6 beste kirkens nettstedbyggere

kjennetegnet beste kirkens nettstedbyggereOpprette et nettsted for kirken din burde ikke’Det vil ikke ta 40 dager og 40 netter’Du trenger mange tid, et uendelig budsjett eller guddommelige teknologiske ferdigheter for å gi ideene dine liv. I stedet trenger du bare en av disse topp seks kirkens nettstedbyggere.


Det er mange grunner til å bygge et nettsted for kirken din. Kontakt med samfunnet og menigheten, appellerer til yngre medlemmer, gjør informasjon lettere tilgjengelig – listen fortsetter og fortsetter.

Bortsett fra å engasjere de nåværende medlemmene dine, kan et nettsted være spesielt gunstig for å dyrke kirken din’følger etter. Visste du at 80% av de nye besøkende se på en kirke’s nettsted før du til og med tråkker inne i bygningen? Førsteinntrykk teller, og i dag kommer førsteinntrykk fra nettsteder.

Du har kanskje ikke tid eller budsjett til å forplikte alle dine våkne timer til å bygge et nettsted. Og det’det er greit! Nettstedsbyggere tilbyr en rask og billig løsning – dette er online plattformer som hjelper deg å lage din helt egen webside, uten å trenge teknologiske ferdigheter.

Det er mange nettstedbyggere der ute, men hvordan plukker du ut det beste fra mengden? Det er kirkespesifikke byggherrer, generelle utbyggere med kirkemaler og andre byggherrer som bare er’t rett i det hele tatt.

Vi ønsket å skille det gode fra det dårlige, og forkaste de rett og slett stygge helt. At’s hvorfor vi nøye utført grundig forskning, testing, analyse og sammenligning av resultatene til vi trygt kunne si at dette er beste kirkens nettstedbyggere på markedet.

6 beste kirkens nettstedbyggere

 1. Wix – beste generelle kirkens nettsted byggherre
 2. Square – best for vakre design
 3. Weebly – best for å bygge på et budsjett
 4. Sharefaith – beste kirkespesifikke nettstedbygger
 5. Departementets design – best for erfaren kundeservice
 6. Cellekjernen – best for alt-i-ett-bekvemmelighet

Denne artikkelen vil sammenligne disse kirkens nettstedbyggere, finne ut nøyaktig hva hver enkelt av dem er best for, utforske funksjonene og prisene deres og mer. Kort sagt, vi’Jeg hjelper deg med å bestemme en gang for alle hvilken byggherre som er det beste valget for kirken din.

De beste kirkens nettstedbyggere: Sammenligning fra topp til hodet

For å finne de aller beste kirkens nettstedbyggere vurderte vi hver byggherre’s funksjoner, beregnet verdi for pengene, og legg designene gjennom tempoene. Tabellen nedenfor viser de viktigste funksjonene, slik at du kan velge den byggherren som passer dine behov best.

Gratis PlanStarter-pris * Gratis DomainFree SSLWix

Square

Weebly

Sharefaith

Departementets design

Cellekjernen

&# 10004;&# 65039;$ 11&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ 12&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10004;&# 65039;$ 5&# 10004;&# 65039;&# 10004;&# 65039;
&# 10060;$ 45&# 10060;&# 10060;
&# 10060;$ 20&# 10004;&# 65039;&# 10060;
&# 10060;$ 79&# 10060;&# 10004;&# 65039;

* Disse prisene gjenspeiler den billigste planen som inkluderer en nettstedbyggerfunksjon. Noen plattformer tilbyr også andre tjenester til billigere priser, men prisen som vises her er den billigste deg’Jeg betaler for å bygge et nettsted.

I tilfelle du’er ikke sikker på noen av disse funksjonene, vi’Jeg tar en rask titt på hva de mener, før du går nærmere inn på hver enkelt byggherre.

 • domener: din side’s domenenavn er nettstedsadressen som vises i søkefeltet – for eksempel er domenet vårt “www.websitebuilderexpert.com.” Slik finner folk deg, og fungerer som en del av nettstedet ditt’s identitet.
 • SSL (Secure Sockets Layer): dette høres teknisk ut, men det’Det er veldig viktig at nettstedet ditt har SSL-sikkerhet. Dette krypterer informasjon som passerer mellom brukeren din og nettstedet ditt (for eksempel passord og kortdetaljer), og holder sensitiv informasjon trygt fra lekkasjer eller hackere. Den’er også veldig viktig for å bygge tillit og rangere godt i søkeresultatene.

#1. Wix

Beste generelle kirkens nettsted byggherre

Wix kom i klassen i vår forskning, og kombinerte brukervennlighet med profesjonelle funksjoner og fantastiske design – og viktigst av alt’er superenkelt å bruke. Ta en titt på stjernevurderingene nedenfor!

Wix fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Ekstremt enkel å bruke
 • Fantastiske maldesign
 • Kan’t endre maler når nettstedet er live
 • Mindre lagringsplass enn noen konkurrenter

Wix er en populær nettstedbygger med amatører, bedrifter og til og med kjendiser – deg’har sannsynligvis sett annonsene på TV. Den’s a dra-og-slipp nettsted byggherre, som betyr at det ikke kunne’t være enklere å bruke – du drar ganske enkelt elementer som bilder, tekstbokser og videoer til hvor du vil ha dem på siden din. Her’er litt mer info om Wix’s dra-og-slipp-redigeringsprogram.

Wix er ikke’t en spesialisert kirke nettsted byggherre, men det har det spesifikk kirke og non-profit maler for deg å velge mellom. Du kan legge til sider om donasjon, kontakt og hendelser, dele blogginnlegg og til og med legge ut prekener på nettstedet ditt.

Wix har en gratis plan, men for å bruke ditt eget domenenavn, du’Jeg må oppgradere til en av Wix’s syv betalte planer. Den billigste er $ 11 per måned Kombinasjonsplan, men for bedre ressurser, anbefaler vi $ 14 per måned Ubegrenset plan – dette er fremdeles budsjettvennlig, men vil tillate mer trafikk til nettstedet ditt.

wix kirke nettsted malerWix har en rekke forskjellige kirkesidemaler som du kan velge skjema. Disse inkluderer innebygde funksjoner og sider for donasjon, prekenopptak, hendelser og mer.

# 2. Square

Best for vakre design

Firkant kan’ikke bli slått for sine fantastiske design. Men det’er ikke bare et pent ansikt – ta en titt nedenfor for å se hvordan det scoret i testingen vår.

Fordeler og ulemper med kvadratet

Fordeler ulemper
 • Beste kvalitetsdesign på markedet
 • Beste kvalitetsfunksjoner hos enhver byggherre
 • Relativt dyre prisplaner
 • Ikke så nybegynnervennlig som Wix

Squarespace wows sine brukere med sine avansert maldesign av høy kvalitet. Hvis du har store bilder eller ønsker et virkelig profesjonelt nettsted, er Squarespace ditt beste valg.

Den’er ikke så nybegynnervennlig som Wix, men du har fortsatt ikke det’Jeg trenger ikke noen kodings- eller teknologiske ferdigheter for å bruke den – bare litt mer fritid. Den’er også mer kostbar, med priser som starter kl $ 12 per måned. Vi vil anbefale å velge $ 18 per måned Forretningsplan, da dette lar deg godta donasjoner via nettstedet ditt.

Når det gjelder design, gjør Squarespace det ikke’t har spesifikke kirkemaler. Bla i stedet gjennom “Fellesskap og ideelle organisasjoner” maler for å finne din perfekte match – Vi anbefaler spesielt Clarkson-malen!

Squarespace har utrolig høykvalitetsfunksjoner, som alle allerede er innebygd. For eksempel med Clarkson-temaet, du’Jeg finner sider om donasjon, misjon og frivillighet automatisk inkludert.

Uansett hvilket tema du velger, kan du være trygg på deg’Jeg ender med en profesjonelt, elegant og kraftig nettsted å engasjere besøkende.

squarespace kirke nettsted eksempelDette kirkens nettsted ble bygget ved hjelp av Squarespace, og har tilpasset den valgte malen for å lage et unikt og moderne nettsted.

# 3. Weebly

Beste for å bygge på et budsjett

Weebly er en dra-og-slipp-byggherre med flotte funksjoner, en stor app-butikk og en rekke priser. Den’er hot på hælene på Squarespace – sjekk vurderingene nedenfor for å se hvor styrken ligger.

Weebly fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Veldig budsjettvennlige startpriser
 • Har de beste funksjonene for å skalere nettstedet ditt
 • Ingen kirkespesifikke maler
 • Begrenset kreativ frihet sammenlignet med Wix

Weebly er perfekt hvis du vil enkle, stilige design, og mer kreativ veiledning enn deg’d får med Wix og Squarespace. Malene er ganske strukturerte – det kan du’t dra bare hvor som helst med Wix. Dette vil være frustrerende for de kreative drømmerne blant dere, men hvis design er ditt verste mareritt, er det det’er noe av en lettelse!

Det kan være vanskelig å finne den perfekte malen din der’s ingen søkefunksjon og ingen fellesskap eller ideell kategori for å begrense alternativene. Men med et ganske lite utvalg å velge mellom, burde det ikke være’Det tar lang tid å finne ditt favorittdesign.

Fordi det ikke er noen skreddersydde maler, gjør du det også’t få skreddersydde funksjoner – deg’Du må velge temaet nøye for å få innebygde donasjonssider, for eksempel. Heldigvis kan du det forhåndsvis ditt tema og få en følelse av det før du forplikter deg, og endre tema selv etter å ha publisert nettstedet ditt.

Weebly har en gratis plan og tre betalte planer, alt fra $ 6 til $ 26 per måned. Vi don’t anbefaler å holde fast på gratisplanen for lenge – den har begrensede funksjoner, ikke’t lar deg koble til et tilpasset domene, og viser annonser på nettstedet ditt.

For et profesjonelt nettsted for kirken din, trenger du en betalt plan.

Vi anbefaler $ 12 per måned Profesjonell plan fordi det’er den billigste planen for å fjerne annonser fra nettstedet ditt, noe som er viktig for å bli tatt på alvor online. Du låser også opp funksjoner som et gratis domene og ubegrenset lagring, som er ideelle for å laste opp medier som forkynnelsesopptak eller fellesskapsvideoer.

Grunnen til at vi ikke’t anbefaler personlig $ 6 per måned fordi den viser annonser på nettstedet ditt og har begrenset lagringsplass, som gratisplanen. Profesjonell plan gir deg en mye bedre sjanse til å bygge et pålitelig og minneverdig nettsted for kirken din.

weebly kirke nettsted eksempelDenne kirkenes hjemmeside ble bygget ved hjelp av Weebly, ved å bruke en enkel og ren design. Du kan se Weebly-annonsen vises på nettstedet – den’er ikke påtrengende, men kan fjernes ved å oppgradere.

# 4. Sharefaith

Beste kirkespesifikke nettstedbygger

Sharefaith er en plattform dedikert til å spre Guds ord gjennom nyskapende teknologi. Blant sine mange andre tjenester kan Sharefaith skryte av sin egen kirkebygger som har hjulpet over 8000 departement lage sine egne nettsteder – det’er ganske imponerende!

Du har fordelen av å kjenne hele Sharefaith’temaene vil være egnet for en kirkeside – det’er bare et tilfelle av å velge en som passer din kirke og menighet. Designene er behagelige og stilige nok, men kan’t utfordre Squarespace når det gjelder design.

Som Wix, du får mange funksjoner innebygd, for eksempel seksjoner for å laste opp og dele prekener, og en dra-og-slipp-redigerer.

Ulempen med Sharefaith er prisene. Å bygge et nettsted du’Jeg trenger det “Web + Media” pakke, som koster $ 45 per måned (faktureres årlig). Dette inkluderer gratis hosting, malbytte, og en plattform for gi og donasjoner – alt dette kan du få med Squarespace eller Weebly for en brøkdel av prisen.

Sharefaith Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Utvalg av maler som er ferdigpakket med skreddersydde funksjoner
 • Tilbyr en rekke andre tjenester
 • Ikke så lett å bruke som andre utbyggere
 • Relativt dyre premiumplaner

sharefaith kirke nettsted funksjonerSharefaith kommer fullpakket med funksjoner som er skreddersydd for å hjelpe kirkens nettsted å lykkes.

# 5. Departementets design

Best for opplevd kundeservice

Hvert medlem av teamet hos Ministry Designs har en bakgrunn i kirkevergen, noe som betyr at du får en veldig skreddersydd tjeneste tilpasset dine spesifikke behov. Men hva med den tekniske siden av produktet?

Departementets design’ funksjoner er ganske standard. De inkluderer bloggeverktøy, podcaster og videobakgrunner. Malene er tiltalende, om ikke helt nyskapende når det gjelder design. Alt-i-alt, der’er ingenting å skrive hjem om, men mye av nyttige funksjoner for å komme i gang.

Forsikre deg om før du registrerer deg’gleder meg over å gjøre en investering – Ministry Designs er bare et levedyktig alternativ hvis du har det 1.020 $ klare til å betale på forhånd. Du betaler $ 1000 som en engangs avgift, deretter $ 20 per måned for hosting. Dette mener du’er ikke låst inn i en kontrakt, men denne prisingen er ganske bratt sammenlignet med andre utbyggere.

Ministry Designs Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Høy kvalitet og erfaren service
 • Veldig brukervennlig
 • Dyrt på forhånd og løpende kostnader
 • Funksjonene og designene er ikke noe spesielt

departementet designer kirkens hjemmeside byggherreMinistry Designs bruker teamet sitt’s erfaring med å koble kirker med flere mennesker gjennom teknologi.

# 6. Cellekjernen

Best for alt-i-ett-bekvemmelighet

Over 1000 kirker bruker allerede Nucleus, men bør du bli med dem?

Nucleus lover å være en alt-i-ett-sentralt knutepunkt for kirken din, inspirerende handling fra dine følgere. Misjonen dreier seg “Neste skritt” å holde nye og eksisterende medlemmer engasjert og aktive i kirken din.

Selv om det kan høres komplisert ut å bygge et sentralt knutepunkt, gjør Nucleus det enkelt for alle med det dra-og-slipp designverktøy og appintegrasjoner.

Den beste delen om Nucleus er det støttende og oppmuntrende kundehjelp – forventer meldinger, videoer, guider og mye interaksjon når du setter opp nettstedet ditt.

Imidlertid kommer all denne bekvemmeligheten til en pris – for hele pakken, Nucleus Complete, deg’Jeg trenger ekstra $ 125 per måned. Nettstedsbyggeren på sine egne kostnader 99 dollar per måned, så vi anbefaler absolutt å bruke Nucleus’ 30-dagers gratis prøveperiode først!

Nucleus kan skryte vellykkede casestudier, og har noen motiverende verdier i kjernen – men med mindre du har en sjenerøst budsjett, verktøyene og designene den har på tilbudsarenaer’Det er virkelig verdt prisen.

Fordeler og ulemper med nukleus

Fordeler ulemper
 • Oppmuntrende hjelp og støtte
 • Veldig nybegynner-vennlig
 • Dyre priser
 • Mindre kreativ frihet enn andre utbyggere

kjerne kirke nettsted byggherreNucleus lover et alt-i-ett-knutepunkt for kirken og menigheten din, for å forbedre kommunikasjonen og oppmuntre til mer “neste skritt.”

Beste kirkens nettstedbyggere: Sammendrag

Du kan bygge et nettsted for kirken din uten bøtter med tid, et bunnløst budsjett eller utrolige tekniske ferdigheter. Alt du trenger er en av våre seks beste byggherrer på kirken!

Enten du’være så komfortabel med teknologi som du er med søndagspredikater, eller foretrekker å pakke ut Bibelens kompleksiteter i stedet for kodingens mysterier, vi’Vi har funnet de beste utbyggerne for jobben.

Når det gjelder bygging og administrasjon av nettstedet ditt, er nettstedbyggere billige, raske og mest av alt enkle. Dette gjør dem perfekte hvis du’være nøye med tid eller penger, og trenger å passe webdesign til en allerede pakket tidsplan.

Vi’Vi har sett på funksjoner, design, priser og brukervennlighet for hver byggherre for å gi deg den beste ideen om hvilken som passer for kirken din. I tilfelle du’lider av overbelastning av informasjon, her’er en rask oppdatering av de seks utbyggerne, og hva de’er best for.

6 beste kirkens nettstedbyggere: Sammendrag

 1. Wix – beste generelle kirkens nettsted byggherre
 2. Squarespace – best for vakre design
 3. Weebly – best for å bygge på et budsjett
 4. Sharefaith – beste kirkespesifikke byggherre
 5. Ministry Designs – best for erfaren kundeservice
 6. Nucleus – best for alt-i-ett bekvemmelighet

Nå bør du ha en ganske god ide hvilken av disse seks utbyggerne er berget du’Jeg skal bygge kirkens nettsted på. Enten du velger Wix eller Nucleus, har tro på nettstedbyggeren din, og nyt fordelene det kan gi for kirken og menigheten din!

De beste kirkens nettstedbyggere: vanlige spørsmål

Hvilken nettstedbygger er enklest å bruke?

Wix, hendene ned! Det prøvde brukervennligheten rundt testene våre, og viste seg å være ekstremt nybegynnervennlig og tilpassbar. Dette er flott, for det betyr at du ikke har det’Jeg må gå på akkord med kvalitet bare fordi du kan’t-kode!

Hvilken nettstedbygger er best for små budsjetter?

Både Wix og Weebly har gratis planer, slik at du kan begynne å bygge kirkens hjemmeside uten å skille deg med en eneste cent. Vi anbefaler alltid å oppgradere til en betalt plan for et mer profesjonelt nettsted – Wix har den billigste annonsefrie startprisen til bare $ 11 per måned.

Noe som er bedre – en generell byggherre eller en kirkespesifikk byggherre?

Dette avhenger virkelig av dine behov – hvis du for eksempel verdsetter design, er Squarespace bedre enn Sharefaith. Hvis du ønsker veldig spesifikk hjelp og støtte, vil Ministry Designs eller Nucleus være bedre enn Wix eller Weebly.

Hvordan skal jeg velge det beste domenet for min kirkeside?

Den’Det er best å holde domenenavnet ditt kort, relevant og lett å huske! Forsøk å gjøre domenet ditt så nært navnet på kirken din som mulig – for eksempel kan Spiers kirke ha et nettsted som heter www.spireschurch.com.

Må jeg finne vertskap for min hjemmeside?

Nei! Hosting er inkludert i alle nettstedbyggerne som er inkludert i listen vår, så du ikke gjør det’t trenger å bekymre deg for å finne din egen hosting eller betale ekstra for det. Du kan bare bygge nettstedet ditt, lene deg tilbake og slappe av, og vite det’alt blir håndtert for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me