7 bedste webstedsbyggere til musikere: Vores finjusterede valg

Du’Vi har din lyd, dig’Vi har fået dit look – men hvis du’er musiker i dag’s ultra-digitale verden, det’er kun halve historien. At spikre din live performance er afgørende, men at negle din online tilstedeværelse er lige så kritisk og at have et websted som du’jeg er stolt af er en enorm del af det.


Lad os trods alt’glem ikke, hvor mange enorme kunstnere der er blevet opdaget online – 5 Seconds of Summer, Carly Rae Jepsen og Justin Beiber, for at nævne nogle få. Det lønner sig at få disse ting rigtigt, men det gør det ikke’t betyder, at du skal bruge en formue i processen.

Webstedsbyggerne giver dig mulighed for at oprette fantastiske websteder for lidt penge på meget kort tid uden at gå på kompromis med funktioner. Men ikke alle webstedsbyggere blev skabt lige – og det’s hvor vi kommer ind.

Denne artikel hjælper dig med at sortere legenderne fra det ene hit vidundere og finde den platform der’Jeg arbejder for dig. Vi’Jeg tager dig gennem de syv bedste webstedsbyggere for at få dig bemærket, eller tage dig til næste niveau.

De 7 bedste webstedsbyggere for musikere er:

 1. Wix – Bedste all-round website builder.
 2. Shopify – Bedst til websteder med stort salg.
 3. Squarespace – Bedst til ultra-cool design.
 4. Weebly – Bedst til begivenhedsmusikere.
 5. Bandzoogle – Bedste musikspecifik webstedsbygger.
 6. Musiklim – Bedste gratis musikwebstedbygger.
 7. BandVista – Den nemmeste musikspecifikke webstedsbygger at bruge.

Wix kom på top i vores forskning; dens samlede fleksibilitet gør det til en fantastisk mulighed for industrier af alle typer. Shopify er den mest kraftfulde e-handelsplatform, så den er ideel, hvis du planlægger at sælge en masse merch. Squarespace leverer i mellemtiden prisvindende skabeloner.

Men vi’Vi har vist hver af disse syv af en grund, så lad’s spring direkte ind i deres individuelle anmeldelser.

Bedste webstedsbyggere for musikere: Sammenligning mellem hovedet og hovedet

Her hos Website Builder Expert, vi’er forpligtet til at finde dig den bedste måde at komme online på. At’hvorfor vi udfører omfattende undersøgelser af de bedste webstedsbyggere på markedet; gennemgå funktioner, sammenligne planer og gennemføre en enorm mængde brugertest ved hjælp af mennesker, ligesom dig.

Dette er de syv webstedsbyggere, der tilbyder den bedste oplevelse for både spirende og etablerede musikere. Denne tabel giver et overblik over, hvordan deres funktioner sammenligner – for at se de fulde anmeldelser, læs videre.

BuilderFree plan eller prøve? Annoncefrie planer starter fra (/ måned) Antal skabelonerWixShopifySquarespaceWeeblyBandzoogleMusiklimBandVista
Gratis plan$ 11500+
Gratis prøveperiode (14 dage)$ 2955
Gratis prøveperiode (14 dage)$ 1260+
Gratis plan$ 1250+
Gratis prøveperiode (30 dage)$ 8,29100+
Gratis at brugeGratis10
Gratis prøveperiode (30 dage)$ 9,95100+

Det var en hurtig oversigt over, hvordan de syv bygherrer stables op – nu, lad’s se på hver enkelt mere detaljeret.

1. Wix

Bedste all-round website builder

Bare kig på, hvor godt Wix presterede i vores forskning:

Wix fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Gratis plan tilgængelig
 • Masser af musikspecifikke skabeloner, der tilbydes
 • Meget let at bruge
 • Du kan’t ændre din skabelon, når dit websted bliver live
 • Valget kan føles overvældende

Wix er ganske enkelt den bedste webstedsbygger på markedet i dag.

Det kom helt ud i vores brugertest, og træk-og-slip-funktionen er let for komplette begyndere at få fat på.

Men brugervenlighed gør det bestemt ikke’t kommer på bekostning af funktioner eller design – Wix’s omfattende app-samling betyder, at du kan få det til, at dit websted ser ud og fungerer, lige som du vil have det. Integrer dine sociale medier, tilføj gallerier, og opret en mailingliste – alt sammen med et enkelt klik.

Hvis du vil sælge varer eller albums direkte gennem dit websted, det’er også let nok. Vælg bare Wix eCommerce-plan, der koster $ 20 / måned (når der faktureres årligt).

Wixs 'Band Site' skabelonMed Wix’s ‘Bandsted’ skabelon, kan du integrere spor og videoer direkte på dit websted

Wix er muligvis den bedste webstedsbygger, men det gør det ikke’det betyder det ikke’t finjusteret det’s tilbud til musikere. En hurtig søgning af ‘band’ i skabelonafsnittet trækker en hel række skabeloner designet specifikt med musikartister i tankerne.

Wixs musikerskabelonerBilledledet og påvirkende, Wix’s musikskabeloner tilbyder det perfekte springbræt til nye og etablerede kunstnere

Men alt dette skal koste en rimelig smule, ikke? Forkert!

Wix’s størrelse giver det mulighed for at holde sine priser virkelig lave. Det fungerer på en ‘freemium’ model, så du kan få et sted væk fra jorden uden at bruge en cent – dig’Jeg bliver bare nødt til at opgradere til en betalt plan for at slippe af med Wix-reklamen og den automatiserede ‘wixsite’ i dit domænenavn.

Wix’Den billigste betalte plan, Combo-planen, koster kun $ 11 / måned, når den faktureres årligt. Indstil dit websted gratis, og opgrader derefter, når du’være sikker på, at du’igen tilfreds.

Som du kan se, der’er en masse grunde til at råbe om Wix. Vi tror det’er en fantastisk all-round platform for musikere, der ønsker at lancere deres websted. Men don’t bare tage vores ord for det. Vi talte med Ella, den ene halvdel af den akustiske indiefolk-duo Naz & Ella, for at finde ud af om sin oplevelse af at bruge Wix til at oprette sit bandwebsted.

BRUGSANVISNING: NAZ & ELLA

ella wix brugeranmeldelse bedste musiker hjemmeside bygherrer

Ella’s Wix-websted giver hende mulighed for at administrere koncert-bookinger og dele sin musik med verden.

Ella spiller guitar og synger backing vokal i sit indie-folk band, Naz & Ella. Duoen udfører optrædener i og omkring London, herunder funktioner på pubber og barer samt firmaarrangementer. Ella ville have et sted online, hvor hun kunne reklamere for sin musik, og besluttede at selv oprette et websted, som hun simpelthen ikke gjorde’t har penge til at ansætte en webdesigner.

Q&A med Ella

Hvorfor ville du bygge et websted??

“Vi ønskede at opbygge et websted for at have et centralt sted at vise vores musik, videoer, spille datoer, presse og blog. Inden vi byggede et websted, var det en smerte at skulle sende så mange separate sociale links, men nu sender vi bare vores websted!”

Hvorfor valgte du Wix til at bygge dit websted??

“Vi valgte Wix at opbygge vores websted, som vi havde hørt fra andre musikere i en lignende position som os, at det’s en god, brugervenlig platform til opbygning af et websted. Vi kiggede også på anmeldelser, og Wix lød rigtigt til det, vi ledte efter.”

Hvor nemt var det at bygge din hjemmeside?

“Vi fandt Wix meget let at opbygge vores hjemmeside. Det’er virkelig simpelt og gør en masse af benarbejdet for dig, såsom at levere foruddannede skabeloner og farveskemaer. Også det’er ganske intuitivt, så det gør det ikke’Det tager lang tid at finde ud af, hvordan man bruger det.”

“Hvad jeg mest kan lide ved Wix er den lethed og hastighed, hvor du kan oprette et attraktivt, professionelt udseende websted. Vi’Vi har også brugt deres blog- og e-mail-marketingfunktioner, som virkelig har hjulpet med at sprede ordet om os.”

Var der noget, du fandt udfordrende?

“For det meste er Wix ligetil at bruge, men det enorme udvalg af redigeringsmuligheder kan undertiden føles overvældende. For eksempel tog det mig aldre at finde ud af, hvordan man foretager redigeringer på værktøjslinjen og kom til den rigtige redigeringsfunktion.”

Hvordan har det at have et websted gavnet dit band gavn?

“At have et websted har fået os til at se meget mere professionelle ud, når vi e-mailer folk til at booke shows og har givet os en platform til at dele vores indhold og skabe opmærksomhed om vores musik. Vi’Vi har også fået folk til at komme i kontakt, der har fundet vores websted naturligt gennem Google-søgninger.”

Synes du Wix er god værdi for pengene?

“Wix er god værdi for pengene som det’s relativt lave omkostninger, og vi blev tilbudt en aftale i det første år, hvilket yderligere tvang os til at ønske at bruge det.”

2. Shopify

Bedst til websteder med stort salg

Ikke at forveksle med musik streaming platform ‘Spotify’, Shopify er en e-handelsplatform snarere end en webstedsbygger, men den fungerer på en lignende måde. Se på, hvordan det fungerede mod andre e-handelsplatforme:

Shopify fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Sælg nemt på tværs af flere platforme
 • Fantastisk kundeservice
 • Kan være vanskeligere at få fat i i begyndelsen
 • Opkræver et ekstra transaktionsgebyr på 0,5% – 2%, medmindre du bruger sin egen betalingsgateway, Shopify Payments

Hvis du forventer at sælge en masse merchandise og albums gennem dit websted, anbefaler vi, at du tænker e-handel først. Og hvis du’tænker e-handel først, Shopify er den bedste i branchen.

Nej det’er ikke så let at få fat på oprindeligt som Wix – men Shopify er i sidste ende designet til at gøre salg online så enkelt som muligt. Det’er en kraftfuld e-handelsplatform udstyret med masser af e-handelsspecifikke funktioner for at maksimere salget og minimere din admin-tid.

shopify e-handelsstatistikkerShopifys salgsfunktioner har vist sig at øge e-handelens ydelse.

Shopify’s fremtrædende e-handelsfunktioner inkluderer:

 • Multikanal integration – sælg på Amazon eller via andre kanaler, og administrer alt dit lager gennem Shopify.
 • Forladt gendannelse af vogn – send automatisk opfølgende e-mails til kunder, der forlader dit websted uden at købe varerne i deres indkøbsvogn.
 • 100+ betalingsportaler – så dine kunder kan tjekke, uanset om de foretrækker det.

der’s ingen gratis plan med Shopify, men den tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode, så du kan dyppe tåen i dets e-handel-farvande, før du går helt i gang.

Shopify er bygget til skalering; Shopify Basic koster kun $ 29 / måned, men dette kan rampe op til $ 299 / måned for de travleste onlinebutikker.

Ulempen med at bruge Shopify? Du betaler et lille transaktionsgebyr for hvert salg – med mindre du bruger sin egen betalingsgateway, Shopify Payments. Gebyret er 2% med en ‘Grundlæggende’ planlægning og falder til kun 0,5% med det dyreste ‘Fremskreden’ plan.

3. Firkant

Bedst til ultra-cool design

Squarespace er som det seje barn i skolen – en populær, talentfuld allrounder med de nyeste sneakers:

Squarespace fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Bedst designede skabeloner for enhver webstedsbygger vi’har testet
 • Funktioner i høj kvalitet
 • 24/7 kundesupport
 • Dyrere planer end konkurrenter

Firkant blev lavet til annoncer. Designere, kunstnere og musikere synger alle roser.

Det gør det ikke’t har brugervenligheden af ​​Wix og heller ikke e-handelsstyrken fra Shopify. Det har dog et kurateret udvalg af skabeloner, der unægteligt er slanke.

Squarespace markerer fire af disse skabeloner som perfekte til dem inden for musikbranchen. Mellem dem dækker de alt fra Soundcloud-integration til e-handelsfunktionalitet til salg af albums og merchandise. Grundlæggende, uanset hvilket trin i din musikkarriere du har’igen, Squarespace har du dækket.

Squarespace 'Wav' skabelonSquarespace’s ‘Wav’ skabelon er en minimalistisk musiker’s drøm

Og hvad så’er fangsten? Squarespace er ikke’t lige så intuitivt som andre træk-og-slip-websteder, såsom Wix. Men hold dig med det, og dig’være sikker på at være tilfreds med det, du opretter.

Og hvis du er’t der’er ikke nødvendigt at bekymre dig; Squarespace tilbyder alle kunder en 14-dages gratis prøveperiode uden krav om kreditkort. Hvis du vælger ikke at vælge en betalt plan på dette tidspunkt, tages dit websted simpelthen offline.

Squarespace’s planer er ret overkommelige, men bestemt ikke de laveste omkring. Den billigste er den personlige plan, der kun er $ 12 / måned, når den faktureres årligt, eller $ 16 måned til måned.

Hvis du ønsker e-handelsfunktionalitet som en del af dit Squarespace-websted, skal du’ser igen på $ 26 / måned for den grundlæggende e-handelsplan eller $ 40 / måned for den avancerede plan. Du kan sælge ubegrænsede produkter med begge dele – du får bare ekstra funktioner med avanceret plan.

4. Weebly

Bedst til begivenhedsmusikere

Som du kan se, scorer Weebly ret godt overalt. Læs videre for at se, hvorfor vi synes det’er bedst til bands og artister, der spiller begivenheder:

Weebly fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Bedste SEO-funktioner i enhver webstedsbygger vi’har testet
 • Største udvalg af apps
 • Ikke den mest intuitive bygherre
 • Kan’t gendan websteder selv (dette skal udføres af Weebly-teamet)

Weebly er en anstændig webstedsbygger, der er all-round, men vi synes, det er et særligt godt valg for bands og musikere, der spiller begivenheder, såsom bryllupper og fester.

Hvorfor’er det det, spørger du? Nå, det hele kommer ned på en lille ting, der kaldes Search Engine Optimization (SEO). Dette er dybest set, hvor godt dit websted er ‘optimeret’ der skal læses og kategoriseres – eller ‘gennemgåede’ – af søgemaskiner.

Hvis du spiller begivenheder, du’Jeg kender værdien af ​​mund til mund. Men don’t undervurderer også værdien af ​​Google.

Sagen er, hvis du’når det gælder et bryllupsband i Sacramento, ønsker du, at folk skal kunne finde dig ved at google ‘bryllupsbånd i Sacramento’.

Et stærkt websted med stærk SEO er den bedste chance for at få vist på side en af ​​Google’s søgeresultater – hvilket betyder flere øjne på dit websted, flere ører på din musik og flere bookinger i din kalender.

Weebly's SEO Guidehvis du’ved at bygge et Weebly-websted, skal du sørge for at tjekke dets ultimative guide til SEO for at sikre dig’presser den mest værdi ud af dit websted

Så bortset fra god SEO, hvad’s uheldige bringer til bordet? Faktisk meget. Det har det højeste antal tilgængelige apps fra enhver webstedsbygger, vi testede, og selvom det måske falder lidt ned i brugervenligheden, tilbyder det stor designfleksibilitet og anstændig værdi for pengene. der’er også en gratis plan, der tilbydes, så du nemt kan ‘prøv inden du køber’.

Der er i alt tre betalte planer, der spænder fra $ 6 til $ 26 per måned (faktureres årligt). Selvom den billigste plan kan være fristende, den bedste plan for musikere er faktisk $ 12 per måned Professionel plan. Ledetråden er i navnet – dette er den bedste plan for oprettelse af et brandet, professionelt websted til fremme af en forretning, service (eller band!) Online.

Den professionelle plan er den billigste plan for at fjerne Weebly-annoncer fra dit websted, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til, at vi anbefaler det. Dog leveres det også med et gratis domæne, ubegrænset lagerplads – perfekt til at uploade videoer, fotos og lydklip – samt en forsendelsesberegner for at gøre det nemmere at sælge via dit websted.

hvis du’sælger du en masse merch og ønsker at tjene penge via dit websted, så er Performance Planen din bedste mulighed. Dette leveres med avancerede e-handelsfunktioner, f.eks forladte vogn-e-mails og forsendelsesrabatter, for at hjælpe med at øge dit salg og støtte din butik’s vækst. Det koster $ 26 per måned, men det’er det værd, hvis du’ser alvorligt med at sælge online.

5. Bandzoogle

Bedste båndspecifikke webstedsbygger

Bandzoogle’s mission til ‘give musikere mulighed for at opbygge effektive websteder til deres musik’ kan være inspirerende, men lad’s komme ned i messing tacks: hvordan kan Bandzoogle sammenligne med de mere etablerede websted bygherrer på markedet?

Bandzoogle fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Kommissionsfri e-handel tilgængelig med enhver plan
 • Avanceret analyse for at hjælpe dig med at identificere og udvide din fanbase
 • Rimelig pris
 • Websteder er’t helt på samme standard (visuelt eller teknisk) som større webstedsbyggere, såsom Wix og Squarespace

Bandzoogle er en webstedsbygger bygget af musikere til musikere. Dens rejse begyndte i slutningen af ​​90’erne, da grundlægger og musiker Chris Vinson byggede sit eget websted. Spol frem 20 år, og Bandzoogle betragtes nu som den bedste musikspecifikke bygherre på markedet.

Bandzoogle er en webstedsbygger, der trækkes og slip, hvilket betyder, at alle dens skabeloner kan tilpasses uden behov for at kode noget selv. Det er måske ikke lige så poleret som de store navne som Wix og Squarespace, men det har nogle nyttige funktioner:

 1. 100+ musikskabeloner – Over 100 mobile responsive skabeloner, alle designet med musikere i tankerne.
 2. Integration af sociale medier – Integrer nemt YouTube, SoundCloud og andre sociale medier. Fans kan streame sange eller hele albums direkte fra dit websted.
 3. Kommissionsfri e-handel – Sælg musik, billetter og merchandise via dit websted med 0% provision.
 4. Find din fanbase – Avanceret analyse giver dig mulighed for at finde dine største fans. Detaljerede musikdata viser dig nøjagtigt, hvad de har’hører på, og hvor længe.

Så hvor meget vil alt dette sætte dig tilbage? Den billigste Bandzoogle-plan er Lite-planen, der koster kun $ 8,29 / måned (faktureres årligt). Denne plan indeholder alle de vigtigste funktioner, inklusive e-handel, men du’genoptaget på 10 sider og 10 spor.

Pro-planen er den dyreste og kommer til en meget rimelig $ 16,63 / måned for ubegrænsede sider og spor, og ubegrænsede abonnenter på din adresseliste. Alle planer har en meget generøs 30-dages gratis prøveperiode, så du kan give det et godt stykke før du går i gang.

6. Musiklim

Bedste gratis websted builder til musik

Music Glue er den eneste webstedsbygger på denne liste, der giver dig mulighed for at oprette et websted uden reklame samt dit eget brugerdefinerede domænenavn, helt gratis.

Musiklim fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Ingen gebyr for at bruge Music Lim
 • Alle solgte eller streamede numre tæller med i de digitale og fysiske kort
 • Heftig 10% provision på alt salg

Men som det gamle ordsprog (slags) siger, der’er ikke sådan noget som en gratis musikwebsite-builder – så hvad’s fangsten?

Music Glue giver dig mulighed for at oprette dit websted helt gratis, men tager en 10% provision på alt hvad du sælger. Så hvis du ikke gør det’t tjener nogen penge, heller ikke de – men så snart du gør, de begynder at tjene meget.

Musiklim leveres med nogle praktiske funktioner, herunder avancerede dataværktøjer, og muligheden for at konfigurere forudbestillinger. Al musik, der streames eller sælges via dit websted, tæller også med både de digitale og fysiske diagrammer, hvilket er en stor fordel.

Mange store navne bruger Music Lim: Iron Maiden, Cypress Hill og Goldfrapp for at nævne nogle få. Don’t får os forkert, deres websteder ser godt ud – men vi kan’Det hjælper med at føle, at de måske fortryder deres oprindelige valg af bygherre nu’er blevet ramt af de store provisiongebyrer.

7. BandVista

Den nemmeste musikspecifikke webstedsbygger at bruge

Bandvista er stor værdi, men det’er lidt dateret.

BandVista fordele og ulemper

FordeleUlemper
 • Brugere roser brugervenligheden
 • Planer er god værdi
 • Skabeloner er alle meget ens og ser dateret ud

BandVista har alle de samme værktøjer som andre musikspecifikke websteder, såsom Bandzoogle, og tilbyder endda bedre værdi: dens billigste plan, Silver, koster lidt over en dollar mere end Bandzoogle’s Lite-plan – til $ 9,95 / måned – og for det får du fem gange antallet af numre plus ti gange antallet af abonnenter på nyhedsbrev.

Brugere er hurtige til at rose BandVista’s brugervenlighed, og du kan helt sikkert få et websted op og køre meget hurtigt. Problemet ligger i skabelonvalget; designerne er gammeldags, lidt rodede og alle ret ens.

BandVistas valg af skabelonBandVista’s design don’t gør meget for os. De føler sig bare lidt ‘skolefar danner et rockeband’.

Hvis du kan lide stemningen af ​​dens skabeloner, skal du gå lige foran. Men for os, visuelt set, gør enhver af de andre seks bygherrer på denne liste et bedre stykke arbejde. Første indtryk tæller, og det’hvorfor denne bygherre kommer sidst ind – trods dens positive.

Bedste webstedsbyggere for musikere: resume

Så der har du det: en fløjtestop-tur til de bedste webstedsbyggerne for musikere på markedet i dag. Hvad enten du’re prisbevidst, design-drevet. eller salgsfokuseret, håber vi, at du har fundet den rigtige til dig.

I det mindste håber vi, at denne artikel har bevist, at du ikke gør det’t har brug for at involvere en webdesigner til at oprette et websted til dig’er stolt af: hvis webstedsbyggerne er gode nok til Iron Maiden, de’er god nok for os.

7 bedste webstedsbyggere til musikere: Omfatter

Her’s en hurtig oversigt over webstedsbyggerne vi’har dækket og deres mest solgte point:

 1. Wix – Bedste all-round website builder
 2. Shopify – Bedst til websteder med stort salg
 3. Squarespace – Bedst til ultra-cool design
 4. Weebly – Bedst til begivenhedsmusikere
 5. Bandzoogle – Bedste musikspecifik webstedsbygger
 6. Musiklim – Bedste gratis musikwebstedbygger
 7. BandVista – Den nemmeste musikspecifikke webstedsbygger at bruge

De musikspecifikke platforme vi’har dækket har nogle seje funktioner. Når det er sagt, synes vi stadig, at vores top tre tilbyder de bedste tilbud for musikere; Wix giver dig total fleksibilitet til at lade din kreativitet skinne igennem, Shopify har alt hvad du har brug for for at opskalere dit online salg, og Squarespace har de slankeste skabeloner rundt.

Og hvis du stadig kan’t gøre dit sind op, don’t bekymre dig! Alle webstedsbyggerne på denne liste tilbyder enten en gratis plan eller en gratis prøveperiode. Giv en gang, og skift, hvis den ikke gør det’t føler mig rigtig.

Har du allerede prøvet en af ​​disse webstedsbyggere? Har du et spørgsmål, vi har’t svarede? Fortæl os det i kommentarerne!

Bedste webstedsbyggere til musikere: Ofte stillede spørgsmål

Hvad med WordPress?

WordPress er et superkraftigt indholdsstyringssystem. Hvis du har tid og noget kodningserfaring, er det’er en solid måde at opbygge dit websted på. Men helt ærligt er webstedsbyggere så avancerede i disse dage, at der’er ingen reel fordel ved at bruge WordPress med hensyn til funktioner. Hvis du vil have friheden til at tilpasse, skal du gå med Wix; der’det er ikke noget, du kan’t træk og slip, og du kan endda tilføje din egen kode, hvis det flyder din båd.

Hvilken webstedsbygger er nemmest at bruge?

Wix kom faktisk på toppen i vores brugertest for let brug – se, vi fortalte dig, at det var den bedste allrounder! Hele budskabet er det nogen som helst kan bygge et websted, og i vores erfaring leverer det fuldt ud på dette løfte.

Fundet denne vejledning hjælpsom?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map