger inkluderer muligvis mindre funktioner på sine planer, men det er vanskeligt at slå startpriserne på!

Find ud af mere

 • Ikke sikker på, om Hostinger er det rigtige for dig? Find ud af mere i vores fulde Hostinger anmeldelse!

6

DreamHost

Bedst til… store virksomheder

Startpris: $ 16,95 per måned

Uptime: 99,95%

Money-back-garanti? Ja: 30 dage

Lagerplads: 30 GB – 120 GB

Båndbredde: umeter

Ekstra frynsegoder: gratis domæne, automatiserede daglige sikkerhedskopier, automatiske WordPress-opdateringer

bedste woocommerce, der er vært for store forretningsdrømmehostDreamHost er en WordPress-anbefalet udbyder, der også har specialiserede WooCommerce-planer.

DreamHost er en af ​​de dyreste WooCommerce-udbydere på vores liste – men er det værd at de store bukke, den beder om? Tjek dens score, og find derefter ud af, hvad DreamHost har at tilbyde!

Funktioner

Selv på DreamHost’den billigste plan, du får adgang til en hel liste over funktioner designet til at hjælpe med at starte og skalere din butik, herunder:

 • WooCommerce forudinstalleret
 • Storefront-tema forudinstalleret
 • SSL-certifikat forudinstalleret
 • Jetpack gratis forinstalleret
 • Daglige sikkerhedskopier
 • 1-klik iscenesættelse
 • WP-webstedsbygger
 • Automatiske opdateringer
 • Gratis domæne

Disse funktioner gør det muligt at starte din butik så hurtig og nem som muligt – med så meget forudinstalleret kan du fokusere på faktisk at få din virksomhed fra jorden!

Sikkerhed

Automatiske opdateringer hjælper med at holde dit WordPress-websted så sikkert som muligt, men du’er også beskyttet af DreamHost’s WAF (webapplikations firewall) og daglige sikkerhedskopieringer, i tilfælde af at noget skulle gå galt.

Gratis domænesikkerhed er inkluderet i alle planer, og hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger mod nysgerrige øjne eller offentlige lækager.

Derudover kan du tilføje DreamShield Protection for $ 3 pr. Måned ved kassen. Dette scanner dit websted regelmæssigt for at identificere enhver ondsindet kode, forældet software med mere.

Prisfastsættelse

Der er tre DreamHost-planer til WooCommerce-hosting – det’er den dyreste vært på vores liste, med priser fra $ 16,95 til $ 71,95 pr. måned:

 • DreamPress: $ 16,95 per måned
 • DreamPress Plus: $ 24,95 per måned
 • DreamPress Pro: 71,95 dollar pr. Måned

Dette er priserne for DreamHost’s årlige planer, men du kan også vælge at tilmelde dig hver måned. En stor forskel mellem DreamHost og andre udbydere er, at DreamHost ikke gør det’t tilbyder salgspriser, hvilket betyder, at du ikke gør det’t behøver at bekymre dig om fornyelsespriser.

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og du kan tilføje både betalte og gratis ekstra til din plan ved kassen.

Medmindre du har en enorm WooCommerce-butik, skal den billigste DreamPress-plan være god til at starte.

bedste woocommerce hosting dreamhost planerDreamHost er bedst til større budgetter, men dens billigste plan leveres med alt hvad du har brug for for at opbygge og udvikle en succesfuld online butik.

Find ud af mere

 • Lær mere om DreamHost i vores DreamHost-anmeldelse
 • Er DreamHost pengene værd? Tjek vores detaljerede DreamHost-prisfastsættelse at finde ud af!

Bedste WooCommerce hosting-udbydere: resumé

der’s meget der går i opbygning og drift af en online butik. Folk glemmer ofte den vigtige rolle, hosting spiller i succes med en online-forretning – du kan komme foran konkurrencen blot ved at vælge en bedre hosting-udbyder.

I øjeblikket skulle du have en idé om, hvilken WooCommerce hosting-udbyder der er bedst til din butik. Her’er en hurtig sammenfattning i tilfælde af at du’er stadig revet…

6 bedste udbydere af WooCommerce-hosting

 1. Bluehost – udstyrer din butik fuldt ud med fremragende funktioner fra første dag.
 2. I bevægelse – har et hurtigt, kyndigt supportteam til rådighed døgnet rundt.
 3. A2 Hosting – går den ekstra mil, når det kommer til sikkerhedsforanstaltninger.
 4. SiteGround – en pålidelig, let at bruge WooCommerce-indstilling.
 5. Hostinger – tilbyder gode planer for dem, der er vært for på et budget.
 6. DreamHost – en kraftfuld mulighed for store virksomheder.

Bluehost er den bedste WooCommerce vært – det’anbefales af WooCommerce selv og leverer en specialiseret WordPress-service af høj kvalitet. InMotion kombinerer kraftfulde funktioner med overkommelige priser. A2 Hosting er bedst for sikkerhedsbevidste sælgere med sin enorme vifte af sikkerhedsforanstaltninger.

Hver virksomhed har forskellige behov, så sørg for at basere din beslutning på de ting, der betyder mest for dig. Om det’s pris, sikkerhed eller strøm, venter din perfekte WooCommerce-udbyder. Tid er penge, så don’t forsinkelse!

FAQ

Har jeg brug for WooCommerce-specifik hosting til min WooCommerce-butik? Hvad med normal hosting?

Du don’t behøver nødvendigvis WooCommerce-specifik hosting, men vi anbefaler det stærkt, fordi det’Jeg gør dit liv lettere og giver vores butik en bedre chance for succes. Du’Jeg vil også nyde flere fordele, såsom sikkerhed, opdateringer og endda skræddersyet support i nogle tilfælde.

Hvis du ikke gør det’t vil have specialiseret WooCommerce-hosting, se efter VPS af god kvalitet, administreret WordPress eller endda dedikeret hosting i stedet.

Hvad skal jeg passe på, når jeg vælger en WooCommerce-hostingudbyder?

Meget af det handler om personlig præference og individuelle forretningsbehov. Der er dog nogle ting, du altid skal kigge efter i en WooCommerce-vært, herunder:

 • Top hak sikkerhedsfunktioner – beskyt dit websted, din virksomhed, din indkomst og dine kunder mod hacks
 • Automatiske opdateringer at holde WordPress sikkert, opdateret, glitch-fri og sikkert
 • Hengivenhed til hastighed – Vær opmærksom på oppetid, serverplaceringer, båndbreddegodtgørelse, cachemuligheder og alt andet, der vil påvirke dit websted’s hastighed og evne til at klare sig under pres.

Hvor vigtig er en gratis SSL i WooCommerce hosting? Har jeg virkelig brug for det?

Ja! SSL er meget vigtig for succes med din online butik og dine kunders sikkerhed’ detaljer. Besøgende bliver advaret om, at dit websted ikke er’t sikkert, hvis du ikke gør det’t har SSL-sikkerhed, som er en stor turn-off for potentielle købere.

Når det er sagt, kan det være en god ide at investere i en mere avanceret SSL end den gratis version, du får med de fleste hostingplaner. For e-handelswebsteder er dette ofte en fornuftig idé, da det øger begge dine kunder’ og Google’s tillid til din virksomhed. Kontroller, hvilken type gratis SSL din vært tilbyder, og gå derfra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map