Den billigste webhotellet: Sammenlign 50+ billige webhotellplaner

Beste billige webhotellleverandørerWebhotell er det usett grunnlaget for internett. Hver side, uansett størrelse, må være vert et sted.


Webhotell er der filene som utgjør et nettsted lagres. Tenk på det som en tomt med nettland. God webhotell gjør at hvem som helst og hvor som helst kan få tilgang til nettstedet ditt når som helst – du kan sjekke ut vår komplette guide til webhotell for en grundig forklaring, men det’s kjernen i det.

Som deg’forestille meg, dette er en ganske lukrativ virksomhet. Det finnes hundrevis av millioner nettsteder der ute, noe som betyr hundrevis av millioner potensielle kunder.

Naturligvis ønsker du å få en best mulig avtale – noe pålitelig for en enkel side som du har råd til på et budsjett. Billig hostingplaner tilbyr deg akkurat det – og noen gjør det mye bedre enn andre.

At’s der vi kommer inn. Vi’Vi har undersøkt de beste hostingtjenestene rundt for å gi deg de billigste prisene fra de beste leverandørene. Vi ønsker å koble mennesker til de beste tjenestene for deres spesifikke behov, og det er grunnen til at vi ser på alt fra priser til kundesupport til oppetid.

Vi har tilflukt’t valgte bare det billigste av det billige; forskjellige typer nettsteder trenger forskjellige typer hosting, så vi’Vi har isolert sett på de billigste planene for hver.

Contents

De billigste webhotellplanene

 • Delt hosting: Hostinger ($ 0,80 / mnd)
 • VPS Hosting: Hostinger ($ 3,95 / mnd)
 • Dedikert serververt: 1&1 IONOS ($ 50 / måned)
 • Cloud Hosting: Dreamhost ($ 4,50 / mnd)
 • Delt WordPress Hosting: Bluehost ($ 2,95 / mnd)
 • Administrert WordPress Hosting: I bevegelse ($ 4.99 / måned)

Vi har tilflukt’t rangerte de billigste vertene – vi’Vi har rangert de beste billige webhotellene og balansert pris med verdi for pengene. Denne artikkelen vil dele opp de billigste leverandørene for hver type hosting, og dekke funksjonene de tilbyr – og selvfølgelig prisene.

Mot slutten bør du ha en klar følelse av hvilke planer som er riktig for deg.

La’s komme til det.

11 billigste delte webverter

Delt hosting er den billigste og mest populære typen hosting. Det er her nettstedet ditt deler en server med andre nettsteder, og er best for en-sides nettsteder, eller statiske sider som blogger.

Du don’t bare dele en server – du deler også ressurser som båndbredde, noe som hjelper med å holde kostnadene lave, men kan forårsake problemer hvis du eller naboene begynner å bruke for mye av den delte godtgjørelsen.

Hvis du’er ikke delingstypen, eller forventer mye trafikk, det’det er verdt å gå rett for VPS-hosting i stedet.

Imidlertid, hvis delt hosting høres ut som det perfekte alternativet for deg, har vi gode nyheter – det tilbyr noen av de billigste startprisene rundt!

De 11 billigste delte hostingleverandørene er:

 1. Hostinger: $ 0,80 / mnd
 2. iPage: $ 1.99 / måned
 3. Dreamhost: $ 2.59 / måned
 4. HostGator: $ 2.75 / måned
 5. I bevegelse: $ 2.95 / måned
 6. Bluehost: $ 2.95 / måned
 7. A2 Hosting: $ 3.92 / måned
 8. Siteground: $ 3.95 / måned
 9. HostPapa: $ 3.95 / måned
 10. 1&1 IONOS: $ 4.00 / måned
 11. Gå pappa: $ 5.99 / måned

#1. Hostinger

Laveste pris plan – Delt enkeltplan: $ 00,80 per måned

Hostinger’s Delt enkeltplan starter på utrolige lave 80 øre per måned, og fornyes til slutt til full pris på $ 7,99 / måned. For en slik pris, får du 1-klikk installasjon, en gratis nettstedbygger og ukentlige sikkerhetskopier.

Hostinger tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for risikofri testing, og 15% rabatt for studenter.

# 2. iPage

Laveste pris plan – iPage Web Hosting plan: $ 1,99 per måned

iPage har en delt hostingplan som tilbyr en ‘one-size-fits-all’ løsning for alle dine hosting behov. For bare 1,99 dollar per måned, du får ubegrenset diskplass, ubegrenset domenenavn, gratis SSL (Secure Sockets Layer) sikkerhet og et gratis domene i ett år. At’det er ganske bra?

Og når kampanjen fornyes til vanlig pris, du’Jeg betaler bare 7,99 dollar per måned.

# 3. Dreamhost

Laveste pris plan – Delt startplan: $ 2,59 per måned

Dreamhost’Den billigste delte tjenesten er dens Starter-plan, som koster 2,59 dollar per måned når du registrerer deg for en treårsplan. Dette gir deg det grunnleggende du trenger for å drive et enkelt nettsted, og gir et gratis domene, ubegrenset trafikk, WordPress forhåndsinstallert, et gratis SSL-sertifikat og 50 GB diskplass.

Dreamhost tilbyr den beste verdien for pengene, og leveres med en 97-dagers pengene-tilbake-garanti. Den ordinære prisen for startplanen fornyes kl $ 4,95 per måned.

# 4. HostGator

Laveste pris plan – Hatchling plan: $ 2,75 per måned

HostGator’s Hatchling-plan koster bare $ 2,75 per måned og tilbyr et enkelt domene, installasjoner med ett klikk, båndbredde på umeteret og et gratis SSL-sertifikat. Du får også ubegrenset e-postadresser, ubegrenset diskplass og gratis nettstedoverføring.

HostGator kommer med en imponerende oppetidsscore på 99,99%, noe som betyr at du kan stole på at denne leverandøren holder nettstedet ditt oppe og går online!

HostGator tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti, og kampanjeprisen fornyes til vanlig pris på $ 6,95 når første termin er over.

# 5. I bevegelse

Laveste pris plan – Lanseringsplan: $ 2,95 per måned

Forskningen vår fant InMotion å være den beste vertsleverandøren for delt hosting. Den billigste planen er den $ 2.95 per måned Lanseringsplan, som inkluderer gratis sikkerhetskopier, et gratis domene, to nettsteder og ubegrensede e-postkontoer.

Du får også ubegrenset diskplass og båndbredde, og all viktig SSL-sikkerhet, pluss forsikring om en 90-dagers pengene tilbake-garanti. Kort sagt får du det du betaler for og mer!

Når kampanjeperioden er over, fornyes lanseringsplanen til den vanlige hastigheten på $ 6,99 per måned.

# 6. Bluehost

Laveste pris plan – Grunnleggende plan: $ 2,95 per måned

Ved siden av HostGator er topprival Bluehost, med sin $ 2.95 per måned Grunnleggende plan. Med Bluehost Basic-planen får du ett nettsted, 50 GB SSD-lagring, uavhengig båndbredde, gratis SSL-sikkerhet, ett gratis domene og gratis sikkerhetskopiering.

Bluehost er nummer én anbefalt vert for WordPress, og tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti.

Når kampanjen er over deg’Jeg betaler den vanlige prisen for den delte Basic Hosting-planen, som er 7,99 dollar per måned.

# 7. A2 Hosting

Laveste pris plan – Lite plan: $ 3.92 per måned

For A2 Hosting’planer, kan du velge Linux eller Windows hosting. Linux-hosting er raskere og billigere, så dette er alternativet vi anbefaler. Og kl $ 3,92 per måned, den’er en god pris for noen gode funksjoner, inkludert ubegrenset lagring, gratis SSL-sikkerhet og ubegrenset diskplass.

A2 Hosting kommer også med en veldig sjenerøs når som helst pengene tilbake-garanti! Og når fornyelsestid kommer, deg’er fremdeles godt under 10 dollar-merket, med en $ 7.99 månedlig avgift.

# 8. Siteground

Laveste pris plan – Oppstartplan: $ 3,95 per måned

På bare noen få cent er SiteGround mer enn A2 Hosting, med sin $ 3,95 per måned Oppstartplan. Denne pålitelige delte hostingleverandøren tilbyr lagring av 10 GB, gratis daglige sikkerhetskopier, gratis SSL-sikkerhet, gratis e-postkontoer og uovervåket trafikk. Denne leveres med ett nettsted, og passer for rundt 10.000 månedlige besøk.

Siteground’s fornyelsesgrad kommer inn på $ 11,95 per måned.

# 9. HostPapa

Laveste pris plan – Startplan: $ 3,95 per måned

HostPapa’s Startplanen koster $ 3,95 per måned og kommer med funksjoner som dekker de grunnleggende delte hostingbehovene dine, inkludert et gratis domene, to nettsteder, SSL-sikkerhet og 100 GB diskplass. Den har gode funksjoner og gjennomsnittlig oppetid, men faller ned i hjelpen og støttealternativene.

En av HostPapa’de største ulempene er de dyre fornyelseskostnadene. Heldigvis er ikke Starter-planen’det er synd – den fornyes til en beskjeden $ 7,99 per måned.

# 10. 1&1 IONOS

Laveste pris plan – Essential plan: $ 4 per måned

Den essensielle planen forblir på bare 4 dollar per måned så lenge du holder deg på den.

Denne planen gir deg 10 GB lagring, 10 e-postkontoer, et gratis domene og 1 GB SSD-lagring. SSD står for Solid State Drive, og er den mest oppdaterte – og enda viktigere – den raskeste lagringstypen som er tilgjengelig. Denne planen kan håndtere 100 besøk på nettstedet ditt per minutt, og er bare egnet for ett nettsted.

Den’Det er verdt å vite at du når som helst kan avbryte denne delte planen, risikofri.

# 11. Gå pappa

Laveste pris plan – Økonomiplan: $ 4,99 per måned

GoDaddy er flott for alle som trenger mer enn bare hosting – men hvis du bare trenger grunnleggende ressurser for den delte planen din, er det det’Jeg setter deg bare tilbake $ 4,99 per måned. For det får du en rekke funksjoner, inkludert ett nettsted, 100 GB lagring, uavhengig båndbredde og et gratis domene.

Gå pappa’s vanlige priser for økonomiplanen er $ 7,99 per måned.

8 billigste VPS-nettverter

VPS (Virtual Private Server) hosting er den typen hosting de fleste nettsteder trenger. Nettstedet ditt er fremdeles hostet på en delt server, så det har fortsatt naboer, og begrenser ressurser som båndbredde og lagring. Men i motsetning til delt hosting, VPS gir deg din egen dedikerte plass og angitte ressurser.

Tenk på VPS-hosting som å bo i en leilighet i en blokk, i stedet for å ha et rom i et delt hus. Den’er sikrere, deg’Vi har mer plass, og du’bruker du egne ressurser fremfor å dele med alle andre.

Den’er mer skalerbar enn delt hosting, og er perfekt for forretningsnettsteder – eller ethvert nettsted som har vokst frem sin delte plan og trenger rom for å vokse!

Ikke alle leverandører tilbyr VPS-hosting, men vi fant de ni beste med de beste prisene.

De 9 billigste leverandørene av VPS-hosting er:

 1. Hostinger: $ 3.95 / måned
 2. Dreamhost: $ 10,00 / måned
 3. Bluehost: $ 18.99 / måned
 4. iPage: $ 19.99 / måned
 5. HostPapa: $ 19.99 / måned
 6. Gå pappa: $ 19.99 / måned
 7. A2 Hosting: $ 25.00 / måned
 8. I bevegelse: $ 22.99 / måned
 9. HostGator: $ 29.95 / måned

#1. Hostinger

Laveste VPS-plan – 1 vCPU: $ 3,95 per måned

Hostinger kommer ut på toppen igjen, denne gangen med en VPS-plan som starter på $ 3,95 / måned og fornyer til $ 9,95 / måned. Hver plan har en dedikert IP-adresse, full root-tilgang og sikkerhetskopiering av bedriftsdata på toppnivå.

Den billigste VPS-planen leveres også med 1 GB minne, 20 GB lagring og 1000 GB båndbredde, noe som er rikelig med støtte for å få nettstedet ditt fra bakken. Hostinger-planer kommer også med bransjestandard 30-dagers pengene-tilbake-garanti, samt 15% rabatt for studenter.

# 2. Dreamhost

Laveste VPS-plan – VPS Basic: $ 10,00 per måned

DreamHost gjør det ikke’Det lyser ikke mest når det kommer til VPS-hosting – du gjør det ikke’t får rottilgang, for eksempel – men det gir gode priser sammen med gode grunnleggende funksjoner.

Dens VPS Basic-plan koster veldig tiltalende $ 10,00 per måned, og inkluderer 1 GB RAM, ubegrenset trafikk, ubegrenset båndbredde og 30 GB SSD-lagring. Du kan være vert for et ubegrenset antall domener og nettsteder på VPS-serveren din, og opprette et ubegrenset antall e-postkontoer.

Med en 97-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis sikkerhetskopiering og gratis SSL-sikkerhet inkludert i planen din, kan du føle deg trygg og trygg med DreamHost!

# 3. Bluehost

Laveste VPS-plan – Standardplan: $ 19.99 per måned

Bluehost’s Standardplan koster $ 18.99 per måned. Dette inkluderer bunnsolid funksjoner, som gratis SSL-sikkerhet, 2 GB RAM, root-tilgang, gratis sikkerhetskopiering og 30 GB lagring.

En ting å merke seg om Bluehost er du får også et gratis domene. Dette tilbys bare av en håndfull tilbydere, så det’Det er verdt å få mest mulig ut av hvis du trenger et domene med VPS-hosting.

Bluehost tilbyr også en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Når kampanjeperioden er over, du’Jeg betaler $ 29.99 for standardplanen.

# 4. iPage

Laveste VPS-plan – Grunnleggende plan: $ 19.99 per måned

iPage matcher Bluehost’priser av $ 19.99 per måned for sin grunnleggende VPS-vertsplan. Dette er et annet solid valg, med funksjoner som inkluderer 1 GB RAM, gratis sikkerhetskopiering, ubegrenset e-postkontoer og SSL-sikkerhet.

iPage tilbyr et gratis domene i ett år, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og root-tilgang. Grunnplanen fornyes til 24,99 dollar per måned.

# 5. HostPapa

Laveste VPS-plan – Plussplan: $ 19.99 per måned

HostPapa er den tredje leverandøren som tilbyr sin billigste plan på $ 19.99 per måned. Sammenlignet med Bluehost og iPage, tilbyr det minst verdi for pengene, men Plus-planen gir fortsatt et godt utvalg av funksjoner. Denne planen inkluderer 50 GB lagring, rottilgang, SSL-sikkerhet og 1,5 GB RAM.

Når kampanjeperioden er over, gjør imidlertid HostPapa det ikke’t ser ganske så lommevennlig ut og fornyer med den vanlige hastigheten på 49,99 dollar per måned.

# 6. Gå pappa

Laveste VPS-plan – Lanseringsplan: $ 19.99 per måned

Gå pappa’s Lanseringsplan koster $ 19.99 per måned, og fornyes til $ 29,99 hver måned når du registrerer deg for en årlig plan. Den inkluderer 2 GB RAM, 40 GB lagring, uovervåket båndbredde, root-tilgang og et gratis SSL-sertifikat i ett år (som deretter fornys til $ 74,99 årlig).

Uten noen pengene tilbake-garanti eller kampanjepriser, er GoDaddy ikke’t veldig imponerende når det gjelder valuta for pengene – men det tilbyr en anstendig all-service.

# 7. A2 Hosting

Laveste VPS-plan – Power + -plan: $ 25,00 per måned

A2 Hosting kommer på syvende plass med sin $ 25,00 per måned Power + plan, men det gjør det ikke’t mener det’er ikke riktig VPS-leverandør for deg. Power + -planen gir deg 4 GB RAM, 75 GB lagring, gratis SSL-sikkerhet, root-tilgang, gratis sikkerhetskopiering og gratis nettstedoverføring.

A2 Hosting gir deg også en veldig sjenerøs når som helst pengene tilbake-garanti!

Power + -planen fornyes til 49,99 dollar når kampanjen din er avsluttet.

# 8. I bevegelse

Laveste VPS-plan – VPS-1000HA-S-plan: $ 22.99 per måned

InMotion scoret toppkarakterer for VPS-hosting i vår forskning. Den har de beste VPS-funksjonene til enhver leverandør, slik at du får et godt smell for pengene dine med den fengende navnet VPS-1000HA-S-planen!

For en kampanjepris av 22,99 dollar per måned, denne planen inkluderer 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4 TB båndbredde, gratis SSL-sikkerhet, root-tilgang og gratis sikkerhetskopiering. Du får også et gratis domene med alle seks og 12 måneders planer, og der’er en 30-dagers pengene tilbake-garanti for trygghet.

Kampanjeprisen gjelder en toårsplan – etter at kampanjeperioden er oppe, deg’Jeg betaler $ 64.99 per måned.

# 9. HostGator

Laveste VPS-plan – Snappy 2000-plan: $ 29,95 per måned

Snappy 2000-planen koster $ 29,95 per måned og inkluderer noen ganske kjipe funksjoner, inkludert 2 GB RAM, 1,5 TB båndbredde, gratis sikkerhetskopiering, SSL-sikkerhet, ubegrenset nettsteder og root-tilgang. Og det’er ikke alt – gjør deg klar for en monumental 120 GB lagringsplass. At’er mer enn noen annen leverandør!

HostGator er et solid, pålitelig valg for din VPS-hosting, men pass deg – Snappy 2000-planen kan komme tilbake for å bite deg rundt fornyelsestid, siden den vanlige prisen kommer til $ 89,95 per måned.

8 billigste dedikerte serververter

Hvis nettstedet ditt får mye trafikk og trenger bedre nettstedets hastighet eller sikkerhet, så er det’tid for en dedikert hosting plan. Det er her du betaler for en hel server (eller til og med en gruppe servere) for nettstedet ditt, i stedet for å dele.

Dette er best for store nettsteder! Hvis nettstedet ditt får flere tusen besøk per uke, eller er en netthandel med over 30 produkter, vil du’Jeg trenger definitivt en dedikert hostingplan.

Dedikert hosting krever litt mer teknisk ferdighet, og er dyrere enn VPS og delt hosting, men det kommer med store fordeler også – det’er mye sikrere, kan håndtere flere besøkende, og vil hjelpe store nettsteder til å fungere jevnt og raskt.

Den’er mer avansert enn delt og VPS-hosting, og dette vises i prisplanene – men det faktum at nettstedet ditt vokser burde ikke’Det betyr at banksaldoen din må krympe. Det er noen gode dedikerte hostingplaner der ute for deg å få mest mulig ut av.

De 8 billigste leverandørene av dedikerte serververt er:

 1. 1&1 IONOS: $ 50.00 / måned
 2. Bluehost: $ 79.99 / måned
 3. Gå pappa: $ 89.99 / måned
 4. I bevegelse: $ 115,69 / måned
 5. HostGator: $ 118,99 / måned
 6. iPage: $ 119.99 / mnd
 7. A2 Hosting: $ 141,09 / måned
 8. Dream: $ 169.00 / mnd

#1. 1&1 IONOS

Laveste plan – A8i HDD-plan: $ 50 per måned

1&1 IONOS er igjen i topplassen for billigste leverandør, denne gangen for dedikert hosting. Faktisk, den har de to billigste dedikerte hostingplanene: A8i HDD, som koster $ 50 per måned, og A8i SSD, som koster $ 55 per måned.

Begge disse planene kommer med 8 GB RAM, ubegrenset trafikk, et gratis domene, daglige sikkerhetskopier, 10.000 e-postkontoer og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Den eneste forskjellen mellom HDD og SSD-planer er lagringstypen. SSD (Solid State Drives) lagring er raskere, mens HDD (Hard Disk Drive) lagring kan inneholde et større beløp.

SSD-planen på 55 dollar per måned kommer med 240 GB Intel SSD-lagring. HDD-planen på $ 50 per måned leveres med lagring på 1000 GB.

# 2. Bluehost

Laveste plan – Standardplan: $ 79.99 per måned

Bluehost er en utmerket dedikert leverandør, og standardplanen er et godt eksempel på styrken. For kampanjeprisen på $ 79.99 per måned du får 4 GB RAM, 5 TB båndbredde, gratis sikkerhetskopiering, SSL-sikkerhet og 500 GB diskplass.

Standardplanen fornyes til den vanlige prisen på $ 119.99 per måned.

# 3. Gå pappa

Laveste plan – Økonomiplan: 89,99 dollar per måned

Gå pappa’s Økonomiplan gir deg 4 GB RAM, 1 TB lagring, uovervåket båndbredde og et gratis SSL-sertifikat i ett år. Det er syv lokasjonsalternativer som dekker USA, Europa og Asia-Stillehavet, og gjør det et godt valg for nettsteder med et internasjonalt publikum.

Økonomiplanen koster $ 89,99 per måned for kampanjeperioden; etter det, det’Jeg koster $ 169,99 per måned.

# 4. I bevegelse

Laveste plan – Essensiell plan: $ 115.69 per måned

I bevegelse’s $ 115.69 per måned Essential plan gir deg, alle de viktige funksjonene for å drive nettstedet ditt. Denne planen inkluderer 4 GB RAM, 6 TB båndbredde, to lokaliseringsalternativer i USA og SSL-sikkerhet.

Akkurat som 1&1 IONOS, du kan velge mellom 500 GB SSD-lagring, eller 1 TB HDD-lagring. Dette gjør det ikke’t påvirke prisen, så føl deg fri til å tenke på hvilket lagringsalternativ som passer deg best.

Kampanjepriser betyr at du bare betaler 115,69 dollar per måned for din første periode – etter det, deg’Jeg betaler den vanlige prisen på $ 169,99 per måned.

# 5. HostGator

Laveste plan – Verdi Serverplan: $ 118.99 per måned

HostGator lover verdi, og leverer med sine flotte dedikerte hostingfunksjoner. Value Server-planen koster 118,99 dollar per måned, og inkluderer 8 GB RAM, uovervåket båndbredde, 1 TB lagring og full root-tilgang.

Du får det du betaler for med HostGator – den’er den beste dedikerte hostingleverandøren, men til og med kampanjeprisen er over $ 100 per måned. Verdiplanen fornyes med den vanlige prisen på $ 189 per måned.

# 6. iPage

Laveste plan – Oppstartplan: $ 119.99 per måned

iPage’den billigste dedikerte hostingplanen er dens oppstartplan, kl 199,99 dollar per måned. Denne planen gir deg 4 GB RAM, gratis domeneregistrering i ett år, 5 TB båndbredde, gratis sikkerhetskopiering og 500 GB diskplass.

iPage tilbyr kampanjeperioder på 12, 24 eller 36 måneder. Etter at den første terminperioden er over, fornyes oppstartplanen til $ 149,99 per måned.

# 7. A2 Hosting

Laveste plan – Sprintplan: $ 141,09 per måned

A2 Hosting er en solid dedikert hostingleverandør som tilbyr stor verdi for pengene med sine $ 141,09 per måned Sprint-plan. Denne planen inkluderer 8 GB RAM, gratis SSL-sikkerhet, 10 TB båndbredde og fire lokaliseringsalternativer i USA, Europa og Asia-Stillehavet.

Ikke bare det, A2 Hosting gir deg sikkerheten til garantien når som helst!

Når kampanjeperioden er over, koster Sprint-planen $ 169,99 per måned.

# 8. Dreamhost

Laveste plan – DreamHost Dedicated Hosting plan: $ 169 per måned

DreamHost gjør det ikke’t tilbyr faktisk noen kampanjer, men det’er ikke nederst på listen – for 169 dollar per måned, du får uovervåket båndbredde, to stedsalternativer i USA, gratis SSL-sikkerhet og full root-tilgang.

Fordi du’betaler ikke kampanjepriser for DreamHost, du don’t må bekymre deg for fornyelseskostnader. Ulempen er at DreamHost ikke gjør det’t tilby en pengene-tilbake-garanti.

6 billigste nettskinner i skyen

Cloud hosting er den eneste typen hostingplan som kan tilpasses fullstendig. Den’er teknisk lik VPS hosting i og med at den’er fortsatt en delt server, men du kan skreddersy mengden ressurser du trenger.

Dette er perfekt for nettbutikker som trenger å håndtere plutselige økninger i trafikken – når Black Friday for eksempel ruller rundt. Bare øke båndbredden når du trenger den, sparer deg for stresset ved plutselige krasjer på nettstedet.

De beste leverandørene av skyhosting (spoilere: det’s A2 Hosting og 1&1 IONOS) don’t sette deg på en fast kostnad per måned. I stedet administrerer de kostnadene dine på mer av “betale som du går” system, noe som betyr at du betaler for det du bruker.

Men hvilke er de beste leverandørene av nettskyhotell, og hva er deres beste priser?

De 6 billigste leverandørene av cloud hosting er:

 1. Dreamhost: $ 4.50 / måned
 2. HostGator: $ 4.95 / måned
 3. A2 Hosting: $ 5.00 / måned
 4. I bevegelse: $ 5,00 / måned
 5. 1&1 IONOS: $ 10.00 / måned
 6. Siteground: $ 80.00 / måned

#1. Dreamhost

Laveste plan – 512 MB RAM Serverplan: $ 4,50 per måned

Dreamhost’den billigste skyhostingsplanen koster maksimalt $ 4,50 per måned. Den’s belastes hver time (til $ 0,0075 per time), opp til maksimalt 600 timer hver måned. Det betyr at du faktisk bare betaler for 25 dager per måned!

Så hva får du for pengene dine? Dreamhost’Den billigste planen gir deg 100 GB blokklagring, gratis båndbredde og 80 GB SSD-lagring. Som navnet på planen antyder, kommer det med en 512 MB RAM-server. DreamHost foreslår denne sky hosting planen for “fiksing og triksing”.

# 2. HostGator

Laveste plan – Hatchling Cloud-plan: $ 12,95 per måned

HostGator er et standard valg for netthosting – det’er ikke den sterkeste når det kommer til funksjoner, men Hatchling Cloud-planen gir deg det grunnleggende. For $ 4,95 per måned, du får 2 GB lagring, gratis SSL-sikkerhet og domene og 2-kjerne CPUer.

HostGator kommer med en 45-dagers pengene tilbake-garanti, og har ofte kampanjer for første gangs kunder.

# 3. A2 Hosting

Laveste plan – Inngangsplan: $ 5 per måned

A2 Hosting er en topp leverandør av nettskyhotell, og med sin inngangsplan, prisene starter på bare $ 5 per måned. Dette inkluderer lagring på 20 GB, 512 MB RAM, root-tilgang, gratis sikkerhetskopiering og gratis SSD. Du kan tilpasse planen din slik du trenger, for eksempel ved å velge hvor mye RAM og lagring du får.

Du kan velge å gi nettstedet ditt et løft med alternativet Turbo Server, som lover belastningshastigheter opptil 20x raskere enn konkurrerende hostingtjenester.

A2 Hosting gir deg også en når som helst pengene tilbake-garanti, slik at du kan registrere deg risikofri.

# 4. I bevegelse

Laveste plan – cVPS-1-plan: $ 5,00 per måned

InMotion er et solid valg for netthosting, og tilbyr ganske god valuta for pengene med den snacks navngitte cVPS-1-planen. For $ 5,00 per måned, denne planen inkluderer et gratis domene, 25 GB SSD-lagring, gratis sikkerhetskopiering, 1 GB RAM, root-tilgang og 1 TB overføring.

InMotion gir deg ganske standard cloud hostingfunksjoner – det gjør det ikke’t skiller seg ut blant konkurrentene, men det er et trygt allroundvalg.

# 5. 1&1 IONOS

Laveste plan – Administrert Cloud S-plan: $ 10 per måned

1&1 IONOS er den beste leverandøren av nettskyhotell, men prisene er bare litt høyere, fra kl $ 10 per måned. Som DreamHost blir dette faktisk belastet med en timepris på $ 0,014.

For dette får du mange funksjoner, inkludert 512 MB RAM, et gratis domene, gratis sikkerhetskopiering, root-tilgang og 30 GB SSD-lagring. Akkurat som med A2 Hosting, kan du også gjøre det tilpasse grensene for planen din som passer dine behov.

# 6. Siteground

Laveste plan – Inngangsplan: $ 80 per måned

Siteground er en av de tre største nettskyvertjenestene på markedet! Den kommer først sist på denne listen fordi den billigste inngangsplanen koster en øye $ 80 per måned.

For dette får du pålitelig hosting og en rekke funksjoner, inkludert 4 GB RAM, gratis sikkerhetskopiering, 5 TB båndbredde, gratis SSL-sikkerhet og 40 GB SSD-lagring. Du kan tilpasse planen din til dine behov, eller til og med lage din egen!

5 billigste WordPress (delte) webverter

WordPress nettsteder utgjør over 30% av internett – så det er fornuftig at det ville være vertsplaner for å skreddersy det enorme markedet! Det er to hovedtyper av WordPress-hosting: delt og administrert.

Delt WordPress-hosting fungerer på samme måte som vanlig delt hosting – dvs. flere brukere deler den samme serveren – men det følger med funksjoner designet for å støtte WordPress nettsteder. Dette gjør det best egnet for små, første gangs nettsteder som er’t forventer høye nivåer av trafikk.

Selvfølgelig kan du være vert for WordPress-nettstedet ditt på en hvilken som helst plan du liker, men WordPress hosting er der for å gjøre livet ditt enklere og hjelpe nettstedet ditt å lykkes.

Bare fordi du har et WordPress-nettsted, betyr det at du må betale mer for hosting? Ikke nødvendigvis! Ofte vil delt hosting og delte WordPress-hostingplaner overlappe hverandre, men det er noen forskjeller. Så, vi’Vi har satt sammen de beste av de beste til de aller beste prisene.

De 5 billigste delte WordPress-leverandørene er:

 1. Bluehost: $ 2.95 / måned
 2. Dreamhost: $ 4,95 / måned
 3. iPage: $ 7.49 / måned
 4. A2 Hosting: $ 7.99 / måned
 5. HostPapa: $ 8.99 / måned

#1. Bluehost

Laveste plan – Grunnleggende plan: $ 2,95 per måned

Bluehost er unektelig den beste WordPress-leverandøren rundt – og heldigvis, det’er også den billigste! De $ 2.95 per måned Grunnleggende plan gir deg alle standardfunksjonene du trenger, for eksempel SSL-sikkerhet, et gratis domene, 50 GB SSD-lagring og uovervåket båndbredde.

Enda viktigere er at den også administrerer WordPress-oppdateringer automatisk, tilbyr automatisk WordPress-installasjon og gir WordPress-eksperter å støtte deg.

WordPress selv har anbefalt Bluehost siden 2005 – kombiner dette med Bluehost’er gode priser, og du har en kombinasjon av det’er vanskelig å motstå!

# 2. Dreamhost

Laveste plan – Delt startplan: $ 4,95 per måned

DreamHost er en annen WordPress-anbefalt. For bare 4,95 dollar per måned, Du kan delta i den delte startplanen. Denne planen inkluderer SSL-sikkerhet, gratis sikkerhetskopiering og ubegrenset lagring. WordPress er forhåndsinstallert for deg, og automatiske oppdateringer er også inkludert.

DreamHost kommer med en 97-dagers pengene tilbake-garanti, og tilbyr også administrert WordPress-hosting.

# 3. iPage

Laveste plan – Startplan for WP: $ 7,49 per måned

iPage er et solid valg for delt WordPress-hosting. Den billigste WP Starter-planen koster 7,49 dollar per måned og inkluderer et gratis domene, ubegrenset lagring og båndbredde og SSL-sikkerhet. Den oppdaterer også WordPress-programvaren og programtilleggene dine for å holde nettstedet ditt sikkert og feilfritt.

Du’Jeg må oppgradere for å låse opp ekspertstøtte og automatisk fjerning av skadelig programvare, mens alle planer kommer med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

# 4. A2 Hosting

Laveste plan – Lite plan: $ 7,99 per måned

A2 Hosting gjør det ikke’t har de samme funksjonene som konkurrentene, men for under 10 dollar i måneden’s har fremdeles mye å tilby!

7,99 dollar per måned Lite-plan inkluderer all A2 Hosting’vanlige delte hostingfunksjoner, for eksempel SSL-sikkerhet, gratis sikkerhetskopiering og ubegrenset lagring. Den tilbyr raske servere og har WordPress forhåndsinstallert for deg, men gjør det ikke’t gi automatiske oppdateringer – for det trenger du en A2 Hosting administrert WordPress-plan.

# 5. HostPapa

Laveste plan – WP-startplan: 8,99 dollar per måned

HostPapa’den billigste planen er WP Starter-planen for $ 8,99 per måned. Dette gir deg ganske standardfunksjoner, inkludert et gratis domene, SSL-sikkerhet og 100 GB lagring. Du får WordPress automatisk installert, automatiske WordPress-oppdateringer og over 100 gratis WordPress-temaer.

HostPapa gjør det ikke’Jeg har et administrert WordPress-alternativ – bare de tre delte WordPress-planene.

9 Billigste WordPress (administrerte) webverter

Hvis du’re etter noe litt mer avansert enn delt WordPress-hosting, så ta en titt på administrert WordPress-hosting i stedet.

Administrert WordPress-hosting er designet for å støtte ditt WordPress-nettsted på lang sikt, og for å gjøre livet ditt mye enklere. Det gir støtte på toppnivå, automatiserte tjenester som sikkerhetskopieringer og oppdateringer, og bedre ytelse.

Administrert WordPress-hosting er best for bedrifter eller nettsteder med høy trafikk. Den’er designet for å spare deg for tid og krefter, forbedre nettstedets hastighet og hjelpe nettstedet ditt’s vekst.

Den’er et dyrere alternativ enn delt WordPress-hosting – som det gamle ordtaket sier, får du det du betaler for. Managed WordPress hosting tilbys av flere tilbydere, så du har et større utvalg av valg så vel som et større utvalg av funksjoner.

Ofte vil tilbydere tilby tilbud og salg for førstegangskunder, så der’Det er en god sjanse for at du kan finne enda billigere priser enn vi’har oppført her!

De 9 billigste administrerte WordPress-leverandørene er:

 1. I bevegelse: $ 4.99 / måned
 2. HostGator: $ 5.95 / måned
 3. GoDaddy Hosting: $ 6.99 / måned
 4. 1&1 IONOS: $ 9.00 / måned
 5. Siteground: $ 11.95 / måned
 6. Bluehost: $ 19.95 / måned
 7. Dreamhost: $ 19.95 / måned
 8. A2 Hosting: $ 24.46 / måned
 9. WPEngine: $ 35 / måned

#1. I bevegelse

Laveste plan – WP-1000S: $ 4.99 per måned

Designet for små blogger med opptil 20 000 besøkende hver måned, I bevegelse’s WP-1000S plan gir deg et godt utvalg av funksjoner for $ 4,99 per måned. Denne planen inkluderer et gratis domene, 40 GB SSD-lagring og ubegrenset båndbredde.

WordPress er forhåndsinstallert, med automatisk programvare, plugin og temaoppdateringer også inkludert. Du kan bruke BoldGrid til enkelt å bygge ditt første WordPress-nettsted, eller overfør det eksisterende nettstedet ditt gratis.

# 2. HostGator

Laveste plan – Startplan: $ 5,95 per måned

HostGator har en rekke toppfunksjoner for å holde WordPress-nettstedet ditt kjørt. Hvis du har $ 5.95 for å skåne hver måned for Starter-planen, så si hei til et gratis domene, gratis SSL-sikkerhet, gratis sikkerhetskopieringer, unmetered lagring, automatisk fjerning av skadelig programvare og gratis migrering.

Ikke bare det, det har du også automatisk WordPress-programvare og plugin-oppdateringer, slik at du kan gå videre og glede deg over WordPress-nettstedet ditt – HostGator gjør alt stressfritt!

# 3. GoDaddy Hosting

Laveste plan – Grunnleggende plan: $ 9.99 per måned

GoDaddy har fire administrerte WordPress-hostingplaner, hvorav den billigste er den grunnleggende planen til $ 9,99 per måned. Dette har alt du trenger for å komme i gang, inkludert SSD-lagring på 10 GB, et gratis domene, gratis sikkerhetskopiering og migrering med ett klikk.

Du får også tilgang til tusenvis av gratis temaer og plugins, automatisk WordPress-programvare og sikkerhetsoppdateringer, og en dra-og-slipp-sideditor for nybegynnere.

# 4. 1&1 IONOS

Laveste plan – Essensiell plan: $ 9 per måned

Med dens $ 9 per måned Essential plan, 1&1 IONOS tilbyr funksjonene du trenger for “en problemfri WordPress-side”. Denne planen gir deg de vanlige funksjonene, for eksempel et gratis domene, 25 GB SSD-lagring, gratis sikkerhetskopiering og SSL-sikkerhet.

1&1 IONOS oppdaterer nettstedet ditt automatisk hver gang en ny versjon av WordPress slippes, og du får en assistent av WordPress-veiviser som hjelper deg med å bli konfigurert.

# 5. Siteground

Laveste plan – Oppstart: $ 11,95 per måned

SiteGround anbefales av WordPress selv – ja, det’det er bare så bra. Og prisene er’t dårlig heller! Til $ 11,95 per måned, StartUp-planen gir nettstedet ditt verktøy for å administrere opptil 10.000 besøkende per måned, med lagring på 10 GB, gratis sikkerhetskopiering og uavbrutt båndbredde.

Du får også gratis WordPress-installasjon og migrering, automatiske oppdateringer for programvare og plugins, og 24/7 WordPress-støtte. Så du ikke’t må bekymre deg for sikkerhet, ekstra kostnader eller teknisk hodepine.

# 6. Bluehost

Laveste plan – Bygg plan: $ 19,95 per måned

Den’er den beste av de beste – Bluehost er den største leverandøren for WordPress hosting. Du får absolutt det du betaler for – og du får ganske mye! Byggeplanen koster $ 19,95 per måned, men kommer fullpakket med funksjoner som hjelper nettstedet ditt å lykkes.

Si hei til Jetpack-nettstedanalyse, et alt-i-ett-markedsføringssenter, 100 gratis premium WordPress-temaer, gratis daglige sikkerhetskopier, fjerning av skadelig programvare, automatiske WordPress-oppdateringer og øyeblikkelig WordPress-installasjon. Med enda mer å tilby, det’det er trygt å si at Bluehost er verdt de store pengene.

# 7. Dreamhost

Laveste plan – DreamPress-plan: $ 19,95 per måned

DreamHost kan også skryte av at det’offisielt anbefalt av WordPress, og tilbyr en tjeneste for under $ 20!

DreamPress-planen på 19,95 dollar per måned er bygget for rundt 100 000 månedlige besøkende på ett WordPress-nettsted. Den inkluderer 30 GB SSD-lagring, uovervåket båndbredde, gratis daglige sikkerhetskopier og et gratis domene.

Den billigste planen gir også gratis migrering (verdt $ 99), forhåndsinstallert WordPress, automatiske kjerne- og sikkerhetsoppdateringer, og spesialisert WordPress-støtte.

# 8. A2 Hosting

Laveste plan – 1-plan: $ 24,46 per måned

I vår forskning er A2 Hosting en av de beste scoringsleverandørene for administrert WordPress-hosting. For hva du får, er virkelig 24,46 dollar per måned ikke’så ille!

1-nettstedsplanen støtter ett WordPress-nettsted, med 10 GB lagring, gratis SSL-sikkerhet og gratis automatiserte sikkerhetskopier.

Og det’er ikke alle: gjør deg klar for automatisk WordPress-programvare og plugin-oppdateringer, raske Turbo-servere og nettstedstaging, der du kan teste oppdateringer før du publiserer dem.

# 9. WPEngine

Laveste plan – Oppstart: $ 35 per måned

Sist men ikke minst er WPEngine, med sin oppstartplan kl $ 35 per måned. Denne planen har funksjoner som støtter et grunnleggende nettsted eller en blogg, inkludert lagring på 10 GB, båndbredde på 50 GB og gratis SSL-sikkerhet.

Core WordPress-oppdateringer håndteres automatisk av WPEngine, og du får over 35 StudioPress-temaer inkludert i oppstartsplanen.

Sammendrag

Vi’har brutt ned de billigste planene som tilbys fra de beste billige hostingleverandørene, og dekker alle hovedtyper av hosting. Fra delt og skyhotell til WordPress og videre, vi’Vi har ikke etterlatt noen stein uslått og ingen dollar devaluert.

Vi har tilflukt’Jeg fant bare billige skittpriser, tok dem til pålydende og kastet dem sammen tilfeldig – vi’Vi har plukket ut leverandørene av beste kvalitet for denne listen ved å bruke grundig forskning. La’s raskt friske opp minnene våre…

De billigste webhotellplanene: Sammendrag

 • Delt hosting: Hostinger ($ 0,80 / mnd)
 • VPS Hosting: Hostinger ($ 3,95 / mnd)
 • Dedikert hosting: 1&1 IONOS ($ 50.00 / month)
 • Cloud Hosting: Dreamhost ($ 4,50 / mnd)
 • Delt WordPress Hosting: Bluehost ($ 2,95 / mnd)
 • Administrert WordPress Hosting: I bevegelse ($ 4.99 / måned)

Så, der har du det – de beste billige hostingalternativene rundt akkurat nå.

Husk at hostingleverandører nesten alltid tilbyr salg og avtaler for nye kunder, så sørg for å bla gjennom planene deres først. Når kampanjeperioden er over, vil planen din fornye seg til vanlig pris, så sørg for at du gjør det’være klar over dem for å unngå ubehagelige overraskelser!

Spørsmål og svar

Trenger et nettsted webhotell?

Ja. Hosting er hvordan et nettsted’s data kan nås på nettet. Ingen hosting, ingen nettsider.

Mens verden’de største nettstedene har en tendens til å opprette og bruke sine egne servere, resten av oss bruker webhotellleverandører som de vi’har nevnt ovenfor.

Kan billig webhotell være bra?

Absolutt. Webhotell er en skalerbar tjeneste – hvis dine behov er beskjedne, hvorfor bør ikke det’prisene være også?

Er det skjulte kostnader for billig webhotell?

Det kan være, selv om når du legger dem sammen, planen din’prisene kan bare endres fra ‘super billig’ til ‘billig’. Vi er enige om det’er litt frekk, men det’s markedsføring. Du kan kjøpe hosting uten ekstra gebyrer, men vi ville ikke’t anbefaler det – for en vil valgene dine være ekstremt begrensede!

Hva’er den beste typen hosting?

Den’er noe av en klisjé, men siden alle nettsteder er forskjellige, der’det er ingen type hosting som’er objektivt bedre enn en annen – det kommer helt an på nettstedet ditt’s behov!

Når det er sagt, anbefaler vi VPS-hosting for de fleste små til mellomstore nettsteder. Den’er mer skalerbar og sikker enn delt hosting, uten prislappen på dedikerte hostingplaner.

Hvordan skal jeg velge en vertsplan og leverandør?

Selvfølgelig er dette et veldig personlig valg som avhenger av ditt individuelle nettsted’s behov. Men generelt anbefaler vi å velge basert på funksjoner i stedet for pris. Selvfølgelig bør du ha et budsjett, men for de beste resultatene, bør du velge en plan som har verktøyene du trenger for å få nettstedet ditt til å lykkes på lang sikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map