Bedste dedikerede serverhosting: Sammenlign de 8 bedste udbydere

bedste dedikerede server hostingDenne artikel sammenligner og kontrasterer de otte dedikerede hostingudbydere og hjælper dig med at vælge den, der bedst passer til dit websted.


Men først, hvad er egentlig dedikeret hosting? Og har du overhovedet brug for det? Lade’s resap.

Hosting er som at leje en virtuel plot internetplads til dit websted. I den billigste ende har du delt hosting. Tænk på det som at have et værelse i en delt lejlighed: fint et stykke tid, overkommelig og måske endda sjovt, men det vandt’t holder evigt. Snart nok, dig’Jeg higer efter din egen plads og få din egen lejlighed – eller måske, i sidste ende, din helt egen enebolig.

At’svarer til dedikeret hosting – en ejendom, du kan kalde din egen, og al den plads, du muligvis har brug for. Det’s vil bare koste dig lidt mere. At’hvorfor det’er ikke for alle.

Vores websted, websitebuilderexpert.com, modtager mange tusinder af besøg hver uge fra folk ligesom dig. Vi har brug for en dedikeret hosting-service for at give dig den bedst mulige oplevelse – et websted, der indlæses hurtigt uden fejlmeddelelser. hvis du’er et mindre sted, du’Jeg har det bedre med VPS-hosting i øjeblikket – du kan altid opgradere senere!

Når først du’Vi har besluttet dig’er klar til at springe til dedikeret serverhosting, det’går videre til det næste spørgsmål – hvilken udbyder skal du vælge?

Contents

Bedste dedikerede serverhostudbydere

Vi’Vi har udført omfattende hostingundersøgelser for at finde de otte dedikerede serverudbydere for websteder ligesom dine. Vi’har omhyggeligt krydshenvist oppetidstatistik, CPU-kerner, båndbredde, RAM, priser og hjælp og support til at finde det bedste i hostingbranchen.

Resultaterne er i, det er disse bedste dedikerede servere:

 1. HostGator – Bedst samlet set til dedikeret serverhosting.
 2. Bluehost – Bedste værdi for pengene.
 3. I bevægelse – Bedst til tech-tunge websteder.
 4. A2 Hosting – Bedste kundeservice.
 5. SiteGround – Bedst til meget store steder.
 6. iPage – Bedst for ingenting, men okay ved alt.
 7. GoDaddy Hosting – Bedste båndbredde.
 8. DreamHost – Bedste lagerplads.

Øverst på vores liste er HostGator. Det’er den bedste hosting-udbyder og det bedste valg til dedikeret hosting – dens score nedenfor taler for sig selv. Bluehost er en solid anden mulighed med de bedste værdiplaner omkring. InMotion er dyr, men kraftig, hvilket gør den ideel til teknologitunge websteder.

Lade’s se nærmere på hver enkelt, og svar derefter på dine fælles dedikerede serverhostingsspørgsmål.

Bedste dedikerede serverhosting

HostGator kom på toppen i vores forskning. Det’er en stor hosting-udbyder, der udmærker sig i mange forskellige områder.

HostGator er et sikkert par hænder til ethvert websted, men andre udbydere har stadig masser at tilbyde i deres valgte nicher.

Sådan sammenligner de lignende til:

Side-ved-side dedikeret server-hosting-sammenligning

HostingudbyderCPU-kernervædder båndbreddeServerplaceringerPrisplanerHostGator

Bluehost

I bevægelse

A2 Hosting

SiteGround

iPage

GoDaddy Hosting

DreamHost

4-88-30 GBfastprisadgang2 (USA)118,99 $ – 149,00 $
44-16 GB5-15 TB1 (USA)$ 79,99 – $ 119,99
4-164-64 GB4-64 TB2 (USA)$ 105,69 – $ 519,59
2-8+8-16 GB10-20 TB4 (USA, Europa, Asien-Stillehavet)141,09 $ – 290,49 $
4-1216-64 GB10 TB3 (USA, Europa, Asien-Stillehavet)$ 269 – $ 729
2-44-16 GB5-15 TB1 (USA)119,99 $ – 191,99 $
44-32 GBfastprisadgang7 (USA, Europa, Asien-Stillehavet)$ 95,98 – $ 175,98
4-124-64 GBfastprisadgang2 (USA)$ 169 – $ 399

* Husk, at undtagen SiteGround og DreamHost, er dette alle salgsfremmende priser for nye kunder. Hostingudbydere er dog ret generøse – du kan ofte holde priserne så lave i et år eller mere.

Vi kan se, at Bluehost har den billigste prisinterval, mens GoDaddy langtfra tilbyder de fleste serverplaceringer. Tabellen viser også variation i båndbredde mellem hostingudbydere, og selvom den lave ende af de fleste CPU-scores er ens, varierer høje ende meget afhængigt af udbyderen.

Okay, det’er fantastisk, men RAM? båndbredde…? CPU-kerner…? Hvad betyder det hele faktisk for dig?

CPU-kerner – CPU står for Central Processing Unit. De’er som hjerne bag den fysiske server, som dit websted er vært på. De er ansvarlige for behandlingen af ​​oplysninger, og jo flere der er, jo bedre.

Tænk på det som at prøve at tjekke et supermarked – anmodningerne skal stå i kø, og CPU’erne er kassererne. Jo flere CPU’er, jo hurtigere bevæger linjen sig.

vædder – RAM står for Random Access Memory og er din server’s hovedhukommelseslager. Som dig’d forventer, det’er vigtig der’er nok af dette til at gå rundt!

båndbredde – Båndbredde refererer dybest set til den mængde dataoverførsel, som dit websted kan klare – eller med andre ord, hvor meget trafik det kan rumme. Don’t sælge det beløb, du har brug for her – den sidste ting, du har brug for, er dit sted, der går ned, efter at en stor marketingkampagne sender kunder, der strømmer til dit websted.

Serverplaceringer – Det er her de fysiske servere, der er vært for dit websted, er baseret. Jo tættere de er på dine brugere, desto bedre. De’Jeg får en hurtigere forbindelse, og dit websted rangeres bedre til gengæld. Vind vind.

HostGator

Bedste samlet set til dedikeret serverhosting

Vi’vi har allerede sunget HostGator’er ros, og med god grund. Dens kombination af høj båndbredde (faktisk ikke afmålt), rigelige CPU-kerner og rigelig RAM betyder, at det scorede højere end nogen anden udbyder for dedikerede hostede funktioner (4.6 ud af 5).

HostGator’s priser er’t den billigste, men du får bestemt en masse smell for din sorteper. der’er en vifte af hjælp og supportmuligheder (inklusive telefon og live chat), plus en 99,99% oppetidsgaranti.

Ulempen? Begge servere er placeret i USA, så det er måske ikke den bedste mulighed for websteder med et stort set internationalt publikum.

Hostgator: Fordele og ulemper

HostGator ProsHostGator Cons
 • Stor oppetidsgaranti på 99,99%
 • Masser af måder at få hjælp og støtte på
 • Planer tilbyder god værdi for pengene
 • Salgsfremmende priser er meget generøse
 • Servere begge placeret i USA

HostGator dedikerede hostingpriser

Med HostGator har du tre dedikerede planindstillinger: Value Server, Power Server og Enterprise Server. Alle kommer med uovervåget båndbredde, hvilket er et enormt plus. Power Server-planen er den midterste mulighed og den, som HostGator anbefaler. Men helt ærligt, for en ekstra $ 10 pr. Måned, kan du lige så godt gå med Enterprise-pakken og nyde dobbelt så meget RAM.

HostGator dedikerede hostingpriserHostGators priser er’t den billigste, men du får bestemt en masse smell for din sorteper.

Bluehost

Bedste værdi for dedikeret serverhosting

Mens Bluehost’s dedikerede hostingplaner er blandt de billigste af alle ni udbydere, det gør det ikke’Det betyder, at det har kompromitteret med kvaliteten.

Faktisk tilbyder Bluehost nogle af de bedste hjælp og support fra enhver leverandør, vi testede. Det har også mere end sit eget, når det kommer til funktioner, endda tilbyder gratis sikkerhedskopier, hvilket er sjældent.

Ulempen med Bluehost? Færre CPU-kerner end de fleste udbydere og kun en server, der er baseret i Utah. hvis du’Når du er et meget stort websted med et internationalt publikum, er Bluehost muligvis ikke noget for dig. Ellers kan det være lige hvad du’er på udkig efter.

Bluehost: Fordele og ulemper

Bluehost fordeleBluehost Cons
 • God oppetidsgaranti på 99,98% (kun nummer to hos HostGator)
 • Planer tilbyder den bedste værdi af enhver dedikeret hostingudbyder
 • Gratis sikkerhedskopier inkluderet som standard
 • Kun en server og baseret i USA
 • Kun fire CPU-kerner med alle planer

Bluehost dedikerede hostingpriser

Bluehost tilbyder tre dedikerede serverplaner: Standard, Udvidet og Premium. der’er en prisforskel på $ 20 mellem hver, og de leveres alle med en pengene-tilbage-garanti, 24/7 support og fire CPU-kerner.

Nye kunder kan få dedikeret hosting fra $ 79.99 / måned med Bluehost (normalt $ 119.99)

Så hvad får du for $ 79.99 / måned?

 • Gratis websteddomæne i 1 år
 • Gratis SSL-certifikat
 • 4 CPU-kerner & 4 GB RAM
 • 5 TB båndbredde & 500 GB lagerplads
 • 24/7 support via telefon & live chat

Alle Bluehost’s dedikerede hosting planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du’er ikke helt tilfreds med den service, du modtager, dig’Jeg får fuld refusion.

Jo dyrere planen er, jo mere lagerplads, RAM og båndbredde er der. I balance vi’d siger, at den forbedrede plan er den bedste værdi, da den tilbyder den samme opbevaring som den dyrere Premium-plan. Se vores Bluehost-prisanmeldelse for en mere detaljeret oversigt.

Bluehost dedikerede hostingpriserI balance vi’d siger, at den forbedrede plan er den bedste værdi, da den tilbyder den samme opbevaring som den dyrere Premium-plan.

I bevægelse

Bedste dedikerede server til teknisk tunge websteder

I bevægelse’s dedikerede hostingplaner ser temmelig gennemsnitlige ud over hinanden, undtagen når det gælder antallet af CPU-kerner, der tilbydes. Med den dyreste af InMotion dedikerede hostingplaner – og til $ 519 pr. Måned er det bestemt dyrt – du får en massiv 16 CPUS.

Hvad betyder det for dig? Nå, hvis du har en teknologisk tung hjemmeside, det’Jeg hjælper med at holde webstedshastigheden nede og forhindre brugere i at hoppe væk fra dit websted. Hvad’s mere, det’Jeg opfordrer Google til at rangere dit websted højere. Må ikke nyses kl!

InMotion: Fordele og ulemper

InMotion-fordeleInMotion Cons
 • Stort antal CPU’er (16) til rådighed på den øverste plan
 • God hjælp og støtte
 • Gennemsnitlige funktioner bortset fra antallet af CPU’er

InMotion dedikerede hostingpriser

InMotion tilbyder seks forskellige dedikerede hostingplaner. Den væsentligste plan er billigste til $ 105.69 / måned, mens CC-2000-planen kommer ind på den overordnede $ 519.49 / måned, som vi nævnte tidligere. der’er en temmelig jævn spredning af priser derimellem, så hvis CPU’er er en prioritet for dig, eller du har et meget teknologisk tungt websted, så er chancerne for, at du er’Jeg finder en InMotion-plan til en relativt rimelig pris.

InMotion dedikerede hostingpriserI bevægelse’s hostingplaner ser temmelig gennemsnitligt ud overalt, bortset fra når det kommer til antallet af CPU-kerner, der tilbydes.

A2 Hosting

Bedste hosting-udbyder til kundeservice

Hvad’er den ene ting værre end, at dit websted går ned? Dit websted går ned og ikke får fat i din hostingudbyder. A2 Hosting tilbyder den bedste kundeservice for enhver udbyder, vi testede, så du kan få fat i dem næsten enhver måde og når som helst.

A2 Hosting: Fordele og ulemper

A2 Hosting-fordeleA2 Hosting Cons
 • Fremragende kunde service
 • Der tilbydes ingen gratis sikkerhedskopier
 • Dyr sammenlignet med konkurrenter
 • Relativ lav oppetid på 99,95%

A2 Hosting dedikerede hostingpriser

A2 Hosting tilbyder tre administrerede dedikerede serverhostepakker: Sprint, Exceed og Mach.

der’s et heftigt spring i pris mellem alle tre, med Sprint koster $ 141,09 og Mach koster $ 290,49 per måned. Dette afspejler et spring i lager og RAM, men i sidste ende er A2 Hosting en dyr mulighed sammenlignet med konkurrenter. Når det er sagt, med gratis overførsel og en pengene-tilbage-garanti, der tilbydes, dig’Vi har intet at tabe ved at give dem en chance.

A2 Hosting dedikerede hostingpriserA2 Hosting tilbyder den bedste kundeservice for enhver udbyder, vi testede, så du kan få fat i dem næsten enhver måde og når som helst.

SiteGround

Bedste dedikerede server til store websteder

SiteGround gør det ikke’t tilbyder salgsfremmende priser, hvilket får dens plan til at virke meget mere stejl i forhold til sine konkurrenter.

Når det er sagt, får du en rimelig smule for dine penge med SiteGround. Det scorer godt på tværs af linjen for funktioner, og især når det kommer til hukommelse. Oppetidsgarantien er også temmelig stærk på 99,98%.

SiteGround: Fordele og ulemper

SiteGround-fordeleSiteGround Cons
 • God oppetidsgaranti på 99,98%
 • Planerne er meget dyre uden salgsfremmende priser
 • Der tilbydes ingen gratis sikkerhedskopier
 • Relativ lav båndbredde på tværs af alle planer

Siteground dedikerede hostingpriser

SiteGround tilbyder tre forskellige planer: Entry Server, Power Server og Super Power Server. De to første planer don’t tilbyder virkelig meget anderledes end HostGator og Bluehost, og koster betydeligt mere. Super Power Server-planen tilbyder en enorm mængde hukommelse og har masser af CPU’er, hvilket gør den perfekt til virkelig store websteder. Når det er sagt, er båndbredden lav på tværs af tavlen, hvilket kan påvirke belastningens hastighed på stedet.

Siteground dedikerede hostingpriserSuper Power Server-planen tilbyder en enorm mængde hukommelse og har masser af CPU’er, hvilket gør den perfekt til virkelig store websteder.

iPage

Bedst for intet, men okay til alt

Vi’Jeg skal være ærlig – det’er svært at vide, hvad de skal sige om iPage dedikeret serverhosting. Sandheden er, iPage er okay til alt, men gør det ikke’t virkelig udmærke sig i et bestemt område.

Funktionerne er ret gode, men ikke bedre end dem, der kan lide HostGator og Bluehost. Priserne er temmelig midt på vejen. Det’Det er gjort godt at slå mange konkurrenter til sjette plads i vores forskning, men i sidste ende, hvis du’overvejer iPage, dig’d være bedre stillet med en af ​​ovenstående planer.

iPage: Fordele og ulemper

iPage ProsiPage Cons
 • Scorer relativt godt på tværs af linjen for funktioner
 • Gratis sikkerhedskopier inkluderet
 • Den eneste viste udbyder, der ikke inkluderer et gratis SSL-certifikat

iPage dedikerede hostingpriser

iPage tilbyder tre dedikerede hostingplaner: Start, Professional og Enterprise. Hver plan hedder passende – Startup tilbyder 4 GB RAM og 5 TB båndbredde (perfekt til en lille virksomhed), mens Enterprise tilbyder 16 GB RAM og 15 TB båndbredde (ideel til store operationer).

iPage dedikerede hostingpriseriPages priser er ligesom dens ydeevne en slags midt på vejen.

GoDaddy Hosting

Bedste dedikerede server til båndbredde

Ud over en platform til webstedsbygger er GoDaddy en af ​​de førende leverandører af domænenavne i verden. Men hvad angår deres hostingplaner? For at være ærlige, de’re slags ikke hverken her eller der.

Så hvorfor gå til GoDaddy? For den komplette forretningsoplevelse. GoDaddy tilbyder online marketing og websikkerhedsværktøjer, og der’Det er bestemt noget at sige for at holde disse alle under ét tag.

GoDaddy Hosting: Fordele og ulemper

GoDaddy fordeleGoDaddy Cons
 • Bring alle dine forretningsbehov under ét tag
 • Umeteret båndbredde til alle planer
 • Servere over hele Europa, USA og Asien-Stillehavet
 • Hjælp og support kan være bedre
 • Ikke de bedste værdiplaner

GoDaddy dedikerede hostingpriser

Lade’s kig nærmere på GoDaddy’s hosting planer: den billigste er økonomien, der kommer ind på $ 169,99 per måned, efterfulgt af Ultimate på $ 349,99 per måned. Alle planer har tre dedikerede IP-adresser og uovervåget båndbredde, mens lageret og hukommelsen øges, når du flytter op i planerne.

GoDaddy dedikerede hostingpriserAlle GoDaddy-dedikerede hostingplaner leveres med tre dedikerede IP-adresser og uovervåget båndbredde.

DreamHost

Bedste hosting-udbyder til lagerplads

DreamHost er ikke’t en dårlig hostingudbyder – der er bare mange bedre derude. Det klarer sig dog med lagerplads med planer på op til 64 GB RAM.

Hjælp og support mangler uden telefon- eller live chatfaciliteter. Det kombineret med en relativt lav oppetidsgaranti på 99,95% gør det ikke’t inspirerer enorme mængder selvtillid.

DreamHost: Fordele og ulemper

GoDaddy fordeleGoDaddy Cons
 • Bring alle dine forretningsbehov under ét tag
 • Umeteret båndbredde til alle planer
 • Servere over hele Europa, USA og Asien-Stillehavet
 • Hjælp og support kan være bedre
 • Ikke de bedste værdiplaner

DreamHost dedikerede hostingpriser

der’s lidt information om DreamHost’s planer online, men vi kan bekræfte, at de tilbyder to planer; en for $ 169 pr. måned og en for $ 399.

DreamHost-priser starter ved $ 169, uden kampagnetilbud.

Hvordan vælger du en dedikeret server-hosting-udbyder?

Som dig’set fra denne artikel’er masser at overveje, når du’vælger du en hostingudbyder. Dette inkluderer:

 • Hukommelse
 • båndbredde
 • Serveres placering
 • Antal CPU’er
 • Værdi for pengene
 • Garanteret oppetid
 • Hjælp og support

Det’det er værd at bemærke her, at værdien for pengene ikke gør’t betyder de laveste priser – den bedste værdi dedikerede hostingudbyder er Bluehost, da de pakker mest ind i deres planer.

Bedste dedikerede serverhosting: Resume

Denne artikel har taget dig med på en whistle-stop-tur til de bedste dedikerede hosting-udbydere, som bestemt af vores omfattende uafhængige forskning. Lad nu’s resap.

Bedste dedikerede servere:

  1. HostGator – Bedst samlet set til dedikeret serverhosting.
  2. Bluehost – Bedste værdi for pengene.
  3. I bevægelse – Bedst til tech-tunge websteder.
  4. A2 Hosting – Bedst til kundeservice.
  5. SiteGround – Bedst til meget store steder.
  6. iPage – Bedst for ingenting, men okay til alt.
  7. GoDaddy Hosting – Bedste båndbredde.
  8. DreamHost – Bedste lagerplads.

I slutningen af ​​dagen, det’s om at beslutte hvad’er det vigtigste for dig og gør dette til din prioritet. Og husk, at vores uafhængige forskning fandt, at HostGator var den bedste allround-udbyder, hvilket gør det til et sikkert valg for nogen som helst på udkig efter en dedikeret hostingudbyder til deres websted.

Bedste dedikerede hostingudbydere: Ofte stillede spørgsmål

Hvem har brug for dedikeret hosting?

Dedikeret hosting har sine fordele, men det’er ikke for alle. Hvis dit websted får tusinder af hits hver uge, eller du har en e-handelsbutik med over 30 produkter, bør du virkelig investere i dedikeret hosting. Ellers dig’Jeg vil sandsynligvis være i orden med en VPS-hosting eller cloud-hostingplan i stedet.

Hvor meget koster dedikeret hosting?

Dedikerede hostingplaner koster overalt mellem $ 50 og $ 500 + pr. Måned. Hvis prisen er et stort problem, så tjek vores roundup af de billigste udbydere af webhosting.

Hvilke andre former for hosting er der?

Bortset fra dedikeret hosting deles dine vigtigste hostingindstillinger og VPS. Se vores guide til forskellen mellem de to.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me