8 Best Shared Hosting Services: Hvilken bør du velge?

beste delte hosting omtalt bildeDenne artikkelen vil gi en fullstendig oversikt over de beste delte hostingleverandørene.


Delt hosting er den billigste måten å være vert for nettstedet ditt. Denne typen hosting ser deg og andre brukere dele en server for å kjøre separate nettsteder. Dere får alle litt av den serveren å bruke, noe som holder kostnadene fine og lave!

Ulempen med delt hosting er grensen for ressursene dine. Tenk på det akkurat som å bo i et delt hus – dere har hvert sitt rom, men dere’deler fortsatt oppvasksåpe og toalettpapir. Hvis en av dine huskamerater har mange mennesker rundt og bruker opp alle disse tingene, så der’det er ingen igjen for deg!

For nettstedet ditt betyr det deg’Jeg ender opp med lavere sidehastigheter – eller til og med krasjer – hvis et annet nettsted bruker for mye av de delte ressursene dine. Dette kan skje hvis det andre nettstedet får en plutselig økning i trafikken på nettstedet.

Delt hosting er best for en-side og statiske nettsteder. Tenk blogger, eller forretningssider som ikke gjør det’t trenger mye interaksjon på stedet (de som tar bookinger via telefon, for eksempel i stedet for via en webside).

Den’er ikke et skalerbart vertsvalg, så det’er ikke riktig for deg hvis du trenger innhold av høy kvalitet som store bildegallerier, eller hvis du trenger å selge på nettet. For det anbefaler vi i stedet VPS-hosting.

Delt hosting tilbys av de fleste vertsleverandører. Og med så mye valg, hvordan skal du bestemme deg for den beste? At’s der vi kommer inn. Vi’Vi har utført vår egen omfattende forskning for å avdekke de beste delte hostingleverandørene.

Nettstedet ditt fortjener det beste av det beste, så ta en titt på disse åtte delte hostingleverandørene og finn ut hva som er riktig for deg:

 1. I bevegelse – Beste generelle delte hostingleverandør.
 2. HostGator – Best for hjelp og støtte.
 3. A2 Hosting – Best for kundeservice.
 4. Dreamhost – Best for pengene.
 5. Bluehost – Beste for å gi deg ekstra statister.
 6. iPage – Best for billig pris.
 7. Siteground – Best for pålitelighet.
 8. HostPapa – Best for å svi deg med høye fornyelseskostnader.

Denne artikkelen vil dele ned hver av disse toppleverandørene, og avsløre hvilken som best oppfyller dine delte hostingbehov. Du’Jeg finner ut om fordeler og ulemper for hver leverandør, samt hvor mye de koster. Vi’Jeg vil også presentere noen andre bemerkelsesverdige leverandører, og dele med deg våre topp tips for å velge en delt hostingtjeneste.

Mot slutten av denne artikkelen’Jeg vet hvilken hostingleverandør som er best for deg, basert på vår dyptgående ekspertforskning.

Deling er omsorgsfull, så la’s komme i gang!

Beste delte hostingtjenester

Side-ved-side-delt vertsammenligning

ProviderDisk SpaceUptime% Mengde nettsteder. av besøkende / månedPrisplanerI bevegelseHostGatorA2 HostingDreamhostBluehostiPageSitegroundHostPapa
ubegrenset99,972 – Ubegrenset360000$ 6.39
$ 8.49
$ 14.71
ubegrenset

99.99

1 – Ubegrenset

240000$ 2.75
$ 3.95
$ 5.95
ubegrenset99.951 – Ubegrenset$ 3.92
$ 4.90
$ 9.31
50 GB – Ubegrenset99.951 – Ubegrensetubegrenset$ 2.59
50 GB – Ubegrenset99.981 – Ubegrenset32000$ 2.75
$ 5.45
$ 5.45
$ 13.95
ubegrenset99,941500000$ 1.99
10 GB – 30 GB99.981 – Ubegrenset10.000 – 100.000$ 3.95
$ 5.95
$ 11.95
100 GB – ubegrenset99,972 – Ubegrenset$ 3.95
$ 3.95
$ 12.95

I tabellen over kan du se nøkkelfunksjonene til hver leverandør side om side. Alle viste priser er kampanjetilbud for nye brukere. Hosting selskaper tilbyr nesten alltid disse tilbudene for nye kunder, og de’priser som er verdt å få mest mulig ut av!

Bare husk: disse prisene vil fornye seg til en høyere hastighet når kampanjeperioden er over. Kampanjeperioder varer vanligvis mellom ett og tre år, men det varierer massivt mellom tilbydere, så det’er alltid verdt å sjekke.

Diskplass er mengden datalagring du har for nettstedet ditt på den delte serveren. Dette gjør det til en ekstremt viktig funksjon, ettersom du trenger nok diskplass til å holde hele nettstedet ditt’innhold (for eksempel bilder, filer og websider).

oppetid er hvor lang tid en server er “opp” og løper. Dette viser hvor ofte nettstedet ditt vil være oppe og tilgjengelig på nettet, snarere enn nede på grunn av en upålitelig server. 100% oppetid er ikke’t realistisk, men HostGator’s 99,99% er ganske imponerende.

Mengde nettsteder refererer, ikke overraskende, til antall nettsteder du kan være vertskap på i den delte hostingplanen din! De fleste tilbydere tilbyr en eller to nettsteder på de laveste planene, men hvis du trenger mer enn det, så du’Jeg må oppgradere for å låse opp ubegrensede nettsteder.

Månedlig antall besøkende viser deg hvor mange besøkende nettstedet ditt vil kunne håndtere som en del av den delte hostingplanen. Ulike delte planer har forskjellige grenser, og hvis trafikken din overstiger dette beløpet, vil nettstedet bremse – eller til og med krasje.

# 1: InMotion

Beste leverandør av samlet delt hosting

Fordeler og ulemper med InMotion

Fordeler ulemper
 • Utmerkede delte hostingfunksjoner
 • Beste delte generelle hostingleverandør
 • Oppetid ikke fullt så høy som andre leverandører
 • Det er billigere priser der ute

InMotion er den beste samlede hostingleverandøren på markedet. Ubegrenset diskplass og høy oppetidsscore, kombinert med gratis sikkerhetskopiering og et gratis domene, sørger for en komplett delt hosting-pakke.

InMotion tilbyr tre delte hostingplaner: Lansering, kraft og Pro. Alle planer gir deg et gratis domene, ubegrenset diskplass, båndbredde og e-post. Alle tre tilbyr også markedsføringsverktøy, en gratis sikkerhetssuite og gratis SSL-sikkerhet.

Lansering er det mest grunnleggende til $ 6,39 per måned. Strømplanen på 8,49 dollar per måned er InMotion’er toppselger, og gir deg seks nettsteder og dobler resultatene fra lanseringsplanen. Pro-planen er den mest avanserte til $ 14,71 per måned, og gir ubegrenset nettsteder, støtte på pro-nivå og ytelse som er fire ganger bedre enn lanseringsplanen.

inmotion beste delt hostingInMotion tilbyr markedets beste samlede hosting, med mange gode funksjoner og en rekke priser.

# 2: HostGator

Best for hjelp og støtte

Fordeler og ulemper med HostGator

Fordeler ulemper
 • Ekstremt høy oppetid på 99,99%
 • Utmerket hjelp og støttefunksjoner
 • Ingen gratis sikkerhetskopiering – kommer mot ekstra kostnad
 • Ingen gratis domene

HostGator er et stort navn i vertsverdenen, og med god grunn! Den’er den beste all-round hosting-leverandøren på markedet, og denne høykvalitetsservicen viser i de delte hostingplanene.

Alle de tre delte hostingplanene gir deg toppfunksjonene, inkludert enkel ett-klikk-installasjon, uavhengig båndbredde og et gratis SSL-sertifikat. Legg til utrolig høy oppetidsscore på 99,99%, og denne delte leverandøren ser ut som et solid valg!

HostGator’s Hatchling-planen er den billigste til $ 2,75 per måned, og gir deg grunnleggende verktøy og et enkelt domene. Babyplanen er neste nivå opp, koster $ 3,95 per måned, og låser opp ubegrensede domener. Den mest avanserte planen er forretningsplanen til 5,95 dollar per måned – dette gir deg flere tekniske funksjoner, for eksempel en gratis dedikert IP og gratis søkemotoroptimaliseringsverktøy (SEO).

hostgator delte hostingplanerHostGator tilbyr et komplett utvalg av delte hostingfunksjoner. Fokuset på letthet og overkommelighet gjør det til et attraktivt valg!

# 3: A2 Hosting

Best for kundeservice

A2 Hosting Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Topp kundeservice
 • Tilbyr en pengene tilbake-garanti når som helst
 • Ingen gratis domene
 • Gratis sikkerhetskopier inkludert i Turbo-planen

A2 er en solid delt vertsleverandør som tilbyr god valuta for pengene sammen med kvalitetshotellfunksjoner. Ubegrenset diskplass og gratis nettstedoverføring er bare to av ekstrautstyrene som gjør denne leverandøren til et topp valg.

Du’Jeg får også fantastisk kundeservice – Hvis det er’Det er et problem med serveren din, A2 Hosting vil gi deg beskjed på et øyeblikk, så du vant’Jeg blir liggende i mørket og prøver å finne ut hva’har gått galt.

A2-hosting er stolt av hastighet, pålitelighet og support – og disse verdiene gjenspeiles i de tre prisplanene. Lite-planen koster $ 3,92 per måned, og gir ett nettsted, en database, ubegrenset lagring og overføring, gratis SSL-sikkerhet og gratis SSD-lagring. De $ 4.90 per måned Swift-plan tilbyr alt dette pluss ubegrensede nettsteder og databaser.

Turbo-planen er den høyeste, og koster $ 9,31 per måned. Dette gir deg verktøy for hastighet, inkludert A2 Site Accelerator og Turbo Server, som kan gjøre sidehastigheter opptil 20 ganger raskere.

a2 som er delt for delte planerA2 Hosting tilbyr hastighet, støtte og pålitelighet i sine delte hostingplaner, noe som gjør det til et solid valg for nettstedet ditt.

# 4: Dreamhost

Beste verdi for pengene

DreamHost Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Beste valuta for pengene på markedet
 • Flott for små WordPress-nettsteder
 • Dårlig hjelp og støtte
 • Lav oppetid på 99,95%

DreamHost tilbyr et solid utvalg av delte hostingfunksjoner, og er en av hostingleverandørene anbefalt av WordPress.

Den’er ikke den sterkeste når det gjelder hjelp og støtte eller oppetid, men med en 97-dagers pengene tilbake-garanti og veldig rimelige priser, kan du’t krangle med DreamHost’verdi for pengene.

Shared Starter-planen koster $ 2,59 per måned. Det gir deg ett nettsted, et gratis domene, ubegrenset trafikk, rask SSD-lagring og et gratis SSL-sertifikat. WordPress kommer forhåndsinstallert og sparer tid og krefter.

Delt ubegrenset plan er en oppgraderingskostnad $ 7,95 per måned. Dette kommer med alt fra Starter-planen, og låser opp ubegrensede nettsteder og ubegrensede e-poster som er skreddersydd til domenet ditt.

Funksjonene du får for disse prisene betyr at DreamHost vinner den tiltalende tittelen på ‘leverandør med best valuta for pengene’. DreamHost er også anbefalt av WordPress, og med forhåndsinstallasjon inkludert er disse delte planene til og med egnet for WordPress-nettsteder.

dreamhost delt hostingDreamHost er en WordPress-anbefalt hostingleverandør som tilbyr god valuta for pengene

# 5: Bluehost

Best for å gi deg gratis ekstrautstyr

Bluehost Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Mange gratis tilleggsutstyr inkludert i planene
 • Nummer én anbefalt leverandør av WordPress
 • doesn’t tilbyr samme verdi for pengene som konkurrentene
 • SSL-sikkerhet er bare gratis på Pro-planen

Bluehost tilbyr mange nyttige ekstrautstyr som domeneregler, men det kan gi bedre valuta for pengene sammenlignet med konkurrentene. Likevel, det’er der oppe med InMotion når det gjelder delte hostingfunksjoner, og snapper hos HostGator’s hæler med en veldig respektabel 99,98% oppetidsscore.

Den følger med tonn ekstra, inkludert vanlige automatiske sikkerhetskopier, en domeneadministrator, en spam-ekspert og det ytelsesøkende innholdsleveringsnettverket CloudFlare.

Grunnplanen taler for seg selv. Til $ 2,95 per måned, du får alle de delte vertsfunksjonene som støtter et grunnleggende nettsted, inkludert ett nettsted, 50 GB SSD-lagring, uavhengig båndbredde og SSL-sikkerhet.

5,95 dollar per måned, Plus-planen er bare $ 3 mer, men den øker grensene dine massivt. Du låser opp ubegrensede nettsteder og ubegrenset lagring, i tillegg til ubegrensede parkerte og underdomener, $ 200 i markedsføringstilbud og en spam-ekspert.

Bluehost anbefaler sin Choice Plus-plan. Dette koster 5,95 dollar med kampanjepriser, så uten å betale noe ekstra, får du alt fra Plus-planen, med den ekstra bonusen til domenes privatliv og CodeGuard Basic-sikkerhetskopier av nettstedet.

Pro-planen koster $ 13,95 per måned, og er det perfekte valget hvis nettstedet ditt trenger et løft. Det gir deg mer kraft enn de tre andre planene, som det kommer med avanserte funksjoner, inkludert en ytelse-server.

Bluehost er også den største anbefalte hostingleverandøren av WordPress, så hvis du’Vi har et lite WordPress-nettsted, dette kan være den delte hostingtjenesten for deg.

bluehost delte hostingplanerBluehost har fire delte hostingplaner som kommer med en rekke innebygde funksjoner og ekstrautstyr.

# 6: iPage

Best for billig pris

iPage Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Billigste delt hosting plan rundt
 • Anstendig utvalg av funksjoner som tilbys
 • Mangler ytelse med tanke på nettstedets hastighet
 • Laveste oppetidsscore av alle testede leverandører

iPage er en budsjettvennlig hosting-tjeneste som tilbyr en ‘one-size-fits-all’ delt vertsplan kl 1,99 dollar per måned.

iPage tilbyr bare denne delte hostingplanen, men der’det er ingen som benekter det’er en attraktivt billig pris! For bare 1,99 dollar per måned får du et anstendig utvalg funksjoner, inkludert et gratis domene i ett år, et gratis SSL-sertifikat, ubegrenset diskplass, ubegrenset e-postkontoer og ubegrensede domenenavn. Enda bedre, iPage kan skryte av over 500 dollar i statister på alle planene.

Dette høres absolutt ut som et flott tilbud, men det du sparer kontant, betaler du for raskt. iPage gjorde det ikke’t blåse sokkene våre av når vi tester; i stedet rullet de dem ganske rolig av.

Med bare ett nettsted inkludert, ingen gratis sikkerhetskopiering og laveste oppetid på de åtte på 99,94%, kan du se hvorfor iPage ikke har’jeg kjempet ‘beste valuta for pengene’ til tross for sine skitne billige priser.

ipage beste delt hosting

# 7: SiteGround

Best for pålitelighet

Fordeler og ulemper med SiteGround

Fordeler ulemper
 • Pålitelig hosting
 • Gratis sikkerhetskopi av alle delte planer
 • Ingen gratis domene
 • Begrenset diskplass

SiteGround lover rask og sikker delt hosting, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for både personlige og småbedriftssider. SiteGround tilbyr anstendige delte hostingfunksjoner, god hjelp og støttealternativer og 99,98% oppetid.

Imidlertid faller det bak konkurrentene når det kommer til diskplass, så vel som verdi for pengene. De maksimal tilgjengelig diskplass er 30 GB – sammenlign dette med andre leverandører som tilbyr ubegrenset diskplass, og SiteGround sliter med å imponere.

SiteGround har tre delte hostingplaner: StartUp, GrowBig og GoGeek. Alle planer leveres med SiteGround’s ‘viktig’ funksjoner, som inkluderer:

 • Gratis nettstedbygger
 • Gratis SSL-sikkerhet
 • Gratis daglige sikkerhetskopier
 • Gratis e-postkontoer

StartUp koster $ 3,95 per måned og gir deg alle disse viktige funksjonene, pluss ett nettsted, 10 GB diskplass og kapasitet for 10 000 månedlige besøk.

GrowBig, til $ 5,95 per måned, oppgraderer dette tilbudet til ubegrenset nettsteder og 20 GB diskplass. Det legger også til ‘premium’ funksjoner, for eksempel gratis sikkerhetskopiering, og gir mulighet for 25 000 månedlige besøk på nettstedet ditt.

De $ 11,95 per måned GoGeek-plan gir deg 30 GB diskplass. Det kombinerer ‘Nerdete’ funksjoner, for eksempel PCI-kompatible servere, med de essensielle og premiumfunksjonene som er inkludert i de lavere planene. Dette gir GoGeek-planen kraften til å støtte 100 000 månedlige besøkende.

Dette er en pålitelig og respektabel delt hosting-tjeneste, og er den tredje leverandøren som blir anbefalt av WordPress. derimot, SiteGround er uegnet for de som trenger en stor mengde diskplass.

siteground delte hostingplanerSiteGround tilbyr pålitelig og sikker delt hosting, egnet for personlige og grunnleggende forretningsområder.

# 8: HostPapa

Best for å svi deg med høye fornyelseskostnader

Fordeler og ulemper med HostPapa

Fordeler ulemper
 • Gode ​​delte hostingfunksjoner
 • Gratis SSL og ubegrenset båndbredde på billigste plan
 • Høye fornyelseskostnader
 • Ingen gratis sikkerhetskopiering

HostPapa tilbyr ganske gjennomsnittlig delt hosting-tjenester. I testen vår gjorde det det ikke’t skinner i et bestemt område, og kommer ut med en ganske standard 3,5 stjerner av 5.

Det gjør det ikke’t tilbyr gratis sikkerhetskopiering, og det mangler litt på hjelpen og støttealternativene. 99,97% oppetid og salgsfremmende prisplaner for mellomtoner gjør det til et trygt, om ikke spesielt kraftig valg for hostingplanen.

Det er tre delte hostingplaner å velge mellom: Starter, Business og Business Pro.

Startplanen koster $ 3,95 per måned og leveres med alle viktige funksjoner, inkludert gratis SSL-sikkerhet og gratis nettstedoverføring, pluss to nettsteder, gratis domeneregistrering, 100 GB diskplass og ubegrenset båndbredde.

Forretningsplanen koster også $ 3,95 per måned for kampanjeperioden. Den vil fornye seg til en høyere pris enn Starter-planen, men du får ekstra mye penger! Du får alt inkludert i startplanen, pluss ubegrenset nettsteder, ubegrenset diskplass og avanserte funksjoner som ubegrensede e-postkontoer.

Business Pro-planen koster $ 12,95 per måned, gir alt fra forretningsplanen, og lover forbedret ytelse og sikkerhet. Den leveres med ekstra ytelsesforbedringer, for eksempel raskere servere og færre kontoer per server, og sikkerhetsforbedringer, for eksempel premium Wildcard SSL og domenenes personvern.

Den’det er verdt å nevne at HostPapa’s fornyelsespriser kan ha en brodd i halen. Avhengig av planen din’Jeg ender opp med å betale 7,99 dollar, 12,99 dollar eller 19,99 dollar per måned når kampanjeperioden din utløper. Disse prisene er mye høyere enn HostPapa’s konkurrenter.

hostpapa delte hostingplanerHostPapa har et godt utvalg av delte hostingfunksjoner, noe som gjør det til et trygt, standardalternativ for ditt grunnleggende nettsted.

Delt vertsprissammenligning

I grafen nedenfor kan du sammenligne de laveste prisene til de aller beste delte hostingleverandørene. DreamHost tilbyr den beste verdien for pengene, selv om HostGator kombinerer imponerende ytelse med veldig lave priser. InMotion er den beste generelle delte hostingleverandøren, og selv om det’er den dyreste, det’Det er klart du får det du betaler for!

delte hosting starterpriserDelt hosting er den billigste typen hosting – få valuta for pengene dine ved å sammenligne de beste leverandørenes startpriser.

Er det noen andre delte hosting-tjenester?

Selvfølgelig leverandørene vi’har oppført ovenfor arenaer’t de eneste delte hosting-tjenestene der ute – men de er de beste rundt. De andre vertsleverandørene vi testet gjorde ikke’t gjør det så bra i forskningen vår.

Imidlertid er det noen leverandører som ikke gjorde det’t lage denne listen, men fortjener fortsatt en omtale.

1&1 IONOS

Den første av disse er 1&1 IONOS, som kom rett bak HostPapa i vår forskning. Denne leverandøren er best for deg som ønsker en rekke produkter bortsett fra hosting, for eksempel domener og e-postfasiliteter. Det scoret høyt når det gjaldt verdi for pengene, men falt ned i de delte hostingfunksjonene.

GoDaddy Hosting

Som 1&1 IONOS, GoDaddy har mange å tilby i tillegg til hosting. Men i motsetning til 1&1 IONOS, GoDaddy Hosting knuste det absolutt når det gjaldt funksjoner. For eksempel tilbyr det gratis sikkerhetskopier og en gratis forretnings-e-post for det første året, og gir et ubegrenset antall besøkende på nettstedet ditt. Imidlertid, det’er den eneste leverandøren som ikke’t tilby en pengene tilbake-garanti, og det var ikke’t like sterk i hjelp og støtte som noen av konkurrentene.

WPEngine

Hvis det’s hjelpe og støtte deg’igjen etter, så er vår siste ærefulle omtale verdt å se på. WPEngine kom ut med gjennomsnittlig score for funksjoner og oppetid, men strålte med sitt imponerende utvalg av hjelp og støttealternativer. Hvis du vil ha massevis av støtte, så er WPEngine hostingleverandøren for deg!

Hvordan velger du en delt hosting-tjeneste?

Hvis ingen av hosting-tjenestene i listen vår straks hoppet ut av deg, lurer du kanskje på hvordan du har det’re ment å velge. Den’det er lett å bli forvirret av alle gratisfunksjonene som vinkes foran nesen.

Ditt valg vil helt avhenge av dine spesifikke behov, men her er de tre viktigste tingene du kan se etter i en delt hostingleverandør:

 • oppetid – det’har kommet mye så langt, og med god grunn! Du vil ha en vertstjeneste med høy oppetidsprocent. Nettstedet ditt vant’t blomstre hvis serveren er nede hele tiden. Du don’t male et mesterverk, låse det i et mørkt rom, og lurer på hvorfor ingen kjøper det!
 • Valuta for pengene – hvor mye betaler du, og hvor mye vil du få for pengene dine? Handle rundt og sammenligne forskjellige leverandører – start med å se på DreamHost, da det gir den beste verdien for pengene på markedet. Hvis du bare vil holde kostnadene lave, så sjekk ut iPage’planer – de’re de billigste prisene rundt!
 • Diskplass og båndbredde – diskplass er hvor mye data du kan lagre på webserveren din, mens båndbredde er hvor mye data som kan overføres mellom serveren og nettstedet ditt. Hvor mye du trenger av disse vil avhenge av hvor stort nettstedet ditt er (du’Jeg trenger mer diskplass for mye innhold), og hvor mye trafikk nettstedet ditt får (du’Jeg trenger mer båndbredde for å takle mer trafikk).

Oppetid, verdi for pengene, diskplass og båndbredde er viktig, uansett formål med nettstedet eller teknisk evne.

Hjelp og støtte er alltid verdt å se nærmere på, men er mer subjektiv – sørg for at det finnes hjelpemuligheter på plass som du’er glad og trygg på å bruke hvis ting noen gang gikk galt.

For deg som har et WordPress-nettsted, må du se på leverandøren’s WordPress-integrasjon. Bluehost, DreamHost og SiteGround er de tre beste delte hosting-tjenestene for WordPress-brukere.

Hvis du’kan du finne mengden gratis tilleggsutstyr forvirrende, begrense det til de viktigste faktorene for deg. Tre hovedtjenester å se etter er gratis domener, gratis sikkerhetskopiering og pengene tilbake-garantier.

Best Shared Hosting Services: Sammendrag

Denne artikkelen har gått ned i de åtte beste delte hosting-tjenestene på markedet. Vi’har dekket det grunnleggende om hosting, utforsket fordeler, ulemper og priser for hver delte hostingleverandør og gitt videre de beste tipsene om hvordan du kan velge den beste for deg.

8 beste delte vertsleverandører: Oppsummering

De beste delte hostingleverandørene er:

 • I bevegelse – Beste generelle delte hostingleverandør.
 • HostGator – Best for hjelp og støtte.
 • A2 Hosting – Best for kundeservice.
 • Dreamhost – Best for pengene.
 • Bluehost – Beste for å gi deg ekstra statister.
 • iPage – Beste for billige priser.
 • Siteground – Best for pålitelighet.
 • HostPapa – Best for å svi deg med høye fornyelseskostnader.

Det er selvfølgelig andre leverandører, for eksempel 1&1 IONOS og GoDaddy Hosting, men det gjorde de ikke’Det stemmer ganske godt med testene våre for å lage denne topp åtte listen.

Husk å se opp for det viktigste – oppetid, verdi for pengene og diskplass og båndbredde – samt funksjonene som er skreddersydd til dine spesifikke behov, for eksempel supportalternativer eller et gratis domene.

Den delte planen din er klar, og de virtuelle husvennene dine venter – så registrer deg og få hosting i dag!

Beste delte hostingtjenester: vanlige spørsmål

Hvilken delt hostingleverandør er best for å være vert for et WordPress-nettsted?

Bluehost er den beste anbefalte leverandøren av WordPress selv, men for delt hosting spesifikt, vil vi anbefale DreamHost. Den’er også anbefalt av WordPress, og presterte bedre i vår delte testing.

Anbefaler du delt hosting over andre typer hosting?

Det ærlige svaret er – egentlig ikke! De fleste nettsteder krever VPS-hosting, som har mer skalerbare funksjoner enn delt hosting. Men det gjør det ikke’Det betyr at delt hosting ikke er’Det passer ikke for deg – hvis du har en enkel blogg eller en webside, kan det være det perfekte valget! Du kan se toppleverandørene i vår gjennomgang av de beste VPS-hostingleverandørene.

Hvis du’er du usikker på om du trenger delt eller VPS-hosting, ta en titt på vår sammenligning av Delt Hosting vs VPS Hosting.

Noe som er bedre: Linux eller Windows hosting?

Vi anbefaler absolutt Linux-hosting til de fleste brukere – det’er mye raskere, og vanligvis billigere også! Du vant’t trenger å vurdere Windows hosting med mindre du har veldig spesifikke behov for den typen hosting system.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map