10 beste nettstedbyggere for fotografering Sett fotografiet i fokus i dag!

beste fotografering nettsted byggherrer


Hvis du’er alvorlig med fotografering, så det’Det er viktig at du har en online portefølje for å dele arbeidet ditt – på denne måten kan potensielle kunder finne deg, se arbeidet ditt og til og med kjøpe noen ting. Den gode nyheten er at dra-og-slipp-byggherrer har gjort det enklere – og billigere – enn noen gang å komme på nettet.

Vi utfører vår egen grundige undersøkelse og tester hundrevis av plattformer slik at du ikke gjør det’det må jeg. For å gi deg de beste nettstedbyggere av fotografering, la vi spesiell oppmerksomhet til disse viktige områdene: design, SEO, bloggfunksjonalitet og brukervennlighet.

Ved siden av disse viktige forskningsområdene analyserte vi også verdi for pengene, hjelp og støtte, funksjoner og kundetilfredshet. Av baksiden av funnene våre, vi’Vi har valgt de beste valgene våre:

Contents

De beste nettstedene til fotografering er:

 1. Square – beste generelle nettsted for fotografering.
 2. Wix – Enklest å bruke nettstedets byggherre for fotografering.
 3. SmugMug – best for fotosikkerhet.
 4. Weebly – den billigste byggherren for fotografering.
 5. Duda – best for maldesign.
 6. SITE123 – best for støtte fra backend.
 7. WordPress.com – best for blogging.
 8. Gå pappa – perfekt for tidspressede reklamer.
 9. Slående – ideell for små fotografiporteføljer.
 10. Jimdo – best for brukeropplevelse.

Squarespace tar førsteplass på grunn av sine fantastiske, bildefokuserte maler som skaper balansen mellom kunstnerisk og profesjonelt.

Wix’det brukervennlige grensesnittet gjør det til et sterkt sekund, og SmugMug’status som en spesialisert fotograferingsbygger gjør det spesielt flink til å ivareta bildene dine.

For de av dere som har det travelt, ta en titt på våre topp tre rangerte byggherrer i dette raske sammenligningstabellen:

For en fullstendig sammenbrudd side om side, sjekk ut sammenligningstabellen for fotograferingsbygger. Eller ta turen til artikkelen vår om de beste plattformene for bygging av nettsteder der ute i dag.

Når det gjelder resten av dere, la’s komme i gang slik at du kan finne den perfekte nettstedets byggherre for fotografering for dine behov.

Beste byggherrer for fotografering

La’s ta en rask titt på våre topp 10 byggherrer for fotografering på nettsteder og lære litt mer om dem:

Byggherre best for priser (/ måned, faktureres årlig) Gratis prøveversjon eller gratis plan? Square Wix SmugMug Weebly Duda SITE123 WordPress.com Gå pappa Slående Jimdo
Beste generelle nettsted for fotografering 12 – 40 dollar 14-dagers gratis prøveperiode
Enklest å bruke nettstedets byggherre for fotografering $ 13 – $ 49 Gratis plan
Beste for fotosikkerhet $ 4 – $ 30 14-dagers gratis prøveperiode
Billigste nettsted byggherre for fotografering $ 8 – $ 38 Gratis plan
Best for maldesign 14 – 74 dollar 14-dagers gratis prøveperiode
Best for støtte fra backend 12,80 dollar – 34,80 dollar Gratis plan
Beste for blogging $ 5 – $ 45 Gratis plan
Perfekt for tidspressede reklamer 10 – 25 dollar 1 måneders gratis prøveperiode
Ideell for små fotografiporteføljer $ 8 – $ 49 Gratis plan
Best for brukeropplevelse 10 – 40 dollar Gratis plan

#1. Square

Beste generelle nettsted for fotografering

Square er en nettstedsbygger som er kjent for å lage fantastiske, responsive nettsteder. Det presterte konsekvent godt i forskningen vår, og kommer med virkelig attraktive design.

Squarespace er den beste plattformen å velge hvis du vil ha et nettsted som ser profesjonelt ut og har en polert, avansert følelse av det.

Denne byggherren er et populært valg blant fotografer fordi premiumplanene er rimelige og plattformen er relativt enkel å bruke. Selv på den billigste månedlige planen ($ 12 per måned ‘Personlig plan’) får du ubegrenset båndbredde og lagring. Dette fjerner øyeblikkelig alle bekymringer du måtte ha for å laste opp og lagre mange bilder med høy oppløsning med store filstørrelser – ikke verst for bare $ 12 i måneden!

Fordeler ulemper
Malene på Squarespace er helt nydelige, og passer spesielt godt for reklamer. For et stilig fotografibakgrunn er ingen byggherrer bedre Squarespace er litt dyrere enn noen andre nettstedbyggere, men det gir deg flere funksjoner som standard. Dette gjør det bedre for pengene på lang sikt
Squarespace utvikler alle funksjonene i huset. Mens tredjeparts plugins blåser varmt og kaldt, med Squarespace vet du alt du har’å bruke er av høyeste standard Læringskurven er brattere med Squarespace. Den’er en mer sofistikert byggherre enn de fleste, men det gjør det også vanskeligere å få tak i

Square’s Priser

Square’s fire prisplaner spenner fra $ 12 til $ 40 per måned – Tre av disse planene lar deg selge gjennom nettstedet ditt, noe som er perfekt hvis du’du ønsker å tjene penger på å selge utskrifter på siden fra fotografiet.

Squarespace har ikke en gratis plan – i stedet får du en to ukers prøveperiode.

Med premiumplaner kan du koble til ditt eget tilpassede domene (personlig nettadresse), noe som gjør nettstedet ditt mer profesjonelt og minneverdig. Med ekstra plass, funksjoner og personaliseringsalternativer tilgjengelig, å velge Squarespace er en sunn måte å sikre at nettstedet ditt har rom til å vokse i fremtiden.

De fleste fotografer vil synes den personlige planen ($ 12 / måned) passer godt, men ta vår korte quiz for å sjekke hvilken plan som passer best til dine behov:

Squarespace TilbudskodeBruk tilbudskode "WBE" i kassen for 10% rabatt

Få 10% avslag på en hvilken som helst firkantplan

Klar til å gi Squarespace en tur? Vi har en eksklusiv tilbudskode for våre lesere som vil sparer 10% på kostnadene for en hvilken som helst Squarespace-plan! For å innløse denne rabatten, skriver du bare inn:
Tilbudskode: “WBE”
i kassen.

Brukervennlighet

Squarespace-byggherren er sofistikert, noe som gjør den litt mer utfordrende enn andre utbyggere som Wix og SmugMug. På grunn av det falt det litt ned i vår brukervennlighetstesting, og scoret bare 3,4 av 5 stjerner.

Når det er sagt, så lenge du har litt tid og tålmodighet, bør du få tak i Squarespace etter en kort utforske. Tilnærm det med litt selvtillit og entusiasme og deg’Jeg vil være en proff på kort tid!

Square’s maler

En av Squarespace’De beste fordelene er valg av temaer som tilbys – de er virkelig noen av de vakreste fotografimaler rundt. I vår forskning, Squarespace fikk sine høyeste score for fleksibilitet i designen, og scoret 4,8 stjerner av 5 for dette området.

Hvorfor scoret det så høyt for design? Vel, ikke bare er malene alle profesjonelt designet, og hvert tema er også mobil responsivt, noe som sikrer at bildene dine ser fantastiske ut på alle enheter. Squarespace gjør det til og med enkelt å bytte mal hvis du vil oppdatere nettstedet ditt’design når som helst.

Eksempel på malfotografierSquarespace er kjent for vakre og profesjonelle maldesign

Maldesign er skarpe, profesjonelle og laserfokuserte for å hjelpe fotografiene dine til å se utrolig ut – Enten dette er med en nydelig bakgrunn på fullskjerm eller en vegg i collage-stil, det er mange titalls iøynefallende designstiler å bla gjennom.

squarespace beste fotograferingsmalerSquare’malene er skarpe, rene og minimalistiske. De gjør at fotograferingsnettstedet ditt oser av profesjonalitet

Squarespace er et godt valg for personlige fotografiporteføljer, så vel som fagpersoner som ønsker å gjøre lidenskapen sin til en virksomhet. Den har design for å vise frem arbeidet ditt, så vel som verktøyene for å drive nettstedet ditt’s vekst i det lange løp.

Vi intervjuet Alex Greene, en senior videoredigerer – her’det han hadde å si om Squarespace:

“Før jeg begynte på min nåværende jobb var jeg frilanser, og på grunn av dette hadde jeg en webside som en måte å best annonsere meg selv for fremtidige kunder. Jeg brukte Squarespace, som var ganske bra. Da jeg var på universitetet, var de veldig flinke til å fremheve hvor bra det ville være å ha en form for tilstedeværelse på nettet via en webside, som et middel til å vise frem vårt arbeid og portefølje. Jevnaldrende og universitetslektorene mine anbefalte Squarespace på grunn av hvor bra det er å vise gallerier, videoer og sånt. Og de kunne ikke’Det har vært mer rett!”

SEO

Squarespace gir nyttige guider for å holde hånden din gjennom å optimalisere nettstedet ditt for SEO (Search Engine Optimization), samt gjøre det enkelt å legge til beskrivelser og alt-tags til bildene når du først har’har lastet dem opp.

Du kan også ta med ekstra elementer på nettstedet ditt, for eksempel å opprette en blogg for å engasjere besøkende og promotere arbeidet ditt, eller legge til kontaktskjemaer for å godta henvendelser.

Mer informasjon

 • Squarespace Review – for mer om Squarespace’det samlede tilbudet, se den detaljerte hovedgjennomgangen.
 • Squarespace Pricing Review – for en grundig oppdeling av Squarespace’prisplaner
 • Squarespace Tilbudskode – kreve 10% avslag på ditt første kjøp med vår eksklusive rabattkode
 • Wix vs Squarespace – finn ut hvem som vant kampen da disse to nettstedbyggerne låste horn.
 • Hvordan bygge et nettsted for fotografering – en trinn-for-trinn-guide for å bygge et fantastisk nettsted.

# 2. Wix

Enklest å bruke nettstedets byggherre for fotografering

Wix er en brukervennlig og allsidig nettstedbygger. Den’det er enkelt å plukke opp, gir deg et stort utvalg av maler å velge mellom og er overraskende god til å laste opp og lagre bilder av høy kvalitet.

Wix er en annen sterk allierer, men den skilte seg ut i vår forskning for sin popularitet hos våre brukere. Den fikk den høyeste kundescore av alle byggherrer – våre brukere ga det ikke mindre enn 5 av 5 stjerner etter å ha testet det ut selv!

Wix’andre sterke poenget er at det’s den enkleste byggebyggeren for fotografering å bruke, mens du fremdeles pakker et kraftig slag med tanke på design og funksjoner. Dette gjør det til et godt valg for nybegynnere – i motsetning til andre plattformer, gjør Wix ikke’t la nybegynnere ofre kvalitet for brukervennlighet.

I stedet bruker Wix dra-og-slipp-redigeringsverktøy for å gjøre det å bygge et profesjonelt nettsted enkelt for alle og enhver. At’Derfor scoret det imponerende 4,3 av 5 stjerner for brukervennlighet i vår forskning!

Fordeler ulemper
Wix tilbyr utrolig kreativ kontroll. Dra og slipp-redigereren betyr at hvis du kan forestille deg det, kan du gjøre det. For en svært tilpassbar fotograferingsplattform er Wix suveren Du kan’t endre malen når et nettsted går i live. Dette kan være en hodepine hvis du vil endre designen til fotografiporteføljen lenger ned
Nettsteder bygget på Wix blir automatisk optimalisert for å fungere på en rekke plattformer. Fotografiene dine ser like glatte ut på mobilskjermer som på skrivebordet Selv om mengden kreativ kontroll er et pluss for mange, kan for andre være overveldende. Hvis personalisering ikke er’Det er ikke viktig at Wix passer best for deg

Wix’s Priser

Wix kommer med en ganske sjenerøs gratis plan, noe som betyr at du kan bygge nettstedet ditt – og selvtilliten din hvis du’være nybegynner – før du investerer dine hardt opptjente kontanter. Gratisplanen gjør det ikke’Men jeg ser veldig profesjonell ut, så vi gjør det ikke’Jeg anbefaler at du holder på for lenge – i tillegg til at du fremdeles viser Wix-reklame, kan det hende at du har tom for lagring.

Alt i alt, det’Det er absolutt verdt å vurdere en av Wix’premieplaner for en liten månedlig investering. For 13 dollar i måneden (faktureres årlig) kan du legge til ditt eget tilpassede domene og URL (f.eks. Www.lucysphotos.com), fjerne hele Wix’s annonsering og få tilgang til et bredere utvalg av maler og verktøy.

Du’Du kan også dra nytte av økt lagring, slik at du kan laste opp et større antall bilder av høy kvalitet og hjelpe nettstedet ditt til å vokse.

For alle som håper å selge fotografiet gjennom nettstedet sitt, har Wix noe for deg – e-handelsplanene starter på $ 23 per måned (faktureres årlig), og gir deg et komplett utvalg av salgsverktøy.

Å velge en premiumplan er den beste beslutningen om å gjøre nettstedet ditt skiller seg ut og sikre et flott førsteinntrykk.

Bygge ditt Wix-nettsted

Wix’s dra-og-slipp-redigeringsprogram gjør det superenkelt å bygge nettstedet ditt, samt gi deg mange kreative friheter. Det fungerer ved å velge elementer som tekst og bilder, og slippe dem hvor som helst du vil på siden. På denne måten vet du nøyaktig hvordan nettstedet ditt vil se ut når det er live, og du kan designe nettstedet ditt for å vise frem arbeidet ditt på den mest effektive måten.

Wix har også en annen redaktør, kalt Wix ADI. Dette står for Artificial Design Intelligence, som faktisk lager et nettsted for deg. Bare svar på noen enkle spørsmål, for eksempel hva nettstedet ditt handler om, og deg’Jeg har et automatisk generert nettsted på få minutter.

Du kan gjøre endringer og redigere nettstedet ditt til ditt hjerte’innholdet, men med Wix ADI har det meste av tunge løft blitt gjort for deg – og lar deg legge til de morsomme tingene!

Det er utrolig enkelt å laste opp, redigere og administrere fotografiene dine – det er bare noen få klikk å laste opp, og du kan utføre grunnleggende redigeringer i Wix’fotoredigerer.

beste fotografering nettsted byggherrerWix tilbyr superenkelig opplasting og administrasjon av bilder. Dette gjør det enkelt for deg å administrere samlinger og kan spare deg for mye tid.

Bildeopplastingshastigheter er imponerende, noe som sparer mye tid når du laster opp bulk, og du kan fortsette å redigere mens opplastinger skjer i bakgrunnen.

Når bilder er lastet opp, kan du legge til ‘alt tagger’ for hvert bilde, og hjelper Google å ‘lese’ dem, og forbedre SEO på stedet. Wix hjelper deg til og med med å optimalisere SEO på et bredt nivå – ideelt for å skyve deg oppover i rangeringen.

Men som vi’har diskutert tidligere – å bli funnet er bare halve slaget. Du må ta tak i leserne’ oppmerksomhet og hold dem på siden!

Wix’s Fotografimaler

Altså det faktum at Wix gir mer enn 500 profesjonelt designede maler for deg å bruke som et avkjøringspunkt er et massivt plusspoeng for enhver spirende fotograf som trenger et nettsted. Dette inkluderer også mer enn 30 maler spesielt designet for fotografer!

wix fotograferingsmalerWix gir deg et stort utvalg av fantastiske design å velge mellom – hver enkelt er mobiloptimalisert og helt tilpassbar.

Dette er en ideell tidsbesparende, ettersom du ganske enkelt kan endre teksten og oppdatere bildene i de eksisterende galleriene før du kaller den en dag og publiserer på nettet.

Alternativt kan du bestemme deg for å endre malen din totalt’design. Den vant’Det er like raskt eller enkelt, men Wix gir deg den kreative friheten til å gjøre så mange endringer du vil.

beste nettstedbygger for fotograferTa deg tid til å velge en Wix-mal – du kan ikke endre deg en gang’har valgt en, så finn en som gjenspeiler stilen din, som ‘Urban Photography’ ovenfor!

Det er mange gallerialternativer for å vise frem samlinger, fra tette klyngede miniatyrbilder av ‘Urban Photography’ til den minimalistiske innrammingen av ‘Kunstfotografering’. Der’er til og med forskjellige stilarter av galleri å utforske; fra interaktive lysbildefremvisning til lysbokser for å få bilder til å pop. Den’Det er absolutt verdt å grave rundt for å finne de funksjonene som best kan representere arbeidet ditt.

I tillegg til forskjellige måter å få fotografiet til å skille seg ut og fange øye på besøkende, gjør Wix det også superenkelt å legge til kontaktskjemaer og sosiale medier tilkoblinger til sidene dine..

Mer informasjon

 • Wix Review – interessert i å vite mer om Wix? Sjekk ut vår fulle ekspert og detaljerte anmeldelse her.
 • Wix Editor vs Wix ADI – klikk her for en oversikt over forskjellen mellom Wix’to alternativ for bygging av nettsteder

# 3. SmugMug

Beste for fotosikkerhet

SmugMug er en byggherre for fotografering av nettsteder som gir en enkel måte å vise frem og selge fotografiene dine. Som en spesialisert byggherre er SmugMug suveren når det gjelder hva den gjør, men kan føles begrenset i forhold til mer allsidige utbyggere som Wix eller Squarespace.

Som Squarespace tilbyr ikke SmugMug en gratis plan. Du får en 14-dagers gratis prøveperiode og må deretter abonnere på en av SmugMug’s fire premiumplaner, som spenner fra $ 4 per måned for grunnleggende plan til $ 30 per måned for Pro-planen. Planer faktureres årlig, så den billigste planen koster $ 48 per år.

Fordeler ulemper
Tilbyr utmerkede fotografispesifikke funksjoner, inkludert omfattende sikkerhetsalternativer for bilder du publiserer på nettstedet ditt Dens porteføljespesialisering kan få det til å føles litt begrenset sammenlignet med allbyggende nettstedbyggere. For ikke-portefølje-funksjonalitet gjør SmugMug ikke’t ganske holde
SmugMug er flott når du skal tjene penger på bildene dine. Den’er klar til å hjelpe deg med å selge produkter og utskrifter så snart du registrerer deg Den komplette porteføljeplanen koster $ 15 per måned (faktureres årlig). Dette er bra hvis du’kan du tjene penger på arbeidet ditt, men er litt bratt for de som nettopp begynner

Fordi SmugMug er en spesialisert fotografibygger, kommer den med noen fordeler og funksjoner som de andre byggherrene på vår liste ikke’t. Faktisk, den fikk 5 stjerner for sine funksjoner, utkonkurrere alle andre utbyggere!

En av favorittene våre er muligheten til å beskytte bildene dine fra tredjepartsnedlastinger.

Jo mer du betaler for planen din, jo flere alternativer får du over sikkerheten til bildene dine:

 • Aktiver høyreklikkbeskyttelse, som viser en personlig varsel om copyright når besøkende høyreklikker på nettstedet ditt
 • Legg til tilpassede vannmerker til bildene dine
 • Passordbeskytt sider, mapper, gallerier eller til og med hele nettstedet

Du kan se hvorfor vi’har merket SmugMug som det beste for fotosikkerhet!

Hvilke andre funksjoner tilbyr SmugMug for å skille den fra mer rundt plattformer? Her’er en rask titt på bare noen av favorittene våre:

 • Ubegrenset opplasting av foto og video
 • Synkroniser fotobiblioteket ditt med Lightroom
 • Partnerskap med profesjonelle skrivere slik at besøkende kan bestille utskrifter / produkter direkte fra nettstedet ditt uten behov for ytterligere integrasjoner
 • Omfattende integrasjon av sosiale medier slik at du kan holde kontakten med publikum
 • Trykk mens du er på farten og last opp bildet direkte fra telefonen til nettstedet ditt mens du er på farten
 • Last opp bildealbum fra flere steder, fra Dropbox til Apple

Dette klør bare på overflaten, så det’Det er verdt å sammenligne planene nøye for å se hva du får for den månedlige avgiften.

Den største ulempen med SmugMug’s funksjoner er det der’er ingen innebygd bloggalternativ – bare noe å være klar over når du setter sammen fotografisiden.

Det kan du også’t bruk ditt eget domene på den billigste planen – du må gå opp til det andre nivået ‘Makt’ plan for dette alternativet. Dette er litt frustrerende ettersom betalte planer vanligvis tilbyr dette som et standard salgspunkt. Derimot der’Det er ingen reklame på siden, som er et stort pluss og holder nettstedet ditt rotfritt. Spesielt viktig på et fotograferingssted.

Selger med SmugMug

Den virkelige fordelen SmugMug har over konkurrentene er at den er klar til å hjelpe deg med å selge rett ut av boksen! Du kan lade per foto nedlasting, lage tilpassede prislister for klienter og selge utskrifter og gaver direkte uten behov for ekstra integrasjoner.

Dette gir en fantastisk mulighet til å bygge merkevaren og synligheten blant besøkende, noe som kan forbedres ytterligere ved å legge til tilpassede vannmerker til bildene dine også. Legg til dette det faktum at du får beholde 85% av fortjenesten, og SmugMug er en veldig attraktiv plattform for å tjene penger på dine fotograferingsevner på.

SmugMug Maler

Mens SmugMug strålte i sine fotografispesifikke funksjoner, fikk den mye mer gjennomsnittlig score for designene sine. Tilbudet er ganske begrenset, spesielt hvis du har det’har en billig plan – og selv på dyrere planer får du bare velge mellom maksimalt 21 maler.

smugmug fotografering malSmugMug gir deg en beskjeden samling av enkle design, alle designet for å vise frem fotografiet, men begrenset i funksjoner.

Den’det er ikke bare mengden’er begrenset, heller. SmugMug’Designene fokuserer helt på bildene dine, noe som er flott – men det betyr at du taper på ekstra funksjoner som kontaktformer og kart. Disse arenaene’Det er viktig, men de legger en ekstra profesjonalitet til nettstedet ditt.

Du’Jeg vil synes tilpasning er ganske grunnleggende og til og med stiv til tider – for eksempel når du justerer høyden og bredden på bildeboksene. Dette er ikke’t byggherren å velge om du vil ha massevis av kreativ kontroll – i stedet, den’er best for å la bildene dine snakke for seg selv.

SEO

Bedriftsvekst støttes av SEO-funksjoner som lar deg tagge bildene dine med beskrivelser og nøkkelord, endre metadata for individuelle sider (en beskrivelse av en webside som ligner på en blurb på baksiden av en bok), og lage områdekart for å sende til Google som fungere som en katalog for nettstedet ditt.

Mer informasjon

 • SmugMug Review – ønsker du å finne ut mer om SmugMug? Les hele anmeldelsen vår og se hva du synes.
 • Sammenligningskart for nettstedbygger – Alternativt kan du gå til sammenligningskartet vårt og se på de andre plattformene på markedet.

# 4. Weebly

Billigste nettsted byggherre for fotografering

Weebly er den billigste nettstedbyggeren du kan velge å bygge en profesjonell fotograferingsside med.

Det er tre betalte planer som spenner fra bare $ 6 til $ 26 per måned (faktureres årlig). Der’er også en gratis plan, selv om vi som alltid ikke gjør det’t anbefaler dette hvis du vil ha et profesjonelt nettsted.

Her’s en rask titt på hver plan før du utforsker Weebly’s funksjoner og design:

 • Gratis plan: $ 0 – 500 MB lagring, viser Weebly-annonser
 • Personlig plan: $ 6 / måned – 500 MB lagring, koble til et tilpasset domene, viser Weebly-annonser, grunnleggende netthandel
 • Profesjonell plan: $ 12 / måned – ubegrenset lagring, 1 års gratis domene, ingen Weebly-annonser, avansert e-handel
 • Forretningsplan: $ 26 / måned – ubegrenset lagring, 1 års gratis domene, ingen Weebly-annonser, full e-handel, avanserte markedsføringsverktøy

Ut av alle disse planene, Vi anbefaler Profesjonell plan for start da det gir bedre valuta for pengene enn den personlige planen. Ubegrenset lagring og ingen annonser er et must for noen profesjonelle fotograferingsider!

Fordeler ulemper
Weebly’s App Center er uten sidestykke. Det store utvalget av apper betyr at fantasien din er den eneste grensen for å skalere nettstedets funksjonalitet Square kjøpte nylig Weebly. Dette er fantastiske nyheter for netthandel, men kan bety en sving bort fra mer kreative nettsteder – som fotografiporteføljer
Bygningsgrensesnittet treffer en god balanse mellom tilpassbarhet og struktur. Hvis du vil vise frem fotografiet ut av boksen, kan du gjøre det. Hvis du vil legge til funksjoner og leke med maler, kan du gjøre det også Ingen personlig gjenopprettingsalternativ – hvis nettstedet går ned, må du vente til Weebly-støtte for å gjenopprette nettstedet for deg

Weebly’temaene er attraktive, men enkle – du vant’Du finner noen banebrytende eller kjeveleggende design, men du vil finne et beskjedent utvalg på rundt 50 rene, stilige oppsett. De har definitivt forbedret seg de siste årene, men temaene deres fremdeles ikke’t samsvarer med den iøynefallende kvaliteten på Wix eller Squarespace. Design er enklere og mer grunnleggende – ideelt hvis du sliter teknisk – men hvis du’leter etter noe litt mer fremtredende enn deg’Jeg må se lenger bort.

Vi anbefaler å se under ‘Portfolio’ og ‘Personlig’ kategorier for mer kreative og visuelle design.

weebly fotograferingsmalerWeebly’malene er enklere, men enklere å jobbe med – en flott tidsbesparende hvis du trenger et nettsted for fotografering raskt

Weebly isn’Det er den enkleste byggherren på markedet – den fikk et ganske gjennomsnittlig 3,5 av 5 stjerner i testen vår – men det enkle du kan laste opp og legge til bilder til nettstedet ditt, hjelper deg med å sette bildene foran og sentrum.

Det tar bare to klikk for å legge til et galleri og begynne å laste opp bilder, noe som gjør ting enkelt og sparer deg for mye tid. Du kan også fortsette å redigere nettstedet ditt mens opplastinger fortsetter i bakgrunnen, noe som kan spare enda mer tid hvis du laster opp mange bilder på en gang.

Weebly gjør det heller ikke’t pålegge dimensjonsbegrensninger på opplastede bilder, så der’du trenger ikke å bekymre deg for at størrelsen på 4000 px-bredden blir endret. Weebly anbefaler best-practice og optimale størrelser i guidene på stedet, men håndhever ikke disse anbefalingene, og overlater valget til deg.

En ting å huske på er at Weebly optimaliserer bilder for nettet automatisk når du laster opp. Dette kan vaske ut fargepaletten din litt, så det’Det er viktig at du etter redigering i Lightroom eksporterer bilder i sRGB og potensielt legger inn en fargeprofil til bildet for å forhindre at levende bilder blir mindre..

weebly beste fotografering nettsted byggherreWeebly fortsetter å laste opp bilder i bakgrunnen, slik at du kan fortsette å jobbe uten å måtte vente på at opplastningene skal fullføres

Weebly scoret ganske sterkt for sine funksjoner i vår forskning, og kom inn bak SmugMug med 4,4 stjerner av 5. En del av dette er kvaliteten på Weebly’s bloggeverktøy, som er innebygd for å sitte pent ved siden av arbeidet ditt.

Når det gjelder SEO er det mange nyttige apper tilgjengelig i Weebly App Center. Disse er stort sett bare tilgjengelige for premium-abonnenter, noe som kan gjøre oppgradering til en betalt plan enda mer et logisk trinn avhengig av ambisjonene dine. Den’er også enkelt å legge til alt-tekst til opplastede bilder og finjustere nettstedinnstillingene for å optimalisere nettstedet ditt ytterligere’er SEO og hjelper den med å rangere høyere i søkemotorer.

Weebly er et solid valg med noen gode fordeler – det har kanskje ikke de mest spennende designene på markedet, men for fotografer på budsjett’er et smart valg.

Mer informasjon

 • Weebly Review – hvis du eier en fotograferingsvirksomhet, du’Jeg vil lese mer om Weebly.
 • Weebly e-handel gjennomgang – hvis du’Hvis du ser etter et sted å selge bildene dine, kan du se gjennomgangen av Weebly som en nettbutikk.

# 5. Duda

Best for maldesign

Duda er en nettstedbygger som ble opprettet for å lage nettdesignere’ lever lettere. Med dette i tankene, det’Det er ikke overraskende at det kommer med de mest stilige designene på markedet.

I vår forskning, Duda var den høyest scorende byggherren for designfleksibilitet, slo konkurrentene med imponerende 4,8 stjerner av 5 – det’er en score som bare matches av Squarespace!

Fordeler ulemper
De beste designene på markedet gjør det til et stilig valg å vise frem arbeidet ditt Dyre prisplaner gjorde at Duda fikk den laveste verdien for pengene-score i vår forskning
Tilbyr massevis av funksjoner og widgets for å tilpasse porteføljen din Mindre kreativ frihet enn andre fotograferingsbyggere, noe som betyr at du må stole på malen din’design

Du får over 90 maler å velge mellom i Duda’s bibliotek – og hver eneste en er både profesjonelt designet og mobil responsiv.

I motsetning til Wix, kan du det’t fullstendig gjennomgå malen’design. I stedet er designet ditt i stor grad avhengig av malen du velger, så det’er verdt å velge en du er glad i.

Du kan tilpasse designet ditt, men det gjør du ikke’t får total kreativ frihet. Thans avhengighet av malen din kan spare deg for tid og krefter – bare last opp dine egne bilder, legg til tekst, lag noen justeringer hit og dit, og Duda’s design gjør resten av arbeidet for deg. Enkel!

Hvis du velger en mal og deretter ombestemmer deg senere, lar Duda deg bytte design uten å miste alt innholdet ditt – noe som betyr at du enkelt kan utforme porteføljen din når som helst.

duda photography builder malerDuda kommer med over 90 profesjonelt designede maler for å hjelpe deg med å bygge ditt nettsted for fotografering.

En av de beste måtene Duda lar deg tilpasse porteføljen på er ved å bruke widgeter. Dette er som apper som legger til ekstrafunksjoner på nettstedet ditt – for eksempel popup-vinduer, kontaktskjemaer og nedlastbare filer er alle tilgjengelige for deg å installere.

Andre funksjoner inkluderer:

 • blogging
 • Et gratis bildebibliotek
 • En fotoredigerer
 • En mobilredigerer (slik at du kan administrere porteføljen din mens du er på farten)

Så hvor enkelt er Duda å bruke? Svaret er: ganske enkelt. Den’er ikke det enkleste, men det burde ikke’kan ikke føre til at du får hodepine heller – den sitter et sted mellom Squarespace og Wix med tanke på hvor nybegynnere det er.

Duda’s Priser

Hvor Duda falt ned i vår forskning var i verdi for pengene. Faktisk kom det bunnen av haugen for dette området, og fikk bare 1,2 stjerner av 5. Duda er en av de dyreste utbyggerne på listen vår, med priser som starter på $ 14 per måned (faktureres årlig).

Du får en 14-dagers gratis prøveperiode på $ 22 per måned lagplan, hvoretter du’Jeg må velge Duda’s tre pris planer om å fortsette å bygge. Hvis du’re administrere klienter eller samarbeide med et team på porteføljesiden din, deg’Du trenger enten $ 22 per måned lagplan eller 74 dollar per måned byråplan.

Der’er ikke i tvil om at Duda’styrker ligger i designene. Hvis du vil ha en stilig fotografiportefølje som’det er enkelt å sette sammen – og det har du ikke’Husk å betale ekstra for det – da er Duda et godt valg. Det gir deg en god balanse mellom utseende og kraft, men er ikke’t egnet for fotografer på et budsjett!

# 6. SITE123

Best for støtte fra backend

SITE123 er en ganske enkel byggherre som utmerker seg kundestøtte. Hvis du føler at du trenger litt veiledning mens du bygger, er SITE123 det perfekte valget.

Fordeler ulemper
Utrolig nyttig backend-støtte som hjelper deg med å sette opp ditt nettsted for fotografering Kreativ frihet er ganske begrenset, og det kan du’t bytte maler når nettstedet ditt er live
Fikk høy kundescore i forskningen vår som viser den’er morsom og enkel å bruke Funksjonene er ganske enkle, noe som betyr det’er ikke et veldig skalerbart valg – spesielt ikke med lagring på 270 GB

For å komme i gang er alt du trenger å gjøre å velge hva nettstedet ditt handler om – vi valgte ‘Photography’ – skriv deretter inn navnet på nettstedet ditt, sammen med en e-postadresse og passord.

SITE123 oppretter et nettsted du kan redigere, og gir deg øyeblikkelig tilgang til døgnkontinuerlig support for live chat. Det gir også en nyttig tur, slik at du enkelt kan få tak i redaktøren.

site123 fotografering byggherre støtteSITE123 gir deg live chat support, en onboarding tur, hjelpevideoer og popup-spørsmål som guider deg gjennom byggeprosessen.

Med spørsmålstegnknapper overalt – som du kan holde musepekeren over for å finne ut mer om forskjellige elementer – og nyttige spørsmål om å veilede deg, SITE123’byggherre er som å ha en vennlig mentor som holder deg i hånden mens du er villig til å lykkes.

Denne backend-støtten er en av grunnene til at brukerne våre rangerte SITE123 så bra, og gir den en gjennomsnittlig 4,6 stjerner av 5. Denne byggherren er også veldig enkel å bruke, og har et bredt spekter av hjelpe- og støttealternativer – vi har allerede nevnt dens 24/7 live chat, men den kommer også med et hjelpesenter og e-poststøtte.

SITE123 Design

SITE123’designene er fine nok og superenkle å sette opp. SITE123 bruker faktisk ADI for å opprette et nettsted for deg, basert på kategorien du velger. Etter det kan du endre temaet ditt, men det’det er ikke så lett å radifisere nettstedet ditt radikalt.

Den’det er også verdt å merke seg at du kan’t bytte maler når nettstedet ditt er publisert.

site123 photography buidler-oppsettSITE123 bruker ADI for å gjøre ditt nettsted så enkelt som mulig – bare velg riktig kategori, og SITE123 setter sammen det grunnleggende for deg!

Det som er flott er at SITE123 ga oss automatisk alle de grunnleggende nødvendighetene for et fotograferingssted. Vi fikk store bildeseksjoner, en innebygd portefølje og galleri, integrering av sosiale medier og et kontaktskjema, alt uten at vi måtte løfte en finger.

Disse funksjonene er gode å ha, men når vi tester, fant vi ut at de var det’t mega kraftig – de mangler litt dybde, så hvis du trenger en kompleks fotografiportefølje eller bygger en bedrift, er SITE123 ikke’t en flott langsiktig løsning.

SITE123 Priser

Ved første øyekast ser det ut til at SITE123 bare har to prisplaner – gratisplanen og 12,80 dollar per måned Premium-plan. Når du registrerer deg gratisplanen, får du imidlertid tilgang til fire betalte planer, fra $ 12,80 til $ 34,80 per måned (faktureres årlig).

Mens SmugMug og Squarespace gir deg ubegrenset lagringsplass fra farten, med SITE123, får du bare opptil 270 GB lagring på sin dyreste plan. Du kan se hvorfor SITE123 bare fikk 2,7 av 5 stjerner for valuta for pengene i vår forskning!

Totalt sett er SITE123 en enkel og vennlig byggherre som gir deg verktøyene til å enkelt lage et grunnleggende, vellykket fotografiside. Den’er bare ikke det mest skalerbare alternativet på markedet.

Mer informasjon

 • SITE123 tilbyr god støtte fra backend – finn ut hva annet den tilbyr i vår ekspert SITE123 Review

# 7. WordPress.com

Beste for blogging

For ikke å forveksle med den gigantiske WordPress.org, WordPress.com er en enklere å bruke versjon av det berømte blogging CMS. Den kombinerer kraften og bloggingens dyktighet fra WordPress.org med den mer strømlinjeformede og brukervennlige redaktøren til en nettstedsbygger.

Resultatet er en kraftig, men ganske utfordrende byggherre som kan’ikke bli slått for bloggeverktøyene sine, og gir god valuta for pengene også.

Fordeler ulemper
Beste byggherre for blogging, og gir et komplett utvalg av innebygde verktøy Veldig vanskelig å bruke, noe som gjør det til et mindre enn ideelt valg for nybegynnere
Tilbyr god valuta for pengene på grunn av antall funksjoner du får i planene Primært bygget for blogging, noe som betyr at det er fotospesifikke funksjoner og design’t så bra som konkurrenter som Squarespace eller SmugMug

Mens WordPress.com absolutt er enklere å bruke enn WordPress.org, er det’er fortsatt mye vanskeligere enn de fleste andre utbyggere – faktisk, den scoret lavest for både brukervennlighet og kundepoeng i vår forskning.

Når det er sagt, hvis du’du er opptatt av å drive en blogg ved siden av fotograferingssiden, vant du’t finne en bedre byggherre for blogging.

wordpress.com fotografering blogging byggherreWordPress.com er den enklere versjonen av WordPress.org, og er spesielt bra for å bygge blogger.

WordPress.com gir deg hele spekteret av bloggeverktøy, fra sosial bokmerke til brukerkommentarer. Imidlertid gjør det ikke’Det kan ikke være fotospesifikke funksjoner – sammenlignet med for eksempel SmugMug’er ganske standard. Hvis du’kommer ikke til å kombinere porteføljen din med en blogg, dette er ikke’det beste alternativet.

Men der WordPress.com virkelig skilte seg ut var det valuta for pengene. Mens Weebly er den billigste byggherren for fotografering, viste WordPress.com oss med sin verdi og fikk 4,5 av 5 stjerner.

Den har en gratis plan og fire betalte planer, alt fra $ 5 til $ 45 per måned (faktureres årlig). For å fjerne WordPress.com-merkevarebygging, lås opp maksimalt 200 GB lagringsplass og få tilgang til SEO-verktøy, du’Jeg trenger $ 25 per måned forretningsplan.

Hvis du ikke gjør det’Hvis du trenger disse funksjonene, er Premium-planen på $ 8 helt bra for små fotografisider, med lagring på 13 GB og muligheten til å tjene penger på nettstedet ditt.

WordPress.com Design

WordPress.com har 339 temaer å velge mellom, og dekker en rekke stiler og bransjer. Du kan søke etter den type nettstedet du’lage eller bare filtrere etter bransje, inkludert portefølje, magasin, blogg og virksomhet.

wordpress.com fotograferingsmalerWordPress.com har hundrevis av temaer – her kan du se et utvalg av porteføljedesignene.

Ikke alle temaene er gratis – det er også premium-temaer som du betaler for å installere. Hvis du’Når du bruker $ 5 per måned personlig plan, får du bare tilgang til gratis temaer. Hvis du vil bruke et premium-tema, trenger du minst $ 8 per måned Premium-plan. Det er 109 gratis temaer, og 183 premiumtemaer.

I vår forskning scoret WordPress.com ganske dårlig for designfleksibilitet – 2,8 stjerner av 5 legger det mot bunnen av pakken. Hovedårsaken til dette er WordPress.com’s begrensede tilpasningsevne, på grunn av mangelen på dra-og-slipp-verktøy.

Du redigerer innholdet og designet ditt hver for seg, noe som kan føles klumpete og kreativt begrensende hvis du’prøver å utføre større redesign på den valgte malen.

Oppsiden er at du kan bytte tema når som helst, og alt innholdet og mediene dine blir automatisk byttet til den nye designen.

I det hele tatt, WordPress.com er ideelt hvis du’driver en blogg for å markedsføre fotografering, og aren’t frata av en utfordring. Den’er den vanskeligste byggherren å bruke på listen vår, så vi gjør det ikke’t anbefaler det for nybegynnere.

Mer informasjon

 • Hvis du har spørsmål om WordPress.com, kan du lese vår fullstendige oversikt over denne kraftige plattformen i WordPress.com-anmeldelsen vår
 • Hvis du’er du usikker på forskjellene mellom WordPress.com og .org, sjekk sammenligningen av WordPress.com vs WordPress.org

# 8. Gå pappa

Perfekt for tidspressede reklamer

Du kjenner kanskje GoDaddy for å være verden’s største domeneregistrator, men det’s ingen triks ponni. Det har også en populær nettstedbygger’har forbedret seg kontinuerlig med årene.

Fordeler ulemper
Superrask og enkel å bruke, og sparer tid – du kan få et nettsted live på få minutter hvis du vil! Designene er’t så fantastisk som toppfotograferingsbyggere, og mangel på kreativ kontroll kan bli frustrerende
Nybegynner-vennlig med 24/7 support, GoDaddy burde ikke’t lar deg ha hodepine Til tross for at det er et bredt spekter av funksjoner, mangler de samlet sett ekte dybde og kraft

Gå pappa’Nettstedets byggherre er enkel, men effektiv. Det beste med det er bruken av ADI – du svarer på noen få enkle spørsmål, for eksempel navnet og formålet med nettstedet ditt, og GoDaddy bygger deg et personlig nettsted basert på svarene dine.

Du kan velge det designet du liker best og redigere det til deg’er glad, men måten GoDaddy automatisk gjør det meste av beinarbeidet for deg sparer deg for mye tid og krefter. Den’er den raskeste måten å bygge et fotograferingssted på, gjør det til det perfekte valget hvis du bare vil ha noe på nettet ASAP.

Den’er ikke den lekreste, vakreste eller kraftigste nettstedbyggeren, men hvis du har behov for hastighet, vant GoDaddy’t la deg ned.

godaddy photography nettsted byggherreGoDaddy er en designassistert byggherre som gjør det utrolig raskt å lage et fotografiside.

Den’det er ingen overraskelse GoDaddy fikk solide 3,8 stjerner av 5 for brukervennlighet – der’er neppe noen læringskurve, og det meste av arbeidet blir gjort for deg. Fordi det’er en ganske grunnleggende byggherre, kan du begynne å slite når det kommer til avansert tilpasning – GoDaddy er enklest å bruke når du’gleder meg godt ved å holde seg nær design.

GoDaddy gjør det ikke’Det har samme nivå med fantastiske design som noen av konkurrentene, men det gir fremdeles et flott utvalg av moderne, visuelle maler som er perfekte for å vise frem fotografiet ditt.

godaddy fotograferingsmalerGå pappa’malene er moderne og rene, og har vanligvis store bildeseksjoner og bransjerelaterte funksjoner.

Fordi GoDaddy oppretter nettstedet ditt basert på svarene dine, får du bransjerelaterte funksjoner automatisk innebygd. For eksempel inkluderte nettstedet GoDaddy opprettet nedenfor et galleri, en kontaktside, et bestillingsskjema og en abonnement på nyhetsbrev. Alt uten at vi trenger å løfte en finger!

Godaddy Photography Builder-eksempelGoDaddy genererte automatisk et fotograferingssted med relevante funksjoner, for eksempel et galleri, kontaktside og bestillingsskjema.

Disse funksjonene er en flott inkludering, men de går bare så langt. Du don’t får samme nivå av fotospesifikke verktøy som følger med SmugMug, og heller ikke kraften og kvaliteten som følger med Squarespace. GoDaddy gjør jobben, men den gjør det ikke’t gå utover med funksjonene.

Når det er sagt, det’det er verdt å nevne GoDaddy’s SEO-verktøy, som gjør en god jobb med å gjøre optimalisering mye enklere for nybegynnere. SEO-veiviseren stiller deg enkle spørsmål for å gi deg nyttige råd for hvordan du kan forbedre nettstedet ditt’s SEO.

GoDaddy-priser

Så mye koster GoDaddy? Det gjør det ikke’t har en gratis plan – i stedet gir den deg en sjenerøs gratis prøveperiode på en måned for deg å leke på. Etter det har den fire prisplaner, alt fra $ 10 til $ 25 per måned (faktureres årlig).

godaddy priser fotografering nettstedGoDaddy har fire prisplaner, fra $ 10 til $ 25 per måned når de faktureres årlig. Alle planene har en prøveperiode på en måned, så du kan prøve dem uten risiko.

Den billigste Basic-planen gir deg redigering underveis, en PayPal-knapp, fem sosiale innlegg og svar hver måned, og 100 e-postmarkedsføring sender per måned. Du vant’Men du får ikke noe SEO-verktøy, så av denne grunn, Vi anbefaler standard $ 15 per måned standardplan i stedet.

GoDaddy gjorde det ikke’t blåse oss bort når det gjaldt verdi for pengene – den fikk 2,9 stjerner av 5. Fremdeles er den gratis prøveversjonen den lengste tilgjengelig på listen vår, så vi anbefaler å gjøre mest mulig ut av det for å se om GoDaddy kan være riktig for du!

Mer informasjon

 • Er du opptatt av å dykke ned i GoDaddy’detaljer? Se ikke lenger enn GoDaddy Website Builder Review

# 9. Slående

Ideell for små fotografiporteføljer

Hvis du vil holde ting små og enkle mens du holder deg stilig, kan Strikingly være fotografibyggeren for deg. Strikingly er først og fremst designet for å bygge nettsider på én side, Derfor anbefaler vi det bare for små samlinger.

Påfallende er en byggherre som har som mål å gi alle og enhver en sjanse til å bygge sin online tilstedeværelse, uansett teknisk erfaring. Det gjør dette ved å gi deg grunnleggende verktøy og godt utformede maler, slik at selv nybegynnere kan lage et godt avrundet nettsted.

Den’er perfekt for hobbyfotografer som ønsker en enkel å administrere nettsted som viser alt arbeidet deres på ett sted. Den vant’t støtter en stor eller kompleks portefølje, men den vil vise frem en liten samling bilder.

Fordeler ulemper
Veldig håndterlig, spesielt for nybegynnere og de som vil vise frem en liten samling arbeid Nettsidedesign og grunnleggende funksjoner betyr at dette ikke er’t et godt alternativ for store, komplekse eller superprofesjonelle porteføljer
Grunnleggende blogg- og salgsverktøy lar deg lage en liten, avrundet portefølje for fotograferingen Begrensede verktøy og designalternativer kan lett vokse ut, og bli frustrerende hvis du vil strekke ut ferdighetene dine

Slående’s Design

Har påfallende et beskjedent utvalg av maler, som du kan bla gjennom når du har’har opprettet en gratis konto. Det er syv maler under ‘Kreativ’ kategori, og 17 under ‘Personlig’ kategori.

påfallende fotografimalerHer’er et lite utvalg påfallende’s maler under ‘Kreativ’ kategori. Du kan se hvordan de alle har store bakgrunnsbilder – perfekt for å vise frem fotografiet!

Du kan forhåndsvise hver mal før du velger den, og til og med en gang’har publisert fotograferingsstedet ditt, Du kan når som helst endre maler.

Der’er en fin kombinasjon av store toppbilder og mindre galleriseksjoner, slik at du kan velge de beste måtene å vise frem arbeidet ditt på. De ‘Sparks’ malen nedenfor er et perfekt eksempel.

påfallende fotografering design stort eksempelHer kan du se der’s allerede en stor plass for deg å fylle med ditt eget bilde, for å fange besøkende’ oppmerksomhet og skape et godt førsteinntrykk for nettstedet ditt. påfallende fotografidesign lite eksempelLenger nede på siden, der’er en galleriseksjon som gir deg sjansen til å vise frem et større utvalg av arbeidet ditt. Når du klikker på et av bildene, åpnes det i en lysbildefremvisning på full skjerm.

Slående’s design arenaer’t banebrytende, men de’du er visst god nok til å vise frem arbeidet ditt til venner, familie og andre fotografer!

Slående’s funksjoner

Hvor påfallende virkelig falt ned i vår forskning, var dens funksjoner.

Hvis du’er helt ny på nettstedet bygningen, da du’Jeg finner påfallende’s funksjoner håndterbare og morsomme å bruke – men en gang til’Vi har fått litt selvtillit eller begynt å drømme litt større for nettstedet ditt, du’Jeg finner dem raskt begrensende.

Den har ganske gode bloggeverktøy (selv om det kan’t konkurrere med WordPress.com), og du kan til og med selge ett produkt på gratisplanen – perfekt hvis du har det favorittrykket du tror folk vil elske!

Imidlertid etter det, påfallende’s funksjoner sliter med å matche opp til sine større konkurrenter. For eksempel er SEO ingenting å rope om – du får en SEO-sjekkliste, men ikke mange avanserte alternativer for å få nettstedet ditt skjøvet til toppen av søkeresultatene.

På grunn av dets ikke-skalerbare funksjoner og mangelen på fotospesifikke verktøy, kom Strikingly under bunnen av pakken i vår forskning for funksjoner, og fikk bare 2,2 av 5 stjerner.

Påfallende priser

Har påfallende en gratis plan, og tre betalte planer fra $ 8 til $ 49 per måned (faktureres årlig).

påfallende fotografering av byggerpriserPåfallende har fire planer totalt, selv om vi ikke har det’t anbefaler å være på gratisplanen for lenge.

Gratisplanen er restriktiv, så vi anbefaler minst $ 8 per måned Begrenset plan, som lar deg selge opptil fem produkter og gir deg mer plass for besøkende med 50 GB månedlig båndbredde. Imidlertid, det’Det er verdt å vite at du bare kan fjerne påfallende annonser når du oppgraderer til $ 16 per måned Pro-plan.

Totalt sett er Strikingly best for små eller hobbyfotograferingsnettsteder. Hvis du’hvis du planlegger å vokse porteføljen din i fremtiden, eller gjøre lidenskapen din til en virksomhet, er dette ikke’det mest skalerbare valget – men det er ideelt for de som ønsker å holde livet enkelt.

Mer informasjon

 • Finn ut om denne byggherren passer for deg i vår påfallende nettstedbyggeranmeldelse

# 10. Jimdo

Best for brukeropplevelse

Jimdo er en byggherre som kommer med to redaktører: Jimdo Creator og Jimdo Dolphin. Jimdo Creator er hovedplattformen, og ligner på Wix, Weebly og andre slike utbyggere. Imens bruker Jimdo Dolphin ADI, akkurat som GoDaddy, SITE123 og Wix ADI.

Når det gjelder bygging av ditt nettsted for fotografering, Jimdo Creator gir deg mer kontroll over nettstedet ditt, så vi anbefaler å bruke dette for å vise frem arbeidet ditt. Jimdo Dolphin er rask og enkel, men er mer begrenset når det kommer til redigering.

jimdo photography nettsted byggherreJimdo er en nettstedsbygger som gir deg valget mellom å opprette nettstedet manuelt, eller bruke ADI for et raskere oppsett.

En av de viktigste fordelene med Jimdo er at malene er designet med UX (brukeropplevelse) i tankene.

Å ha sterk UX er viktig, fordi det gjør det mer sannsynlig at folk liker å bruke nettstedet ditt. Tenk på nettsteder du’har besøkt som har vært klumpete, vanskelig eller vanskelig å finne veien rundt – det har du sannsynligvis ikke gjort’t feste på det nettstedet veldig lenge!

Fordeler ulemper
Stor brukeropplevelse innebygd i Jimdo’s design Jimdo fikk den dårligste dimensjonen for designfleksibilitet av alle fotograferingsbyggere vi testet
Du kan velge om du vil bruke Jimdo Creator eller Jimdo Dolphin, basert på din egen tekniske evne Kan føles klumpete og begrensende å bygge med

Jimdo’s Design

Vi’Jeg skal være ærlig – Jimdo’s maler vant sannsynligvis’t blåse deg bort. Det gjorde de absolutt ikke’ikke slå sokkene av – Jimdo fikk faktisk den laveste poengsum for design av alle fotograferingsbyggere vi testet.

Til tross for 2,5 til 5-stjerners rangering, må vi gi Jimdo kudoer for den fantastiske UX-en. Som vi allerede har nevnt, hvis du vil at besøkende på nettstedet skal ha det veldig fint å surfe på fotograferingsstedet ditt, Jimdo’maler er et flott alternativ.

jimdo fotograferingsmalerJimdo fikk dårlige score for fleksibilitet i design i forskningen vår, men malene gir en flott brukeropplevelse.

Den viktigste grunnen til at Jimdo scoret dårlig for fleksibilitet i designen var fordi det’er veldig restriktiv når du prøver å redigere malen. Du kan legge til og redigere elementer som tekstbokser og bilder, men hvis du vil endre seksjoner drastisk og virkelig gjøre det til ditt eget,’Jeg begynner å slite.

En annen ulempe var det faktum at selv i kategorien ‘Fotografi og portefølje’, det var en alvorlig mangel på fotografispesifikke funksjoner. Videre manglet designene den elegante kanten du forventer av en profesjonell porteføljeside.

I andre områder vi testet, for eksempel funksjoner og brukervennlighet, gjorde Jimdo ikke’t skiller seg ut mye av verken gode eller dårlige grunner. Vanligvis et sted midt i pakken, du’Jeg sliter med å finne mange fremtredende funksjoner for denne ukompliserte byggherren.

Jimdo er enkel å bruke, og enda enklere hvis du bestemmer deg for å gå med alternativet Jimdo Dolphin ADI. Jimdo var en ganske populær hit blant brukerne våre, hvis rangeringer hjalp Jimdo til å tjene 4 stjerner av 5 for kundens poengsum.

Men denne enkelheten er også Jimdo’s undergang – mens noen brukere elsket hvor enkelt det var, fant andre det klumpete og begrensende å bruke. Vi anbefaler å prøve Jimdo før du forplikter deg til å forsikre deg om at det passer dine egne preferanser.

Jimdo’s Priser

Både Jimdo Creator og Jimdo Dolphin kommer med en gratis plan. Hvis du velger Jimdo Creator, varierer betalte planer fra $ 10 til $ 40 per måned (faktureres årlig). Hvis du velger Jimdo Dolphin, du’ser på $ 9 til $ 39 per måned (faktureres årlig) – så der’er ikke mye i det egentlig!

Jimdo er en av de billigste byggherrene for å fjerne annonser fra nettstedet ditt – men for SEO-funksjoner og ubegrenset lagring, du’Jeg trenger $ 20 per måned forretningsplan. Tatt i betraktning at du kan få begge disse tingene for $ 12 per måned med Squarespace, virker dette ganske bratt.

Totalt sett er Jimdo en å gå for hvis du vil forlate nettstedet ditt’design og UX til malen du velger, og don’husk å miste kreativ kontroll til gjengjeld.

Mer informasjon

 • Vil du lære mer om Jimdo? Les vår dyptgående Jimdo Review for flere detaljer

Andre alternativer for fotografering av nettsteder

Vi’er super trygg på vår anbefaling for de 10 nettstedbyggere for fotografer. Vi’Vi har lagt ned mye tid og forskning på testing og rangering av disse plattformene. Når det er sagt, er det noen fotografispesifikke nettstedbyggere som ikke gjorde det’t gjør ganske snittet, men er likevel verdt å nevne:

Format

Format er definitivt bygget med porteføljer i tankene. Med planer som starter på bare $ 9 / month, det’Det er definitivt et rimelig alternativ, og fokuset på copyright og personvern gjør det populært blant fotografer. Den’er fortsatt litt buggy for vår smak, men det’er absolutt en å se på.

Pixpa

Pixpa er designet eksklusivt for fotografer, kommer med glatte maler og starter på bare $ 8 / month. Vi tror det fremdeles har en vei å gå før det utfordrer slike som Squarespace, Wix og SmugMug, men det har generelt positive anmeldelser.

Zenfolio

Zenfolio er best egnet for begivenhetsfotografer, ettersom den har muligheten for klientinnlogging og en enorm mengde lagring. Hvis du’Imidlertid prøver Zenfolio å få ny trafikk’t opp til bunnen av – SEO-funksjonaliteten er dårlig, og brukere klager over at designen også er intuitiv.

Hvordan velge den beste nettstedet for byggefotografering for deg

Å finne riktig nettstedsbygger for fotograferingsnettstedet ditt kan være en virkelig utfordring – med så mange alternativer å velge mellom, hvordan starter du til og med?!

For å ta litt press av, vi’Vi har identifisert de viktigste tingene å holde øye med når du handler.

Så husk at de aller beste fotograferingsbyggerne vil:

 • Hjelper deg med å vise frem fotografiet
 • Gi deg et rimelig og skalerbart profesjonelt nettsted
 • Være enkel å hente og bruke
 • Kunne lagre og vise høyoppløsningsfotografering
 • Hjelper deg med å få flere kunder og tjene mer penger

Forsikre deg om at byggherren får frem det beste i fotografiet

Nettstedsbyggere gjør det enkelt å vise frem arbeidet ditt og markedsføre nettstedet ditt, slik at andre kan finne det å bla gjennom og glede seg over.

Alle med kamera og Flickr-konto kan kalle seg fotograf den’er veldig viktig at arbeidet ditt skiller seg ut i et veldig overfylt marked.

Våre anbefalte byggherrer tilbyr tidsbesparende maler designet spesielt for fotografer, som kommer forhåndsinnlastet med flotte funksjoner du kan bruke med en gang, for eksempel visningsgallerier eller kontaktsider, eller redigere etter behov.!

Tenk på maler som en oppskrift. Du kan bruke ingrediensene nøyaktig slik den anbefaler, eller du kan lage det til dine egne ved å legge til dine egne kreative tillegg til blandingen.

wix fotografering nettsted malSom vegg-vegg fotogalleriet fra Wix’s ‘Familiefotograf’ mal (over), men ikke sikker på farger og skrifter? Vel, bare velg malen og endre font og farger i redigeringsprogrammet – det er så enkelt!

Du kan også integrere apper som legger til ekstrafunksjoner på nettstedet ditt – akkurat som på smarttelefonen! Disse kan inkludere flere galleristiler for HD-bilder, eller til og med sosiale feedintegrasjoner for å markedsføre bildene dine på forskjellige plattformer.

Som kjent avler eksponering suksess (unnskyld ordspill!), Noe som gjør bygging av ditt eget nettsted til en flott måte å promotere arbeidet ditt. Imidlertid, hvis folk ikke kan finne deg på nettet, vil du slite med å generere så mye trafikk eller oppmerksomhet du måtte ønske.

De beste nettstedbyggere for fotografering kan også hjelpe deg med å forbedre SEO (Search Engine Optimization) på nettstedet ditt. Dette kan være veldig praktisk å legge til ‘metadata’ til websidene dine så vel som ‘tags’ og ‘alt tekst’ til bilder – som begge er viktige for å rangere på Google og forbedre synligheten i resultatene av søkemotorer.

Å bruke en iøynefallende mal er en utmerket måte å lage et profesjonelt nettsted på kort tid i det hele tatt – kombiner dette med kraftige SEO-boostende funksjoner og du’Jeg har et nettsted som sannsynligvis blir funnet av brukere og sikrer at arbeidet ditt fanger oppmerksomhet!

Nøkkelord

Tags – Etiketter på stedet lagt til bilder som hjelper til med å sortere bildene dine og er nyttige for besøkende som er interessert i en bestemt type fotografering (f.eks. Fjell, biler eller lynnedslag).

Alt-tekst – Etiketter som beskriver et bilde til søkemotorer og er nyttige for SEO-indeksering av et nettsted (også nyttig for svaksynte brukere som bruker en skjermleser for å høre et nettsted høyt).

Metadata – Beskrivende informasjon om nettstedet ditt som hjelper søkemotorer med å sortere, kategorisere og indeksere den for de relevante søkeordene.

Beste byggherrer for fotografering: dommen

Der har du det folkens. For å sammenfatte: vi tok de viktigste områdene for en fotografbygger og satte hver enkelt gjennom vår strenge forskningsprosess. Områdene vi var spesielt oppmerksom på var design, SEO, blogging og brukervennlighet.

Ved siden av andre viktige områder, som hjelp og support, verdi for pengene og kundescore, testet vi alle byggherrer og rangerte dem.

Våre valg for de 10 beste alternativene for byggherrer for foto er:

 1. Square – beste generelle nettsted for fotografering.
 2. Wix – Enklest å bruke nettstedets byggherre for fotografering.
 3. SmugMug – best for fotosikkerhet.
 4. Weebly – den billigste byggherren for fotografering.
 5. Duda – best for maldesign.
 6. SITE123 – best for støtte fra backend.
 7. WordPress.com – best for blogging.
 8. Gå pappa– perfekt for tidspressede reklamer.
 9. Slående – ideell for små fotografiporteføljer.
 10. Jimdo – best for brukeropplevelse.

Fotograferingsnettstedet ditt bør plassere bildene foran og sentrum, vise dem frem slik at du skiller seg ut på nettet og kan tiltrekke besøkende og til og med potensielle kunder til å se på arbeidet ditt.

Squarespace er vår nummer én byggherre for fotografering fordi den kombinerer fantastiske design med kraftige funksjoner, fra SEO til blogging og utover. Den’er ikke den enkleste å bruke byggherre, men det’er ganske rask å få tak i.

Denne byggherren gir deg en enorm mengde kreativ frihet til å vise frem fotografiene dine, men for å lage et virkelig fantastisk nettsted.

Du får ubegrenset plass og båndbredde (som gjør at flere kan besøke nettstedet ditt!) På alle førsteklasses planer, mens hastigheter for opplasting av bilder er blant de raskeste vi’har sett, som opprettholder kvalitet og ikke’t redusere arbeidet ditt.

Hvis du velger å begynne å jobbe med en av de mange profesjonelt designet fotograferingsmalene, er du det’Du sparer enormt mye tid og ender fremdeles med et veldig imponerende nettsted.

Wix og SmugMug egner seg til mer iøynefallende galleri- og malstiler. Wix er superenkelt å bruke, mens du fremdeles tilbyr mange kreative friheter, og SmugMug har alle de fotografispesifikke funksjonene du kan trenge.

Å avrunde ting, Weebly er den billigste byggherren for fotografering – så hvis du ikke gjør det’trenger du alle mod-cons som tilbys av kraftigere utbyggere, så er Weebly et solid valg å vise frem og promotere dine snaps på.

På slutten av dagen, for å finne den beste fotograferingsplattformen for dine behov, den’Det er alltid verdt å teste ut gratisforsøkene. Gjør deg kjent med hva du kan og kan’å gjøre, tilgjengelige verktøy og maler, og hvor enkelt det er å potensielt skalere nettstedet ditt – før du går til en plattform og investerer i den.

Hvis du synes du er glad i Squarespace’er gratis prøveperiode, vi’Vi har en godbit spesielt for leserne våre. I stedet for å betale full pris når du registrerer deg, skriver du inn koden WBE i kassen og nyt en eksklusiv 10% avslag på planen din!

Neste…

Med en gang du’Vi har funnet den perfekte nettstedbyggeren for fotografering for dine behov. Gå videre til vår ni-trinns guide Hvordan lage en online portefølje å begynne å lage en profesjonell porteføljeside!

Beste byggherrer for fotografering: vanlige spørsmål

Er dedikerte fotograferingsnettstedbyggere bedre enn allround nettstedbyggere?

Det kommer an på. Hvis du vil ha full kreativ kontroll over hvordan nettstedet ser ut, tilbyr en all-round byggherre som Wix eller Squarespace det. Hvis du vil ha en hands-off, my-photography-taler for seg en slags vibe, er dedikerte plattformer som SmugMug sannsynligvis en bedre passform. Den’hvorfor det er så viktig å bruke gratis forsøk. Bare du virkelig kan vite hva som passer dine behov.

Kan’t Jeg bruker bare Instagram?

Du kan, men det ville vi ikke’t anbefaler det. Et nettsted er den eneste plattformen du virkelig kan stole på for ikke å trekke teppet ut fra andre føtter. Overalt ellers er du gjest på noen andre’s plattform. Bruk absolutt Instagram – det’er et ypperlig utsalgssted for kunstnere av alle striper – men ikke’bruk bare Instagram.

Kan jeg lage et nettsted for fotografering gratis?

Med mindre du liker rotete domenenavn og annonser pusset over hele nettstedet ditt, gjør du det’du vil måtte bruke noen dollar for å få fotograferingsnettstedet fra bakken. Slick photography nettsteder don’t kommer gratis – men de kommer billig. Hvis du’Hvis du er seriøs om håndverket ditt noen få dollar i måneden, er det verdt det.

Website Builder Expert har som mål å gi deg ærlige data. At’Derfor driver vi med egen forskning og får direkte, personlig innsikt. Klikk her for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map