BigCommerce arvostelut | 7 tärkeintä asiaa, jotka sinun pitäisi tietää


Paras

Eniten skaalautuva


Yleisarvosana

4/5 tähteä

BigCommerce on johtava verkkokaupan rakentaja, joka tarjoaa verkkokaupoille äärimmäisen skaalautuvuuden. Sillä on enemmän sisäänrakennettuja myyntityökaluja kuin millään kilpailijalla, ja se yhdistää nämä ominaisuudet edistyneeseen SEO: hen ja fantastiseen monikanavaintegraatioon. Se on suunniteltu auttamaan suuria ja nopeasti kasvavia yrityksiä saamaan suuriin liigaihin!

Mitkä ovat BigCommercen edut ja haitat??

Plussat

 • Eniten skaalautuva verkkokauppaympäristö
 • Enemmän sisäänrakennettuja ominaisuuksia kuin kukaan kilpailija
 • Voit myydä useilla kanavilla, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä
 • Fantastiset SEO-työkalut

Haittoja

 • Monimutkainen terminologia ei sovellu aloittelijoille
 • Lisäominaisuudet voivat vaarantaa helpon käytön

Yleiskatsaus BigCommerce-palveluun

BigCommerce on verkkokaupan suosituin alusta, jonka avulla voit luoda verkkokaupan. Sen avulla voit perustaa myymälän, lisätä tuotteita ja ansaita rahaa verkkosivustosi kautta.

Mutta se’ei kaikki. BigCommerce on erikoistunut verkkokaupan rakentaja, tarkoittaen sitä’suunniteltu auttamaan sinua myymään verkossa. Tonnilla sisäänrakennettuja ominaisuuksia, datatyökaluja ja paljon muuta, BigCommerce on paras suurille tai nopeasti kasvaville yrityksille. Sinä voitit’t ylittää tämän alustan milloin tahansa pian!

bigcommerce-arvostelu

BigCommerce’Asiakkaita ovat suuret tuotenimet, kuten Toyota, Kodak ja Ben & Jerry’s. Pienille yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa, BigCommerce ylpeilee – vaikuttava keskimääräinen kasvu 28% asiakkailleen vuosi vuodelta.

Tämä ei ole’t vain hype. Täällä Website Builder Expert, teemme perusteellista tutkimusta kaikista rakentajista, joita tarkistamme. Laitamme jokaisen tuntikausia tiukkaa käyttäjän testausta ja pisteyttämistä. Vertaa, analysoi ja kaivaa syvällisesti jokaista rakentajaa’Ominaisuudet, hinnoittelu, suunnittelun joustavuus, asiakastuki ja myyntityökalut.

BigCommerce ei ollut poikkeus: kävimme alustan läpi askeleensa, ja se tuli vankka kolmas kokonaisuutena kaikista testaamistamme verkkokaupan rakentajista (vain Shopify ja Wix lyövät). BigCommerce oli myös verkkosivuston ominaisuuksien ykkönen, ja oli vasta Shopifyn takana, kun oli kyse myyntiominaisuuksista.

Voisiko BigCommerce olla täydellinen verkkokaupan rakentaja sinulle? Ota selvää, kun loistamme valokeilaan sen ominaisuuksien laatua, helppokäyttöisyyttä, mallisuunnittelua ja muuta. Aika on rahaa, joten anna’Aloita!

Saat jopa kolme kuukautta ilmaiseksi kirjautumalla BigCommerce-palveluun tänään

Halusimme vain kertoa sinulle nopeasti, että BigCommerce tarjoaa tällä hetkellä seuraavia tarjouksia, kun kirjaudut johonkin sen suunnitelmista:

 • Vakiosuunnitelma – 1 kuukausi ilmaiseksi
 • Plussuunnitelma – 2 kuukautta ilmaiseksi
 • Pro-suunnitelma – 3 kuukautta ilmaiseksi

Siirry BigCommerce-verkkosivustoon tutustuaksesi tarjoukseen live-tilassa!

Kuinka helppoa BigCommerce on käyttää?

Yrityksen omistajana haluat viettää mahdollisimman paljon aikaa asiakkaidesi hoitamiseen, tuotteiden lähettämiseen ja voittojen kasvamiseen; et’t halua viettää arvokkaita tunteja yrittäessään muotoilla tekstikenttä uudelleen. Että’Miksi helppokäyttöisyys on niin tärkeää ja miksi tutkimme sitä niin perusteellisesti.

Joten miten BigCommerce teki helppokäyttöisyyden testaamisessa? Ollakseni rehellinen, se oli melko keskimääräinen. BigCommerce sai 3,3 / 5 tähteä käytön helpottamiseksi, ihmisten löytäessä sen 14% vaikeampaa käyttää kuin Shopify.

Mutta miksi?

Tärkein syy siihen, että ihmiset kamppailivat BigCommerce-palvelun kanssa, oli sen suunnittelurajapinta. Kun sinä’luo myymäläsi uudelleen, se’s jaettu kahden alueen kesken. Yksi on, missä lisäät tuotteita ja hallitset “kulissien takana” osia myymälästäsi – esimerkiksi alennuksia ja toimituskuluja – kun taas toisessa muokat myymälääsi.

Tämän torjumiseksi, suosittelemme, että määrität ensin myymälän varastotilan. Lataa kaikki tuotteesi, lisää kohteita, kuten alennuksia, ja siirry sitten myymälätoimittajaan muokataksesi myymälääsi.

Hyvä uutinen on, että BigCommerce on äskettäin julkaissut uuden ja mielenkiintoisen ominaisuuden, jonka avulla kaupan suunnittelu on helppoa kuin koskaan! Uusi visuaalinen markkinointityökalu on nimeltään Store Design, ja tarkoittaa, että näet muokkausten vaikutukset. Tämä uusi ominaisuus tekee BigCommercestä paljon muokattavissa olevan.

Yksi asia, joka pysyy jatkuvana ongelmana BigCommercessa, on sen terminologia. Se’on erittäin monimutkainen, ja tästä syystä se ei sovellu aloittelijoille. Sinun on tunnettava tekniset termit, muuten voit hukkaa paljon aikaa vain selvittääksesi, mitä ne tarkoittavat – mikä, anna’Se on paljon vähemmän hauskaa kuin itse myymäläsi rakentaminen.

BigCommerce on verkkokaupan rakentaja, joka on suunniteltu siirtämään kauppoja isoihin yrityksiin. Ajattele sitä kuin hyppysuihku: se’Sillä on kaikki tehokkaat työkalut, joita tarvitaan verkkokaupan siirtämiseen kaukomatkalle ilman, että joudut vaihtamaan lentokoneita puoliväliin. Voitit kuitenkin’et voi lentää sitä heti ohitettuaan lentäjän’s tentti!

Suurella voimalla tulee suuri monimutkaisuus, eikä BigCommerce ole’t ihanteellinen kaikille, jotka’S ei ole taitava. Kaupan suunnittelutyökalun äskettäinen julkaisu on kuitenkin hieno askel. Se osoittaa, että BigCommerce kuuntelee käyttäjiään’ palautetta ja tekee sen rakentajasta helpomman käyttää.

BigCommerce-asiakastyytyväisyys

Käyttäjätestauksissamme, 56% ihmisistä kertoi todennäköisesti suosittelevansa BigCommercea. Kaiken kaikkiaan he pitivät BigCommercen voimasta’Ominaisuudet, ajoneuvoon asettamisen helppous ja rakentajan ammattitaito.

Tässä’mitä yhden käyttäjän oli sanottava siitä, kuinka paljon he pitivät BigCommerce:

“Se tukee sinua työn saamisessa ja on uskomattoman ammattimainen. Se tietää selvästi mitä se on’teen, vaikka en’t 100% tunnen itseni.”

Se, mitä ihmiset pitivät hankalina, oli tekninen kieli, jota BigCommerce suosii. Lisätenkin ominaisuuksien takia ihmisillä kesti kauemmin päästä käsiksi. Vaikka ihmisten oli vaikea käyttää sitä, he arvostivat sen syitä:

“kyllä ​​se’on vaikeaa, mutta voit nähdä miksi. Se’s koska se’periaatteessa siellä, jotta voit hallita yritystäsi puolestasi. Mutta verkkosivuston luominen ei ollut helpointa kokemusta.”

Nämä ovat asioita, jotka ihmisten oli sanottava, kun he kokeilivat BigCommercea. Kuten näette, se’Se ei ole nopein tai helpoin alusta verkkokaupan luomiseen. Mutta pitkällä tähtäimellä sen tehokkaat ominaisuudet tekevät yrityksesi johtamisesta erittäin helpon.

BigCommerce-myyntityökalut ja ominaisuudet

Joten mitä nämä uskomattomat ominaisuudet jatkamme??

BigCommercella on kaikkien verkkokaupan valmistajien parhaat sisäiset ominaisuudet. Ne tarjoavat korkeatasoisen laadun ja vähentävät luottamusta kolmansien osapuolten sovelluksiin. Sinulla on käytännössä kaikki tarvitsemasi suoraan käden ulottuvilla ja ilman lisäkustannuksia.

Tuotetyypit

BigCommerce on vain markkinoilla toimiva verkkokaupan rakentaja, jonka avulla voit myydä fyysisiä, digitaalisia ja palvelupohjaisia ​​tuotteita joutumatta käyttämään sovellusta. Kaikki nämä myyntityypit on jo sisäänrakennettu editoriin. Tämä tarkoittaa vähemmän vaivaa ja vähemmän kustannuksia, koska et halua’Ei tarvitse huolehtia kolmansien osapuolien sovellusten käytöstä.

Tiesitkö, että BigCommerce oli ensimmäinen täysimittainen verkkokauppaympäristö, joka vihreää CBD-myyntiä? Lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme Kuinka myydä CBD verkossa

Maksuvaihtoehdot

Kerran sinä’Kun kaikki tuotteesi on valmis ja valmis myymään kuten kuumia kakkuja, tarvitset tapa saada palkkaa! Toisin kuin eräät muut verkkokaupan rakentajat, BigCommerce ei’t lukita sinut omaan maksuväylään. Vielä parasta, se ei’t periä transaktiomaksuja mihinkään sen suunnitelmiin.

Sen sijaan, Sen avulla voit valita oman maksun yhdyskäytävän asettamatta ylimääräisiä kuluja tai transaktiomaksuja. Ainoat maksut ovat valitsemasi maksuportin soveltama tavallinen luottomaksu (keskimääräinen luottokorttimaksu on 2,2% + 30)¢).

isokaupan maksutavatBigCommerce tarjoaa laajan valikoiman maksuyhdyskäytäviä, ja se palvelee yli 100 maata. Se ei’t lisätä myöskään transaktiomaksuja.

Sinä’Ve on saanut valita yli 65 integroitua maksuyhdyskäytävää. Yhden napsautuksen asennuksella, mobiilimaksuilla ja useiden valuuttojen tuella BigCommerce tekee parhaansa saadaksesi sinulle maksun nopeasti. Maksun tarjoajiin kuuluu:

 • PayPal
 • Raita
 • Neliö
 • Apple Pay
 • Amazon Pay
 • Adyen

Auttaaksesi onnistumaan BigCommerce on luonut suhteita maksupalveluntarjoajiin vähentääksesi kustannuksiasi. Esimerkiksi kaikissa BigCommerce-suunnitelmissa ei ole transaktiomaksuja, ja niissä on ennalta neuvotellut hinnat PayPalille. Mitä pidempään pysyt BigCommerce-palvelussa ja päivität sen hinnasuunnitelmien kautta, sitä alhaisemmat hinnat menevät – itse asiassa, ne voivat laskea 2,9 prosentista kokonaan alas 2,2 prosenttiin tai joskus jopa alhaisempaan hintaan!

Kuljetusvaihtoehdot

BigCommerce tarjoaa sinulle laajan valikoiman toimitusvaihtoehtoja. Voit saada reaaliaikaisia ​​lähetyslainauksia, tarjota ilmaisia ​​toimituksia asiakkaillesi ja tulostaa lähetysetikettejä – kaikki BigCommerce-palvelun avulla’kolmansien osapuolien integroinnit.

BigCommerce tarjoaa nyt oman all-in-one-palvelun seuraavan tason lähetystyökaluille. Asenna vain uusi BigCommerce Shipping-sovellus ilmaiseksi, ja nauti erityisistä alennuksista (jopa 80% alennus!) USPS: n, DHL: n ja FedExin kanssa.

Pidä asiakkaasi tyytyväisinä lähetyksen seurantaan, myymälässä tapahtuvaan noutoon ja seuraavana päivänä toimittamiseen, ja tee oma elämäsi helpommaksi automatisoimalla lähetystoiminnot.

BigCommerce Shipping sisältää tonnia etuja, mutta tärkein on, että voit hallitse kaikkia kuljetuksiasi helposti yhdestä keskuskeskuksesta. Toimitus voi olla haaste, mutta BigCommerce pyrkii tarjoamaan sinulle tehokkaita työkaluja vähimmällä vaivalla.

turvallisuus

BigCommerce-palvelussa on suurin määrä verkkorakentajien sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Tämä sisältää kaiken tärkeän SSL-suojausvarmenne, joka salaa käyttäjätiedot tehdäkseen online-maksut turvallisiksi.

Hylätyn ostoskorin palautus

Lähes yhtä tärkeä kuin SSL-varmenne on vaihtoehto hylätystä ostoskorista. Kun asiakas kirjoittaa sähköpostinsa ja hylkää tuotteensa ostoskorissa kassalla, voit lähettää automatisoidun sähköpostin vetääksesi hänet takaisin ostoon. Voit jopa muokata sähköposteja ja sisällyttää alennuskoodeja.

Tämä on oikean rahan säästäjä! Keskimäärin nämä sähköpostit voittavat takaisin 12-15% asiakkaista, henkilökohtaiset sähköpostit ovat kuusi kertaa tehokkaampi kuin tavalliset.

Yläkärki! BigCommerce’Sähköpostimarkkinointiominaisuudet ovat hyvät, mutta suosittelemme (ilmaisen) MailChimp-sovelluksen asentamista, jotta sähköpostisi suorituskyky todella kasvaa. Muokkaa käyttäjiäsi’ sähköposteja, joissa on sisäänrakennetut tuotesuositukset, ja valmista kauniita ilmoitussähköposteja (tilausvahvistuksia, toimituspäivityksiä jne.) varten, jotka vastaavat tuotemerkkiäsi’ääniääni ja sivuston esteettinen. Käytä yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, kuinka kaikki viestinnät toimivat, jotta voit jatkaa optimointia, parantamista ja kasvamista.

Monikanavainen myynti

Asiakkaiden tavoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. BigCommerce-palvelun avulla voit “myydä kaikkialla” käyttämällä monikanavaisia ​​integraatioita. Yksinkertaisesti sanottuna, voit myydä Facebookin, Instagramin, Pinterestin, eBayn, Amazonin ja muiden kautta. Hallinnoi kaikkea yhdestä paikasta, rentoudu ja katso myyntituloja kaikkialta verkosta.

Seuraa kaikkia näitä myyntiä BigCommerce-palvelun avulla’s dataraportointityökalut. Tunnista asiakassuuntaukset, seuraa kauppaa’suorituskykyä, seuraa muuntokurssiasi ja paljon muuta – kaikki kojelaudalta!

sovellukset

Nämä ovat vain muutamia BigCommercen tärkeimmistä ominaisuuksista. Jos haluat laajentaa sivustosi näiden toimintojen ulkopuolelle, voit – sinä voit’olen silti saanut yli 600 sovellusta valita BigCommerce-sovelluskaupasta.

BigCommercella on paljon rajoitetumpi sovelluskauppa kuin kilpailijoillaan. Mutta se’vain siksi, että siinä on niin paljon vaikuttavia talon ominaisuudet jo! Sinä vain don’t tarvitse niin monta sovellusta kuin sinulla olisi esimerkiksi Shopifessasi. Tämä pitää kustannukset alhaisempana, koska et’t joudut maksamaan kolmansien osapuolien lisäosista joka kuukausi.

Kuinka hyviä ovat BigCommerce-mallipohjat?

Verkkokauppasi tarvitsee kaikki uusimmat myyntityökalut pysyäkseen kilpailun edellä. Mutta kun se erottuu joukosta, ensimmäinen asia, jonka kävijät huomaavat, on verkkosivustosi’Suunnittelu.

BigCommerce tarjoaa yli 100 teemaa. Siellä on 12 ilmaista teemaa ja yli 100 maksettua teemaa, jotka vaihtelevat $ 145-235. Että’on paljon teemoja, joista valita!

Onneksi BigCommerce on todella helppo löytää täydellinen teema. Voit hakea mallin mukaan toimialan tai haluamasi asettelun perusteella. Voit esimerkiksi valita ruudukkoasettelut tai suuret kuvat sisältävät mallit. Voit tarkastella myös vain ilmaisia ​​tai maksettuja teemoja tai käyttää hakupalkkia etsimään räätälöityjä tuloksia.

Teemat todella vaihtelevat toimialan mukaan, johon ne luokitellaan. Esimerkiksi ‘Muoti & Korut’ luokissa on tuotteen zoom-ominaisuus, kun taas muut kategoriat eivät’t sisällyttää tämä. Niin se’kannattaa tehdä asianmukainen haku löytääksesi teema, joka sopii parhaimmin kauppaan’s tarvitsee.

suurkaupan mallipohjatBigCommerce-ohjelmassa on yli 100 mallia, joita voit selata toimialoittain, kokoelmia, ilmaisia ​​tai maksettuja teemoja ja käyttää hakupalkkia.

Voit esikatsella teemaa ennen kuin valitset sen, mikä on todella hyödyllinen vaihtoehto. Jos valitset teema ja muutat mieltäsi, älä’t hätää! Voit vaihtaa mallia milloin haluat.

Kaikki BigCommerce-teemat reagoivat täysin mobiililaitteisiin. Sinä pystyt’t muokata matkapuhelimenäkymää, koska teema muotoillaan automaattisesti sopimaan mobiililaitteiden näytöille. Tämä tarkoittaa, että et’t on vietettävä toinen huolenaihe menetyksestä matkapuhelinten ostajille. Kanssa yli 50% liikenteestä tulee mobiililaitteilla, tämä on välttämätön ominaisuus!

Suunnittelu

Oikea kysymys on, kuinka muokattavia BigCommerce on’s teemat? Se’s kysymys, jolla on jännittävä vastaus.

BigCommerce julkaisi äskettäin uuden visuaalisen markkinoinnin työkalun, nimeltään Store Design. Kun ennen piti mukauttaa myymälääsi kahdella erillisellä alueella ja odottaa tulosten näkemistä, tämä työkalu muuttaa kaiken!

bigcommerce-kaupan suunnittelutyökaluBigCommerce’s Kaupan suunnittelutyökalu antaa sinulle ylimääräisen valikon, josta voit valita mukautettavat sivusi alueet taustaväristä logon kokoon ja sijaintiin.

Kaupan suunnittelutyökalun avulla voit valita sivusi osia ja muokata niitä siellä ja sitten, edessäsi. Tämä antaa sinulle välittömän hallinnan kaikesta taustaväristä logon sijaintiin, esiteltyjen tuotteiden määrään, navigointinuolien väreihin ja muuhun.

Tämä uusi työkalu tuo paljon korkeamman räätälöinnin BigCommerce-palveluun’teemoja kuin koskaan ennen.

BigCommerce-ohje ja -tuki

Kun sinä’Kun ansaitset rahaa verkkosivustosi kautta, ongelmat voivat olla kalliita. Onneksi BigCommerce-palvelussa on ohjevaihtoehtoja, joiden avulla voit lajitella nopeasti ja helposti.

Käytettävissä olevat ohje- ja tukikanavat riippuvat hinnasuunnitelmasta’uudelleen. Vakiona, BigCommerce tarjoaa 24/7 puhelin- ja live-chat-tuen. Sinun ei tarvitse stressata 4: aan, laskemalla tuntia 9: seen saakka; vain nosta puhelin tai avaa live-chat, jotta ongelmasi hoidetaan aamulla.

siellä’s myös sähköpostituki. Itse asiassa, kun kirjaudut ilmaiseen kokeiluversioon, saat sähköpostin tarjoamalla tapaamisen 10 minuutin puheluun keskustelemaan yrityksestäsi, sen tavoitteista ja kuinka BigCommerce voi auttaa menestymään.

Puhelimen, live-chatin ja sähköpostin lisäksi voit käyttää myös video-oppaita – ja vielä paremmin, BigCommerce-ohjekeskus.

isokaupan ohjekeskusBigCommerce-ohjekeskus on hieno resurssi. Löydä vastauksia tietokannasta, kysy kysymyksiä yhteisön osiosta, lue uutisia ja päivityksiä ja edes ehdottaa omia ideoitasi rakennusalan parantamiseksi.

Jos sinä’Kun käytät kalleinta yrityssuunnitelmaa, avaa ensisijainen tuki. Tähän sisältyy lennossa oleva konsultti sekä priorisoidut puhelut. Sillä on välittömät yhteydet vanhimpaan ja hyvin koulutettuun tukihenkilökuntaan, mikä tarjoaa kaupallesi korkeimman mahdollisen tuen.

BigCommerce-hinnoittelu – onko se vastinetta rahalle?

Kaikki tietävät, että sinun on käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa. Mutta kuinka paljon joudut viettämään BigCommerce-palvelun kanssa?

BigCommercella on neljä hinnoittelusuunnitelmaa:

 • Standard-suunnitelma on halvin hintaan 29,95 dollaria kuukaudessa
 • suosituin on 71,95 dollaria kuukaudessa Plus-suunnitelma
 • Pro-suunnitelma maksaa sinulle 224,95 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa entistä enemmän skaalautuvia ominaisuuksia
 • yrityssuunnitelma on edistynein ja sillä on räätälöity hinnoittelu

Tuolla on 15 päivän ilmainen kokeilu, ja voit jopa pyytää esittelyä nähdäksesi kuinka BigCommerce voi hyödyttää verkkokauppaa.

Joten mitä saat rahastasi?

Standardisuunnitelma asettaa sinut hyvin pyöristettyyn, täysin varustettuun verkkokauppaan. Se’s paras yrityksen perustaminen ja löydämme jalat ennen skaalaamista – me’d sanoa se’s sopii jopa 50 000 dollarin myyntiin vuodessa. Vakio-ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Rajoittamaton määrä myytäviä tuotteita
 • Rajoittamaton henkilöstötilit
 • Useita myyntikanavia, kuten eBay, Amazon, Facebook ja Google Shopping
 • Kupongit, alennukset ja lahjakortit
 • Reaaliaikaiset lähetyslainaukset
 • Tuotearvostelut ja arvostelut
 • 24/7 tuki

Kun työskentelet ylös hinnasuunnitelmien avulla, avaa edistyneempiä ominaisuuksia. Se’On syytä huomata, että saat hylätyn ostoskorin vain Plus-suunnitelmalla ja uudemmalla.

Plus-suunnitelma on suosituin, hinta on 71,85 dollaria kuukaudessa. Se’sopii yrityksille, jotka tekevät jopa 150 000 dollaria myynnissä vuodessa. Se’s myös paras yrityksesi kasvattamiseen, kuten markkinointityökaluilla, kuten:

 • Hylätyn ostoskorin palautus
 • Asiakasryhmät palkitsevat usein ostajia
 • Säilytä luottokortteja

Automaattisen sähköpostin lähettäminen asiakkaiden vetämiseksi takaisin sivustoosi ja usein ja pitkäaikaisten ostajien palkitseminen antaa yrityksellesi lisävalituksen.

Pro-suunnitelma on 224,95 dollaria kuukaudessa Paras nopeasti kasvavien yritysten skaalaamiseen muodostavat jopa $ 400k verkkokaupassa vuodessa. Sinulla on kaikki kattavampien suunnitelmien sisältämät lisäominaisuudet, kuten:

 • Google-asiakkaiden arvostelut
 • Tuotehaun suodatus
 • Mukautettu SSL (Secure Sockets Layer)

Tämä antaa asiakkaillesi laadukkaamman käyttökokemuksen sivustollasi. Tee ostoksia helpoksi tuotehakusuodattimilla ja ansaitse luottamusta tunnustettujen tuotemerkkien, kuten Googlen, kanssa. Voit jopa hakea oman mukautetun SSL-varmenteen, jos sellainen on.

siellä’Sitä ei kiistä: BigCommercella on kalliimpia suunnitelmia kuin joillakin kilpailijoilla. Tämä johtuu kuitenkin kaikista mukana toimitetuista ominaisuuksista. Vaikka muut verkkokaupan rakentajat vaativat sinua käyttämään paljon kolmannen osapuolen sovelluksia, BigCommerce sisältää suurimman osan näistä toiminnoista sinulle. Tämä tarkoittaa sinua’et kerää odottamattomia kustannuksia.

Nämä hinnat heijastavat todella BigCommercea’ihanteelliset käyttäjät. Sinä’maksat koko joukon todella tehokkaita työkaluja, ja – suuret ja nopeasti kasvavat yritykset näitä hintoja hidastaa eikä pidä hidastaa. Miksi? Koska ne poistavat katon sinusta’d todennäköisesti lyö pienemmän (ja halvemman) verkkokaupan valmistajan kanssa.

Lisätietoa

Haluatko tietää enemmän BigCommerce-palvelusta’s hinnasuunnitelmat? Lue BigCommerce-hinnoittelukatsaus saadaksesi selville, mikä suunnitelma sopii sinulle.

BigCommerce Review: Tuomio

BigCommerce on verkkokaupan suurin rakentaja, jonka takana on paljon painoarvoa. Se tuli kolmanneksi verkkokaupan rakennustutkimuksessamme. Vaikuttavat tietoraportit, laaja inventaario ja kaikkien rakentajien sisäänrakennetut ominaisuudet tekevät siitä voiman, jonka kanssa täytyy luottaa.

Se’s täydellinen suurille ja nopeasti kasvaville yrityksille. Jos sinä’et ole etsimässä kasvua, tai olet täysin aloittelija, tämä rakentaja ei ole’t sinulle.

Sen tehokkaat ominaisuudet tekevät BigCommerceista vähän kuin raketti. Kiinnitä se oikeaan liiketoimintaan ja se’räjäytän sinut seuraavaan veroluokkaan. Mutta soveltaa sitä sellaiseen, jota ei ole’t tavoittaa tähtiä, ja sinä’Kulutan kauheasti polttoainetta vain päästäkseen pisteestä A pisteeseen B.

BigCommerce palvelee kaiken muotoisia ja kokoisia yrityksiä, joten älä anna’t lykätä, jos myymäläsi ei ole’t suurin leikkikentällä. Sinä’Saat yksinkertaisesti kaiken irti tästä verkkokaupan rakentajasta, jos sinä’suunnittelet liiketoiminnan kasvattamista uudelleen.

Jos uskot, että BigCommerce voisi olla täydellinen paikka laajentaa yritystäsi, miksi odottaa? Kokeile sitä ilmaiseksi 15 päivän ajan, korttia koskevia tietoja ei tarvita ja päätä itse!

BigCommerce: UKK

Onko BigCommerce ilmainen?

Valitettavasti ei! Mutta tämä ei ole’t yllättävää – siellä’on vain yksi verkkokaupan rakentaja markkinoilla, jonka avulla voit myydä ilmaiseksi.

BigCommerce on 15 päivän ilmainen kokeilu, joten voit testata sen maksamatta senttiäkään! Sitten voit valita neljä hinnasuunnitelmaa, jotka vaihtelevat 29,95 – 224,95 dollarista kuukaudessa (laskutetaan vuosittain). Hieno asia BigCommercessa on 0% transaktiomaksut, joten mitään oivallisia lisäkustannuksia ei odoteta sinua! Lue BigCommerce-hinnoittelukatsaus saadaksesi lisätietoja tämän rakentajan yksityiskohdista’s hinnasuunnitelmat.

Kuka on BigCommerce paras?

BigCommerce on paras valinta suurille ja nopeasti kasvaville yrityksille. Siinä on vaikuttava valikoima sisäänrakennettuja työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tukevat verkkokauppaa’kasvua. Tehokkaat raportointityökalut tarkoittavat sitä’on helppo seurata myymälääsi’menestyksiä ja parannuksia. Voit myydä useiden kanavien kautta hallitsemalla kaikkea yhdestä paikasta.

Mitä voin myydä BigCommerce-palvelun kautta?

BigCommerce on ainoa verkkokaupan rakentaja, jonka avulla voit myydä automaattisesti fyysisiä, digitaalisia ja palvelupohjaisia ​​tuotteita. Sinä et’t täytyy asentaa sovellus tämän sallimiseksi; se’s jo sisällytetty rakentajaan!

Onko BigCommerce hyvä aloittelijoille?

Rehellinen vastaus on, ei oikeastaan! Tämä johtuu siitä, että BigCommerce käyttää paljon monimutkaisia ​​teknisiä puheita, mikä vaikeuttaa kaikkia niitä, jotka eivät ole’t täysin tekninen taju. Tämä ei ole’t estämään sitä antamasta, mutta jos haluat tallentaa verkkokaupan nopeasti, tämä ei ehkä ole paras verkkokaupan rakentaja sinulle.

Jos haluat verrata verkkokaupan rakentajia, miksi et tutustu verkkokaupan vertailukaavioon? Voit nähdä tähtiarvostelut vierekkäin, mukaan lukien käyttömukavuus!

Pitäisikö minun käyttää BigCommercea tai Shopifea?

Tämä valinta riippuu todella yrityksesi tyypistä. Molemmat rakentajat palvelevat kaiken kokoisia yrityksiä, mutta BigCommerce sopii paremmin suuriin ja nopeasti kasvaviin kauppoihin. Shopify menestyi erittäin hyvin tutkimuksessamme, tultuaan parhaaksi monipuoliseksi verkkokaupan rakentajaksi. Jos haluat lukea tarkemmin näistä kahdesta markkinajohtajasta, tutustu BigCommerce vs Shopify -vertailuun.

Lisätietoa

 • BigCommerce-hinnoittelukatsaus
 • BigCommerce vs Shopify
 • BigCommerce WordPress -laajennus
 • Parhaiden verkkokaupan rakentajien vertailukaavio
 • 6 parasta Shopify-vaihtoehtoa ja kilpailijaa
 • Kuinka myydä Pinterestissä
 • Kuinka ansaita rahaa Instagramissa
 • Kuinka perustaa Facebook-kauppa
 • Paras verkkokaupan ohjelmisto
 • Parhaat verkkokauppaympäristöt

Löysimme BigCommerce-arvosteluamme hyödyllisenä?

Website Builder Expert pyrkii tarjoamaan sinulle rehellisiä tietoja. Että’siksi teemme oman tutkimuksen ja saamme suoran, henkilökohtaisen kuvan. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me