De 8 beste administrerte WordPress-hostingleverandørene: Kan du klare deg uten dem?

best administrerte wordpress hosting featured imageDenne artikkelen vil gi deg alle detaljene om de best administrerte WordPress-hostingleverandørene.


Hvis du har et WordPress-nettsted, du’Jeg må finne hosting for det. Managed WordPress hosting er et populært valg, fordi det følger med spesialiserte tjenester for WordPress-nettsteder.

Administrert WordPress-hosting er spesielt designet for å støtte WordPress-nettsteder, og kommer fullpakket med funksjoner som hjelper nettstedet ditt å lykkes. Fra automatiske oppdateringer til ett-klikk WordPress-installasjon, dette er det ultimate vertskapet for WordPress-brukere.

Dette gjør at administrert WordPress-hosting er perfekt for bedriftsnettsteder, eller andre nettsteder med høy trafikk. Funksjonene som er inkludert, fra toppnivåstøtte til daglige sikkerhetskopier, er designet for å gjøre det å kjøre nettstedet ditt så enkelt som mulig.

Selvfølgelig, hvis du ikke gjør det’Jeg har et WordPress-nettsted, denne typen hosting vant’t være noe for deg! Hvis dette er tilfelle, ta en titt på VPS eller dedikert hosting i stedet.

Den gode nyheten er at administrert WordPress-hosting er et veldig populært alternativ som tilbys av mange tilbydere. Ulempen er at å finne den beste planen for nettstedet ditt kan føles som en umulig oppgave!

At’s hvorfor vi’har gjort grundig research for å finne de beste leverandørene, undersøke alt fra priser og funksjoner til kundesupport og videre.

De 8 beste administrerte WordPress-leverandørene er:

 1. Bluehost – Beste for WordPress-hosting.
 2. A2 Hosting – Best for kundeservice.
 3. I bevegelse – Best for funksjoner.
 4. WP-motor – Best for hjelp og støtte.
 5. Siteground – Best for pålitelighet.
 6. 1&1 IONOS – Beste verdi for pengene.
 7. Dreamhost – Beste for å holde ting enkelt.
 8. Gå pappa – Best for ekstra funksjoner.

Det beste av det beste er utvilsomt Bluehost – WordPress anbefaler det, og du kan se hvorfor! Vi fant ut at A2 Hosting var den nest beste, med fokus på hastighet og kundeservice, mens InMotion’De imponerende egenskapene setter den på tredjeplass. Uansett hva du’Når du ser etter, bør disse topp åtte leverandørene ha noe for enhver smak.

Denne artikkelen vil dele ned hver av de åtte ledende WordPress-hostingleverandørene våre, og gi deg lav pris på priser, fordeler og ulemper, og hva hver leverandør er best for. På slutten av vår sammenligning, deg’Jeg vet hvilken hostingleverandør som er det beste valget for ditt WordPress-nettsted.

Best administrerte WordPress Hosting

De åtte best administrerte WordPress-vertsleverandørene har alle forskjellige styrker og funksjoner å tilby. Enten du’du leter etter billige priser, ubegrenset lagring eller pålitelig hosting der’er en perfekt leverandør som venter på deg.

Likevel kan det være vanskelig å følge med på muttere og bolter som tilbys av hver enkelt, så vi’Vi har satt sammen en tabell for å sammenligne nøkkelfunksjonene til de åtte toppene side om side.

Side-ved-side-administrert WordPress Hosting-sammenligning

ProviderStorageUptime% Mengde nettstederSoftwareoppdateringerStartpris / månedBluehostA2 HostingI bevegelseWP-motorSiteground1&1 IONOSDreamhostGå pappa
ubegrenset99.98ubegrensetJa$ 29.99
unmetered

99.95

1 – Ubegrenset

Ja$ 24.46
40 GB – 240 GB99,971 – 20Ja$ 8.99
10 GB – 1 TB99.951 – 25Ja$ 35
10 GB – 30 GB99.981 – UbegrensetJa$ 11.95
25 GB – 200 GB99.981 – 5Ja$ 9
30 GB – 120 GB99.951Ja$ 19.95
10 GB – 50 GB99,971 – 5Ja$ 10.99

Tabellen over viser noen av de viktigste funksjonene som tilbys av hver leverandør. Startprisen som vises her er den laveste standardprisen for hver plan, men du vil ofte finne forskjellige rabatter og kampanjer for nye brukere – det’er verdt å shoppe rundt!

Faktisk tilbyr de fleste hostingleverandører rabatter for nye brukere, som absolutt er verdt å få mest mulig ut av. Men husk, etter at kampanjen er over, vil prisene fornye seg til den vanlige prisen. Forsikre deg om at du alltid budsjetterer for langsiktige kostnader i stedet for flash-salg. Når det er sagt, er kampanjeprisene ofte gyldige i et år eller enda mer.

Hosting funksjoner forklart

Å undersøke hostingleverandøren din kan være en hodepine på grunn av all den tekniske sjargongen som begynner å dukke opp. For å tømme enhver forvirring, la’s raskt bryte ned funksjonene som er nevnt i tabellen vår.

Oppbevaring (eller diskplass) er hvor mye lagringsplass du har for nettstedet ditt på serveren. Det er her hele nettstedet ditt’innholdet lagres, inkludert bilder, websider og filer. Den’Det er veldig viktig å sørge for at planen din gir deg nok lagring slik at du ikke gjør det’t går tom for rom!

oppetid refererer til hvor mye av tiden en server er garantert å være i gang. Den’s vises vanligvis som en prosentandel – for eksempel er 99,98% en god oppetidsscore. Du vil at dette tallet skal være så nær 100% som mulig, fordi det betyr at nettstedet ditt vil være online nesten hele tiden.

Mengde nettsteder snakker ganske mye for seg selv – dette er antall nettsteder som støttes av hostingplanen din. Grunnleggende planer vil vanligvis gi deg ett nettsted, og lar deg låse opp mer når du oppgraderer.

Programvareoppdateringer er en funksjon spesifikk for WordPress hosting. WordPress slipper ofte oppdateringer til plattformen sin, som du trenger å følge med og installere selv – hvis du ikke gjør det’t, programvaren din blir utdatert og sårbar for feil, hackere og andre nasties. Heldigvis med automatiske programvareoppdateringer, leverandøren din oppdaterer nettstedet ditt for deg!

# 1: Bluehost

Best for WordPress Hosting

Bluehost Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Anbefalt av WordPress som den beste leverandøren av WordPress
 • Ubegrenset diskplass
 • Ganske kostbare planer sammenlignet med konkurrenter
 • Plugins er’t oppdateres automatisk

Bluehost er den beste av gjengen når det gjelder WordPress hosting. Den’er den største anbefalte leverandøren av WordPress selv, og har tre administrerte WordPress-hostingplaner som du kan velge mellom.

Alle planer inkluderer:

 • Ubegrenset lagring
 • Ubegrensede domener og underdomener
 • Ingen grenser for trafikken din
 • Gratis SSL (sikre stikkontaktlag) sikkerhet
 • Iscenesettelsesmiljø (for å teste endringer)
 • Øyeblikkelig WordPress-installasjon
 • Automatiske WordPress-oppdateringer
 • Spambeskyttelse
 • Gratis sikkerhetskopiering
 • Gratis domene (på årlige planer)

Bluehost bruker SSD (Solid State Drive) lagring, noe som betyr at nettstedet ditt vil laste mye raskere enn hvis det ble brukt tradisjonell HDD (Hard Disk Drive) lagring. Alle planer – også den billigste – støtter et ubegrenset antall nettsteder.

Så hva betaler du for alle disse skinnende funksjonene? Den billigste planen er $ 29.99 per måned Bygg plan, som gir deg alt det grunnleggende du trenger for å drive et profesjonelt nettsted. Den’er flott for å komme i gang, og inkluderer et markedsføringssenter, 100 gratis kvalitetstemaer og domenenes personvern på toppen av alle vanlige funksjoner.

De anbefalte Grow-plankostnadene 39,99 dollar per måned og, som navnet antyder, er ment for å bygge nettstedet ditt og dets publikum. Du får alt fra Build-planen, pluss verktøy for forretningsgjennomgang, SEO-verktøy, JetPack Premium og mer.

Den øverste planen er $ 59.99 per måned skalaplan, som kommer med avanserte funksjoner inkludert JetPack Pro, ubegrenset sikkerhetskopiering og gjenoppretting, og PayPal-integrasjon, pluss alt fra Grow-planen.

Hvis du vil ha sikkerhet, hastighet og fantastisk WordPress-ytelse, Bluehost er ditt topp valg.

bluehost beste wordpress hostingBluehost lover hastighet og dyktighet for sin administrerte WordPress-hosting, og er den største anbefalte leverandøren av WordPress

# 2: A2 Hosting

Best for kundeservice

A2 Hosting Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Automatiske oppdateringer for både programvare og plugins
 • Når som helst pengene tilbake-garanti
 • 99,95% oppetidsscore
 • Ingen gratis domene

A2 Hosting er et annet topp valg for ditt WordPress nettsted. Det følger med Bluehost når det gjelder funksjoner, og til og med tilbud bedre verdi for pengene! Ulempen? En relativt dårlig oppetidsscore på 99,95%.

A2 Hosting oppdaterer programvaren din og plugins automatisk, så du’Du må alltid være 100% oppdatert med de nyeste versjonene. SSL-sikkerhet er gitt på tvers av alle planer, som også gratis sikkerhetskopiering og gratis nettstedoverføring.

Det er tre hostingplaner, som starter med 1-plan for $ 24,46 per måned. Denne planen støtter ett nettsted, og inkluderer lagring av 10 GB, gratis SSL-sikkerhet, automatiserte sikkerhetskopieringer og iscenesettelse av nettsteder (slik at du kan teste endringer på nettstedet ditt før du setter dem i live).

De 3-netters plan koster $ 38,75 per måned, og øker grensene dine til tre nettsteder og 25 GB lagring. Dette er de viktigste forskjellene, selv om det låser opp andre funksjoner som en annen kjerne, 1 GB ekstra fysisk minne og to tilleggsdomener.

Den mest avanserte planen er $ 75.48 Ubegrenset plan, som støtter et ubegrenset antall nettsteder og gir deg lagring på 40 GB. Du får fire kjerner og 4 GB fysisk minne, pluss ubegrensede tilleggsdomener.

Alle planer har en sjenerøs pengene tilbake-garanti når som helst.

a2 hosting administrert wordpressA2 Hosting fokuserer på hastighet og høy ytelse for å gi deg den beste løsningen for ditt WordPress-nettsted.

# 3: InMotion

Best for funksjoner

Fordeler og ulemper med InMotion

Fordeler ulemper
 • Beste utvalg av funksjoner på markedet
 • Få nettstedet forhåndsinstallert av en ekspert
 • Gir mindre diskplass enn toppkonkurrentene
 • Avanserte planer blir dyre

Bluehost er kanskje den beste allround-leverandøren for WordPress-hosting, men når det kommer til funksjoner, blåser InMotion alle andre ut vannet. I vår forskning, den fikk en nesten perfekt score for de administrerte WordPress-vertsfunksjonene. La’s se på hvorfor det gjorde så bra:

Du har seks planer å velge mellom, som alle inkluderer:

 • Et gratis domene
 • Ubegrenset båndbredde
 • Automatiske oppdateringer for både programvare og plugins
 • SSL-sikkerhet
 • Ubegrenset e-postkontoer
 • Gratis sikkerhetskopiering

Du får til og med forhåndsinstallert nettstedet ditt av en ekspert, så det’er klar til å gå om noen minutter!

Den billigste planen er WP-1000S-planen, som starter på bare $ 8,99 per måned. Dette passer for rundt 20 000 månedlige besøkende, og gir deg 40 GB SSD-lagring.

Den beste verdi planen er 12,99 dollar per måned WP-2000S-plan, som støtter to nettsteder, 50 000 månedlige besøkende og 80 GB SSD-lagring, og en gratis Jetpack Personal-konto. Denne planen inkluderer også et premiumabonnement for WordPress-temaer og plugins, og gir deg mange verktøy for å få WordPress-nettstedet til å fungere på sitt beste.

Funksjonene fortsetter å bli mer avanserte når du beveger deg opp gjennom InMotion’s administrerte WordPress hosting planer. Du har mye rom for valg og vekst, noe som betyr at du kan finne den beste planen for dine behov.

InMotion tilbyr en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

inmotion best administrerte wordpress-funksjonerInMotion har mange høykvalitetsfunksjoner som tilbyr WordPress-brukere, fra preinstallasjon til automatiske oppdateringer og gratis sikkerhetskopiering.

# 4: WPEngine

Best for hjelp og støtte

Fordeler og ulemper med WP Engine

Fordeler ulemper
 • Stort utvalg av hjelp og støttealternativer
 • Mye diskplass
 • Dyre prisplaner – dårlig valuta for pengene
 • Mangel på funksjoner sammenlignet med konkurrentene

WP Engine er et solid valg for ethvert WordPress-nettsted. Det presterte bra i testingen vår, men ble sviktet av den dårlige verdien for pengene og den lave oppetidsscore. Hvor det skinte, var imidlertid det hjelpe- og supportalternativer, som dekker alt fra live chat til 24/7 telefonsupport.

Oppstartplanen koster $ 35 per måned, og er designet for en liten webside eller blogg med opptil 25 000 besøkende hver måned. Denne planen gir deg lagring på 10 GB, båndbredde på 50 GB, og et godt utvalg av gratis funksjoner, inkludert et gratis SSL-sertifikat og over 35 StudioPress-temaer.

Vekstplanen koster 115 dollar per måned, og støtter 100 000 besøk per måned. Denne planen er designet, overraskende, for å utvide virksomheten din – den gir deg de ekstra funksjonene du trenger for akkurat det, inkludert 20 GB lagring, fem nettsteder og 200 GB båndbredde.

$ 290 per måned Skala plan er faktisk ganske lik vekstplanen, da den kommer med nøyaktig de samme gratisfunksjonene. Den viktigste forskjellen er hoppet opp i grenser – du får 30 GB lagring, 15 nettsteder og 400 GB båndbredde. Dette betyr at nettstedet ditt kan håndtere 400 000 besøk per måned!

WP Engine tilbyr også en tilpasset plan, som du bare trenger å se på hvis nettstedet ditt genererer millioner av månedlige besøk – i så fall godt gjort deg!

wpengine administrerte wordpress planerWPEngine har fire prisplaner, og tilbyr rom for skalering og vekst når WordPress-nettstedet ditt utvikles.

# 5: SiteGround

Best for pålitelighet

Fordeler og ulemper med SiteGround

Fordeler ulemper
 • Stort utvalg av WordPress-vertsfunksjoner som støtter nettstedet ditt
 • Utmerket valuta for pengene
 • Lite diskplass
 • Ingen gratis domene

SiteGround sitter sammen med Bluehost i WordPress’s gode bøker. Hvorfor? Svaret ligger i SiteGround’s funksjoner – si hei til installasjoner med ett klikk, automatiske oppdateringer til programvare og plugins, ekspertsupport og gratis migrering.

Alt av SiteGround’planene inkluderer “Viktige WordPress-funksjoner”, for eksempel gratis daglige sikkerhetskopier, automatiske oppdateringer og gratis SSL-sikkerhet.

SiteGround holder det enkelt med tre administrerte WordPress-hostingplaner, starter med 11,95 dollar per måned Oppstartplan. Dette kommer med alle viktige WordPress-funksjoner, pluss 10 GB lagring og ett nettsted, noe som gjør den best egnet for nettsteder med 10.000 månedlige besøk.

GrowBig-planen koster $ 19,95 per måned og øker ressursene dine massivt. Ved siden av de viktige WordPress-funksjonene, får du prioritert teknisk support og gratis, profesjonell WordPress-overføring. Kast inn 20 GB lagringsplass og ubegrensede nettsteder, og nettstedet ditt vil virkelig vokse på det store tidspunktet!

Hvis WordPress-nettstedet ditt får rundt 100 000 månedlige besøk, så du’Jeg trenger GoGeek-planen for $ 34,95 per måned. Den kommer med alt fra GrowBig-planen, men øker lagringsplassen til 30 GB og legger til en rekke “Nerdete WordPress-funksjoner” for å få nettstedet ditt til å fungere problemfritt.

siteground pålitelig administrert wordpress hostingSiteGround er en offisielt anbefalt WordPress-vert. Nye kunder får billigere tilbud, og den har et stort utvalg av funksjoner å utvide nettstedet ditt med.

# 6: 1&1 IONOS

Beste verdi for pengene

1&1 IONOS Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Utmerket valuta for pengene, med skalerbare priser
 • Gratis domene på årlige planer
 • Mangler hjelp og støtte – ingen live chat
 • Diskplass gjør det ikke’t matcher toppkonkurrenter som Bluehost

1&1 IONOS er et trygt og standard valg for dine WordPress hosting behov. Det gjorde det ikke’Det skiller seg ut i de fleste områder vi testet, bortsett fra verdi for pengene, der det slo sokkene av med rimelige priser.

Alle 1&1 IONOS WordPress-planer inkluderer et gratis domene, automatiske programvareoppdateringer, gratis SSL-sikkerhet og gratis sikkerhetskopiering.

De $ 9 per måned Essential plan inkluderer 25 GB SSD-lagring, 10 e-postkontoer og ett nettsted. De Forretningsplan koster $ 11 per måned og inkluderer 100 GB SSD-lagring, 100 e-postkontoer og to nettsteder.

Pro-planen er den høyeste på $ 15 per måned, og øker lagringsplassen til 200 GB. Det gir deg også 500 e-postkontoer, fem nettsteder, SiteLock-beskyttelse mot skadelig programvare og tilgang til RailGun-innholdsleveringsnettverket. Denne planen er designet for å øke både sikkerhet og ytelse.

1&1 IONOS gjorde det ikke’t scorer for høyt når vi tester for hjelp og støtte, men med et solid utvalg av funksjoner – og den høyeste planen bare $ 15 per måned -’er fremdeles et attraktivt valg.

1 & 1 ionos administrerte wordpress-planer1&1 IONOS er kjent for sine superbillige tilbud for nye kunder – men selv uten kampanjepriser tilbyr den utmerket valuta for pengene.

# 7: DreamHost

Best for å holde det enkelt

DreamHost Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Anbefalt av WordPress – anstendig utvalg av funksjoner
 • Rimelige og skalerbare prisplaner
 • Mangel på hjelp og støttealternativer
 • Lav oppetidsscore (99,95%)

DreamHost er mot slutten av listen vår, men det’det er ikke en å bli oversett – dette er den tredje og siste verten på listen vår offisielt anbefalt av WordPress.

Den har de blanke hostingfunksjonene som støtter nettstedet ditt, og tilbyr anstendig valuta for pengene. Men det’s la ned med diskplass, oppetid og rekke hjelpe- og støttealternativer.

Du har tre planer å velge mellom, som alle inkluderer ubegrenset båndbredde, 24/7 support, SSL-sikkerhet, daglige sikkerhetskopier, et gratis domene og automatiske programvareoppdateringer. Alle planer støtter bare ett nettsted.

$ 19,95 per måned DreamPress-plan gir deg alt det ovennevnte, pluss 30 GB SSD-lagring og Jetpack Free forhåndsinstallert. DreamPress Plus koster 29,95 dollar og gir deg 60 GB SSD-lagring, ubegrenset CDN, og en oppgradering til Jetpack Professional.

DreamPress Pro-planen er den høyeste til $ 79,95 per måned. Den inkluderer alt fra DreamPress Plus-planen, og øker SSD-lagringen din til 120 GB. Du låser også opp prioritetsstøtte!

DreamHost har kanskje ikke kreftene til å ta nettstedet ditt til stjernene, men hvis du trenger en komfortabel camper i stedet for et raketship, vant det’t la deg ned.

dreamhost klarte wordpressDreamHost er offisielt anbefalt av WordPress, og har verktøyene for å gjøre det å kjøre nettstedet ditt enkelt.

# 8: GoDaddy

Best for ekstra funksjoner

GoDaddy Fordeler og ulemper

Fordeler ulemper
 • Tilbyr masse ekstra tjenester foruten hosting
 • Gratis domene med årsplaner
 • Ingen gratis SSL-sertifikater på to laveste planer
 • Mangel på avanserte funksjoner

GoDaddy er fremdeles en av de best administrerte WordPress-hostingleverandørene rundt, men det kan’t konkurrere med slike som Bluehost, og det er derfor det’s på åttende plass. Gå pappa er best hvis du trenger ekstra tjenester sammen med hosting.

Du har fire planer å velge mellom, som alle inkluderer et gratis domene (på årlige planer), WordPress-programvareoppdateringer, uovervåket båndbredde, migrering med ett klikk og gratis sikkerhetskopiering.

Basis $ 9,99 per måned gir deg 10 GB SSD-lagring, og støtter ett nettsted. De Deluxe-plan koster $ 14.99 per måned, og inkluderer 15 GB SSD-lagring, ett nettsted og en enkelt-klikk-staging-side, som lar deg teste nye endringer før du publiserer dem på ditt live nettsted.

De $ 19.99 per måned Ultimate plan støtter to nettsteder, med 30 GB SSD-lagring, et gratis SSL-sertifikat i ett år, og malware skanning og reparasjon. Den kommer også med alt fra Deluxe-planen.

De Pro 5+ plan er designet for fem til 50 nettsteder, og koster $ 34.99 per måned. Dette inkluderer 50 GB til 200 GB SSD-lagring, automatisk sikkerhetskopiering, gratis SSL-sertifikater og gratis verktøy for vedlikehold av nettsteder.

Hvis du trenger domener, e-postkontoer, online markedsføring eller mer, kan GoDaddy dekke det også for deg. Det tilbyr mye mer enn bare hosting, så hvis du’re etter en alt-i-ett-tjeneste, Gå pappa kan være noe for deg!

godaddy wordpress hostingGoDaddy tilbyr enkel administrert WordPress-hosting, med fordelen med ekstra tjenester rett ved fingertuppene.

Hvordan velger du en administrert WordPress Hosting Provider?

Med så mange vertsleverandører som alt kjemper for oppmerksomheten din og kan skryte av imponerende funksjoner, hvordan skal du vite hvilken du skal velge? Trenger du alle verktøyene? Hva mener de selv?

Den’det er lett å gå seg vill blant alle forkortelsene og kampanjeprisene. Her’er en rask liste over topp tips for å holde deg på rett spor:

 • Gå tilbake til det grunnleggende
 • Få tid til oppetid
 • Valuta for pengene
 • Hjelp og støtte
 • Don’t bli fast!

Gå tilbake til det grunnleggende

Lag en liste over kjernefunksjonene nettstedet ditt trenger, og sørg for at leverandøren du velger har disse inkludert i planene. De grunnleggende funksjonene å passe på er automatiske oppdateringer, SSL-sikkerhet, lagring, båndbredde og gratis sikkerhetskopiering. Kast i et gratis domene også hvis du ikke gjør det’t har allerede en!

Gjør tid til oppetid

Det er virkelig så viktig! Ingen vil kunne besøke nettstedet ditt hvis verten’s servere er nede hele tiden. Høy oppetid er et absolutt must – ellers, du’du bare betaler for et nettsted ingen kan se.

Valuta for pengene

Vær sikker på at du’får du en service av høy kvalitet uten å sprenge hele budsjettet. Definitivt shoppe for en god salgspris – vi fokuserer på vanlige priser i denne artikkelen, men mange tilbydere tilbyr rabatter for nye kunder.

Don’Men du blir trukket inn av bare prisen! Se på hva du’Jeg betaler når kampanjeperioden er over, og akkurat hva du’re får for pengene dine.

Hjelp og støtte

Ta vare på deg selv så vel som nettstedet ditt! Ta en titt på utvalget av supportalternativer som tilbys, og se gjennom om de har svarene du trenger. først, er det ekspert WordPress-støtte, eller bare generelt?

Neste, gi det en gang! Prøv live chat, les hjelpeartiklene og finn ut om support er tilgjengelig 24/7 eller bare mandag til fredag.

Don’t Bli kvitt

Hvis du’er ny i det, så kan hosting være forvirrende. Der’det er mange brev og teknisk tale som foregår, og tilbud om ubegrenset dette og det.

Gjør forskningen din, men ikke’t panikk. Sannheten er at nettstedet ditt sannsynligvis vant’t trenger ubegrenset diskplass – så don’Jeg føler at du må betale for det!

Det viktigste er å finne en leverandør som vil støtte WordPress-nettstedet ditt, og holde det raskt og sikkert. Noen av leverandørene på listen vår vil gjøre den jobben, så det’det er opp til deg å velge det beste for deg!

Best administrerte WordPress Hosting: Sammendrag

Denne artikkelen har gitt deg de åtte best administrerte WordPress-leverandørene rundt, og sett nærmere på hver av dem for å gi deg en ide om hva som er det beste valget for ditt WordPress-nettsted. Vi’Vi har sett på funksjonene, prisene og hvordan de presterte i vår forskning.

Nå kjenner du de beste leverandørene rundt, og hvordan du kan velge mellom dem. Her’er en rask oppsummering:

8 best administrerte WordPress-leverandører: Rundown

 1. Bluehost – Beste for WordPress-hosting.
 2. A2 Hosting – Best for kundeservice.
 3. I bevegelse – Best for funksjoner.
 4. WPEngine – Best for hjelp og støtte.
 5. Siteground – Best for pålitelighet.
 6. 1&1 IONOS – Beste verdi for pengene.
 7. Dreamhost – Beste for å holde ting enkelt.
 8. Gå pappa – Best for ekstra funksjoner.

Glem timer med rulling, hundrevis av faner og utallige hodepine – dette er de beste åtte leverandørene for administrert WordPress-hosting. Vi gjorde rulle, teste og sammenligne for deg, så nå trenger du bare å velge en!

Tenk på hvilken type nettsted du har, og hvilke viktige funksjoner den trenger. Se opp for de virkelig viktige – oppetid, diskplass, båndbredde og verdi for pengene. Forsikre deg om at leverandøren din passer dine behov, og deg’Jeg vil være god å gå.

Beste administrerte WordPress-hosting: vanlige spørsmål

Administreres WordPress hosting bare egnet for store WordPress nettsteder?

Vi anbefaler administrert WordPress-hosting for større nettsteder, bare for å sikre deg’får mye for pengene og bruker alle de funksjonene som følger med disse kraftige planene! Men, administrert WordPress-hosting er egnet for ethvert WordPress-nettsted i alle størrelser – det’s ned til deg!

Ta en titt på vår gjennomgang av Best Web Hosting for Small Businesses for en ide om hvilken som er best for nettstedet ditt.

Må du velge WordPress-hosting for et WordPress-nettsted?

Ikke i det hele tatt! Du kan velge hvilken type hosting som passer deg best, enten det er’er delt, VPS, sky eller dedikert hosting! Fordelene med WordPress-spesifikk hosting er at leverandøren skreddersyr sine tjenester til dine behov, for eksempel automatisk å kjøre oppdateringer.

Så vidt i gang? Les vår beste delte hostingtjenesteomtale for å finne ut mer om den billigste typen hosting. Eller sjekk ut anmeldelsen vår av de beste VPS-hostingleverandørene for å se hva den har’er alt om.

Noe som er bedre, administrert WordPress-hosting, eller delt WordPress-hosting?

Delt WordPress-hosting er mer begrenset enn administrert WordPress-hosting. Den’er billigere, men mer grunnleggende i ressursene. Du får flere fordeler og avanserte funksjoner – for eksempel Bluehost’s alt-i-ett markedsføringssenter – med administrert WordPress-hosting, selv om dette kommer med en høyere prislapp. Hvis du vil utvide nettstedet ditt, er administrert WordPress-hosting det bedre valget.

Les vår anmeldelse av den beste leverandøren av WordPress Hosting for å se hvilken som er best.

Hva’er den billigste administrerte WordPress-leverandøren?

Den billigste leverandøren for administrert WordPress-hosting er InMotion, med startprisen på $ 8,99 per måned på WP-1000S-planen. Med tanke på at det også kom best ut for funksjoner i forskningen vår, og ligger på tredjeplass på listen over de beste leverandørene, det’Det er ikke dårlig verdi for pengene!

Les vår InMotion Review for å finne ut om det’er den beste leverandøren for deg. Eller gå over til vår gjennomgang av de beste billige webhotellleverandørene for avtaler, stjeling og flere lave priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map