9 Beste Linux-serververtleverandører

Linux-hosting er betegnelsen som gis til alle hostingleverandører som bruker Linux-operativsystemet på sin server. De gode nyhetene? At’er stort sett hver leverandør!


Og de enda bedre nyhetene? Vi’Vi har brukt mange timer på å sammenligne og kontrastere hva’tilbys fra hver av disse leverandørene. Etter å ha analysert et stort utvalg av faktorer nøye, fra oppetid og live chat-støtte til båndbredde og irriterende tillegg,’kan du gi deg våre forskningsledede anbefalinger for den beste Linux-leverandøren, skreddersydd til den typen du er vert for’re leter etter:

9 Beste Linux-serververtleverandører

 1. Bluehost – Beste generelle Linux-leverandør
 2. HostGator – Best for oppetid
 3. I bevegelse – Beste for delte og VPS-hostingplaner
 4. A2 Hosting – Beste for netthosting
 5. Siteground – Pålitelig, med god hjelp og støtte
 6. Gå pappa – Mange ekstra fordeler og funksjoner
 7. iPage – Billig planer, men på bekostning av hastighet
 8. Dreamhost – Massevis av lagringsplass; flott for meditunge tunge nettsteder
 9. Hostinger – Avsluttede funksjoner, men billige rabatterte priser

Vi’Jeg skal utforske nøkkelstyrkene og svakhetene til hver leverandør nedenfor, samt dekke planene og prisene som tilbys. Det betyr at dette vant’t være en kort artikkel – der’Det er tross alt mange tilbydere som skal komme seg – men hvis du allerede vet hvilken type hosting du trenger, anbefaler vi at du hopper rett ned til det alternativet.

Vent! Skal jeg definitivt bruke Linux-hosting?

Sannsynligvis! Hvis du’kommer til å trenge å bruke MS-SQL-databaser, ASP.NET eller .NET Core på nettstedet ditt, du’Jeg trenger Windows-hosting i stedet. Men hvis ikke (eller hvis du’Jeg er faktisk ikke sikker på hva disse vilkårene betyr), Linux-hosting fungerer bra for deg. Den’er generelt sett ansett som enklere å bruke enn Windows hosting, det’er mer allsidig, og det gir deg et bredere utvalg av leverandører.

Du kan også vurdere å sjekke ut:

Sammenligning av webhotell – for et øyeblikk side om side av de beste vertene på markedet i dag.

Vårt Matchmaking Hosting Quiz – Skal rettes til din ideelle hostingleverandør basert på svarene dine på noen få raske spørsmål.

Hvordan være vert for et nettsted – Vår tullguide for å få nettstedet ditt live.

1. Bluehost

Beste generelle Linux hosting leverandør

Bluehost er en flott hostingleverandør, og stjeler spesielt showet når det gjelder hosting av WordPress nettsteder. Sjekk ut styrkene og svakhetene i henhold til vår forskning:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 3.95
99,98%
Ett-klikk WordPress installerer, automatiske programvareoppdateringer
Ja
30 dager
Gratis med noen planer, kan legges til andre for $ 2,99 / måned
Ja, via telefon og live chat

Hva vi liker med Bluehost

Her er de viktigste fordelene med å velge Bluehost:

 1. Massevis av gode WordPress-spesifikke funksjoner. Installer WordPress med bare ett klikk, og automatiser plugin / programvareoppdateringer.
 2. Sterk oppetidsgaranti. Det holder for seg mot slike som HostGator.
 3. Lave priser. Ikke den billigste på denne listen, men noe av den beste verdien.
 4. WordPress-anbefales. Bluehost er eksplisitt anbefalt av WordPress, og har vært det siden 2005. Stor ros faktisk!
 5. Utmerket hjelp og støtte på tvers av live chat, telefon og e-post. noen’er tilgjengelig 24/7, og vi kan garantere at de faktisk kjenner tingene sine.

Hva kan forbedres

Hvor mistet Bluehost poeng?

 1. Trenger å registrere deg i minimum et år. Dette føles som en forpliktelse når de fleste leverandører tillater rullerende månedlige kontrakter, men du’Vi har fremdeles fått sikkerhetsnettet for en pengene-tilbake-garanti i 30 dager.
 2. Gratis SSL tilbys bare med Pro-plan og over. De fleste tilbydere inkluderer dette gratis som standard.
 3. Uønskede statister i kassen. Vær forsiktig med å fjerne merket for uønskede ekstrautstyr når du registrerer deg som Bluehost’Du blir automatisk valgt bort til noen du kanskje ikke trenger.
 4. Ingen gratis nettstedoverføring. Der’er en detaljert guide til å gjøre dette selv i Bluehost kunnskapssenter, eller ellers kan du betale $ 149.99 for Bluehost for å flytte det for deg.

2. HostGator

Best for oppetid

HostGator er en kvalitetshotellleverandør som garanterer den beste oppetiden for alle som er på markedet. Sjekk hvor godt det scoret over hele linjen:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 2.75
99,99%
SSL-sertifikat, ubegrenset båndbredde, markedsføringsprogramvare via e-post
Ja, i ett år med en hvilken som helst årsplan
45 dager
Nei
Ja, via telefon og live chat

Hva vi liker med HostGator

Der’Det er mye vi liker med HostGator – det scoret 4,6 / 5 i vår forskning av en grunn!

 1. Stort utvalg av Linux-hostingtyper og -planer. Når nettstedet ditt endres og utvikles, blir det’Det er godt å vite at du har god plass til å vokse.
 2. Beste oppetidsgaranti for enhver leverandør, lovende 99,99%. Dette betyr – i alle fall i teorien – at et nettsted som er vert gjennom HostGator, skal være oppe og gå i maksimal tid (ingen leverandør kan garantere 100% oppetid). Hvis HostGator ikke kommer til å løfte dette løftet, er det det’Jeg gir deg en måned gratis.
 3. Gratis SSL-sertifikater (avgjørende for å holde nettstedet ditt sikkert) og et gratis domenenavn med årsplaner – perfekt hvis du’starter et nytt nettsted. Vi ble spesielt imponert over mengden av funksjoner som er tilgjengelige på HostGator’delte planer.
 4. Utmerket støtte, med hjelp tilgjengelig 24/7 via live chat og telefon. HostGator kunnskapsbase er også en veldig nyttig og lett søkbar ressurs, noe som betyr at du ofte kan svare på dine egne spørsmål.
 5. Gratis nettstedoverføring – selv om det’Det er verdt å dobbeltsjekke dette gjelder planen du har’registrerer deg med.
 6. Beste dedikerte hostingplaner. Hvis du allerede har et stort nettsted som krever dedikert hosting, er HostGator det beste valget, i henhold til vår forskning.
 7. Grønneste hostingleverandør på denne listen. Webhotell er en av de verste forurensende bransjene, men HostGator er opptatt av å redusere miljøpåvirkningen og utlignet karbonavtrykket med 130%.

Hva kan forbedres

Hva hindret HostGator i å score 5/5?

 1. Priser gjennomsiktighet. HostGator isn’t super gjennomsiktig om hvor mye planen din vil koste etter den første kampanjeperioden er over. De fleste tilbydere tilbyr en lav pris første sikt som et insentiv, men de fleste er tydeligere på hva du kan forvente å betale når det først’er over.
 2. Planer er’t den billigste, selv om vi anser dem for å være god verdi på grunn av alt som følger med.

3. InMotion

Best for delt og VPS-hosting

Mens HostGator tok tittelen som beste generelle Linux-leverandør, imponerte InMotion oss virkelig med de delte og VPS Linux-hostingplanene. Den’er et flott alternativ for ganske små eller nye nettsteder:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 2.95
99,97%
Generøse delte / VPS-hostingplaner, gratis SSL-sertifikat
Ja
90 dager
Ja
Ja, via telefon og live chat

Hva vi liker med InMotion

I bevegelse’delte og VPS-hostingplaner er funksjonsrike og rimelige. Her er høydepunktene:

 1. Ubegrenset diskplass og båndbredde, selv på den billigste delte planen. Dette er super generøst, og ikke noe mange tilbydere tilbyr.
 2. Ekspertansatte. Hvert medlem av InMotion-støttepersonalet får 160 timers opplæring, slik at de er i stand til å takle mer komplekse spørsmål.
 3. Gratis sikkerhetskopier, gratis SSL og et gratis domene med alle planer. Igjen, dette er noen super generøse planer, og vil holde merkostnadene dine virkelig lave.
 4. 90 dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan prøve InMotion i en anstendig tid, uten å bekymre deg for å være innelåst hos en leverandør som ikke gjør det’t passer deg.
 5. Gratis nettstedoverføringer. Få nettstedet ditt gratis flyttet til InMotion.

Hva kan forbedres

Har InMotion noen store ulemper?

 1. Gjennomsnittlig oppetidsgaranti. På 99,97% var det’er neppe dårlig – bare lavere enn andre toppleverandører.
 2. Dedikerte planer er kostbare. Dette er ikke’t et problem hvis du’er ikke ute etter denne typen hosting ennå, men noe å tenke på for fremtiden.

4. A2 Hosting

Beste for skyvært

Mens A2 Hosting imponerte oss med skyhostingsplanene og støttealternativene, falt det hovedsakelig ned på verdien for pengene:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 5.99
99,97%
Gratis Office 365-e-post, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat
Nei
Ikke tilbudt
Ja
Ja, bare via telefon

Hva vi liker med A2 Hosting

A2 Hosting er kanskje nede på fjerdeplass, men den har en klar spesialitet: cloud Linux hosting.

 1. Beste leverandør av skyhotell. A2 har en vinnende cloud hosting-kombinasjon, med høyere maks RAM og flere CPUer enn de neste fire leverandørene, i tillegg til root-tilgang og rimelige startpriser (fra $ 5 / måned). A2 Hosting’skyplanene er ideelle for å skalere nettstedet ditt.
 2. Når som helst pengene-tilbake-garanti. A2 Hosting er så trygg på tjenesten den’tilbyr at det lar deg kreve et pro-rata beløp tilbake når som helst. Den’er den eneste leverandøren som tilbyr dette!
 3. Gratis nettstedoverføring. A2 Hosting overfører nettstedet ditt til systemet ditt fra den nåværende leverandøren uten kostnad – et stort pluss hvis du’ønsker å bytte.

Hva kan forbedres

A2 Hosting slår den ut av parken når det kommer til kundeservice og funksjoner, og har den nyttige fordelen med gratis nettstedoverføringer. Så hvordan kommer det ikke’t høyere opp på listen?

 1. Lav oppetid garanti. 99,95% er lavere enn stort sett alle andre leverandører på denne listen, og A2 gjør det ikke’t tilby en måte for deg å måle din egen oppetid på. Det vil imidlertid tilbakebetale deg 5% av den månedlige avgiften for hver time nettstedet ditt er nede.
 2. Ingen domenenavn inkludert. Ikke noe problem hvis du allerede har et, selvfølgelig, men det betyr å betale for et domenenavn hvis du ikke gjør det’t. Regner med at dette vil være mellom $ 10 og $ 20 per år.

5. SiteGround

Pålitelig Linux-hosting, med god hjelp og støtte

SiteGround er et trygt par hender i webhotellverdenen, men ikke et høyt flygeblad. Sjekk ut hvordan det presterte i forskningen vår:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 3.95
99,98%
La oss kryptere og gratis SSL-sertifikat for økt sikkerhet
Nei
30 dager
Ja
Ja, via telefon og live chat

Hva vi liker med SiteGround

Her er de viktigste fordelene ved å velge SiteGround:

 1. SiteGround er stor på sikkerhet. Sikkerhet er en prioritet for alle hostingleverandører, men SiteGround tar dette virkelig til neste nivå; du’Jeg får et gratis automatisk fornyende SSL-sertifikat og et la’s Krypter integrasjon, pluss SiteGround vil overvåke serveren din konstant (hvert 0,5 sekund) for å plukke opp skadelige angrep.
 2. Massevis av WordPress-vennlige funksjoner. Disse inkluderer Smart WordPress Staging for testing av nettstedutvikling, WordPress Starter-plugin for nybegynnere, en SiteGround Migrator-plugin for enkel overføring av nettsteder og automatiske programvareoppdateringer som standard.
 3. Gratis automatiske daglige sikkerhetskopier, komplett med en knapp i kontrollpanelet for å gjeninstallere eldre versjoner av nettstedet ditt med bare ett klikk.

Hva kan forbedres

SiteGround har mange fordeler, og ett av de viktigste:

 1. SiteGround er et kostbart alternativ. Mens startprisen over bare er et mildt skritt opp fra de billigere planene rundt, kan du se fra tabellen nedenfor at dette raskt ramper opp. Vi undersøkte leserne våre om de viktigste vurderingene deres når de valgte en leverandør av leverandører, og massive 55% sa prisene – så dette er et ganske stort slag for en ellers god leverandør.

6. GoDaddy

Mange ekstra fordeler og funksjoner

GoDaddy er en online jack av alle bransjer, og er den leverandøren som leserne våre mest sannsynlig hadde hørt om. Men hvordan klarte det seg under WBE-mikroskopet?

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 5.99
99,97%
Gratis Office 365-e-post, gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat
Nei
Ikke tilbudt
Ja
Ja, bare via telefon

Hva vi liker med GoDaddy

Gå pappa’størrelse og tilstedeværelse bringer noen viktige fordeler:

 1. Mange nyttige freebies. Fordi GoDaddy har mange online tjenester under sin paraply, det’er i en flott posisjon til å kaste inn praktiske freebies, som gratis Office 365-e-post og et SSL-sertifikat (begge for det første året), gratis sikkerhetskopier og et gratis domenenavn.
 2. Den har en flott nettstedbygger. Dette betyr at du kan gå over til å bruke den hvis ruten for selvhosting viser seg for tidkrevende.

Hva kan forbedres

Der’Det er imidlertid definitivt rom for forbedringer. Her er to områder vi’har identifisert:

 1. Ingen pengene-tilbake-garanti. GoDaddy er den eneste leverandøren som ikke tilbyr dette som standard i minst noen dager.
 2. Ingen live chat 24/7. Dette er tilgjengelig på dagtid, men ikke utenfor kontortiden. Leserne våre fortalte at live chat var deres favoritt måte å kontakte en leverandør på, så dette er litt av et slag.

7. iPage

Billige Linux-planer, men på bekostning av hastighet

iPage’billige planer har åpenbar appell. Imidlertid fant forskningen vår at selv om de kan ha god valuta for pengene, faller de ned på noen få viktige områder:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 1.99
99,94%
Enkel prisstruktur, god støtte
Ja
30 dager
Nope – $ 100 hver gang
Ja, via telefon og live chat

Hva vi liker med iPage

iPage har noen virkelig overbevisende fordeler.

 1. Lave priser! Som, veldig lavt. Hvis du elsker et godt kjøp, må du ikke se lenger.
 2. Sterk støtte. Du ville ikke’Jeg kan ikke forvente kundestøtte døgnet rundt via telefon og live chat til disse prisene, men iPage leverer.
 3. Delt hosting av god kvalitet. Der’er bare en delt plan – men den starter på $ 1,99, fornyes ved $ 7,99, og kan støtte opptil 500 000 månedlige besøk. Hyggelig!

Hva kan forbedres

Du’Jeg vil gå på akkord med noen få faktorer med iPage – hvor mye dette blas du vil avhenge av dine personlige behov.

 1. Lav oppetid garanti. Så i teorien vil et nettsted som er hostet med iPage oppleve mest mulig driftstid for enhver leverandør. Igjen kommer dette fremdeles bare til noen timer i året – om dette er merke eller ødeleggelse for nettstedet ditt vil avhenge av feltet ditt.
 2. Sikkerhetskopiering vil koste deg – mye! 100 dollar hver gang, for å være presis.
 3. Sakte hastigheter. iPage’s planer er’t veldig kraftig, noe som vil føre til lavere sidehastighet (og potensiell negativ innvirkning på rangeringer).

8. DreamHost

Mye lagringsplass – flott for medietunge tettsteder

Dreamhost’planene er generøse med lagring, men som leverandør faller den ned på et par viktige områder – nemlig hjelp og støtte:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 2.59
99,95%
Gjennomgående lave priser, rikelig med lagringsplass
Ja
97 dager
Ja
Ikke tilbudt

Hva vi liker med DreamHost

Her er høydepunktene til DreamHost’s Linux-hosting.

 1. Billigste fornyelse delt vertspris. Mens noen tilbydere’ prisene skyrocket virkelig når du’re out of the promotion period, DreamHost’Den billigste delte planen øker til bare $ 4,95 per måned – den laveste av alle tilbydere omtalt her.
 2. Generøs lagring. På tvers av alle typer hosting, DreamHost’planene tilbyr jevnlig mest lagring.

Hva kan forbedres

Og nå, lavlysene.

 1. Ingen hjelp og støtte via telefon eller live chat, noensinne. Du kan be om støtte gjennom et billettsystem, men blir ellers overlatt til å passe for deg selv – ikke noe vi’Jeg anbefaler, spesielt for de som er nye for hosting.
 2. DreamHost gjør det ikke’t bruk cPanel. cPanel er det bransjestandard hosting-dashbordet, og er lett å få tak i. DreamHost bruker sitt eget panel, som vil bety der’er en liten læringskurve hvis du blir med etter at du tidligere har vært vertskap for nettstedet ditt andre steder.

9. Hostinger

Avslørte funksjoner, men veldig billige rabatterte priser

Hostinger er et klassisk eksempel på en leverandør der du ‘få det du betaler for’. Ja, prisen du betaler er veldig lav – men tjenesten du’re får er ganske strippet tilbake, som vant’t være for alle:

Starter månedspris Oppetidsgaranti Nøkkelegenskaper Domenenavn inkludert? Pengene tilbake-garanti? Gratis sikkerhetskopiering? 24/7 Hjelp og støtte?
$ 1.95
99,91%
Gjennomgående lave priser, rikelig med lagringsplass
Med noen planer
30 dager
Ja
Ikke tilbudt

Hva vi liker med Hostinger

Her er Hostinger’s viktigste proffene:

 1. Veldig lave kampanjepriser. Hostinger tilbyr den billigste måten å være vertskap for nettstedet ditt, med salgsfremmende tilbudspriser. Den’Det er imidlertid verdt å merke seg at den billigste planen fornyes til samme pris som de tilsvarende GoDaddy-, Bluehost- og InMotion-planene ($ 7,99) når kampanjen er over..
 2. Gratis sikkerhetskopiering. Daglig for Premium- og forretningsplaner (og over), og ukentlig ellers.

Hva kan forbedres

Det er noen viktige områder som Hostinger trenger å adressere for å konkurrere om topplasseringen:

 1. Ingen hjelp og støtte via live chat eller over telefon. I likhet med DreamHost er et billettsystem det eneste alternativet.
 2. Verste oppetidsgaranti. Med lovende bare 99,91%, er dette den laveste garantien fra noen leverandører, selv om den gir en tilbakebetaling på 5% av den månedlige regningen hvis oppetiden faller under 99,9%.
 3. Ingen dedikerte hostingplaner. Dette betyr der’er et glassloft for nettstedet ditt’s vekst gjennom Hostinger.

Beste Linux-leverandører: Sammendrag

Takk for at du holdt deg til oss da vi anmeldte de beste leverandørene av Linux-webhotell! Enten du’er du en nybegynner på jakt etter mer støtte, eller en erfaren hostingpro som leter etter noe funksjonsrikt, vi håper du’har funnet din ideelle leverandør. La’Oppsummer de beste valgene våre en gang til:

9 Beste Linux-serververtleverandører

 1. Bluehost – Beste generelle Linux-leverandør
 2. HostGator – Best for oppetid
 3. I bevegelse – Beste for delte og VPS-hostingplaner
 4. A2 Hosting – Beste for netthosting
 5. Siteground – Pålitelig, med god hjelp og støtte
 6. Gå pappa – Mange ekstra fordeler og funksjoner
 7. iPage – Billig planer, men på bekostning av hastighet
 8. Dreamhost – Massevis av lagringsplass; flott for meditunge tunge nettsteder
 9. Hostinger – Avsluttede funksjoner, men billige rabatterte priser

Bluehost er den beste leverandøren av Linux hosting, med et stort utvalg av planer på tvers av alle typer hosting. Hvis du er i tvil, kan du prøve Bluehost.

Hvis du’hvis du er vert for et lite nettsted, eller allerede vet at du trenger delt eller VPS-hosting, kan du gå med InMotion. Du’Jeg vil ha mye støtte, en gratis nettstedoverføring (om nødvendig) og generelt en god verdi-service.

Hvis du’hvis du driver et nettsted med høy trafikk, og holder oppetiden din så høy som mulig er hovedprioriteten, ta en titt på HostGator.

Hvis din største bekymring er å holde kostnadene så lave som mulig, kan du se på iPage, DreamHost og Hostinger – selv om det ofte er en dollar på spill, ville vi ikke’Jeg anbefaler at du hopper rett for disse leverandørene uten å sjekke ut de tre først.

Og hvis det’er alt vi har’t dekket, eller du’d vil gjerne at vi hjelper til med en personlig anbefaling, vennligst gi oss beskjed i kommentarene – vi’d elsker å høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map