Bigcommerce Under Microscope

Vellykkede virksomheter vokser raskt, og når de gjør det, trenger de et nettsted som kan vokse raskt med dem. At’s der BigCommerce kommer inn. Den har kraftige verktøy som hjelper deg å administrere butikken din, og omfattende rapporter som hjelper deg å holde rede på alt fra økonomi, til nettstedet ditt’besøkende.


Denne siden vil oppsummere BigCommerce’tilbud og lenke til noen detaljerte artikler som tar en nærmere titt på plattformen.

Hva er BigCommerce?

BigCommerce er en omfattende nettbutikkbygger som er stolt av funksjonene. Mens du med andre produkter kanskje trenger å kjøpe tillegg for å skalere en virksomhet, tilbyr BigCommerce nesten alt du kan tenke på som en innebygd funksjon, uten ekstra kostnad.

Den’er en kraftig plattform som ikke gjør det’t viker unna sin komplekse natur og brukes av toppselskaper som Clarks og Skullcandy.

Den’Det er heller ikke bare stereotype virksomheter. NFL-siden, Carolina Panthers har sett en enorm løft siden de byttet til BigCommerce tilbake i 2015.

BigCommerce historie

BigCommerce etablerte butikk i 2009 og har siden oppfylt løftet om skalerbarhet, og sysselsetter nå over 500 personer. BigCommerce har hjulpet selgere med å generere over $ 17 milliarder dollar og driver nå butikker i 120+ land.

Dens oppdrag er enkelt og poenget: å bringe suksess. Med alle som leter etter et stykke av e-handelskaken, kutter BigCommerce ingen hjørner, og gir deg en plattform som’Jeg kommer tilbake i sekunder.

Hvordan fungerer BigCommerce?

BigCommerce utstyrer deg med et stort utvalg av temaer, som du kan lage ansiktet til nettstedet ditt fra. Etter det kan du ta vare på tingene bak kulissene.

Alt fra produkter og salgsledelse til finansiell rapportering og e-postmarkedsføring er tilgjengelig via dashbordet. Her kan du gjøre nødvendige endringer og til og med integrere nettbutikken din med flere salgskanaler som sosiale medieplattformer som Facebook, eller markedsplasser som Amazon.

Den’Det er heller ikke begrenset til bare ditt land, med BigCommerce som støtter en rekke språk og valutaer for å virkelig hjelpe virksomheten din til å bli internasjonal.

Hvem er BigCommerce for?

Som navnet antyder er BigCommerce for deg som har eller vil ha en stor bedrift. Den’er en seriøs online plattform som hjelper deg med å vokse selskapet ditt effektivt og effektivt fra grunnen av.

Den’men ikke for alle. Hvis du ikke gjør det’t planlegger å selge produkter i bulk, eller overta verden ett salg om gangen, er det andre alternativer der ute. Nettstedsbyggere som Wix, Squarespace og Weebly imøtekommer alle mennesker som vil ha strømmen til å selge, men ikke’Jeg vil at det skal være hovedfokus.

Det du får med BigCommerce er en kraftig løsning for bygging av nettbutikker. Et produkt som kan vokse med virksomheten din eksponentielt. Den’er ikke for halvhjertede – med BigCommerce, deg’re all in.

Anbefaler vi BigCommerce?

Som vi’som vi har diskutert ovenfor, målretter BigCommerce et spesifikt behov. Hvis du’Når du ønsker å etablere en nettbutikk med høye ambisjoner om å vokse, kan BigCommerce være osten til krakkeren din.

BigCommerce har virkelig kraftige kvalitetsfunksjoner, men det kan være vanskelig å bruke for de som er med’t det teknisk kunnskapsrike. Par det med et ofte forvirrende hjelpe- og støttesenter og det’er nok til at datamaskinens nybegynnere styres godt.

Vi’Jeg anbefaler BigCommerce for alle seriøse gründere som ønsker å lage bølger i e-handelens verden. Etter å ha testet produktet grundig, har det’er perfekt for bedriftseiere som trenger en omfattende e-handelsplattform og vet veien rundt et tastatur.

Spørsmål og svar

Hvor mye koster BigCommerce?

BigCommerce har tre hovedplaner som er priset til henholdsvis $ 29,95, $ 79,95 og $ 249,95 per måned. De’re en smule på den dyre siden, men det er virkelig et tilfelle av ‘får det du betaler for’.

Hvis du’ser du alvorlig med å vokse virksomheten din, så kan du oppgradere gjennom planene når og når du’er klar. Spill kortene dine, og den månedlige avgiften vil føles som en dråpe i havet sammenlignet med den månedlige omsetningen.

Hvor godt designet er Bigcommerce-temaer?

BigCommerce tilbyr 12 gratis temaer, men, som deg’Jeg forventer at de 50+ premium-tilbudene er bygget etter en høyere spesifikasjon. Generelt har e-handelsplattformer en tendens til å fokusere mer på funksjonene og verktøyene sine enn kreativ kontroll, men BigCommerce gjør en ganske god jobb på begge fronter.

Nettstedsbyggere som Squarespace tilbyr bedre design og hvis det’Det er noe du verdsetter høyt, kan du være bedre plassert når du ser på gjennomgangen vår av Squarespace her.

Hva’er fordelen ved å bruke BigCommerce over en nettutvikler?

I disse dager utvikler nettsteder raskere enn noen gang. De ‘gjort ting’ i dag er utdatert i morgen. Heldigvis endres plattformer som BigCommerce hele tiden for å følge med i tidene.

Skulle du velge en utvikler, det’Det er veldig sannsynlig at du må betale dem for å oppdatere nettstedet ditt år for år. Med BigCommerce, du’har kontroll og kan legge inn de nyeste funksjonene i nettbutikken din når du vil.

Hvem er vi?

Her på Website Builder Expert, gir vi deg informativt, detaljert og oppdatert innhold om hvordan du kommer deg på nettet. Vi vet at det kan være en skremmende oppgave å lage din egen webside, men det gjør det ikke’det må jeg være.

Gjennom vårt dedikerte forskerteam, vi’har brukt timer, dager til og med, testet mange plattformer og kan nå med sikkerhet forklare deg hva hver plattform er i stand til, dens styrker og svakheter, og hvilken som er best for dine personlige behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map