BigCommerce recensioner | 7 viktiga saker du borde veta


Bäst för

Mest skalbar


Helhetsbetyg

4 av 5 stjärnor

BigCommerce är en ledande e-handelsbyggare som ger extrem skalbarhet för onlinebutiker. Det har fler inbyggda försäljningsverktyg än någon av sina konkurrenter, och kombinerar dessa funktioner med avancerad SEO och fantastisk flerkanals integration. Den är utformad för att bidra till att öka stora och snabbt växande företag till de stora ligorna!

Vad är för- och nackdelarna med BigCommerce?

Fördelar

 • Mest skalbar e-handelsplattform
 • Mer inbyggda funktioner än någon konkurrent
 • Låter dig sälja över flera kanaler som Facebook, Instagram och Pinterest
 • Fantastiska SEO-verktyg

Nackdelar

 • Komplex terminologi är olämplig för nybörjare
 • Avancerade funktioner kan äventyra användarvänligheten

Översikt över BigCommerce

BigCommerce är en topp-e-handelsplattform som låter dig skapa en onlinebutik. Det låter dig ställa in din butik, lägga till produkter och tjäna pengar via din webbplats.

Men det’s inte alla. BigCommerce är en specialiserad e-handel byggare, vilket betyder det’är utformade för att hjälpa dig att sälja online. Med massor av inbyggda funktioner, dataverktyg och mer, BigCommerce är bäst för stora eller snabbt växande företag. Du vann’t växa ut denna plattform när som helst snart!

bigcommerce recension

BigCommerce’Kunderna innehåller stora varumärken som Toyota, Kodak och Ben & Jerry’s. För småföretag som vill skala upp, skryter BigCommerce en imponerande genomsnittlig tillväxt på 28% för sina kunder år efter år.

Det här är inte’t bara hype. Här på Website Builder Expert gör vi en grundlig undersökning av alla byggare som vi granskar. Vi lägger var och en genom timmar av noggrann användartestning och poäng. Vi jämför, analyserar och gräver djupt i varje byggare’s funktioner, prissättning, designflexibilitet, kundsupport och försäljningsverktyg.

BigCommerce var inget undantag: vi satte plattformen genom dess steg, och det blev en solid tredjedel totalt av alla e-handelsbyggare som vi testade (slagen endast av Shopify och Wix). BigCommerce var också nummer ett för webbplatsfunktioner, och var bara bakom Shopify när det gällde försäljningsfunktioner.

Kan BigCommerce vara den perfekta e-handelsbyggaren för dig? Ta reda på när vi strålar fram kvaliteten på dess funktioner, användarvänlighet, malldesign och mer. Tid är pengar, så låt’s komma igång!

Få upp till tre månader gratis när du registrerar dig på BigCommerce idag

Vi ville bara ge dig en snabb heads-up som BigCommerce för närvarande erbjuder följande erbjudanden när du registrerar dig för en av dess planer:

 • Standardplan – 1 månad gratis
 • Plusplan – 2 månader gratis
 • Pro-plan – 3 månader gratis

Gå till BigCommerce-webbplatsen för att kolla in detta erbjudande live!

Hur lätt är BigCommerce att använda?

Som företagare vill du spendera så mycket tid som möjligt på att sköta dina kunder, fraktprodukter och titta på dina vinster gå upp; du inte’t vill spendera dyrbara timmar på att försöka omformatera en textruta. Den där’varför användarvänlighet är så viktigt och varför vi undersöker det så noggrant.

Så hur gjorde BigCommerce det i vår enkla användningstest? För att vara ärlig var det ganska genomsnittligt. BigCommerce fick 3,3 / 5 stjärnor för enkel användning, med människor som hittar det 14% svårare att använda än Shopify.

Men varför?

Det främsta skälet till att människor kämpade med BigCommerce var dess designgränssnitt. När du’skapar din butik, den’s delas mellan två områden. Det ena är där du lägger till produkter och hanterar “bakom kulisserna” delar av din butik – till exempel rabatter och frakt – medan den andra är där du redigerar din butik.

För att bekämpa detta, Vi rekommenderar att du först ställer in lagerdelen i din butik. Ladda upp alla dina produkter, lägg till objekt som rabatter, gå sedan till butiken för redefront för att anpassa din butik.

Den goda nyheten är att BigCommerce nyligen har släppt en ny och spännande funktion för att göra utformningen av din butik enklare än någonsin! Det nya visuella handelsverktyget heter Store Design och betyder att du kan se effekterna av dina redigeringar. Denna nya funktion gör BigCommerce mycket mer anpassningsbar.

En sak som förblir ett konsekvent problem med BigCommerce är dess terminologi. den’är mycket komplex, och detta gör det olämpligt för nybörjare. Du måste vara bekant med de tekniska termerna, annars kan du slösa mycket tid med att bara räkna ut vad de betyder – vilket låt’Det är mycket mindre kul än att bygga din butik.

BigCommerce är en e-handel byggare designad för att transportera butiker till stora företag. Tänk på det som en jumbojet: det’s har alla kraftfulla verktyg som krävs för att ta din onlinebutik på en långdistansflyg, utan att du behöver byta plan halvvägs. Men du vann’t kunna flyga den direkt efter att du har passerat din pilot’s examen!

Med stor kraft kommer stor komplexitet, och BigCommerce är inte’t idealisk för alla som’är inte tekniskt kunniga. Men den senaste versionen av Store Design-verktyget är ett bra steg. Det visar att BigCommerce lyssnar på sina användare’ feedback, och gör byggaren enklare att använda.

BigCommerce kundnöjdhet

I vår användartest, 56% av människorna sa att de troligtvis skulle rekommendera BigCommerce. På det hela taget gillade de kraften i BigCommerce’s funktioner, enkel onboardingprocessen och byggmästarnas professionella kvalitet.

Här’vad en användare hade att säga om hur mycket de gillade BigCommerce:

“Det hjälper dig att få jobbet gjort och är otroligt professionellt. Den vet helt klart vad den har’gör, även om jag inte gör det’t 100% känner mig själv.”

Vad folk tyckte var svårt var det tekniska språket som BigCommerce gynnar. Det tog också människor längre tid att ta sig an på grund av antalet avancerade funktioner. Medan människor tyckte att det var svårt att använda, uppskattade de orsakerna bakom det:

“Ja det’är svårt, men du kan se varför. den’s för det’s är i princip där för att driva ditt företag åt dig. Men att skapa en webbplats var inte det enklaste av upplevelser.”

Det här är saker som riktiga människor hade att säga när de provade BigCommerce. Som du kan se, det’är inte den snabbaste eller enklaste plattformen att skapa en onlinebutik med. Men på lång sikt kommer dess kraftfulla funktioner att göra ditt företag superlätt.

BigCommerce försäljningsverktyg och funktioner

Så vad är dessa fantastiska funktioner som vi fortsätter med?

BigCommerce har de bästa interna funktionerna hos alla e-handelsbyggare. Dessa ger en hög kvalitet och minskar det förtroende du kan ha på tredjepartsappar. Du har effektivt allt du behöver till hands och utan extra kostnad.

Produkttyper

BigCommerce är enda e-handelsbyggare på marknaden som låter dig sälja fysiska, digitala och servicebaserade produkter utan att behöva använda en app. Alla dessa försäljningstyper är redan inbyggda i redaktören. Detta betyder mindre krångel och mindre kostnader, för du gör inte’t måste oroa dig för att använda tredjepartsappar.

Visste du att BigCommerce var den första fullständiga e-handelsplattformen som greenlight CBD-försäljning? Läs mer i vår detaljerade guide om Hur man säljer CBD online

Betalningsalternativ

När du’Vi har alla dina produkter installerade och redo att säljas som heta kakor, du behöver ett sätt att få betalt! Till skillnad från vissa andra e-handelsbyggare gör BigCommerce inte’låsa dig in i sin egen betalningsport. Ännu bättre är det inte’t införa transaktionsavgifter för någon av dess planer.

Istället, det låter dig välja din egen betalningsport utan att ta ut några extra avgifter eller transaktionsavgifter. De enda avgifterna är den vanliga kreditavgiften som tillämpas av din valda betalningsport (den genomsnittliga kreditkortsavgiften är 2,2% + 30¢).

betalningsalternativ för bigcommerceBigCommerce tillhandahåller ett stort urval av betalningsportar som tjänar över 100 länder. Det gör det inte’lägg inte till eventuella transaktionsavgifter.

Du’Vi har över 65 integrerade betalningsportaler att välja mellan. Med inställningar med ett klick, mobilbetalningar och flera valutor som stöds gör BigCommerce sitt bästa för att få dig betald snabbt. Betalningsleverantörer inkluderar:

 • PayPal
 • Rand
 • Fyrkant
 • Apple Pay
 • Amazon Pay
 • Adyen

För att hjälpa dig lyckas har BigCommerce byggt relationer med betalningsleverantörer för att minska dina kostnader. Till exempel har alla BigCommerce-planer inga transaktionsavgifter och kommer med förhandlade priser för PayPal. Ju längre du bor hos BigCommerce och uppgraderar genom sina prisplaner, desto lägre kommer priserna att gå – i själva verket, de kan sjunka från 2,9% hela vägen ner till 2,2%, eller ibland till och med lägre!

Frakt alternativ

BigCommerce ger dig en rad leveransalternativ. Du kan få leverantörer i realtid, erbjuda gratis frakt till dina kunder och skriva ut fraktetiketter, allt med BigCommerce’s tredjepartsintegrationer.

BigCommerce erbjuder nu sin egen allt-i-ett-tjänst för leveransverktyg på nästa nivå. Installera bara det nya BigCommerce Shipping-appen gratis, och njut av specialrabatter (upp till 80% rabatt!) med USPS, DHL och FedEx.

Håll dina kunder nöjda med leveransspårning, hämtning i butiken och leverans nästa dag och gör ditt eget liv enklare genom att automatisera dina fraktverksamheter.

BigCommerce Shipping levereras med massor av förmåner, men det viktigaste är att du kan enkelt hantera all din frakt från ett centralt nav. Frakt kan vara en utmaning, men BigCommerce strävar efter att ge dig kraftfulla verktyg med minimal krångel.

säkerhet

BigCommerce har den största mängden inbyggda funktioner hos alla e-handelsbyggare. Detta inkluderar allt viktigt SSL-säkerhetscertifikat, som krypterar användardata för att göra online-betalningar säkra.

Övergiven vagn återhämtning

Nästan lika viktigt som ett SSL-certifikat är alternativet för återhämtning av vagn. När en kund skriver in sin e-post och sedan överger sina produkter i kundvagnen vid kassan kan du skicka ett automatiskt e-postmeddelande för att dra tillbaka dem till sitt köp. Du kan till och med anpassa e-postmeddelanden och inkludera rabattkoder.

Detta är en verklig pengarsparare! I genomsnitt vinner dessa e-postmeddelanden tillbaka 12-15% av kunderna, medan personliga e-postmeddelanden är sex gånger effektivare än vanliga.

Topptips! BigCommerce’s e-postmarknadsföringsfunktioner är bra, men vi rekommenderar starkt att du installerar den (gratis) MailChimp-appen för att verkligen höja din e-postprestanda. Anpassa dina användare’ e-postmeddelanden med inbyggda produktrekommendationer och skapa vackra meddelandemails (för orderbekräftelser, leveransuppdateringar etc.) som matchar ditt varumärke’s röstton och webbplatsens estetiska. Få åtkomst till detaljerade statistik över hur all din kommunikation fungerar, så att du kan fortsätta optimera, förbättra och växa.

Flerkanalsförsäljning

Att nå kunder har aldrig varit så enkelt. Med BigCommerce kan du göra det “sälja överallt” med flerkanalsintegrationer. Enkelt uttryckt kan du sälja via Facebook, Instagram, Pinterest, eBay, Amazon och mer. Hantera allt från ett ställe, luta dig tillbaka och se försäljningen rulla in från hela webben.

Håll koll på alla dessa försäljningar med BigCommerce’s verktyg för rapportering av data. Identifiera kundtrender, spåra din butik’prestanda, följ dina konverteringsfrekvenser och mer – allt från din instrumentpanel!

Apps

Detta är bara några av de viktigaste funktionerna som BigCommerce har. Om du vill utöka din webbplats utöver dessa funktioner kan du – du’vi har fortfarande fått över 600 appar att välja mellan i BigCommerce-appbutiken.

BigCommerce har en mycket mer begränsad app-butik än sina konkurrenter. Men det’Det är bara för att det har så många imponerande interna funktioner redan! Du bara inte’Du behöver till exempel så många appar som du skulle göra med Shopify. Detta håller kostnaderna lägre eftersom du inte gör det’t måste betala ut för tredje parts tillägg varje månad.

Hur bra är BigCommerces malldesign?

Din onlinebutik behöver alla de senaste försäljningsverktygen för att ligga före tävlingen. Men när det gäller att sticka ut från mängden, är det första som dina besökare märker din webbplats’s design.

BigCommerce har över 100 teman att erbjuda. Det finns 12 gratis teman och över 100 betalda teman, som sträcker sig från $ 145-235. Den där’s många teman att välja mellan!

Lyckligtvis gör BigCommerce det riktigt enkelt att hitta ditt perfekta tema. Du kan söka efter bransch eller efter den layout du vill ha för din mall. Till exempel kan du välja mellan rutnätlayouter eller mönster med stora bilder. Du kan också visa bara gratis eller betalda teman eller använda sökfältet för att hitta skräddarsydda resultat.

Teman varierar verkligen beroende på bransch de kategoriseras under. Till exempel teman i ‘Mode & Smycken’ kategorin har en produktzoomfunktion, medan andra kategorier inte’t inkludera detta. Så det’Det är värt att ha en ordentlig sökning för att hitta ett tema som bäst passar din butik’s behov.

design av bigcommerce mallarBigCommerce har över 100 mallar som du kan bläddra efter bransch, samlingar, gratis eller betalda teman samt använda sökfältet.

Du kan förhandsgranska ett tema innan du väljer det, vilket är ett riktigt användbart alternativ. Om du väljer ett tema och sedan ändrar dig, don’t oroa dig! Du kan byta mall när du vill.

Alla BigCommerce-teman är helt mobilkänsliga. Du kan’t redigera mobilvyn, eftersom temat omformateras automatiskt så att de passar mobila skärmar. Det här betyder att du inte gör det’t måste spendera en sekund oroa sig för att förlora på mobila kunder. Med över 50% av trafiken kommer från mobila enheter, detta är en viktig funktion att ha!

Designanpassning

Den verkliga frågan är hur anpassningsbara BigCommerce är’s teman? den’är en fråga med ett spännande svar.

BigCommerce släppte nyligen ett nytt visuellt handelsverktyg som heter Store Design. Medan du behövde anpassa din butik i två separata områden och vänta på att se resultaten, ändrar detta verktyg allt!

bigcommerce store designverktygBigCommerce’s Store Design-verktyget ger dig en extra meny där du kan välja områden på din sida att anpassa, från bakgrundsfärger till logotypstorlek och position.

Med butiksdesignverktyget kan du välja ut delar av din sida och anpassa dem där och sedan, precis framför dig. Detta ger dig omedelbar kontroll över allt från bakgrundsfärger till logopositioner, antal presenterade produkter, navigationspilarfärger och mer.

Detta nya verktyg ger en mycket högre nivå av anpassning till BigCommerce’s teman än någonsin tidigare.

BigCommerce Hjälp och support

När du’Om du tjänar pengar via din webbplats kan alla problem vara kostsamma. Lyckligtvis har BigCommerce hjälpalternativ för att du ska sortera snabbt och enkelt.

De tillgängliga hjälp- och supportkanalerna beror på vilken pris du planerar’igen. Som standard, BigCommerce erbjuder support dygnet runt telefon och livechatt. Inget behov av att stressa ut klockan 4, räkna ner timmarna till 9; helt enkelt plocka upp telefonen eller öppna en livechatt för att få problemet att hanteras på morgonen.

där’s också e-poststöd. Faktum är att när du registrerar dig för en kostnadsfri prövning får du ett e-postmeddelande genom att erbjuda ett möte för ett 10 minuters samtal för att diskutera ditt företag, dess mål och hur BigCommerce kan hjälpa dig att lyckas.

Förutom telefon, livechatt och e-post kan du också använda videohandledning – och ännu bättre, de BigCommerce Help Center.

bigcommerce hjälpcenterBigCommerce Help Center är en stor resurs. Hitta svar i Knowledge Base, ställa frågor i gemenskapssektionen, ta reda på nyheter och uppdateringar och till och med föreslå dina egna idéer för att förbättra byggaren.

Om du’när det gäller den dyraste företagsplanen låser du upp prioritetsstöd. Detta inkluderar en onboarding-konsult samt prioriterade telefonsamtal. Med omedelbara anslutningar till den högsta och högt utbildade supportpersonalen ger detta den högsta kvalitetsstödet för din butik.

BigCommerce-prissättning – är det bra valuta för pengarna?

Alla vet att du måste spendera pengar för att tjäna pengar. Men hur mycket måste du spendera med BigCommerce?

BigCommerce har fyra prisplaner:

 • Standardplanen är den billigaste till $ 29,95 per månad
 • den mest populära är $ 71,95 per månad Plus-plan
 • Pro-planen kommer att kosta $ 224,95 per månad och ger ännu mer skalbara funktioner
 • Enterprise-planen är den mest avancerade och har anpassade priser

Det finns en 15-dagars gratis provperiod, och du kan till och med begära en demo för att se hur BigCommerce kan gynna din onlinebutik.

Så vad får du för dina pengar?

Standardplanen ger dig en väl avrundad, fullt utrustad onlinebutik. den’är bäst för etablera ditt företag och hitta dina fötter innan du skalar upp – vi’d säger det’s lämplig för försäljning upp till $ 50k per år. Standardplanfunktioner inkluderar:

 • Obegränsat antal produkter att sälja
 • Obegränsade personalkonton
 • Flera försäljningskanaler, som eBay, Amazon, Facebook och Google Shopping
 • Kuponger, rabatter och presentkort
 • Fraktpriser i realtid
 • Produktbetyg och recensioner
 • 24/7 support

När du arbetar dig upp genom prisplanerna låser du upp mer avancerade funktioner. den’Det är värt att notera att du bara får Abandoned Cart Recovery på Plus-planen och högre.

Plus-planen är den mest populära, till $ 71,85 per månad. den’är lämplig för företag som gör upp till $ 150k i försäljning per år. den’s också bäst för att växa ditt företag, eftersom det kommer med marknadsföringsverktyg som:

 • Övergiven vagn återhämtning
 • Kundgrupper för att belöna ofta köpare
 • Förvara kreditkort

Att skicka automatiska e-postmeddelanden för att dra kunder tillbaka till din webbplats och belöna ofta och långsiktiga köpare ger ditt företag extra vädjan.

Till $ 224,95 per månad är Pro-planen bäst för att öka snabbt växande företag att göra upp till $ 400K i onlineförsäljning per år. Du har allt ingår i de lägre planerna, med extra funktioner som:

 • Googles kundrecensioner
 • Filtrering av produktsökning
 • Anpassad SSL (Secure Sockets Layer)

Detta ger dina kunder en högre användarupplevelse på din webbplats. Gör det enkelt att shoppa med produktsökfilter och tjäna förtroende hos erkända märken som Google. Du kan till och med använda ditt eget anpassade SSL-certifikat om du har ett.

där’det förnekar det inte: BigCommerce har dyrare planer än vissa konkurrenter. Detta är dock på grund av alla de inbyggda funktionerna som den levereras med. Medan andra e-handelsbyggare kräver att du använder massor av tredjepartsappar, innehåller BigCommerce de flesta av dessa funktioner för dig. Detta betyder du’tar inte upp några oväntade kostnader.

Dessa priser återspeglar verkligen BigCommerce’idealiska användare. Du’betalar för en hel uppsättning riktigt kraftfulla verktyg, och stora och snabbväxande företag kommer att förstärkas snarare än att hålla tillbaka av dessa priser. Varför? För att de tar bort taket’d kommer troligen att träffa med en mindre (och billigare) e-handelsbyggare.

Vidare information

Vill du veta mer om BigCommerce’s prissättningsplaner? Läs vår BigCommerce-prissättningsöversikt för att ta reda på vilken plan som passar dig.

BigCommerce Review: The Verdict

BigCommerce är en topp e-handel byggare med mycket vikt bakom sig. Det blev totalt tredje i vår e-handel byggare forskning. Imponerande datarapporter, en omfattande inventering och de mest inbyggda funktionerna i alla byggare gör det till en kraft att räkna med.

den’är perfekt för stora och snabbväxande företag. Om du’Jag letar inte efter tillväxt eller är en nybörjare, den här byggaren är inte’t för dig.

Dess kraftfulla funktioner gör BigCommerce lite som en raket. Bifoga den till rätt verksamhet och det’Jag kommer att spränga dig i nästa skatteklass. Men applicera det på något som inte är’t räcker efter stjärnorna, och du’Jag kommer att spendera väldigt mycket på bränsle bara för att komma från A till B.

BigCommerce vänder sig till företag i alla former och storlekar, så don’t släpps om din butik inte är’t den största på lekplatsen. Du’Jag kommer helt enkelt att få ut det mesta av denna e-handelsbyggare om du’planerar att växa ditt företag.

Om du tror att BigCommerce kan vara det perfekta stället att utöka ditt företag, varför vänta? Prova det gratis i 15 dagar, inga kortuppgifter krävs och bestäm själv!

BigCommerce: FAQs

Är BigCommerce gratis?

Tyvärr nej! Men detta är inte’t överraskande – där’är bara en e-handel byggare på marknaden som låter dig sälja gratis.

BigCommerce har en 15-dagars gratis provperiod, så du kan testa det utan att betala en cent! Du väljer sedan från fyra prisplaner från $ 29,95-224,95 per månad (faktureras årligen). Det fantastiska med BigCommerce är att det har 0% transaktionsavgifter, så inga luriga extrakostnader väntar på dig! Läs vår BigCommerce-prissättningsöversikt för att lära dig mer om detaljerna om denna byggare’s prisplaner.

Vem är BigCommerce bäst för?

BigCommerce är det bästa valet för stora och snabbväxande företag. Den har ett imponerande utbud av inbyggda verktyg och funktioner för att stödja din onlinebutik’s tillväxt. Kraftfulla rapporteringsverktyg betyder det’är lätt att hålla reda på din butik’s framgångar och förbättringar. Du kan sälja genom flera kanaler och samtidigt hantera allt från ett ställe.

Vad kan jag sälja via BigCommerce?

BigCommerce är den enda e-handelsbyggaren som automatiskt låter dig sälja fysiska, digitala och servicebaserade produkter. Du gör inte’t måste installera en app för att tillåta detta; den’s redan ingår i byggaren!

Är BigCommerce bra för nybörjare?

Det ärliga svaret är egentligen inte! Detta beror på att BigCommerce använder mycket komplicerat tech-speak, vilket gör det svårt för alla som inte är det’t helt tekniskt kunniga. Det här är inte’t för att hindra dig att ge det en gång, men om du vill ha en butik snabbt kan detta kanske inte vara den bästa e-handelsbyggaren för dig.

Om du vill jämföra e-handelbyggare, varför inte kolla in vårt e-handelsjämförelsediagram? Du kan se stjärnklassificeringar sida vid sida, inklusive användarvänlighet!

Ska jag använda BigCommerce eller Shopify?

Detta val beror verkligen på vilken typ av verksamhet du driver. Båda byggare tillgodoser alla affärsstorlekar, men BigCommerce passar bättre till stora och snabbväxande butiker. Shopify gjorde det mycket bra i vår forskning och kom ut som den bästa allround-e-handelsbyggaren. Om du vill läsa mer om dessa två marknadsledare, kolla in vår BigCommerce vs Shopify-jämförelse.

Vidare information

 • Granskning av BigCommerce-priser
 • BigCommerce vs Shopify
 • BigCommerce WordPress Plugin
 • Bästa jämförelsetabell för e-handelbyggare
 • Topp 6 Shopify-alternativ och konkurrenter
 • Hur man säljer på Pinterest
 • Hur man tjänar pengar på Instagram
 • Hur man ställer in en Facebook-butik
 • Bästa e-handel programvara
 • Bästa e-handelsplattformar

Tyckte att vår BigCommerce-recension var till hjälp?

Webbplatsbyggare-expert syftar till att ge dig ärlig information. Den där’varför vi bedriver vår egen forskning och får direkt, personlig insikt. Klicka här för mer information.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me