Bigcommerce sub microscop

Afacerile de succes cresc rapid și atunci când au nevoie au nevoie de un site web care să poată crește rapid cu ele. Acea’este locul în care BigCommerce intră. Vine cu instrumente puternice care vă ajută să vă gestionați magazinul și rapoarte complete care vă ajută să urmăriți totul de la finanțe, până la site-ul dvs. web’s vizitatori.


Această pagină va rezuma BigCommerce’oferte și link-uri către câteva articole detaliate care arunca o privire mai atentă pe platformă.

Ce este BigCommerce?

BigCommerce este un producător extensiv de magazine online care se mândrește cu funcțiile sale. În timp ce, cu alte produse, este posibil să aveți nevoie pentru a achiziționa suplimente pentru a dezvolta o afacere, BigCommerce oferă aproape orice puteți gândi ca o caracteristică incorporată, fără taxă suplimentară.

Aceasta’este o platformă puternică care nu’nu e departe de natura sa complexă și este folosit de companii de top, precum Clarks și Skullcandy.

Aceasta’nu sunt doar afaceri stereotipice. Partea NFL, Carolina Panthers a înregistrat o ascensiune uriașă de la trecerea la BigCommerce în 2015.

Istoricul BigCommerce

BigCommerce a înființat magazinul în 2009 și de atunci și-a respectat promisiunea de scalabilitate, angajând acum peste 500 de persoane. BigCommerce a ajutat comercianții să genereze peste 17 miliarde de dolari și acum alimentează magazinele din peste 120 de țări.

Misiunea sa este simplă și la obiect: să aducă succes. Cu toată lumea care caută o felie de plăcintă de comerț electronic, BigCommerce nu taie colțuri, oferindu-vă o platformă care’Te întorc pentru câteva secunde.

Cum funcționează BigCommerce?

BigCommerce vă echipează cu o gamă vastă de teme, din care puteți crea fața site-ului dvs. web. După aceea, puteți avea grijă de lucrurile din culise.

Totul, de la gestionarea produselor și a vânzărilor până la raportarea financiară și marketingul prin e-mail este accesibil prin tabloul de bord. Aici, puteți face orice modificări necesare și chiar să vă integrați magazinul online cu mai multe canale de vânzări, cum ar fi platformele de social media precum Facebook sau pe piețe precum Amazon.

Aceasta’nu se limitează doar la țara dvs., BigCommerce sprijină o varietate de limbi și valute pentru a ajuta cu adevărat afacerea dvs. să devină internațională.

Pentru cine este BigCommerce?

După cum sugerează și numele, BigCommerce este destinat celor care au sau doresc o afacere mare. Aceasta’este o platformă online serioasă care vă ajută să vă dezvoltați compania în mod eficient și eficient de la început.

Aceasta’Nu este pentru toată lumea. Dacă nu’Pentru a planifica vânzarea produselor în vrac sau preluarea unei vânzări mondiale la un moment dat, există alte opțiuni. Constructorii de site-uri web, cum ar fi Wix, Squarespace și Weebly, se ocupă de oameni care doresc puterea de a vinde, dar nu’Nu vreau ca acesta să fie principalul obiectiv.

Ceea ce obțineți cu BigCommerce este o soluție puternică pentru construirea magazinelor online. Un produs capabil să crească cu afacerea dvs. exponențial. Aceasta’nu este pentru cei cu jumătate de inimă – cu BigCommerce, tu’reintru totul înăuntru.

Vă recomandăm BigCommerce?

Așa cum am’Am discutat mai sus, BigCommerce vizează un set specific de nevoi. daca tu’încercați să înființați un magazin online cu ambiții înalte de a crește, BigCommerce poate fi brânza pentru crackerul dvs..

BigCommerce are caracteristici foarte puternice, de calitate, dar poate fi dificil de utilizat pentru cei care nu sunt’este acea tehnologie pricepută. Împerechează asta cu un centru de ajutor și sprijin deseori confuz și’este suficient pentru a face clar începătorii computerului.

Noi’Aș recomanda BigCommerce să pună mâna în jos pentru orice antreprenori serioși care doresc să facă valuri în lumea comerțului electronic. După ce a testat produsul cu atenție, acesta’este perfect pentru proprietarii de afaceri care au nevoie de o platformă cuprinzătoare de comerț electronic și își cunosc drumul în jurul unei tastaturi.

Întrebări frecvente

Cât costă BigCommerce?

BigCommerce are trei planuri principale la prețuri de 29,95 USD, 79,95 USD și, respectiv, 249,95 USD pe lună. ei’sunt un pic pe partea scumpă, dar este într-adevăr un caz ‘obtinerea pentru ce platesti’.

daca tu’sunteți serios cu privire la dezvoltarea afacerii dvs., atunci puteți face upgrade prin planurile sale ca și când’sunt gata. Joacă-ți cărțile corect, iar taxa lunară se va simți ca o scădere în ocean în comparație cu cifra de afaceri lunară.

Cât de bine concepute sunt temele Bigcommerce?

BigCommerce oferă 12 teme gratuite, însă, ca tine’Aștept, cele 50+ premium din ofertă sunt construite într-o specificație mai mare. În general, platformele de comerț electronic tind să se concentreze mai mult pe caracteristicile și instrumentele lor decât pe controlul creativ, dar BigCommerce face o treabă destul de bună pe ambele fronturi.

Constructorii de site-uri precum Squarespace oferă un design mai bun și, dacă este cazul’este ceva ce apreciați foarte mult, puteți fi mai bine plasat aruncând o privire la recenzia noastră despre Squarespace aici.

Ce’este avantajul utilizării BigCommerce peste un dezvoltator web?

În aceste zile, site-urile web evoluează mai repede ca niciodată. ‘lucru făcut’ azi este învechit de mâine. Din fericire, platforme precum BigCommerce se schimbă constant pentru a ține pasul cu vremurile.

Dacă alegeți un dezvoltator, acesta’este foarte probabil ca va trebui să le plătiți pentru a vă actualiza site-ul de la an la an. Cu BigCommerce, dumneavoastră’re controlul și poate încorpora ultimele sale funcții în magazinul dvs. online oricând doriți.

Cine suntem noi?

Aici, la Website Builder Expert, vă oferim conținut informativ, detaliat și actualizat despre cum să ajungeți online. Știm că crearea propriului dvs. site poate fi o sarcină descurajantă, dar nu’nu trebuie să fie.

Prin echipa noastră dedicată de cercetare, noi’ați petrecut ore întregi, zile chiar, testând numeroase platforme și vă pot explica acum cu încredere de ce este capabilă fiecare platformă, punctele sale forte și punctele slabe și care este cea mai potrivită pentru nevoile dvs. personale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me