9 bedste websidebygere til små virksomheder: Hvilken af ​​dem er det rigtige for dig?

bedste små virksomheder hjemmeside bygherrerAt have et websted er en fantastisk måde at promovere din lille virksomhed og nå ud til flere kunder. Og endnu bedre, takket være træk-og-slip-websitebygere, kan du bygge en i den samme mængde tid, det tager at tilberede en god Thanksgiving-middag. Denne artikel hjælper dig med at bestemme nøjagtigt, hvilken websitebygger til små virksomheder der passer til dig.


Mens der’s nr ‘en størrelse passer alle’ mulighed, vi’Vi har været i stand til at finde de ni bedste webselskabsbyggere af små virksomheder ved at koncentrere vores forskning om følgende nøgleområder, som vi synes er særlig vigtige for et vellykket websted for små virksomheder: brugervenlighed, funktionskvalitet, designfleksibilitet, hjælp og support, som samt værdi for pengene.

Som altid, vi’Vi har også taget vores kundescore i betragtning. For at beregne denne score får vi virkelige brugere til at teste hver builder ved at bruge den til at oprette et websted for små virksomheder ved at følge et kort.

9 bedste webstedsbyggere til små virksomheder

 1. Wix – Bedste all-round website builder til små virksomheder.
 2. Squarespace – Bedst til hurtigt voksende små virksomheder eller startups.
 3. Weebly – god værdi for pengene.
 4. GoDaddy – Bedst til tidsbevidste ejere af små virksomheder.
 5. WordPress.com – Bedst til blogging fokuserede websteder.
 6. Duda – Bedste skabelondesign, men begrænset kreativ frihed.
 7. Slående – Bedst til hjælp og support og til opbygning af flere små websteder.
 8. Site123 – Nemt at bruge.
 9. Jimdo Creator – Enkel, men mangler kvalitetsfunktioner.

Wix er den bedste generelle webstedsbygger til små virksomheder – valget af over 500 brantspecifikke skabeloner kombineret med super nem installation er en vindende kombination. Squarespace har smukke design og stor skalerbarhed, mens Weebly tilbyder uovertruffen værdi for pengene.

Vi’Jeg vil gennemgå hver af disse ni bygherrer mere detaljeret og dække vigtige fordele og ulemper sammen med priser og mere.

Yderligere information

 • Hvis du ved, at du vil opbygge et e-handelswebsted og sælge produkter, så tjek vores 5 Bedste e-handelssoftware artikel, der specifikt vil behandle de bedste bygherrer for at få dig til at sælge online
 • Sammenlign Bedste hjemmeside bygherrer i vores dybdegående gennemgang
 • Bestem, hvilken webstedsbygger der er bedst for din lille virksomhed ved at sammenligne vores top valg side om side i vores Sammenligningskort til webstedsbygger

1

Wix

Bedste webstedbygger, der er all-round til små virksomheder

Wix er vores top webstedsbygger til små virksomheder fordi det’er kraftfuld, enkel at bruge og tilbyder stor allround fleksibilitet, når du opretter dit websted.

Du kan oprette et websted til din lille virksomhed på få timer og komme online virkelig hurtigt og problemfrit.

hvis du’Når du ser efter at opbygge brandmærke online og ønsker at holde tingene enkle, er Wix bestemt bygherren for dig. Wix’s træk-og-slip-funktion betyder du don’t har brug for tekniske eller designfærdigheder at opbygge en professionel og iøjnefaldende webside for små virksomheder.

For og imod# 1# 2
Dens træk-og-slip-bygherre tilbyder fremragende kreativ kontrol uden at skulle vide, hvordan man koderDu kan’t ændre skabeloner, når et websted bliver live. Gendesign skal være fra bunden op
I vores webstedsbygger brugertest Wix var den bygherre folk var mest sandsynligt at anbefaleSelvom et plus for mange, kan den disponible mængde føles overvældende tidligt

Så don’t bekymre dig, hvis kodesprog som HTML lyder som et fremmed sprog for dig. Du vandt’t har brug for at forstå det for at oprette et smukt websted ved hjælp af Wix.

Du er måske bekymret for, at fordi Wix er så enkel at hente og bruge, at alle websteder, der er bygget på det, ser ens ud.

Og du vil opbygge et lille forretningswebsted der’er unik, don’t dig?

Den gode nyhed er, at du får stor frihed med Wix til at opbygge en lille virksomhedswebsted med ægte personlighed, da Wix leverer mere end 500 professionelt designede skabeloner, der dækker alt fra makeupartister til veteranbiler.

Wix fotograferingsskabelonerWixs fantastiske skabeloner giver dig mulighed for at oprette et professionelt websted for små virksomheder uden at bruge penge på en designer

Bare fordi Wix er enkel at bruge ikke’Det betyder, at det tilbyder enkel funktionalitet til online virksomhedsejere. Med Wix kan du:

 • Tilføj kontaktformularer og online reservationsformularer til aftaler (fantastisk, hvis du har det)’re en lille erhvervsdrivende eller kræve bookinger som en tandlæge).
 • Opret og send fakturaer og spor betalinger – med alt dette på ét sted er det nemt at styre din økonomi.
 • Tilføj tilpassede quizzer, undersøgelser og kontaktformularer, så du kan finde ud af, hvad dine kunder synes.
 • Indsæt videobakgrunder (uden at røre kode) for at jazz op dit websted og give det den WOW-faktor.

Wix har en gratis version, men hvis du’er alvorlig med at opbygge en vellykket online forretning’Det er bestemt værd at opgradere til en betalt plan for at drage fordel af premiumfunktionerne. Betalte planer spænder fra $ 13 / måned til $ 49 / måned (faktureres årligt), så det’er let at starte med små og opgradere, som du har brug for.

Når det er sagt, anbefaler vi at springe i det mindste den ubegrænsede plan ($ 17 / måned) fra off, da denne måde du’Jeg kan kræve dine gratis $ 300 i annoncekuponer ($ 100 med Google-annoncer, Bing-annoncer og lokale fortegnelser). Dette gælder kun for websteder, der er nye med betalt reklame, men er en fantastisk måde at dable i disse kanaler uden at bekymre dig om at miste dine egne hårdt tjente kontanter.

En pæn nylig tilføjelse til Wix har været dens ADI-bygherre – stående for kunstig design intelligens. Wix ADI stiller dig spørgsmål om dit websted og genererer et websted baseret på dine svar. Et fuldt udbygget forretningssted kan kun være et kort spørgeskema væk!

Og for de mere teknisk kyndige blandt dig, er der Wix Corvid, som giver dig mulighed for at integrere tilpasset kode på dit Wix-sted. Det’er helt valgfri, men dejligt at se Wix catering til det fulde kvalifikationsspektrum.

Vi kan også godt lide Wix, fordi det giver fantastisk kundesupport. Når du’når du begynder at bygge et websted til din lille virksomhed, kan enhver hjælp, du får, gøre en reel forskel (vi ved ud fra vores egen erfaring med at opbygge websteder til små virksomheder).

Der er hjælpeknapper overalt på Wix-webstedet, så hvis du gør det’hvis du har problemer med at opbygge et specifikt afsnit på dit websted, kan du klikke på knappen og finde et specifikt svar på dit spørgsmål. Dette er fantastisk, fordi det fjerner meget af frustrationen, når du opretter din online forretning og giver dig mulighed for selv at arbejde igennem enhver vejspærring.

Wix App Market har nu over 200 apps og tjenester, dækker alt fra SEO-tip, der hjælper dit websted med at blive fundet online til e-mail-værktøjer, der udvider din brugerbase. De seneste tilføjelser, vi kan lide, inkluderer Wix Video, som giver dig mulighed for at tilføje video med et tilpasset logo til din platform, og en opdatering til Wix SEO Wiz, der giver dig mulighed for at indeksere dit websted på Google, så relevante søgere (potentielle kunder) finder dit websted.

Mens Wix’s forskellige skabeloner er stor, du kan’t anvende en anden skabelon, når du først har gjort det’har valgt en. Dette kan være frustrerende at skifte skabeloner dig’Jeg skal indsætte alt dit indhold igen. Så sørg for at vælge den rigtige skabelon første gang!

Mens vi’d anbefaler en ren e-handelsbuilder som Shopify, hvis du’når det drejer sig om at sælge produkter på dit forretningswebsted, har Wix fuldt udstyrede e-handelsværktøjer, der er værd at udforske, hvis du’er allerede Wix-fan og søger at udvikle dit e-handel tilbud.

Som du kan se, der’s masser af grunde til, at Wix er vores # 1 anbefalede webstedsbygger til små virksomheder. Men don’t bare tage vores ord for det. Vi talte med Sara, grundlægger af Cloud Nine Knits, for at finde ud af om hendes oplevelse af at bruge Wix til at opbygge sin lille virksomhedswebsted.

BRUGSANVISNING: CLOUD NINE STRIK

wix brugeranmeldelse sara headshot

Sara’s Wix-websted giver hende mulighed for at administrere bookinger og tage salg for hendes strikeforretning.

Inspireret af sin lidenskab for strikning startede Sara sin lille virksomhed, Cloud Nine Knits, for at lære folk overalt i England, hvordan man hækler og armstrikker ved hjælp af kæmpe garn. Sara oprettede sin hjemmeside, fordi hun havde brug for et sted online, hvor hun kunne administrere bookinger til sine workshops, samt sælge et lille udvalg af håndlavede strikkede produkter.

Q&A med Sara

Hvordan besluttede du, at Wix var den rigtige webstedsbygger for dig?

“Efter at have kæmpet med en anden webstedsbygger i fortiden og følelsen begrænset af dens skabeloner, vendte jeg mig til Wix på grund af dens påstand om enkelhed. Jeg elskede øjeblikkeligt Wix Editor, som gav mig professionelle resultater med nul kodning viden.”

Hvor nemt var det at bygge din hjemmeside?

“Jeg fandt Wix super intuitiv. Jeg valgte at have lidt designfrihed ved hjælp af Wix Editor (snarere end at bruge en skabelon), og træk og slip-funktionerne gjorde det så enkelt at begynde at bygge siderne ud. Jeg elskede hvordan jeg kunne skifte mellem layout og designfunktioner og se dem opdatere på skærmen, indtil jeg til sidst valgte den, jeg kunne lide bedst. Wix-apps gjorde processen med at tilføje øjeblikkelig funktionalitet til mit websted også en leg.”

“Jeg kan varmt anbefale Wix til alle små virksomhedsejere, jeg møder, for dets brugervenlighed, centraliserede forretningsfunktioner og for at gøre det nemt at kunne styre det hele fra min telefon.”

Hvor lang tid tog det at bygge dit websted?

“Det tog et par timer at få hovedsiderne, som jeg ville have dem. Det var den lette del. Derefter tog det et par dage mere med at finpusse og omskrive mit eget indhold – at være perfektionist kan være tidskrævende!”

Hvad’er en forbedring dig’d lave til Wix?

“jeg’d elsker at være lidt mere funktionalitet i reservationssystemet: for eksempel at kunne give mine kunder specifikke muligheder, såsom at lade dem vælge deres garnfarve fra en liste over muligheder forud for værkstedet.”

Hvordan har det at have et websted gavnet din virksomhed?

“Det er det centrale knudepunkt for min virksomhed. jeg’d være tabt uden det og min virksomhed langt mindre en succes! Jeg bruger det til at tage alle bookinger, sælge produkter, styre mit kundefællesskab, dele videotutorials, sende fakturaer og styre betalinger, køre e-mail-marketingkampagner og spore besøgende på webstedet i realtid. Og den mest vidunderlige del er, at jeg gør det hele for det meste fra Wix-appen på min telefon, uanset hvor jeg er.”

Andre nyttige guider

 • Wix Review – for et dybtgående kig på Wix
 • Wix Pricing Review – hvilken plan der passer dig?
 • Wix eCommerce Review – skal du sælge online med Wix?
 • Sådan bruges Wix – vores nemme trin-for-trin-guide til oprettelse af et Wix-websted
 • Wix vs Weebly vs Squarespace – sammenlign vores top tre webstedsbyggere

2

Squarespace

Bedst til hurtigt voksende små virksomheder eller startups

Lille virksomhed med store planer? Squarespace er et solidt valg.

Squarespace er måske ikke lige så ligetil at bruge som Wix (den ultimative drag and drop builder) eller en e-handelsspecialist (Shopify og BigCommerce), men dens smukt designede skabeloner og fænomenale billedkvalitet gør det til et rigtig unikt tilbud.

For og imod# 1# 2
Squarespace’s SEO-funktioner er virkelig stærke – perfekte, hvis du’ser tilbage for at få dit websted fundet i søgeresultaterneIkke så let at bruge som nogle af alternativerne. hvis du’er komfortabel med dig’Jeg har det godt, men hvis du’ikke Wix, Weebly eller GoDaddy ville tjene dig bedre
Integration på sociale medier er fremragende. Du’Jeg vil ønske at få verden ud af din virksomhed, og en problemfri tilstedeværelse på sociale medier gør det meget lettereIngen app store – dig’re stole på indbyggede funktioner (som er meget gode), men vandt’t være i stand til at tilpasse funktionalitet meget ud over dette

Squarespace’s SEO-funktioner er virkelig stærke. Hvis domineringen af ​​SERP (søgemaskinens resultatside) er højt på din dagsorden – og for de fleste små virksomheder, skal det være – så er det’s bestemt et solidt fundament for succes. Vi’har gået i masser af detaljer om nøjagtigt, hvad der gør det godt – og hvordan man bruger det til sit fulde potentiale – i vores Squarespace SEO-gennemgang, så se efter for mere info.

Squarespace’s skabeloner er poleret, og deres rene linjer afgiver en rigtig professionel stemning. Med Squarespace’s billeder, kan kunder zoome ind på produkter og kontrollere detaljerne tæt på (perfekt hvis du har det)’reklamerer for et produkt som træner). Hurtig visning giver brugerne mulighed for at læse produktet’s oplysninger og tilføj dem til deres indkøbsvogn. Dette er godt, fordi du’gør det så enkelt som muligt for en kunde at købe.

Squarespace er langt mere end et smukt ansigt, og det’er også overraskende billig.

hvis du’du ikke ønsker at sælge produkter online, dig’Vi har valgt valget af Personlig plan ($ 12 / måned) eller den Forretningsplan til $ 18 / måned (begge faktureres årligt). Ingen overraskelse hvilken vi’d anbefaler til en virksomhed her – du får en masse mere analytiske og markedsføringsfunktioner med forretningsplanen, så indsigterne er værd at de ekstra $ 6 om måneden.

Du kan faktisk også sælge på forretningsplanen, men hvis du gør det’er primært en e-handelsvirksomhed vi’d vil bestemt anbefale at gå i det mindste Grundlæggende handelsplan ($ 26 / måned, faktureres årligt). Igen ved at betale lidt mere låser du op for en hel masse værdifulde, e-handelsspecifikke funktioner – i dette tilfælde integrerer regnskab og etiketudskrivning, blandt andre.

Gå videre til Squarespace’s pris side for mere info om hvad’er inkluderet i hver plan, og husk, at du kan prøve enhver plan gratis i 14 dage. Webstedsbyggerekspertlæsere kan også få 10% rabat på betalte planer med vores eksklusive tilbudskode.

Mere end nogen anden builder kan du få dit websted til små virksomheder til at se ud’er blevet professionelt designet uden at skulle mugge med nogen kode selv. Layoutfunktioner som Cover Pages – enkelt rulle sider – kan virkelig få dit websted til små virksomheder til at skille sig ud fra mængden.

Du kan installere flere skabeloner på et enkelt websted og arbejde på flere designs samtidig.

Squarespace fotograferingsskabelonerSquarespace’s række smukke skabeloner betyder, at du kan wow dine kunder uden at kende nogen kode eller ansætte en professionel designer

Squarespace tilbyder også fremragende faciliteter til at oprette en blog, der understøtter dit websted (en strålende måde at tilføje personlighed til din virksomhed og fylde dit websted med virkelig unikt indhold) og kommer med nogle virkelig top-skuffefunktioner:

 • Mobil responsive skabeloner – indholdet ændres automatisk til størrelse, så dit websted ser godt ud, uanset hvilken enhed din kunde bruger.
 • Stort udvalg af stylingmuligheder – med Squarespace dig’kan du virkelig stemme dit mærke på dit websted ved nemt at tilpasse dit design, fra skrifttyper og farver helt ned til sidebarens bredde og baggrundsbilleder. Det’er også meget simpelt at skifte dine forside-skabeloner, når du føler, at dit websted har brug for en opdatering.
 • Fantastisk kontrol på stedet – du kan tilføje funktioner som en annonceringslinje (fantastisk, hvis du gør det)’Vi har f.eks. fået et nyt produkt) og en mobiloplysningsbjælke, der strømline dit websted for besøgende på en mobil og viser en genvejsmenu med nøgleinformation som kontaktoplysninger og åbningstider.
 • Opret forbindelse socialt – du kan integrere dit Squarespace-sted med en række sociale medier-platforme og endda trække indhold fra bestemte platforme lige ind på din side.

Imidlertid, Squarespace er ikke’t så intuitiv som Wix og kan føles restriktiv – det’er bare ikke så tilpasselig og tager længere tid at komme op med hastigheden. Ændringer på dit websted tager længere tid og Squarespace’s skabeloner er mere begrænset end vores andre anbefalede bygherrer. hvis du’er ikke en designer, Squarespace’s stilredaktør kan være et vanskeligt værktøj at få fat på.

Andre nyttige guider

 • Squarespace Review – for en detaljeret gennemgang af Squarespace
 • Squarespace-prisfastsættelse – for en dybtgående fordeling af Squarespace’s prisplaner
 • Squarespace-tilbudskode – få 10% rabat på enhver Squarespace-plan med vores eksklusive rabatkode
 • Squarespace E-handel Review – find ud af, hvordan vi vurderer Squarespace for e-handel
 • Sådan bruges Squarespace – vores enkle ni-trins guide til oprettelse af et Squarespace-websted
 • Wix vs Squarespace – hvilket skulle du vælge?

3

Weebly

Stor værdi for pengene

Weebly er bedst til dig’du leder efter den enkleste rute til at få din lille virksomhed online, og don’Jeg har brug for et fancy sted, der er fyldt med funktioner – det’er et godt værktøj til at få din online forretning fra jorden for meget få penge (planerne starter på kun $ 6 / måned, betalt årligt).

Det’er også meget let at foretage ændringer i billeder og kopiere. Du kan virkelig bygge en anstændig udseende butik på Weebly mellem morgenmad og frokost – faktisk sandsynligvis mellem brunch og frokost, hvis det var acceptabelt at have begge.

For og imod# 1# 2
Scorer super godt for pengene / pengene (4.1 / 5).Du kan’t gendan websteder selv. Hvis du skifter mening på et slettet websted, har du brug for hjælp fra Weebly-teamet
Weebly har et enormt antal apps. Hvad dit websted kan og kan’Det er effektivt op til digAppsne er fantastiske, men du har brug for en premium plan for at få adgang til de fleste af dem

Weebly’s betalte planer kommer mærkbart billigere end større konkurrenter, hvilket betyder dig’Jeg får virkelig dine penge’er værd ved at opgradere ud over de gratis eller grundlæggende betalte planer.

På den gratis plan, dig’Jeg bliver bundet til et Weebly.com-underdomæne (navnet på dit websted, der vises i en browser’s søgefelt, for eksempel cooltrainers.weebly.com). Så som altid, hvis du ønsker at opbygge et professionelt udseende lille forretningssted, anbefaler vi, at du tilmelder dig en af ​​Weebly’er meget rimelige betalte planer. Disse spænder fra den $ 6 / måned personlige plan til den $ 26 / måned præstationsplan, med den professionelle plan ($ 12) der sidder i mellem. Vi anbefaler, at vi springer til Performance-planen, fordi den giver et væld af e-handelsfunktioner, som ethvert vellykket forretningssted har brug for før snarere end senere. For eksempel er dette den eneste Weebly-plan, som du kan acceptere betalinger via PayPal, som er den foretrukne betalingsmetode for mange kunder. Performance-planen giver dig også adgang til avanceret e-handel-indsigt for at hæve din butik.

Men lad’s komme tilbage til, hvor let Weebly er at bruge – med andre ord, meget let.

Tilpasselige, foruddesignede layouts, der er fokuseret på bestemte brancher, betyder det’det er virkelig nemt at dykke ind og begynde at opbygge dit websted for små virksomheder. I Weebly’s redigeringstilstand, hvordan du ser dit websted er, hvordan det vises live. Dette sparer tid, mens du ikke gør det’t er nødt til at fortsætte med at skifte fra redigeringstilstand til preview-tilstand.

Weebly forretningstemaerWebstedsbyggere giver dig mulighed for at oprette gode hjemmesider til din lille virksomhed med førsteklasses navigationsbjælker

Alt dette gør Weebly til en god pasform til små virksomheder, der måske ikke gør det’t har brug for fancy funktionalitet og er bare på udkig efter at vise produkter eller tjenester på en klar, enkel og overkommelig måde.

Weebly er temmelig stærk på lyd og video, og muligheden for at tilføje HD-video til Pro-planen betyder, at du kan tilføje et ægte strejf af glamour til dit websted. Det’forbedrer sig konstant – men hænger stadig mærkbart efter konkurrenter som Wix og Squarespace med hensyn til begge funktioner og designkvalitet / variation (Weebly har f.eks. 40 skabeloner – Wix har over 500).

Hvis du har lidt viden om HTML og CSS (Cascading Style Sheets – bruges til at formatere layoutet af websider, for eksempel tabelstørrelser og tekststilarter), eller kender nogen der kan hjælpe, giver Weebly dig adgang til kodeditoren, hvilket betyder, at du kan kløe og foretage ændringer, der giver dit websted en virkelig unik fornemmelse.

Andre nyttige guider

 • Weebly Review – 12 vigtige ting, du har brug for at vide om Weebly
 • Weebly Pricing Review – er planerne virkelig det værd?
 • Weebly e-handelsanmeldelse – et detaljeret kig på Weebly’s online salgsværktøjer
 • Sådan bruges Weebly – en let at følge guide til opbygning af et Weebly-websted
 • Weebly vs Squarespace – find ud af, hvilken der er bedst for dig

4

Kom så far

Bedst til tidsbevidste ejere af små virksomheder

GoDaddy er fremragende til at få et lille forretningswebsted live hurtigt. Builderen er nem at bruge og simpelthen præsenteret, og hvad den mangler i stil udgør den med bekvemmelighed. Det’er det hurtigste produkt til opbygning af et websted, så det’er meget praktisk for dem, der er kort til tiden.

For og imod# 1# 2
Superb, hvis du vil have et fuldt funktionelt forretningswebsted live hurtigt.Ikke den bedste pasform til mere kunstneriske industrier. GoDaddy er en temmelig lige kanterbygger.
Tilbyder avanceret e-handelsfunktionalitet, så du kan tilføje op til 5.000 produkter og tilpasse forsendelsesmuligheder lige i byggeren.

Dens skabelonvalg er fremragende, og hvis du skifter mellem dem, formateres webstedet automatisk igen. Dette er en super nyttig funktion, noget der virkelig adskiller GoDaddy fra en bygmester som Wix.

GoDaddy skabeloner til små virksomhederI stedet for at jonglere med fem forskellige abonnementer på fem forskellige tjenester, er en stor tegning af GoDaddy at det gør lidt af alt.

Træk-og-slip-bygherren er struktureret og let at bruge, selvom den mangler glansen af ​​mere stilfulde bygherrer. hvis du’er ikke en kreativ type, GoDaddy’s kunstig intelligens (ADI) kan generere et helt websted for dig efter dig’Vi har besvaret et par spørgsmål.

GoDaddy har for nylig intensiveret sine e-handelsfunktioner og styringsværktøjer. Du kan tilføje op til 5.000 produkter til din beholdning, og forsendelsesmetoder er indbygget. Der er masser af betalingsmuligheder (kreditkort og PayPal inkluderet, selvfølgelig).

Det er dog stadig rimeligt. Den billigste plan (den grundlæggende plan) koster kun $ 10 / måned (faktureres årligt). I den anden ende af skalaen sætter E-handelsplanen dig tilbage $ 25 / måned (faktureres årligt), og der er to planer, der sidder i midten. Alle planer har en meget generøs gratis prøveperiode på en måned.

I stedet for at jonglere med fem forskellige abonnementer på fem forskellige tjenester, er et stort træk af GoDaddy at det gør lidt af alt. Du kan sørge for domæneregistrering, webhosting og webstedsopbygning alt sammen ét sted.

Det er nemt at komme online med GoDaddy, men det’s noget begrænsende i forhold til bygherrer som Wix og Squarespace. For at få din lille virksomhed online hurtigt og nemt derimod’s få bedre platforme til rådighed.

Andre nyttige guider

 • GoDaddy Website Builder Review – få de fulde detaljer om GoDaddy’s webstedsbygger
 • GoDaddy E-handel Review – er det det rigtige valg til at sælge online?
 • Sådan bygger du et websted på GoDaddy – vores nemme, trinvise guide til at komme i gang
 • Wix vs GoDaddy – en dybdegående sammenligning af to populære webstedsbyggere

5

WordPress.com

Bedst til blogging fokuserede websteder

WordPress.com er meget ‘alt om bloggen’. Hvis din virksomhed er stærkt afhængig af blogging – eller faktisk er en blog – så er du det’Vi har slået guld med denne bygmester. Men for alt andet’Jeg finder det sandsynligvis for begrænsende.

For og imod# 1# 2
Leveres med fremragende indbygget blogværktøj og funktionerMeget begrænset for alt, hvad der ikke er’t en blog – tænk over stive skabeloner, frustrerende funktioner og en forældet backend
Super billige priser – betalte WordPress.com-planer starter på kun $ 5 pr. Måned (faktureres årligt)For at udføre mere end den mest basale tilpasning, dig’Jeg har brug for noget kodningskendskab

WordPress.com er bygget til blogging, og det kan vi virkelig’t understrege det nok. Hvis din lille virksomhed er blogbaseret, skal du være klar til en masse super nyttige funktioner, såsom kommentarer, tags, likes, kategorier og dine indlæg, der skal vises i bloggen ‘Læser’ for tilmeldte læsere at se i deres feed.

Hvis din virksomhed ikke er en blog, dog du’Jeg har en hård tid på det. Men hej, don’t bare tage vores ord for det – som en del af vores brugertest gav vi deltagerne en time til at oprette et websted til fiktiv forretning ‘Shore Coffee House’ til en kort orientering og bad dem give os deres tanker.

En særlig frustreret deltager ved hjælp af WordPress.com sagde:

“Jeg hadede det, jeg hadede det virkelig. Det er virkelig ikke’t overhovedet min kop te.”

Og de andre deltagere blev’heller ikke særlig gratis – de fandt ud af, at tingene bare blev’t intuitivt, og det gjorde de ikke’t gøre hvor som helst i nærheden af ​​lige så store fremskridt i timen som de’d forventet. Det’det er ikke overraskende, at WordPress.com stort set bombede, når det kom til kundernes score, hvilket fik det (fælles) laveste mærke for enhver testet bygherre (3.5 / 5). Det scorede også kun 2,4 / 5 for designfleksibilitet; det’er svært at gøre WordPress.com skabeloner til dine egne.

Så hvis man blogger til side, har WordPress.com nogen indløsende egenskaber? Dets overkommelige pris er bestemt et enormt plus – der’s en gratis plan tilgængelig, og betalte dem, der starter ved kun $ 5 per måned (faktureres årligt). Den billigste plan – the ‘Personlig’ plan – leveres også med et brugerdefineret domæne og live chat support. At’er en god smule for din sorteper.

hvis du’når du er tålmodig, og helst have en smule kodningskendskab, kan du bestemt få WordPress.com til at fungere for dit forretningssted – dig’er bare ikke at gøre det let på dig selv på ingen måde.

Andre nyttige guider

 • WordPress.com-gennemgang – find ind og outs for denne bloggbuilder
 • WordPress.com vs WordPress.org – forstå forskellen mellem WordPress platforme
 • Bedste blogplatforme – hvis du har brug for en blog, skal du vælge fra denne liste

6

Duda

Bedste skabelondesign, men begrænset kreativ frihed

Duda optræder som en webstedsbygger for webdesignere, men don’l Lad dette afskrække dig. Det’er faktisk superenkelt at oprette et enkelt sted til din virksomhed, og den billigste plan koster bare $ 14 / måned.

For og imod# 1# 2
Over 90 veldesignede skabeloner at vælge imellemIkke den bedste mulighed med hensyn til SEO support
Mulighed for at oprette personlige brugerrejser, selv med den billigste planTilpasningsmuligheder er temmelig begrænsede – ikke gode for dem, der ønsker en masse kreativ frihed

Så hvad kan vi fortælle dig om Duda? For det første er skabelonerne gode. Ligesom virkelig godt. Ja, de don’Alle har det moderne, minimalistiske look, som du får med Squarespace, men de føles rigtige på en eller anden måde – som de websteder, du med glæde bruger hver dag til hverdagslige virksomheder.

At’hvorfor Duda kommer ud for design til små virksomheder websteder med en score på 4,6 / 5, mens Squarespace stadig er det øverste sted for portefølje eller fotograferingswebsteder – dybest set alt det,’s superbillede-ledet.

Men den bit, der får os mest begejstret for Duda? Personlig. Bruger. Journeys.

Så Duda tilbyder i øjeblikket to planer – en kl $ 14 / måned for bygning af et sted og et til $ 74 / måned for agenturer. Og selv på dens billigste plan kan du ændre den måde, brugere ser dit websted, afhængigt af forskellige faktorer.

For eksempel, hvis nogen besøger dit websted for første gang, kan du vælge at vise en video om dine tjenester. Og hvis nogen besøger dit websted fra et sted i nærheden, kan du tilføje en knap for at ringe til dig. Dette er virkelig smarte ting til en webstedsbygger, og det er let for enhver at konfigurere – bare klik ‘Tilpas’ ned til højre på dit hovedpanel, vælg derefter a ‘Herske’. Det er også her du kan oprette pop-ups og bannerannoncer.

Så hvor falder Duda ned? For det første er SEO-supporten ikke’t virkelig der. hvis du’er afhængige af at blive fundet i Google’s søgeresultater, dig’Jeg bliver nødt til at læse de grundlæggende SEO-tip, der hjælper dig med at komme dit – du gør det ikke’t få de spørgsmål og vejledninger, du gør med nogle andre bygherrer. Og for det andet, mens designerne er fantastiske, er der ikke’t masser af muligheder for tilpasning. Nogle mennesker kan lide denne tilgang, men hvis du’igen efter et kreativt projekt, kan dette føles måske for begrænsende.

Andre nyttige guider

 • Duda Review – få fuld nedtrapning på Duda, inklusive alle dens fordele og ulemper

7

Påfaldende

Bedst til hjælp og support og til opbygning af flere små websteder

Slående scorer temmelig godt overalt – vores brugere kunne lide det så meget som mere populære bygherrer, herunder Squarespace og GoDaddy – men selvom det’s god værdi, det har nogle alvorlige ulemper.

For og imod# 1# 2
Hjælpsom, proaktiv supportteamDu kan kun oprette sider med en side, hvilket betyder det’er ikke en skalerbar løsning
Du kan oprette to steder på den billigste $ 8 / måned-plan og sælge op til fem produkterMangler funktionskvaliteten og dybden af ​​bygherrer, der er højere på denne liste

Lade’s starter med hvad vi kan lide ved Slående. Først op: Lykkeembedsmænd. Ja, du hørte det rigtigt.

Ikke kun tager slående kronen hjem til det mest navngivne supportteam, men det kan også prale af det mest aktive. På forskellige punkter i hele din webstedsrejse dukker der op en lille chatboks, der inviterer dig til at tale med din lykkeombud – en mulighed der’er tilgængelig 24/7. Der er også alle mulige nyttige vejledningsvideoer på Slående’s site. Det’det er ikke underligt, at det scorede en imponerende 4,5 / 5!

Påfaldende’s planer er meget rimelige. En gratis plan er tilgængelig, men som altid anbefaler vi, at du går Premium til det professionelle look. Premium-planer spænder fra $ 8 – $ 49 pr. Måned (faktureres årligt), og du kan prøve alle planer gratis i 14 dage.

På den billigste betalte plan ( ‘Limited’ plan), kan du bygge to websteder, sælge op til fem produkter og pakke et gratis domænenavn for det første år – se, vi fortalte dig det’er overkommelig!

Så hvordan er det’er nede på sjette plads? Det vigtigste problem for os er, at det kun på markant måde kan du oprette websteder med én side. Navigationen kører ned ad siden eller på tværs af toppen, bare fører dig til sektioner længere nede på den oprindelige side. At’Det er fint, hvis du bare har brug for at præsentere en oversigt – Om os, portefølje, kontakt os – men hvis du virkelig ønsker at udvikle dit websted, begynder den ene side at blive meget lang. Det’s troede, at den gennemsnitlige person ruller rundt 22,7 meter på deres telefon hver dag – men de vandt sandsynligvis’t være for begejstret, hvis dit websted er ansvarlig for hovedparten af ​​det.

En-sides websteder betyder, at blogs og produktkategorier også er ude af spørgsmålet. Så selvom Slående er meget rimeligt prissat, er det’er faktisk ikke stor værdi – at score kun 3,5 / 5 i vores forskning.

Så hvis du har brug for at vise en ‘smag’ af et eller to projekter, du har på farten, er Slående et sikkert og superbilligt valg. hvis du’igen efter noget, der er lidt mere skalerbart, skal du se på indstillinger længere op på listen.

Andre nyttige guider

 • Strikingly Review – en detaljeret gennemgang af Strikingly’s funktioner, priser og mere

8

Site123

Nemt at bruge

Lade’forestille mig, at De dårlige mænd en nat kom og krævede, at du straks byggede dem en forretningswebsted – ‘med det samme, ellers!’ I dette skræmmende scenario kan Site123 muligvis bare være dig som bygherre’d rækkevidde.

For og imod# 1# 2
Designassisteret tilgang gør dette til en super hurtig og nem byggeri at brugeDesign ser dateret ud
Fantastisk ekspert supportteam tilgængeligt via live chatHvis du vil have mere end et grundlæggende websted, begynder det at blive vist ret hurtigt

Hvorfor skulle vi vælge Site123 for at komme os ud af dette særligt nichestopp? Fordi det’er fantastisk til at få et websted live meget let og forholdsvis hurtigt – så længe du er’er ikke for dyrebar ved slutresultatet. Site123 har også et fantastisk lille supportteam tilgængeligt via live chat.

Men selvom Site123 muligvis er superhurtig at konfigurere, kan du det’Jeg benægter, at slutresultatet ser superdateret ud. Site123 scorer også dårligt for funktioner, der kommer på sidstepladsen med 2,6 / 5. Så selvom den tilbyder en gratis plan – med den eneste betalte plan, der koster kun $ 10,80 pr. Måned, er dens værdi for pengene-score virkelig dårlig, og kommer igen på sidste plads.

En af vores brugere ramte virkelig neglen på hovedet med deres feedback:

“Det’Det er ok, men hvis du vil have mere end et grundlæggende websted, begynder det at blive vist ret hurtigt.”

Så medmindre du’er super usikker på alle ting online – eller er i et næste niveau rush – vi’d anbefaler, at du vælger en anden brugervenlig webstedsbygger, såsom Wix, GoDaddy eller Duda.

Andre nyttige guider

 • SITE123 Review – lær alt om denne builder i vores fulde anmeldelse

9

Jimdo Creator

Enkelt, men mangler kvalitetsfunktioner

hvis du’har læst hele denne artikel (tak for at du holder dig sammen med os!), så du’Jeg har sandsynligvis bemærket, at bygherrer til små virksomheder nederst på vores liste bliver enklere – men ikke nødvendigvis til det bedre. Jimdo er en sådan sådan bygherre.

For og imod# 1# 2
Med en gratis plan til rådighed og betalte planer, der starter på kun $ 9 / måned (faktureres årligt), scorede Jimdo rimeligt godt for værdien for pengene (3,2 / 5)Begrænset hjælp og support – begrænset af din plan og kun tilgængelig via e-mail
Besværet med at redigere og arrangere elementer, og generelt mangler god funktionsdybde

Don’t misforstå os, Jimdo er langt bedre end mange webstedsbyggere på markedet – og vi burde vide, vi’Vi har prøvet over 50 af dem – men det’er værre end de andre otte på denne liste.

Jimdo er meget enkel, ja – men i en verden af ​​webstedsbyggerne i dag, det’er ikke længere noget specielt. De store spillere udvikler sig konstant for at forbedre deres brugervenlighed og dybde af funktioner, mens tjenester som Jimdo Creator bliver tilbage.

Når det holdes op til vores kriterier for byggevirksomhed for små virksomheder, scorede det især dårligt for designfleksibilitet. Det’er enkle at tilføje elementer – men hvis du prøver at redigere dem efter din smag, du’Jeg finder processen meget frustrerende. Det ser godt ud, men du’Vi har meget lidt kontrol.

Hjælp og support var et andet mærkbart lavpunkt, og Jimdo scorede kun 1,7 / 5 på dette område. Med den dyreste plan, du’re garanteret et svar på under en time. For dem med en billigere plan, dog dig’ser på 1-2 arbejdsdage – ikke ideelt, hvis du har et alvorligt problem. Al hjælp og support gøres også via e-mail, som i sig selv føles meget mindre hjælpsom (og moderne) end den live chat-funktion, som de fleste bygherrer nu foretrækker.

Jimdo har dog nogle forløsende egenskaber. Det holdt rimeligt godt i sektionen værdi for pengene og scorede 3,2 / 5. der’s en gratis plan såvel som betalte planer, der spænder fra startplanen på kun $ 9 / måned, til den ubegrænsede plan til $ 39 / måned (alle priser faktureres årligt). Så selvom det har sine begrænsninger, tilbyder det en af ​​de billigste betalte planer.

Alt i alt er Jimdo Creator ikke’t helt der endnu, men det’er på vej. Og der’det er ingen skade ved at starte med den gratis plan for at se, hvordan du går videre med det – du kan nemt opgradere på et senere tidspunkt, hvis du kan lide fornemmelsen af ​​det, eller skifte til en anden bygmester, hvis du ikke’t.

Andre nyttige guider

 • Jimdo Review – find ud af mere og se om Jimdo er det rigtige for dig
 • Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo – den ultimative sammenligning

Sådan vælger du en webstedsbygger til små virksomheder

Før du dykker ind og begynder at opbygge din hjemmeside, er det’er vigtigt at finde ud af, hvad der er vigtigt for din lille virksomhed.

Webstedsbyggere er perfekte til kunstnere, kaffebarsejere, ejere af e-handelssteder, fotografer, forfattere, kunstforhandlere, restauranter, bryllupsplanlæggere, gartnere, elektrikere, blikkenslagere – listen er uendelig.

Men en blikkenslager, for eksempel, vil have meget forskellige behov end en bryllupsfotograf.

Den ene har brug for en online bestillingsformular, mens den anden skal tilføje og uploade billeder i topkvalitet.

Spørg dig selv: hvem er dine kunder? Leder du efter at annoncere dit brand? Eller har du brug for at booke online?

Grib lidt papir, og skriv de mål, du vil nå (tag f.eks. Bookinger online), hvilke funktioner du har’Jeg vil gerne, at dit websted skal medtage (en blogside eller en ‘Om os’ sektion), og hvem din målgruppe er.

Det kan også være værd at tage vores korte quiz med 4 spørgsmål få anbefalinger, der er skræddersyet til nøjagtigt, hvad du ønsker til dit websted.

websted builder quiz

Her er fem faktorer, vi’har samlet. De’er ikke alt, men de’er et godt udgangspunkt for at beslutte, hvad din lille virksomhedswebsted skal prioritere (og hvilken webstedsbygger, der måske er bedst for dig):

 1. Brugervenlighed
 2. Sociale medier
 3. E-mail
 4. Billeder & Skabeloner
 5. Hjælp & Support

1. Brugervenlighed

Alle vores bedst bedømte bygherrer til websteder med små virksomheder er meget brugervenligt og kan hjælpe dig med at komme online, selvom du ikke gør det’t har en teknisk knogle i din krop.

Det lyder godt?

De tilbyder også alle gratis forsøg, så du kan eksperimentere og lege rundt for at finde ud af, hvilken bygmester du finder den nemmeste at bruge, uden at skulle bruge nogen af ​​dine egne penge.

Tænk på det som at prøve mange forskellige tøj, før du beslutter dig for det rigtige outfit til en fest.

Spørg dig selv, når du tester hver webstedsbygger:

 • Kan du nemt tilføje billeder og skabeloner uden at skjule dit websted’s layout?
 • Synes du det er nemt at foretage ændringer, såsom at opdatere kontaktoplysninger og tilføje nye produkter?
 • Er webstedsbyggeren i stand til at levere de funktioner, du har brug for? For eksempel, hvis du’Hvis du er en restaurant, og du ønsker at booke online, kan du tilføje en reservationsformular til dit websted?
 • Er farveskemaer og skabeloner egnet til din virksomhed? Et regnskabsfirma har f.eks. Brug for forskellige farveskemaer og skabeloner til en lokal issælger.

Vi kan pege dig i retning af vores bedste websitebygere til små virksomheder, men det kan vi også’t absolut sige, hvilken der er bedst for dig, fordi en masse af det kommer til personlig præference. At’hvorfor vi opfordrer dig til at teste hver af vores anbefalede webstedsbyggere og se, om det fungerer til din lille virksomhed.

Wix og Weebly tilbyder begge gratis basisplaner, men hvis du’Er du seriøs med at opbygge et iøjnefaldende websted for små virksomheder, anbefaler vi dig at tilmelde dig en betalt plan for at få adgang til apps og funktioner, der hjælper din butik med at skille sig ud.

Jo lettere du finder bygherren at bruge, jo mere tid har du til at lege med dit websted’s farveskema og branding, skriv produktbeskrivelser og kilder billeder i topkvalitet – alt, hvad der får din butik til at skille sig ud!

2.Social medieintegration

Sociale mediesider som Facebook, Pinterest, Instagram og Twitter kan være en god måde at få øjeeplader på dit websted for små virksomheder.

Er sociale medier en vigtig måde, du planlægger at generere salg eller interagere med kunder på?

Hvis svaret’ja, så du’Jeg vil have en webstedsbygger, der fokuserer på integration i sociale medier (jo bedre integration, jo lettere vil det være at markedsføre din virksomhed på sociale medier uden at tage timer på din tid).

Du kan f.eks. Integrere dit Wix-sted med Instagram, Facebook og Twitter; Du kan også tilføje en Facebook-lignende popup-knap til dit websted. Alle vores anbefalede bygherrer til små virksomheder har forskellige niveauer af integration i sociale medier drage fordel af de gratis forsøg til at lege rundt og finde ud af, hvilken der bedst passer til dine sociale medias behov.

Kontroller, om din valgte webstedsbygger lader dig:

 • Tilføj ikoner, der linker til dine sociale mediesider.
 • Træk indhold fra dine sociale mediekonti – som f.eks ‘tweet af dagen’ – ind på dit websted.
 • Send indhold fra dit websted direkte på dine sociale platforme

3. E-mail-marketing

E-mail-marketing er livsgrundlaget for mange små virksomheder.

Det’er en fantastisk måde at oprette forbindelse på et virkelig personligt plan med dine kunder, og hvis du er afhængig af at sende e-mails (endda et lille antal), eller ønsker at få en personlig e-mail-adresse og begynde at sende e-mails, så’Jeg vil have en webstedsbygger, der giver dig mulighed for at administrere din postkasse.

hvis du’Vi har allerede bygget en stor e-mail-liste, eller har som mål at erhverve masser af nye e-mail-abonnenter hurtigt, kontrollere, hvilke værktøjer hver webstedsbygger tilbyder via app store for at hjælpe dig med at skalere din e-mail-marketing. Squarespace tilbyder integration med MailChimp – et godt e-mail-værktøj vi’har brugt før det’s designet efter de samme træk-og-slip-principper som webstedsbyggere.

Du kan bygge markante e-mail-kampagner uden at skulle kende kodningssprog som HTML (Hypertext Markup Language – bruges til at tilføje skrifttyper, som kursiv og fed, og tilføje links til tekst) og sender på ingen tid professionelle e-mails til dine kunder.

Dette kan være en fantastisk måde at tromme interessen for din lille virksomhed på (måske dig)’Vi har fået en butikshændelse, du vil minde folk om), tilføje din virksomheds troværdighed og holde kontakten med loyale kunder.

Ved at bruge e-mail-marketing, du’gen tilføj en anden streng til dit websted’s bue.

4. Billeder og skabeloner

Webstedsbyggere leveres med en række gratis og betalte stockfotos og skabeloner for at få dit websted til at se skarpt og elegant ud. Men forskellige steder har forskellige billedbehov, så selvom vores top fem webstedsbyggere’ skabeloner og billeder dækker næsten enhver branche, det’det er værd at kontrollere først, at skabeloner og billeder, de tilbyder, opfylder dine virksomheds specifikke behov.

For eksempel, hvis du’re et regnskabsfirma, dig’kommer til at have brug for skabeloner, der indebærer kompetence og kommer med professionelle billeder som arbejdstagere i dragter eller kontorblokke, ikke sandt?

Hvis din virksomhed er meget afhængig af billedmateriale (du er muligvis en fotograf eller en fancy restaurant), kan du måske læne dig mod en bygmester, der giver de smukkeste og polerede billeder, såsom Squarespace.

Jo bedre du kan få din virksomhedswebsted til at se ud, desto flere kunder vil belønne dig med brandengagement og dollars i kassen.

5.Help & Support

Når du’når du lancerer dit websted for små virksomheder, kan enhver support, du får, gøre en reel forskel.

Alle vores anbefalede bygherrer tilbyder fremragende support via e-mail, telefon og online chat, så du’du har aldrig forladt på egen hånd, når du prøver at få dit websted fra jorden.

Efter vores erfaring Wix’s Hjælp giver den mest dybdegående samling af tutorials og videoer til at hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål; Weebly’guider og information er stadig meget nyttig, men ikke så konkret som Wix’s eller Squarespace’s støtte.

Jo mindre tid du bruger på at arbejde på, hvordan du tilføjer en funktion eller ændre et stylingelement, jo mere tid har du til at fokusere på, hvordan du skal gøre dit websted unikt og tiltrække besøgende.

Det er her en webstedsbygger’s kundesupport kan være uvurderlig.

Førsteklasses kundesupport kan være som at have en rejseguide på en ferie i en travl by: de kan vise dig den rigtige vej at gå, påpege spændende funktioner og hjælpe med at organisere din tid.

9 bedste websidebyggere for små virksomheder: Endelige tanker

Tidligere har du måske været bekymret for, at det ville være for dyrt at oprette et websted (du’re en lille virksomhed, hvor’s pengene kommer fra?) eller for vanskelige (du’er ikke en computerekspert, hvordan skal du bygge et websted fra bunden?).

Vi tog alle disse almindelige småbedriftsbehov og bekymringer i betragtning, da vi vurderede disse webstedsbyggere, og en af ​​disse ni er et solidt fundament for et lille forretningssted.

Vi’Vi har set på ni af de bedste webstedsbyggere til små virksomheder…

 1. Wix – Bedste all-round website builder til små virksomheder.
 2. Squarespace – Bedst til hurtigt voksende små virksomheder eller startups.
 3. Weebly – god værdi for pengene.
 4. GoDaddy – Bedst til tidsbevidste ejere af små virksomheder.
 5. WordPress.com – Bedst til blogging fokuserede websteder.
 6. Duda – Bedste skabelondesign, men begrænset kreativ frihed.
 7. Slående – Bedst til hjælp og support og til opbygning af flere små websteder.
 8. Site123 – Nemt at bruge.
 9. Jimdo Creator – Enkel, men mangler kvalitetsfunktioner.

Hver af vores ni anbefalede bygherrer til små virksomheder betyder, at iværksættere som du kan komme online uden at bruge masser af penge på at ansætte professionelle udviklere og designere.

Uanset hvilken bygmester du vælger, du’Jeg vil være i stand til at oprette et funktionelt og iøjnefaldende websted, der etablerer din lille virksomhed online uden teknisk know-how. Mens forskellige virksomheder har forskellige behov og prioriteter, er Wix en sikker satsning for enhver lille virksomhed takket være det store valg af skabelon, nem installation og god værdi for pengene.

Hvis du ved, at hovedfunktionen på dit websted for små virksomheder er at sælge produkter, anbefaler vi at du bruger en e-handelsspecialist som BigCommerce eller Shopify. Mens Wix, Squarespace og Weebly alle tilbyder e-handelsplatforme, har Shopify og BigCommerce værktøjer til at tage din butik til næste niveau.

Brug de gratis forsøg, der tilbydes, for at finde den perfekte webstedsbygger til din lille virksomhed. Når først du’har valgt en webstedsbygger til din lille virksomhed, anbefaler vi, at du læser guiden nedenfor som dit næste trin.

Sådan bygger du et forretningswebsted indeholder trinvis information om møtrikkerne til at opbygge din virksomhedswebsted.

FAQ

Fundet denne artikel nyttig?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map