11 Beste PHP-vertsleverandører

Contents

Hvordan velge den beste PHP-webhotellleverandøren for nettstedet ditt

PHP er et populært skriptspråk på serversiden, noe som betyr at PHP-kode kjøres på serveren, i stedet for på nettleseren. PHP-hosting er skalerbar, tilpassbar og ypperlig for å lage dynamiske sider som handlekurver eller påloggingsskjermbilder.


PHP-skript kan bare tolkes på en server med PHP installert, så hvis du vil glede deg over fordelene med PHP-hosting,’Jeg må velge en webhotell som støtter den.

De 11 beste PHP-leverandørene

 1. Bluehost – den beste leverandøren av PHP-hosting.
 2. HostGator – best for oppetid.
 3. I bevegelse – best for sikker PHP-hosting.
 4. A2 Hosting – best for PHP-hostingstøtte.
 5. Siteground – best for PHP-funksjoner.
 6. Gå pappa – best for de selvforsynt.
 7. Hostinger – best for rimelige priser.
 8. iPage – best for PHP-oppdateringer.
 9. Dreamhost – best for lagringsplass.
 10. WP-motor – best for skalerbarhet.
 11. HostPapa – best for online veiledning.

Vi’Vi har utført omfattende undersøkelser om toppleverandørene som støtter PHP, og har rangert hver leverandør’ytelse på en rekke områder, fra oppetid til kundeservice. Klar til å se nærmere på hva som gjør at hver leverandør skiller seg ut? La’s komme i gang!

1

Bluehost

Beste generelle PHP-vertsleverandør

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 2.95 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99,98%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

bluehost hjemmeside

Bluehost støtter PHP versjoner 7.0 til 7.3. Du kan tilpasse versjonen din med PHP-håndterere, og konfigurere miljøet ved å bruke php.ini. Bluehost tilbyr også en rekke ikke-PHP-spesifikke funksjoner. Sjekk ut vår generelle oversikt over Bluehost nedenfor:

Planer og priser

PHP-hosting på Bluehost’s delte planer starter på $ 2,95 per måned, og det er fire forskjellige planer å velge mellom. Den billigste er Basic-planen, som inkluderer uovervåket båndbredde og 50 GB SSD-lagring. Pro-planen er den dyreste, og inkluderer ubegrenset båndbredde, ubegrenset SSD-lagring og en dedikert IP-adresse.

Bluehost-støtte

Bluehost’s kunnskapsbase har en rekke nyttige artikler om PHP-hosting. Dens generelle hjelpe- og støttetjenester er også robuste – du kan kontakte teamet døgnet rundt via telefon og live chat.

Bluehost Security

Bluehost inkluderer også omfattende sikkerhetstiltak med sine planer, som gratis SSL, Secure Shell-tilgang og Spam Assassin-beskyttelse. Selvfølgelig er det også avanserte sikkerhetsfunksjoner som du kan betale ekstra for – men i denne guiden, vi’Jeg vil bare dekke sikkerhetsfunksjonene som følger med hver leverandør’s planer.

Finne ut mer

 • Les vår Bluehost Review for mer informasjon
 • Lær mer om kostnader i vår Bluehost-prisanmeldelse

2

HostGator

Best for oppetid

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 2.75 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 45 dager
oppetid: 99,99%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja, ukentlig

hostgator hjemmeside visning

HostGator tilbyr PHP-hosting på sine delte planer, og serverne er allerede konfigurert med standard PHP-innstillinger som HostGator-administratorer har bestemt seg for å være de mest optimale. Du kan imidlertid alltid overstyre disse standardinnstillingene ved å opprette din egen PHP.ini-fil.

Planer og priser

HostGator’s delte planer er optimalisert for PHP-hosting, med priser som starter på $ 2,75 / måned.

Hatchling-planen inkluderer et enkelt domene, uovervåket båndbredde og et gratis domene. Forretningsplanen inkluderer ubegrensede domener, ubegrenset båndbredde, en gratis dedikert IP-adresse, gratis SEO-verktøy og et gratis domene.

HostGator-støtte

HostGator tilbyr en omfattende søkbar kunnskapsbase som, i likhet med Bluehost, inneholder massevis av informasjon om PHP-hosting. I tillegg tilbyr HostGator 24/7 live chat og telefonstøtte.

HostGator Security

Så hva med HostGator’s sikkerhetstiltak? Hver plan tilbyr et gratis SSL-sertifikat, og enda bedre, HostGator’s datasentre muliggjør flomsikring for å forhindre DDoS-angrep.

Finne ut mer

 • Lær mer om denne leverandøren fra vår HostGator gjennomgang
 • Få en grundig fordeling av kostnadene fra våre HostGator-prisanmeldelse

3

I bevegelse

Best for sikker PHP-hosting

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 6.39 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 90 dager
oppetid: 99,97%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

inmotion php hjem

I bevegelse’s PHP-planer styrkes av suPHP-verktøyet, som utfører PHP-skript med tillatelse fra eierne. Med andre ord, suPHP-funksjonene gjør webhotellet ditt sikrere.

InMotion gir også et hav av andre, ikke-PHP-spesifikke funksjoner, som vi’Jeg skal forklare under “Planer og priser.” Men først, se på øyeblikksbildets sammendrag av InMotion:

Planer og priser

I bevegelse’s delte planer start på $ 6.39 / month. I tillegg til å støtte PHP-hosting, inkluderer hver plan gratis overføring av nettsteder, planlagte data-sikkerhetskopieringer og gratis solid-state-stasjoner (SSD).

Support for InMotion

InMotion tilbyr døgnåpen telefon- og live chat support, i tillegg til en søkbar Support Center kunnskapsbase med over 5000 artikler.

InMotion Security

Så langt sikkerheten går, inkluderer InMotion gratis SSL, Secure Shell-tilgang og DDoS angrepsbeskyttelse. Denne leverandøren inkluderer også HotLink-beskyttelse for å forhindre stjålet båndbredde.

Finne ut mer

 • Lær mer med vår InMotion Review
 • Se hvordan PHP-vertene nr. 1 og nr. 3 koster det generelle i våre InMotion vs Bluehost generell sammenligning

4

A2 Hosting

Beste for PHP-hostingstøtte

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 3.92 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: når som helst
oppetid: 99,95%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

a2 php hjemme

A2 Hosting lar deg velge mellom de mange forskjellige versjonene av PHP som tilbys, den siste er PHP 7.4. Andre versjoner levert av A2 Hosting inkluderer 7.0 til 7.3. Sjekk hva annet denne leverandøren kan gjøre:

Planer og priser

A2 Hosting tilbyr PHP webhotell på alle tre delte planer: Lite, Swift og Turbo. Delte planer starter på $ 3.92 / måned. I den billigste enden av dette spekteret er Lite-planen flott for de som nettopp har startet, mens Turbo-planen kjører veldig raskt og er flott for nettsteder med mye filer og innhold.

Hele A2’delte planer tilbyr ubegrenset SSD-lagring og overføring, gratis migrering av nettsteder og det populære kontrollpanelet cPanel.

A2 Hosting Support

A2 Hosting’Kundesupportteamet – ellers kjent som Guru Crew – er tilgjengelig døgnet rundt via telefon og live chat. Du kan også sende e-postbilletter med hjelpeforespørsler. A2 Hosting’s søkbare kunnskapssenter er like robust som konkurrentene, og du kan finne mange artikler om PHP-relaterte emner der.

A2 Hosting Security

A2 Hosting har også implementert et internt Perpetual Security-initiativ for å holde sine nettsteder trygge, som inkluderer:

 • HackScan-beskyttelse
 • Dobbelt vertsbrannmur
 • Serverherding
 • Forsterket DDoS angrepsbeskyttelse

Finne ut mer

 • Les vår A2 Hosting Review å lære mer
 • Hvor mye koster det koster å være vert for et nettsted? Vi’har brutt ned det generelle budsjettet

5

Siteground

Best for PHP-funksjoner

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 0,33 / mnd
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99,98%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

siteground php hjem

Siteground’s PHP-hosting starter med fantastiske 33 cent per måned, og for den prisen du’Jeg har tilgang til versjon 7.0 til 7.4. SiteGround er stolt av sine meget sikre PHP-henrettelser og automatiske PHP-oppdateringer, og du kan også føle deg bra med denne leverandøren hvis du’prøver å bli grønn: SiteGround tilbyr en 100% fornybar energikamp på sine PHP-delte planer.

Planer og priser

SiteGround tilbyr PHP-hosting på alle sine delte planer. StartUp-planen er (helt klart) billigst til $ 0,33 / måned, etterfulgt av GrowBig-planen til $ 5,95 / måned, og til slutt GoGeek-planen til $ 11,95 / måned.

Leder opp på introduksjonspriser: den’Det er ingen hemmelighet i hostingbransjen at de fleste leverandører liker å tilby mye lavere priser det første året. Men vi skjønte det’d minner deg om midlertidige introduksjonspriser, siden $ 0,33 per måned ser ut som en så god avtale. Det er en god avtale – bare husk at StartUp-planen øker til $ 11,95 / måned ved fornyelse! Tilsvarende hopper GoGeek-planen fra $ 11,95 / måned til $ 34,95 / måned.

Alt av SiteGround’delte planer inkluderer ubegrenset dataoverføring og ubegrensede under- og parkerte domener. I tillegg er SSD-lagringsfordelingen på tvers av planer 10 GB på StartUp, 20 GB på Grow Big og 30 GB på GoGeek.

SiteGround-støtte

I tillegg til support via døgnet rundt telefon og live chat og sin egen kunnskapsbase, tilbyr SiteGround også dedikerte opplæringsprogrammer for forskjellige oppgaver og verktøy, for å hjelpe deg med å ta nettstedet ditt til neste nivå.

SiteGround Security

Siteground’Sikkerhetstiltak inkluderer gratis SSL og 24/7 serverovervåking. SiteGround kjører også et innbruddsforebyggingssystem, som kan identifisere alle brukere som prøver å bruteforce passordene dine, og deretter raskt deaktivere tilgangen til angriperen.’s IP-adresse.

Finne ut mer

 • Våre SiteGround gjennomgang vil gi deg alle detaljene om denne leverandøren
 • Begynn å planlegge budsjettet med det fulle Gjennomgang av SiteGround-priser

6

Gå pappa

Best for de selvforsynt

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 3.99 / måned
Pengene tilbake-garanti? Nei
oppetid: 99,97%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

godaddy hosting hjemmeside visning

GoDaddy tilbyr PHP-hosting – men hvis du’hvis du leter etter dedikert hjelp og støtte, kan det hende det ikke er leverandøren for deg. Et søk etter “PHP” i GoDaddy kunnskapssenter gir 102 resultater, men det er lite i veien for direkte veiledning. Når det er sagt, hvis du’er du en selvforsynt koder, har du kanskje ikke noe av det!

Planer og priser

Gå pappa’s Linux delte planer start på $ 3,99 / måned. Alle planer inkluderer app-installasjoner med ett klikk, 1 GB MySQL-database lagring og båndbredde som ikke er målt. Den ultimate planen er GoDaddy’den dyreste delte planen, og inkluderer også 2X prosessorkraft og minne, gratis premium DNS og ubegrensede databaser.

GoDaddy-støtte

GoDaddy tilbyr et søkbart kunnskapssenter og 24/7 telefonsupport, så et teammedlem er alltid tilgjengelig for å hjelpe. Gå pappa’s live chat-funksjon er også tilgjengelig mandag-fredag ​​fra kl. 17-18 MST.

GoDaddy Security

Alle GoDaddy-planer inkluderer også 24/7 sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse for å forhindre angrep.

Finne ut mer

 • Les vår GoDaddy Hosting gjennomgang for mer informasjon
 • Lær mer med vår GoDaddy Hosting-prisfastsettelse

7

Hostinger

Best for rimelighet

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 0.99 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99.90%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja: ukentlig

hostinger php hjem

Hostinger’s PHP-planer tilbyr Git-integrasjon for distribusjon av applikasjoner, versjonskontroll slik at du kan veksle mellom PHP versjoner 5.2 til 7.4, og hurtigbufring på serversiden for å øke hastigheten på siden. Sjekk hvordan Hostinger presterte i våre forskningskategorier:

Planer og priser

Hostinger tilbyr PHP-hosting på alt delte planer, som starter på $ 0,99 / måned. Den billigste planen er Single PHP-planen, som inkluderer 100 GB båndbredde og 1X prosessorkraft og minne. I den andre enden av spekteret inkluderer Business PHP-plan ubegrenset båndbredde, 4X prosessorkraft og minne, og daglige sikkerhetskopier.

Hostinger-støtte

La’s rydde opp en ting først: Hostinger gjør det ikke’t tilbyr for øyeblikket telefonstøtte. Dette kan være frustrerende for noen, men Hostinger’e-poststøtte, billetter og live chat 24/7 er nok til å gjøre opp for det og deretter noen. Hostinger tilbyr også en kunnskapsbase og et bibliotek med tutorials om alle slags temaer, slik at du kan lære når det passer deg.

Hostinger Security

Hostinger tilbyr et gratis SSL-sertifikat på sin Business PHP-plan, men de på de delte planene for Single og Premium må kjøpe et SSL-sertifikat separat. Når det er sagt, Hostinger’servere bruker også avanserte sikkerhetsmoduler som Suhosin PHP-herding og PHP open_basedir-beskyttelse for å garantere et høyt sikkerhetsnivå.

Finne ut mer

 • Les vår Hostinger anmeldelse for mer informasjon
 • Sjekk ut vår samlede liste over Beste billige webverter

8

iPage

Best for PHP-oppdateringer

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 1.99 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99,98%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

iPage

iPage lar deg enkelt bytte mellom PHP-versjoner, noe som hjelper når du navigerer i verden med konstante nye utgivelser. iPage utfører også PHP-oppdateringer automatisk for enkelhets skyld. Du kan også endre php.ini-filen for mer kontroll over hvordan PHP-koden kjøres på iPage-kontoen din.

Planer og priser

iPage er unik ved at den tilbyr en “one-size-fits-all” delt hosting plan for $ 1,99 / måned. Mens du ikke gjør det’Jeg har mye valg i saken, alle basene i en delt hostingplan er dekket, inkludert ubegrenset diskplass, skalerbar båndbredde og et gratis domene for det første året.

iPage-støtte

IPage-teamet er alltid rundt for å hjelpe via 24/7 telefonsupport og live chat support, pluss et billettsystem og et omfattende søkbart kunnskapsgrunnlag. Det er bare 39 resultater for PHP-hosting-spørsmål i kunnskapsbasen iPage, men hvis spørsmålet ditt ikke er’Hvis du ikke har svart der, kan du være trygg på at teamet er tilgjengelig for å hjelpe deg.

iPage Security

iPage-planer leveres med 24/7 nettverksovervåking, pluss en forbedret sikkerhetssuite til en verdi av $ 100, – uten kostnad.

Finne ut mer

 • Les vår iPage gjennomgang for mer informasjon
 • Se hvordan iPage priser i vår rangering av 8 Best Shared Hosting Services

9

Dreamhost

Best for lagringsplass

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 2.59 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 97 dager
oppetid: 99,95%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

dreamhost hjemmeside visning

DreamHost støtter PHP versjoner 7.2, 7.3 og 7.4. For øyeblikket, når du legger til et nytt domene i DreamHost-panelet, er PHP 7.3 valgt som standard. DreamHost tilbyr PHP-hosting på sine delte planer.

Planer og priser

DreamHost tilbyr to delte planer: Delt startmotor for $ 2,59 / måned, og delt ubegrenset for $ 3,95 / måned. Begge planene inkluderer et gratis domene, ubegrenset trafikk og SSD-lagring. Den litt dyrere delte ubegrensede planen tilbyr også ubegrensede e-postadresser som slutter på @domenet ditt.

DreamHost-støtte

DreamHost lar deg sende inn digitale supporthenvendelser, og tilbyr tilbakeringing som svar. Når det er sagt, kan du det’t ringe DreamHost direkte over telefonen, noe som kan være irriterende for noen. Imidlertid kan du fortsatt få et over-the-phone svar på spørsmålene dine hvis du’d liker en. I tillegg tilbyr DreamHost live chat fra 5:30 til 21:30 PST, 24/7 e-postbilletter og en søkbar kunnskapsbase.

DreamHost Security

Dreamhost’S sikkerhetstiltak inkluderer:

 • Gratis SSL
 • Malware remover
 • Domenets personvern
 • Nettapplikasjonsbrannmurer

Kort sagt, hver DreamHost-plan jobber hardt for å beskytte nettstedet ditt mot angrep.

Finne ut mer

 • Les vår DreamHost gjennomgang for mer informasjon
 • Få en full kostnadsfordeling i vår DreamHost-prisanmeldelse

10

WP-motor

Best for skalerbarhet

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 25.00 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99,98%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

wp motor

WP Engine er unik fordi den spesifikt henvender seg til WordPress-brukere, og tilbyr skalerbarheten som flere kommersielle nettsteder trenger. Det er ingen reell WP Engine-plan som passer for personlige nettsteder eller svært små bedriftsnettsteder, men for de fleste forretnings- og kommersielle nettsteder er WP Engine et flott verktøy for å øke veksten.

Planer og priser

WP Engine tilbyr tre WordPress hosting planer: StartUp ($ 25,00 / måned), vekst ($ 95,83 / month) og Scale ($ 241,67 / måned). Vekst- og skalaplanene er betydelig dyrere, og hvis du’re hosting et massivt nettsted, de’er verdt å vurdere.

Imidlertid vil de fleste av oss fokusere på den billigere StartUp-planen. Dette har plass til opptil 25 000 besøk per måned, og inkluderer:

 • 10 GB lokal lagring
 • 50 GB månedlig båndbredde

WP Engine Support

WP-motor’s Løsningssenter tilbyr lærerike råd om forbedring av nettstedet ditt. WP Engine tilbyr 24/7 support via telefon, e-post og live chat, selv om du må være logget på kontoen din for å få tilgang til den.

WP Motorsikkerhet

WP-motor’Sikkerhetstiltak inkluderer en egen brannmur som automatisk dirigerer god vs dårlig eller ondsinnet trafikk, pluss skrivebeskyttelse for å forhindre ondsinnet kode fra å legge seg inn på et nettsted – begge grundige tiltak for å holde nettstedet ditt trygt.

Finne ut mer

 • Sjekk ut vår WP Engine Review å lære mer
 • Begynn å budsjettere med vår Gjennomgang av WP-motorpriser

11

HostPapa

Best for online veiledning

Nøkkelegenskaper

PHP startpris: $ 3.95 / måned
Pengene tilbake-garanti? Ja: 30 dager
oppetid: 99,98%
Gratis sikkerhetskopiering? Ja

hostpapa php hjem

HostPapa tilbyr PHP-optimaliserte servere med bred databasestøtte. Bedre ennå, dets digitale kunnskapsbase er hjem til en hel rekke nyttige tutorials om PHP-hosting. Ta en titt på vår generelle oversikt over HostPapa nedenfor:

Planer og priser

HostPapa’s delt PHP-hosting planene starter på $ 3,95 per måned, og inkluderer gratis domeneregistrering og uovervåket båndbredde. Den billigste planen er Starter-planen, som tilbyr 100 GB SSD-lagring, mens Business and Business Pro-planene begge tilbyr ubegrenset SSD-lagring.

HostPapa-støtte

HostPapa’s søkbare kunnskapsbase inkluderer en rekke artikler om PHP-emner – og praktisk talt alle andre emner, også. Kunnskapsbasen inkluderer også et samfunnsforum, der kundene kan være med å svare på hverandre’s spørsmål. HostPapa tilbyr også døgnåpen live chat og telefonsupport, slik at du kan få spørsmålene dine besvart direkte av teamet.

HostPapa Security

Når det gjelder sikkerhet, hele HostPapa’planene er godt utstyrt med gratis SSL, DDoS angrep forebygging og ModSecurity nettapplikasjonsbrannmur.

Finne ut mer

 • Les vår HostPapa anmeldelse for mer informasjon
 • Sjekk ut rangeringen vår av Beste Linux-leverandører

Beste PHP-vertsleverandører: Endelige tanker

Der’Det er ingen mangel på alternativer når det gjelder sterke PHP-verter, men beslutningen kommer til slutt ned på hva du verdsetter mest i en leverandør. For å oppsummere er dette topp 11, sammen med toppattributtene:

Beste PHP-vertsleverandører

 1. Bluehost – den beste leverandøren av PHP-hosting ($ 2.95 / måned).
 2. HostGator – best for oppetid ($ 2,75 / måned).
 3. I bevegelse – best for sikker PHP-hosting ($ 6,99 / måned).
 4. A2 Hosting – best for PHP-hostingstøtte ($ 3,92 / måned).
 5. Siteground – best for PHP-funksjoner ($ 0,33 / måned).
 6. Gå pappa – best for selvforsynt ($ 3,99 / måned).
 7. Hostinger – best for rimelig pris ($ 0,99 / måned).
 8. iPage – best for PHP-oppdateringer ($ 1,99 / måned).
 9. Dreamhost – best for lagringsplass ($ 2,59 / måned).
 10. WP-motor – best for skalerbarhet ($ 25,00 / måned).
 11. HostPapa – best for online veiledning ($ 3.95 / måned).

Vi’Vi har nådd denne konklusjonen etter flere uker med å undersøke de beste vertsleverandørene, og vi vet at noen av disse webvertene kan gjøre en god jobb. Men hva er det du leter etter?

Hvis oppetid er din topp prioritering, anbefaler vi HostGator. Hvis du verdsetter prisgunstig, da Hostinger’s prisene er helt topp. Og hvis du’er du fortsatt uavgjort, kan du gjøre det’t gå galt med Bluehost’s godt avrundede funksjoner.

Spørsmål og svar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map