BigCommerce Anmeldelser | 7 vigtigste ting, du skal vide


Bedst til

Mest skalerbar


Samlet bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

BigCommerce er en førende e-handelsbuilder, der giver ekstrem skalerbarhed for online butikker. Det har flere indbyggede salgsværktøjer end nogen af ​​sine konkurrenter, og kombinerer disse funktioner med avanceret SEO og fantastisk flerkanals integration. Det er designet til at hjælpe med at øge store og hurtigtvoksende virksomheder i de store ligaer!

Hvad er fordele og ulemper ved BigCommerce?

Fordele

 • Mest skalerbar e-handelsplatform
 • Flere indbyggede funktioner end nogen konkurrent
 • Gør det muligt at sælge på tværs af flere kanaler som Facebook, Instagram og Pinterest
 • Fantastiske SEO-værktøjer

Ulemper

 • Kompleks terminologi er uegnet for begyndere
 • Avancerede funktioner kan kompromittere brugervenligheden

Oversigt over BigCommerce

BigCommerce er en top e-handelsplatform, som giver dig mulighed for at oprette en online butik. Det giver dig mulighed for at oprette din butik, tilføje produkter og tjene penge via dit websted.

Men det’er ikke alle. BigCommerce er en specialiseret e-handelsbygger, hvilket betyder det’er designet til at hjælpe dig med at sælge online. Med masser af indbyggede funktioner, dataværktøjer og mere, BigCommerce er bedst til store eller hurtigt voksende virksomheder. Du vandt’t vokse ud af denne platform når som helst snart!

bigcommerce anmeldelse

BigCommerce’s kunder inkluderer store mærker som Toyota, Kodak og Ben & Jerry’s. For små virksomheder, der ønsker at skalere op, kan BigCommerce prale af en imponerende gennemsnitlig vækst på 28% for sine kunder år efter år.

Dette er ikke’t bare hype. Her hos Website Builder Expert foretager vi grundig undersøgelse af alle de bygherrer, vi gennemgår. Vi lægger hver en gennem timers streng brugerprøvning og -scoring. Vi sammenligner, analyserer og graver dybt ned i enhver bygherre’s funktioner, priser, designfleksibilitet, kundesupport og salgsværktøjer.

BigCommerce var ingen undtagelse: vi satte platformen gennem dens tempo og det blev en solid tredjedel samlet ud af alle e-handelsbyggere, vi testede (kun slået af Shopify og Wix). BigCommerce var også nummer et for webstedsfunktioner, og var kun bag Shopify, når det kom til salgsfunktioner.

Kunne BigCommerce være den perfekte e-handelsbuilder til dig? Find ud af det, mens vi skinner et fokus på kvaliteten af ​​dets funktioner, brugervenlighed, skabelondesign og mere. Tid er penge, så lad’s komme i gang!

Få op til tre måneder gratis, når du tilmelder dig BigCommerce i dag

Vi ønskede bare at give dig et hurtigt head up, som BigCommerce i øjeblikket tilbyder følgende tilbud, når du tilmelder dig en af ​​dens planer:

 • Standardplan – 1 måned gratis
 • Plusplan – 2 måneder gratis
 • Pro-plan – 3 måneder gratis

Gå til BigCommerce-webstedet for at se dette tilbud live!

Hvor nemt er BigCommerce at bruge?

Som virksomhedsejer ønsker du at bruge så meget tid som muligt på at passe på dine kunder, forsende produkter og se, at dine overskud går op; du don’t vil bruge dyrebare timer på at forsøge at omformatere en tekstboks. At’hvorfor brugervenlighed er så vigtig, og hvorfor vi undersøger det så grundigt.

Så hvordan gjorde BigCommerce det i vores brugervenlighedstest? For at være ærlig var det temmelig gennemsnitligt. BigCommerce scorede 3,3 / 5 stjerner for brugervenlighed, med folk, der finder det 14% vanskeligere at bruge end Shopify.

Men hvorfor?

Den vigtigste grund til, at folk kæmpede med BigCommerce, var dens designgrænseflade. Når du’opretter din butik, det’s opdelt mellem to områder. Den ene er, hvor du tilføjer produkter og administrerer “bag scenen” dele af din butik – for eksempel rabatter og forsendelse – mens den anden er, hvor du redigerer din butik.

At bekæmpe dette, Vi anbefaler, at du først opretter lagerbeholdningen i din butik. Upload alle dine produkter, tilføj emner såsom rabatter, og gå derefter til storefronteditoren for at tilpasse din butiksramme.

Den gode nyhed er, at BigCommerce for nylig har frigivet en ny og spændende funktion, der gør design af din butik lettere end nogensinde! Det nye visuelle merchandising-værktøj kaldes Store Design, og betyder, at du kan se effekten af ​​dine redigeringer. Denne nye funktion gør BigCommerce meget mere tilpasselig.

En ting, der forbliver et konstant problem med BigCommerce, er dets terminologi. Det’er meget kompleks, og det gør det uegnet for begyndere. Du skal være fortrolig med de tekniske termer, ellers kan du spilde masser af tid bare med at finde ud af, hvad de betyder – hvilket, lad’s face it, er meget mindre sjovt end faktisk at bygge din butik.

BigCommerce er en e-handelsbuilder designet til at føre butikker til store forretninger. Tænk på det som en jumbojet: det’s har alle de magtfulde værktøjer, der er nødvendige for at tage din online butik på en langdistanceflyvning, uden at du behøver at skifte fly halvvejs igennem. Dog vandt du’t være i stand til at flyve det lige efter at have bestået din pilot’s eksamen!

Med stor kraft kommer stor kompleksitet, og BigCommerce er ikke’t ideel til enhver der’er ikke teknisk kyndige. Den seneste udgivelse af Store Design-værktøjet er imidlertid et godt skridt. Det viser, at BigCommerce lytter til sine brugere’ feedback og gør dens builder lettere at bruge.

BigCommerce kundetilfredshed

I vores brugertest, 56% af mennesker sagde, at de sandsynligvis ville anbefale BigCommerce. I det store og hele kunne de godt lide kraften i BigCommerce’s funktioner, lethed med onboarding-processen og den professionelle kvalitet af bygherren.

Her’s, hvad en bruger havde at sige om, hvor meget de kunne lide BigCommerce:

“Det hjælper dig med at få jobbet gjort og er utroligt professionelt. Det ved helt klart, hvad det er’gør, selvom jeg ikke gør det’t 100% kender mig selv.”

Hvad folk fandt vanskeligt var det tekniske sprog, som BigCommerce favoriserer. Det tog også længere tid folk at få fat på på grund af antallet af avancerede funktioner. Mens folk syntes det var vanskeligt at bruge, satte de pris på grundene bag det:

“Ja det’er svært, men du kan se hvorfor. Det’s fordi det’s dybest set der for at drive din virksomhed for dig. Men at oprette et websted var ikke det nemmeste af oplevelser.”

Dette er ting, som virkelige mennesker havde at sige, da de prøvede BigCommerce. Som du kan se, det’er ikke den hurtigste eller nemmeste platform at oprette en online butik med. Men i det lange løb vil dets stærke funktioner gøre det nemt at køre din virksomhed.

BigCommerce salgsværktøjer og funktioner

Så hvad er disse fantastiske funktioner, som vi fortsætter med?

BigCommerce har de bedste interne funktioner hos enhver e-handelsbuilder. Disse giver en høj kvalitet og reducerer den tillid, du måtte have på tredjepartsapps. Du har effektivt alt, hvad du har brug for lige ved hånden og uden ekstra omkostninger.

Produkttyper

BigCommerce er eneste e-handelsbuilder på markedet, som giver dig mulighed for at sælge fysiske, digitale og servicebaserede produkter uden at skulle bruge en app. Alle disse salgstyper er allerede indbygget i editoren. Dette betyder mindre besvær og mindre omkostninger, fordi du ikke gør det’t behøver at bekymre dig om at bruge apps fra tredjepart.

Vidste du, at BigCommerce var den første fuldt udstyrede e-handelsplatform til greenlight CBD-salg? Find ud af mere i vores detaljerede vejledning om Sådan sælges CBD online

Betalingsmuligheder

Når først du’Vi har alle dine produkter sat op og klar til at sælge som varme kager, du har brug for en måde at få betalt på! I modsætning til nogle andre e-handelsbyggere gør BigCommerce det ikke’t låse dig ind i sin egen betalingsport. Endnu bedre er det ikke’t pålægge transaktionsgebyrer på nogen af ​​dens planer.

I stedet, det giver dig mulighed for at vælge din egen betalingsport uden at pålægge ekstra gebyrer eller transaktionsgebyrer. De eneste gebyrer er det sædvanlige kreditgebyr, der anvendes af din valgte betalingsgateway (det gennemsnitlige kreditkortgebyr er 2,2% + 30¢).

betalingsmuligheder for bigcommerceBigCommerce tilbyder et stort udvalg af betalingsgateways, der betjener over 100 lande. Det gør det ikke’t tilføje eventuelle transaktionsgebyrer.

Du’Vi har over 65 integrerede betalingsportaler at vælge imellem. Med installation med ét klik, mobile betalinger og flere valutaer understøttet, gør BigCommerce sit bedste for at få dig betalt hurtigt. Betalingsudbydere inkluderer:

 • PayPal
 • Stribe
 • Firkant
 • Apple Pay
 • Amazon Pay
 • Adyen

For at hjælpe dig med succes har BigCommerce opbygget forhold til betalingsudbydere for at reducere dine omkostninger. For eksempel har alle BigCommerce-planer ingen transaktionsgebyrer og leveres med forudgående forhandlede priser for PayPal. Jo længere du bliver hos BigCommerce og opgraderer gennem dens prisplaner, jo lavere vil dine satser gå – faktisk, de kan falde fra 2,9% helt ned til 2,2%, eller nogle gange endda lavere!

Forsendelsesmuligheder

BigCommerce giver dig en række forsendelsesmuligheder. Du kan få realtidsforsendelseskurser, tilbyde gratis forsendelse til dine kunder og udskrive forsendelsesetiketter, alt sammen med BigCommerce’s tredjepartsintegrationer.

BigCommerce tilbyder nu sin egen alt-i-en-tjeneste til næste niveau forsendelsesværktøjer. Du skal blot installere den nye BigCommerce Shipping-app gratis, og nyd særlige rabatter (op til 80% rabat!) med USPS, DHL og FedEx.

Hold dine kunder tilfredse med forsendelsessporing, afhentning i butikken og levering næste dag, og gør dit eget liv lettere ved at automatisere dine forsendelsesoperationer.

BigCommerce Shipping leveres med masser af frynsegoder, men det vigtigste er, at du kan nemt at administrere al din forsendelse fra et centralt hub. Forsendelse kan være en udfordring, men BigCommerce sigter mod at give dig kraftfulde værktøjer med et minimum af ophidselse.

Sikkerhed

BigCommerce har den største mængde indbyggede funktioner i enhver e-handelsbygger. Dette inkluderer alt vigtigt SSL-sikkerhedscertifikat, som krypterer brugerdata for at sikre online betalinger.

Gendannet indkøbsvogn gendannelse

Næsten lige så vigtigt som et SSL-certifikat er indstillingen til gendannelse af vogn. Når en kunde indtaster deres e-mail og derefter opgiver deres produkter i indkøbskurven ved kassen, kan du sende en automatisk e-mail for at trække dem tilbage til deres køb. Du kan endda tilpasse e-mails og inkludere rabatkoder.

Dette er en virkelig penge sparer! I gennemsnit vinder disse e-mails tilbage 12-15% af kunderne, mens personaliserede e-mails er seks gange mere effektive end almindelige.

Top tip! BigCommerce’s e-mail-marketingfunktioner er gode, men vi anbefaler stærkt, at du installerer den (gratis) MailChimp-app for virkelig at niveauere din e-mail-ydelse. Tilpas dine brugere’ e-mails med indbyggede produktanbefalinger og lav smukke underretnings-e-mails (til ordrebekræftelse, forsendelsesopdateringer osv.), der matcher dit brand’s stemmetone og site-æstetik. Få adgang til detaljerede målinger for, hvordan al din kommunikation fungerer, så du kan fortsætte med at optimere, forbedre og vokse.

Multichannel Selling

At nå ud til kunder har aldrig været så let. Med BigCommerce kan du gøre det “sælge overalt” ved hjælp af flerkanalsintegrationer. Kort sagt kan du sælge via Facebook, Instagram, Pinterest, eBay, Amazon og mere. Administrer alt fra ét sted, læn dig tilbage og se salget rulle ind fra hele internettet.

Hold styr på alt dette salg ved hjælp af BigCommerce’s rapporteringsværktøjer til data. Identificer kundetrends, spore din butik’s ydelse, følg dine konverteringsfrekvenser og meget mere – alt fra dit dashboard!

Apps

Dette er blot et par af de vigtige funktioner, som BigCommerce har. Hvis du ønsker at udvide dit websted ud over disse funktioner, kan du – du’vi har stadig fået over 600 apps at vælge imellem i BigCommerce app store.

BigCommerce har en meget mere begrænset app-butik end sine konkurrenter. Men det’s kun fordi det har så mange imponerende interne funktioner allerede! Du skal bare ikke’t har brug for så mange apps, som du f.eks. ville gøre med Shopify. Dette holder omkostningerne lavere, fordi du ikke gør det’t er nødt til at betale for tredjepartsudvidelser hver måned.

Hvor gode er BigCommerce’s skabelondesign?

Din online butik har brug for alle de nyeste salgsværktøjer for at være foran konkurrencen. Men når det kommer til at skille sig ud fra mængden, er den første ting, dine besøgende vil bemærke, dit websted’s design.

BigCommerce har over 100 temaer at tilbyde. Der er 12 gratis temaer og over 100 betalte temaer, som spænder fra $ 145-235. At’s en masse temaer at vælge imellem!

Heldigvis gør BigCommerce det virkelig let at finde dit perfekte tema. Du kan søge efter branche eller det ønskede layout til din skabelon. For eksempel kan du vælge mellem gitterlayouter eller designs med store billeder. Du kan også se bare gratis eller betalte temaer eller bruge søgefeltet til at finde skræddersyede resultater.

Temaer varierer virkelig afhængigt af den branche, de er kategoriseret under. For eksempel temaer i ‘Mode & Smykker’ kategori har en produkt zoom funktion, mens andre kategorier ikke’t medtage dette. Så det’det er værd at have en ordentlig søgning for at finde et tema, der bedst passer til din butik’s behov.

design af bigcommerce-skabelonerBigCommerce har over 100 skabeloner, som du kan gennemse efter branche, samlinger, gratis eller betalte temaer samt bruge søgefeltet.

Du kan forhåndsvise et tema, før du vælger det, hvilket er en rigtig nyttig mulighed. Hvis du vælger et tema og derefter skifter mening, don’t bekymre dig! Du kan skifte din skabelon, når du vil.

Alle BigCommerce-temaer reagerer fuldt ud på mobilen. Du kan’t rediger mobilvisningen, fordi temaet automatisk formateres til at passe til mobilskærme. Dette betyder, at du ikke gør det’t er nødt til at bruge et sekund på at bekymre sig om at tabe på mobile shoppere. Med over 50% af trafikken kommer fra mobile enheder, dette er en vigtig funktion at have!

Designtilpasning

Det virkelige spørgsmål er, hvor tilpasses BigCommerce’s temaer? Det’er et spørgsmål med et spændende svar.

BigCommerce udgav for nylig et nyt visuelt merchandising-værktøj, kaldet Store Design. Mens du inden du skulle tilpasse din butik i to separate områder og vente med at se resultaterne, ændrer dette værktøj alt!

bigcommerce store designværktøjBigCommerce’s Værktøj til butiksdesign giver dig en ekstra menu, hvor du kan vælge områder på din side, der skal tilpasses, fra baggrundsfarver til logostørrelse og placering.

Butiksdesign-værktøjet giver dig mulighed for at vælge sektioner på din side og tilpasse dem der og derefter lige foran dig. Dette giver dig øjeblikkelig kontrol over alt fra baggrundsfarver til logo-positioner, antal fremhævede produkter, navigationspilfarver og mere.

Dette nye værktøj bringer et meget højere niveau af tilpasning til BigCommerce’s temaer end nogensinde før.

BigCommerce Hjælp og support

Når du’når du tjener penge via dit websted, kan problemer være dyre. Heldigvis har BigCommerce hjælpemuligheder på plads, så du hurtigt og nemt kan sorteres.

De tilgængelige hjælp og supportkanaler afhænger af, hvilken pris du planlægger’igen. Som standard, BigCommerce giver support 24 timer i døgnet via telefon og live chat. Ingen grund til at stresse ud kl. 4, når man tæller timer indtil kl. 9; skal du bare hente telefonen eller åbne en live chat for at få dit problem behandlet om morgenen.

der’s også e-mail support. Faktisk når du tilmelder dig en gratis prøveperiode, får du en e-mail ved at tilbyde en aftale til et 10 minutters opkald for at diskutere din virksomhed, dens mål, og hvordan BigCommerce kan hjælpe dig med at lykkes.

Ud over telefon, live chat og e-mail kan du også bruge videovejledninger – og endnu bedre, det BigCommerce Help Center.

bigcommerce help centerBigCommerce Help Center er en stor ressource. Find svar i vidensbasen, still spørgsmål i fællesskabssektionen, find ud af nyheder og opdateringer og foreslå endda dine egne ideer til at forbedre bygherren.

hvis du’når det gælder den dyreste virksomhedsplan, låser du prioriteret support op. Dette inkluderer en onboarding-konsulent såvel som prioriterede telefonopkald. Med øjeblikkelige forbindelser til det mest senior og højtuddannede supportpersonale giver dette det højeste niveau af kvalitetssupport til din butik.

BigCommerce-priser – er det god værdi for pengene?

Alle ved, at du skal bruge penge for at tjene penge. Men hvor meget skal du bruge til BigCommerce?

BigCommerce har fire prisplaner:

 • Standardplanen er den billigste til $ 29,95 pr. måned
 • den mest populære er $ 71,95 pr. måned Plus-plan
 • Pro-planen koster dig $ 224,95 pr. måned og giver endnu mere skalerbare funktioner
 • Enterprise planen er den mest avancerede og har tilpassede priser

Der er en 15-dages gratis prøveperiode, og du kan endda anmode om en demo for at se, hvordan BigCommerce kan gavne din online butik.

Så hvad får du for dine penge?

Standardplanen sætter dig op med en godt afrundet, fuldt udstyret online butik. Det’er bedst til etablere din virksomhed og finde dine fødder, før du skalerer op – vi’d sige det’s velegnet til salg på op til $ 50k om året. Standard planfunktioner inkluderer:

 • Ubegrænset antal produkter, der skal sælges
 • Ubegrænset personalkonti
 • Flere salgskanaler, såsom eBay, Amazon, Facebook og Google Shopping
 • Kuponer, rabatter og gavekort
 • Forsendelseskurser i realtid
 • Produktvurderinger og anmeldelser
 • 24/7 support

Når du arbejder dig op gennem prisplanerne, låser du op for mere avancerede funktioner. Det’Det er værd at bemærke, at du kun får Abandoned Cart Recovery på Plus-planen og højere.

Plus-planen er den mest populære til $ 71,85 per måned. Det’er velegnet til virksomheder at gøre op til $ 150.000 i salg pr. år. Det’er også bedst til at vokse din virksomhed, som det kommer med marketingværktøjer såsom:

 • Gendannet indkøbsvogn gendannelse
 • Kundegrupper for at belønne hyppige shoppere
 • Opbevar kreditkort

Afsendelse af automatiske e-mails for at trække kunder tilbage til dit websted og at belønne hyppige og langsigtede købere giver din virksomhed ekstra appel.

Til $ 224,95 pr. Måned er Pro-planen bedst til opskalering af hurtigtvoksende virksomheder gør op til $ 400k i online-salg om året. Du har alt inkluderet i de lavere planer, med ekstra funktioner såsom:

 • Google-kundevurderinger
 • Filtrering af produktsøgning
 • Tilpasset SSL (Secure Sockets Layer)

Dette giver dine kunder en brugeroplevelse af højere kvalitet på dit websted. Gør det nemt at handle med produktsøgefiltre og tjen tillid hos anerkendte mærker som Google. Du kan endda anvende dit eget tilpassede SSL-certifikat, hvis du har et.

der’det benægter det ikke: BigCommerce har dyre planer end nogle konkurrenter. Dette er dog på grund af alle de indbyggede funktioner, det følger med. Mens andre e-handelsbyggere kræver, at du bruger masser af tredjepartsapps, indeholder BigCommerce de fleste af disse funktioner til dig. Dette betyder dig’gentager ikke uventede omkostninger.

Disse priser afspejler virkelig BigCommerce’s ideelle brugere. Du’betaler for et helt sæt virkelig magtfulde værktøjer, og store og hurtigt voksende virksomheder vil blive styrket snarere end tilbageholdt af disse priser. Hvorfor? Fordi de fjerner taget’d rammer sandsynligvis med en mindre (og billigere) e-handelsbygger.

Yderligere information

Vil du vide mere om BigCommerce’s prisplaner? Læs vores BigCommerce-prisfastsættelse for at finde ud af, hvilken plan der passer dig.

BigCommerce Review: Dommen

BigCommerce er en øverste e-handelsbygger med meget vægt bag sig. Det kom på tredjeplads i vores e-handelsbuilderundersøgelse. Imponerende datarapporter, en omfattende opgørelse og de mest indbyggede funktioner i enhver builder gør det til en styrke, der skal regnes med.

Det’er perfekt til store og hurtigtvoksende virksomheder. hvis du’er du ikke på udkig efter vækst eller er en totalbegynder, er denne bygherre ikke’t til dig.

Dens kraftfulde funktioner gør BigCommerce lidt som en raket. Fastgør det til den rigtige forretning og det’Jeg sprænger dig ind i det næste skattekammer. Men anvend det på noget, der ikke er’t når frem til stjernerne, og dig’Jeg bruger meget på brændstof bare for at komme fra A til B.

BigCommerce henvender sig til virksomheder i alle former og størrelser, så don’t sættes ud, hvis din butik ikke er’t den største på legepladsen. Du’Jeg får simpelthen mest ud af denne e-handelsbuilder, hvis du har det’planlægger at vokse din virksomhed.

Hvis du tror, ​​at BigCommerce kan være det perfekte sted at udvide din virksomhed, hvorfor vente? Prøv det gratis i 15 dage, kræver ingen kortoplysninger, og vælg selv!

BigCommerce: Ofte stillede spørgsmål

Er BigCommerce gratis?

Desværre nej! Men dette er ikke’t overraskende – der’er kun en e-handelsbuilder på markedet, som giver dig mulighed for at sælge gratis.

BigCommerce har en 15-dages gratis prøveperiode, så du kan teste det uden at betale et cent! Derefter vælger du fra fire prisplaner, der spænder fra $ 29,95-224,95 pr. måned (faktureres årligt). Den store ting ved BigCommerce er, at den har det 0% transaktionsgebyrer, så ingen lurvede ekstra omkostninger venter på dig! Læs vores BigCommerce-prisanmeldelse for at lære mere om detaljerne i denne bygherre’s prisplaner.

Hvem er BigCommerce bedst til?

BigCommerce er det bedste valg for store og hurtigtvoksende virksomheder. Det har en imponerende række indbyggede værktøjer og funktioner, der understøtter din online butik’s vækst. Kraftige rapporteringsværktøjer betyder det’er let at holde styr på din butik’s succeser og forbedringer. Du kan sælge gennem flere kanaler, mens du administrerer alt fra ét sted.

Hvad kan jeg sælge gennem BigCommerce?

BigCommerce er den eneste e-handelsbuilder, der automatisk giver dig mulighed for at sælge fysiske, digitale og servicebaserede produkter. Du don’t er nødt til at installere en app for at tillade dette; det’er allerede inkluderet i bygherren!

Er BigCommerce godt for begyndere?

Det ærlige svar er ikke rigtig! Dette skyldes, at BigCommerce bruger en masse kompliceret tech-speak, hvilket gør det vanskeligt for alle, der ikke er’t helt teknisk kyndige. Dette er ikke’t for at stoppe dig med at give det en chance, men hvis du vil have en butik online hurtigt, er dette muligvis ikke den bedste e-handelsbygger for dig.

Hvis du vil sammenligne e-handelsbyggere, hvorfor ikke tjekke vores sammenligningskort for e-handel? Du kan se stjerneklassifikationer side om side, inklusive brugervenlighed!

Skal jeg bruge BigCommerce eller Shopify?

Dette valg afhænger virkelig af den type virksomhed, du driver. Begge bygherrer tager højde for alle forretningsstørrelser, men BigCommerce er bedre egnet til store og hurtigt voksende butikker. Shopify gjorde det meget godt med vores forskning, og blev den bedste all-round e-handelsbygger. Hvis du vil læse mere om disse to markedsledere, kan du se vores BigCommerce vs Shopify sammenligning.

Yderligere information

 • BigCommerce-prisfastsættelse
 • BigCommerce vs Shopify
 • BigCommerce WordPress Plugin
 • Bedste sammenligningskort for e-handelsbyggere
 • Top 6 Shopify-alternativer og konkurrenter
 • Sådan sælges på Pinterest
 • Sådan tjener du penge på Instagram
 • Sådan opretter du en Facebook-butik
 • Bedste e-handelssoftware
 • Bedste e-handelsplatforme

Synes vores BigCommerce-anmeldelse var hjælpsom?

Website Builder Expert sigter mod at give dig ærlige data. At’hvorfor vi udfører vores egen forskning og opnår direkte, personlig indsigt. Klik her for yderligere information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map