En guide til de billigste bygherrer: Sammenligning af de bedste bygherrer til mindre budgetter

billigste webstedsbyggere


Det’er billigere og nemmere end nogensinde at komme online hos en webstedsbygger. Men hvilken der sparer dig mest penge? Nedenfor, vi’Jeg kører gennem de billigste præmieplaner, der tilbydes af 13 forskellige webstedsbyggerne – som alle kommer til under $ 15 / måned (faktureres årligt).

Vi’Jeg fortæller dig også hvad’s inkluderet i hver plan, og om vi anbefaler det.

Contents

De 13 billigste webstedsbygger platforme:

 1. WordPress.com – den billigste samlede webstedsbygger ($ 3 / måned).
 2. Weebly – bedst til små virksomheder ($ 6 / måned).
 3. Kom så far – bedst til hurtig bygning ($ 6 / måned).
 4. Påfaldende – bedste værdi for pengene ($ 8 / måned).
 5. IM Creator – bedst til designorienteret e-handel ($ 8 / måned).
 6. Jimdo Creator – bedst for ingenting, men okay for alt ($ 9 / måned).
 7. Gator – bedste introduktion til webhosting ($ 9,22 / måned).
 8. Ucraft – bedste billige Squarespace-alternativ ($ 10 / måned).
 9. SITE123 – bedst til live chat support ($ 10,80 / måned).
 10. SimpleSite – bedst for det blotte minimum ($ 11,25 / måned).
 11. Squarespace – bedst til annoncer ($ 12 / måned).
 12. Wix – bedste samlede webstedsbygger ($ 13 / måned).
 13. Duda – bedst for dem, der har brug for en kreativ hjælpende hånd ($ 14 / måned).

der’er en reel spredning af kvalitet og dybde over disse billige webstedsbyggerplaner. WordPress.com’s billigste plan ($ 3 / måned) giver dig f.eks. kun mulighed for at tilføje et brugerdefineret domæne. I den anden ende af spektret, dig’Jeg får et komplet, elegant websted med Squarespace’s billigste plan ($ 12 / måned).

Yderligere information

10 bedste webstedsbyggere – se hvilken platform der er den bedste på markedet

Sammenligningskort til webstedsbygger – se et side om side af de bedst bedømte platforme

Bedste gratis e-handelsplatforme – i håb om at sælge online gratis? Se på de bedste platforme til opbygning af din online butik gratis.

De 10 bedste Blogger-platforme – topbuildere for bloggere at være

Sådan oprettes et websted – den trinvise vejledning til let installation

De 6 bedst designede websteder i 2019 – Gennemse vores yndlingswebsteder for inspiration, før du laver dine egne

1

WordPress.com ($ 3 / måned)

Billigste samlede webstedsbygger med fantastiske blogging-funktioner.

Nøglefunktioner

 • Ideelle skabeloner til blogging
 • Indbygget ydelsesanalyse
 • Nem integration i sociale medier

WordPress er den mest populære platform at bygge et websted på – det’er faktisk så populær, at det har en tredjedel af websteder online i dag! De fleste af disse sider er imidlertid bygget på WordPress.org, et open source content management system.

WordPress.com er en webstedsbygger der’er langt nemmere at bruge, og som leveres med faste prisplaner. hvis du’er interesseret i at læse mere om forskellene, se vores WordPress.com vs WordPress.org guide.

Udover dets gratis plan kan WordPress.com bruges til så lidt som $ 3 / måned på sin ‘Blogger’ plan. Som du kan gætte fra navnet, er denne plan specifikt designet til at hjælpe folk med at opbygge et bloggingwebsted.

Du kan se nedenfor, hvordan WordPress.com fungerede, da vi testede det. Det mangler muligvis den tilpasning, du får med andre webbyggere, men det kan du også’t skyld dens værdi for pengene:

Du’Jeg bliver nødt til at stille op med en “.blog” underdomæne, men kig ud over det, og du modtager e-mail-support, 6 GB lagerplads, snesevis af gratis temaer og grundlæggende designtilpasning. Du kan også fjerne WordPress-annoncer fra dit websted.

Anbefaler vi WordPress.com’s Billigste plan?

Grundlæggende er Blogger-planen kun egnet til grundlæggende bloggingwebsteder. Du får masser af lager og nok redigeringskraft til at gøre det til dit eget, men du vil kæmpe for at skabe noget specielt.

Lær mere med vores WordPress.com anmeldelse

Opdage Sådan opretter du et WordPress-websted i otte trin

2

Weebly ($ 6 / måned)

Passer til en lille virksomhed, der har brug for at annoncere for sin service.

Nøglefunktioner

 • Nem træk-og-slip-skabeloner
 • Nyttige SEO-guider tilgængelige på stedet
 • App Center tilbyder sofistikerede værktøjer med hurtig installation

Weebly er en klassisk webstedsbygger. Det tilbyder fem forskellige prisplaner, så du kan oprette alt fra en simpel blog til en fuldblæst online butik.

Weebly er specialiseret i websteder med små virksomheder – specifikt dem, der ikke er e-handel – selvom planerne for online-butikker konstant forbedres. Nedenfor kan du se, hvordan det fungerede, da det blev gennemført vores forskningstest:

I lighed med WordPress.com har Weebly også sin egen gratis plan. Imidlertid, det ‘Personlig’ plan til $ 6 / måned giver dig adgang til et par pæne funktioner.

Den mest åbenlyse fordel er, at du får dit eget domæne, hvilket øjeblikkeligt får dit websted til at se 10 gange mere professionelt ud. der’s frigiver også SSL-sikkerhed til at beskytte dit websted, 500 MB lagerplads og naturligvis brugen af ​​Weebly’s skabeloner og træk-og-slip-editor.

Redaktøren er ikke’t så ligetil eller kreativt fri som Wix’s, men det er temmelig let at få fat på. Enhver, der har et kendskab til PowerPoint, burde ikke’t har for mange problemer med at lære at bruge det.

Anbefaler vi Weebly’s Billigste plan?

Som nævnt fungerer Weebly bedst til servicebaserede små forretningswebsteder. hvis du’er en personlig træner, hundevandrer, handelsperson eller nogen derimellem, så du’Jeg vil være i stand til at opbygge et professionelt udseende sted på Weebly’s Tilslut plan.

Få mere information fra vores Weebly Review

Klar til at forpligte sig? Tjek vores Sådan bruges Weebly guide

3

GoDaddy ($ 6 / måned)

Perfekt til dem, der er tidsbevidste.

Nøglefunktioner

 • SEO-wizard-værktøj foreslår søgeord, der hjælper med at optimere dit websted
 • Strømlinet site designproces
 • Auto-gem funktion holder dit websted sikkerhedskopieret

Du genkender sikkert GoDaddy fra dets kornede tv-annoncer, men bag dette udvendige sidder en solid webstedsbygger, der tilbyder den hurtigste måde at oprette et websted, som vi’har fundet.

At’s fordi snarere end at bruge en træk-og-slip-editor, bruger GoDaddy designhjælp til at hjælpe med at oprette dig et websted. “Hvad’s designhjælp?” vi hører dig spørge – lad os forklare det!

Designhjælp er, hvor en webstedsbygger vil stille dig et par spørgsmål – såsom hvad formålet med dit websted er – før det faktisk er genererer et websted til dig. Temmelig pæn, he?

Hvis du vil have yderligere oplysninger om designassisterede webstedsbyggere, så tjek vores sammenligning af de fire nemmeste webstedsbyggere at bruge.

Vi’Vi har testet GoDaddy udførligt, og her kan du tydeligt se, hvor dens styrker og svagheder ligger:

GoDaddy tilbyder en måned gratis prøveversion, med priser, der starter ved $ 6 / måned for sin personlige plan. Og mens denne plan ikke gør det’t dækker alt, du får din rimelige andel af funktioner.

Du kan bruge designhjælpen til at oprette dit oprindelige websted, inden du foretager yderligere redigeringer derefter. der’er også gratis SSL-sikkerhed og 24/7 support, hvis du sidder fast med noget.

De fleste af de funktioner, GoDaddy-tilbud er tilgængelige som en del af den personlige plan, men hvis du vil oprette et e-handelswebsted, skal du opgradere.

Anbefaler vi GoDaddy’s Billigste plan?

GoDaddy kan være slags basic, men det’er perfekt til enkle websteder, hvad enten de er personlige eller til erhvervslivet. Det’er især fantastisk, hvis du’er i en fart og har brug for et websted op ASAP. Takket være den designhjælp, der tilbydes, kan enhver bygge et websted og få det live hurtigt.

Lær mere fra vores GoDaddy anmeldelse

Ikke bygherren for dig? Tjek 6 bedste GoDaddy-alternativer i stedet

4

Slående ($ 8 / måned)

Fantastisk til at få reel værdi.

Nøglefunktioner

 • E-handelsindstillinger på alle betalte planer
 • SEO tjekliste for vejledning
 • Let at omformatere skabeloner

Slående kan tænkes som en ‘bedst af resten’ slags webstedsbygger. Det’er god til de fleste ting, men ikke god til noget.

Vores forskningstest sikkerhedskopierede vores oprindelige tanker med slående score mellem tre og fire stjerner for de fleste centrale områder. Dets planer er dog fremragende værdi for pengene, så de, der er interesseret i et tilbud, bør lytte op:

Som mange andre platforme på denne liste tilbyder Strikingly en gratis plan. Imidlertid er næste trin op dets begrænsede plan, der koster $ 8 / måned – og i modsætning til, hvad navnet antyder, får du faktisk et anstændigt beløb for dine penge.

For det første kan du opbygge og udgive to websteder til prisen for en – gode nyheder, hvis du har brug for et andet websted. For det andet kan du faktisk sælge produkter online! (OK, så du kan kun sælge fem forskellige typer produkter – men alligevel for $ 8? Ikke dårligt.)

der’er også et gratis domæne smidt ind plus 24/7 support, selvom der er en ulempe – du kan kun oprette websteder på én side. Dette er ikke’t et massivt emne – der er masser af gode sider med en side derude – men det gør det ikke’t egner sig til websteder med en masse information at dele.

Kan vi anbefale strykende’s Billigste plan?

der’det er ingen tvivl om, at Slående tilbyder stor værdi for pengene, og slår den perfekte balance mellem omkostninger og kvalitet. Vi’d anbefaler det til enkle personlige eller forretningsmæssige websteder, og endda dem, der ønsker muligheden for at sælge online på det billige.

Læs vores fulde Slående anmeldelse for mere information

Tjek 10 bedste gratis webstedsbyggere for at spare endnu mere

5

IM Creator ($ 8 / måned)

Lav til designorienterede e-handelssteder.

Nøglefunktioner

 • Billedfokuseret skabelondesign
 • Billige e-handelsmuligheder

IM Creator er en anden webstedsbygger, der sætter fart i hjertet af dens brugeroplevelse. Hvis du har brug for et billedrige websted, men don’Jeg ønsker ikke at blive forkælet i designaspektet, IM Creator er bestemt en til at overveje.

Der er en gratis plan, men priser starter ved $ 8 / måned for en Premium-konto.

Premium giver dig mulighed for at sælge online, fjerne annoncer fra dit websted og få adgang til hele IM Creator’s temaer. der’der er dog ikke noget gratis domæne, og vigtigere af alt, ingen SSL-sikkerhed – et stort rødt flag. Du’Jeg bliver nødt til at købe begge hver for sig, så det, du oprindeligt troede var $ 8 / måned, kan hurtigt blive meget mere.

Redaktøren er et andet greb af vores, i det’er mindre intuitivt end Wix og Weebly. der’s ikke trække-og-slippe, så du’Jeg bliver nødt til at bruge lidt tid på at få at vide, hvordan det hele fungerer.

Anbefaler vi IM Creator’s Billigste plan?

Som med slående, er IM Creator stor, hvis du vil sælge online, mens du betaler så lidt som muligt. I betragtning af at der er ekstra omkostninger involveret, dog (domæner, SSL osv.), Er det’er ikke nøjagtigt så billigt, som du først tror. En dejlig, hurtig platform, men intet at skrive hjem om.

Læs vores IM Creator Review for mere information 6

Jimdo Creator ($ 9 / måned)

En meget midtvejs-platform.

Nøglefunktioner:

 • Billige annoncefri planer
 • Enkel redigeringsgrænseflade
 • 5 GB lagerplads til den billigste plan

Jimdo kan betragtes som et smukt, men alligevel frustrerende puslespil. Alle brikkerne – eller funktionerne – er der for at oprette et strålende websted, men at sammensætte det hele og få det til at se ud, hvordan du har det’d like er irriterende.

Fra at undersøge og teste Jimdo, vi’har lært, at det har klare styrker og svagheder. Du kan selv se, hvordan det optrådte her:

Jimdo tilbyder i øjeblikket fem forskellige prisplaner med den første præmieplan, ‘Start’, detailhandel til $ 9 / måned.

Som med de fleste webstedsbyggerplaner giver Start dig adgang til nogle almindelige frynsegoder: et gratis domæne, SSL-sikkerhed, fjernelse af annoncer og adgang til hele Jimdo’s hjælp og støtte.

Et par andre interessepunkter er 5 GB lagerplads, 10 GB båndbredde, avancerede SEO-funktioner og webstedsanalyse.

Det’Det er dog vigtigt at vide, at du kan’t oprette en online butik – og dit websted kan ikke være mere end 10 sider. ‘Ingen e-handelsindstilling’ er temmelig standard for billige planer, men det kan være en dealbreaker at begrænse hvor mange sider dit websted kan have.

Anbefaler vi Jimdo’s Billigste plan?

Kort sagt, nej. Jimdo sidder fast i den akavede mellemgrund, hvor der er billigere planer, der kun tilbyder lidt mindre (hvis ikke den samme) kvalitet, og du kan opgradere til en meget bedre platform for kun et penge eller to ekstra om måneden.

Lær mere med vores omfattende Jimdo anmeldelse 7

Gator ($ 9,22 / måned)

Den lille søskende fra et kæmpe webhostingfirma.

Nøglefunktioner

 • Uopmålt opbevaring og båndbredde
 • SSL-sikkerhedscertifikat inkluderet
 • Nem at bruge redaktør

Mens HostGator er en af ​​verdenen’s førende webhostingudbydere, Gator er dens supplerende webstedsbygger. Og selvom Gator muligvis ikke er hovedattraktionen, er det’er stadig en smuk flot platform.

Det har en let-at-bruge-træk-og-slip-editor, en række grundlæggende skabeloner og nogle strålende funktioner. Det er måske ikke for alle, men Gator er bestemt egnet til dem med begrænset til ingen teknisk erfaring.

Der er ingen gratis Gator-plan, men ‘Forret’ pakken er kun $ 9,22 / måned. Dette kan reduceres endnu mere, hvis du tilmelder dig en 2-årig periode med langsigtede tilbud fra så lidt som $ 3,84 / måned!

Gator’s træk er, at det’er designet i tråd med webhosting, hvilket betyder, at du får uovervåget opbevaring og båndbredde på alle planer. der’er også et gratis domæne, SSL-sikkerhed plus live chat / e-mail / telefonstøtte.

Anbefaler vi Gator’s Billigste plan?

Gator er langt mere grundlæggende end sige, Wix eller Squarespace, men hvis du ikke gør det’t har brug for alle klokker og fløjter, du kunne gøre det meget værre. De unmeterede ressourcegrænser er et stort plus, og det’det er rart at kende dig’igen med en platform, der værdsætter web-hosting af høj kvalitet.

Få mere information fra vores fulde Gator-gennemgang

Kan du lide Gator? Lær om dets webhosting-modstykke med vores HostGator anmeldelse

8

Ucraft ($ 10 / måned)

Et billigere Squarespace-alternativ.

Nøglefunktioner

 • Kreative skabeloner
 • Billige e-handelsmuligheder
 • Gratis analysefunktioner

Ucraft er en slank, stilfuld og enkel webstedsbygger, der lægger meget vægt på billeder. Det’er designet til annoncer – grafiske designere, fotografer osv. – der ønsker at få deres arbejde til at springe ud af siden.

Dens redaktør kommer med lidt af en læringskurve, men det’er enkel nok når du’vi har fået fat i det. Det’er heller ikke velsignet med et væld af funktioner, men dem, det har, er rettet mod din æstetik.

Hvad angår prisfastsættelse, dig’ser på fire planer, der spænder fra gratis til $ 39 / måned. Det’s Ucraft’s ‘Pro-websted’ plan, som vi’Jeg fokuserer på, kommer ind på $ 10 / måned.

Den store nyhed her er, at du kan sælge op til 50 produkter, hvilket gør Ucraft til en af ​​de billigste webstedsbyggere til e-handel! Du kan også fjerne Ucraft-branding, få adgang til alle dens funktioner, integrere kode, modtage support 24/7 og mere.

Anbefaler vi Ucraft’s Billigste plan?

Mens Ucraft ikke er’t designet til komplekse steder, er det bestemt sin egen i at levere et fantastisk billigt alternativ til Squarespace. Begge platforme er designet med annoncer i tankerne, og hvis du også vil sælge produkter på billigt, er Ucraft noget for dig.

Få mere information fra vores komplette Ucraft anmeldelse

Tjek 5 Bedste portefølje-webstedsbyggere sammenligning diagram

9

SITE123 ($ 10,80 / måned)

Strålende kundesupport og fantastisk værdi.

Nøglefunktioner

 • Nyttig designhjælp
 • 10 GB opbevaring
 • Grundlæggende SEO værktøjer inkluderet

SITE123 er stolt af sin hurtighed og enkelhed. Dens redaktør, ligesom GoDaddy, bruger designhjælp til at hjælpe med at oprette et websted til dig. Dette kombineret med en utroligt lydhør og hjælpsom live chat gør det ideelt til tech-noviser.

Desværre kommer denne bekvemmelighed på bekostning af reel kontrol. Du kan foretage grundlæggende redigeringer og justeringer til dit websted, men efter det, dig’Jeg kæmper for at gøre noget virkelig unikt eller personligt. Funktionerne er også lidt begrænsende, men de har stadig alt hvad du har brug for.

Nedenfor kan du se, hvordan SITE123 blev stablet op, da vi testede det:

SITE123 har kun to prisplaner: gratis og $ 10,80 / måned. hvis du’er villig til at deltage med mindre end en takeaway en måned med hensyn til udgifter, så du’Jeg vil kunne få adgang til alt, hvad SITE123 har at tilbyde.

Et gratis domæne, 10 GB lagerplads, 5 GB båndbredde og ingen annoncer / branding kommer alle som standard. Også det gør e-handel. Du kan spore ordrer, oprette kuponer, administrere din beholdning, acceptere flere betalingsportaler og valutaer og indstille dine egne skatter og forsendelsespriser.

Anbefaler vi SITE123’s Billigste plan?

Det gør vi! Nå, det hjælper SITE123’s eneste premium-plan er som standard den billigste, men det betyder, at du får alt, hvad den har at tilbyde. Det’er fantastisk til enkle websteder og onlinebutikker og kan sammensættes i løbet af få minutter af mennesker på alle niveauer.

Læs vores SITE123 anmeldelse for mere komplet information 10

SimpleSite ($ 11,25 / måned)

Enkelhed til det ekstreme.

Nøglefunktioner

 • Let at bruge
 • God til mobiloptimering
 • Begyndervenlig

SimpleSite er til netop det – enkle websteder. Det’er utroligt ligetil at bruge, men det koster omkostningerne ved kompliceret design og avancerede funktioner. Enkel? Absolut. Godt? Ikke rigtig.

Den største fejl er, at enhver SEO (Search Engine Optimization), du ønsker at udføre, overlades næsten udelukkende til dig. Af denne grund alene skal SimpleSite ses som en platform til at bygge små personlige websteder i stedet for forretningssteder eller noget, der kræver markedsføring.

SimpleSite har tre planer, hvor den billigste premium-option koster $ 11,25 / måned. Der er ingen annoncer og ubegrænsede sider, billeder og videoer. Du kan også sælge op til fem produkter og forbinde fem e-mail-adresser til dit websted.

Anbefaler vi SimpleSite’s Billigste plan?

Ikke rigtig. SimpleSite er fint, hvis du’jeg leder efter en gratis, grundlæggende webstedsbygger, men at skille sig $ 11,25 / måned – i betragtning af de alternative muligheder derude – ville være lidt fjollet. Vi’d ser SimpleSite som mere af en platform, som du tester ud og vænner dig til at bygge steder med, snarere end dit endelige valg.

Lær mere fra vores SimpleSite anmeldelse 11

Squarespace ($ 12 / måned)

En kreativ’s drøm.

Nøglefunktioner

 • Bedst designede skabeloner på markedet
 • Ubegrænset båndbredde og opbevaring
 • Stærk SEO kapacitet

Squarespace gør et godt stykke arbejde med at blande moderne design med en intuitiv redaktør. Det er kendt for sine fantastiske skabeloner og sætter meget standard for andre platforme, når det kommer til æstetik.

Kort sagt, Squarespace er en kreativ’s drøm. Tag det billedfokuserede design af Ucraft, smeltet sammen med Weeblys kvalitetsfunktioner, og du begynder at male et mentalt billede af nøjagtigt, hvad Squarespace tilbyder.

Se nedenfor for at se, hvordan Squarespace gjorde det i vores designtest:

I modsætning til mange andre platforme har Squarespace ikke en gratis plan – kun en to ugers gratis prøveperiode. Priser starter ved $ 12 / måned for ‘Personlig’ plan, hvor du får adgang til de fleste ikke-e-handelsfunktioner.

der’er et gratis brugerdefineret domæne, ubegrænset båndbredde og opbevaring, avancerede SEO-funktioner, ingen annoncer og meget mere at tilbyde. Hvad du’men du betaler virkelig for, men er evnen til at oprette et elegant og stilfuldt websted, der ser ud som om det var lavet af en professionel webudvikler.

Anbefaler vi Squarespace’s Billigste plan?

hvis du’er en kreativ freelancer, Squarespace’s Personlig plan er ideel. Større virksomheder ønsker måske at opgradere til forretningsplanen ($ 18 / måned), mens de, der ønsker at sælge online, har brug for enten Basis- eller Avanceret handelsplan ($ 26 / måned eller $ 40 / måned).

Tjek vores Squarespace Review for mere information

Lære Sådan bruges Squarespace i 9 lette trin

12

Wix ($ 13 / måned)

Markedets bedste webstedsbygger.

Nøglefunktioner

 • 2 GB båndbredde og 3 GB lagerplads til billigste plan
 • Hundredvis af slanke skabeloner at vælge imellem
 • Højeste offentlige anbefaling fra enhver webstedsbygger

Wix kom ud af vores forskning som den bedste samlede webstedsbygger på markedet. Der er billigere indstillinger – som vi’har diskuteret – men ingen der konkurrerer med Wix med hensyn til den samlede kvalitet.

Med Wix kan du vælge enten at bruge træk-og-slip-redigeringsprogrammet eller vælge designassistance. For at forstå mere om, hvordan disse adskiller sig, kan du tjekke vores sammenligning af Wix ADI vs Wix Editor.

Her kan du se, hvor stærkt Wix scorede på tværs af vores centrale forskningsområder:

Wix har syv prisplaner i alt, inklusive en gratis plan, med præmieomkostninger starter på $ 13 / måned for ‘Combo’ plan.

På Combo kan du bruge hele Wix’s 510 professionelt designede skabeloner, modtager næsten ubegrænset tilpasning og nyd et gratis domæne.

Du får også 2 GB båndbredde, 3 GB lagerplads, 30 minutters video og fjernelse af Wix-reklame. Hvad der dog gør Wix så speciel er kvaliteten på dens funktioner. Wix henvender sig til alle mulige websteder, der kan tænkes, og leverer en række funktioner og apps, der er specifikke for hver branche.

Anbefaler vi Wix’s Billigste plan?

Wix er den bedste webstedsbygger, der findes i dag. Vi siger, at dens ubegrænsede plan ($ 17 / måned) er bedre værdi for pengene end Combo-planen, men du kan virkelig’t beat Wix for kreativ kontrol, brugervenlighed eller funktionskvalitet.

Læs vores omfattende Wix Review

Klar til at forpligte sig? Tjek vores Sådan bruges Wix guide

13

Duda ($ 14 / måned)

Hjælper dig med kreativt design… til en pris.

Nøglefunktioner

 • Kreativt site design
 • SSL-sikkerhedscertifikat inkluderet
 • Adgang til et (begrænset) indholdsbibliotek

Duda er kendt for at give dig en hjælpende hånd. Hvis du vil have et fancy udseende, men mangler kreativitet til at designe det, kan Duda hjælpe dig med at sætte brikkerne sammen.

Dens stive redaktør burde ikke’t ses som en dårlig ting, som det’er der for at sikre, at dit websted er pænt og tilbyder god UX (brugeroplevelse). Hvad kan’Men det er prisen, der overses.

Til $ 14 / måned, Duda’den billigste plan – ‘Grundlæggende’ – er næppe århundredets forhandling. Når det er sagt, er der en 30-dages gratis prøveperiode, så du kan ‘prøv inden du køber’.

Den grundlæggende plan leveres med e-mail support, muligheden for at opbygge et websted og sælge op til 10 produkter. At leve op til sit navn der’er ikke meget bag det – og med de andre planer, der koster henholdsvis $ 22 / måned og $ 74 / måned, er det’er fair at sige det’er ikke den billigste platform.

Anbefaler vi Duda’s Billigste plan?

Værdi for pengene er ikke Duda’s stærk dragt. Det’ligner temmelig meget Jimdo med hensyn til brugervenlighed, men det hjælper dig mere kreativt. Vi’Vi må dog sige, at for $ 14 / måned, dig’det er bedre at se andre steder.

Læs vores Duda anmeldelse

Gratis planer sammenlignet med billige planer: Hvad får du for dine penge?

At få værdi for pengene burde være en af ​​dine vigtigste bekymringer, når du handler rundt efter en billig webstedsbygger.

Du’Jeg vil strække dine hårdt tjente kontanter så langt det kan gå, så det’Det er bestemt værd at vide, hvad du kan forvente at få for dine penge.

Betaling for en premium websidebyggerbyggerplan – endnu en billigere og mere overkommelig en – giver dig følgende vigtige fordele:

En brugervenlig editor med flere funktioner

At have en brugervenlig editor hjælper dig med at opbygge dit websted hurtigt, så du kan offentliggøre det online før snarere end senere.

Sikker på, du kan bruge de fleste webstedsbyggere gratis og have adgang til et anstændigt udvalg af værktøjer – men mange platforme begrænser faktisk, hvor mange du kan få adgang til på den gratis plan.

Du finder muligvis begrænsninger for tilføjelse af billedgallerier og kontaktformularer eller endda en begrænsning på antallet af sider, som dit websted kan have!

Betaling af et lille månedligt gebyr fjerner disse begrænsninger og frigør dig for at oprette det websted, du har’har drømt om.

wix skabelon billig webstedsbygger Ny hos webstedsbyggerne? Hvorfor ikke læse:

Sådan bygger du et websted – Vores ekspertguide viser dig, hvor nemt det er at oprette din egen hjemmeside. Du’Jeg vil være en webstedsbyggerekspert på kort tid!

Du kan bruge dit eget domæne

Et domænenavn er dit websted’s personlige adresse. Brug af dit eget domænenavn gør, at dit websted skiller sig ud og ser mere troværdigt ud for brugerne.

Lade’s tale om sko. Hvis du ville købe nogle nye sko, du’d sandsynligvis gå til Google, skriv ‘køb sko’, og klik derefter på Søg.

I søgeresultaterne ser du tre websteder:

 • www.shoesbytom.com
 • www.shoesbytom.wixsite.com
 • www.shoesbytom.weebly.com

Du’er det mest sandsynligt, at du klikker på den første, ikke? Men hvorfor?

Det’s fordi at have dit eget domænenavn hjælper med at få dit websted til at se pålideligt og troværdigt ud for folk online. Bare se på vores domænenavn…

fordel af ssl websidebyggerplan for personligt domæne

Du ville sandsynligvis ikke’Jeg har tillid til vores anmeldelser så meget, hvis vi var www.websitebuilderexpert.wixsite.com – ville du?

Hvis du vælger en gratis plan, vil dit domæne altid have navnet på din bygmester i det, ligesom stakkels gamle www.shoesbytom.weebly.com!

Investering i en billig webstedsbyggerplan, så du kan bruge dit eget, personlige domæne er et smart valg alene af denne grund.

Fjern branding-reklame fra dit websted

Billige webstedsbyggerplaner fjerner mærkevarer fra dine websider. Når alt kommer til alt, dig’igen betaler for privilegiet at have dit eget sted.

I næsten alle tilfælde, webstedsbyggerne vil placere mærkede annoncer på dine websider, hvis du bruger en gratis plan.

Det kan være frustrerende, men det kan du også’t klager virkelig fordi du’genbruger tjenesten gratis!

Og desværre kommer intet virkelig gratis.

Uden en betalt plan, vil dit websted være en del af din, og en del mobilannonce.

wix annoncerer gratis planPå en gratis plan placerer Wix disse annoncer øverst og nederst på hver side, du udgiver. For lidt over 10 bukke pr. Måned kan du holde din webstedsannonce fri!

Dette gør det ikke’Det ser godt ud – især hvis du vil udvide dit websted til noget mere legitimt.

Ved siden af ​​at have dit eget domæne, fjernelse af annoncer er en af ​​de største fordele ved endda en lille investering i en betalt plan.

Større lagerplads

At have mere lagerplads betyder, at du kan uploade flere billeder, videoer, gifs og andre filer til brug på dit websted. Ligesom et større bibliotek kan indeholde flere bøger!

At have medier på dit websted er vigtigt, hvis du ønsker at få øje på besøgende, og holde dem interesserede – pokker, ingen vil læse et websted, der ligner et essay!

Det’Det er bestemt værd at huske, at folk optager information på forskellige måder. Nyhedswebsteder gør dette især effektivt.

For eksempel kan du lide at se kort videoindhold, der opsummerer overskriftshistorier hurtigt, mens din ven måske foretrækker at læse hele den lange tekstartikel. I mellemtiden vil en anden absorbere indhold bedst ved at bladre gennem billeder og læse billedtekstene nedenunder.

lagerplads til webstedsbyggerPå New York Times hjemmeside kan du finde videoindhold, lydindhold, korte artikler og længere historier. Dette giver en god brugeroplevelse MEN alle disse filer kræver mere lagerplads.

Tænk på andre websteder, du besøger regelmæssigt, og hvordan du gennemser dem – videregiver de information på en enkelt, statisk måde?

Nej selvfølgelig ikke!

Mere lagerplads betyder mere medier til dit websted. Investering i en overkommelig webstedsbyggerplan er en fantastisk måde at give dine besøgende en meget mere engagerende oplevelse – holde dem på dit websted længere.

Mere båndbredde

At øge din båndbredde er som at installere en større brændstoftank på en bil. Det’Jeg holder din hjemmeside kryds ved i længere tid uden at løbe tør for juice.

Båndbredde er det brændstof, der holder dit websted kørende, og det’er brugt op, når folk får adgang til nogen af ​​dine websider. Jo flere billeder, videoer og stykker medier du har på dine sider, jo hurtigere bliver din båndbredde brugt op.

Ligesom en større motor gobler mere brændstof på kortere tid, også gør medietunge websider.

Gratis webstedsplaner giver dig meget begrænsede mængder båndbredde hver måned. Når først du’Når du har brugt det op, kan ingen få adgang til dit websted, før din båndbreddegodtgørelse genopfyldes næste måned.

Det’er det samme princip som datapakken på din telefon.

båndbreddegrænse overskred wbeDu gør bestemt ikke’t vil have folk til at se denne meddelelse, når de prøver at få adgang til dit websted! Billig planlægning af webstedsbygger giver dig mere båndbredde, så dit websted vandt’t styrter.

Hvis du vælger selv en billig websidebyggerplan, øger du din månedlige båndbreddegodtgørelse, hvilket betyder, at du kan slappe af i viden om, at dine sider fortsat vil indlæse for alle, der besøger.

Alt det ovenstående er vigtigt, hvis du vil opbygge et flot websted, der tiltrækker og engagerer besøgende. Dine annoncefri sider og dit personlige domæne sikrer dit websted professionelt, mens ubegrænset lagerplads og båndbredde giver dig mulighed for at blive kreativ med indhold uden risiko for nedbrud. Og oven på det hjælper den brugervenlige editor dig med at få online ASAP.

Billigste webstedsbyggere: resume

På dette tidspunkt skal du have en temmelig klar idé om de billigste webstedsbyggere på markedet. Du ved, hvad du kan forvente for dine penge, og hvor meget du’Jeg betaler i løbet af 12 måneder for en præmieplan.

For at sammenfatte her’er vores liste igen:

13 billigste bygherrer

 1. WordPress.com ($ 3 / måned).
 2. Weebly ($ 6 / måned).
 3. GoDaddy ($ 6 / måned).
 4. Jimdo Creator ($ 7,50 / måned).
 5. Slående ($ 8 / måned).
 6. IM Creator ($ 8 / måned).
 7. Gator ($ 9,22 / måned).
 8. Ucraft ($ 10 / måned).
 9. SITE123 ($ 10,80 / måned).
 10. SimpleSite ($ 11,25 / måned).
 11. Squarespace ($ 12 / måned).
 12. Wix ($ 13 / måned).
 13. Duda ($ 14 / måned).

Wix, Squarespace og Weebly er vores top tre anbefalinger, og de’re de største navne på markedet af en grund. Selvom de er’t de billigste tre, de tilbyder den bedste værdi for pengene, hvilket er lige så vigtigt. Billig er jo ikke det samme som god værdi.

Alle tre tilbyder et imponerende udvalg af skabeloner, værktøjer og funktioner sammen med minimale læringskurver. Disse platforme er nemme at hente og mestre, så du kan have et websted online på ingen tid overhovedet.

For en meget rimelig månedlig pris vil webstedsbyggere:

 • Lad dig bruge dit eget domænenavn
 • Fjern alle mærkevarer
 • Giv dig mere båndbredde
 • Giv dig mere lagerplads til filer
 • Giv hurtigere problemløsning med premium support

Som en sidste tanke, det’er det altid værd at tage din egen situation i betragtning. Vil du have den billigste månedlige plan, eller har du råd til at foretage den billigste langsigtede investering? Pokker, vil du endda holde fast ved en gratis plan? Det er måske mere begrænset, men det vandt’t koster dig et cent.

Vi’d foreslå, at du tilmelder dig en gratis plan eller prøve og se, hvordan du kommer videre. Det’er den eneste måde at fortælle, om noget virkelig er den rigtige platform for dig. Derefter kan du tilmelde dig en billig premiumplan, før du sender dit websted til onlineverdenen!

Billigste webstedsbyggere: Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en webstedsbygger gratis?

En håndfuld bygherrer tilbyder gratis planer, men de’re væsentligst glorificerede demoer. Wix har for eksempel en gratis plan, men dit websted har annoncer, og du vandt’t være i stand til at knytte et domæne til det – ikke meget professionelt. Gratis planer er gode til at teste farvande, men det’s om det.

Hvilket er den billigste webstedsbygger til små virksomheder?

Weebly er den bedste webstedsbygger til små virksomheder, fordi den har de bedste funktioner til at skalere dit websted – såvel som det største antal apps. Også det’er den bedste builder til SEO (Search Engine Optimization), som er afgørende for at hjælpe folk med at finde din virksomhed online lettere.

Er Wix billigere end Weebly?

Begge platforme tilbyder gratis planer, men Weebly fungerer billigere end Wix, fordi det tilbyder en lavere indgangsprisplan. Dog er Wix faktisk bedre for pengene end Weebly generelt – det har bedre funktioner og kundesupport, og det’er lettere at bruge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me