7 bedste cPanel-hostingudbydere: Tag kontrol over din hosting i dag

bedste cpanel hosting udbydere featured billedeDenne artikel tager dig med på en vild tur gennem de allerbedste cPanel hosting-udbydere og hjælper dig med at vælge den rigtige til dig.


De fleste hostingudbydere giver deres brugere et kontrolpanel. Tænk på dit kontrolpanel som dit instrumentbræt – det’s det interface, du bruger til at administrere dine hostingtjenester, konto- og serverfunktioner, alt sammen ét sted. Det gør det nemt at administrere domænenavne, e-mail-adresser, sikkerhedskopier og mere.

cPanel er et af de mest populære valg af kontrolpanel, fordi det gør det enkelt at køre dit websted. Det leveres med mange værktøjer, og – vigtigst af alt for din ro i sindet – det’er ekstremt pålidelig.

Fordi det’s så vidt tilgængeligt fra en række hostingudbydere, at det kan være svært at vælge den bedste cPanel til dig. Vi udførte vores egen specialistundersøgelse og kom med de syv bedste udbydere af cPanel-hosting.

Uanset om du vælger nummer et eller nummer syv, kan du være sikker på, at dette er cremen fra afgrøden i cPanel-verdenen.

De 7 bedste cPanel-hostingudbydere

 1. Bluehost – Bedste samlede hosting-udbyder.
 2. HostGator – Bedst til oppetid.
 3. I bevægelse – Bedst til delt og VPS-hosting.
 4. A2 Hosting – Bedst til skyhosting.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. GoDaddy Hosting – Bedst til ekstra funktioner.
 7. HostPapa – Bedst til at narre dig med dyre fornyelsesomkostninger.

Bluehost er dit øverste valg – det’er generelt den bedste vært og tilbyder især kraftfuld WordPress-hosting. HostGator er en anden stærk konkurrent med imponerende 99,99% oppetid. I bevægelse’s cPanel er optimeret til VPS-hosting, mens A2 Hosting er den største udbyder til cloud-hosting. SiteGround tilbyder stressfri, pålidelig hosting, og GoDaddy leverer masser af ekstra funktioner. HostPapa kommer sidst med sine dyre fornyelsespriser.

Med så mange udbydere derude, det’det er nemt at blive forkælet, når man prøver at finde de bedste. At’hvorfor vi’er her!

Vi’Jeg vil sammenligne disse topudbydere og nedbryde hver af dem, så du kan tage den mest informerede og selvsikker beslutning muligt. I slutningen af ​​denne artikel, dig’Jeg kender ins og outs for de bedste cPanel hosting-udbydere – og bedst af alt, du’Jeg ved, hvilken der er det perfekte valg for dig.

Yderligere information

 • Er du ny på webhosting? Se vores introduktion: Webhostingtjenester: Hvad er webhosting?
 • Sammenlign de bedste leverandører side om side i vores Sammenligningstabel for webhostingtjenester
 • Få den fulde lav-down af De bedste webhostudbydere i vores detaljerede gennemgang
 • tær med det grundlæggende i vores guide: Sådan hostes et websted

Bedste cPanel-hostingudbydere

I stedet for at du skal trawl på internettet og leder efter detaljer om hver udbyder’s kontrolpaneler, besluttede vi at intensivere. Vi’Vi har prøvet, testet, sammenlignet og krydshenvist hver hosting-udbyder for at give dig det bedste af flokken.

Sammenligning af cPanel-hosting side om side

UdbyderSupportDisk SpaceUptimePenger-tilbage-garanti * Billigste prisBluehost

HostGator

I bevægelse

A2 Hosting

SiteGround

Kom så far

HostPapa

24/750 GB – Ubegrænset99,98%30 dage$ 2,75
24/7Ubegrænset99,99%45 dage$ 2,75
24/7

Ubegrænset

99,97%

90 dage$ 6,39
24/7Ubegrænset99,95%Når som helst$ 3,92
24/710 GB – 960 GB99,98%30 dage$ 3,95
24/7100 GB – Ubegrænset99,97%Ingen$ 4,99
Live chat og telefon100 GB – Ubegrænset99,97%48 timer$ 3,95

* Dette viser minimumsperioden – det kan variere afhængigt af hvilken hostingtype du vælger.

Dette er de vigtigste funktioner for hver udbyder, så du kan sammenligne hvad’s tilbydes side om side. Dette kan være lettere end at læse om dem alle separat, især når det kommer til tekniske funktioner som oppetid og diskplads.

hvis du’er klar til at hoppe fødderne først ind i ringen med hver udbyder, og fortsæt derefter. Alternativt, hvis du har brug for lidt opdatering af disse nøglefunktioner, her’s en hurtig fordeling.

Funktioner forklaret

Diskplads: Diskplads eller lagerplads er hvor meget plads du har til at gemme dit websted’s indhold. Tænk filer, billeder, sider, alle de dejlige ting, der udgør dit websted – de har alle brug for et sted at gå! Hvis dit lager er for lille, er det’det er let at forestille sig, hvad der plager dig’Jeg løber ind, mens du fortsat tilføjer indhold til dit websted…

Uptime: Uptime er den procentdel af tid, en server kører, hvilket betyder, at de websteder, den understøtter, også er i gang. Hvis din server altid er nede, hvordan vil nogen nogensinde besøge dit websted? Oppetid er vigtig for at følge med i konkurrencen, så sørg for det’s så tæt på 100% som muligt. HostGator har for eksempel imponerende oppetid: 99,99%!

En note om prisfastsættelse: Priserne i tabellen ovenfor afspejler de nedsatte priser, som disse udbydere tilbyder for nye kunder. Hvis du vil tilmelde dig den mest basale delte hostingplan, det’s den laveste pris, du kan forvente at betale.

Både pris og diskplads vil variere afhængigt af den type hosting, du vælger, og hvilken plan du tilmelder dig.

# 1. Bluehost

Bedste samlede hosting-udbyder

Bluehost fordele og ulemper

For og imod
 • Bedst til hosting af WordPress-websteder
 • Tilbyder stabil, pålidelig hosting
 • Tilføjelser ved kassen kan øge prisen, hvis du ikke gør det’t fravælg dem

Leder du efter hosting til dit WordPress-sted? Stop med at lede! Bluehost kan’t blive slået – ikke kun kom det ud som den bedste samlede hosting-udbyder i vores forskning, det’er også den førende anbefalede udbyder af WordPress selv.

Det tror vi’er noget værd at råbe om, især da vores forskning understøttede Bluehost’s krav på WordPress berømmelse. Den henvender sig til websteder af alle typer og størrelser med delte, VPS og dedikerede planer samt specielt skræddersyet delt WordPress-hosting, WooCommerce-hosting og administreret WordPress-hosting.

Bluehost går ud over sine brugere. F.eks. Bluehost’s administrerede WordPress-planer inkluderer:

 • Et gratis domæne, der giver dit websted en stærkere identitet
 • Automatiske softwareopdateringer for at holde dit websted opdateret og sikkert
 • Gratis sikkerhedskopier for en stressfri oplevelse
 • Ubegrænset lagerplads så dit websted kan vokse frit
 • Umeteret båndbredde så du kan nyde høje trafikniveauer

Bluehost er øverst på sit spil, når det kommer til WordPress, men du gør det ikke’t er nødt til at vælge en WordPress-specifik plan. I vores forskning beviste Bluehost sig også inden for VPS-hosting og dedikeret hosting takket være sin vifte af pålidelige funktioner og respektabel oppetidsscore på 99,98%.

Nye kunder kan få delt WordPress-hosting fra kun $ 2,95 / måned med Bluehost (normalt $ 7,99).

Alle Bluehost’s hosting planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du’er ikke helt tilfreds med den service, du modtager, dig’Jeg får fuld refusion.

Til styret WordPress-hosting, du’ser igen på en startpris på $ 19,95 pr. måned op til $ 49,95 pr. måned med Bluehost’s salgsfremmende priser.

Bluehost’s cPanel er i overensstemmelse med resten af ​​sit brand – ren, enkel og pålidelig.

bluehost cpanelBluehost cPanel er ren, klar og let at finde vej rundt. Du kan administrere domæner, e-mail-konti, plugins og mere, alt fra dit dashboard.

Yderligere information

 • Læs mere om Bluehost i vores grundige Bluehost anmeldelse
 • Sørg for, at Bluehost passer til dit budget med vores Bluehost-prisfastsættelse
 • Hvorfor er Bluehost så god til WordPress? Find ud af det i vores gennemgang af den bedste WordPress hosting-udbyders
 • Find den perfekte udbyder til dit WordPress-sted med Bedste administrerede WordPress-hostingudbydere

# 2. HostGator

Bedst til oppetid

HostGator fordele og ulemper

For og imod
 • 99,99% oppetid
 • Brugervenligt betjeningspanel
 • Der er billigere udbydere derude
 • Supportportalen kan være overvældende

HostGator tager ikke kun prisen for den bedste oppetid score, det stjæler også sejren for bedste dedikerede hostingudbyder.

Så hvad gør det så godt? Til at begynde med, brister det ud på scenen med en imponerende oppetid på 99,99%. At’er den højeste oppetid, som du realistisk kan forvente af enhver udbyder på grund af mindre opdateringer og fejl, der vil påvirke serveren.

HostGator ligger tæt på Bluehost og kombinerer dets høje oppetidsscore med et komplet udvalg af supportmuligheder, masser af hostingtyper og et komplet hus med kvalitetsfunktioner (såsom CodeGuard).

Hvad’s mere, HostGator har tilpasset sin cPanel for at gøre det endnu lettere at bruge – det’er meget enkel at navigere og finde alt hvad du har brug for. Der er masser af videoer, artikler og hjælpelinjer i HostGator supportportal også, i tilfælde af at du sidder fast!

hostgator cpanelHostGator bruger cPanel til at give sine brugere en klar, nem grænseflade til at køre deres websteder fra. Du kan administrere domæner, overvåge trafik og gøre meget mere fra dit kontrolpanel.

HostGator presterede især godt, når det kom til dedikeret hosting. Du får en solid række funktioner, herunder:

 • Indbygget SSL-sikkerhed for at holde besøgende sikkert og Google glade
 • 1 TB diskplads at gemme tonsvis af indhold
 • Et valg af Linux eller Windows hosting der passer til dine behov
 • Umeteret båndbredde at håndtere høj trafik
 • 8 GB RAM for at holde alt kørende

… og det’s bare på den billigste dedikerede plan!

HostGator’Den billigste dedikerede plan er dens passende navngivne Value Server-plan, der koster $ 119 per måned til nye brugere. hvis du’er du ikke klar til dedikeret hosting, kan du være vært med HostGator lige så lidt som $ 2,75 per måned på sin billigste delte plan.

hostgator bedste cpaneludbyderDu kan starte hosting med HostGator for kun $ 2,75 pr. Måned på dets billigste delte hostingplan.

Yderligere information

 • Læs vores fulde HostGator anmeldelse for flere detaljer om denne populære udbyder
 • Læs mere om Bedste dedikerede hostingudbydere
 • Sammenlign HostGator med sine konkurrenter:
  • HostGator vs GoDaddy
  • SiteGround vs HostGator
  • Bluehost vs HostGator

# 3. I bevægelse

Bedst til delt og VPS-hosting

InMotion fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste delte hosting-udbyder
 • Bedste VPS-hostingudbyder med optimeret VPS cPanel
 • Ikke den billigste udbyder på markedet

InMotion kan’t blive slået, når det kommer til delt hosting og VPS-hosting. Det kom på toppen af ​​ligaen for begge typer hosting, hvor han scorede imponerende for funktioner, diskplads og hjælp og support.

De fleste mennesker starter med delt hosting som det’er den mest basale mulighed, og InMotion inkluderer en række funktioner, der skal sikre dig, at dit websted får den bedste start i livet. For $ 6,39 per måned, du kan forvente gratis sikkerhedskopier, et gratis domæne, ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset diskplads med mere.

Og når det’er det tid til at give dit websted en mere robust hostingplan, Du kan også stole på InMotion til også at give fremragende VPS-hosting. Planerne starter ved $ 29,19 pr. Måned og inkluderer funktioner såsom rodadgang (til ultimativ kontrol og tilpasning over din server), gratis sikkerhedskopieringer (for ro i sindet) og op til 260 GB lagerplads for at give dit websted plads til at vokse.

I bevægelse’s cPanel er uklart og tydeligt, med alt lagt på en enkelt side.

inmotion cpanelInMotion bruger cPanel til at give dig et omfattende alt-i-ett-center til at administrere dit websted.

Dette gør det nemt at administrere forskellige sektioner på dit websted og spore dine statistikker som båndbreddebrug. Du kan rulle eller bruge menuklinkene øverst til at hoppe direkte til det ønskede afsnit, eller du kan bruge søgefeltet til at indsnævre dine resultater.

inmotion cpanel-søgningSøgelinjen gør det nemt at komme direkte til de områder, du vil administrere.

En af de ekstra bonuser ved InMotion ved hjælp af cPanel er, at du får en virkelig skræddersyet service, da cPanel kan specielt optimeres til VPS-hosting. cPanel VPS Optimized sørger for, at ressourcer bruges minimalt, hvilket forbedrer ydelsen og hastigheden.

Denne version af cPanel er inkluderet i hele InMotion’s VPS-planer – kombiner den specielt optimerede service med InMotion’s øverste hak funktioner, og du’Vi har fået en vindende kombination!

inmotion bedste cpanel vps-udbyderInMotion er den bedste VPS-hostingudbyder og inkluderer cPanel for at give brugerne den bedst mulige ydelse for deres websteder.

Yderligere information

 • Læs vores fulde InMotion Hosting anmeldelse for et dybtgående kig på denne imponerende udbyder
 • Find ud af mere om Bedste delte hostingudbydere i vores gennemgang
 • Sammenlign Bedste VPS-hostingudbydere i vores fulde gennemgang
 • Vælg den bedste udbyder til dit websted og dit budget med vores gennemgang af de bedste billige VPS-hostingudbydere
 • Ikke sikker på, hvilken type hosting du har brug for? Vores Delt hosting vs VPS Hosting sammenligning sætter dig på den rigtige vej!

# 4. A2 Hosting

Bedst til Cloud Hosting

A2 Hosting fordele og ulemper

For og imod
 • Bedst til skyhosting
 • Fantastisk kundeservice
 • Temmelig lav oppetid på 99,95%

Dårlig kundeservice er en af ​​de mest frustrerende ting omkring – du don’t vil være den sidste person, der ved, når noget går galt med dit websted! At’er noget, du ikke gør’t behøver at bekymre dig om med A2 Hosting. Lyn hurtigt og glad for at hjælpe, kan du stole på A2 Hosting til kundeservice!

I vores forskning, A2 Hosting stod også ud for sin fremragende cloud-hosting, som giver dig mulighed for at tilpasse dine planressourcer afhængigt af dine behov.

A2 Hosting bruger cPanel på grund af dets intuitive design og brugervenlige interface. Det bruger dette populære kontrolpanel til at drive sine delte, VPS, dedikerede og forhandlerservere og kombinerer cPanel med højtydende SwiftServers for at give dit websted den magt og hastighed, det har brug for.

Og hvad med dets hosting? A2 Hosting er et solidt valg – i vores forskning scorede det en meget respektabel 4,3 stjerner ud af 5 samlet. Det har et komplet udvalg af hjælp og supportmuligheder samt et bredt udvalg af forskellige hostingtyper.

Hvor A2 Hosting faldt, var dog dens temmelig lav oppetid på 99,95%. På trods af denne fejl er den stadig færdig i de tre største udbydere til delt hosting, VPS-hosting, cloud-hosting og administreret WordPress-hosting.

A2 Hosting’s priser starter ved $ 3,92 for den billigste delte hostingplan, og den tilbyder også en generøs pengene tilbage-garanti når som helst.

Der er masser af tutorials og artikler i A2 Hosting supportcenter, der hjælper dig med at få fat i cPanel, og det’er let at nå ud personligt med eventuelle spørgsmål.

a2 hosting cpanel udbyder kundeserviceA2 Hosting skinner, når det kommer til kundeservice, så du kan føle dig godt tilpas med at nå ud til alle spørgsmål, du måtte have.

Yderligere information

 • Læs vores fulde A2 Hosting Review for at se om det’det rigtige valg for dig

# 5. SiteGround

Bedst til pålidelighed

SiteGround fordele og ulemper

For og imod
 • Anbefalet af WordPress
 • Fremragende værdi for pengene
 • Lav lagringsplads
 • Intet gratis domæne

Hvis dit hovedfokus er på stabil, stressfri, pålidelig hosting, så er SiteGround valget for dig. Alle SiteGround-planer leveres med cPanel inkluderet for at gøre det nemt at administrere din konto. Administrer dine domæner, spore din fakturering og få endda adgang til support via dit kontrolpanel med SiteGround.

Du har masser af hostingsmuligheder med SiteGround. Det gjorde det ikke’t skiller sig ud i vores forskning af gode eller dårlige grunde – den sidder behageligt blandt sine konkurrenter med 4 ud af 5 stjerner samlet.

SiteGround tilbyder syv typer af hosting. Ud af disse, det’er stærkest i sin dedikerede hosting og dets administrerede WordPress-hosting. Det’er ikke placeret i nummer én for nogen af, men det er det anbefalet af WordPress på grund af dets skræddersyede funktioner.

Fra $ 3,95 pr. Måned får du vigtige WordPress-funktioner, såsom gratis installation og migrering, daglige sikkerhedskopieringer, automatiske opdateringer og specialiseret WordPress-support. Det’er ikke helt på Bluehost’s niveau, men det’er et sikkert og solidt valg.

siteground pålidelig cpanel-hostingAlle SiteGround’s hostingplaner leveres med den nyeste version af cPanel, der er tilpasset til at gøre det endnu mere begyndervenligt

Yderligere information

 • Læs vores fulde SiteGround-gennemgang for en detaljeret detalje om dens funktioner, priser og mere
 • Revet mellem udbydere? Læs vores ekspert-sammenligninger for at finde dit bedste valg:
  • SiteGround vs GoDaddy
  • SiteGround vs InMotion
  • SiteGround vs Bluehost
  • SiteGround vs HostGator

# 6. GoDaddy Hosting

Bedst til ekstra funktioner

GoDaddy fordele og ulemper

For og imod
 • Leveres med masser af funktioner, både indbyggede og ekstraudstyr
 • Let at administrere flere tjenester fra et betjeningspanel
 • Ingen pengene tilbage-garanti på de fleste hosting-planer

For en all-round service inklusive hosting, domænenavne, e-mail, marketing og mere, kan du kigge på GoDaddy. Det’er ikke den mest avancerede hostingudbyder derude, men det har et helt sæt ekstra værktøjer til at bevæbne dig med.

GoDaddy giver en lang række muligheder, som du nemt kan administrere alt på ét sted. Dette gør det til et populært, hvis ikke særlig magtfuldt valg.

I vores forskning scorede GoDaddy faktisk de bedste karakterer for funktionerne i dets delte hostingplaner. Bare på sin billigste økonomiplan kan du drage fordel af gratis sikkerhedskopieringer, et gratis domæne, en gratis forretnings-e-mail for det første år og mere.

På grund af alle disse smarte ekstramaterier, scorede GoDaddy meget for funktioner i vores forskning.

GoDaddy faldt dog ned i rækkerne, når det kom til værdi for pengene. Uden pengene tilbage-garanti på de fleste hosting-planer (inklusive delt hosting) og temmelig heftige fornyelsesomkostninger vandt GoDaddy’t får dig det bedst for dit sorteper.

cPanel gør ikke’t understøtter Windows-hosting, så du får kun cPanel med GoDaddy, hvis du tilmelder dig nogen af ​​dens Linux-hostingplaner. Vi anbefaler normalt Linux-hosting som det’s hurtigere og generelt billigere, mens Windows er mere specifikt og ikke’t behov for de fleste brugere.

godaddy cpanel delte Linux-hostingGoDaddy bruger cPanel til sit kontrolpanel, hvilket betyder, at du er garanteret en pålidelig, let at navigere interface til at administrere din konto og dit websted.

Yderligere information

 • Læs vores GoDaddy Hosting anmeldelse for at finde ud af, hvad det er’s kom i butik

# 7. HostPapa

Bedst til at stoppe dig med dyre fornyelsespriser

HostPapa fordele og ulemper

For og imod
 • Ubegrænset båndbredde til billigste planer
 • Gratis domæneregistrering tilgængelig
 • Høje fornyelsesomkostninger
 • Ingen gratis sikkerhedskopier

HostPapa har en solid vifte af funktioner og scorede faktisk et personligt bedste i vores forskning for sine delte WordPress-hostingplaner. Du får en række funktioner, herunder:

 • Gratis domæne
 • Softwareopdateringer
 • SSL-sikkerhed
 • Ubegrænset båndbredde

Vi tror det’Det er bedst at være ærlig på forhånd, hvorfor du skal være opmærksom på, at HostPapa har nogle smukke dyre fornyelsesomkostninger. Selvom det muligvis har tiltalende salgsfunktioner for nye brugere, er HostPapa ikke’t så tiltalende, når fornyelsestiden ruller rundt.

Så længe du tilmelder dig kendskab til de langsigtede omkostninger, kan HostPapa være et godt valg.

Salgsfremmende priser spænder fra $ 3,95 per måned til $ 12,95 pr. Måned for HostPapa’s tre delte WordPress-hostingplaner. Med 99,97% oppetid, masser af diskplads der tilbydes og en brugervenlig cPanel, har HostPapa ulemper der er værd at tænke på.

hostpapa cpanelHostPapa’s cPanel er klar, brugervenlig og enkel at navigere dig rundt.

Yderligere information

 • Læs vores HostPapa anmeldelse for at finde ud af, om det’det er rigtigt for dig

Er der andre cPanel-hostingudbydere?

cPanel er et af de mest anvendte kontrolpaneler på markedet, hovedsageligt fordi det’er så nem at bruge. Selvfølgelig giver det mening, at der er flere udbydere derude, der bruger cPanel end de syv på vores liste – men disse er de bedste syv!

Der er andre udbydere, der bruger deres egen version af cPanel, som vi’har undersøgt og kan anbefale. Disse udbydere er bedst, hvis du vil have noget lidt anderledes, men lige så brugervenligt.

iPage

Uden tvivl, iPage er stærkest når det gælder værdi for pengene. Du kan være vært med iPage fra så lidt som $ 1,99 pr. Måned på sin delte hostingplan – det’s 75% rabat på den ordinære pris og inkluderer gratis domæneregistrering!

Den vigtigste ting, du har brug for at vide om iPage, er, at den ikke gør det’t bruge cPanel – det har sit eget iPage Kontrolpanel. Målet med at bruge dette brugerdefinerede kontrolpanel er at forenkle designet endnu mere end cPanel, hvilket gør det så nybegyndervenligt som muligt. Dette instrumentbræt giver også hurtig og nem adgang til alle dine styringsværktøjer og kan skræddersy sit design til at afspejle iPage selv.

Alt i alt er iPage en god, budgetvenlig hostingudbyder, som er perfekt, hvis du bare ønsker at holde tingene enkle. dens “en størrelse passer alle” delt hostingplan betyder, at du ikke gør det’t behøver at bekymre dig om stigende omkostninger, når dit websted vokser.

DreamHost

DreamHost er den bedste hostingudbyder til lagerplads. I stedet for cPanel har DreamHost et brugerdefineret kontrolpanel kaldet DreamHost-panel.

DreamHost Panel fungerer på lignende måde som cPanel, hvilket giver dig kontroller til at administrere alt fra betalinger og servere til din konto, adgang til support og mere. Det har enkle menuer, nyttige links og den meget vigtige søgelinje for hurtige rettelser.

DreamHost er en anden udbyder, der er anbefalet af WordPress, og har en imponerende række funktioner, der kan bruges med det.

WPEngine

WPEngine er rettet mod WordPress-brugere med fire administrerede WordPress-hostingplaner at vælge imellem.

Det’det er ikke overraskende, at denne WordPress-specialpakke kommer med hjælp og support fra topmærket. Du’Jeg bliver nødt til at tilmelde dig $ 115 pr. måned Vækstplan for at låse telefonstøtte døgnet rundt, eller være fed og gå efter den tilpassede plan for at få adgang til rådgivende onboarding (ooh).

WPEngine bruger sin egen version af cPanel, som den har oprettet for at give brugerne den bedst mulige oplevelse af WPEngine. Dette kontrolpanel kaldes Brugerportal, og giver dig adgang til alle større funktioner, såsom besøgendestatistik, opbevaring og båndbreddebrug og domænestyring.

wpengine brugerportalWPEngine’s Brugerportal giver dig en ren, enkel interface til at administrere dit websted gennem.

cPanel eller brugerdefineret kontrolpanel – Hvordan sammenligner de dem?

I slutningen af ​​dagen udfører alle kontrolpaneler et lignende job – dig’Jeg har et centralt alt-i-et-center til at styre de vigtige funktioner på dit websted.

Mens forskellige udbydere tilpasser deres cPanel, forbliver det grundlæggende det samme. Du har fordelen med standard cPanel-guider og manualer online for at hjælpe dig, og det er let at skifte mellem udbydere.

Tilpassede kontrolpaneler giver en mere skræddersyet og specifik service fyldt med udbyderen’egne data og design til gavn for dig og dit websted. Men der’er også mere plads til risiko – du don’Jeg ved, hvor let eller vanskeligt det kan være at bruge, og det kan være vanskeligere at skifte udbydere senere.

Nogle udbydere leverer faktisk en demo af deres kontrolpanel, hvilket er en fantastisk måde at se, om det tikker dine kasser, før du tilmelder dig.

Yderligere information

 • Vil du vide mere om cloud-hosting? Læs om Bedste Cloud Hosting-udbydere i vores dybdegående gennemgang
 • Læs vores iPage Review for at finde ud af mere om denne budgetvenlige udbyder
 • Har du lyst til at se flere lave priser? Se, hvordan iPage sammenligner med Bedste billige webhostudbydere på markedet
 • Hvis du kunne lide udseendet af WPEngine’s kontrolpanel, læs vores WPEngine Review og se om det’det er rigtigt for dig!

Bedste cPanel-hostingudbydere – resume

Denne artikel har kastet de syv bedste udbydere, der bruger cPanel, og endda introduceret dig for nogle, der er gået deres egen vej, men som stadig kan anbefales stærkt.

cPanel er et kontrolpanel, der gør det nemt for dig at administrere og køre dit websted, domæner, serverindstillinger, e-mail-konti og mere, alt fra ét sted. Det’er et populært, begyndervenligt kontrolpanel, der bruges af de fleste hostingudbydere.

7 bedste cPanel-hostingudbydere: Opsætning

 1. Bluehost – Bedste samlede hosting-udbyder.
 2. HostGator – Bedst til oppetid.
 3. I bevægelse – Bedst til delt og VPS-hosting.
 4. A2 Hosting – Bedst til skyhosting.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. GoDaddy Hosting – Bedst til ekstra funktioner.
 7. HostPapa – Bedst til at narre dig med dyre fornyelsesomkostninger.

Hvad med resten? Disse aren’t de eneste udbydere af top kvalitet derude – vi’Vi har undersøgt andre, der bruger deres egne brugerdefinerede kontrolpaneler, og DreamHost, iPage og WPEngine har alle arbejdet hårdt for at give dig et kontrolpanel til at konkurrere med cPanel.

Samlet set vi’d er nødt til at anbefale Bluehost som den bedste udbyder at vælge. Det’s har funktioner, priser og det pålidelige kontrolpanel til at starte. Bluehost hævder titlen som bedste samlede hosting-udbyder samt den ubestridte mester for WordPress-hosting.’t efterlader meget plads til konkurrence.

Don’t lad støvet slå sig ned efter dette episke showdown – vælg din vinder, tag kontrol over din cPanel og nyd glad hosting!

Bedste cPanel-hostingudbydere: Ofte stillede spørgsmål

Er cPanel fri?

På egen hånd er cPanel ikke et gratis produkt – det starter kl $ 15 per måned. Imidlertid, de fleste hostingudbydere inkluderer det gratis i din hostingplan, så du don’t behøver at bekymre dig om at betale noget ekstra! Et par få vil give dig det gratis i et år, men opkræve ekstra efter det, så sørg altid for at kontrollere din plan, før du tilmelder dig.

Er mit kontrolpanel privat?

Ja! Du skal logge ind for at få adgang til dit kontrolpanel, uanset om det er’s cPanel eller en brugerdefineret en. Det’er vigtigt at holde dit kontrolpanel sikkert, fordi det har alle de vigtige oplysninger og indstillinger til dit websted. Du don’t vil have en tilfældig fremmed til at komme ind og begynde at rodde rundt med dine domæner eller e-mails!

Er cPanel kompatibel med alle typer hosting?

cPanel kan kun bruges til Linux-hosting, snarere end Windows-hosting. Dette burde ikke’Det er et problem for de fleste mennesker, da Linux er den mest populære og bredt anbefalede type hosting. Det’er hurtigere, billigere og mere ajourført. Hvis du dog har brug for Windows-hosting, Du kan bruge softwaren Plesk i stedet for cPanel – Mange udbydere tilbyder begge, så ingen udelades.

Website Builder Expert sigter mod at give dig ærlige data. At’hvorfor vi udfører vores egen forskning og opnår direkte, personlig indsigt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me