De 8 bedste VPS-hostingudbydere i 2020: Hvilken vært har mest?

Web hosting sammenligning featured billede


VPS-hosting er en af ​​de mest effektive måder at være vært for et websted på. Deltag i os, når vi gennemgår de ni bedste udbydere.

Når man starter et websted, vender mange mennesker sig til en grundlæggende delt webhostingtjeneste – men når dit websted vokser, vil dets behov også.

At’s når det’det er tid til at begynde at se på at bruge en virtuel privat server (VPS).

En VPS er et skridt op fra delt hosting. Du deler stadig en server (computeren, der gør dit websted tilgængeligt for besøgende online) med andre websteder, men der er langt færre websteder, der bruger denne server.

VPS-udbydere stiller normalt flere systemressourcer til rådighed for abonnenter, hvilket betyder, at dit websted skal være hurtigere og mere lydhør. Dertil kommer, at hvis du oplever trafikspidser – måske under en salgsbegivenhed, eller efter en større nyhedshistorie om dit websted, kan VPS-ressourcer udvides til at møde dit websted’s nye krav.

Sagen er, at der er masser af VPS-udbydere derude, og at vælge den bedste VPS-hostingudbyder er et hårdt opkald. Heldigvis, dig’vi er kommet til det rigtige sted. Vi’Vi har foretaget forskningen for dig for at finde ud af, hvilke VPS-tjenester der er bedst.

Vi kiggede på en lang række leverandører af VPS-hosting, de tjenester, de tilbød, og hvad der adskiller dem fra resten. Hvilken type hosting-planer tilbyder de? Hvad’er deres præstationer ligesom? Og giver de god hjælp og støtte?

Vores 8 bedste leverandører af VPS-hosting er:

 1. I bevægelse – Bedste samlede leverandør af VPS-hosting.
 2. A2 Hosting – Bedste værdi for pengene.
 3. Bluehost – Bedste funktioner.
 4. iPage – Bedst til kundeservice.
 5. HostGator – Bedst til pålidelighed.
 6. HostPapa – Bedste RAM og lagerplads.
 7. Kom så far – Bedst til ekstra funktioner.
 8. DreamHost – Bedste båndbredde.

De bedste VPS-hostingudbydere

De bedste leverandører af VPS-hosting er dem, der imødekommer dine behov. Det lyder måske fjollet, men det’det er sandt. At finde den bedste VPS-plan betyder, at man ser på mange faktorer, som pris, funktioner, support.

Alle vores top 9 udbydere har deres eget unikke salgspunkt. VPS hosting er ikke’t en en-størrelse-passer til alle løsninger, så lad’s se nærmere på hver udbyder og se, om dens tjeneste lyder som hvad du’er på udkig efter.

Hvis dit websted har en masse websider eller indhold af høj kvalitet, bør udbydere med masser af lagerplads være en prioritet. Ligeledes hvis du’er på et budget eller har brug for masser af hjælp, udbydere med billige priser og god support bør prioriteres.

I bevægelse

InMotion er den øverste hund, når det kommer til VPS-hosting. Det tilbyder utrolige funktioner, rimelig oppetid og hjælpsom support, alt sammen til en rimelig pris. InMotion kom også øverst på vores forskning inden for delt hosting, hvilket gør det til den ideelle udbyder at starte med eller opgradere til.

InMotion VPS HostingInMotion er den bedst bedømte udbyder til både Shared og VPS hosting.

A2 Hosting

A2 Hosting serverer sine VPS-planer med et venligt smil og uvurderlig rådgivning. Det’er perfekt til hosting af nybegynder, med en intuitiv hjælpe- og supporttjeneste og en generøs pengene-tilbage-garanti når som helst.

A2 Hosting VPS HostingA2 Hosting er kendt for sin kundeservice, så det’er en at huske på, hvis du’re en total vært novice.

Bluehost

Hvis du har haven’Jeg har ikke bygget dit websted endnu, Bluehost er den eneste VPS-hostingudbyder, der giver dig et gratis domæne permanent. Dets virkelige salgssted er kvaliteten af ​​dets funktioner, der dog inkluderer op til 8 GB RAM og 4 CPU-kerner og ubegrænsede e-mail-konti.

Bluehost VPS HostingBluehost er en af ​​de bedste hostingudbydere på markedet.

iPage

iPage har ret god kundeservice, der tilbyder 24/7 live chat og telefon support, et dybtgående videncenter og supportbilletter. Dens funktioner er også temmelig gode, med et SSL-certifikat inkluderet og gratis websteds-sikkerhedskopiering.

iPage VPS Hostingder’s ingen benægter iPage tilbyder billige tilbud, men du ofrer hastighed for dem.

HostGator

HostGator er mesteren af ​​hosting. Det kom med den øverste samlede hosting score fra vores forskning. Det’er ikke helt så mesterlig, når man ser på VPS-hosting isoleret, men det’s bestemt ikke slouch. Med gode funktioner og den bedste oppetid for enhver udbyder kan du gøre det meget værre.

HostGator VPS HostingHostGator tilbyder den bedste allround hosting-service, og dens VPS-hosting er værd at overveje.

HostPapa

HostPapa gør det ikke’Det kommer ikke billigt, men ingen anden udbyder kan konkurrere med dens kapacitet. HostPapa’s overordnede prisplan tilbyder nok RAM (Random Access Memory) og lagerplads til at håndtere selv de største websteder.

Hostpapa VPS HostingHostPapa ser godt ud på overfladen, men pas på de dyre fornyelsesomkostninger.

Kom så far

GoDaddy dypper sine tæer i alt webrelateret. På toppen af ​​at være verden’s største domæneregistrator, det har også en fremragende webstedsbygger og hosting-pakker af høj kvalitet. hvis du’Har du brug for en one-stop-shop, kan GoDaddy hjælpe.

GoDaddy VPS HostingGoDaddy tilbyder mange fantastiske tjenester, men VPS-hosting er ikke’t det er stærkest.

DreamHost

DreamHost tilbyder også ubegrænset båndbredde på tværs af alle sine planer. Dens andre funktioner er også temmelig pæne, selvom det’er ikke bedst, hvis du har brug for en hjælpende hånd en gang imellem. I modsætning til sine konkurrenter mislykkes Dreamhost ikke telefonstøtte og live chat.

DreamHost VPS HostingDreamHost billige priser er gode til basissider, men kan være lidt begrænsende på lang sigt.

Side-ved-side VPS-hosting-sammenligning

At vælge forskellige funktioner, som hver VPS-vært tilbyder, kan være hårdt. Ingen ønsker at tilbringe deres weekender eller aftener med at flippe gennem et væld af steder på udkig efter den bedste pris. Så vi’vi har lagt alle nøgleinformationerne et sted for dig.

Her kan du se det maksimale funktionsbeløb, som hver udbyder giver dig, uanset om du får root-adgang eller ej, hver udbyder’s driftstid og vores forskningsresultat fra test.

Det’Det er vigtigt at bemærke, at priserne nedenfor er de billigste, som du kan få VPS-hosting til hos denne udbyder – ikke den pris, du har’d betale for at modtage den maksimale kapacitet på alt.

HostingudbyderMaks RAMMaks. CPU’erMaks båndbreddeRoot AccessMax lagerpladsUptimeBilligste prisWBE-vurdering I bevægelse

A2 Hosting

Bluehost

iPage

HostGator

HostPapa

Kom så far

DreamHost

8GB56 TB&# 10003;260GB99,97%$ 39,99 / mo90%
8GB84 TB&# 10003;150GB99,95%$ 49,99 / mo85%
8GB43TB&# 10003;120GB99,98%$ 29,99 / mo84%
8GB44 TB&# 10003;120GB99,94%$ 24,99 / mo83%
8GB43TB&# 10003;240GB99,99%$ 89,95 / mo83%
24GB128TB&# 10003;1.000 GB99,97%$ 49,99 / mo81%
8GB4Ubegrænset&# 10003;200GB99,97%$ 40,99 / mo70%
8GBN / AUbegrænset&# 10007;240GB99,95%$ 15 / mo61%

Som vist er HostPapa en klar vinder med hensyn til RAM, CPU’er og båndbredde. Det’Det er dog værd at påpege, at for at få disse grænser, du’Jeg skal betale $ 299,99 / måned – det højeste gebyr for enhver plan fra enhver udbyder.

Med alt taget i betragtning var InMotion den klare vinder for os. Hvis du har specifikke krav, er vores tabel imidlertid en god måde at finde den rigtige udbyder til dine behov.

Skraber du stadig med hovedet, hvad hver søjle betyder? Don’t bekymre dig, vi’Jeg forklarer:

 • RAM (Random Access Memory) – hvad der brænder dit websted og giver det mulighed for at arbejde.
 • CPU (Computer Processing Units) – kerner på serveren, der behandler oplysninger.
 • båndbredde – mængden af ​​data, der kan flyde mellem serveren, internettet og dit websted.
 • Root Access – muligheden for at tilpasse din server ved at installere ekstra software.
 • Opbevaring – hvor meget plads du har til tingene på dit websted (indhold, medier, websider osv.)
 • Uptime – hvor konsekvent dit websted fungerer online.

På mange websteder er de beløb, der er vist i denne tabel, for store og unødvendige. Oftere end ikke er de vigtigste ting at overveje oppetid og omkostninger.

Ja, det’er rart at have enorme opbevaringspladser eller båndbreddegrænser – men intet af det betyder noget, hvis dit websted falder regelmæssigt, eller du kan’t har råd til den månedlige regning!

I bevægelse

Bedste samlede leverandør af VPS-hosting

InMotion ProsInMotion Cons
Ubegrænset CPU-kerner, domæner og e-mail-kontiTemmelig dyre topplan VPS-hostingplaner
Gratis domæne med 6-12 måneders planerAndre udbydere kan forbedre dens oppetid på 99,97%

InMotion sætter bjælken højt, når det kommer til VPS-hosting. Dets funktioner alene scorede 95% i vores forskningstest, og det’det er let at se hvorfor. Alle planer leveres med gratis sikkerhedskopier, root-adgang og ubegrænset CPU-kerner og e-mail-konti.

InMotion er perfekt til alle kommende virksomheder eller store personlige websteder. Det tilbyder tre forskellige prisplaner, der spænder fra $ 39.99 til $ 144.99 / måned. Med hjælp tilgængelig døgnet rundt via telefon, live chat og et billetsystem plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti er InMotion den perfekte udbyder for 99% af læserne.

A2 Hosting

Bedste værdi for pengene

A2 Hosting FordeleA2 Hosting Ulemper
Bedste værdi for pengeneIntet gratis domæne
Når som helst pengene-tilbage-garantiKun 99,95% oppetid

hvis du’uanset om du er usikker eller usikker på VPS-hosting, kan A2 Hosting hjælpe. Dens venlige, kundecentriske tilgang får dig til at føle dig værdsat med det samme, og personalet er altid klar til at hjælpe. Plus, hvis du’er ikke tilfreds med tjenesten, kan du få en tilbagebetaling når som helst uden spørgsmål stillet.

Funktionsmæssigt kan du vælge mellem Linux- eller Windows-serverhosting, mens A2 også tilbyder gratis sikkerhedskopieringer, root-adgang og ubegrænset e-mail-konti. Det’er lidt dyrere end InMotion, med planer fra $ 49.99 til $ 99.99 / måned, men du’Jeg får en meget pålidelig service, der sætter dig først.

Bluehost

Bedste funktioner

Bluehost FordeleBluehost Ulemper
99,98% oppetidTemmelig dyre topplan VPS-hostingplaner
Gratis domæneEn dedikeret IP-adresse

Bluehost er bedre kendt for sin WordPress-hosting, men den har stadig alt hvad du har brug for fra en VPS-service. Og hvis du’Når jeg endnu ikke har købt et domænenavn, er Bluehost den eneste udbyder, vi’har testet, der giver dig en gratis for evigt.

De sædvanlige funktioner er alle på tilbud, og Bluehost kan prale af en strålende oppetid på 99,98%. Priser på indgangsniveau VPS-hosting er også meget rimelige, og starter ved $ 18.99 / måned for nye kunder (fornyelsesprocent til $ 29.99), hele vejen igennem til $ 59.99 / måned. Åh, og don’glem ikke kundesupporten døgnet rundt. Og hvis du’når du leder efter en VPS-plan til navnlig at drive et fotograferingswebsted, rangerer Bluehost som nummer et i vores gennemgang af de bedste udbydere af fotografwebsite.

Nye kunder kan få VPS-hosting fra kun $ 18.99 / måned med Bluehost (normalt $ 29.99)

Så hvad får du for $ 18.99 / måned?

 • Gratis websteddomæne
 • Gratis SSL-certifikat
 • Et-klik-WordPress-installation
 • 1 TB båndbredde & 30 GB lagerplads
 • 24/7 support via telefon & live chat

Alle Bluehost’s VPS-hostingplaner leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så hvis du’er ikke helt tilfreds med den service, du modtager, dig’Jeg får fuld refusion.

iPage

Bedst til kundeservice

iPage FordeleiPage Ulemper
1 års gratis domæneDårlig 99,94% oppetid
Flere hjælp og support ressourcerKun 1 TB båndbredde

iPage har muligvis ikke den billigste pris, især strålende funktioner eller den største kapacitet, men den har lidt af det hele. Fra RAM til rodadgang, gratis sikkerhedskopier til SSL-sikkerhed, du’Jeg har adgang til alt hvad du har brug for.

Oppetiden er ikke’t godt i forhold til sine konkurrenter, men du kan trøste dig med billige planer – fra $ 24.99 / måned – og support 24/7. Vi’d se iPage som en vært for dem, der har brug for en solid service til en rimelig pris – dens kundeservice tilbyder al den hjælp, du kan få brug for.

HostGator

Bedst til pålidelighed

HostGator FordeleHostGator Ulemper
120 GB lagerpladsDyre prisplaner
99,99% oppetidIntet gratis domæne

HostGator spiste konkurrencen om morgenmad, når det gjaldt de samlede hostingtjenester, og dens VPS-service er specifikt også meget stærk. Hvad der svækker HostGator er dens værdi for pengene – mens de konkurrerer rimeligt godt med dem som InMotion om funktioner, er en startomkostning på $ 89,95 / måned nok til at afskrække dem med et stramt budget.

Når det er sagt, har HostGator en fantastisk salgsfremmende aftale, hvor du kun kan betale $ 29,95 / måned for de første tre år, hvis du forpligter dig til HostGator på lang sigt. Det har også en splinterny webstedsbygger’er perfekt til at oprette enkle websteder, hvis du’re endnu til at lave din egen.

HostPapa

Bedste RAM og opbevaring

HostGator FordeleHostGator Ulemper
Utrolig kapacitet med den ekstreme planDyre planer
Ubegrænset domæner og e-mail-kontiIngen gratis sikkerhedskopier

Ligesom dets pizzeria-navn, gør HostPapa det ikke’t servere ting ved halvdele. Hvis du har brug for at være vært for et massivt websted, spækket med store filstørrelser, højopløsningsindhold og flere websider end du kan ryste en pind på, så er HostPapa noget for dig.

Vær dog forsigtig – der er nogle almindelige fælder, som mange mennesker falder i. For det første tilbydes salgsfremmende priser kun i en måned, hvorefter du’igen betaler mellem $ 49.99 og $ 299.99 / måned for en af ​​sine fem planer. For det andet er 30 dages returret kun gyldigt for dem, der abonnerer i et år eller længere. Alle andre har kun 48 timer til at kræve refusion.

Kom så far

Bedst til ekstra funktioner

Kom så far FordeleKom så far Ulemper
Ubegrænset båndbreddeIngen døgn live chat eller billet support
Både Linux- og Windows-servereIngen pengene-tilbage-garanti

GoDaddy er et af de mest berømte webstedsmærker. Uanset om du kender det som verden’s største domæneregistrator, en stilfuld webstedsbygger, eller faktisk for sin webhostingtjeneste, GoDaddy er en udbyder, der tilbyder alt.

Kom så far’s VPS-hosting er ret beskedent, men der’er nok med det til at tilfredsstille de fleste. hvis du’igen for at komme i gang og har brug for en one-stop-shop for at opbygge og være vært for din hjemmeside, det kan vi’t anbefaler GoDaddy stærkt nok.

DreamHost

Bedste båndbredde

DreamHost FordeleDreamHost Ulemper
Ubegrænset e-mail-konti og domænerIngen live chat support
Ubegrænset båndbreddeKun 30 GB lagerplads på basisplan

Okay, okay, så DreamHost er ikke’t helt bedst til noget. Men ubegrænset båndbredde er stadig noget at være meget stolt af – det’s kun tilbudt af to andre udbydere! Det’er også den næst billigste VPS vært bag 1&1 IONOS, med en startpris på kun $ 15 / måned.

Irriterende er DreamHost den eneste udbyder på denne liste, der ikke giver dig rodadgang, og den eneste med en ufleksibel mængde CPU-kerner. der’s heller ingen telefon- eller live chat support, og en gennemsnitlig oppetid på 99,95%. DreamHost er en klassisk sag om at få det, du betaler for – men derefter igen, 1&1 IONOS er billigere og bedre!

Hvordan vælger du den rigtige VPS-hostingudbyder?

Der er en række faktorer, du skal overveje, når du leder efter en VPS-hostingudbyder. Meget af det hænger sammen med både dig og dit websted.

Alt i betragtning er der nogle standardfaktorer, som alle skal se på, når de vælger en vært. Disse er:

 • Uptime – Dette er kritisk for ethvert websted. Ingen udbyder kan garantere 100% oppetid, men jo tættere du kommer på dit websted, der aldrig går ned, jo bedre.
 • Root Access – Hvis du’er mere teknisk i stand, det er strålende at have større fleksibilitet og tilpasning over din server. Du kan installere yderligere software, der opfylder dit websted’s behov, og øg sin sikkerhed.
 • båndbredde – I lighed med oppetid er båndbredde noget, som alle websteder stoler på. Næsten halvdelen af ​​internetbrugere forventer, at en webside skal indlæses inden for to sekunder, så det er det’Det er vigtigt, at dit websted har rigelig båndbredde.

8 bedste VPS-hostingudbydere: Konklusion

Du skal nu have en rigtig klar idé om ikke kun, hvem de bedste leverandører af VPS-hosting er, men hvad hver især er særlig god til. For at sammenfatte her’er den liste igen:

De 8 bedste VPS-hostingudbydere: Roundup

 1. I bevægelse – Bedste samlede leverandør af VPS-hosting.
 2. A2 Hosting – Bedste værdi for pengene.
 3. Bluehost – Bedste funktioner.
 4. iPage – Bedst til kundeservice.
 5. HostGator – Bedst til pålidelighed.
 6. HostPapa – Bedste RAM og lagerplads.
 7. Kom så far – Bedst til ekstra funktioner.
 8. DreamHost – Bedste båndbredde.

InMotion var den klare vinder for os, når der blev taget hensyn til funktioner, support, oppetid og værdi. Det tilbyder den bedste VPS-hostingtjeneste på tværs af linjen og bør være gå til udbyder for de fleste læsere.

A2 Hosting er især godt for ikke-tekniske folk på grund af dens fremragende hjælp og support, mens HostGator’s oppetid kan simpelthen’t matches. GoDaddy er også en god mulighed, hvis du’har endnu ikke lavet et websted og vil gøre alt på ét sted.

Den eneste måde du’jeg vil stadig vide det med sikkerhed, men ved at teste dem ud. Hver udbyder (bar GoDaddy og DreamHost) har en pengene-tilbage-garanti, så det’Det er værd at prøve en i en måned for at se, hvad du synes.

De bedste leverandører af VPS-hosting: Ofte stillede spørgsmål

Hvad’s forskellen mellem en VPS og delt hosting?

Både en VPS og delt webhosting betyder, at man deler dedikeret hardware med flere kunder. Den store forskel er, at med en VPS stiller færre konti krav til hardware-ressourcerne. Du får også garantier for bedre ydelse med en VPS sammenlignet med delt hosting.

Hvad’s forskellen mellem en VPS og en dedikeret server?

En VPS er et virtuelt miljø, der kører på dedikeret hardware, og skal dele denne hardware med en række andre kunder. En dedikeret server giver i mellemtiden enestående adgang til hardware. Dedikeret hosting er kun nødvendig for store websteder, da omkostningerne er væsentligt mere end delt hosting eller virtuelle private servere.

Hvad er en virtuel server?

En virtuel server er hovedsagelig en foregående computer, der kører inde i en fysisk computer. Da servere er så kraftige, og kravene til dem er anderledes end en stationær pc, fungerer det ganske godt at køre flere virtuelle servere på et enkelt stykke hardware.

Hvad kan du bruge en VPS til?

Den mest indlysende og populære årsag til en VPS er at køre et enkelt websted eller flere websteder. Du kan dog bruge dem til stort set alt, hvad der kræver adgang til internettet – såsom en webapplikation som Nextcloud til at køre dit eget Dropbox-alternativ – eller til at oprette dit eget virtuelle private netværk for bedre at sikre internetforbindelsen til dine pc’er og mobile enheder enheder.

Hvilken VPS-hostingudbyder er den bedste værdi for pengene?

Den billigste VPS-hostingudbyder er 1&1 IONOS med sin VPS S-plan koster kun $ 2 pr. Måned. Vi’d hævder dog, at InMotion giver dig den bedste værdi for pengene – det har de bedste funktioner, tilbyder en 90-dages pengene-tilbage-garanti og starter fra kun $ 29,19 / måned ved promovering.

Hvilken VPS-hostingudbyder er bedst til små virksomheder?

Dette afhænger virkelig af, hvad din virksomhed’ webstedet er til. De fleste finder InMotion det bedste, for ganske enkelt sagt har det de bedste funktioner. Det giver dig også ubegrænset e-mail-konti – en stor bonus for ansatte – og giver dig mulighed for at være vært for flere websteder, hvis din virksomhed har mere end en.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me