De 10 beste nettstedbyggere av 2020


Vi’Vi har testet 53 nettstedbyggere så langt. Her’er topp 10

beste nettstedbyggereNettstedsbyggere er online verktøy som gjør det enkelt å bygge ditt eget nettsted raskt, enkelt og problemfritt. De tilbyr et mer budsjettvennlig alternativ enn å ansette en webdesigner, og det beste av alt er at du ikke gjør det’trenger ikke engang å vite hvordan jeg skal kode!


Vi mener alle bør ha sjansen til å opprette en webside og vokse sin online tilstedeværelse, uavhengig av om du’er en nybegynner eller en tidspresset gründer. At’Derfor gjorde vi det til vårt oppdrag å gi deg de aller beste nettstedbyggere på markedet.

Etter å ha testet over 50 nettstedbyggere, er resultatene i…

10 beste nettstedbyggere av 2020

1. Wix
2. Square
3. Weebly
4. SITE123
5. Slående

6. Duda
7. Gå pappa
8. WordPress.com
9. Jimdo Creator
10. 1&1 IONOS

Wix er den beste generelle nettstedbyggeren – den kombinerer brukervennlighet og total kreativ frihet, noe som gjør det enkelt for nybegynnere å lage profesjonelle nettsteder. Squarespace har de beste designene på markedet, og betyr det’er perfekt for reklamer, mens Weebly’s funksjoner gjør det ideelt for små bedrifter og porteføljer.

Sjekk ut hvordan de tre beste scoret i forskningen vår nedenfor:

Vi’Jeg vil dykke mer detaljert på alle de beste nettstedbyggere på et sekund – denne artikkelen vil dele ned hver enkelt, og hjelpe deg å velge hvilket som er best for deg. Du kan klikke på ruten nedenfor for å lære mer om forskningsprosessen vår, eller komme direkte i sammenligning av utbyggerne i sammendragstabellen.

Hva er de beste nettstedbyggerne? En sammenligning side om side

Nettstedsbyggere kommer i alle former og størrelser – noen vil være perfekte for deg, mens andre vant’t. Den’handler ikke alltid om å finne den beste eller mest populære byggherren; i stedet, det’handler om å finne den som’er best for deg.

Før vi går inn på vurderinger av hver enkelt, ta en titt på sammendragstabellen nedenfor for å få en ide om hvilken byggherre som kan være din perfekte kamp:

Gratis plan / gratis prøveversjon? Prisklasse Best for vår rangering av 5 Wix

Square

Weebly

SITE123

Slående

Duda

Gå pappa

WordPress.com

Jimdo

1&1 IONOS

Gratis plan $ 13 – $ 500 Beste generelle nettstedbygger 4.7
14-dagers gratis prøveperiode 12 – 40 dollar Kreative næringer 4.3
Gratis plan $ 6 – $ 26 Små bedrifter 4.1
Gratis plan 12,80 dollar – 17,40 dollar Hjelp og støtte via live chat 4
Gratis plan $ 8 – $ 49 Valuta for pengene 4
14-dagers gratis prøveperiode $ 14 – $ 55,50 Bygge flere kreative nettsteder 4
1 måneders gratis prøveperiode 10 – 25 dollar Opprette et nettsted raskt 3.8
Gratis plan $ 4 – $ 45 blogging 3.7
Gratis plan $ 9 – $ 40 Fjerne annonser til en billig pris 3.6
Nei $ 1 – $ 45 Flerspråklige nettsteder og hvitkrage-virksomheter 3.6

Som du kan se, har hver byggherre sine egne styrker, og ivaretar forskjellige behov (og budsjetter). Ved å sammenligne dem side om side som dette, bør du ha en bedre ide om hvilken nettstedsbygger som passer for deg. Finn ut med det ved å lese sammendragene av favorittene dine – vi’Vil dekke funksjoner, priser, design og mer.

#1. Wix

Beste allround nettsted byggherre

Prisområde: gratis – 500 dollar per måned

Wix Pros Wix Cons
Beste allround nettsted byggherre Kan’t endre mal når nettstedet er live
Mest sannsynlig å bli anbefalt av brukere Avhengig av apper for skalerbarhet
Lett å bruke og nybegynner vennlig Antall funksjoner kan være overveldende

Wix Oversikt

Wix er en ekstremt nybegynnervennlig nettstedbygger som gir deg total kreativ kontroll over nettstedet ditt. I motsetning til noen andre utbyggere, gjør det det ikke’t ofre kraft eller tilpassbarhet for enkelhet – i stedet kombinerer det enkle redigeringsverktøy for dra og slipp med et stort spekter av funksjoner.

Den har en gratis plan, og åtte premiumplaner som starter på $ 13 per måned. Du får over 500 maler å velge mellom, men velg nøye – du kan’t bytt malen når nettstedet ditt blir startet.

I testingen vår, Wix fikk høyest “sannsynligvis vil anbefale” poengsum fra våre brukere – så vårt råd er, hvis du’er du usikker på hvilken nettstedsbygger du vil bruke, gi Wix et snurr gratis og se hvordan du kommer deg videre.

wix beste nettsted byggherre Wix er vår topprangerte nettstedsbygger fordi den gir totalbegynnere verktøyene til å lage et virkelig vakkert nettsted.

Finne ut mer

 • Les vår dybde Wix gjennomgang for en full titt på Wix’s funksjoner, brukervennlighet og mer
 • Hva er det som gjør Wix til den beste verdien for pengene? Les vår Wix Prising Review for en oversikt over prisplanene og hva du får med hver premium-pakke
 • Vil du selge på nettet? Våre Wix E-handel gjennomgang forteller deg alt du trenger å vite om å lage en nettbutikk med Wix

# 2. Square

Best for reklamer og kvalitetsdesign

Prisområde: $ 12 – $ 40 per måned

Squarespace Pros Squarespace Cons
Beste kvalitetsfunksjoner hos enhver byggherre Kan være vanskelig å få tak i
Beste maldesign på markedet Ikke den raskeste byggherren å opprette en webside med
Ideell for kreative bransjer Begrenset antall prisplaner kan føles begrensende

Squarespace Oversikt

Square er en sofistikert nettstedbygger som har mye å tilby reklamer og bedrifter. Den’er ikke den enkleste å bruke byggherre på markedet, men den vant fremdeles’Det tar lang tid å bli vant til – den trenger bare litt mer tid og tålmodighet enn Wix.

Der Squarespace virkelig skinner er maldesignene deres – de’er markedets beste, og er perfekt for reklamer som ønsker et visuelt imponerende nettsted. Den’Det er ikke et tilfelle av stil over stoff, men – Squarespace har også et enormt utvalg av funksjoner for å gi nettstedet den kraften den trenger.

Squarespace har også en 14-dagers gratis prøveperiode. Hvis du elsker prøveversjonen og vil registrere deg, er det fire premiumplaner å velge mellom, fra $ 12 per måned.

squarespace beste nettsted byggherre for reklamerSquarespace er den beste nettstedbyggeren for reklamer – det’er kraftig, stilig og fagmessig designet.

Finne ut mer

 • Les vår Squarespace Review for en detaljert titt på denne toppkvalitetsbyggeren, og finn ut om den’er det riktige valget for deg
 • Har du produkter du vil vise frem? Squarespace kombinerer fantastisk grafikk med avanserte salgsverktøy: les alt om det i vårt Squarespace E-handel gjennomgang
 • Hva’er så bra med Squarespace’s design likevel? Sjekk ut vår Squarespace Template Designs Review å finne ut!
 • Er det verdt pengene? Våre Squarespace Prising Review går nærmere inn på Squarespace’prisplaner, og om de tilbyr god valuta for pengene
 • Leter du etter rabatt? Ta en titt på vår eksklusive Squarespace Tilbudskode, noe som sparer deg 10% på kostnadene for en hvilken som helst Squarespace-plan
 • Usikker? Våre Wix vs Squarespace sammenligning bryter styrker og svakheter hos hver byggherre’s funksjoner, maler og mer for å finne det beste alternativet for deg

# 3. Weebly

Best for små bedrifter og porteføljer

Prisområde: gratis – $ 26 per måned

Weebly Pros Weebly Cons
De beste funksjonene for å skalere nettstedet ditt Malstruktur begrenser kreativ frihet
Stor app-butikk Ingen personlig gjenopprettingsalternativ betyr deg’er avhengig av Weebly for å gjenopprette nettstedet ditt
Innebygde SEO-guider Høyere prisplaner er ganske dyre

Weebly oversikt

Weebly er en enkel nettstedsbygger som likevel pakker en kraftig trøkk når det kommer til funksjoner – spesielt netthandel og blogging. Den’er ganske enkel å bruke, men er også mer begrenset enn konkurrentene når det gjelder design og tilpassbarhet.

Den har en gratis plan, og tre betalte planer som spenner fra bare $ 6 opp til $ 26 per måned (faktureres årlig). Disse billige startplanene lager Weebly en av de rimeligste nettstedbyggerne på markedet.

weebly beste byggherre for små bedrifterWeebly er fin og enkel å bruke, og et perfekt valg hvis du’bygge en bedriftsnettsted eller online portefølje.

Finne ut mer

 • Les vår Weebly Review for en detaljert oversikt over denne byggherren’fordeler, ulemper, funksjoner og brukervennlighet
 • Sjekk ut vår Weebly Prising Review å finne ut hvilken plan som passer for deg
 • Setter du opp en nettbutikk? Les vår Weebly e-handel gjennomgang for mer informasjon om Weebly’salgsverktøy, priser og mer
 • Rivet mellom Wix og Weebly? Vi’Vi har akkurat den tingen! Våre Wix vs Weebly sammenligning setter disse markedslederne på hodet og hjelper deg å finne den beste for deg

# 4. SITE123

Best for hjelp og støtte via live chat

Prisområde: gratis – 12,80 dollar per måned

SITE123 Fordeler SITE123 Cons
Utmerket støtte for live chat Mangel på kreativ kontroll
Enkelt å bygge et grunnleggende nettsted Funksjoner mangler kvalitet og skalerbarhet
Nybegynner vennlig Kan’t endre mal når nettstedet er live

SITE123 Oversikt

SITE123 kommer tilbake til det grunnleggende for å gi deg en superenklet og nybegynnervennlig nettstedbygger. Den’er best for de uten teknisk erfaring, da det fort kan bli begrensende hvis du spør for mye om det.

SITE123 gjør det enkelt å lage enkle nettsteder. Takket være live chat-støtte og grei design, kan du publisere nettstedet ditt uten å kaste bort et øyeblikk.

Strålende kundesupport er denne nettstedsbyggeren’s viktigste styrke. Live chat-funksjonen betyr at du enkelt kan få hjelp hvis du blir sittende fast mens du oppretter eller redigerer nettstedet ditt. Hvis du’er en nybegynner eller ønsker å sette opp nettstedet ditt raskt, er SITE123 et trygt valg.

Imidlertid, det’er ikke en kraftig byggherre – den mangler avanserte funksjoner, og er ikke’t et skalerbart alternativ for å vokse et nettsted. Likevel, med en gratis plan og god støtte, er SITE123 et perfekt valg for førstegangsbyggere.

site123 beste live chat supportSITE123 er et trygt valg, spesielt for nervøse nybegynnere som ønsker mye støtte.

Finne ut mer

 • Les vår SITE123 anmeldelse for en mer dyptgående titt på denne populære nettstedbyggeren
 • Se hvordan SITE123 stabler opp i denne artikkelen om de billigste nettstedbyggerne på markedet

# 5. Slående

Best for pengene

Prisområdet: gratis – $ 49 per måned

Strikingly Pros Strikingly Cons
Beste verdi for pengene Begrenset kreativ kontroll
Flotte bloggverktøy Kan bare opprette nettsteder på én side
Nybegynner vennlig Mangel på funksjoner for skalerbarhet

Slående oversikt

Påfallende er en nybegynner-vennlig nettsted byggherre som spesialiserer seg på en-side nettsteder. Det gir også den beste verdien for pengene av alle nettstedbyggere vi testet!

Den’er ikke ideell for komplekse nettsteder, men påfallende’s gratis plan inkluderer noen gode grunnleggende funksjoner, noe som gjør den populær blant bloggere og frilansere. Når det er sagt, kan det hende at design på én side og grunnleggende tilpasningsnivå er begrensende hvis du har store planer for nettstedet ditt.

Hvis du vil bruke et personlig domenenavn, gjør du det’Jeg trenger en av påfallende’s tre premiumplaner, som spenner fra $ 8 til $ 49 per måned (faktureres årlig).

påfallende nettstedets byggherre med høyeste verdiHar påfallende god valuta for pengene, og er en god bloggbygger for nybegynnere.

Finne ut mer

 • Les vår Slående anmeldelse for mer om denne byggherren’s funksjoner, brukervennlighet og priser

# 6. Duda

Best for utlån av en kreativ hånd

Prisområde: $ 14 – $ 74 per måned

Duda Pros Duda Cons
Kreativ kontroll styres av malen’design Dyre prisplaner
Tilbyr utrolige interne widgeter og apper Mindre kreativ frihet enn andre utbyggere
Enkle, brukervennlige design Grunnleggende SEO-verktøy

Duda oversikt

Duda er en klar vinner for alle som søker på nettdesign som’er ren, polert og enkel.

Byggherren er enkel å bruke, og gir deg dra-og-slipp-funksjonalitet kombinert med strukturerte og stilige maler. Dette gjør den perfekt for alle som bryr seg om design, men ikke er det’t klar for total kreativ frihet over nettstedet deres.

Det er over 90 maler å velge mellom, og dekker en rekke bransjer fra forretning til livsstil. Du får kreativ kontroll over tilpasning, men innenfor malen’s grenser – deg’er fremdeles i stor grad styrt av det valgte designet.

Disse funksjonene gjør Duda ideell for nettdesignere som lager flere nettsteder for klienter – faktisk det’s det Duda opprinnelig ble bygget for!

Den største ulempen med Duda er at det’er den dyreste nettstedbyggeren på listen vår, med priser som starter kl $ 14 per måned. Fortsatt der’er en 14-dagers gratis prøveperiode for deg.

duda beste byggherre for kreativ veiledningDuda er en veldig designfokusert nettstedbygger som hjelper deg å lage et stilig nettsted.

# 7. Gå pappa

Beste for å lage og publisere nettsteder raskt

Prisområde: $ 10 – $ 25 per måned

GoDaddy Pros GoDaddy Cons
Raskeste byggherre for å lage et nettsted Mangel på kvalitetsfunksjoner – bare egnet til å bygge grunnleggende nettsteder
Bytt maler når som helst Begrenset kreativ frihet
Veldig brukervennlig Billigste plan ikke’t gi SEO verktøy

GoDaddy-oversikt

GoDaddy er veldig brukervennlig, og er det den raskeste direkte nettstedsbyggeren for å lage et nettsted. Designassistansen betyr at du bare må oppgi detaljene dine, før GoDaddy lager et skreddersydd nettsted for deg å tilpasse.

Enkle oppsett og veiledning for å legge til elementer på nettstedet ditt gir en ekstremt grei og rask byggeprosess.

Imidlertid GoDaddy er n’det beste valget for kraftige eller komplekse nettsteder – det kan tilby hastighet og enkelhet, men dette betyr også det’er ikke det beste valget for å bygge et virkelig personlig nettsted.

GoDaddy er kanskje den beste nettstedbyggeren for hastighet, men prisene er det’t ganske så imponerende – planene varierer fra $ 10 til $ 25 per måned. Heldigvis har GoDaddy det en veldig sjenerøs gratis prøveperiode på en måned, slik at du kan sørge for det’er riktig for deg før du registrerer deg.

godaddy raskeste nettsted byggherreGoDaddy er den beste nettstedbyggeren for alle som trenger et enkelt, stilig nettsted på nettet så raskt som mulig.

Finne ut mer

 • Les vår GoDaddy Nettstedbyggeranmeldelse for å få detaljene om denne raske byggherren, fra brukervennlighet til vanlige spørsmål
 • Vil du selge på nettet? Les vår GoDaddy e-handel gjennomgang for å finne ut om dette er den beste nettstedbyggeren for nettbutikken din

# 8. WordPress.com

Beste for blogging

Prisområdet: gratis – $ 25 per måned

WordPress.com Fordeler WordPress.com Cons
Ideell for blogging Ikke nybegynner vennlig
Stort utvalg av funksjoner Grunnleggende koding nødvendig
Fornuftige priser Maler kun designet for blogging

WordPress.com Oversikt

WordPress.com er den enklere versjonen av den populære bloggplattformen WordPress.org.

WordPress.com er den beste nettstedbyggeren for blogging – det’er det perfekte valget for deg som ønsker en blogg, men er det’t ganske opp for å ta på meg kompleksitetene i WordPress.org.

Når det er sagt, er WordPress.com fortsatt ikke’t den enkleste nettstedbyggeren å bruke – for å få mest mulig ut av byggherren og utvide nettstedet ditt, du’Jeg må få tak i noen grunnleggende koding.

WordPress.com har en gratis plan og fire premiumplaner, alt fra $ 4 til $ 45 per måned (faktureres årlig).

Mange funksjoner, bloggverktøy av høy kvalitet og fornuftige priser gjør WordPress.com til et godt valg. WordPress.com er enklere å bruke enn WordPress.org, men fremdeles uegnet for nybegynnere perfekt for bloggere med litt teknisk selvtillit.

wordpress.com beste byggherre for bloggingWordPress.com er en populær plattform som’er spesielt kraftig når det kommer til blogging.

Finne ut mer

 • Les vår fulle WordPress.com anmeldelse for en full titt på denne ideelle bloggplattformen, inkludert prisplaner, funksjoner, brukervennlighet og mer!
 • Ikke sikker på forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org? Ta en titt på vår dybde-sammenligning for å få nedlastningen av viktige likheter og forskjeller.

# 9. Jimdo

Best for å fjerne annonser billig

Prisområdet: gratis – $ 40 per måned

Jimdo Pros Jimdo Cons
Belaster minst for å fjerne annonser fra nettstedet ditt ($ 9 / måned) Veldig lite kreativ kontroll
Enkelt å legge elementer til siden din Begrenset design og stiv redigeringsprosess
Du kan selge på gratisplanen Ingen gjenopprettingsalternativer

Jimdo Oversikt

Jimdo er en grunnleggende nettstedbygger som’er best for lage enkle nettsteder, heller enn noe komplekst eller prangende.

Jimdo har faktisk to forskjellige redaktører – Jimdo Dolphin og Jimdo Creator. Jimdo Dolphin bruker ADI for å hjelpe deg med å opprette nettstedet ditt, mens Jimdo Creator lar deg bygge nettstedet ditt på din måte (ligner Wix, Squarespace og Weebly).

Jimdo Creator har alle de grunnleggende funksjonene du trenger for å bygge nettstedet ditt. Men hvis du vil ha kraften til å redigere, tilpasse eller lage noe mer avansert, vil byggherren begynne å føle seg stiv veldig raskt.

Hver redaktør har sitt eget sett med prisplaner, og begge kommer med en gratis plan slik at du kan bygge risikofritt. Jimdo Dolphin har fire planer fra $ 9 til $ 39 per måned (faktureres årlig), mens Jimdo Creator har fire prisplaner som spenner fra $ 10 til $ 40 per måned (faktureres årlig).

jimdo beste byggherre for å fjerne annonser billigJimdo er en bygger som kjører for små bedrifter som ønsker å komme på nettet.

Finne ut mer

 • Les vår Jimdo gjennomgang for å finne ut om dette er den beste nettstedbyggeren for deg
 • Kan’ikke bestemme? Våre Wix vs Weebly vs Squarespace vs Jimdo Comparison legger ut fordeler og ulemper med de beste nettstedbyggere for å hjelpe deg med å velge den rette

# 10. 1&1 IONOS

Best for flerspråklige nettsteder og hvitkrage-virksomheter

Prisområde: $ 1 – $ 45 per måned

1&1 IONOS Pros 1&1 IONOS Cons
Mange verktøy for å skalere virksomheten din Design er grunnleggende og datert
Flerspråklige alternativer Ingen gratis plan eller gratis prøveperiode
Maler dekker en rekke bransjer Forvirrende redigeringsgrensesnitt

1&1 IONOS-oversikt

1&1 IONOS har alt du trenger for å lage et funksjonelt, standard nettsted. Den vant’Det kan se ut som et Squarespace-nettsted eller vinne priser for designene, men det får jobben gjort. Byggherren har alle de grunnleggende funksjonene du trenger, spesielt for små bedrifter.

Den’s også en flott alternativ for de som har budsjett, fordi selv om 1&1 IONOS gjør det ikke’t har en gratis plan, prisene starter på bare $ 1 per måned!

En av de største ulempene med 1&1 IONOS er det designene ser ganske datert ut sammenlignet med de andre beste nettstedbyggere i denne listen. 1&1 IONOS er en funksjonell, snarere enn stilig nettstedbygger – den vant’t opprette det flotteste nettstedet på internett, men det har funksjonene som gjør at nettstedet eller bedriften din skal lykkes.

1&1 IONOS belaster $ 1 for den første måneden din, deretter belastes $ 5 per måned etter det på sin billigste plan. Det er fire planer totalt, hvorav tre er for å bygge nettbutikker.

1 & 1 ionos beste nettstedbygger for flerspråklige nettsteder1&1 IONOS er en billig nettstedbygger som inkluderer flerspråklige verktøy på alle planene.

Finne ut mer

 • Les vår 1&1 IONOS gjennomgang av nettstedbyggere og finn ut om det’er den perfekte matchen for deg

Hvordan velger du den beste nettstedbyggeren for deg?

Nå kjenner du de 10 beste nettstedbyggere på markedet. Men hva om du’føler du deg fortsatt litt stampet? Hvilken av disse fine byggherrene bør du velge?

Det kan vi dessverre’t lese tankene dine gjennom skjermen og fortelle deg rett. Bare du vet om hvilken type nettsted du vil opprette, dine spesifikke behov, hvis du’Jeg skal selge produkter, eller hvis du’Jeg skal blogge eller vise frem kreativt arbeid.

Vi kan imidlertid gi deg noen nyttige tips for å finne din perfekte nettstedbygger – fortsett å lese for tre raske og nyttige tips…

#1. Få mest mulig ut av gratis tester og gratis planer

De fleste av nettstedbyggere i listen vår tilbyr enten en gratis prøveversjon eller en gratis plan for deg å bruke. Dette er den perfekte måten å bedømme om det’er den rette nettstedoppretteren for deg – prøv å bygge et nettsted, og tren:

 • Hvor lett det er
 • Hvor lang tid tar det
 • Hva du liker og ikke’t som
 • Hva du’d vil være annerledes
 • Hvis du’er fornøyd med eksempelet du oppretter

Deretter kan du prøve ut flere nettstedbyggere. Selv om den første du prøver er perfekt, er det’Det er fortsatt verdt å ha noe å sammenligne det med.

# 2. Tenk på hva du vil lage

Dette virker åpenbart, men så mange velger en nettstedsbygger på grunn av hvordan det er’s annonseres, eller bare for freebies som blir kastet inn. Det er trygt å si, dette er ikke’t en fornuftig måte å velge den beste nettstedbyggeren for deg.

Du’har allerede tatt det første trinnet ved å lese denne artikkelen – neste trinn er å bestemme formålet med nettstedet ditt, og deretter begrense byggelisten din basert på den. Don’ikke bli blendet av salgspriser eller funksjoner du ikke har’t trenger virkelig!

Hvis du for eksempel vil starte en porteføljeside, inkluderer de beste alternativene Squarespace, Wix, Weebly og Duda. Prøv dem alle sammen, og se hvilken du liker best.

I dette eksemplet vil det være mye enklere å velge din beste nettstedbygger fordi du kan ignorere andre utbyggere (for eksempel 1&1 IONOS og WordPress.com) fordi – til tross for andre styrker – ikke’t passer dine spesifikke behov.

# 3. Faktor i budsjettet

Du don’t vil bruke for mye på nettstedet ditt – det’er så enkelt som det. Se på prisplanene til hver byggherre, bestem deg for hvor mye du har råd til å bruke, og regn ut om du vil betale på forhånd for året eller per måned (månedlige priser blir dyrere, men gir deg mer fleksibilitet).

Don’Imidlertid gjør ikke feilen å underfinansiere nettstedet ditt – du bør alltid betale for den beste byggherren du har råd. Ja, det er mange gode gratisplaner der ute, men gratisplaner vant’t gi nettstedet ditt de funksjonene det trenger for å lykkes på lang sikt.

Beste nettstedbyggere: Round-up

Du’Vi har nå sett vår gjennomgang av de beste nettstedbyggere på markedet, og forhåpentligvis deg’Vi har fått en bedre ide om hvilke utbyggere som passer best for dine behov.

Alle anbefalingene våre er basert på grundig forskning og tilbakemeldinger fra mennesker akkurat som deg – de’er ikke bare plukket ut av luften – så du kan føle deg trygg på at informasjonen vi’Vi har gitt deg denne artikkelen er rettferdig og nøyaktig.

La’Vi har en rask oversikt over de 10 beste nettstedbyggere…

10 beste nettstedbyggere av 2020

 1. Wix – den beste nettstedbyggeren.
 2. Square – best for reklamer og design.
 3. Weebly – best for små bedrifter og porteføljer.
 4. SITE123 – beste hjelp og støtte.
 5. Slående – best valuta for pengene.
 6. Duda – best for å gi en kreativ hånd.
 7. Gå pappa – best for å bygge raskt.
 8. WordPress.com – best for blogging.
 9. Jimdo Creator – best for å fjerne annonser billig.
 10. 1&1 IONOS – best for flerspråklige nettsteder.

Som du kan se fra listen vår, hver nettstedsbygger har sine egne styrker. Enten du vil ha et nyskapende, stilig nettsted, god valuta for pengene eller til og med en hjelpende hånd, så vil det være en byggherre der ute for deg.

Totalt sett var imidlertid den beste nettstedbyggeren i vår forskning Wix. Det enkle dra-og-slipp-grensesnittet gjør det superenkelt å bruke (selv for technophobes), og det enorme spekteret av maler og funksjoner, for eksempel kontaktskjemaer og mediegallerier, betyr at du virkelig kan tilpasse nettstedet ditt og gjøre det til ditt eget.

Hvis du’er usikker på hvor du skal begynne, hopper på Wix’s gratis plan er en flott måte å få bygning og finne ut hva som er og ikke’t riktig for deg.

Prøv ut så mange nettstedprodusenter som mulig ved å bruke gratis prøveversjoner (eller planer) som tilbys. Dette vil gi deg en virkelig følelse for hver enkelt, og sikre at du velger det beste for dine behov.

Fortsatt usikker på hvilken nettstedsbygger som er best for deg?

 • Sammenligningskart for nettstedbygger – en detaljert sammenligning side om side av våre topprangerte nettstedbyggere
 • Nettsted Builder Quiz – få en anbefaling om hvilken nettstedsbygger som passer best for deg basert på dine behov

Spørsmål og svar

Dette er noen av de mest populære spørsmålene vi’blir spurt av leserne våre om nettstedbyggere.

Fant et spørsmål du vil vite svaret på? Klikk på + for å avsløre svaret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me