7 bedste Node.js hostingudbydere

Alt hvad du har brug for at vide om den bedste hosting af Node.js-server

Node.js er en open source-servermiljø der kører på mange forskellige platforme, fra Windows til Linux. Appel fra Node.js er, at det giver udviklere mulighed for at bruge JavaScript til scripting på serversiden eller køre scripts server-side til at producere dynamisk websideindhold, før siden sendes til brugeren’s webbrowser. Fordi Node.js hosting eliminerer en masse ventetider, er det’er populær blandt kommercielle, forretningsfokuserede websteder.


hvis du’er du på udkig efter en hurtig, skalerbar hosting-mulighed for din virksomhed (eller enhver form for websted), så du’har ret til at være interesseret i Node.js! Spørgsmålet er nu: hvilken Node.js hostingudbyder at vælge?

Vi’Vi har udført omfattende undersøgelser af de bedste Node.js-udbydere og rangeret de bedste platforme i overensstemmelse hermed. Vi’Jeg dækker hver udbyder indgående og drøfter også nogle af de alternativer, der ikke gjorde’t billetprisen også i vores forskning. Men lad’s starter med cremen af ​​afgrøden:

7 bedste Node.js hostingudbydere

 1. Bluehost – bedst til dedikeret Node.js-hosting.
 2. HostGator – bedst til nem installation af Node.js.
 3. I bevægelse – bedst til Node.js hjælp og support.
 4. A2 Hosting – bedst til billig Node.js hosting.
 5. Hostinger – bedst til fleksibilitet.
 6. DreamHost – bedst til VPS Node.js hosting.
 7. HostPapa – bedst til delt Node.js-hosting.

Lad os nu’s kig nærmere på hver!

1

Bluehost

Bedst til dedikeret Node.js-hosting

Nøglefunktioner

Node.js startpris: $ 18.99 pr. Måned
Money-back-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,98%
Gratis sikkerhedskopier? Ja
Gratis domæne? Ja
Diskplads: 30 GB – Ubegrænset

bluehost hjemmeside

Fordi Node.js hosting involverer tilpasset kodning, du’Jeg har brug for en hostingplan med root-serveradgang for at understøtte den. Af den grund er de fleste af de udbydere vi’drøfter kun tilbud på Node.js hosting på deres VPS og dedikerede planer, Bluehost inkluderet. Men inden vi går ind på detaljerne i hver plan, skal du tjekke vores snapshot-resume af Bluehost nedenfor:

Planer og priser

VPS hosting

Bluehost’s VPS-planer spænder fra $ 18.99-59.99 / måned og tilbyder lagringsfunktioner fra 30-120 GB. Båndbredde varierer fra 1-3 TB. Du får også en IP-adresse på Standard VPS-planen og to IP-adresser på både Forbedrede og Ultimate VPS-planer. Bluehost’s VPS-tilbud er stærke, og de tilbyder også et mere overkommeligt sted at starte, hvis du kender dig’d til sidst gerne skalere op til en dedikeret plan.

Dedikeret hosting

Bluehost’s dedikerede planer spænder fra $ 79.99-119.99 / måned. Dedikerede planer er dyrere, fordi alle serverne’s ressourcer er godt dedikeret til dit websted. Opbevaring på Bluehost’s dedikerede planer spænder fra 500 GB til 1 TB, og båndbredde varierer fra 5-15 TB. Hvis du vil have Node.js til at understøtte et større forretningssted eller e-handelsbutik, tror vi Bluehost’s dedikerede planer er pengene værd!

Sikkerhed

hvis du’bruger du Node.js, du’du er sandsynligvis begejstret for at tilpasse din kode og få dine hænder beskidte, når det kommer til dit websted. At’hvorfor vi’igen sætter hver hostingudbyder’s sikkerhedsfunktioner i fokus her – så du kan sikre dig, at dit hårde arbejde holdes sikkert!

Bluehost’S sikkerhedsfunktioner inkluderer:

 • Gratis SSL-certifikat
 • Sikker Shell-adgang
 • Spam Assassin-beskyttelse

Som enhver hostingudbyder tilbyder Bluehost også avancerede sikkerhedsindstillinger, som du kan betale ekstra for – men hvis det er tilfældet’er ikke din ting, vi tror du’Jeg bliver godt taget af med Bluehost’er også gratis sikkerhedsforanstaltninger.

Find ud af mere

 • Lær mere om denne topudbyder i vores Bluehost anmeldelse
 • Hvis du vil have flere detaljer om Bluehost’s prisplaner, tjek vores dybdegående Bluehost-prisfastsættelse

2

HostGator

Bedst til nem Node.js-opsætning

Nøglefunktioner

Node.js startpris: $ 29,95 per måned
Money-back-garanti? Ja: 45 dage
Uptime: 99,99%
Gratis sikkerhedskopier? Ja, ugentligt
Gratis domæne? Ingen
Diskplads: 120 GB – Ubegrænset

hostgator bedste samlede blogværtsudbyder

Når du tilmelder dig en VPS eller en dedikeret plan, kan HostGator installere Node.js-moduler på dine vegne. Du kan anmode om dette via telefon eller live chat og HostGator’s supportteam vil tage det derfra.

Planer og priser

VPS hosting

HostGator’s VPS-planer spænder fra $ 29,95-49,95 / måned. Funktioner inkluderet spænder fra:

 • 120-240 GB diskplads
 • 1,5-3 TB båndbredde
 • 2-8 GB RAM

HostGator bruger også flere båndbreddeleverandører for at sikre maksimal serverpålidelighed.

Dedikeret hosting

HostGator’s dedikerede planer spænder fra $ 89.98-139.99 / måned. Den billigste dedikerede plan giver dig 8 GB RAM og uovervåget båndbredde, hvilket er ideelt til steder, der genererer meget trafik.

Hovedet op! HostGator er en af ​​de sjældne udbydere, der tilbyder dedikeret hosting til både Linux- og Windows-servere. Men hvis du’er på udkig efter en dedikeret plan med Node.js hosting, skal du huske, at du’Jeg skal vælge a Linux dedikeret plan. De fleste hosting-planer kører på Linux-servere til at begynde med, så don’t sved det!

Sikkerhed

Som de fleste udbydere inkluderer HostGator et gratis SSL-certifikat til enhver plan. Endnu bedre, HostGator’s datacentre muliggør oversvømmelsesbeskyttelse for at holde din server beskyttet mod DDoS-angreb.

Hvis du vil gå den ekstra kilometer, kan du også betale for HostGator’s SiteLock-sikkerhedstil tilføjelse, der starter på $ 1,99 / måned. SiteLock-sikkerhed scanner dit websted for skadelig kode (eller noget andet, der ikke gør’t tilhører), og tilbyder automatisk fjernelse af malware som svar.

Find ud af mere

 • Find en komplet oversigt over HostGator’s funktioner og tjenester i vores HostGator anmeldelse
 • Hvis du vil vide mere om dine prisindstillinger, så tjek vores dybdegående HostGator-prisfastsættelse

3

I bevægelse

Bedst til Node.js hjælp og support

Nøglefunktioner

Startpris: $ 29.99 pr. Måned
Penge-tilbage-garanti? Ja: 90 dage
Uptime: 99,97%
Gratis sikkerhedskopier? Ja
Gratis domæne? Ja
Diskplads: Ubegrænset

inmotion vps planer

Det kan være svært at finde pålidelige oplysninger om, hvordan man kommer i gang med Node.js-hosting, og da det hele kommer ned på tilpasset kodning, er der’s ingen definitiv playbook. Mens ingen af ​​de udbydere vi’ve undersøgt har en specifik videnbase kun til node.js hosting, InMotion’s supportteam har sørget for at besvare alle spørgsmål, de får om emnet, med nyttige oplysninger.

Planer og priser

VPS hosting

I bevægelse’s VPS-planer spænder fra $ 22.59-54.99 / måned. Funktioner inkluderet spænder fra:

 • 75-260 GB opbevaring
 • 4-6 TB båndbredde
 • 4-8 GB RAM

I bevægelse’s VPS-planer leveres også med gratis webstedsmigrering og sikker e-mailadgang fra enhver enhed.

Dedikeret hosting

I bevægelse’s dedikerede hosting planer spænder fra $ 115.69-529.49 / måned. At’er et bredere sortiment end de fleste af de udbydere, vi’Jeg dækker, og det betyder, at der’er masser af plads til skalere dit websted op hvis du har brug for det! I bevægelse’Den billigste dedikerede plan inkluderer 500 GB SSD, 6 TB dataoverførsel og 5 gratis IP-adresser.

Sikkerhed

Ud over gratis SSL leverer InMotion dit websted med Secure Shell-adgang og HotLink-beskyttelse. HotLink-beskyttelse blokerer adgang til andre websteder, der hotlink til dit indhold og forhindrer brugere i at stjæle din båndbredde.

DDoS angrebsbeskyttelse leveres også gratis gennem netværkssikkerhedsfirmaet Corero, mens InMotion også understøtter e-mail med Real-Time Spam Filtering.

Find ud af mere

 • Vores InMotion Hosting anmeldelse fortæller dig mere om, hvad denne udbyder har at tilbyde

4

A2 Hosting

Bedst til billig Node.js hosting

Nøglefunktioner

Node.js startpris: $ 3,70 per måned
Money-back-garanti? Ja: når som helst
Uptime: 99,95%
Gratis sikkerhedskopier? Ja
Gratis domæne? Ingen
Diskplads: Ubegrænset

a2 knude js hjemmeside

Da de fleste hostingudbydere kun kan rumme Node.js-hosting på VPS og dedikerede servere, har startpriser indtil nu været typiske for disse typer planer. Men A2 Hosting tilbyder Node.js på to af sine delte planer, hvilket gør det til en mere overkommelig løsning. Når det er sagt, vandt en delt server’t giver dig det samme niveau af kontrol, som en VPS eller en dedikeret server kan.

Planer og priser

Delt hosting

A2 Hosting tilbyder Node.js på to af sine tre delte planer: Swift-planen og Turbo-planen. Swift-planen starter på $ 3,70 / måned og inkluderer ubegrænset SSD-opbevaring, ubegrænset e-mail-konti og ubegrænset websteder.

Turbo-planen starter ved $ 7,03 / måned og inkluderer alt det ovenstående plus forbedret hastighed (dermed “turbo”) og færre brugere på den samme server.

Du har måske bemærket, at funktionerne vi’jeg har diskuteret her ser anderledes ud end de funktioner, som andre Node.js-værter tilbyder – hvor er nævnelserne af RAM og båndbredde? Nå, fordi A2’s Hosting af Node.js udføres på dets delte servere, du får mindre siger nøjagtigt hvor meget ressource der er allokeret specifikt til dit websted. Desværre er dette værdien for pengene udveksling af en delt hostingplan.

Sikkerhed

Hvis sikkerhed er din første prioritet, kan du det’t går galt med A2 Hosting. Dets i huset Evigt sikkerhedsinitiativ går ud over at holde dit websted sikkert og inkluderer:

 • HackScan-beskyttelse
 • Dobbelt hosting firewall
 • Serverhærdning
 • Forstærket DDoS-angrebbeskyttelse

Og al denne support leveres gratis med en A2-hostingplan!

Find ud af mere

Du ved det’er billigt, og du ved det’er sikker. Vores A2 Hosting Review vil fortælle dig alt andet!

5

Hostinger

Bedst til fleksibilitet

Nøglefunktioner

Startpris: $ 3,95 per måned
Penge-tilbage-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,90%
Gratis sikkerhedskopier? Ja: ugentligt
Gratis domæne? Ingen
Diskplads: 20-160 GB

hostinger hjemmeside visning

Hostinger understøtter kun Node.js-hosting på sine VPS-planer, og med seks forskellige VPS-planer at vælge imellem, du’Jeg vil kunne skræddersy din plan til dine specifikke webstedets behov. I stedet for to eller tre muligheder, når det kommer til funktioner’Jeg kan vælge mellem seks forskellige lagrings-, hukommelses- og båndbreddebeløb, som du synes passer. Den eneste ulempe ved denne tilpasning er Hostinger gør det ikke’t tilbyder dedikeret hosting, så hvis du forventer en masse vækst på dit websted’s nær fremtid, så er dette ikke’t den mest skalerbare mulighed.

Planer og priser

VPS hosting

Hostinger’s seks forskellige VPS-planer er mærket med mængden af ​​CPU-strøm (Central Processing Unit), der gives til serveren, som følger:

 • 1 vCPU
 • 2 vCPU
 • 3 vCPU
 • 4 vCPU
 • 6 vCPU
 • 8 vCPU

På disse seks planer spænder funktioner fra:

 • 1-8 GB hukommelse
 • 20-160 GB opbevaring
 • 1.000-8.000 GB båndbredde

Som du kan se, vandt du’t være i fare for at skulle nøjes med en plan med lidt mere eller mindre ressourcer end du har brug for!

Sikkerhed

Hostinger adskiller sig fra sine konkurrenter i det det gør det ikke’t tilbyder et gratis SSL-certifikat om VPS-planer. Du’Jeg skal betale en ekstra omkostning for SSL-sikkerhed, hvilket kan være frustrerende. Men husk, at den gratis SSL, du ser, der tilbydes andre steder, er en meget grundlæggende version, og du’d skal stadig betale ekstra for at få fremskreden SSL-sikkerhed fra næsten enhver udbyder.

Find ud af mere

 • Læs vores Hostinger anmeldelse for mere information

6

DreamHost

Bedst til hosting af VPS Node.js

Nøglefunktioner

Startpris: $ 10,00 per måned
Penge-tilbage-garanti? Ja: 97 dage
Uptime: 99,95%
Gratis sikkerhedskopier? Ja
Gratis domæne? Ja
Diskplads: 30 GB – Ubegrænset

dreamhost startside visning

DreamHost tilbyder Node.js hosting på sin VPS og dedikerede planer. Funktionerne inkluderet på VPS-serverne er mere robuste end de fleste konkurrenter: hver DreamHost VPS-plan tilbyder ubegrænset trafik, hvilket betyder, at DreamHost ikke gør det’t spore båndbredde eller trafik, så du vandt’t behøver at bekymre dig om gebyrer for overskud.

Planer og priser

VPS hosting

DreamHost tilbyder fire forskellige VPS-planer, lige fra $ 10-80 / måned. Bortset fra ubegrænset trafik inkluderer den billigste VPS-plan også:

 • 30 GB SSD-lagerplads
 • 1 GB RAM
 • Ubegrænset e-mail

Hvis du skulle skalere op til Enterprise VPS-planen til $ 80 / måned, du’d få ubegrænset e-mail plus 240 GB SSD-lagerplads og 8 GB RAM.

Dedikeret hosting

DreamHost tilbyder to dedikerede planer: Standard og Forbedret. Standardplanen starter ved $ 149 / måned og inkluderer:

 • 4-core processor
 • 4 GB RAM
 • 1 TB HDD

På den anden side starter den forbedrede plan ved $ 279 / måned og inkluderer:

 • 12-core processor
 • 16 GB RAM
 • 2 TB HDD

Sikkerhed

DreamHost-planer inkluderer det gratis SSL-certifikat, som vi’Vi har forventet, plus følgende gratis funktioner:

 • Fjernelse af malware
 • Domænes privatliv
 • mod_security webapplikations firewall til apache
 • lua-resty-waf-webapplikations firewall til nginx

Webapplikations firewalls filtrerer, overvåger og blokerer trafik til og fra en webapplikation og beskytter din server mod angreb.

Find ud af mere

 • Tjek vores DreamHost-anmeldelse for mere information
 • Læs vores DreamHost-prisfastsættelse for en fordeling af denne udbyder’s omkostninger

7

HostPapa

Bedst til delt Node.js-hosting

Nøglefunktioner

Startpris: $ 3,95 per måned
Penge-tilbage-garanti? Ja: 30 dage
Uptime: 99,90%
Gratis sikkerhedskopier? Ja: ugentligt
Gratis domæne? Ingen
Diskplads: 100 GB – Ubegrænset

hostpapa node js hjemmeside

HostPapa er en af ​​de sjældne udbydere, der tilbyder Node.js-hosting på delte planer. HostPapa har en god balance mellem tilpasning at du har brug for at skrive din egen Node.js-kode og brugervenlighed at du’d forventer fra en delt server.

Planer og priser

Delt hosting

HostPapa tilbyder tre delte planer der er optimeret til Node.js – Starter, Business og Business Pro – som spænder fra $ 3.95-12.95 / måned. Plannavne opsummer perfekt, hvem hver plan er bedst til: begyndere, små virksomheder og mellemstore virksomheder. hvis du’du er vært for et websted til en stor virksomhed eller en e-handelsbutik, dog’Det er bedre at vælge en Node.js-hostingudbyder med VPS og dedikerede muligheder.

Startplanen er billigste til $ 3,95 / måned og inkluderer gratis domæneregistrering, 100 GB SSD-opbevaring og uovervåget båndbredde.

Sikkerhed

HostPapa tilbyder stærk delt hosting på alle tre af sine planer, men det’s ikke før du opgraderer til Business Pro, at du får dine penge’er værd med hensyn til sikkerhed. Mens alle tre delte planer inkluderer DDoS-angrebsforebyggelse, ModSecurity og SSL, the Business Pro-plan tilbyder også:

 • Domænesikkerhedsbeskyttelse
 • Premium WildCard SSL-certifikat
 • SiteLock Detect

hvis du’Jeg vil gerne bruge disse punkttegnede funktioner på de delte planer om Starter eller Business, du’Jeg skal betale ekstra gebyrer.

Find ud af mere

 • Lær mere med vores omfattende HostPapa anmeldelse

Understøtter nogen anden Node.js-hosting?

Efter uger med research, vi’har bestemt, at de udbydere, der er rangeret ovenfor, er de bedste til hosting af Node.js-server. Men der er flere Node.js-hostingudbydere end blot de syv, der er anført her. Et par populære udbydere derude gjorde ikke’t gør det helt skåret – og vi’Jeg forklarer hvorfor.

AWS

aws knude js hosting

Amazon Web Services, eller AWS, er en skyplatform, der er vært på virtuel plads snarere end en fysisk server. For mange mennesker er skyhosting attraktivt, fordi du ikke gør det’t er nødt til at betale for faste mængder ressourcer på købstidspunktet – i stedet skal du kun betale for den lagerplads, du faktisk ender med at bruge.

Når det er sagt, er AWS et datterselskab af Amazon, ikke et født og opdrættet webhostingfirma. Derfor tror vi, at de fleste webstedsejere vil blive bedre taget af med en etableret hosting-udbyder.

Azure

azurblå knude js hosting

Azure er en anden cloud computing-service, denne oprettet af Microsoft. Tjenesten er optimeret til Node.js hosting, med værktøjer som Visual Studio Code til at hjælpe dig med at implementere Node.js kode til Azure.

Azure gjorde ikke’t lave vores liste over de 7 største Node.js hosting-udbydere, for mens det’er fyldt med funktioner, dets brugervenlighed er ikke på niveau med konkurrenterne. For at bruge Azure til Node.js hosting, du’Jeg er også nødt til at blive komfortabel med et væld af andre Microsoft-værktøjer, som hurtigt kan blive en større opgave, end du har forhandlet om.

Node.js ikke hvad du’er på udkig efter?

Tjek vores placering af Bedste PHP-værter i stedet.

Bedste Node.js-hostingudbydere: Endelige tanker

På dette tidspunkt ved du, hvilke Node.js-værter du skal overveje, og hvilke du skal undgå. For at sammenfatte, er dette den placering, vi kom frem til i vores forskning:

7 bedste Node.js hostingudbydere

 1. Bluehost – bedst til dedikeret Node.js-hosting.
 2. HostGator – bedst til nem installation af Node.js.
 3. I bevægelse – bedst til Node.js hjælp og support.
 4. A2 Hosting – bedst til billig Node.js hosting.
 5. Hostinger – bedst til fleksibilitet.
 6. DreamHost – bedst til VPS Node.js hosting.
 7. HostPapa – bedst til delt Node.js-hosting.

Alle disse webværter vil gøre et godt stykke arbejde for dit websted. Men for at vælge den vært, der vil gøre et godt stykke arbejde, skal du overveje, hvad du værdsætter mest. Hvis du har store planer for dit websted og ved, at du’Jeg bliver til sidst nødt til at skalere op, så kan du have tillid til Bluehost’s dedikerede planer. hvis du’ser du efter for at spare så mange penge som muligt derefter A2 Hosting vandt’t bryde banken. Det hele kommer ned til dine prioriteter!

FAQ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me