5 beste nettstedbyggere for SEO

Beste nettstedbyggere for SEO


Ranger høy og få trafikk med disse utbyggerne

Hvorfor er SEO (SEO) viktig?

Se for dette – både du og vennen din lager lignende nettsteder, men vennen din har valgt en annen nettstedsbygger med bedre SEO-verktøy. Byggherren din er mer begrenset, men du’er ganske sikker på at den vant’det betyr noe, så lenge du legger ut godt innhold.

Snart vennen din’nettstedet starter rangering høyt oppe i Google’s søkeresultater. I mellomtiden fløter nettstedet ditt et sted rundt side fem av de samme resultatene. Din venn blir tonn trafikk til nettstedet deres. Når du sjekker nettstedet ditt’s analytics, alt du ser er digital tumbleweed.

Heldigvis gjør ikke dette’Det må være fremtiden din!

At’Derfor må du velge en nettstedsbygger som ikke bare gjør det enkelt å bygge et nettsted – det må også støtte din stigning opp søkeresultatene. Vi tar dette veldig alvorlig her hos Website Builder Expert, så vi utførte forskning for å finne de beste nettstedbyggere for SEO.

Nå la’s kuttet til jakten.

De fem beste nettstedbyggere for SEO er:

 1. Wix – perfekt for absolutte SEO-nybegynnere.
 2. Weebly – har dusinvis av nyttige SEO-apper av høy kvalitet.
 3. Square – godt valg for de som er mer sikre på SEO.
 4. Gå pappa – utmerket for de som ønsker hjelp utenfra med SEO.
 5. WordPress.com – flott for deg som vil ha en praktisk SEO-opplevelse.

Vi har tilflukt’Jeg plukket disse tre ut av luften. WBE forsker på alle de beste nettstedbyggerne, sammenligner funksjoner og utfører brukertesting for å få en fugl’s-øye syn på bransjen. I følge vår forskning er disse tre foran feltet der SEO er opptatt.

Dette stykket vil utforske hver byggherre’s SEO-legitimasjon, så vel som funksjonene du skal se etter når du velger en nettstedbygger. Mot slutten bør du ha en klar idé om hvilken byggherre som passer best for deg.

La’s komme til det.

Hva er den beste nettstedbyggeren for SEO?

Hvis du’Når du leser denne artikkelen, er det sannsynlig at du i det minste har en anelse om hva SEO er, men det’er verdt å gjenskape kort. På den måten vet vi nøyaktig hva vi kan forvente av våre topprangerte nettstedbyggere for SEO.

SEO er hvordan nettinnhold forbedrer sjansene for å vises i søkeresultatene til nettsteder som Google, Bing, og duckduckgo. Søkemotorer ønsker å koble brukere med relevant informasjon av høy kvalitet. SEO er prosessen med å krysse av for disse boksene og sikre at søkemotorene vet hvordan du finner deg.

Bare en håndfull av tingene som inngår i SEO er:

 • Metatitler & metabeskrivelser – tittelen og sammendraget av nettstedet ditt som blir vist i Googles søkeresultater
 • URL-struktur – ideelt sett en kort sides URL med relevant ordlyd
 • Bilde alt tekst – den forklarende teksten som vises i stedet for et bilde på nettstedet ditt hvis bildet ikke lastes
 • Tilbakekoblinger – eksterne lenker tilbake til nettstedet ditt som gir troverdighet til innholdet ditt
 • Nettstedets hastighet & mobil brukbarhet – faktorer som avgjør om brukeropplevelsen på nettstedet ditt vil være positivt eller negativt
 • Strukturerte data – en standardisert måte å formatere kode på som er lett for søkemotorcrawlerne å forstå

Et nettsted må være i stand til å adressere alle disse tingene og mer. En nettstedsbygger uten sterk SEO er ikke verdt din tid eller penger.

Toppbyggerne for SEO følger trender og gjør implementeringen enkel. Avhengig av ferdighetsnivået til målkundene sine, lærer de også. Hvis du’lærer du fortsatt inn og ut på SEO, ikke bekymre deg – det er byggherrer der ute som kan støtte deg gjennom denne prosessen.

For en mer omfattende titt på hva hver enkelt byggherre tilbyr når det gjelder SEO, kan du se på tabellen nedenfor.

SEO-funksjonerWixWeeblySquarespaceGoDaddyWordPressTilpassbare MetatitlerBilde Alt AttributterIntegrering av sosiale medierSEO-spesifikk appSEO spør når du legger til produkterStøtte for søkeord
JaJaJaJaJa
JaJa (ikke på bestemte produktbilder)JaJaJa
JaJaJaJa (men bare sosiale knapper)Ja
JaJaNeiNeiJa
JaJaNeiNeiNei
JaJaJaJaNei

# 1: Wix

Perfekt for absolutte SEO-nybegynnere

Fra $ 13,00 / måned

WIX PROS#1# 2
Ingen koding nødvendig: du don’Jeg trenger ikke noe kodingskunnskap for å bruke Wix SEO. I stedet holder Wix SEO-funksjonene like enkle og intuitive som sin dra-og-slipp-redigerer
SEO innebygd: der’trenger ikke å bruke tid på å finne ut hvilke forvirrende apper og widgets du vil laste ned. SEO-evner er innebygd i Wix-dashbordet, slik at du bare kan kutte deg til jakten
WIX CONS#1# 2
Avansert SEO er vanskelig: Wix har det grunnleggende mer enn dekket, men de mer forseggjorte tingene, som strukturerte data, er ikke’t innebygd i plattformen (selv om du kan legge den til)
Begrenset kontroll: Fordi Wix SEO er så enkel å bruke, kan det’t tilbyr praktisk redigeringskontroll som plattformer som Squarespace gir

En klage som noen ganger rettes mot byggherrer på nettstedet, er at de’er bra for å lage nettsteder, men ikke for SEO. Det pleide å være en viss sannhet om dette, men ikke lenger. Wix har forbedret SEO-spillet sitt de siste årene, til det punktet der det’er faktisk en markedsleder.

SEO er et langsiktig spill, og du trenger plattformer som kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert. Wix er en av de beste SEO nettstedbyggere for de som fremdeles lærer tauene. SEO Wiz fører brukere gjennom det essensielle trinn for trinn, foreslår forbedringer og til og med setter mål for deg.

wix seo wiz verktøyeksempelWix SEO Wiz vil utforme deg en effektiv SEO-plan basert på noen få spørsmål om nettstedet ditt.

Ingen koding er nødvendig med Wix. Fra metatitler til 301 omdirigeringer er SEO innebygd rett i Wix-dashbordet. Hver side har dedikerte SEO-innstillinger, og hvert bilde du laster opp har et innspill for alt-tekst – det er slik søkemotorer forstår bilder.

Et annet stort pluss er styrken til det Google-integrasjon. Webanalyseverktøy er viktige for å forstå nettstedet ditt’s trafikk, og Google er gullstandarden. Å koble Google Analytics og Google Search Console til Wix-nettsteder er ganske enkelt et tilfelle av å oppgi sporings-ID-en din.

SEO er faktisk mye mer oversiktlig enn det virker noen ganger. Wix lager nettstedet ditt’s SEO vedlikehold enkelt, og det vil gi deg beskjed når du’kommer til kort.

Wix har implementert en rekke SEO-funksjoner de siste årene, og brukerstøtten er like omfattende som deg’er sannsynlig å finne hvor som helst. Selv om du ikke gjør det’Hvis du bruker Wix, er SEO-guiden sin vel verdt å bla gjennom.

Wix SEO guideWix’s SEO-dokumentasjon er oversiktlig, grundig og lett å navigere. Den’er en verdifull ressurs, selv om du ikke har det’t avvikle ved hjelp av Wix nettsted byggherre

Avveiningen med Wix’s brukervennlighet og egen funksjonalitet, er at det vakler når det kommer til mer avanserte SEO-metoder. Strukturerte data (som gir søkemotorer ytterligere, svært relevant informasjon om nettstedet ditt) blir stadig viktigere for SEO. For å legge til noe i Wix, for øyeblikket, må du gjøre det manuelt – med kode.

Dette er et mindre grep, men det er verdt å være tydelig på. De lærde SEO-studentene blant dere kan finne at Wix kveler etter en stund. At’s spillet med nettstedbyggere, men: prisen for bekvemmelighet er kontroll.

For det meste forstår Wix at brukerne sine arenaer’teknologier. Det balanserer brukervennlighet og kontroll suveren. Ikke bare gjør byggherren SEO enkel, den lærer det grunnleggende når som helst’er usikker på hva noe betyr. Hvis du vil ha en omfattende, støttende SEO-opplevelse, er Wix et førsteklasses alternativ.

# 2: Weebly

Har dusinvis av nyttige SEO-apper av høy kvalitet

Fra $ 5,00 / måned

WEEBLY PROS#1# 2
SEO-app: Weebly tilbyr SEO-sporing gjennom integrerte apper
Tilpassede nettadresser: Du kan skreddersy nettadressene til hver side på nettstedet ditt for å appellere til søkemotorene bedre
WEEBLY CONS#1
Kan’t redigere produktbildet alt tagger: Du kan legge til alt-koder til vanlige bilder, men produktbilder fra netthandel er ikke heldige

Weebly er stolt av brukervennligheten, og SEO er en stor del av det. Alt fra metabeskrivelser til nettanalyse bakes inn til plattformen. Som Wix og Squarespace, holder Weebly alt det essensielle i huset.

weebly seo guide tool

Metatitler og beskrivelser, tilpassede URL-er og alt-tekst er alle deler av sideditoren. Google Analytics og Search Console-integrasjon er så enkelt som å legge inn sporings-ID-en din. Den mobile redigereren sikrer at nettstedet ditt ser bra ut og fungerer bra på alle enheter – noe som blir viktigere for SEO.

Weebly’s plugin-biblioteket er veldig sterkt. Det er dusinvis av SEO-fokuserte plugins i App Center. Slik som Site Booster (som blant annet hjelper nettstedet ditt til å vises på Google Maps), beviser det for eksempel’er verdt å ta en titt. Alt i alt, Weebly’s SEO er grundig og enkel å bruke.

I en merkelig unnlatelse gjør Weebly det ikke’t lar deg for øyeblikket tilpasse alt-tekst på produktbilder. Vanlig bilde? Gå nøtter – men du’er uten hell hvis du’prøver å selge ting. Vi’d bli overrasket om dette var tilfelle mye lenger, men det’er en advarsel å huske på hvis salg på nettet er sentralt i planene dine.

Når det er sagt, dreier Weebly seg mot netthandel for øyeblikket. Den’s allerede utformet opp til å være en sterk hybrid av generelle formål nettsted byggherre og dedikert detaljhandel plattform. Det samme er SEO-en, som har en fot i begge leirer. Fra sidetitler til tilpassede produkt-URL-er, treffer Weebly en spesielt god balanse av SEO for småbedrifts behov.

# 3: Firkant

Godt valg for de som er mer sikre på SEO

Fra $ 12,00 / måned

PROV#1# 2
Mye brukerkontroll: du har valget mellom å legge til din egen kode, som åpner for en helt ny verden av avanserte teknikker
Rent, strukturert grensesnitt: hvis du ikke’Jeg vil jobbe med kode, Squarespace’de mest grunnleggende SEO-funksjonene er tydelig formatert og enkle å redigere
KVARTALSOMRÅDE#1# 2
Ikke for nybegynnere: det er bedre plattformer for deg som ønsker mer SEO-veiledning
Ingen SEO-spesifikk app: Squarespace faller bak Wix og Weebly ved ikke å tilby SEO-funksjoner på en dedikert app

Squarespace er den høye, mørke og kjekke gåtefullheten til nettstedbyggerverdenen – eller det liker å tro det, uansett. Dens SEO-funksjoner er sofistikerte og godt integrerte, men ikke’Jeg forventer å ha hånden din holdt som du ville med Wix og Weebly. Hvis du’Når du er kjent med det grunnleggende om SEO og ønsker litt mer backend-kontroll, kan Squarespace være byggherren for deg.

funksjonene i squarespace seo

Squarespace har en veldig organisert, nesten CMS-aktig backend. Dette gjør det enkelt å være på topp med SEO, forutsatt at du har det’er allerede kjent med beste praksis. Dashbordet tilbyr fremdeles den rare ledeteksten eller forklaringen, bare ikke på helt den samme guidede turmåten som sine jevnaldrende. Men hvis du trenger litt hjelp, har Squarespace laget en SEO-sjekkliste og en guide for å forbedre nettstedet ditt’s synlig søkemotor. Alt i alt, det’er en mer uformell, kontrollerbar opplevelse.

Metatitler og alt-tekstarenaer’t de eneste tingene å tenke på for SEO (selv om de er viktige). Nettstedet ditt trenger også lenker! Square’s sosiale medier integrasjon er uten sidestykke, og en levende, flerkanals tilstedeværelse på nettet kan gjøre underverker for SEO. Tross alt stoler søkemotorer på nettsteder som andre nettsteder stoler på.

En ulempe med Squarespace er at det kan være litt fiddly avhengig av malen du’bruker igjen. En håndfull av dem viser alt-tekst på nettstedet, som ikke er slik det er’s ment å fungere. Du kan nippe dette i knoppen ved å bla gjennom malveiledningen for Squarespace, men det’er et merkelig hinder for å måtte hoppe.

Og igjen, vær oppmerksom på at mer avanserte SEO-metoder krever ‘kodeinjeksjoner,’ som betyr å legge til kode selv. Hvis de siste par årene har vært noen indikator, vil alle større utbyggere rulle ut glatte interne løsninger for strukturerte data før for lang tid, men du vet hva de sier om antakelse…

I det hele tatt er Squarespace et utmerket alternativ for SEO. Hvis du vil ha en byggherre som vil lære deg det grunnleggende om SEO, passer Wix og Weebly til regningen bedre enn Squarespace gjør. Men Squarespace har alltid tenkt seg som en mer sofistikert klasse av nettstedbygger. Hvis det høres ut som stemningen din, kan du prøve gratis prøveversjonen for å se om det’s ment å være.

# 4: GoDaddy

Flott for de som ønsker hjelp utenfra med SEO

Fra $ 10,00 / måned

GODADDY PROS#1# 2
SEO-veiviser: thdet innebygde verktøyet stiller deg noen enkle spørsmål, og foreslår deretter de beste nøkkelordene for nettstedet ditt å målrette mot
SEO Services-teamet: JegHvis du registrerer deg for denne betalte tjenesten, vil et team av eksperter undersøke målmarkedene dine og optimalisere nettstedet ditt uten at du trenger å løfte en finger
GODADDY CONS#1# 2
Begrensede SEO-funksjoner på den billigste planen: for å få mest mulig ut av GoDaddy’s SEO verktøy, du’Jeg må oppgradere fra grunnleggende plan
Valuta for pengene: GoDaddy’s SEO-tjenester er nyttige, men de’er ikke den billigste på markedet – og de fleste funksjoner er begrenset til dyrere planer

Vi’Jeg vil være ærlig: på sin billigste plan (Basic til $ 10,00 / måned), GoDaddy’s SEO-funksjoner er praktisk talt ikke-eksisterende. Når det er sagt, hvis du oppgraderer til neste nivå (standard til $ 15,00 / måned), du’Jeg vil se en enorm økning i SEO-evner, inkludert målrettede søkeordforslag fra GoDaddy’s team.

Du kan deretter spore søkerangeringen over tid for å se hvordan GoDaddy’søkeordforslag (eller din egen SEO-glans) har forbedret rangeringen din i SERP-ene (resultatsider for søkemotorer). Du kan se på nettstedet ditt’fremgang når som helst via kontordashboardet.

Gå pappa’s fremtredende funksjon er dens “SEO-veiviser” verktøyet, som følger med Premium-planen ($ 20,00 / måned). SEO-veiviseren stiller noen spørsmål om nettstedet ditt, og gir deg målrettede søkeordforslag som hjelper deg med å optimalisere sidene dine.

GoDaddy gjennomgang – Vårt omfattende blikk på GoDaddy’s plattform for bygging av nettstedergodaddy seo tjenester side

Hvis du vil ta optimaliseringsarbeidet et skritt videre, GoDaddy’s SEO-tjenesteteam gir gratis konsultasjoner over telefonen, der de’Jeg vil spørre om virksomhetens / bloggmålene og budsjettet ditt. Gå pappa’s SEO Services-alternativet koster $ 6.99 per måned, og du’betaler egentlig for SEO-teamet for å gjennomføre en nettstedrevisjon og undersøke målmarkedet ditt. Basert på den informasjonen vil teamet gjøre det “regelmessig lage SEO-oppdateringer for å øke nettstedet ditt i søkeresultatene.” Det største plusset her er at der’det er veldig lite arbeid å gjøre fra din side – GoDaddy-teamet vil ta tømmene fullt ut.

Vi’Jeg vil være ærlig – $ 6.99 / måned er ikke’Det er veldig billig for den typen arbeid som GoDaddy’s SEO team utfører. Men hvis du gjøre bestemmer deg for å våren for denne tjenesten, vil den gi massevis av SEO fordeler – etter å ha valgt en anbefalt plan og tillatt optimalisering på stedet, så 80% av GoDaddy-klienter førstesidens resultater for sine målrettede søkeord i løpet av seks måneder.

# 5: WordPress.com

Flott for de som ønsker en praktisk opplevelse

Fra $ 4,00 per måned

WORDPRESS.COM PROS#1# 2
Optimaliserte temaer: hele WordPress.com’nettstedstemaene er designet med SEO-rangeringer i tankene
Tilpasning: WordPress.com er full av muligheter til å redigere dine egne metabeskrivelser og titler
WORDPRESS.COM CONS#1# 2
Begrenset tilgang: mens det grunnleggende blir ivaretatt på hver WordPress-plan, deg’Jeg må oppgradere til forretningsplanen for å få tilgang til de fleste SEO-verktøy
Avansert grensesnitt: WordPress.com er ikke så intuitivt som andre nettstedbyggere når det gjelder redigering av nettstedet ditt

La’begynner med den gode nyheten: WordPress.com tar seg av 80-90% av grunnleggende SEO-mekanikk til du. WordPress-temaer er designet for å appellere til søkemotorer – faktisk er mye av HTML-formatet faktisk formatert med søkemotorsøkere i tankene. Men hvis du vil være mer involvert i nettstedet ditt’s SEO, så har du noen få alternativer.

WordPress tilbyr fire forskjellige prisplaner, og mengden SEO funksjoner deg’Du får avhenger av planen du velger. De gratis og personlige planene for henholdsvis $ 0,00 og $ 4,00 per måned tilbyr bare det grunnleggende når det gjelder SEO. At’er nok for personlige nettsteder, men hvis du’du ønsker å skalere, du’Jeg vil enten ha Premium ($ 8,00 / måned) eller Business ($ 25,00 / month) plan.

prispress planer for wordpress com

Du’Jeg får Google Analytics-integrasjon på Premium-planen, men avanserte SEO-verktøy gjør det ikke’kom inn i blandingen til du oppgraderer til forretningsplanen. Hvis du velger å oppgradere, gjør du det’Jeg har tilgang til nettstedet ditt’s:

 • Metas beskrivelse av forsiden: rediger det generelle sammendraget av nettstedet ditt som seerne vil se i Googles resultater
 • Tilpasset metabeskrivelse: rediger metabeskrivelsen av individuelle sider
 • Egendefinerte tittelformater: tilpasse hvordan nettstedet ditt’innholdstitler vises på SERP-ene
 • Søk og sosiale forhåndsvisninger: se hvordan nettstedet ditt vil se ut på søkemotorer og sosiale medier før du publiserer det

WordPress.com anmeldelse – Vår fulle oversikt over WordPress.com-plattformen

Hvis du kjenner SEO og vil være veldig involvert i prosessen, er WordPress.com et godt valg. Når det er sagt, vil du ofre litt brukervennlighet for å bli praktisk – WordPress isn’t så intuitivt som byggherrer som Wix eller Weebly.

Beste nettstedbyggere for SEO: Endelige tanker

Optimalisering av søkemotorer er avgjørende for suksess på nettstedet. Når du velger en nettstedbygger, er SEO-funksjonalitet noe av det viktigste du bør se på. For de topprangerte nettstedbyggerne er SEO omfattende og enkel å bruke.

For å sammenfatte er de fem beste nettstedbyggere for SEO:

 1. Wix – perfekt for absolutte SEO-nybegynnere.
 2. Weebly – dusinvis av nyttige SEO-apper av høy kvalitet.
 3. Square – godt valg for de som er mer sikre på SEO.
 4. Gå pappa – utmerket for de som ønsker hjelp utenfra med SEO.
 5. WordPress.com – flott for deg som vil ha en praktisk SEO-opplevelse.

De’er funksjonsrik og enkel å bruke. Wix og Weebly er spesielt flinke til å forklare funksjoner og sette mål, integrere kunnskapsgrunnlagene sine rett i byggherren. Hvilken av de to som er bedre for deg, kommer til slutt ned på personlig preferanse. Hvis du’er ikke interessert i å lære om SEO og vil heller at byggherren bare takler det for deg, så GoDaddy’s “vi’Jeg skal passe på om det hele” tilnærming er enda mer tiltalende.

Squarespace og WordPress.com er fantastiske alternativer for de som er litt mer komfortable med SEO beste praksis. Disse utbyggerne vant’t hold hånden din gjennom prosessen, men da er det ikke alle som vil ha hånden.

Alle de fem utbyggerne krysser av for viktige SEO-bokser, og utviklingsteamene deres vil sikre at de følger med trendene. Det kommer til syvende og sist ned på hvilken byggherre som best komplimenterer nettstedets behov.

Wix, Weebly og WordPress.com har gratis planer, slik at du kan bruke dem så lenge du vil før du bestemmer deg for om de’har rett for deg. Squarespace tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode, mens GoDaddy’s gratis prøveperiode er en måned. Begge alternativene skal gi deg god tid til å danne deg en mening om plattformene.

Ved å velge en av disse fem utbyggerne, kan du sørge for at det triste bildet vi malte i begynnelsen av denne artikkelen ikke gjør’t skje med deg. I stedet forvise den digitale tumbleweed og sveve til SEO suksess!

Spørsmål og svar

Hvorfor er SEO viktig?

Optimalisering av søkemotorer er en av de beste måtene å finne på nettet. Den’er iboende gratis markedsføring. Rangeringen høy for de riktige søkeordene kan bringe tusenvis av besøkende om dagen. Og det beste er de’re filtrert spesielt for nettstedet ditt. De’re leter etter deg! Ingen SEO, ingen organisk trafikk. Trist dag for deg.

Ta en titt på artiklene våre om SEO-tips for å komme i gang

 • Ankertekst
 • koblinger
 • Nettstedsarkitektur

Hvilken SEO nettstedsbygger er den enkleste å bruke?

For ren brukervennlighet, Weebly kom på topp i forskningen vår. Weebly og Wix er de sikre spillene når det gjelder brukervennlighet. Når det er sagt, det’det er ikke et svart / hvitt spørsmål. Noen brukere finner Square enklere å bruke. Du klikker med det du klikker med. Gratis forsøk er en flott mulighet til å finne ut av det før du går av med penger.

Hva er alt tekst?

Alt tekst er hvordan søkemotorer forstår hva bilder handler om. Tenk på dem som små private bildetekster. Søkemotorer er smarte, men de’er ennå ikke smart å vite hva et bilde er ved å se på det. De ser etter alt-teksten. Alt-tekst kommuniserer de visuelle elementene på nettstedet ditt, og tilbyr en måte å bli funnet i søkeresultater for bilder.

Hva er strukturerte data?

Strukturerte data er en måte å gi spesialisert informasjon om sidene dine til søkemotorer. Den’s hvordan kjennetegn utdrag opprettes i søkeresultater (stjernevurderinger, oppskrifter, og så videre). Google, Bing, Yandex og Yahoo! har alle samarbeidet om det, så trygg på det’er ikke en forbipasserende trend. Strukturerte data blir bare viktigere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map