8 Beste WordPress-verter 2020: Hvilke leverandører presenterer perfeksjon?

WordPress driver nå over 30% av internett. Den’er de mest populære (og en av de beste) plattformene for å bygge nettsteder på. Men med et flott nettsted kommer stort ansvar. Mer spesifikt, trenger du en flott hostingpakke for å følge nettstedet ditt.


Fremover WordPress-hosting – spesielt designet for alle WordPress-brukeres behov. Problemet er der’er så mange tilbydere der ute som tilbyr WordPress hosting, det’det er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne!

Beste WordPress-vertsleverandør

Website Builder Expert tar ‘komme på nettet’ veldig alvorlig. Den’Derfor har vi gjennomført vårt eget, fullskala forskningsprosjekt innen webhotell. Vi ønsket å vite hvilke leverandører som tilbyr den beste tjenesten, og hvilke som utmerket seg på visse typer hosting. Her’s som kom ut på toppen:

Contents

Våre beste verter for WordPress nettsteder

5 beste delte WordPress-verter

 1. Bluehost
 2. HostGator
 3. iPage
 4. Dreamhost
 5. A2 Hosting

5 best styrte WordPress verter

 1. Bluehost
 2. A2 Hosting
 3. I bevegelse
 4. WPEngine
 5. Siteground

I denne guiden, vi’ll bryte ned de viktigste forskjellene mellom delt WordPress-hosting og administrert WordPress-hosting, gjennomgå hver av de ovennevnte leverandørene og gi deg en sjekkliste over ting du trenger for å være vert for ditt WordPress-nettsted.

Delt vs administrert WordPress Hosting: En oversikt

Den viktigste forskjellen mellom delt og administrert WordPress-hosting er assistansenivået du mottar, og derfor hvor mye det koster. Delt WordPress-hosting er billigere, og du deler ressurser med andre nettsteder på serveren din. Med administrert WordPress-hosting betaler du litt mer, men nettstedet ditt’ressurser og oppdateringer administreres av verten din. De fleste starter med delt WordPress-hosting, og kan deretter vurdere å gå videre til administrert WordPress-hosting senere.

1

Beste delte WordPress verter

Så hva som faktisk deles WordPress-hosting?

Delt WordPress-hosting er der nettstedet ditt er vert på en server som den deler med andre nettsteder. Du’Jeg vil dele alt, fra båndbredde og lagringsplass til støtte og sikkerhet.

Fordi hosting er WordPress-spesifikk, får du tilgang til nyttige funksjoner som ett-klikk WordPress-installasjoner og automatiserte WordPress-oppdateringer.

Dette er det billigere av de to WordPress-hostingalternativene, og passer best til personlige nettsteder – for eksempel blogger – eller små statiske nettsteder.

For å gi deg en ide om hvilken type funksjoner som er tilgjengelige, ressursgrenser og kostnader involvert her’er en side ved side-titt på våre fem beste delte hostingleverandører.

Delt WordPress-verter side om side

ForsørgerbåndbreddeAutomatiserte oppdateringer av WordPress-programvareAutomatiserte oppdateringsprogrammer for WordPress24/7 supportGratis sikkerhetskopieringPris

(månedlig)

BluehostHostGatoriPageDreamhostA2 Hosting
unmeteredJaJaJaJa*$ 3,95 – $ 5,95
unmeteredJaJaJaJa14,95 dollar – 27,95 dollar
unmeteredJaJaJaNei*7,49 dollar – 10,49 dollar
unmeteredJaNeiNeiJa4,95 dollar – 10,95 dollar
unmeteredNeiNeiJaJa7,99 dollar – 24,46 dollar

* Bluehost tilbyr bare gratis sikkerhetskopier av den høyeste priset, mens iPage tilbyr sikkerhetskopier mot en ekstra kostnad.

# 1 Bluehost ($ 3.95 / måned)

Beste WordPress-vert overalt

 • Oppetidsgaranti: 99,98%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Automatiserte programvareoppdateringer, installasjoner med ett klikk, en av bare tre leverandører som WordPress anbefaler

Bluehost kom toppen av vår WordPress-hostingforskning, og den’det er lett å se hvorfor. Det tilbyr et gratis domene, sikkerhetskopier og SSL-sikkerhet, automatiserte programvareoppdateringer og ett-klikk-installasjoner, uovervåket båndbredde og lagring, og 24/7 support. Alt dette, til en startpris på bare $ 3,95 per måned, gjør Bluehost umulig å slå. Planene starter fra $ 3,95 per måned.

Bluehost Fordeler og ulemper: Delt WordPress Hosting

Bluehost ProsBluehost Cons
 • Billigste WordPress-hosting tilgjengelig
 • 99,98% oppetid
 • Bare en 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Ingen automatiserte plugin-oppdateringer

# 2 HostGator ($ 14,95 / måned)

Best for Uptime

 • Oppetidsgaranti: 99,99%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Automatiske oppdateringer, gratis sikkerhetskopiering

Bluehost kan være WordPress topphund, men HostGator viste seg som den generelle beste hostingleverandøren fra vår forskning. Det tilbyr sterke planer overalt, og WordPress-hosting er ikke annerledes. Gratis domene, SSL-sikkerhet og sikkerhetskopiering, uovervåket båndbredde og lagring, automatiserte oppdateringer, og 24/7 hjelp og support – alt det som mangler er muligheten til å oppgradere til administrert WordPress hosting. Planene starter fra $ 14,95 per måned.

HostGator Fordeler og ulemper: Delt WordPress Hosting

HostGator ProsHostGator Cons
 • Automatiske oppdateringer til programvare og plugins
 • 99,99% oppetid
 • Dyre prisplaner
 • Ingen administrerte WordPress-hostingplaner

# 3 iPage ($ 7.49 / måned)

Beste verdi for pengene

 • Oppetidsgaranti: 99,94%
 • Brukerstøtte: Via live chat 24/7, via telefon i løpet av dagen
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Automatiske oppdateringer

iPage er et solid valg for delt WordPress-hosting. Det tilbyr det meste av det grunnleggende du’d forvente: gratis domene, automatiserte oppdateringer, SSL-sikkerhet og uovervåket båndbredde og lagring. Selv om de generelt er kjent for billige hostingplaner, er de delte WordPress-hostingprisene faktisk ganske gjennomsnittlige. Det kan også hende at du opplever litt lavere nettstedhastigheter enn med Bluehost eller HostGator. Planene starter fra $ 7,49 / måned.

iPage Fordeler og ulemper: Delt WordPress Hosting

iPage ProsiPage Cons
 • Umeteret båndbredde og lagring
 • Automatiske oppdateringer til programvare og plugins
 • Ingen gratis sikkerhetskopiering
 • 99,94% oppetid

# 4 DreamHost ($ 4,95 / måned)

Best for lagringsplass

 • Oppetidsgaranti: 99,95%
 • Brukerstøtte: Via telefon eller billett, ikke 24/7
 • WordPress-spesifikke funksjoner: WordPress-anbefalte, automatiserte oppdateringer, gratis sikkerhetskopiering

DreamHost er veldig opp og ned med tilbudene sine, men avhengig av hva du trenger kan det godt være perfekt for deg. Der’s automatiserte programvareoppdateringer, men ikke for plugins; der’s uovervåket båndbredde og lagring, men ingen 24/7 hjelp og støtte. Vi’d ser DreamHost som en leverandør for deg som ønsker en billig plan og er trygg på sin egen tekniske evne. Planene starter fra $ 4,95 per måned.

DreamHost Fordeler og ulemper: Delt WordPress Hosting

DreamHost ProsDreamHost Cons
 • Billig prisplaner
 • Umeteret båndbredde og lagring
 • Ingen automatiserte plugin-oppdateringer
 • Ingen 24/7 support

# 5 A2 Hosting ($ 7.99 / måned)

Best for kundeservice

 • Oppetidsgaranti: 99,95%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: WordPress forhåndsinstallert, rask sidehastighet

Når det gjelder A2 og WordPress hosting, er de administrerte planene langt bedre enn de delte. Jada, du får uovervåket båndbredde, lagring og 24/7 support – men som vi’gjetter deg’sett, har disse funksjonene en tendens til å være vanlig. Å ha ingen automatiserte oppdateringer er en stor feil, og selv om det’er en pengene tilbake-garanti når som helst, vi’d anbefaler å velge en leverandør høyere opp i denne listen. Planene starter fra $ 7.99 per måned.

A2 Hosting Fordeler og ulemper: Delt WordPress Hosting

A2 Hosting ProsA2 Hosting Cons
 • Umeteret båndbredde og lagring
 • Stor hjelp og støtte tilgjengelig 24/7
 • Ingen automatiserte oppdateringer
 • 99,95% oppetid

2

Beste administrerte WordPress verter

Så det’er delt WordPress hosting dekket! Nå la’s ta en titt på de best administrerte WordPress-vertene.

Mens delt WordPress-hosting utelukkende er delt hosting, kan administrert WordPress-hosting komme i mange former, for eksempel VPS, eller dedikert hosting.

Den største fordelen ved å velge administrert WordPress-hosting er nivået på støtte og vedlikehold du mottar. Med delt WordPress-hosting må du vente på oppdateringer, som deg’er på en delt server og ikke prioritert. Med administrert WordPress-hosting, deg’Jeg blir sett på med en gang.

Tenk på dette som en temapark. Du har en normal ventekø, og et raskt spor. Begge får til slutt den samme tingen, men med rask bane, det’er raskere, du’er en prioritet, og opplevelsen er bedre.

Ikke bare er opplevelsen bedre for deg, den’er også bedre for nettstedet ditt’besøkende. Administrert WordPress-hosting leveres med raskere lastehastigheter og et høyere sikkerhetsnivå.

Administrert WordPress-hosting pleier å bli brukt av bedrifter av alle størrelser som trenger mange ressurser og stram sikkerhet rundt kundedata.

Bruk våre fem beste leverandører som eksempel her’er en side-ved-side oversikt over noen av funksjonene de gjør (og ikke’t) tilbud.

Administrerte WordPress-verter side om side

ForsørgerbåndbreddeAutomatiserte oppdateringer av WordPress-programvareAutomatiserte oppdateringsprogrammer for WordPressAntall nettstederGratis sikkerhetskopieringPris

(månedlig)

BluehostA2 HostingI bevegelseWPEngineSiteground
unmeteredJaNeiubegrensetJa29,99 dollar – 59,99 dollar
unmeteredJaJa1 – UbegrensetJa24,46 dollar – 75,48 dollar
unmeteredJaJa1 – 20Ja$ 8.99 – $ 142.99
50 GB – 400 GBJa*Nei1 – 25Ja$ 35 – $ 290
unmeteredJaJa1 – UbegrensetJa11,95 dollar – 34,95 dollar

* WPEngine vil kun automatisere kjerne WordPress-oppdateringer.

# 1 Bluehost ($ 29.99 / måned)

Beste WordPress-vert overalt

 • Oppetidsgaranti: 99,98%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Automatiserte programvareoppdateringer, installasjoner med ett klikk, en av bare tre leverandører som WordPress anbefaler, iscenesettelsesmiljø for å teste endringer på nettstedet ditt, avansert sikkerhet

Etter å ha oppfylt faktureringen som den beste leverandøren for WordPress-hosting, kom Bluehost igjen på topp i den administrerte kategorien for WordPress-hosting. I likhet med de delte WordPress-tilbudene dine, får du gratis sikkerhetskopier, SSL-sikkerhet og domener, automatiserte programvareoppdateringer, uovervåket båndbredde og lagring, og 24/7 ekspertstøtte. Den’er så nær perfekt du kan komme. Planene starter fra $ 29.99 / month.

Bluehost Fordeler og ulemper: Administrert WordPress Hosting

Bluehost ProsBluehost Cons
 • Gratis domene, SSL og sikkerhetskopier
 • 99,98% oppetid
 • Bare en 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Ingen automatiserte plugin-oppdateringer

# 2 A2 Hosting ($ 24.46 / måned)

Best for kundeservice

 • Oppetidsgaranti: 99,95%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: WordPress forhåndsinstallert, rask sidehastighet, gratis sikkerhetskopiering, gratis Jetpack-lisens

A2 Hosting’s administrerte WordPress-hosting er langt bedre enn den delte tjenesten. På toppen av de unmeterede ressursene og automatiserte oppdateringer, du’Jeg vil motta support 24/7, kunne være vert for et ubegrenset antall nettsteder (på toppnivåplan) og kvalifisere seg til A2’s når som helst pengene tilbake-garanti. Gitt A2 er imidlertid kjent for sin kundeservice, vi’Jeg tviler på deg’Jeg må bruke den. Planene starter fra 24,46 dollar per måned.

A2 Hosting Fordeler og ulemper: Administrert WordPress Hosting

A2 Hosting ProsA2 Hosting Cons
 • Automatiserte oppdateringer av programvare og plugin
 • Umeteret båndbredde og lagring
 • Ingen gratis domene
 • 99,95% oppetid

# 3 InMotion ($ 8.99 / måned)

Billigste startpris

 • Oppetidsgaranti: 99,97%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Iscenesettelsesmiljø for WordPress (for testing av endringer på nettsteder), gratis Jetpack-lisens, gratis premiumabonnement for WordPress-temaer / plugins (inkludert i de fleste planer)

InMotion er kjent for sine delte og VPS-hostingplaner. Den’er også den billigste leverandøren hvis du’re leter etter et godt kjøp, og trenger en billig administrert WordPress hosting pakke. Automatiserte oppdateringer til både programvare og plugins er et stort pluss, med uovervåket båndbredde og gratis sikkerhetskopiering som krysser av for ytterligere to bokser. Oppetiden er også bra, på 99,97%. Planene starter fra $ 35 per måned.

Fordeler og ulemper med InMotion: Administrert WordPress Hosting

InMotion ProsInMotion Cons
 • Billigst styrte WordPress hosting tilgjengelig
 • Automatiske oppdateringer til programvare og plugins
 • Ingen delte WordPress-hostingplaner
 • Begrens mengden nettsteder du kan være vert for

# 4 WPEnine ($ 35 / måned)

Best for hjelp og støtte

 • Oppetidsgaranti: 99,95%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Core WordPress-oppdateringer, gratis sikkerhetskopiering

Hvis navnet ikke har’Jeg har ikke gitt den bort, WPEngine er en leverandør som’er designet spesielt for WordPress-hosting. Den’er ganske dyrt sammenlignet med andre leverandører, men det gjør likevel en solid jobb. Automatiserte oppdateringer, SSL-sikkerhet og gratis sikkerhetskopiering er bare noen av funksjonene du kan forvente, mens støtten er noe av det beste. Planene starter fra $ 8.99 per måned.

WPEngine Fordeler og ulemper: Managed WordPress Hosting

WPEngine ProsWPEngine Cons
 • Stor 24/7 hjelp og støtte
 • Gratis sikkerhetskopier og SSL-sikkerhet
 • Båndbredde og lagringsgrenser
 • 99,95% oppetid

# 5 SiteGround ($ 11,95 / måned)

Best for pålitelighet

 • Oppetidsgaranti: 99,98%
 • Brukerstøtte: 24/7 via live chat og telefon
 • WordPress-spesifikke funksjoner: Administrert sikkerhet og oppdateringer, gratis nettstedoverføring, daglige sikkerhetskopier, iscenesettelsesmiljø (‘teststed’)

SiteGround er en fin, billig, pålitelig hostingleverandør. Du’Jeg får det vanlige: automatiserte oppdateringer, gratis sikkerhetskopiering og SSL-sikkerhet og ubrettet båndbredde. Lagringsplass er det eneste la ned; SiteGround tilbyr bare mellom 10 GB og 30 GB avhengig av planen din. Av denne grunn ville vi ikke’t anbefaler SiteGround for nettsteder med mye sider eller tungt medieinnhold. Planene starter fra $ 11,95 per måned.

Fordeler og ulemper med SiteGround: Administrert WordPress Hosting

Prosjekter med SiteGroundSiteGround Cons
 • Billig prisplaner
 • 99,98% oppetid
 • Begrensninger for lav lagringsplass
 • Intet gratis domene tilbys

3

Alternative leverandører av WordPress hosting

Med tanke på hvordan WordPress dominerer nær en tredjedel av internett, burde det ikke komme som noen overraskelse at det er flere alternativer enn de åtte leverandørene vi’har nevnt.

Vi’Vi har listet opp de fem beste delte og administrerte WordPress-vertene fra forskningen vår, men det kan fremdeles være en annen leverandør som’er bedre tilpasset dine spesifikke behov.

Her er noen flere alternativer å overvinne:

HostPapa

Langt fra en spinoff av sin pizzeria-navn, tilbyr HostPapa delte WordPress-hostingplaner som kommer med alle de viktigste tingene du trenger. Det er ingen gratis sikkerhetskopier eller automatiserte plugin-oppdateringer, men det er uavhengig båndbredde og lagring, pluss support 24/7. Det tilbyr tre planer totalt, alt fra $ 8,99 – $ 21,99 / måned.

1&1 IONOS

1&1 IONOS er først og fremst kjent for nettstedsbyggeren, men det’er også kjent for å tilby noen av de billigste hosting-tilbudene til enhver leverandør. Når det gjelder WordPress-hosting, tilbyr den administrerte planer som kommer med automatiserte oppdateringer, ubrettet båndbredde og en veldig respektabel 99,98% oppetid.

Gå pappa

GoDaddy har mange strenger til baugen. For det første, det’verden’s største domeneregistrator. Den kan også skryte av en imponerende nettstedbygger, og tilbyr administrert WordPress-hosting. Der’s gratis domener og sikkerhetskopier, automatiserte programvareoppdateringer, ubrutt båndbredde og 24/7 support, alt starter til en fornuftig pris på $ 8.99 / måned.

4

Hva trenger du for å være vert for WordPress?

Den beste leverandøren av WordPress er ikke nødvendigvis den samme som den beste webhotellleverandøren. Ulike tjenester prøver å imøtekomme forskjellige behov – det’hvorfor så mange kan sameksistere i (relativ) harmoni.

WordPress har sitt eget behov. Den anbefaler en vert som støtter:

 • PHP versjon 7.2 eller nyere
 • MySQL versjon 5.6 eller nyere, ELLER mariadb versjon 10.0 eller nyere
 • HTTPS Brukerstøtte

Det kan høres ut som en hel masse ikke veldig meningsfylte bokstaver, og det’Det er ikke viktig at du vet om disse tingene utvendig, men det gjør det absolutt ikke’t vondt. Med det i tankene, her’hva det betyr i et nøtteskall.

PHP er… et skriptspråk med åpen kildekode for nettutvikling. Det kan blandes med HTML, noe som gjør det til en utmerket forbindelse mellom et nettsted og serverne.

MySQL og mariadb er… databasesystemer. MariaDB er en avlegger (eller ‘gaffel’, hvis du vil bruke den tekniske betegnelsen) til MySQL. Tenk på dem begge som digitale arkiveringssystemer.

HTTPS er… et middel for å lage en sikker kommunikasjon over et datanettverk. Du kan si om et nettsted’s fikk en ved å se etter det lille hengelåssymbolet ved siden av URL-en. Det meste av verden’De største nettstedene tar nå til orde for HTTPS-implementering, Google blant dem.

Alle leverandørene vi’Jeg har nevnt kommer med PHP og HTTPS, så de’er ikke ting du’Jeg må ta faktor når du veier opp to verter i denne guiden.

5

Beste WordPress verter: Konklusjon

Å avgjøre hvilken leverandør du vil være vert for nettstedet ditt er ikke’t alltid grei. Det er mange ting du bør tenke på når du søker. En ting vi kan si med selvtillit, er det imidlertid WordPress hosting er nesten alltid det beste alternativet for WordPress nettsteder.

Hele hostingprosessen blir mye enklere, ettersom planen din er laget for å gjøre hosting av et WordPress-nettsted så enkelt som mulig. Ett-klikks installasjoner, automatiserte oppdateringer, spesialist support – det’er alt der og lett tilgjengelig.

Den viktigste beslutningen som skal tas, er da om du skal gå for delt eller administrert WordPress-hosting. Delt har en tendens til å være for personlige nettsteder eller små bedrifter, mens administrert er bedre egnet for mellomstore til store selskaper, eller de som har kundefølsom informasjon.

For å oppdatere hukommelsen her’er de beste leverandørene for begge, basert på vår detaljerte og ekspertforskning:

5 beste delte leverandører av WordPress hosting: Oppsummering

 1. Bluehost – Beste WordPress-vert overalt.
 2. HostGator – Best for Uptime.
 3. iPage – Beste verdi for pengene.
 4. Dreamhost – Best for lagringsplass.
 5. A2 Hosting – Best for kundeservice.

5 beste administrerte WordPress-leverandører: Oppsummering

 1. Bluehost – Beste WordPress-vert overalt.
 2. A2 Hosting – Best for kundeservice.
 3. I bevegelse – Billigste startpris.
 4. WPEngine – Best for hjelp og støtte.
 5. Siteground – Best for pålitelighet.

Den’er tydelig at Bluehost er det beste alternativet for alle som leter etter en WordPress-leverandør. Den har alt du trenger; fra automatiserte oppdateringer og installasjoner med ett klikk, til spesialist support 24/7 og nesten ubegrensede ressurser.

Den’er en fremragende leverandør i bøkene våre, og er det ideelle stedet for å gi WordPress-nettstedet ditt liv.

6

Beste WordPress verter: vanlige spørsmål

Hvor mye koster WordPress-hosting?

Kostnaden for WordPress-hosting vil variere avhengig av om du’har en delt eller administrert plan. Delt WordPress-hosting koster normalt mellom $ 4 – $ 20 / month, mens administrert WordPress-hosting kan være mellom $ 10 – $ 200 / month. De fleste små bedrifter betaler rundt $ 15 per måned.

Hva er det som gjør en god WordPress-vert?

En god WordPress-vert bør tilby minst noen av funksjonene vi’har oppført ovenfor, for eksempel automatiske programvareoppdateringer, ekstra sikkerhetstiltak, sikkerhetskopiering og ett-klikk WordPress-installasjon eller gratis nettstedoverføring. Som med hosting av noe slag, ønsker du også god hjelp og støtte, og for å få god valuta for pengene.

Hva’er forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org?

WordPress.com er en bloggplattform som er vert for deg. Den’er veldig lik en nettstedsbygger ved at alt inkludert hosting inkluderer en månedlig regning. WordPress.org er et selvstyrt innholdsstyringssystem der du kan trenge WordPress-hosting.

Må du bruke WordPress-hosting med et WordPress-nettsted?

Nei – du kan bruke hvilken som helst type hosting du vil. Imidlertid, vi’Jeg anbefaler at du bruker WordPress-hosting’er designet for å gjøre livet ditt enklere. Funksjoner som installasjoner med ett klikk og automatiserte WordPress-oppdateringer kan spare deg for timer med vedlikeholdsarbeid.

Kan du være vert for et ikke-WordPress nettsted med WordPress hosting?

Nei – WordPress hosting er utelukkende forbeholdt WordPress nettsteder. Hvis nettstedet ditt ikke var’t bygd på WordPress, kan du se andre typer hosting og våre overordnede topprangerte leverandører her. Alternativt kan du sjekke sammenligningstabellen for webhotell her for en side-ved-side titt på de beste webvertene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map