De 8 bedst styrede WordPress-hostingudbydere: Kan du klare dig uden dem?

bedst styrede wordpress hosting featured billedeDenne artikel giver dig alle detaljerne om de bedst styrede WordPress hosting-udbydere.


Hvis du har et WordPress-websted, du’Jeg bliver nødt til at finde hosting til det. Administreret WordPress-hosting er et populært valg, fordi det følger med specialiserede tjenester til WordPress-websteder.

Administreret WordPress-hosting er specifikt designet til at understøtte WordPress-websteder og leveres fyldt med funktioner, der hjælper dit websted med succes. Fra automatiske opdateringer til et enkelt klik på WordPress-installation, dette er den ultimative hosting for WordPress-brugere.

Dette gør administreret WordPress-hosting perfekt til forretningssteder eller andre steder med høj trafik. Funktioner inkluderet, fra support på topniveau til daglige sikkerhedskopier, er designet til at gøre det at køre dit websted så let som muligt.

Selvfølgelig, hvis du ikke gør det’Jeg har et WordPress-sted, denne type hosting vandt’t være for dig! Hvis dette er tilfældet, kig i stedet på VPS eller dedikeret hosting.

Den gode nyhed er, administreret WordPress-hosting er en rigtig populær mulighed, der tilbydes af mange udbydere. Ulempen er, at det at finde den bedste plan for dit websted kan føles som en umulig opgave!

At’hvorfor vi’har foretaget en dybdegående undersøgelse for at finde de bedste udbydere, undersøge alt fra priser og funktioner til kundesupport og videre.

De 8 bedste administrerede WordPress-hostingudbydere er:

 1. Bluehost – Bedst til WordPress-hosting.
 2. A2 Hosting – Bedst til kundeservice.
 3. I bevægelse – Bedst til funktioner.
 4. WP-motor – Bedst til hjælp og støtte.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. 1&1 IONOS – Bedste værdi for pengene.
 7. DreamHost – Bedst til at holde tingene enkle.
 8. Kom så far – Bedst til ekstra funktioner.

Det bedste af det bedste er uden tvivl Bluehost – WordPress anbefaler det, og du kan se hvorfor! Vi fandt, at A2 Hosting var den næstbedste med fokus på hastighed og kundeservice, mens InMotion’s imponerende funktioner sætter det fast på tredjepladsen. Ligegyldigt hvad du’når du leder efter, bør disse top otte udbydere have noget for enhver smag.

Denne artikel fordeler hver af vores top otte administrerede WordPress-hosting-udbydere, hvilket giver dig et fald i priser, fordele og ulemper, og hvad hver udbyder er bedst til. Ved slutningen af ​​vores sammenligning, dig’Jeg ved, hvilken hostingudbyder der er det bedste valg til dit WordPress-sted.

Bedste styrede WordPress-hosting

De otte bedst styrede WordPress-hostingudbydere har alle forskellige styrker og funktioner at tilbyde. Hvad enten du’du leder efter billige priser, ubegrænset lagerplads eller pålidelig hosting der’er en perfekt udbyder, der venter på dig.

Det kan stadig være svært at holde styr på møtrikker og bolte, som hver tilbyder, så vi’vi har sammensat en tabel for at sammenligne nøglefunktionerne i de øverste otte side om side.

Side-ved-side-administreret WordPress Hosting-sammenligning

UdbyderOpbevaringUptid% Mængde af webstederSoftwareopdateringerStartpris / månedBluehostA2 HostingI bevægelseWP-motorSiteGround1&1 IONOSDreamHostKom så far
Ubegrænset99,98UbegrænsetJa$ 29,99
fastprisadgang

99.95

1 – Ubegrænset

Ja$ 24,46
40 GB – 240 GB99,971 – 20Ja$ 8,99
10 GB – 1 TB99.951 – 25Ja$ 35
10 GB – 30 GB99,981 – UbegrænsetJa$ 11,95
25 GB – 200 GB99,981 – 5Ja$ 9
30 GB – 120 GB99.951Ja$ 19,95
10 GB – 50 GB99,971 – 5Ja$ 10,99

Tabellen ovenfor skitserer nogle af de vigtigste funktioner, der tilbydes af hver udbyder. Startprisen vist her er den laveste standardpris for hver plan, men du vil ofte finde forskellige rabatter og tilbud til nye brugere – det’er værd at shoppe rundt!

Faktisk tilbyder de fleste hostingudbydere rabatter til nye brugere, som bestemt er værd at få mest muligt ud af. Men husk, efter forfremmelsen er slut, vil priserne blive fornyet med den normale sats. Sørg for, at du altid budgetterer til langsigtede omkostninger snarere end flash-salg. Når det er sagt, er salgsfremmende priser ofte gyldige i et år eller endnu mere.

Hosting funktioner forklaret

At undersøge din hostingudbyder kan være en hovedpine på grund af al den tekniske jargon, der begynder at dukke op. For at fjerne enhver forvirring, lad’s nedbryder hurtigt de funktioner, der er nævnt i vores tabel.

Opbevaring (eller diskplads) er, hvor meget lagerplads du har til dit websted på serveren. Det er her alt dit websted’s indhold gemmes, inklusive billeder, websider og filer. Det’Det er meget vigtigt at sikre, at din plan giver dig nok lagerplads, så du ikke gør det’t løber tør for rummet!

Uptime refererer til hvor meget af tiden en server garanteres at være i gang. Det’s vises normalt som en procentdel – for eksempel er 99,98% en god oppetidsk score. Du ønsker, at dette tal skal være så tæt på 100% som muligt, fordi det betyder, at dit websted vil være online næsten hele tiden.

Mængde af websteder temmelig meget taler for sig selv – dette er antallet af websteder understøttet af din hostingplan. Grundlæggende planer giver dig normalt et websted og giver dig mulighed for at låse mere op, når du opgraderer.

Softwareopdateringer er en funktion, der er specifik for WordPress-hosting. WordPress frigiver ofte opdateringer til sin platform, som du har brug for at følge med og installere selv – hvis du ikke gør det’t, din software bliver forældet og sårbar over for bugs, hackere og andre nasties. Heldigvis med automatiske softwareopdateringer, din udbyder opdaterer dit websted for dig!

# 1: Bluehost

Bedst til WordPress Hosting

Bluehost fordele og ulemper

For og imod
 • Anbefalet af WordPress som den bedste WordPress-hostingudbyder
 • Ubegrænset diskplads
 • Temmelig dyre planer sammenlignet med konkurrenter
 • Plugins aren’t opdateres automatisk

Bluehost er den bedste af flokken, når det kommer til WordPress-hosting. Det’er den førende anbefalede udbyder af WordPress selv, og har tre administrerede WordPress-hostingplaner, som du kan vælge imellem.

Alle planer inkluderer:

 • Ubegrænset lagerplads
 • Ubegrænsede domæner og underdomæner
 • Ingen grænser for din trafik
 • Gratis SSL (sikre sockets lag) sikkerhed
 • Iscenesættelsesmiljø (til test af ændringer)
 • Instant WordPress installation
 • Automatiske WordPress-opdateringer
 • Spambeskyttelse
 • Gratis sikkerhedskopier
 • Gratis domæne (om årlige planer)

Bluehost bruger SSD (Solid State Drive) lager, hvilket betyder, at dit websted vil indlæses meget hurtigere, end hvis det brugt traditionel HDD (harddisk). Alle planer – også den billigste – understøtter et ubegrænset antal websteder.

Så hvad betaler du for alle disse skinnende funktioner? Den billigste plan er $ 29.99 pr. Måned Byg plan, hvilket giver dig alle de basale ting, du har brug for for at køre et professionelt websted. Det’er fantastisk til at komme i gang, og inkluderer et marketingcenter, 100 gratis kvalitetstemaer og domæneprivatitet oven på alle de regelmæssige funktioner.

De anbefalede Grow-planomkostninger $ 39.99 pr. Måned og som navnet antyder, er beregnet til at opbygge dit websted og dets publikum. Du får alt fra Build-planen plus værktøjer til forretningsgennemgang, SEO-værktøjer, JetPack Premium og mere.

Den øverste plan er $ 59.99 pr. Måned Skalaplan, som leveres med avancerede funktioner inklusive JetPack Pro, ubegrænset sikkerhedskopiering og gendannelse og PayPal-integration plus alt fra Grow-planen.

Hvis du vil have sikkerhed, hastighed og fremragende WordPress-ydeevne, Bluehost er dit øverste valg.

bluehost bedste wordpress hostingBluehost lover hastighed og fremragende karakter for dets administrerede WordPress-hosting og er den førende anbefalede udbyder af WordPress

# 2: A2 Hosting

Bedst til kundeservice

A2 Hosting fordele og ulemper

For og imod
 • Automatiske opdateringer til både software og plugins
 • Når som helst pengene tilbage garanti
 • 99,95% oppetidsscore
 • Intet gratis domæne

A2 Hosting er et andet top valg til dit WordPress-websted. Det følger med Bluehost med hensyn til funktioner og endda tilbud bedre værdi for pengene! Ulempen? En relativt dårlig oppetid på 99,95%.

A2 Hosting opdaterer automatisk din software og dine plugins, så du’Jeg skal altid være 100% opdateret med de nyeste versioner. SSL-sikkerhed leveres på tværs af alle planer, ligesom gratis sikkerhedskopier og gratis webstedsoverførsel.

Der er tre hostingplaner, der starter med 1-site plan til $ 24,46 pr. Måned. Denne plan understøtter et websted og inkluderer 10 GB lagerplads, gratis SSL-sikkerhed, automatiske sikkerhedskopier og stedstaging (så du kan teste ændringer på dit websted, før du sætter dem live).

Det 3-webstedsplan koster $ 38,75 pr. Måned, og øger dine grænser til tre websteder og 25 GB lagerplads. Dette er de vigtigste forskelle, selvom det låser andre funktioner, såsom en anden kerne, 1 GB ekstra fysisk hukommelse og to tilføjelsesdomæner.

Den mest avancerede plan er $ 75.48 Ubegrænset plan, som understøtter et ubegrænset antal websteder og giver dig 40 GB lagerplads. Du får fire kerner og 4 GB fysisk hukommelse plus ubegrænsede tilføjelsesdomæner.

Alle planer har en generøs pengene tilbage-garanti når som helst.

a2 hosting administreret wordpressA2 Hosting fokuserer på hastighed og høj ydeevne for at give dig den bedste løsning til dit WordPress-websted.

# 3: InMotion

Bedst til funktioner

InMotion fordele og ulemper

For og imod
 • Bedste udvalg af funktioner på markedet
 • Få dit websted forudinstalleret af en ekspert
 • Tilbyder mindre diskplads end dets største konkurrenter
 • Avancerede planer bliver dyre

Bluehost er muligvis den bedste allround-udbyder til WordPress-hosting, men når det kommer til funktioner, blæser InMotion alle andre ud af vandet. I vores forskning, det fik en næsten perfekt score for dets administrerede WordPress-hostingfunktioner. Lade’s kig på hvorfor det gjorde så godt:

Du har seks planer at vælge imellem, som alle inkluderer:

 • Et gratis domæne
 • Ubegrænset båndbredde
 • Automatiske opdateringer til både software og plugins
 • SSL-sikkerhed
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis sikkerhedskopier

Du får endda dit websted forudinstalleret af en ekspert, så det’er klar til at gå om få minutter!

Den billigste plan er WP-1000S-planen, der starter på bare $ 8,99 per måned. Dette er velegnet til omkring 20.000 besøgende hver måned og giver dig 40 GB SSD-lagerplads.

Den bedste værdi plan er $ 12.99 pr. Måned WP-2000S-plan, der understøtter to websteder, 50.000 besøgende månedligt og 80 GB SSD-lagerplads og en gratis Jetpack Personal-konto. Denne plan inkluderer også et premiumabonnement på WordPress-temaer og plugins, der giver dig masser af værktøjer til at få dit WordPress-sted til at fungere bedst.

Funktionerne bliver fortsat mere avancerede, når du bevæger dig op gennem InMotion’s administrerede WordPress-hostingplaner. Du har masser af plads til valg og vækst, hvilket betyder, at du kan finde den bedste plan til dine behov.

InMotion tilbyder en 90-dages pengene-tilbage-garanti.

inmotion bedst styrede wordpress funktionerInMotion har masser af højkvalitetsfunktioner, der kan tilbyde WordPress-brugere, fra præinstallation til automatiske opdateringer og gratis sikkerhedskopiering.

# 4: WPEngine

Bedst til hjælp og support

WP Engine Fordele og ulemper

For og imod
 • Stort udvalg af hjælp og supportmuligheder
 • Masser af diskplads
 • Dyre prisplaner – dårlig værdi for pengene
 • Mangel på funktioner sammenlignet med sine konkurrenter

WP Engine er et solidt valg til ethvert WordPress-websted. Det fungerede godt i vores test, men blev svigtet af dets dårlige værdi for pengene og lave oppetidsscore. Hvor det skinnede, var det dog hjælp og support muligheder, der dækker alt fra live chat til 24/7 telefonsupport.

Start-planen koster $ 35 pr. Måned, og er designet til et lille websted eller blog med op til 25.000 besøgende månedligt. Denne plan giver dig 10 GB lagerplads, 50 GB båndbredde og et godt udvalg af gratis funktioner, herunder et gratis SSL-certifikat og over 35 StudioPress-temaer.

Vækstplanen koster $ 115 per måned, og understøtter 100.000 besøg pr. måned. Denne plan er uventet designet til at udvide din forretning – den giver dig de ekstra funktioner, du har brug for netop dette, inklusive 20 GB lagerplads, fem websteder og 200 GB båndbredde.

$ 290 per måned Skala plan er faktisk temmelig ligner vækstplanen, da den kommer med nøjagtigt de samme gratis funktioner. Den største forskel er springet op i grænser – du får 30 GB lagerplads, 15 websteder og 400 GB båndbredde. Dette betyder, at dit websted kan håndtere 400.000 besøg pr. Måned!

WP Engine tilbyder også en brugerdefineret plan, som du kun behøver at se på, hvis dit websted genererer millioner af månedlige besøg – i hvilket tilfælde, godt gjort dig!

wpengine administrerede wordpress planerWPEngine har fire prisplaner, der giver plads til skalering og vækst, når dit WordPress-websted udvikler sig.

# 5: SiteGround

Bedst til pålidelighed

SiteGround fordele og ulemper

For og imod
 • Stort udvalg af WordPress-hostingfunktioner, der understøtter dit websted
 • Fremragende værdi for pengene
 • Lav lagringsplads
 • Intet gratis domæne

SiteGround sidder sammen med Bluehost i WordPress’s gode bøger. Hvorfor? Svaret ligger i SiteGround’s funktioner – sige hej til installationer med et enkelt klik, automatiske opdateringer til software og plugins, ekspertsupport og gratis migrering.

Alle SiteGround’s planer inkluderer dens “Væsentlige WordPress-funktioner”, såsom gratis daglige sikkerhedskopier, automatiske opdateringer og gratis SSL-sikkerhed.

SiteGround holder det enkelt med tre administrerede WordPress-hostingplaner, der starter med $ 11,95 pr. Måned Startup-plan. Dette leveres med alle de væsentlige WordPress-funktioner, plus 10 GB lagerplads og et websted, hvilket gør det bedst egnet til websteder med 10.000 månedlige besøg.

GrowBig-planen koster $ 19,95 pr. Måned og øger dine ressourcer massivt. Foruden de væsentlige WordPress-funktioner får du prioriteret teknisk support og gratis, professionel WordPress-overførsel. Smid 20 GB lagerplads og ubegrænset websteder, og dit websted vil virkelig vokse til stor tid!

Hvis dit WordPress-websted får omkring 100.000 månedlige besøg, så gør du det’Jeg har brug for GoGeek-planen til $ 34,95 per måned. Det leveres med alt fra GrowBig-planen, men øger din lagerplads til 30 GB og tilføjer en række “Nørdige WordPress-funktioner” for at få dit websted til at fungere problemfrit.

siteground pålidelig administreret wordpress hostingSiteGround er en officielt anbefalet WordPress-vært. Nye kunder får billigere tilbud, og det har en lang række funktioner, som du kan udvide dit websted til.

# 6: 1&1 IONOS

Bedste værdi for pengene

1&1 IONOS fordele og ulemper

For og imod
 • Fremragende værdi for pengene med skalerbare priser
 • Gratis domæne på årlige planer
 • Mangler hjælp og support – ingen live chat
 • Diskplads gør det ikke’t matcher de bedste konkurrenter som Bluehost

1&1 IONOS er et sikkert og standard valg til dine WordPress hosting behov. Det gjorde det ikke’Det skiller sig ud i de fleste områder, vi testede, bortset fra værdi for pengene, hvor det bankede vores sokker ud med dets overkommelige priser.

Alle 1&1 IONOS WordPress-planer inkluderer et gratis domæne, automatiske softwareopdateringer, gratis SSL-sikkerhed og gratis sikkerhedskopieringer.

Det $ 9 per måned Væsentlig plan inkluderer 25 GB SSD-lagerplads, 10 e-mail-konti og et websted. Det Forretningsplan koster $ 11 per måned og inkluderer 100 GB SSD-lagerplads, 100 e-mail-konti og to websteder.

Pro-planen er den højeste på $ 15 pr. Måned, og øger din lagerplads til 200 GB. Det giver dig også 500 e-mail-konti, fem websteder, SiteLock-malware-beskyttelse og adgang til RailGun-indholdsleveringsnetværket. Denne plan er designet til at øge både sikkerhed og ydeevne.

1&1 IONOS gjorde ikke’t scorer for højt i vores test for dets hjælp og support, men med et solidt udvalg af funktioner – og dets højeste plan kun $ 15 pr. måned – det’er stadig et attraktivt valg.

1 & 1 ionos administrerede wordpress-planer1&1 IONOS er kendt for sine superbillede tilbud til nye kunder – men selv uden sine salgsfremmende priser tilbyder den fremragende værdi for pengene.

# 7: DreamHost

Bedst til at holde det enkelt

DreamHost fordele og ulemper

For og imod
 • Anbefalet af WordPress – anstændigt udvalg af funktioner
 • Rimelige og skalerbare prisplaner
 • Mangel på muligheder for hjælp og support
 • Lav oppetid (99,95%)

DreamHost er mod slutningen af ​​vores liste, men det’det er ikke en, der skal overses – dette er den tredje og sidste vært på vores liste, der er officielt anbefalet af WordPress.

Det har de skinnende hostingfunktioner, der understøtter dit websted, og tilbyder anstændig værdi for pengene. Men det’s svigtet med sin diskplads, oppetid og række muligheder for hjælp og support.

Du har tre planer at vælge imellem, som alle inkluderer ubegrænset båndbredde, 24/7 support, SSL-sikkerhed, daglige sikkerhedskopier, et gratis domæne og automatiske softwareopdateringer. Alle planer understøtter kun et websted.

$ 19,95 per måned DreamPress-plan giver dig alt det ovenstående plus 30 GB SSD-opbevaring og Jetpack Free forinstalleret. DreamPress Plus koster $ 29,95 og giver dig 60 GB SSD-lagerplads, ubegrænset CDN og en opgradering til Jetpack Professional.

DreamPress Pro-planen er den højeste på $ 79,95 pr. Måned. Det inkluderer alt fra DreamPress Plus-planen og øger din SSD-lagerplads til 120 GB. Du låser også op prioritetssupport!

DreamHost har muligvis ikke magten til at tage dit websted til stjernerne, men hvis du har brug for en behagelig camper i stedet for et raketship, vandt det’t svig dig.

dreamhost administreret wordpressDreamHost anbefales officielt af WordPress, og har værktøjerne til at gøre det nemt at køre dit websted.

# 8: GoDaddy

Bedst til ekstra funktioner

GoDaddy fordele og ulemper

For og imod
 • Tilbyder masser af ekstra tjenester udover hosting
 • Gratis domæne med årsplaner
 • Intet gratis SSL-certifikat på to laveste planer
 • Mangel på avancerede funktioner

GoDaddy er stadig en af ​​de bedst styrede WordPress-hostingudbydere rundt, men det kan’t konkurrere med dem som Bluehost, og det er derfor det’s på ottende plads. Kom så far er bedst, hvis du har brug for ekstra tjenester sammen med din hosting.

Du har fire planer at vælge imellem, som alle inkluderer et gratis domæne (på årlige planer), WordPress-softwareopdateringer, ubegrænset båndbredde, migrering med et enkelt klik og gratis sikkerhedskopiering.

Grundlæggende plan for $ 9.99 pr. Måned giver dig 10 GB SSD-lagerplads og understøtter et websted. Det Deluxe-plan koster $ 14.99 pr. Måned, og inkluderer 15 GB SSD-lagerplads, et websted og et enkelt sted med iscenesættelseswebsted, som giver dig mulighed for at teste nye ændringer, før du offentliggør dem på dit live site.

Det $ 19.99 pr. Måned Ultimate plan understøtter to websteder med 30 GB SSD-opbevaring, et gratis SSL-certifikat i et år og malware-scanning og reparation. Det leveres også med alt fra Deluxe-planen.

Det Pro 5+ plan er designet til fem til 50 websteder og koster $ 34,99 per måned. Dette inkluderer 50 GB til 200 GB SSD-opbevaring, auto-sikkerhedskopieringer, gratis SSL-certifikater og gratis webstedvedligeholdelsesværktøjer.

Hvis du har brug for domæner, e-mail-konti, online marketing eller mere, kan GoDaddy også dække det for dig. Det tilbyder meget mere end bare hosting, så hvis du’igen efter en alt-i-en-tjeneste, Kom så far kunne være noget for dig!

godaddy wordpress hostingGoDaddy tilbyder enkel administreret WordPress-hosting med fordelen ved dets ekstra tjenester lige ved hånden.

Hvordan vælger du en administreret WordPress-hostingudbyder?

Med så mange hostingudbydere, der alle kaster sig rundt for din opmærksomhed og kan prale af imponerende funktioner, hvordan skal du vide, hvilken du skal vælge? Har du brug for alle disse værktøjer? Hvad mener de endda?

Det’er let at gå tabt blandt alle akronymer og salgsfremmende priser. Her’er en hurtig liste over de bedste tip til at holde dig på det rigtige spor:

 • Gå tilbage til det grundlæggende
 • Lav tid til oppetid
 • Værdi for pengene
 • Hjælp og support
 • Don’t blive fastklemt!

Gå tilbage til det grundlæggende

Lav en liste over kernefunktionerne dit websted har brug for, og sørg for, at den udbyder, du vælger, har disse inkluderet i dens planer. De grundlæggende funktioner, man skal kigge efter, er automatiske opdateringer, SSL-sikkerhed, opbevaring, båndbredde og gratis sikkerhedskopiering. Kast også et gratis domæne, hvis du ikke gør det’t har allerede en!

Lav tid til oppetid

Det er virkelig så vigtigt! Ingen vil kunne besøge dit websted, hvis din vært er’s servere er nede hele tiden. Høj oppetid er et absolut must – ellers dig’re bare betale for et websted ingen kan se.

Værdi for pengene

Vær sikker på at du’får du en service af høj kvalitet uden at sprænge hele dit budget. Absolut shoppe for en fantastisk salgspris – vi fokuserer på almindelige priser i denne artikel, men mange udbydere tilbyder rabatter til nye kunder.

Don’Men det bliver dog kun trukket med prisen! Se på hvad du’Jeg betaler, når reklameperioden er forbi, og lige hvad du’re få for dine penge.

Hjælp og support

Pas på dig selv såvel som dit websted! Se på det udvalg af supportmuligheder, der tilbydes, og kig igennem for at se, om de har de svar, du har brug for. for det første, er det ekspert WordPress support, eller bare generelt?

Giv det en gang! Prøv live chat, læs hjælpeartiklerne, og find ud af, om der er support 24/7 eller bare mandag til fredag.

Don’t Blæve ned

hvis du’er ny i det, så kan hosting være forvirrende. der’s masser af breve og tech-tale foregår, og tilbud på ubegrænset dette og det.

Gør din research, men don’t panik. Sandheden er, at dit websted sandsynligvis vandt’t har brug for ubegrænset diskplads – så don’Det føles som om du er nødt til at betale for det!

Den vigtigste ting er at finde en udbyder, der understøtter dit WordPress-sted, og holde det hurtigt og sikkert. Enhver af udbyderne på vores liste vil gøre dette job, så det’er op til dig at vælge den bedste til dig!

Bedste styrede WordPress-hosting: Resume

Denne artikel har givet dig de otte bedst styrede WordPress-udbydere rundt og undersøgt hver af dem for at give dig en idé om, hvad der er det bedste valg til dit WordPress-sted. Vi’Vi har set på deres funktioner, priser og hvordan de presterede i vores forskning.

På nuværende tidspunkt kender du de bedste udbydere omkring, og hvordan du vælger mellem dem. Her’er en hurtig sammenfattning:

8 bedst styrede WordPress-hostingudbydere: Rundown

 1. Bluehost – Bedst til WordPress-hosting.
 2. A2 Hosting – Bedst til kundeservice.
 3. I bevægelse – Bedst til funktioner.
 4. WPEngine – Bedst til hjælp og støtte.
 5. SiteGround – Bedst til pålidelighed.
 6. 1&1 IONOS – Bedste værdi for pengene.
 7. DreamHost – Bedst til at holde tingene enkle.
 8. Kom så far – Bedst til ekstra funktioner.

Glem timers rulle, hundreder af faner og utallige hovedpine – dette er de bedste otte udbydere til administreret WordPress-hosting. Vi gjorde rulning, test og sammenligning for dig, så nu skal du bare vælge en!

Tænk på, hvilken type websted du har, og hvilke væsentlige funktioner det har brug for. Se efter de virkelig vigtige – oppetid, diskplads, båndbredde og værdi for pengene. Sørg for, at din udbyder passer til dine behov og dig’Jeg vil være god til at gå.

Bedste styrede WordPress-hosting: Ofte stillede spørgsmål

Administreres WordPress-hosting kun egnet til store WordPress-websteder?

Vi anbefaler administreret WordPress-hosting til større websteder, bare for at sikre dig’får igen god værdi for pengene og bruger alle de funktioner, der følger med disse kraftfulde planer! Men, administreret WordPress-hosting er velegnet til ethvert WordPress-sted i alle størrelser – det’s ned til dig!

Se på vores gennemgang af den bedste webhosting for små virksomheder for at få en idé om, hvilken der er bedst til dit websted.

Skal du vælge WordPress-hosting til et WordPress-websted?

Slet ikke! Du kan vælge hvilken type hosting der passer bedst, hvad enten det er’er delt, VPS, sky eller dedikeret hosting! Fordelene ved WordPress-specifik hosting er, at din udbyder skræddersyr sine tjenester til dine behov, såsom automatisk at køre opdateringer.

Lige startet? Læs vores Bedste delte hostingtjenesteomtale for at finde ud af mere om den billigste type hosting. Eller tjek vores gennemgang af de bedste leverandører af VPS-hosting for at se, hvad det er’det handler om.

Hvilket er bedre, administreret WordPress-hosting eller delt WordPress-hosting?

Delt WordPress-hosting er mere begrænset end administreret WordPress-hosting. Det’er billigere, men mere basale i sine ressourcer. Du får flere fordele og avancerede funktioner – såsom Bluehost’s alt-i-én marketingcenter – med administreret WordPress-hosting, selvom dette kommer med en højere pris. Hvis du vil udvide dit websted, er administreret WordPress-hosting det bedre valg.

Læs vores anmeldelse af den bedste WordPress-hostingudbyder for at se, hvilken der generelt er den bedste.

Hvad’er den billigste administrerede WordPress-hostingudbyder?

Den billigste udbyder til administreret WordPress-hosting er InMotion, med startprisen på $ 8,99 pr. måned på sin WP-1000S-plan. I betragtning af det kom også ud som bedst for funktioner i vores forskning og sidder på tredjepladsen på vores liste over de bedste udbydere, det’er ikke dårlig værdi for pengene!

Læs vores InMotion Review for at finde ud af om det’er den bedste udbyder til dig. Eller gå til vores gennemgang af de bedste billige webhotelleverandører for tilbud, stjæle og flere lave priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map