BigCommerce SEO -katsaus: Spike-myynti erinomaisella optimoinnilla

BigCommerce arvostelut


Liity mukaan, kun hajotamme BigCommerce SEO sinulle. Tässä katsauksessa me’Selitän mikä se on, miksi se’tärkeitä ja miten se voi auttaa verkkokauppaa.

Hakukoneoptimointi, tai SEO lyhyemmin, on termi, joka sattuu paljon verkkokaupan maailmaan. Mutta mikä SEO on ja miten se vaikuttaa myyntiin?

SEO on prosessi, jolla sivustosi muokataan niin’on helppo ymmärtää hakukoneille, kuten Google ja Bing. Pohjimmiltaan: mitä helpompaa Google on tietää verkkokaupastasi, sitä suurempi on mahdollisuus sijoittua – ts. Näkyä hakutulosten ensimmäisellä tai toisella sivulla..

Ajattele SEO: ta kuin yhtä suurta moottorikilpailua. Kaikki autot (verkkosivustot) kilpailevat ykkössijalla (sijoitus), mutta niiden on jatkuvasti päivitettävä ajoneuvojen osia (optimoida) pysyäkseen kilpailukykyisinä. Sinulla voisi olla upean näköinen auto ulkopuolelta, mutta jos kaikki kilpailijasi pakkaavat Ferrarin moottoreita, et valitettavasti’t mahdollisuus.

Koska siellä on niin paljon tietoa SEO: sta, se voi olla hieman ylivoimainen. Se’on myös vaikea tietää mistä aloittaa, ja mikä tärkeintä, kuinka voit soveltaa kaikkia näitä tietoja sivustoosi.

Että’missä BigCommerce tulee sisään’s verkkokauppaympäristö, joka auttaa tuhansia tavallisia ihmisiä rakentamaan omia verkkokauppojaan – ilman teknistä asiantuntemusta!

Itse BigCommerce sanoo, että keskimääräinen tuotemerkki, joka käyttää alustaansa, ilmoittaa 28%: n vuotuisen kasvun edellisvuodesta! BigCommerce SEO on merkittävä osa tätä.

BigCommerce sisältää paljon sisäänrakennettuja SEO ominaisuuksia, joita mekin’Keskustelemme tässä oppaassa. Muutaman minuutin lukemisen jälkeen sinä’Minulla on selkeä käsitys siitä, mitä SEO on, mikä BigCommerce’S SEO-ominaisuudet ovat, ja miten voit soveltaa niitä omassa verkkokaupassasi.

1

Contents

Mikä on SEO?

siellä’S kukaan varma asia, jonka voit tehdä saadaksesi verkkosivustosi korkean arvosanan. On olemassa tonnia SEO toimintaan vaikuttavia tekijöitä – Googlen mukaan niistä on tosiasiassa yli 200. Mitä voit kuitenkin tehdä, on hajottaa nämä tekijät tärkeäksi SEO: ksi ja edistyneeksi SEO: ksi.

Olennainen SEO on mitä kaikkien sivustojen tulisi näyttää naulata. Nämä ovat perustoimenpiteitä, joita kuka tahansa voi tehdä verkkokauppaansa. Jos et ole läsnä hakukoneissa, nämä muutokset auttavat varmasti sivustosi aloittamaan sijoituksen.

Advanced SEO on se, joka erottaa sivut toisella tai kolmella hakutuloksella sivustoilta ensimmäisellä sivulla. Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat teknisempiä tai kapeampia muutoksia, jotka voit toteuttaa auttaaksesi sijoittelussa’olen saanut välttämättömyyden paikoilleen.

Voit myös toteuttaa mitä’tunnetaan nimellä ‘maksettu haku’, missä maksat esiintymisestä hakukoneiden tuloksissa tiettyjen lauseiden perusteella, joka tunnetaan nimellä ‘avainsanat’. Tässä tarkastelussa keskitytään kuitenkin maksamattomiin tai ‘Luomu’, Hae.

BigCommerce auttaa sinua naulaamaan sekä välttämättömän että edistyneen SEO: n. Alla me’Keskustelemme, mitkä nämä SEO tekijät ovat, miksi’uudelleen tärkeä, ja kuinka BigCommerce’S SEO-ominaisuudet voivat auttaa verkkokauppaa.

2

4 olennaista SEO-ominaisuutta BigCommercessa

Essential SEO on sarja pieniä muutoksia, joilla voi olla suuri vaikutus. Ensinnäkin paljon SEO on suunnattu avainsanoihin. Avainsanat ovat lähinnä hakutermejä, jotka ihmiset kirjoittavat etsimään asioita.

Jos esimerkiksi ostaja haluaa ostaa tietyn tyyppisen lenkkarin, hän voi etsiä ‘Valkoiset miehet’s Niken lenkkarit’. Jos myymälässäsi on Nike-lenkkarit, sinäkin’olet menossa ‘kohde’ nuo sanat esittämällä ne verkkosivustollasi.

Nyt kun’s selvitetty, anna’katsotaan joitain olennaisia ​​SEO tekijöitä:

Sivunimikkeet ja metakuvaukset

Mikä tämä on?

Sivunimikkeet ja metakuvaukset liittyvät tekstiin, jonka näet kirjoittaessasi jotain hakukoneisiin. Napsautettava linkki tunnetaan sivun (tai meta) otsikkona, kun taas sen alapuolella olevat tiedot ovat metakuvaus.

Metadata-esimerkkiSuurin osa ihmisistä tuntee Googlen’hakutulokset ja miten verkkosivustot esitetään.

Miksi se on tärkeää?

Sivusi otsikko on se, mitä hakukoneet tarjoavat käyttäjille. Sinun on varmistettava, että kaikilla sivuillasi on ainutlaatuiset sivunimikkeet, jotka liittyvät suoraan niiden sisältöön.

Metakuvaukset voivat tehdä eron toisten välillä, jotka vierailevat sivustossasi tai vierittävät seuraavaan linkkiin – täällä’s sinun tilaisuutesi myydä sivustosi heille! Metakuvauksen tulisi sisältää myös avainsanat sivun sisältämän perusteella.

Kuinka BigCommerce auttaa??

BigCommerce antaa sinun syöttää omat sivusi ja metakuvaukset manuaalisesti, jotta voit olla varma, että ne’uudelleen osuvat ja oikeisiin avainsanoihin kohdistuvat.

Se’Kerron myös, jos kirjoittamasi ei ole’t ‘optimaalinen pituus’. Sivunimikkeiden tulisi yleensä olla 50–60 merkkiä pitkiä, kun taas metakyselyjen tulisi olla noin 128–150 merkkiä.

Tämä auttaa sinua välttämään pelätyn ‘…’ otsikon / kuvauksen lopussa. Täältä Google katkaisee sinut, kuin mitä sinä’ei laita’t mahtuu hakutuloksiin. Kun sinä’Kun yrität houkutella asiakkaita, viimeinen asia, jonka haluat, on otsikko, joka pysäyttää tuomion puolivälin…

BigCommerce-metatiedotBigCommerce’kätevä muoto antaa sinun lisätä omia metatietoja.

Alt-tunnisteet

Mikä tämä on?

Lyhenne jstk ‘vaihtoehto’, alt-tunnisteita voidaan ajatella yksinkertaisesti kuvauksina. Alt-tunniste koostuu näkymättömästä tekstistä, jonka kirjoitat auttamaan hakukoneita tietämään sivustosi sisältöä’s kuvat todella näkyvät.

Miksi se on tärkeää?

Alt-tunnisteiden lisäksi ne ovat myös hieno tapa liittää avainsanoja kuviin’se sopii myös näkövammaisille, koska erikoisohjelmat voivat tunnistaa tunnisteen ja lukea kuvan kuvauksen niille, jotka eivät ehkä pysty näkemään niitä.

Kuinka BigCommerce auttaa??

BigCommerce-palvelun avulla et’Ei tarvitse huolehtia alt tagista. Tuotekuvaukset kaksinkertaistuvat automaattisesti kuvasi tunnisteina, mikä säästää arvokasta aikaa. Tämä voi kuitenkin olla ärsyttävää, jos haluat erilliset tuotekuvaukset ja alt-tunnisteet.

Mobiilioptimointi

Mikä tämä on?

Kuten nimestä voi päätellä, tällä prosessilla varmistetaan, että verkkosivustosi sopii sekä mobiili- että tablet-näyttöihin. Jos verkkokauppaa ei ole optimoitu mobiililaitteille, se voi vaikeuttaa ihmisten selaamista ja ostamista tuotteistasi.

Miksi se on tärkeää?

Vuodesta 2018 lähtien enemmän Google-hakuja tapahtuu mobiililaitteilla kuin pöytätietokoneilla. Tämän vuoksi Google rankaisee nyt sivustoja, jotka eivät ole reagoivia mobiililaitteisiin. Koska älypuhelimet ovat nykyään kuin ylimääräinen osa, on (kirjaimellisesti) välttämätöntä varmistaa, että sivustosi toimii kaikissa näytön kokoissa.

Kuinka BigCommerce auttaa??

BigCommercella on valittavissa valikoima teemoja, joista on täytetty esimerkkisisältöä. Tämä antaa sinulle valmiiksi suunnitellun tukikohdan, jonka avulla voit toimia, kun rakennat verkkokauppaa ensimmäistä kertaa. Kaikki BigCommerce-teemat reagoivat mobiililaitteisiin, mikä tarkoittaa, että ne mukautuvat automaattisesti kaikille laitteille – joten et halua’t on nostettava sormi.

Tuotesuodatus

Mikä tämä on?

Tuotteiden jakaminen luokkiin – esimerkiksi miehet’s ja naiset’s, topit ja lenkkarit, Nike ja Adidas. Nämä suodattimet voivat sitten näkyä sivustossasi, jotta käyttäjät voivat löytää mitä he’etsit vähällä vaivalla.

BigCommerce-tuotteiden suodatusTuotteiden segmentointi niin, että ne voidaan suodattaa, on helppo potentiaalisille asiakkaille, jotka etsivät jotain erityistä.

Miksi se on tärkeää?

Sen lisäksi, että asiakkaidesi aikaa ja järkeä säilytetään etsiessäsi tuotteita, tuotesuodatus tekee sivustostasi myös helpon ‘indeksoitavissa’ hakukoneille.

Tämä tarkoittaa sitä, että hakukoneet voivat tunnistaa tietyt tuotteet, jolloin ne voivat linkittää ihmiset kyseiselle sivulle. Ajattele sitä, kuin otsakkeita ja alaotsikoita artikkelissa – sitä’S on paljon helpompi navigoida kuin vain estää tekstiä.

Kuinka BigCommerce auttaa??

Aina kun lisäät uuden tuotesuodattimen BigCommerce-palveluun, se luo sivulle URL-osoitteen (esim. Https://www.websitebuilderexpert.com/ecommerce-website-builders/bigcommerce/bigcommerce-seo-review/). Yksi asia, josta on oltava varovainen, on päällekkäinen sisältö – jokaisen URL-osoitteen on oltava ainutlaatuinen ja verkkosivujen on oltava yksilöiviä, mikä voi edellyttää jonkin verran manuaalista työtä. Jos he’uudelleen, Google paheksuttaa sitä.

3

4 edistynyttä SEO-ominaisuutta BigCommercessa

Advanced SEO on se, joka erottaa parhaat verkkosivustot muusta paketista. Jokainen, joka suhtautuu tosissaan verkkokauppaan, huolehtii välttämättömistä SEO-asioista, mutta vain muutama kytketty päällikkö ottaa edistyneet asiat omiin käsiinsä.

Microdata

Mikä tämä on?

Tunnetaan myös ‘rikkaat katkelmat’, mikrotiedot lisää uuden kerroksen siihen, kuinka verkkosivustosi näkyy hakutuloksissa. Esitetyt tiedot voivat olla luokitus, hinta, tuotemerkki tai varastotaso.

MikrotietoesimerkkiMe’Olen käyttänyt mikrotietoja antaakseen käyttäjille käsityksen BigCommerce-palvelusta’s kokonaisarvosana, ennen kuin he napsauttavat.

Miksi se on tärkeää?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että mikrotiedot eivät vain lisää todennäköisyyttä, että joku napsauttaa verkkosivustoltasi, mutta myös lisää mahdollisuuksiasi muuntaa (ts. Myydä).

Mitä enemmän tietoja voit antaa ihmisille hakukoneissa, sitä parempi. Verkkokaupastasi tulee arvovaltaisempi, ja kävijät lisäävät luottamusta sinuun.

Kuinka BigCommerce auttaa??

Useimmissa Bigcommerce-teemoissa on mikrotietoja. Nämä tiedot poistetaan automaattisesti tiedoista, jotka annat lisättäessä tuotetta. Mitä yksityiskohtaisempi voit olla tietojen syöttämisessä, sitä paremmat mahdollisuudet ovat saada napsautussuhteet sivustollesi.

301 uudelleenohjaukset

Mikä tämä on?

301-uudelleenohjaus siirtää ihmiset automaattisesti yhdestä URL-osoitteesta toiseen. Jos siirrät verkkosivun toiseen URL-osoitteeseen, kävijät ohjataan heti siihen, jos he kirjoittavat vanhan URL-osoitteen.

Miksi se on tärkeää?

Ensinnäkin sinä’et anna hukkaan menevän liikenteen liukua verkon läpi! Jos tavalliset vierailijat kirjoittavat URL-osoitteet suoraan selaimessa, he’Tulet saamaan 404 -virhesanoman, jos et’t on 301 uudelleenohjausta paikallaan.

Kuinka BigCommerce auttaa??

Tämä on toinen SEO tekijä, jonka BigCommerce käsittelee automaattisesti. Jos esimerkiksi muutat tuotteen nimeä, BigCommerce päivittää tuotesivun’URL osoittaa uuden nimen ja asettaa uudelleenohjauksen kaikille, jotka tekevät hakuja sen vanhan nimen perusteella.

CDN (sisällönjakeluverkko)

Mikä tämä on?

Sisällönjakeluverkosto toimii yhdessä verkkokaupan kanssa sivuston nopeuden parantamiseksi. Sen tarkoituksena on ladata valokuvia, videoita ja muita medialähteitä mahdollisimman nopeasti, jotta ihmiset eivät poistuisi sivustostasi kärsimättömyydestä.

Miksi se on tärkeää?

47% kuluttajista odottaa verkkosivun latautuvan enintään kahdessa sekunnissa. Useimmat verkkokaupat ovat täynnä tuotekuvia ja videoita, joten se’S elintärkeää et’t antaa huonon ensivaikutelman hitaalla sivustonopeudella. Sivun latausnopeus on myös tärkeä sijoitustekijä Googlelle – tässä tilanteessa hidas ja tasainen ei voita kilpailua!

Kuinka BigCommerce auttaa??

BigCommercella on tietokeskuksia ympäri maailmaa Lontoosta Los Angelesiin ja Sydneystä Singaporeen. Kaikki nämä tietokeskukset tallentavat verkkosivustosi’tiedostoja, ja lataa verkkosivustosi palvelimelle, joka on lähinnä vierailevaa henkilöä. Tämä tarkoittaa, että sivustosi latautuu yhtä nopeasti kaikille riippumatta maantieteellisestä sijainnista.

HTTPS-suojaus

Mikä tämä on?

HTTPS on yhdistelmä HTTP: tä (Hypertext Transfer Protocol) ja SSL (Secure Sockets Layer). Se pitää verkkosivustosi suojassa salaamalla viestinnän, mikä auttaa estämään hakkerointia ja lisäämään käyttäjiä’ turvallisuus selatessasi ja syöttäessäsi maksutietoja.

Miksi se on tärkeää?

Tietoturva on aina huolenaihe verkkokaupoissa. Jokainen haluaa välttää hakkeroitumisen tai korttisi kloonaamisen petoksilta. Tukemalla HTTPS: ää sivustosi suojaa ostajia’ henkilökohtaiset tiedot, joista he voivat olla varmoja riippulukon kuvakkeen ja ‘https: //’ URL-osoitteessasi.

Esimerkki HTTPS: stäRiippulukon kuvake on yleinen symboli, jota käytetään osoittamaan verkkosivuston turvallisuutta.

Kuinka BigCommerce auttaa??

BigCommerce tarjoaa sisäänrakennetun HTTPS: n kaikissa hinnasuunnitelmissaan. Sen lisäksi, että se antaa kaikille kuluttajille mielenrauhan ja luottamuksen myymälääsi, se’myös jotkut hakukoneet näyttävät hyvältä. Google voitti’ei halua suositella linkkejä epävarmoihin sivustoihin, joten jokainen myymälä ilman HTTPS: ää on heikossa asemassa.

4

seuranta & SEO menestyksen mittaaminen BigCommerce-ohjelmalla

Se’on hyvä ja hyvä tehdä kaikki nämä muutokset verkkosivustosi parantamiseksi’SEO, mutta miten voit tietää’todella toimii?

Että’s, missä analytiikka tulee. Vaikka sijoitus on ilmeinen tapa mitata SEO-tweaksiesi menestystä, muut muuttujat voivat myös antaa sinulle vahvan osoituksen siitä, kuinka tehokkaita ne ovat’olet ollut.

Asioita kuten kävijämäärä, tulosprosentti ja tulot ovat kaikki hyviä tapoja mitata miten SEO-muutokset vaikuttavat verkkokauppaan. Kyky arvioida tämä sivu-sivulta on myös hienoa, koska voit kokeilla muutoksia yhdellä verkkosivulla ennen niiden käyttöönottoa sivustossasi (jos ne’onnistunut).

BigCommerce Analytics

BigCommerce SEO: lla on oma sisäänrakennettu analytiikka. Tämä antaa sinulle selkeän erittelyn kaikista tärkeimmistä muuttujista, jotka on otettava huomioon seurattaessa tehokkuustasoja.

Myyntiluvujen seurannan lisäksi näet myös kävijämäärät ja kuinka ihmiset tulevat sivustoosi (haku, suora, sosiaalinen media jne.).

BigCommerce SEO -sovelluksetBigCommerce’s analytiikan kojetaulu. Lähde: BigCommerce.

Kaikki nämä tilastot auttavat sinua pitämään välilehtiä SEO-suorituskyvystä. Jos lisäät metatiedot tuotesivulle ensimmäistä kertaa, sinun pitäisi pystyä näkemään sen vaikutukset kaikkiin muihin tietoihin.

Google Analytics

Katso tarkempi kuvaus verkkosivustoltasi’suorituskyky, voit integroida BigCommerce -sovelluksen Google Analyticsiin.

Google Analytics antaa sinun todella tutkia yksittäisten sivujen tietoja. Voit kaavioida sivun käyttäytymistä ajan myötä ja nähdä, ovatko SEO muutokset antaneet sinulle ‘kohottaa’ (ts. enemmän sivuston kävijöitä ja tuloksia).

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on luoda Google Analytics -tili ja liittää sitten seurantatunnus – joka luodaan sinulle kirjautumisen yhteydessä – BigCommerce-analytiikkaasi. Sieltä sinä’Pääset käyttämään sekä BigCommercea että Google Analyticsia, mikä auttaa sinua maksimoimaan verkkokaupan’s SEO.

5

Kuinka paljon SEO maksaa BigCommerce-palvelun kanssa?

BigCommercella on neljä erilaista hinnoittelusuunnitelmaa: standardi, Plus, ammattilainen ja yritys. Tässä’Katso, miten ne jakautuvat kuukausikustannuksiin:

BigCommerce-suunnitelmaKustannukset (kuukausittain)
standardi$ 29.95
Plus$ 79.95
ammattilainen$ 249,95
yritysSinun on otettava hintatarjous yhteyttä BigCommerce-palveluun

Kuten sinä’d Kuvitelkaa, että mitä enemmän maksat, sitä parempia ominaisuuksia saat alla, näet, mitkä ominaisuudet sisältyvät mihin hintaan:

Lähes kaikki BigCommerce’S SEO-ominaisuudet sisältyvät jokaiseen suunnitelmaan. Poikkeuksia ovat Googlen asiakasarviot, mukautettu SSL ja tuotesuodatus – näille ominaisuuksille sinä’Minun on oltava Pro-suunnitelmassa (249,95 dollaria / kuukausi) tai korkeampi.

BigCommerce tarjoaa myös ilmaisen 14 päivän kokeiluversion. Tämä on hieno niille, jotka haluavat kokeilla ennen ostamista ja saada todellisen tunteen BigCommerce-palveluun sitoutumatta siihen.

Ensiluokkainen BigCommerce SEO

Me’Olemme jo keskustelleet tuotteiden suodattamisesta tärkeässä SEO-osastossamme, mutta täällä’s jonkin verran tietoa muista ominaisuuksista, jotka ovat yksinomaan BigCommercelle’s Pro-suunnitelma:

asiakkaiden arvostelut anna ostajien arvioida tuotteitasi. Tämä antaa sinulle enemmän sisältöä, joka voi sisältää avainsanoja, ja on hyvä osoitus Googlelle, että ihmiset hyväksyvät tuotteesi ja että he’hyvälaatuisia (olettaen, että arvostelut ovat tietysti positiivisia!)

Muokattu SSL antaa sinun siirtää olemassa olevan SSL-suojaussertifikaatin BigCommerce-sivustoosi. Koska HTTPS on sisäänrakennettu jokaiseen suunnitelmaan, tämä ei kuitenkaan ole’t todella kysymys.

Näiden SEO ominaisuuksien lisäksi BigCommerce tarjoaa myös sovelluksia, joita voit ostaa.

BigCommerce SEO -sovelluksetBigCommerce’Sovellusliike on täynnä ylimääräisiä SEO-työkaluja, joita voit käyttää.

Kaikissa sovelluksissa on lyhyt kuvaus ja tähti. Jokainen palvelee erilaista SEO-tarkoitusta, hinnat vaihtelevat ilmaisesta 45 dollariin / kuukausi.

Fav SEO on ylivoimaisesti suosituin SEO-sovellus, sillä sillä on yli 100 arvostelua ja keskimääräinen 5 tähden luokitus. Se auttaa sinua muun muassa metatiedoissa, SEO-auditoinneissa, sijoituksen seurannassa ja analytiikassa.

6

BigCommerce SEO vs. kilpailijan SEO

Builderisi ominaisuudet Basic Plan Advanced Plan isokaupan logo Lue koko arvostelu Muokkaa metatietoja Image Alt-tunnisteet Mobiilioptimointi 301 uudelleenohjaukset Avainsanatuki Lue koko arvostelu vertailut sivuston verkkosivun logon luomiseen Lue koko arvostelu Muokkaa metatietoja Image Alt-tunnisteet Mobiilioptimointi 301 uudelleenohjaukset Avainsanatuki Lue koko arvostelu shopify logo pieni verkkosivustojen rakentaja Lue koko arvostelu Muokkaa metatietoja Image Alt-tunnisteet Mobiilioptimointi 301 uudelleenohjaukset Avainsanatuki Lue koko arvostelu

Kun kyse on BigCommerce vs Shopify vs Wix SEO: sta, kaikki alustat ovat melko samankaltaisia ​​tarjontaansa. BigCommerce ja Shopify on tarkoitukseen rakennettu verkkokauppoihin, joten me’d suosittelen heidän SEO: taan Wixin yli, koska se’räätälöity erityisesti verkkokauppaan.

Yksi BigCommercen etumatka Shopify-palveluun on avainsanatuki. BigCommerce-palvelussa on kattava avainsanatuki-opas, joka opettaa sinulle, kuinka ne toimivat ja miten avainsanarikas sisältö luodaan. Tämä opas on korvaamaton kaikille siellä oleville, jotka haluavat suorittaa tiettyjä avainsanatutkimuksia.

7

BigCommerce SEO: Mitä se voi’t Tee

BigCommerce on melko hyvin varusteltu SEO-osastolla. Joitakin SEO-tehtäviä on kuitenkin suoritettava erikoistyökaluilla. Niin se’On aika kääntää hihat ylös ja valmistautua manuaaliseen SEO-työhön!

Avainsanatutkimus on yksi sellainen käytäntö, joka voi’t tehdä BigCommerce. SEMrush-kaltaisia ​​työkaluja voidaan kuitenkin käyttää samanaikaisesti BigCommerce-palvelun kanssa, ja ne voivat auttaa sinua tunnistamaan, mitkä avainsanat sinun on sisällytettävä sisältöön.

käänteisiä ovat toinen SEO tekijä sinulle’Minun on tehtävä itse. Täältä saat muita verkkosivustoja linkittämään omiin sivustoosi rakentaaksesi mitä’tunnetaan nimellä ‘verkkotunnuksen viranomainen’. Mitä uskottavammat verkkosivustot lähettävät linkkejä omaan, sitä parempi olet’Katson Googlea.

Sisäinen linkitys on myös suotuisa SEO-tekniikka. Tätä varten sinun on lisättävä hyperlinkkejä omaan sisältöön, joka muodostaa yhteyden asianmukaisille sivuille. Jos sinulla on esimerkiksi blogi, sinun pitäisi linkittää tuotesivuillesi keskustellessasi niistä. Tämä auttaa hakukoneita tunnistamaan sinut’tuottaa asiaankuuluvaa ja asiantuntevaa sisältöä.

8

BigCommerce SEO: Yhteenveto

Sinulla pitäisi nyt olla melko hyvin pyöristetty näkymä SEO: mistä se on, miksi’tärkeitä ja kuinka tehdä SEO-muutoksia verkkokauppaan. Me’Ve keskusteli myös BigCommerce SEO: sta ja kuinka se auttaa sinua saavuttamaan sijoitustavoitteesi.

Käännä, anna’S katsomme taaksepäin jokaisessa osiossa ja kerromme lyhyesti siitä, mitä opimme:

jaksoYhteenveto
Mikä on SEO?SEO on prosessi, jolla verkkosivustolle tehdään muutoksia, jotka auttavat parantamaan näkyvyyttäsi hakukoneissa, kuten Google ja Bing.
Olennainen BigCommerce SEO
 • metadata – lisätään hakutuloksissa näkyviä sivunimikkeitä ja kuvauksia.
 • Alt-tunnisteet – kuvakuvien antaminen, jotta Google voi tunnistaa niiden kuvan.
 • Mobiilioptimointi – Varmistetaan, että verkkosivustosi mukautuu automaattisesti sopimaan eri näytön kokoihin.
 • Tuotesuodatus – ryhmittelemällä tuotteesi luokkiin, jotta hakukoneiden lukeminen olisi helpompaa.
Edistynyt BigCommerce SEO
 • Microdata – lisätään hakutuloksiin lisätietoja luokituksilla, hinnoilla, varastotasoilla jne.
 • 301 uudelleenohjaukset – lähettämällä käyttäjät automaattisesti uuteen URL-osoitteeseen, jos muutat sitä ja he etsivät vanhaa.
 • CDN – järjestelmä, joka auttaa tiedostokokoja latautumaan nopeammin sen mukaan, mistä käyttäjät pääsevät sivustoosi.
 • HTTPS – suojakerros, joka suojaa sinua ja kuluttajaasi’henkilökohtaiset tiedot.
SEO menestyksen mittaaminen BigCommercessaBigCommercella on oma analytiikkaohjelmisto, jossa voit tutkia tärkeimpiä muuttujia, kuten kävijämäärät, käyttäjämatkat ja tulot. Voit myös yhdistää Google Analyticsin saadaksesi lisätietoja.
Kuinka paljon SEO maksaa BigCommerce-palvelusta?BigCommerce on 14 päivän ilmainen kokeiluversio, ja suunnitelmat vaihtelevat 79,95 dollarista 249,95 dollariin kuukaudessa. Suurin osa SEO-ominaisuuksista on saatavana kaikissa suunnitelmissa, mutta jotkut ovat vain Pro-suunnitelmassa tai uudemmassa.
BigCommerce SEO vs. kilpailijansaBigCommerce-palvelussa on vaikuttavia SEO-ominaisuuksia verrattuna Shopifisiin ja Wixiin, verkkokauppaspesifisillä SEO- ja avainsanatuilla.
Mitä voi’t BigCommerce SEO tekee?Tietyt SEO-käytännöt ovat sinun vastuullasi. Avainsanatutkimus, takaisinlinkittäminen ja sisäinen linkittäminen on kaikki tehtävä manuaalisesti.

Kaiken kaikkiaan BigCommerce on loistava alusta SEO-näkökulmasta. Siinä on kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset korkean sijoituksen saavuttamiseen, ja sen avulla voit tehdä muita SEO-töitä, jotka sinun mielestäsi ovat tarpeellisia. BigCommerce on täydellinen pienille ja yritystason yrityksille, ja se sopii mihin tahansa kokoon yritystä riippuen suunnitelmasta.

Ainoa tapa sinä’tiedän onko se’Sinulle sopiva asia on kuitenkin ottamalla BigCommerce pyörittää. Miksi et ota käyttöön 14 päivän ilmaista kokeiluversiota tänään, ja anna BigCommerce asettaa sinut SEO-ohjaamoon.

9

BigCommerce SEO: UKK

Kuinka kauan Google vie sivunimikkeiden ja metakuvausten päivittämisen?

Sivunimikkeiden ja metatietojen päivittäminen voi yleensä kestää 1-2 päivää, ennen kuin ne ilmestyvät hakukoneiden tuloksiin. Sinun tulee varmistaa, että sivusi otsikot eivät ole enempää kuin 60 merkkiä, jotta ne eivät katkea hakutuloksissa.

Kuinka kauan SEO muutosten voimaantulo kestää?

SEO-muutosten täysimääräinen hyöty voi kestää kokonaan vuoden, mutta parannuksen pitäisi alkaa näkyä parin kuukauden kuluttua. Voit seurata SEO-suorituskykyäsi työkaluilla, kuten Google Analytics.

Kuinka BigCommerce SEO vertaa WordPress SEO: hen?

BigCommerce on selvä voittaja. Siinä on paljon sisäänrakennettuja SEO ominaisuuksia, joita WordPress tarjoaa vain lisäosina. Jos asennat Yoast SEO -sovelluksen WordPressiin, voit käyttää joukko SEO-ominaisuuksia, vaikka tämä tulee lisämaksusta.

Maksaa SEO: sta rahan arvoinen?

Se todella riippuu budjetistasi ja asiantuntemuksestasi. Maksettu haku tai ammattimainen SEO-tuki on selvästi hyödyllistä, mutta yleensä ei’t tule halpaa. Joka tapauksessa sinä’Haluan silti tunnistaa avainsanasi’haluaisin kohdistaa, jotta sinulla olisi selkeä idea mitä’s tarvitaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map