10 beste nettstedsbyggere for små bedrifter

beste netthandelsbyggere for små bedrifter

Contents

Don’t Miss Out: Oppdag den beste e-handelsbyggeren for småbedrifter

Denne artikkelen vil gjennomgå de 10 beste byggherrene for e-handel for små bedrifter, og hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer for deg.


Hvis du’er en liten bedriftseier som vil ha en brukervennlig plattform som lar deg sette opp en fantastisk nettbutikk uten å tappe bankkontoen din, så’er på rett sted.

Vi gjennomførte en grundig undersøkelse for å finne de beste nettstedene for e-handel for små bedrifter. Vi nådde ut til besøkende på stedet som var ute etter å opprette en nettbutikk, og spurte nøyaktig hva som var viktig for dem. Prising? Kreativ kontroll? Salgsfunksjoner?

Vi kombinerte disse dataene med vår egen grundige testing her på Website Builder Expert for å gi deg denne definitive listen. Vi vant’t dra det ut – de 10 beste e-handelsbyggere for små bedrifter er:

 1. Wix
 2. Square
 3. Shopify
 4. Weebly
 5. BigCommerce
 6. Torget
 7. Volusion
 8. Gå pappa
 9. 3dcart
 10. Stor kartell

De tre største e-handelsbyggere for små bedrifter er Wix, Squarespace og Shopify. Du kan se hvordan hver enkelt presterte i vår forskning ved å se på stjernevurderingene nedenfor:

For eiere av små bedrifter kan penger være et problem. Klarer det månedlige budsjettet ditt å treffe en hit på e-handelsplattform? Heldigvis har hver plattform vi diskuterer enten en gratis plan eller en gratis prøveperiode, så der’Det er ikke behov for kredittkortforpliktelser ennå.

Og med månedlige priser for en e-handelsplattform som starter fra bare $ 9.99 per måned, gjør det ikke’Det må alltid være en stor hit for budsjettet ditt.

Etter å ha lest denne artikkelen, du’Jeg har en klar ide om hvilken plattform som kan øke virksomheten din, og bygge deg en nettbutikk som samsvarer med ambisjonene dine på bare noen få timer.

Mer informasjon

 • Sammenlign hver nettbutikkbygger.
 • For en mer spesifikk innsikt i e-handelsplattformer, sjekk ut vår side for beste e-handelsbyggere av 2020.
 • Eller se vår gjennomgang av Beste e-handelsplattformer.

De beste nettbutikkbyggere for små bedrifter

De beste e-handelsbyggere for små bedrifter er:

 1. Wix – den beste generelle e-handelsbyggeren for små bedrifter
 2. Square – best for kreativ kontroll
 3. Shopify – best for salgsspesifikke funksjoner
 4. Weebly – den du skal se på
 5. BigCommerce – best for multikanalsalg
 6. Torget – best for å kombinere online og offline salg
 7. Volusion – mer enn du trenger, men flott for vekst
 8. Gå pappa – enklest å bruke
 9. 3dcart – mer komplisert enn det’er verdt
 10. BigCartel – gratis å selge, men veldig restriktivt

Du don’du trenger kodingskunnskap for å bruke e-handelsplattformer, og du trenger ikke’må organisere webhotell eller sikkerhet – hvem som helst kan bli med på netthandel!

Høres bra ut, ikke’t det? Den vanskeligste delen er faktisk å bestemme hvilken plattform du skal bruke. Valg av plattform vil avhenge av dine behov; Det er mange ting å vurdere, men noen av de viktigste inkluderer:

 • Antall produkter du har
 • Type produkter (dvs. digital, fysisk, service)
 • Hvor mye kreativ kontroll du vil ha
 • Budsjettet ditt
 • Tidsbegrensninger
 • Skalbarhet av virksomheten din

Nå, la’s dykk inn i hver nettstedbygger for å avdekke mer informasjon…

Mer informasjon

 • For å sammenligne disse e-handelsbyggere side om side, sjekk ut våre Sammenligningstabell for nettbutikkbyggere.
 • Oppdag hvordan du kan forbedre nettstedet ditt med e-handel med vår guide til Beste online forretningsverktøy.

# 1 Wix

Den beste generelle e-handelsbyggeren for små bedrifter

Prisklasse: $ 23 til $ 49 per måned (faktureres årlig)

Hodet opp: få 10% avslag på Wix-planen

Wix har stor verdi for pengene til å begynne med, men der’Det har aldri vært en bedre tid å prøve det. Skriv inn kampanjekoden TAKE10 i kassen til spar 10% på en hvilken som helst årlig premiumplan, bortsett fra Combo og Connect Domain. Begynn å lagre nå!

Wix Pros Wix Cons
Virkelig enkel å bruke – ingen teknologiske ferdigheter nødvendig! Den’er raskt og enkelt å bygge en butikk. Mindre kraftig varelager enn andre plattformer – for eksempel kan du det’laste opp produkter med Wix. Dette burde imidlertid ikke’Det kan være et spørsmål for småskalige selgere.
Mange kreative kontroller – du kan designe butikken din, legge til produktvideoer og mer. doesn’t støtter salg av flerkanaler, noe som betyr at du kan’selger ikke på Facebook, Instagram eller Pinterest

I vår forskning scoret Wix spesielt godt på tre hovedområder: verdi for pengene, design og brukervennlighet. Wix’Planene er rike på funksjoner, men prisene er mye billigere enn netthandelkonkurrenter som Shopify. Kort oppsummert, Wix gir deg total kreativ kontroll, gjør det enkelt å bygge en nettbutikk for nybegynnere, og pakker tonnevis i netthandelsplanene uten å øke prisene.

Hovedområdet der Wix ikke gjorde det’Det presterte ganske bra i forskningen vår var salgsfunksjonene. Fordi det’Det er en nettstedsbygger’Jeg har samme kraftige verktøy som en e-handelsplattform som Shopify tilbyr. Du kan’selger for eksempel over flere kanaler som Facebook eller Instagram.

Imidlertid har Wix mer enn nok å tilby en liten bedrift som ønsker å komme i gang online.

Wix er en drøm for teknisk nybegynnere – det’er enkel å bruke, og lar hvem som helst bygge en fantastisk nettbutikk. Du kan også legge til produktvideoer, noe som er en flott funksjon.

Wix’maldesign og nivå på kreativ kontroll er imponerende. Du drar ganske enkelt bilder, tekstbokser og mer til siden din, for så å slippe dem på plass hvor du vil. Denne dra-og-slipp-redigeringsstilen er superenkelig, og gir deg total kreativ frihet i forhold til designen av butikken din.

wix beste e-handel nettsted byggherre liten bedriftÅ bygge en nettbutikk med Wix couldn’Det er enklere takket være dra-og-slipp-design

Wix lar deg opprette en butikk uten kostnader, slik at du kan bygge e-handelsimperiet’s stiftelser uten å bruke en krone. Men å faktisk selge produkter, du’Jeg må oppgradere til minst Business Basic-planen, som koster $ 23 per måned.

Som du kan se, der’mange grunner til at Wix er den største anbefalte e-handelsnettbyggeren for små bedrifter. Men ikke’t bare ta ordet for det. Vi snakket med Claudia, grunnlegger av The Vegan Bakes, for å finne ut om hennes opplevelse av å bruke Wix til å bygge sitt lille bakeri-nettsted.

BRUKSANVISNING: VEGANEN BAKER

wix e-handel brukeranmeldelse claudia headshot

Claudia’s Wix-nettstedet lar henne selge sine veganske baker til kunder over hele landet.

Claudia kjører The Vegan Bakes fra kjøkkenet sitt hjemme. Hun startet sin virksomhet etter å ha blitt vegansk og kjempet for å få tak i noen kjempegode veganske godbiter. Tro på at ingen skulle måtte gå glipp av litt overbærenhet, valgte Claudia å opprette en Wix nettbutikk for å selge brownies, informasjonskapsler og kaker.

Q&A med Claudia

Hvorfor ønsket du å bygge et nettsted?

“Jeg ønsket å bygge et nettsted slik at jeg kan selge bakene mine på nettet for å legge ut over hele Storbritannia. Å ha en webside betyr at jeg har en plattform for å selge til et stort publikum.”

Hvorfor valgte du å bygge nettstedet ditt på Wix?

“Wix var den første plattformen etter WordPress som jeg prøvde, og jeg elsker hvor enkelt det var å bruke. Jeg så også på Squarespace da jeg vet at mange bruker det, men jeg kjempet for å få tak i det så fast med Wix.”

Hvor enkelt var det å bygge nettstedet ditt med Wix?”

“Wix er superenkelt å bruke, den minner meg nesten om å bruke Microsoft Word da den bruker et enkelt dra-og-slipp-system.”

“Jeg vil absolutt anbefale Wix til alle som ønsker å lage sin egen webside til en lav pris. Den’er så rett frem å bruke, og du kan tilpasse alle deler av nettstedet ditt.”

Hva liker du mest med Wix og hvorfor?

“Jeg elsker hvor enkelt det er å navigere og lage vakre nettsteder. Jeg ønsket et minimalt, moderne og profesjonelt nettsted, og dette var så enkelt å lage på Wix. Jeg valgte en helt blank mal for å tillate 100% personalisering. På denne måten kunne jeg lage nettstedet mitt nøyaktig slik jeg ville ha det.”

Det som var mest utfordrende når du bygde nettstedet ditt med Wix?

“Jeg ønsket å legge til et abonnementsalternativ på nettstedet mitt for å la folk få bokser med brownies og informasjonskapsler levert på døra hver måned! Først da jeg så, var dette alternativet ikke’t tilgjengelig, men jeg ble kreativ og klarte å bruke en app til å lage abonnementsfunksjonaliteten.”

Tror du Wix er god valuta for pengene?

“Jeg prøvde å holde kostnadene nede da jeg lanserte det veganske bakeriet som jeg gjorde’t har penger å bruke på merkevarebygging og design av nettsteder. Jeg tror Wix er ganske rimelig for hva den er. Jeg betalte en engangsbetaling for året, og det fungerer til en lav pris per måned.”

Mer informasjon

 • Som lyden av Wix? Les vår grundig Wix e-handel.
 • Eller se hvordan Wix sammenligner med Shopify her.

# 2 Firkant

Best for kreativ kontroll

Prisklasse: $ 18 – $ 40 per måned (faktureres årlig)

Squarespace Pros Squarespace Cons
Utmerket integrasjon i sosiale medier – markedsfør enkelt butikken din på tvers av de forskjellige sosiale kanalene dine. Mangler betalingsalternativer – du kan bare bruke Stripe, PayPal eller Apple Pay.
Beste design – Squarespace har de beste designet malene på markedet, og tilbyr mange fleksibiliteter. Ikke noe appmarked – hele Squarespace’s funksjoner er innebygd. Selv om dette sikrer kvalitet, betyr det at du kan’t legge til ekstrautstyr i butikken din.

Hvis du’ønsker å bygge en iøynefallende portefølje eller online virksomhet, og deretter gi plass til denne plattformen. Hvorfor? Fordi Squarespace-butikker skiller seg ut.

I vår forskning, Squarespace overgikk alle andre e-handelsbyggere når det gjaldt design. Nettbutikkmalene er moderne, elegante og bygget for å vise frem produktene dine. Du kan til og med bytte mal når du vil – perfekt for alle merker du måtte ha på linjen.

Som Wix var ikke Squarespace’Det er så sterkt når vi tester salgsfunksjonene. For eksempel støtter det flerkanalsalg, men bare gjennom Instagram – et ganske begrenset tilbud sammenlignet med byggherrer som BigCommerce.

Når det er sagt, med Squarespace’s innebygde verktøy, du’Du får fremdeles alt du trenger for å sette opp en liten butikk for å lykkes. Det kan du bare’t legge til ekstra salgsfunksjoner på grunn av mangelen på et appmarked.

Totalt sett er Squarespace et godt valg hvis du’re etter en flott butikk.

Selv prisplanene for Squarespace ser bra ut – hvis du melder deg på et år, du’Jeg betaler bare $ 18 per måned på den billigste e-handelsplanen (eller $ 26 per måned på en måned for måned kontrakt).

Imidlertid kan du få $ 18 / month-plan for bare $ 16.20 / måned når du bruker vår eksklusive Squarespace-tilbudskode ved ditt første kjøp. Bare skriv inn kode WBE i kassen til spar 10% på en Squarespace-plan.

netthandel e-handelSquarespace hjelper nettbutikken din til å skille seg ut fra mengden med sine herlige maler

Mer informasjon

 • Les mer om Squarespace med vår e-handel gjennomgang.
 • Eller sjekk ut vår Shopify vs Squarespace-artikkelen.

# 3 Shopify

Best for salgspesifikke funksjoner

Prisklasse: $ 29 – $ 299 per måned

Shopify Pros Shopify Cons
De beste salgsfunksjonene på markedet – Shopify har en rekke kraftige verktøy, pluss et enormt appmarked. Bare en av grunnene til at 93% av brukerne våre sa at de vil anbefale Shopify! Dårlig verdi for pengene for små bedrifter – Shopify er en fantastisk plattform, men for små selgere er prisene ganske bratte.
Strålende inventar – Shopify’s lagersystem hjelper deg med å administrere butikken din, for eksempel ved å varsle deg når et produkt er utsolgt. Transaksjonsgebyrer – Shopify er den eneste plattformen som pålegger transaksjonsgebyrer, med mindre du bruker sin egen betalingsport som heter Shopify Payments.

Hvis du’Hvis du er seriøs om å selge og ønsker å gi din lille bedrift et løft, har Shopify alle verktøyene du har’Jeg trenger det. Og hvis du kan’t finne hva du’re leter etter, der’er en enorm app store for deg å bla gjennom!

Shopify er en dedikert netthandelsplattform, som betyr det’er designet for å hjelpe deg med å bygge en nettbutikk. At’hvorfor den har mye mer avanserte salgsverktøy enn nettstedbyggere som Wix og Squarespace.

I forskningen vår gjorde Shopify ikke’Jeg kommer bare til topps på rangeringen for salgsfunksjonene – den fikk også den høyeste kundescore. Vi beregner denne poengsummen ved å få folk til å prøve ut byggherren, og deretter rangere den ut fra deres erfaring. Shopify var folket’er favoritt for å bygge en nettbutikk.

Et spesielt flott trekk ved Shopify er at det leveres med innebygde drop shipingsverktøy. Så hvis du’Når du er en liten bedrift som sliter med å finne lagring for produktene dine, kan Shopify være den perfekte løsningen.

Hvis du’Shopify har allerede solgt apper som lar deg synkronisere varebeholdningene dine, noe som gjør det enkelt å administrere alt salg fra ett sted. Shopify har også gode salgskostnader for flere kanaler, inkludert integrasjon med Instagram, Facebook og til og med Amazon og eBay.

Shopify gjorde det ikke’Men wow oss i hver avdeling – det viktigste området der det falt ned var valuta for pengene. Mye Shopify’salgsverktøyene er faktisk for avanserte for små bedrifter, noe som betyr at du’betaler du for funksjoner du kanskje ikke trenger på lenge. Når du’har et stramt budsjett, hvert cent teller!

Shopify’s prisplaner starter fra $ 29 per måned, selv om du kan spare penger ved å registrere deg på en årsplan i stedet for å betale på månedlig basis’Du sparer 10% hvis du registrerer deg i ett år, men du’Jeg sparer 20% hvis du registrerer deg i to år, noe som betyr at du nesten kan spare 190 dollar per år på Shopify-planen som du kan legge til reiseutgifter, kontorutstyr eller noen nye visittkort!

Godt å vite… Med mindre du velger Shopify’s egen betalingsport, Shopify Payments, blir du belastet transaksjonsgebyr for salget. På den billigste planen vil dette være et transaksjonsgebyr på 2%.

Shopify’s kraftige verktøy vant’Det kommer ikke til nytte for deg hvis du bare vil selge ett eller to produkter. Imidlertid, hvis du’er ambisiøs og vil gi butikken din et solid grunnlag, så har Shopify hele pakken for å støtte din lille bedrift.

shopify beste netthandel for små bedrifterShopify er designet for å hjelpe selgere på nettet med å opprette sin egen nettbutikk, og har alle verktøyene som hjelper deg å lykkes.

Mer informasjon

 • Les vår fulle Shopify gjennomgang for å finne ut om det kan være den perfekte e-handelsbyggeren for din lille bedrift.

# 4 Weebly

Den å se på

Prisklasse: $ 6 – $ 26 per måned (faktureres årlig)

Weebly Pros Weebly Cons
Veldig enkel å bruke – Weebly er nybegynner-vennlig, så du ikke’t trenger mye fritid (eller teknologiske ferdigheter). Kan ikke selge på flere kanaler – dette er spesielt frustrerende hvis du allerede har en Facebook- eller Etsy-butikk, for eksempel.
Lave priser – Weebly er budsjettvennlig, med spesielt billige startpriser. Kan ikke tilpasse kassesiden – utformingen av kassesiden er viktig, men Weebly begrenser din kreative frihet.

De fleste eiere av små bedrifter bør være på vakt mot skjulte kostnader. Heldigvis er Weebly veldig budsjettvennlig, med noen av de laveste startprisene for e-handel. Du kan til og med selge produkter på Weebly’s gratis e-handelsplan, som er en enorm funksjon å tilby uten kostnad. I tillegg er Weebly superenkelt å bruke.

Selv om du kan selge på gratisplanen’Hvis du ser alvorlig med å selge, så gjenoppstod vi Professional-planen for små butikker, eller Performance-planen, som er den beste planen for netthandel.

Profesjonell plan på $ 12 per måned er den billigste planen for å fjerne Weebly-annonser fra nettstedet ditt, og kommer også med en fraktkalkulator, gratis domene og ubegrenset lagring. Med det sagt, Prestasjonsplanen på $ 26 per måned er best for nettbutikker – du får alt fra forlatte handlekuremails til fraktrabatter og avansert innsikt i netthandel.

Weebly har også noen strålende tilleggsfunksjoner, spesielt innen blogging og passordbeskyttede sider. Ulempen? Du kan’selger ikke på Facebook, Instagram eller Pinterest. Imidlertid er Weebly imidlertid et trygt håndspar for din lille bedrift.

Når vi testet, undervurderte Weebly oss med det større tilbudet om e-handel, og det er grunnen til at vi anbefaler det for små bedrifter som bare selger noen få produkter – ganske enkelt, det gjør det ikke’Jeg har like mye å tilby som Wix eller Squarespace.

Siden Square overtok Weebly, har salgsfunksjonene imidlertid forbedret seg enormt – denne overtakelsen er å takke for Weebly’sin nye gratis e-handelsplan, og også den enorme fremgangen i salgsfunksjonene. Prestasjonsplanen er et lysende eksempel på hvordan Weebly har trappet opp til netthandelsmerke nylig, noe som gjør den til å se på!

Godt å vite… Vi’har merket Weebly som “den å se på” fordi det’s viser tegn til å skreddersy plattformen sin til små bedriftseiere’ behov. Den har for eksempel en automatisk skattekalkulator, og en mobilapp slik at du kan administrere virksomheten din mens du er på farten. Likevel har det en lang vei å gå før vi får tak i våre tre største e-handelsbyggere.

I vår forskning scoret Weebly høyt for valuta for pengene, og du kan se hvorfor. Du kan selge gratis, og den billigste e-handelsplanen starter på bare $ 6 per måned (faktureres årlig.)

weebly nettbutikkWeebly er den beste valuta for pengene-e-handelsplattform, ideell for enhver liten bedrift

Mer informasjon

 • Les vår fulle Weebly e-handel gjennomgang.
 • Hvordan matcher Weebly mot Shopify? Klikk her for å finne ut.

# 5 BigCommerce

Beste for flerkanalsalg

Prisklasse: $ 29,95 – $ 249,95 per måned

Psssst! Få opptil tre måneder gratis med BigCommerce

Vi ville bare gi deg beskjed om at BigCommerce for tiden tilbyr opp til tre måneder gratis når du melder deg på en ny plan. Gå sjekk det ut!

BigCommerce Fordeler BigCommerce Cons
Massevis av flerkanals integrasjoner – du kan selge på mange forskjellige plattformer. Vanskelig å bruke – BigCommerce er ikke veldig nybegynnervennlig, noe som betyr at du trenger mer tid for å få butikken din live.
Ideell for skalering av virksomheten din – BigCommerce er en høyst skalerbar plattform som hjelper bedriften med å vokse. Avansert betyr avansert – BigCommerces funksjoner er imponerende, men det er en læringskurve som kreves for å sette dem opp.

BigCommerce har de mest innebygde funksjonene til enhver e-handelsbygger, noe som betyr det’er mindre avhengige av apper enn plattformer som Shopify. Dette kan bidra til å holde kostnadene nede, men det betyr også at BigCommerce er den mest skalerbare e-handelsbyggeren på markedet. Så hvis du’Vi har store drømmer for småbedrifter, dette er det beste valget for deg!

BigCommerce også lar deg selge på forskjellige kanaler, inkludert eBay, Amazon, Square, Instagram, Facebook og Pinterest. Dette lar deg utvide butikken din’rekkevidde mens du fortsatt holder kostnadene lave.

Den viktigste ulempen med BigCommerce er at mange av verktøyene er rettet mot å hjelpe bedrifter med å vokse raskt, og støtte store butikker. Hvis du’er ikke ute etter skala, da du’Jeg finner deg’betaler for funksjoner du ikke har’t behov for din lille bedrift.

Det var av denne grunnen at BigCommerce scoret usannsynlig for valuta for pengene i vår forskning. Det falt også ned i vår brukervennlighetstesting på grunn av den komplekse terminologien den bruker. Dette gjør det mindre enn ideell for en liten bedrift som ønsker å komme raskt på nettet, og med minst mulig bry.

BigCommerce fikk imidlertid overraskende høye score for salgsfunksjonene sine, og den har gode SEO-verktøy som hjelper bedriften din å bli funnet via Google.

Hvis du vil bygge med BigCommerce, du’Vi har tre netthandelsplaner å velge mellom – de billigste starter kl $ 29,95 per måned.

Alt i alt, BigCommerce er ideell hvis du vil ha avanserte verktøy under beltet når du vokser din lille bedrift. Den’er utvilsomt en kraftig e-handelsbygger, men for de fleste små butikker sitter den midt i pakken.

storhandel e-handelBigCommerce er mest rettet mot store og rasktvoksende bedrifter, men den har nyttige verktøy for mindre butikker også.

Mer informasjon

 • Høres BigCommerce tiltalende ut? Sjekk ut vårt fulle BigCommerce gjennomgang for å se om det merker alle boksene dine.

# 6 Square

Beste for å kombinere salg og online

Prisklasse: $ 0 – $ 72 per måned

Square Pros Square Cons
Gratisplanen betyr at du kan bygge og selge uten å registrere deg for et abonnement Selve butikkbyggeren drives av Weebly, og har samme begrensninger i tilpasningen som Weebly
Artificial Design Intelligence gjør Square veldig rask og enkel å bruke Større selgere vil vokse ut av torget’s funksjoner

Square er en betalingsbehandlingsgigant som kjøpte Weebly – den populære nettstedbyggeren – i 2018. Resultatet er den nye Square butikkbyggeren, som kombinerer Square’s funksjoner med Weebly’s bygningsplattform.

Den første tingen å si om denne nye ungen på blokka er at det i det store og hele er det’er ganske lik Weebly. Du registrerer deg gjennom Square, og får ekstra funksjoner, men du’bruker fremdeles Weebly’bygger programvare for å faktisk opprette butikken din.

Dette er spesielt gode nyheter for nybegynnere, ettersom Weebly er superenkelt å bruke og fikk en imponerende høy kundetilfredshetsskår i vår forskning. Imidlertid følger det også med Weebly’s begrensninger, som mangel på flerkanals integrasjon og begrensede tilpasningsmuligheter.

Square bruker ADI (Artificial Design Intelligence) for å bygge deg en butikk som’er skreddersydd for dine behov. Dette er den samme metoden som brukes av utbyggere som GoDaddy, og stiller spørsmål om butikken din for å lage en personlig layout for nettstedet ditt.

Så hvorfor bruke Square i stedet for Weebly? Vi vil, Square kommer med ekstra funksjoner og integrasjoner som Weebly ikke gjør’t, for eksempel å spore kundeadferd og opprette tilpassede fakturaer.

Den bruker også sin AI-teknologi for å hjelpe deg med å følge beste praksis når du legger til produkter, som var en funksjon som virkelig skilte seg ut da vi testet Square’s butikkbygger. Den kan for eksempel identifisere produkter og foreslå kategorienavnet for deg, og spare tid.

På grunn av disse funksjonene, Vi anbefaler Square til selgere som allerede har en murstein- og mørtelbutikk, og ønsker å utvide virksomheten online. Dette gjelder spesielt hvis du’bruker du allerede Square som ditt POS-system, da denne kombinasjonen gjør det superenkelt å synkronisere fysiske og digitale butikker.

En av de mest åpenbare tingene å rope om med Square er faktum den har en gratis plan for deg å selge på – et veldig sjeldent tilbud som ikke er’t tilgjengelig med de fleste e-handelsbyggere. Square har fire planer, fra $ 0 til $ 72 per måned (faktureres årlig).

firkantet e-handelsbyggerSquare er først og fremst en betalingsprosessor, men butikkbyggeren har noen ganske kule salgsfunksjoner som hjelper bedrifter med å komme seg på nettet.

# 7 Volusjon

Mer enn du trenger, men flott for vekst

Prisklasse: $ 29 – $ 299 per måned

Volusion Pros Volusion Cons
Støtter mange betalingsportaler – velg mellom forskjellige alternativer som passer din bedrift. Veldig vanskelig å bruke – deg’Jeg må bruke litt tid på å bygge butikken din med Volusion.
Innsiktsrike datarapporter – lær hva du’du gjør det bra ved å spore nettstedet ditt enkelt’ytelse. Ikke noe virkelig nisjetilbud – Volusion er en veldig midtvei plattform, uten et unikt salgspunkt.

Volusjon gir ingen illusjoner når det gjelder datarapporter. Alt du trenger for å spore nettstedet ditt’ytelse og fremgang er på ett sted – den’er en datavenn’drømmen.

Dette gjør den ideell for å vokse virksomheten din i et tempo som passer deg. Volusion’s dataverktøy lar deg måle hvor vellykkede sidene dine er, slik at du enkelt kan justere nettstedet for å forbedre salget.

I vår forskning, Volusion scoret dårlig for nettstedets funksjoner – hovedproblemet er at Volusion ikke gjør det’t tilby noen bloggeverktøy. Blogging kan spille en viktig rolle i veksten av små bedrifter, så dette er en stor ulempe.

Der Volusion scoret godt var salgsfunksjonene – faktisk, det samsvarte faktisk med BigCommerce’s score. Når det er sagt, for de fleste små bedrifter vil mange av disse funksjonene være overdrevne.

Imidlertid, hvis du vil utvide virksomheten din, er Volusion et anstendig sted å starte.

Volusion’s billigste prisplan koster $ 29 per måned. At’er riktig – det koster det samme som Shopify! Men av de to, du’Du får bedre valuta for pengene dine med Shopify.

hjemmeside for volusjonVolusion gir suveren analyse, som hjelper deg med å administrere nettstedet ditt’s fremgang lettere

Mer informasjon

 • Les vår fulle Volusion Review her.

# 8 GoDaddy

Lettest å bruke

Prisklasse: $ 19.99 per måned (faktureres årlig)

GoDaddy Pros GoDaddy Cons
Raskeste og enkleste å bygge – GoDaddy bruker ADI for å gjøre byggingen av butikken din så enkel som mulig. Noen funksjoner mangler kvalitet – GoDaddy gjør det ikke’t har de beste funksjonene rundt.
Støtter flere bransjer enn konkurrentene – enten du’er fotograf, skribent eller hundevandrer, GoDaddy’har du dekket. Begrenset kreativ kontroll – det du får i hastighet, taper du i kreativ frihet.

GoDaddy bruker GoCentral ADI (Kunstig design intelligens) for å bygge din nettbutikk på få minutter. Hvis du vil at bedriften din skal komme i gang raskt på nettet, gjør du det’er ingen brainer.

Visst, noen funksjoner kan være sterkere – spesielt når det gjelder blogging – men for et enkelt, problemfritt nettsted er GoDaddy perfekt.

Beviset er der i svart og hvitt – våre brukere tildelt GoDaddy den høyeste ‘brukervennlighet’ score i vår forskning. Så selv om du’er en total teknofobe, du’Jeg vil finne GoDaddy en lek å bygge med.

Når det er sagt, brukervennlighet var det eneste området GoDaddy virkelig skinte – andre steder var det ganske gjennomsnittlig. For eksempel mens GoDaddy’s ADI hjelper deg med å designe nettstedet ditt, og det faktiske nivået på kreativ kontroll er ikke’t stor.

Likevel, det du mister i kreativ frihet, gjør deg mer enn å gjøre opp i tid – du kan’Jeg slo GoDaddy for hastighet.

GoDaddy kan gi deg en webside om et par minutter, og for mindre enn $ 20 per måned. Den har bare en netthandelsplan – den passende navngitte nettbutikkprisplanen, som koster $ 19.99 per måned, (faktureres årlig). Dette inkluderer en sjenerøs gratis prøveperiode på en måned.

godaddy nettbutikk byggherreGoDaddy er ideell for eiere av små bedrifter som vil komme raskt online

Mer informasjon

 • Se vårt fulle GoDaddy e-handel gjennomgang for mer informasjon.

# 9 3d-kart

Mer komplisert enn det’er verdt

Prisklasse: $ 19 – $ 229 per måned

3dcart Pros 3dcart Cons
Utmerket lagerbeholdningssystem – du kan holde oversikt over dine produkter og salg enkelt. Minst sannsynlig å bli anbefalt av brukere – i vår test fikk 3Dcart den laveste kundescore.
Fleksibel design – du kan endre tema når som helst. Ingen mobilapp – det kan du’t kjøre butikken din mens du er på farten.

3dcart er det motsatte av Squarespace. Den er avhengig av kraftige back-end verktøy og lagerfunksjoner, fokuserer mindre på kreativitet og design. Uten mobilapp kan du det’t rediger nettstedet ditt mens du er på farten, men 3dcart kommer med et overraskende godt utvalg av innebygde salgsverktøy. Dette vil også spare deg for å kjøpe mange apper, som kan se kostnadene raskt øke.

3dcart kom bak Volusion for sine salgsfunksjoner i vår forskningsrangering. Når det er sagt kommer det med en flott lagerbeholdning, og rikelig med ledelseskontroll i backend. Det formaterer også nettstedet ditt for deg når du endrer temaer, og tjener det poeng i designkategorien.

Imidlertid falt 3dcart ned da vi satte den på prøve. Våre brukere som prøvde det ga den laveste kundescore, noe som gjør det til småbedrifter for e-handel-byggherrer som minst sannsynlig vil anbefale.

3dcart’den billigste planen er $ 19 per måned, som er mindre enn Shopify’plan for laveste pris. Så hvis du ønsker noen gode verktøy til en lavere pris, kan 3dcart være noe for deg.

3dcart hjemmeside3dcart lar deg bygge et sterkt lager med noen av de beste innebygde verktøyene på markedet

Mer informasjon

 • Sjekk ut vår 3dcart E-handel gjennomgang for mer detalj.

# 10 Stor kartell

Gratis å selge, men veldig restriktivt

Prisklasse: $ 0 – $ 29.99 per måned

Big Cartel Pros Big Cartel Cons
Har en gratis plan – Big Cartel er en av de eneste e-handelsbyggere på listen vår som lar deg selge gratis. Veldig vanskelig å bruke – du trenger litt kodingsevner for å få mest mulig ut av Big Cartel.
Perfekt for småskala-salg – Big Cartel er mest designet for engangsprodukter og kunstverk. Dårlige design – Stor kartell’temaene er veldig grunnleggende, og tilbyr svært begrenset tilpasning.

Stor kartell’Det viktigste salgsargumentet er at du kan bygge, publisere og til og med selge uten å måtte betale en cent. At’er ganske sjelden. Med de fleste andre e-handelsbyggere må du være i en betalt plan for å selge gjennom nettstedet ditt, men Big Cartel bryter denne formen.

Imidlertid setningen “du får det du betaler for” kommer til tankene, fordi Big Cartel er en ekstremt grunnleggende byggherre for e-handel. Den kom sist i fem av syv av forskningskategoriene våre, og gjorde den til den verste byggherren for:

 • Nettstedets funksjoner – for eksempel gjør ikke Big Cartel’t har noen innebygde bloggeverktøy.
 • Salgsfunksjoner – det’mangler viktige funksjoner; for eksempel det’er ikke PCI-kompatibel, og der’s ingen forlatt vogn gjenoppretting.
 • Design – der’er bare et lite utvalg av temaer, og ingen av dem tilbyr produktzoom, produktvideoer eller kundelogger. Meget begrenset tilpasning!
 • Hjelp og støtte – du får bare hjelp via e-poststøtte mandag til fredag, eller via brukerstøtten.
 • Brukervennlighet – Stor kartell virker enkel å starte med, men blir fort frustrerende med mindre du vet hvordan du skal kode.

Så Big Cartel kommer fast på sisteplass. Men ingen byggherrer er dårlige, og Big Cartel har sine egne fordeler som tjener den en plass på listen over de beste e-handelsbyggere for små bedrifter.

Hvis du’begynner på det små og ikke’Når jeg holder deg slik, er Big Cartel bygget for deg.

Den’er designet for å hjelpe kunstnere, produsenter og reklamer med å selge produktene sine på nettet, noe som betyr det’er ideell for å selge et lite antall unike varer. Du kan’laste opp produkter, så vær forberedt på å legge til hver for seg!

Du kan være sikker på at Big Cartel ikke er’t kommer til å overvelde deg med mange funksjoner du ikke har’Det er ikke nødvendig å gjøre det enkelt å holde små bedrifter håndterbare.

Noe av det beste med Big Cartel er det rimelige prisplaner. Disse er veldig budsjettvennlige, og gir bedre valuta for pengene enn de fleste andre utbyggere – inkludert Shopify!

Stor kartell’s gratis plan lar deg selge opptil fem produkter, og kommer med helt grunnleggende funksjoner. Den billigste betalte planen koster $ 9,99 per måned, låser opp hele Big Carel’s funksjoner, og lar deg selge opptil 25 produkter. Du kan når som helst oppgradere eller nedgradere.

stor kartell småbedrifter e-handelBig Cartel er perfekt for å holde virksomheten og kostnadene små, men har noen store ulemper du bør være klar over før du registrerer deg.

Mer informasjon

 • Les vår fulle Big Cartel E-handel gjennomgang for flere detaljer.

Beste nettbutikkbyggere for små bedrifter: Oppsummering

Det er mange alternativer for byggherrer for småbedrifter. Disse utbyggerne lar deg opprette en fantastisk nettbutikk til relativt lave kostnader, og hjelper deg med å komme deg av bakken og inn i e-handelens verden.

For å oppsummere er de 10 beste e-handelsbyggere for små bedrifter:

 1. Wix – den beste generelle e-handelsbyggeren for små bedrifter
 2. Square – best for kreativ kontroll
 3. Shopify – best for salgsspesifikke funksjoner
 4. Weebly – den du skal se på
 5. BigCommerce – best for multikanalsalg
 6. Torget – best for å kombinere online og offline salg
 7. Volusion – mer enn du trenger, men flott for vekst
 8. Gå pappa – enklest å bruke
 9. 3dcart – mer komplisert enn det’er verdt
 10. BigCartel – gratis å selge, men veldig restriktivt

Denne listen over 10 er en fin løsning for små bedrifter som ønsker å komme i gang online. Når butikken din vokser, vil imidlertid nettstedet ditt’s behov.

Hvis butikken din vokser raskt – og forhåpentligvis vil det – vil du kanskje vurdere å bytte til en stor bedriftsvennlig plattform som BigCommerce, som er ideell for raskt voksende netthandelsbutikker.

For de fleste små bedrifter anbefaler vi en av våre tre beste. Du bør bruke:

 • Wix hvis du vil få mest mulig ut av budsjettet – eller hvis du’er en nybegynner som ønsker total kreativ frihet på nettstedet ditt’design.
 • Square hvis du vil ha en elegant, moderne mal som skal basere butikken din’design på, massevis av kreativ kontroll og alle innebygde funksjoner.
 • Shopify hvis du’ser alvorlig på å selge, og vil ha kraftige verktøy og et uendelig utvalg av apper som hjelper deg med å drive virksomheten.

Med mindre du har veldig spesifikke behov, gjør vi det ikke’t anbefaler Big Cartel eller 3dcart – de’har rett for noen små bedrifter, men de fleste vil finne dem restriktive og tidkrevende.

Foreløpig anbefaler vi å prøve en av de andre byggherrene som er oppført ovenfor for din lille bedrift. Don’glem at hver plattform enten tilbyr en gratis plan eller gratis prøveversjon, slik at du kan begynne å bygge grunnlaget for ditt fremtidige e-handelsimperium uten personlig kostnad.

Spørsmål og svar

Hvilken er den beste netthandelsplattformen?

Shopify er den beste samlede e-handelsplattformen på markedet, den’er enkel å bruke, tilbyr de beste salgsverktøyene og gir den mest omfattende kundesupporten. For mindre bedrifter er Wix et flott alternativ. Det lar deg bygge en butikk og selge noen få produkter med letthet.

Bør jeg bruke BigCommerce eller Shopify?

BigCommerce er for raskt voksende virksomheter som ønsker å skalere massivt. Den har de beste innebygde funksjonene på en plattform, men den’er ganske vanskelig å jobbe fordi det bruker komplisert språk. Shopify er bedre for mindre virksomheter. Den’er mye enklere å bruke enn BigCommerce, og hjelper deg med å bygge en butikk raskt.

Hvilken er den billigste byggherren for e-handel?

Weebly er den mest verdifulle netthandelsbyggeren med netthandelsspesifikke prisplaner som starter fra bare $ 6 per måned. Dette er ideelt for små bedrifter som passer på budsjettet. Med Weebly kan du også selge gratis, selv om det’s failry begrenset. BigCartel lar deg også selge online gratis, men det kan ikke samsvare med Weebly for e-handelsverktøy og funksjoner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map