De 8 beste VPS-hostingleverandørene i 2020: Hvilken vert har mest?

webhotell sammenligning kjennetegnet bilde


VPS-hosting er en av de mest effektive måtene å være vert for et nettsted. Bli med når vi gjennomgår de ni beste leverandørene.

Når du starter et nettsted, er det mange som henvender seg til en grunnleggende delt webvertstjeneste – men etter hvert som nettstedet ditt vokser, vil også dets behov.

At’s når det’det er på tide å begynne å se på å bruke en virtuell privat server (VPS).

En VPS er et steg opp fra delt hosting. Du deler fortsatt en server (datamaskinen som gjør nettstedet ditt tilgjengelig for besøkende online) med andre nettsteder, men det er langt færre nettsteder som bruker den serveren.

VPS-leverandører gjør vanligvis flere systemressurser tilgjengelig for abonnenter, noe som betyr at nettstedet ditt bør være raskere og mer responsivt. På toppen av det, hvis du opplever trafikkøkning – kanskje under et salgsarrangement, eller etter at det har skjedd en nyhet om nettstedet ditt – kan VPS-ressurser utvides for å møte nettstedet ditt’nye krav.

Saken er at det er mange VPS-leverandører der ute, og å velge den beste VPS-hostingleverandøren er en tøff samtale. Heldigvis, deg’har kommet til rett sted. Vi’har gjort forskningen for deg for å finne ut hvilke VPS-tjenester som er best.

Vi tok en titt på et bredt utvalg av VPS-hostingleverandører, tjenestene de tilbød og hva som skiller dem fra resten. Hva slags hostingplaner tilbyr de? Hva’er deres ytelse som? Og gir de god hjelp og støtte?

Våre 8 beste VPS-hostingleverandører er:

 1. I bevegelse – Beste generelle leverandør av VPS-hosting.
 2. A2 Hosting – Beste verdi for pengene.
 3. Bluehost – Beste egenskaper.
 4. iPage – Best for kundeservice.
 5. HostGator – Best for pålitelighet.
 6. HostPapa – Beste RAM og lagringsplass.
 7. Gå pappa – Best for ekstra funksjoner.
 8. Dreamhost – Beste båndbredde.

De beste leverandørene av VPS-hosting

De beste VPS-hostingleverandørene er de som tilfredsstiller dine behov. Det høres kanskje dumt ut, men det’er sant. Å finne den beste VPS-planen betyr å se på mange faktorer, som pris, funksjoner, support.

Alle våre topp 9 leverandører har sitt eget unike salgsargument. VPS hosting er ikke’Det er en løsning som passer til alle størrelser, så la’s se nærmere på hver leverandør og se om tjenesten hans høres ut som deg’re leter etter.

Hvis nettstedet ditt har mye websider eller innhold av høy kvalitet, bør leverandører med mye lagringsplass være en prioritet. På samme måte hvis du’har et budsjett eller trenger mye hjelp, tilbydere med billig pris og god støtte bør prioriteres.

I bevegelse

InMotion er den øverste hunden når det gjelder VPS-hosting. Det tilbyr utrolige funksjoner, rimelig oppetid og nyttig støtte, alt til en rimelig pris. InMotion kom også til topps i forskningen vår for delt hosting, noe som gjør det til den ideelle leverandøren å starte med eller oppgradere til.

InMotion VPS HostingInMotion er den topprangerte leverandøren for både Delt og VPS-hosting.

A2 Hosting

A2 Hosting serverer sine VPS-planer med et vennlig smil og uvurderlig råd. Den’er perfekt for å være vertskap for nybegynnere, med en intuitiv hjelpe- og supporttjeneste og en sjenerøs pengene-tilbake-garanti når som helst.

A2 Hosting VPS HostingA2 Hosting er kjent for sin kundeservice, så det’er en å huske på hvis du’er en total vert for nybegynnere.

Bluehost

Hvis du ikke har det’Bluehost er den eneste leverandøren av VPS-hosting som gir deg et gratis domene permanent. Det virkelige salgsargumentet er imidlertid kvaliteten på funksjonene, som inkluderer opptil 8 GB RAM og 4 CPU-kjerner, og ubegrensede e-postkontoer.

Bluehost VPS HostingBluehost er en av de beste hostingleverandørene på markedet.

iPage

iPage har ganske god kundeservice, og tilbyr 24-timers live chat og telefonsupport, et dyptgående kunnskapssenter og supportbilletter. Funksjonene er også ganske bra, med et SSL-sertifikat inkludert og gratis sikkerhetskopiering av nettstedet.

iPage VPS HostingDer’Ingen avviser iPage tilbyr billige tilbud, men du ofrer hastighet for dem.

HostGator

HostGator er mester for hosting. Det kom ut med den øverste totale vertsresultatet fra forskningen vår. Den’er ikke fullt så mesterlig når vi ser på VPS hosting isolert, men det’s absolutt ingen slouch. Med gode funksjoner og den beste oppetiden for enhver leverandør, kan du gjøre det mye verre.

HostGator VPS HostingHostGator tilbyr den beste hosting-tjenesten, og VPS-hosting er verdt å vurdere.

HostPapa

HostPapa gjør det ikke’Det kommer billig, men ingen andre leverandører kan konkurrere med kapasiteten. HostPapa’Den overordnede prisplanen gir nok RAM (Random Access Memory) og lagringsplass til å håndtere selv de største nettstedene.

Hostpapa VPS HostingHostPapa ser bra ut på overflaten, men vær på vakt mot de dyre fornyelseskostnadene.

Gå pappa

GoDaddy dypper tærne i alt nettrelatert. På toppen av å være verden’den største domeneregistratoren, den har også en utmerket nettstedsbygger og hostingpakker av høy kvalitet. Hvis du’Hvis du trenger en one-stop-shop, kan GoDaddy hjelpe.

GoDaddy VPS HostingGoDaddy tilbyr mange fantastiske tjenester, men VPS-hosting er ikke’det er det sterkeste.

Dreamhost

DreamHost tilbyr også ubegrenset båndbredde på tvers av alle planene. De andre funksjonene er ganske pene også, selv om det’er ikke den beste hvis du trenger en hjelpende hånd av og til. I motsetning til konkurrentene, unnlater Dreamhost å tilby telefonstøtte og live chat.

DreamHost VPS HostingDreamHost-billige priser er bra for grunnleggende nettsteder, men kan være litt begrensende på lang sikt.

Side-ved-side VPS hosting-sammenligning

Å velge fra hverandre funksjonene som hver VPS-vert tilbyr, kan være tøft. Ingen ønsker å tilbringe helgene eller kvelden med å bla gjennom en rekke nettsteder for å se etter den beste avtalen. Så, vi’Vi har lagt all nøkkelinfo på ett sted for deg.

Her kan du se det maksimale funksjonsbeløpet hver leverandør gir deg, enten du får rottilgang eller ikke, hver leverandør’s oppetidytelse, og vår forskningsresultat fra testing.

Den’Det er viktig å merke seg at prisene nedenfor er de billigste du kan få VPS-hosting hos hos den leverandøren – ikke prisen du har’d betale for å motta maksimal kapasitet på alt.

Hosting ProviderMaks RAMMaks. CPUerMaks båndbreddeRot tilgangMaks lagringsplassoppetidBilligste prisWBE-vurdering I bevegelseA2 HostingBluehostiPageHostGatorHostPapaGå pappaDreamhost
8GB56TB&# 10003;260GB99,97%$ 39.99 / mo90%
8GB84TB&# 10003;150GB99,95%$ 49.99 / mo85%
8GB43 TB&# 10003;120GB99,98%$ 29.99 / mo84%
8GB44TB&# 10003;120GB99,94%$ 24.99 / mo83%
8GB43 TB&# 10003;240 GB99,99%$ 89.95 / mo83%
24GB128 TB&# 10003;1000 GB99,97%$ 49.99 / mo81%
8GB4ubegrenset&# 10003;200 GB99,97%$ 40.99 / mo70%
8GBN / Aubegrenset&# 10007;240 GB99,95%$ 15 / mo61%

Som vist er HostPapa en klar vinner når det gjelder RAM, CPUer og båndbredde. Den’Det er imidlertid verdt å påpeke at for å få disse grensene, du’Jeg må betale $ 299,99 per måned – det høyeste gebyret for enhver plan fra enhver leverandør.

Med alt tatt i betraktning var InMotion den klare vinneren for oss. Hvis du har spesifikke krav, er tabellen vår imidlertid en flott måte å finne den rette leverandøren for dine behov.

Skraper du fortsatt i hodet på hva hver kolonne betyr? Don’t bekymre deg, vi’Jeg skal forklare:

 • RAM (Random Access Memory) – hva som brensler nettstedet ditt og lar det fungere.
 • CPU (Computer Processing Units) – kjerner på serveren som behandler informasjon.
 • båndbredde – mengden data som kan flyte mellom serveren, internett og nettstedet ditt.
 • Rot tilgang – muligheten til å tilpasse serveren din ved å installere ekstra programvare.
 • Oppbevaring – hvor mye plass du har til ting på nettstedet ditt (innhold, media, websider osv.)
 • oppetid – hvor konsekvent nettstedet ditt fungerer online.

For mange nettsteder vil beløpene som vises i denne tabellen være for store og unødvendige. Oftere enn ikke er de viktigste tingene du bør ta i betraktning oppetid og kostnader.

Visst, det’Det er fint å ha store lagringsplasser eller båndbreddegrenser – men ingenting av det betyr noe om nettstedet ditt går ned regelmessig, eller du kan’har ikke råd til den månedlige regningen!

I bevegelse

Beste generelle leverandør av VPS-hosting

InMotion ProsInMotion Cons
Ubegrenset CPU-kjerner, domener og e-postkontoerGanske dyrt VPS-hostingplaner
Gratis domene med 6-12 måneders planerAndre tilbydere kan bedre oppetiden på 99,97%

InMotion setter baren høyt når det gjelder VPS-hosting. Funksjonene alene scoret 95% i vår forskningstesting, og det’det er lett å se hvorfor. Alle planer kommer med gratis sikkerhetskopier, root-tilgang og ubegrensede CPU-kjerner og e-postkontoer.

InMotion er perfekt for alle kommende selskaper eller store personlige nettsteder. Den tilbyr tre forskjellige prisplaner som spenner fra $ 39,99 til $ 144,99 / måned. Med hjelp tilgjengelig 24/7 via telefon, live chat og et billettsystem, pluss en 30 dagers pengene-tilbake-garanti, er InMotion den perfekte leverandøren for 99% av leserne.

A2 Hosting

Beste verdi for pengene

A2 Hosting ProsA2 Hosting Ulemper
Beste verdi for pengeneIngen gratis domene
Når som helst pengene-tilbake-garantiBare 99,95% oppetid

Hvis du’enten du er usikker eller usikker på VPS-hosting, kan A2 Hosting hjelpe. Den vennlige, kundesentriske tilnærmingen får deg til å føle deg verdsatt med en gang, og personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Pluss, hvis du’er ulykkelig med tjenesten, kan du få tilbakebetaling når som helst, uten spørsmål.

Funksjonsmessig kan du velge mellom Linux- eller Windows-serververt, mens A2 også tilbyr gratis sikkerhetskopiering, root-tilgang og ubegrenset e-postkontoer. Den’er litt dyrere enn InMotion, med planer fra $ 49.99 til $ 99.99 / month, men du’Jeg får en veldig pålitelig tjeneste som setter deg først.

Bluehost

Beste egenskaper

Bluehost ProsBluehost Ulemper
99,98% oppetidGanske dyrt VPS-hostingplaner
Gratis domeneEn dedikert IP-adresse

Bluehost er bedre kjent for sin WordPress-hosting, men den har fremdeles alt du trenger fra en VPS-tjeneste. Og hvis du’Bluehost er den eneste leverandøren av å kjøpe et domenenavn ennå’har testet som gir deg en gratis, for alltid.

De vanlige funksjonene er alle som tilbys, og Bluehost kan skilte med en strålende oppetid på 99,98%. Inngangsnivå VPS hosting priser er også veldig rimelig, fra $ 18.99 / month for nye kunder (fornyelsesgrad til $ 29.99), helt til $ 59.99 / month. Å, og ikke’t glem 24-timers kundesupport. Og hvis du’På nytt etter en VPS-plan for særlig å drive et fotografiside, rangerer Bluehost nummer én i vår gjennomgang av de beste leverandørene av fotografvertjenester.

Nye kunder kan få VPS-hosting fra bare $ 18.99 / month med Bluehost (normalt $ 29.99)

Så hva får du for 18,99 dollar / måned?

 • Gratis nettsted domene
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Ett-klikk WordPress-installasjon
 • 1 TB båndbredde & 30 GB lagringsplass
 • 24/7 support via telefon & live chat

Alle Bluehost’s VPS-hostingplaner leveres med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så hvis du’er ikke helt fornøyd med tjenesten du mottar, deg’Jeg får full refusjon.

iPage

Best for kundeservice

iPage ProsiPage Ulemper
1 års gratis domeneDårlig 99,94% oppetid
Flere hjelp og støtte ressurserBare 1 TB båndbredde

iPage har kanskje ikke de billigste prisene, spesielt strålende funksjoner eller den største kapasiteten, men den har litt av alt. Fra RAM til rottilgang, gratis sikkerhetskopiering til SSL-sikkerhet, du’Jeg har tilgang til alt du trenger.

Oppetiden er ikke’Det er bra i forhold til konkurrentene, men du kan trøste deg med billige planer – fra $ 24.99 / month – og 24/7 support. Vi’d se iPage som en vert for de som trenger en solid tjeneste til en fornuftig pris – kundeservicen tilbyr all den hjelpen du kan trenge.

HostGator

Best for pålitelighet

HostGator ProsHostGator Ulemper
120 GB lagringsplassDyre prisplaner
99,99% oppetidIngen gratis domene

HostGator spiste konkurransen om frokost når det gjaldt generelle hostingtjenester, og VPS-tjenesten spesielt er også veldig sterk. Det som slipper HostGator er verdien for pengene – mens du konkurrerer rimelig godt med slike som InMotion for funksjoner, er en startkostnad på $ 89,95 / måned nok til å avskyte dem med et stramt budsjett..

Når det er sagt, har HostGator en god salgsfremmende avtale der du kan betale bare $ 29,95 per måned for de første tre årene, hvis du forplikter deg til HostGator på lang sikt. Den har også en helt ny nettstedbygger’er perfekt for å lage enkle nettsteder hvis du’re ennå å lage dine egne.

HostPapa

Beste RAM og lagring

HostGator ProsHostGator Ulemper
Utrolig kapasitet med Extreme-planenDyre planer
Ubegrensede domener og e-postkontoerIngen gratis sikkerhetskopiering

I likhet med pizzeria-navnene, gjør HostPapa det ikke’t tjene opp ting ved halvdeler. Hvis du trenger å være vertskap for et massivt nettsted, sprengt av store filstørrelser, høyt oppløsningsinnhold og flere websider enn du kan riste på deg, er HostPapa noe for deg.

Vær imidlertid forsiktig – det er noen vanlige feller mange mennesker faller i. For det første tilbys kampanjeprisene bare i en måned, hvoretter du’betaler mellom $ 49.99 og $ 299.99 / month på noen av de fem planene. For det andre er 30-dagers pengene-tilbake-garantien bare gyldig for de som abonnerer på et år eller lenger. Alle andre har bare 48 timer på seg for å kreve refusjon.

Gå pappa

Best for ekstra funksjoner

Gå pappa ProsGå pappa Ulemper
Ubegrenset båndbreddeIngen live chat eller billettsupport 24/7
Både Linux- og Windows-servereIngen pengene-tilbake-garanti

GoDaddy er et av de mest kjente nettstedsmerkene. Enten du kjenner det som verden’er den største domeneregistratoren, en stilig nettstedbygger, eller faktisk for sin webhotell, GoDaddy er en leverandør som tilbyr alt.

Gå pappa’s VPS-hosting er ganske beskjeden, men der’er nok med det for å tilfredsstille folk flest. Hvis du’Jeg har enda en gang å komme i gang og trenger en one-stop-shop for å bygge og være vert for nettstedet ditt’Jeg anbefaler GoDaddy høyt nok.

Dreamhost

Beste båndbredde

Dreamhost ProsDreamhost Ulemper
Ubegrenset e-postkontoer og domenerIngen live chat support
Ubegrenset båndbreddeBare 30 GB lagringsplass på grunnleggende plan

OK, ok, så DreamHost er ikke’Jeg er den beste på noe. Men ubegrenset båndbredde er fremdeles noe å være veldig stolt av – den’tilbys kun av to andre tilbydere! Den’er også den nest billigste VPS-verten bak 1&1 IONOS, med en startpris på bare $ 15 / måned.

Irriterende er DreamHost den eneste leverandøren på denne listen som ikke gir deg root-tilgang, og den eneste med en ufleksibel mengde CPU-kjerner. Der’s heller ingen telefon- eller live chat support, og en gjennomsnittlig oppetid på 99,95%. DreamHost er en klassisk sak å få det du betaler for – men så igjen, 1&1 IONOS er billigere og bedre!

Hvordan velger du riktig VPS-hostingleverandør?

Det er en rekke faktorer du bør tenke på når du leter etter en VPS-hostingleverandør. Mye av det henger sammen med behovene til både deg og nettstedet ditt.

Alt i betraktning er det noen standardfaktorer som alle bør se på når de velger en vert. Disse er:

 • oppetid – Dette er kritisk for ethvert nettsted. Ingen leverandører kan garantere 100% oppetid, men jo nærmere du kommer nettstedet ditt som aldri går ned, desto bedre.
 • Rot tilgang – Hvis du’du er mer teknisk i stand til å ha større fleksibilitet og tilpasning over serveren din. Du kan installere tilleggsprogramvare som oppfyller nettstedet ditt’s behov, og øker sikkerheten.
 • båndbredde – I likhet med oppetid er båndbredde noe alle nettsteder er avhengige av. Nesten halvparten av internettbrukere forventer at en webside lastes i løpet av to sekunder, så det’Det er viktig at nettstedet ditt har god båndbredde.

8 beste VPS-hostingleverandører: Konklusjon

Du skal nå ha en veldig klar idé om ikke bare hvem de beste leverandørene av VPS-hosting er, men hva hver og en er spesielt god på. For å sammenfatte, her’er den listen igjen:

De 8 beste leverandørene av VPS-hosting: Roundup

 1. I bevegelse – Beste generelle leverandør av VPS-hosting.
 2. A2 Hosting – Beste verdi for pengene.
 3. Bluehost – Beste egenskaper.
 4. iPage – Best for kundeservice.
 5. HostGator – Best for pålitelighet.
 6. HostPapa – Beste RAM og lagringsplass.
 7. Gå pappa – Best for ekstra funksjoner.
 8. Dreamhost – Beste båndbredde.

InMotion var den klare vinneren for oss når vi tok hensyn til funksjoner, support, oppetid og verdi. Den tilbyr den beste VPS-hosting-tjenesten overalt, og bør være leverandøren for de fleste lesere.

A2 Hosting er spesielt bra for ikke-tekniske folk på grunn av den enestående hjelpen og støtten, mens HostGator’s oppetid kan ganske enkelt’t bli matchet. GoDaddy er også et flott alternativ hvis du’har ennå ikke bygd et nettsted og vil gjøre alt på ett sted.

Den eneste måten du’Men noen gang kommer til å vite det, er å teste dem ut. Hver leverandør (GoDaddy og DreamHost) har en pengene-tilbake-garanti, så det’det er verdt å prøve en i en måned for å se hva du synes.

De beste VPS-hostingleverandørene: vanlige spørsmål

Hva’er forskjellen mellom en VPS og delt hosting?

Både en VPS og delt webhotell betyr å dele dedikert maskinvare med flere kunder. Den store forskjellen er at med en VPS stiller færre kontoer krav til maskinvareressursene. Du får også garantier for bedre ytelse med en VPS sammenlignet med delt hosting.

Hva’er forskjellen mellom en VPS og en dedikert server?

En VPS er et virtuelt miljø som kjører på dedikert maskinvare, og må dele denne maskinvaren med en rekke andre kunder. En dedikert server gir i mellomtiden tilgang til maskinvaren. Dedikert hosting er bare nødvendig for store nettsteder, ettersom kostnadene er betydelig mer enn delt hosting eller virtuelle private servere.

Hva er en virtuell server?

En virtuell server er egentlig en late datamaskin som kjører inne i en fysisk datamaskin. Siden servere er så kraftige, og kravene til dem er annerledes enn en stasjonær PC, fungerer det ganske bra å kjøre flere virtuelle servere på en enkelt maskinvare.

Hva kan du bruke en VPS til?

Den mest åpenbare og populære grunnen til en VPS er å drive et enkelt nettsted, eller flere nettsteder. Du kan imidlertid bruke dem til stort sett alt som krever tilgang til internett – for eksempel en webapplikasjon som Nextcloud for å kjøre ditt eget Dropbox-alternativ – eller for å lage ditt eget virtuelle private nettverk for å bedre sikre internettforbindelsen til PCene og mobilen din enheter.

Hvilken VPS-vertsleverandør som har best valuta for pengene?

Den billigste leverandøren av VPS-hosting er 1&1 IONOS, med sin VPS S-plan som koster bare $ 2 per måned. Vi’hevder imidlertid at InMotion gir deg den beste verdien for pengene – den har de beste funksjonene, tilbyr en 90 dagers pengene-tilbake-garanti og starter fra bare $ 29,19 / måned på kampanjen.

Hvilken VPS-hostingleverandør er best for små bedrifter?

Dette avhenger virkelig av hva din virksomhet’ nettstedet er til. De fleste vil finne InMotion det beste, for ganske enkelt, det har de beste funksjonene. Det gir deg også ubegrensede e-postkontoer – en god bonus for ansatte – og lar deg være vert for flere nettsteder, hvis bedriften din har mer enn én.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map