Bedste udbydere af e-handel hosting: Top 6

bedste billede af udbydere af e-handel-hosting


Hvis du vil sælge online, vil vores definitive liste over de bedste udbydere af e-handel hosting hjælpe supercharge din butik fra get-go.

Når du’du leder efter den perfekte udbyder af e-handel, det’er bedst at vælge baseret på de faktorer, du værdsætter mest. Vi’Vi har udført omfattende undersøgelser af funktionerne, oppetiden, support og prissætningen af ​​de bedste udbydere og givet hver en separat score for hver faktor.

Vi’Vi har identificeret oppetid, hastighed, kundesupport og prisfastsættelse som de vigtigste faktorer i hosting af e-handel og har givet disse faktorer yderligere vægt under vores forskning. I sidste ende, vi’Vi har givet hver udbyder en score på fem for hver enkelt kategori, som du’Jeg kan se i denne vejledning!

Der er hundreder af web-værter derude, men kun en håndfuld er værdige til at drive din online butik. Vi’Vi har brugt timerne på at finde de bedste hosting-udbydere af e-handel, og resultatet er denne elite-shortlist:

6 bedste udbydere af e-handel hosting

 1. A2 Hosting – den bedste e-mail-udbyder af e-handel.
 2. SiteGround – bedst til e-handelsfunktioner.
 3. I bevægelse – bedst til skalerbarhed for e-handel.
 4. Bluehost – bedst til oppetid.
 5. HostGator – bedst til hjælp og støtte.
 6. DreamHost – bedst for begyndere.

A2 Hosting er den bedste udbyder af e-handel, og den tilbyder e-handel på alle sine planer. Siteground og InMotion kommer på anden og tredjeplads for deres kraftfulde e-handelsfunktioner, mens Bluehost’s imponerende oppetid tjener det til en respektabel fjerde plads. I mellemtiden skinner HostGator for hjælp og support, mens DreamHost’s brugervenlighed gør det godt til en drøm for enhver, der lige er startet.

Ved hjælp af vores omhyggeligt udførte forskning vil denne artikel fortælle dig nøjagtigt, hvad du har brug for at vide om hver af disse udbydere, fra funktioner til prissætning og videre.

1

A2 Hosting

Den bedste udbyder af e-handel med e-handel

A2 Hosting nøglefunktioner

E-handelsfunktionerEt-klik-installationer til større e-handelsplatforme, Turbo-servere til hurtigere sideindlæsninger, flere SSL-certifikater at vælge imellem (inklusive gratis Let’s Krypter)
Prisfastsættelse$ 3,92 til 18,99 / måned
Anbefalet startplanTurbo delt plan – $ 9,31 / måned
FordeleGratis sikkerhedsforanstaltninger, 24/7 kundesupport, gode muligheder for webstedshastighed
UlemperMiddelmådig oppetidsgaranti

Funktioner

A2 Hosting’s Turbo-servere tillader sidehastighedshastigheder op til 20x hurtigere end almindelige servere, og andre funktioner som SSD-opbevaring og ikke-målet diskplads bidrager også til en hurtig brugeroplevelse. Og hastighed er vigtig, da selv en forsinkelse på et sekund kan reducere konverteringer med 7%.

A2 Hosting tilbyder også e-handelsspecifikke planer for alle dens hostingtyper – så uanset om du vælger en delt plan, VPS eller dedikeret plan, så’Jeg har en mulighed, der er skræddersyet til en online butiks behov.

Uptime er det eneste sted, hvor A2 Hosting ikke gør det’t svæve over konkurrencen. Ved 99,95% er dens oppetid respektabel, men ikke så høj, som det kunne være. 99,95% er dog kun minimumsgarantien, hvilket betyder, at du godt kunne opleve meget bedre oppetid end dette. Og hvad A2 Hosting mangler i oppetid, det kompenserer for hastighed og kundeservice, så det’er bare et spørgsmål om, hvilke faktorer du værdsætter mest.

Support & Sikkerhed

A2 Hosting’s kundesupport er en af ​​dens fremtrædende funktioner. Guru-besætningen, som A2’s kundesupport-team, der gerne vil blive ringet op, er tilgængeligt 24/7 via telefon og live chat. Ud over Guru Crew der’er også en søgbar vidensbase fuld af nyttige artikler, som du kan få adgang til når som helst.

For så vidt angår sikkerhed, sikrer det gratis SSL-certifikat, der følger med enhver plan, at dit websted – og dine kunder – er sikkert. Men A2 Hosting går ud over det grundlæggende med sit eget Perpetual Security-initiativ, der inkluderer gratis HackScan-beskyttelse for at forhindre angreb, forstærket distribueret denial-of-service (DDoS) -beskyttelse og en dobbelt hosting-firewall til at blokere uautoriserede brugere.

Prisfastsættelse

a2 hosting-e-handelsudbyderA2 Hosting lover hurtige løsninger til dit webshosting. Det tilbyder en række planer, der passer til forskellige behov, uanset om du’er lige ved at starte ud eller drive en stor virksomhed.

Med A2 kan du vælge mellem delt, VPS og dedikeret hosting til din online butik og få e-handel for så lidt som $ 3,92 pr. Måned på delte hostingplaner. For den hurtige Turbo Server-indstilling skal du være på mindst $ 9,31 pr. Måned Turbo delt hostingplan. For meget små eller meget nye onlinebutikker er den delte Turbo-plan en god mulighed, og du kan altid skalere op til en VPS-plan senere, efterhånden som dit websted vokser.

2

SiteGround

Bedst til e-handelsfunktioner

SiteGround-nøglefunktioner

E-handelsfunktionerAuto-installation af e-handels-apps, PCI-kompatible servere (på udvalgte planer), Cloudflare CDN og SuperCacher-teknologi for hurtigere indlæsning
Prisfastsættelse$ 3,95 til 34,95
Anbefalet startplanGrowBig delt plan – $ 5,95 / måned
FordeleGratis automatiske daglige sikkerhedskopier, automatiske WordPress-opdateringer, søgbar vidensbase for hjælp & support
UlemperLav lagerplads på grundlæggende planer, ingen automatisk opsætning af webstedet

Funktioner

Auto-installation er en livredder, der gør installationsprocessen meget lettere for du, mens CDN’er (Content Discovery Networks) som Cloudflare forbedrer webstedshastigheden og -mærket dine besøgende lykkelig.

SiteGround’s e-handelsplaner inkluderer også gratis indkøbsvogne med installation, gratis eShop-overførsel og en e-handelsoptimeret server. Flere serverplaceringer på tværs af tre kontinenter betyder bedre webstedshastighed for besøgende over hele verden, mens uovervåget dataoverførsel sikrer skalerbarhed, når dit websted vokser. Vi gav SiteGround titlen Bedst til e-handelsfunktioner, og vi blev det’t nar – de mange forskellige funktioner, der simpelthen kommer med i de fleste planer, er bestemt ikke normen!

SiteGround’s oppetidsgaranti er omkring 99,98% – ikke så stor som HostGator, som garanterer 99,99% oppetid, men alligevel meget imponerende. 99,98% oppetid konverteres til cirka en time og 45 minutters nedetid om året. For et e-handelswebsted, du’Jeg vil have det vindue så lille som muligt, og under to timer er det ikke dårligt.

Support & Sikkerhed

SiteGround’s videnbase og 24/7 telefon- og live chat support sætter den på niveau med A2 Hosting med hensyn til kundeservice. Men hvad med sikkerhed?

SiteGround leverer den sædvanlige gratis Let’s Krypter SSL-certifikat, men det har også et internt oprettet overvågningssystem, der kontrollerer din serverstatus hvert halve sekund, som registrerer og løser mange løbende problemer og hjælper med at forhindre potentielle fremtidige problemer. SiteGround tilbyder også avanceret spambeskyttelse uden ekstra omkostninger, hvilket giver et filter til indgående og udgående e-mail-beskeder. Kort sagt, SiteGround’s enorme udbud af funktioner strækker sig endda til dets sikkerhedstilbud.

Prisfastsættelse

siteground pålidelig hosting af e-handelSiteGround har en række pålidelige hostingplaner, herunder en specielt designet til online butikker bygget med WooCommerce.

Siteground er en fantastisk mulighed at overveje, hvis du’har bygget din butik ved hjælp af WordPress’ WooCommerce-plugin, fordi priserne starter ved $ 3,95 pr. Måned, og der er tre prisplaner at vælge imellem.

Den delte plan StartUp er SiteGround’s billigste plan med e-handelsfunktioner. StartUp-planen er kun egnet til meget små butikker, der er’t rigtig gå (eller sælge) endnu, så vi anbefaler, at du springer direkte til enten $ 5,95 pr. måned GrowBig-plan eller $ 11,95 pr. måned GoGeek-plan. Selvom de er lidt dyrere, giver begge disse planer mere skalerbare funktioner, f.eks. PCI-kompatible servere og SuperCacher for bedre webstedshastigheder.

Når du tilmelder dig en SiteGround-plan, gør du det’har ret til sin 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette gør at prøve SiteGround til en lavrisikoindstilling – og også potentielt høj belønning!

3

I bevægelse

Bedst til skalering af e-handel

InMotion nøglefunktioner

E-handelsfunktionerFlere betalingsmetoder, installation med et enkelt klik til e-handelsapps, PCI-kompatibel VPS og dedikerede planer
Prisfastsættelse$ 6,39 til 149,99 / måned
Anbefalet startplanPower delt plan – $ 8.49 / måned
FordeleStærkt delt og VPS-planer, højtuddannet kundesupportpersonale
UlemperPricier end de fleste konkurrenter, ingen dedikeret IP-adresse på delte planer

Funktioner

InMotion gør det ikke’t skimp på de nyttige værktøjer, selv på dets mest basale delte planer – de kommer stadig med ubegrænset diskplads og gratis domæner.

InMotion er en fantastisk mulighed for både delt og VPS-hosting. hvis du’er en meget lille eller ny butik, derefter InMotion’s delte planer er et godt sted at starte, fordi du let kan skalere op til en VPS-plan senere. Power-delt plan kommer “E-handel klar,” med indkøbskurveanlæg med flere klik og flere e-handels-apps at vælge imellem, herunder PrestaShop, WooCommerce, Magento og OpenCart.

Alle InMotion-planer leveres også med gratis SSD (solid-state drev), der giver dit websted hurtigere indholdslevering end harddiske, og giver nok hastighed til at holde selv de mest utålmodige kunder tilfredse. Hver InMotion-plan leveres også med $ 150 værd gratis reklamekreditter, at give dig et ben op, når det kommer til at promovere din virksomhed på populære søgemaskiner.

Support & Sikkerhed

I bevægelse’s personale påtager sig 160 timers kundesupportuddannelse før du starter jobbet, så du kan stole på, at du’får du informative svar, hver gang du beslutter dig for at drage fordel af dens 24/7 live chat og telefonstøtte.

I bevægelse’s grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger inkluderer et gratis SSL-certifikat, planlagte automatiske sikkerhedskopier for at sikre dine data og regelmæssig malware-beskyttelse. I bevægelse’s sikkerhedsfunktioner er’t så robust som konkurrenternes, men du’Jeg er stadig tilstrækkelig klar til at beskytte din butik.

Prisfastsættelse

inmotion bedste vps e-mail-hostingI bevægelse’s VPS-hosting er optimeret til e-handel med en række funktioner af høj kvalitet og nyttige værktøjer, der hjælper din virksomhed med at få succes.

I bevægelse’s delte planpriser varierer fra $ 6.39-14.71 / måned, mens dens VPS-planpriser varierer fra $ 34.19-74.34 / måned. Selv i den lave ende, InMotion’s priser er dyrere end de fleste af sine konkurrenter’ priser, men dette opvejes lidt af 90-dages pengene-tilbage-garanti tilbydes på enhver plan.

Vi anbefaler at starte med InMotion’s Power-delt plan ($ 8,49 / måned). Selvom det’er dyrere end 6,39 dollar / måned lanceringsplan, Power-planen kommer “E-handel klar,” med indkøbskurv med et enkelt klik.

4

Bluehost

Bedst til oppetid

Bluehost nøglefunktioner

E-handelsfunktionerDedikeret WooCommerce-hostingplan, domænefortrolighed inkluderet (på udvalgte planer), regelmæssige automatiske sikkerhedskopier
Prisfastsættelse$ 6,95 til 31,99 / måned
Anbefalet startplanStarter WooCommerce – $ 6,95 / måned
FordeleFremragende oppetidsgaranti, problemfri WordPress-integration, overkommelig pris
UlemperLille mængde lagerplads på grundlæggende planer sammenlignet med andre topudbydere

Funktioner

Bluehost’s 99,98% oppetid kommer til cirka en time og 45 minutters nedetid pr. år, hvilket er temmelig tæt på perfekt. God oppetid er især vigtig for online butikker, fordi tiden bogstaveligt talt er penge – jo længere dit websted er nede, jo længere har du vundet’t foretager noget salg.

Ud over stor oppetid tilbyder Bluehost fremragende funktioner på sine mellemliggende planer, som er ideelle til nyere online butikker. Bluehost’s Plus delt plan ($ 5.45 / måned) leveres med ubegrænset SSD-lager, ubegrænset båndbredde og ubegrænset domæner.

Bluehost skiller sig virkelig ud fra mængden, når det kommer til at fremstille WordPress-websteder.

Faktisk det’s nummer én udbyder anbefalet af WordPress selv, og installation med et enkelt klik betyder, at det ikke kunne’t være lettere at oprette et WordPress-sted gennem Bluehost. WordPress’ Med WooCommerce-plugin kan du fuldt ud tilpasse din online butik og Bluehost’s Starter WooCommerce-plan ($ 6,95 / måned) inkluderer et forudinstalleret Storefront-tema, 100 GB SSD-lagerplads og et gratis to timers installationsopkald med en WooCommerce-ekspert – så du’Jeg har al den støtte, du har brug for for at få din butik til at se professionel ud.

Support & Sikkerhed

Bluehost’s kundeservicemuligheder spænder fra e-mail-billetter til 24/7 telefon og live chat support. Vi testede Bluehost’s live chat selv, og fandt, at svarene var hurtige og skræddersyet til vores specifikke spørgsmål.

For så vidt angår sikkerhed, giver Bluehost et gratis SSL-certifikat, Spam Assassin-beskyttelse, hotlink-beskyttelse og Secure Shell-adgang (SSH). Ved at tilmelde dig en Bluehost-plan, dig’Jeg skal sikre dig, at dit websted har alle de standardbeskyttelsesforanstaltninger, der findes.

Siden du’Hvis du kører et e-handelswebsted, hvor besøgende deler personlige oplysninger, overvejer du måske at tage sikkerhedsforanstaltninger på et hak. Med Bluehost kan du gøre det ved at købe et premium SSL-certifikat til $ 49.99 / år. Du kan også købe SiteLock Find, der scanner dit websted efter malware, til $ 23,88 / år.

Prisfastsættelse

bluehost bedste wordpress ecommerce hostingBluehost er ideel til websteder, der er bygget ved hjælp af WordPress, og har en speciel e-handelspakke designet til butikker, der bruger WooCommerce.

hvis du’genstarter en online butik med Bluehost, anbefaler vi at bruge WordPress e-handelsplaner, fordi de tilbyder problemfri integration med WooCommerce-plugin. Der er tre WordPress e-handelsplaner at vælge imellem, der spænder fra $ 6,95-12,95 / måned. Af dem anbefaler vi at starte med… godt, Starter-planen, til $ 6,95 / måned.

Mens Starter-planen kun tilbyder 100 GB SSD-lagerplads, i modsætning til SSD-lagerpladsen, der ikke er overmålt i Plus- og Pro WooCommerce-planerne, vil 100 GB stadig være mere end nok til at få en ny butik til at fungere problemfrit. Hvis du beslutter at opgradere fra Starter-planen, anbefaler vi, at du springer mellemgrundplanen helt over og går direkte til Pro-planen ($ 12,95 / måned), som inkluderer en SEO-værktøjskasse til at hjælpe med at markedsføre dit websted.

Bluehost tilbyder også branchestandard 30-dages pengene-tilbage-garanti, så uanset hvilken plan du har’når du læner dig mod, kan du teste det stressfrit.

5

HostGator

Bedst til hjælp og support

HostGator nøglefunktioner

E-handelsfunktionerIndkøbsvogne og betalingsportaler på alle hostingplaner, installation med ét klik for e-handel butikker
Prisfastsættelse$ 2,75 til 19,95 / måned
Anbefalet startplanForretningsplan – $ 5,95 pr. Måned
Fordele99,99% oppetid, robust 24/7 hjælp og support, søgbar vidensbase
UlemperDyrere end de bedste konkurrenter, ingen WooCommerce-specifikke hostingplaner

Funktioner

HostGator-planer leveres med ubegrænsede FTP-konti (File Transfer Protocol), som giver dig mulighed for at overføre filer fra en computer til et netværk. Hver plan leveres også med ubegrænset båndbredde og ubegrænset e-mail-konti, plus du får også et gratis domæne for det første år – selvom du’Jeg skal betale for at fornye dit domænenavn efter dette.

Uptime er en særlig imponerende funktion for denne udbyder. På 99,99%, HostGator’s oppetidsgaranti overstiger branchestandarden og udgør en knap en times driftstime om året. Da det er umuligt at garantere 100% oppetid, er det omtrent så godt, som det bliver.

Support & Sikkerhed

HostGator’s hjælpe- og supporttjenester er fremragende – det tilbyder live chat og telefonservice døgnet rundt og har også en omfattende, søgbar videnbase, der giver dybdegående hjælp til alle ting, der er relateret til hosting. En fordel ved videnbasen er, at du kan få adgang til det på din egen tid; Desuden får du ikke kun et svar på dit indledende spørgsmål, men du kan bare falde ned i et kaninhul og lære mere, end du forhandlede for takket være de mange nyttige ting, der er lagt ud der.

Bortset fra det standard gratis SSL-certifikat, tilbyder HostGator også 24/7 serverovervågning og muliggør oversvømmelsesbeskyttelse for at forhindre DDoS-angreb. Forretningsplanen til $ 5,95 / måned inkluderer også privat SSL for at forbedre dit websteds sikkerhed.

Prisfastsættelse

hostgator bedste leverandør af e-handelshostingHostGator har en række tjenester til fordel for e-handelsvirksomheder, fra sin enkle webstedsbygger til en række kraftfulde hostingplaner.

HostGator tilbyder delte, WordPress, VPS, dedikerede og cloud-hostingplaner. Du kan starte en e-handelsbutik på enhver HostGator-plan, men vi anbefaler den delte forretningsplan ($ 5,95 / måned), fordi den inkluderer en dedikeret SSL og dedikeret IP-adresse og tillader indkøbsvogne og betalingsportaler.

HostGator’s 45-dages pengene-tilbage-garanti, selvom det er længere end 30-dages industristandard, gør det ikke’t gælder for dedikerede planer eller planer betalt med check, postanvisning eller bankoverførsel. Det’s næsten garanteret, at du vandt’t har brug for at starte med en dedikeret plan, men det’er værd at huske på disse betingelser, før du vælger en betalingsmetode!

6

DreamHost

Bedst til begyndere

DreamHost nøglefunktioner

E-handelsfunktionerE-mail-hosting @ dit domæne, hurtig SSD-lager
Prisfastsættelse$ 2,59 til 79,95 / måned
Anbefalet startplanDelt ubegrænset plan – $ 4,95 / måned
FordeleGratis daglige sikkerhedskopier, gode opbevaringsmuligheder
UlemperIngen direkte telefonstøtte, middelmådig oppetid, svage dedikerede planer

Funktioner

DreamHost leverer “ubegrænset trafik” på enhver plan. Dette betyder bare, at DreamHost ikke gør det’t spore båndbredde eller trafik – hvilket betyder, at du vandt’t debiteres for overskridelse af en bestemt båndbredde. Dette er ikke’t så forskellig fra “uopmålt båndbredde” at du’Jeg får vist mange andre udbydere, og det betyder, at dit websted vandt’t straffes for at vokse!

DreamHost leverer også gratis daglige sikkerhedskopier af alle dets planer, som kan være en livredder, hvis du’er lige ved at starte, fordi du vandt’t skal bekymre dig om at miste alle dine fremskridt fra en fejltagelse. Domænenavne kommer gratis det første år, når du registrerer et .com-, .org-, .club-, .net- eller .info-domæne, og ubegrænset e-mail er inkluderet i enhver plan undtagen Shared Starter-planen – men du kan tilføje den for $ 1,67 / måned.

DreamHost’s delte og VPS-planer er mere end op til opgaven med at drive en ny e-butik – den store mængde funktioner, der er inkluderet i dets delte planer, er det, der gør DreamHost så stor for begyndere. Men det’er værd at bemærke, at DreamHost’s dedikerede planer er ikke imponerende. Dette burde ikke’Men det påvirker din beslutning for meget, da meget få onlinebutikker har brug for den store kapacitet i en dedikeret plan.

Support & Sikkerhed

DreamHost’s kundesupport har en stor ulempe: du kan’t kontakte support direkte via telefonen. Supportteamet kan ringe tilbage til dig som svar på en forespørgsel, men det kan du også’t række ud først, hvilket kan vise sig irriterende. I stedet for DreamHost’s live chat-funktion er tilgængelig fra 5:30 til 21:30 PST, syv dage om ugen, selvom du muligvis bliver nødt til at vente lidt på spidsbelastningstider.

DreamHost’s sikkerhedsforanstaltninger er mere imponerende end dets kundesupport. Hver DreamHost-plan leveres med branchestandarden for et gratis SSL-certifikat. Du får også adgang til DreamHost’s internt bygget (og temmelig selvforklarende) malware-fjernelse, der finder og reparerer malware på dit websted.

Prisfastsættelse

dreamhost-skærmbillede til delte priserDreamHost har to forskellige Shared hosting-planer at vælge imellem, og de er begge meget for pengene.

DreamHost’s delte planer spænder fra $ 2,59-4,95 / måned. Vi anbefaler at starte med $ 4,95 / måneden Shared Unlimited-planen, fordi den har alt hvad du har’Jeg har brug for: ubegrænset trafik, WordPress forudinstalleret, hurtig SSD-lagerplads og ubegrænset e-mail @ dit domæne. Den billigere delte startplan har de fleste af disse funktioner, men du’Jeg bliver nødt til at betale en ekstra $ 1,67 / måned for e-mail-hosting – og omkostningerne ved Shared Starter plus $ 1,67 / måned betyder dig’Jeg betaler kun 8,28 USD mindre om året end den fulde pris for Shared Unlimited-planen.

DreamHost tilbyder en 97-dages pengene-tilbage-garanti, men bemærk, at dette kun gælder til kredit- og betalingskortbetalinger foretaget for delte hostingplaner – hvilket, hvis du’du lige er startet med DreamHost, vil sandsynligvis omfatte dig!

Hostede e-handelsplatforme

Hvis du har haven’Jeg har ikke bygget din online butik endnu, forhåbentlig har vores liste over de seks største udbydere af e-handel-hosting leveret noget inspiration. Dog finder hosting ikke’t skal være en del af opsætningen af ​​din e-handelsvirksomhed.

Fascineret? Det skal du godt være! Hvis tanken om at finde en hostingudbyder og vælge den rigtige hostingpakke gør dit hoved ondt, er der en enklere løsning – vært for e-handelsplatforme. Det er her, i stedet for at du finder en udbyder, er din bygningsplatform vært for din butik for dig.

Tænk på det som en webstedsbygger og hostingplatform, der rulles ind i en!

Hostede e-handelsplatforme er bedst for begyndere, fordi du ikke gør det’t er nødt til at skåne en enkelt tanke til din hosting. Selv hvis du’Når du er en hosting-pro, kan disse platforme redde dig tid og endda penge.

Let at budgettere for, nem at bruge og let at køre når de er konfigureret’er ideel til den travle virksomhedsejer.

Ja, de’er ikke for alle – men hvis de lyder som om de kunne være for dig, så her’s et hurtigt kig på top tre. Ligesom hostingudbydere ovenfor tog vi os tid til at undersøge og teste hver enkelt. Ikke kun det, vi fik folk ligesom dig til at teste dem for os og give os deres feedback.

Shopify

Shopify er den bedste all-round e-handelsplatform på markedet. Du vælger en skabelon, der matcher din branche, designe din butik, tilføje dine indstillinger, tilføje produkter til din butik og kan endda tilføje ekstra apps for mere strøm. Priserne spænder fra $ 29 til $ 299 per måned. Shopify er let at bruge, men har kraftfulde funktioner, der gør din butik til en succes.

Wix e-handel

Du’Vi har sandsynligvis hørt om Wix på grund af dens webstedsbyggerfunktioner, men du kan også oprette en smuk online butik ved hjælp af en af ​​dens e-handelsplaner, der starter kl. $ 20 per måned (faktureres årligt.) Det’er ikke den mest kraftfulde e-handelsplatform på markedet, men den’er perfekt til at opbygge dit brand, mens du øger dit salg.

BigCommerce

Pssst! Vi ville bare fortælle dig, at BigCommerce i øjeblikket tilbyder op til tre måneder gratis, når du tilmelder dig en ny plan. Gå til BigCommerce-webstedet for at se dette tilbud live!

BigCommerce er mest skalerbar hostet e-handelsplatform omkring – hvis du’Vi har store mål for din butik, så BigCommerce kan tage dig derhen! Det’er ikke så let at bruge som Shopify eller Wix, men det har de mest indbyggede funktioner ud af dem alle. Dette betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at stole på apps for at tilføje strøm til din butik. Priserne spænder fra $ 29,95 til $ 224,95 per måned (faktureres årligt.)

Bedste udbydere af e-handel hosting: Resume

Denne artikel har opdelt de bedste udbydere af e-handelshosting med detaljer til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken der er bedst til din online butik. Valg af den rigtige hosting for e-handel kunne ikke’t være mere vigtig – du har brug for en hurtig, pålidelig udbyder med god support og funktioner til at hjælpe din butik med succes.

Desværre vil dine kunder aldrig komplimentere dig for din hosting, men det’s den usynlige kraft, der tilskynder dem til at købe fra dit websted i stedet for dine konkurrenter’. Ved langsom indlæsning af sider eller webstedsnedbrud mister du salget, men en solid hostingudbyder får dine kunder til at vende tilbage igen og igen.

6 bedste udbydere af e-handel-hosting: Omfatter

 1. A2 Hosting – den bedste e-mail-udbyder af e-handel.
 2. SiteGround – bedst til e-handelsfunktioner.
 3. I bevægelse – bedst til skalerbarhed for e-handel.
 4. Bluehost – bedst til oppetid.
 5. HostGator – bedst til hjælp og støtte.
 6. DreamHost – bedst for begyndere.

Du kan’t går galt med A2 Hosting, især på grund af dens fremragende kundeservice og sikkerhed. Hvis funktioner er din højeste prioritet – og det’er en perfekt logisk højeste prioritet – så vil Bluehost være en god pasform. Og hvis du’er du mest bekymret for at vokse dit websted, så har InMotion ressourcerne til at tage det til næste niveau.

På den anden side donerer nogle mennesker ikke’t har tid, penge eller teknisk knowhow til at vælge en udbyder af e-handel og bygge en butik fra bunden – og det’det er okay! Der er andre muligheder, hvor din butik er vært for dig. Du kan opbygge, administrere og vokse din butik alt på et sted under en pris, så det er enkelt, men ikke mindre effektivt. Det bedste af disse platforme er Shopify, der kombinerer strøm med brugervenlighed.

Giv din butik et solidt fundament med en af ​​disse top udbydere af e-handel-hosting, og hilsen til hurtige webstedshastigheder og skyhøje salg!

Bedste udbydere af e-handel hosting: Ofte stillede spørgsmål

Har hostingudbydere specifikke planer for e-handel?

Nogle gør, ja! Nogle gange du’Jeg finder planer mærket som “e-handel”, men i virkeligheden’er lige det samme som den normale delte eller VPS-hostingpakke. Dette betyder bare, at disse planer allerede er optimeret til e-handel. Andre udbydere har faktiske pakker dedikeret til e-handel, såsom Bluehost’s WooCommerce-planer, der leveres med endnu mere specialiserede funktioner.

Kan du bruge Shopify, men stadig bruge din egen hostingudbyder?

Nej – Shopify’s platform integrerer sin hosting med sin butikbygger, så du kan’t har den ene uden den anden. Shopify leverer PCI-kompatibel e-handelshosting med ubegrænset båndbredde til din online butik uden ekstra omkostninger.

Find ud af mere i vores fulde Shopify anmeldelse.

Kan du bygge din online butik med din hostingudbyder?

Det kommer an på! Nogle hostingudbydere har webstedsbyggere, såsom HostGator’s bygmester, Gator. I det store og hele gør vi det ikke’t anbefaler at bruge disse bygherrer til din butik som de’er normalt relativt enkle platforme. Se i stedet på tjenester som Magento eller WordPress for at få mere strøm, eller Shopify eller BigCommerce for alt-i-en-bekvemmelighed.

Ikke sikker på, hvad der er rigtigt for dig? Læs vores WooCommerce vs Shopify sammenligning for at finde ud af!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map