SEO преглед на BigCommerce: Spike Sales с изключителна оптимизация

Отзиви за BigCommerce


Присъединете се към нас, когато разграждаме BigCommerce SEO за вас. В този преглед ние’Ще обясня какво е, защо’е важно и как може да помогне на вашия онлайн магазин.

Оптимизация за търсачки, или за кратко SEO, е термин, който се ограничава до голяма степен в света на електронната търговия. Но какво точно е SEO и как ви влияе при продажбата?

SEO е процесът на настройване на вашия сайт, така че’е лесен за разбиране на търсачки като Google и Bing. По същество, колкото по-лесно е Google да разбере за какво е вашият онлайн магазин, толкова по-голям шанс имате да класирате – т.е. да се покажете на първата или втората страница с резултати от търсенето.

Мислете за SEO като за едно голямо моторно състезание. Всички автомобили (уебсайтове) се борят за място номер едно (класиране), но трябва постоянно да надграждат части от своите превозни средства (оптимизиране), за да останат конкурентоспособни. Бихте могли да имате страхотна кола отвън, но ако вашите конкуренти са пълни с двигатели на Ferrari, за съжаление ще го направите’няма шанс.

С толкова много информация за SEO там, всичко това може да бъде малко преобладаващо. То’също е трудно да знаете откъде да започнете и по-важното е как можете да приложите цялата тази информация към вашия сайт.

Че’s, където идва BigCommerce’s платформа за електронна търговия, която помага на хиляди обикновени хора да изграждат свои собствени онлайн магазини – без никаква техническа експертиза!

Самата BigCommerce казва, че средната марка, използваща нейната платформа, отчита 28% годишен растеж на годишна база! BigCommerce SEO играе огромна роля в това.

BigCommerce има много вградени SEO функции, които ние’Ще обсъждам в това ръководство. След само няколко минути четене, вие’Ще имам ясна представа какво е SEO, какво е BigCommerce’s Функциите на SEO са и как можете да ги приложите в собствения си онлайн магазин.

1

Contents

Какво е SEO?

Там’s никой сигурен нещо, което можете да направите, за да получите вашия уебсайт високо класиране. Има множество фактори, които влияят на SEO – всъщност над 200 от тях, според Google. Това, което можете да направите, е да разбиете тези фактори на съществено SEO и разширено SEO.

Основно SEO е това, което всички сайтове трябва да изглеждат за ноктите. Това са основни ощипвания, които всеки може да направи на своя онлайн магазин. Ако присъствието ви в търсачките на практика не съществува, тези промени са сигурни, че ще помогнат на сайта ви да започне класиране.

Разширено SEO е това, което разделя сайтовете на страници две или три от резултатите от търсенето от тези на страница първа. Както подсказва името, това са по-технически или нишови промени, които можете да внедрите, за да помогнете за класирането ви след като сте’имам необходимото на мястото си.

Можете също така да приложите какво’е известен като ‘платено търсене’, където плащате за включване в резултатите от търсачките въз основа на конкретни фрази, известни като ‘ключови думи’. Този преглед обаче ще се фокусира върху неплатени, или ‘органичен’, Търсене.

BigCommerce ви помага да ноктите както основните, така и напредналите SEO. По-долу ние’Ще обсъдим какви са тези SEO фактори, защо те’важен ли сте и как BigCommerce’s Функциите на SEO могат да помогнат на вашия онлайн магазин.

2

4 основни SEO функции в BigCommerce

Основното SEO е серия от малки промени, които могат да имат голямо влияние. Като за начало много SEO е насочено около ключовите думи. Ключовите думи са по същество думите за търсене, които хората въвеждат, за да намерят неща.

Ако например някой купувач иска да купи конкретен тип маратонки, може да потърси ‘Бели мъже’s маратонки Nike’. Ако магазинът ви съхранява маратонки Nike, вие’ще отида ‘цел’ тези думи, като ги представяте във вашия уебсайт.

Сега какво’се изчисти, нека’Разгледайте някои основни фактори на SEO:

Заглавия на страници и мета описания

Какво е това?

Заглавията на страниците и мета описанията са свързани с текста, който виждате, когато въвеждате нещо в търсачките. Връзката за кликване е известна като заглавието на страницата (или мета), докато информацията под нея е мета описание.

Пример за метаданниПовечето хора са запознати с Google’резултатите от търсенето и как се представят уебсайтовете.

Защо е важно?

Заглавието на вашата страница е това, което търсачките ще представят на потребителите. Трябва да сте сигурни, че всичките ви страници имат уникални заглавия на страници, които са пряко свързани със съдържанието в тях.

Мета описанията могат да направят разлика между някой, който посещава вашия сайт или превъртате до следващата връзка – тук’е вашият шанс да продадете вашия сайт на тях! Мета описанието трябва също да включва ключови думи въз основа на съдържанието на страницата.

Как помага BigCommerce?

BigCommerce ви позволява ръчно да въвеждате заглавия на собствените си страници и мета описания, така че да сте сигурни, че те са’релевантни и насочени към правилните ключови думи.

То’Също така ще ви кажа дали това, което въвеждате, не е’t the ‘оптимална дължина’. Обикновено заглавията на страниците трябва да са между 50-60 знака, докато мета описанията трябва да са около 128-150 знака.

Това ви помага да избегнете страховете ‘…’ в края на вашето заглавие / описание. Това е мястото, където Google ви отрязва, както това, което вие’ве пускам’не се вписват в резултатите от търсенето. Когато ти’опитвате се да привлечете клиенти, последното нещо, което искате, е заглавие, което спира средното ниво…

Метаданни на BigCommerceBigCommerce’s удобният формуляр ви позволява да добавяте свои метаданни.

Alt тагове

Какво е това?

Кратко за ‘алтернатива’, alt таговете могат просто да се мислят за описания на изображения. Алт маркерът е съставен от невидим текст, който въвеждате, за да помогнете на търсачките да знаят какъв е вашият сайт’изображенията действително се показват.

Защо е важно?

Alt таговете не само са чудесен начин за прикачване на ключови думи към изображения, те’също е чудесно за зрително затруднени, тъй като специализиран софтуер може да идентифицира маркера и да прочете описанието на изображението на онези, които може да не могат да ги видят.

Как помага BigCommerce?

С BigCommerce ще го направите’не трябва да се притеснявате за alt таговете. Описанията на вашите продукти автоматично ще се удвоят като вашите изображения alt тагове, спестявайки ценно време. Това обаче може да бъде досадно, ако искате да имате отделни описания на продуктите и alt маркери.

Мобилна оптимизация

Какво е това?

Както подсказва името, това е процесът да се уверите, че уебсайтът ви пасва както на мобилни, така и на таблетни екрани. Ако вашият онлайн магазин не е оптимизиран за мобилни устройства, това може да затрудни хората да преглеждат и купуват продуктите ви.

Защо е важно?

От 2018 г. повече търсения с Google се извършват на мобилни устройства, отколкото на настолни. Поради това Google вече санкционира сайтове, които не реагират на мобилни устройства. Дадените смартфони са като допълнителен крайник в наши дни, като се уверите, че сайтът ви работи във всички размери на екрана е (буквално) от съществено значение.

Как помага BigCommerce?

BigCommerce има селекция от теми, от които да избирате, които са изпълнени с примерно съдържание. Това ви осигурява предварително проектирана база, за да работите при първото изграждане на вашия онлайн магазин. Всички теми на BigCommerce са отзивчиви за мобилни устройства, което означава, че те автоматично ще се настройват, за да се поберат на всички устройства – така че не’не трябва да вдигнеш пръст.

Филтриране на продукта

Какво е това?

Разбийте продуктите си в категории – например мъже’и жени’s, върхове и маратонки, Nike и Adidas. След това тези филтри могат да се появят на вашия сайт, така че потребителите да намерят това, което те’търсите с минимална караница.

Филтриране на продукти на BigCommerceПродуктите за сегментиране, за да могат да бъдат филтрирани, улесняват потенциалните клиенти, които търсят нещо конкретно.

Защо е важно?

Освен че запазва времето и разумността на клиентите си при търсене на продукти, филтрирането на продукти също прави вашия сайт лесно ‘може да се обхожда’ за търсачките.

Всичко това означава, че търсачките могат да идентифицират къде седят конкретни продукти, така че след това те да могат да свързват хората към съответната страница. Мислете за това като заглавия и подпозиции в статия – това’е много по-лесна за навигация, отколкото просто блокиране на текст.

Как помага BigCommerce?

Всеки път, когато добавите нов филтър за продукти в BigCommerce, той ще създаде URL адрес за тази страница (например https://www.websitebuilderexpert.com/ecommerce-website-builders/bigcommerce/bigcommerce-seo-review/). Едно нещо, за което трябва да внимавате, е дублирано съдържание – всеки URL адрес трябва да е уникален, а уеб страниците трябва да бъдат индивидуални, което може да изисква ръчна работа. Ако те’не, Google ще се намръщи.

3

4 Разширени SEO функции в BigCommerce

Разширеното SEO е това, което отделя топ уебсайтовете от останалата част от пакета. Всеки, който се занимава сериозно с продажбата онлайн, ще се погрижи за основните SEO въпроси, но само включените няколко ще вземат по-напреднали неща в свои ръце.

Микроданните

Какво е това?

Също известен като ‘богати фрагменти’, микроданните добавят още един слой информация към това как уебсайтът ви се показва в резултатите от търсенето. Показаната информация може да бъде рейтинг, цена, марка или ниво на акции.

Пример за микроданниние’използвах микроданните, за да дам на потребителите представа за BigCommerce’s общата оценка, преди да кликнат.

Защо е важно?

Проучванията показват, че микроданните не само увеличават вероятността някой да кликне върху вашия уебсайт, но и увеличават шансовете ви за реализация (т.е. да направите продажба).

Колкото повече информация можете да предоставите на хората в търсачките, толкова по-добре. Вашият онлайн магазин става по-авторитетен и посетителите ще изградят ниво на доверие към вас.

Как помага BigCommerce?

Повечето теми за Bigcommerce включват микроданни. Тази информация ще бъде изтеглена автоматично от информацията, която предоставяте, когато добавяте продукт. Колкото по-подробно можете да бъдете при въвеждането на информация, толкова по-голям е шансът да получите кликване върху вашия сайт.

301 Пренасочвания

Какво е това?

Пренасочване 301 автоматично прехвърля хората от един URL адрес в друг. Ако преместите уеб страница към друг URL адрес, посетителите ще бъдат незабавно пренасочени към нея, ако напишат стария URL адрес.

Защо е важно?

Като за начало, вие’не оставяйте всеки пропилян трафик да се промъкне през мрежата! Ако редовни посетители въвеждат вашите URL адреси направо в своите браузъри, те’Ще ви посрещне съобщение за грешка 404, ако не го направите’няма да има 301 пренасочвания на мястото си.

Как помага BigCommerce?

Това е друг SEO фактор, с който BigCommerce се справя автоматично. Ако промените името на продукт, например, BigCommerce ще актуализира страницата на продукта’s URL адрес, за да отразява новото му име и да постави пренасочване на място за всеки, който търси по старото му име.

CDN (мрежа за доставка на съдържание)

Какво е това?

Мрежа за доставка на съдържание работи с вашия онлайн магазин, за да помогне за подобряване на скоростта на сайта. Той има за цел да зареди снимки, видеоклипове и други източници на медия възможно най-бързо, за да избегне хората да напускат вашия сайт от нетърпение.

Защо е важно?

47% от потребителите очакват уеб страница да се зареди за две или по-малко. Повечето онлайн магазини ще бъдат пълни с изображения и видеоклипове на продукти, така че’жизненоважно е, че не’не създавам лошо първо впечатление с бавна скорост на сайта. Скоростта на зареждане на страницата също е важен фактор за класиране за Google – в тази ситуация бавното и стабилно не печели състезанието!

Как помага BigCommerce?

BigCommerce има центрове за данни по целия свят, от Лондон до Лос Анджелис и Сидни до Сингапур. Всички тези центрове за данни ще съхраняват вашия уебсайт’s файлове и ще зареди вашия уебсайт на най-близкия до посещаващия сървър. Това означава, че вашият сайт ще се зареди също толкова бързо за всички, независимо от географското им местоположение.

HTTPS Сигурност

Какво е това?

HTTPS е комбинация от HTTP (протокол за трансфер на хипертекст) и SSL (слой за сигурни сокети). Той защитава уебсайта Ви сигурен чрез криптиране на комуникацията, което помага да се предотврати хакването и да се увеличат потребителите’ сигурност при сърфиране и въвеждане на данни за плащане.

Защо е важно?

Киберсигурността винаги е притеснение за онлайн купувачите. Рискът от хакване или клониране на вашата карта за измама е нещо, което всеки иска да избегне. Поддържайки HTTPS, вашият сайт ще защитава купувачите’ лична информация, за която могат да бъдат сигурни благодарение на иконата на катинара и ‘HTTPS: //’ във вашия URL адрес.

Пример HTTPSИконата на катинара е универсален символ, използван за да покаже, че уебсайтът е защитен.

Как помага BigCommerce?

BigCommerce предлага вграден HTTPS във всичките си ценови планове. Това не само дава спокойствие на всички ваши потребители и увереност в магазина ви’s също нещо търсачките изглеждат любезно. Google спечели’не искам да препоръчам връзки към несигурни сайтове, така че всеки един магазин без HTTPS е в неизгодно положение веднага.

4

мониторинг & Измерване на SEO успех с BigCommerce

То’е добре и прави всички тези промени, за да подобрите уебсайта си’s SEO, но как да разберете дали е така’наистина работи?

Че’s, откъдето идва анализацията. Въпреки че класирането е очевидният начин за измерване на успеха на вашите SEO ощипвания, други показатели също могат да ви дадат ясна индикация за това колко ефективни са’бях.

Неща като броят на посетителите, процентът на реализация и приходите са все добри начини за измерване как влиянието на SEO влияе върху вашия онлайн магазин. Възможността да се оцени това на страница по страница е също чудесно, тъй като можете да изпробвате промените на една уеб страница, преди да ги разгърнете в сайта си (ако те’успех).

BigCommerce Analytics

BigCommerce SEO има собствена вградена анализа. Това ви дава ясна разбивка на всички ключови показатели, които трябва да вземете предвид при проследяване на нивата на ефективност.

Освен че следите данните за продажбите, можете да видите и броя на посетителите си и как хората идват на вашия сайт (търсене, директни, социални медии и т.н.).

Приложения за BigCommerce SEOBigCommerce’s табло за анализ на аналитици. Източник: BigCommerce.

Всички тези статистики изминават дълъг път, за да ви помогнат да поддържате раздели за SEO ефективността. Ако добавите метаданни към страница с продукти за първи път, трябва да можете да видите влиянието, което оказва върху всичките ви други показатели.

Google Analytics

За по-задълбочен поглед погледнете вашия уебсайт’s изпълнение, можете да интегрирате BigCommerce с Google Analytics.

Google Analytics ви позволява наистина да ровите в показатели на отделни страници. Можете да графирате поведението на страницата във времето и да видите дали промените в SEO са ви дали ‘подем’ (т.е. повече посетители и реализации на сайта).

Всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт в Google Analytics, след което да поставите проследяващ идентификатор – който се генерира за вас, когато се регистрирате – в анализа си на BigCommerce. Оттам ти’Ще имате достъп както до BigCommerce, така и до Google Analytics, помагайки ви да увеличите максимално своя онлайн магазин’s SEO.

5

Колко струва SEO при BigCommerce?

BigCommerce има четири различни ценови планове: стандарт, плюс, професионалист и начинание. Тук’Погледнете как се разделят на месечните разходи:

План за BigCommerceРазходи (месечно)
стандарт$ 29.95
плюс$ 79.95
професионалист$ 249.95
начинаниеТрябва да се свържете с BigCommerce за оферта

Като вас’d Представете си, колкото повече плащате, толкова по-добри функции получавате по-долу, можете да видите кои функции са включени в коя цена:

Почти цялата BigCommerce’s Функциите за SEO са включени във всеки план. Изключенията са отзиви от клиенти на Google, персонализирани SSL и филтриране на продукти – за тези функции, вие’Ще трябва да бъдете на Pro план ($ 249.95 / месец) или по-висока.

BigCommerce предлага и безплатна пробна версия за 14 дни. Това е чудесно за тези, които искат да опитат, преди да купят, и да придобият истинско усещане за BigCommerce, без да се ангажират изцяло с това.

Премиум BigCommerce SEO

ние’вече обсъждахме филтрирането на продуктите в нашия основен SEO раздел, но тук’е малко поглед върху другите функции, изключително за BigCommerce’Про план:

Отзиви на клиенти оставете купувачите да оценят вашите продукти. Това ви дава повече съдържание, което може да съдържа ключови думи и е добро указание за Google, че хората одобряват вашите продукти и че те’отново с добро качество (ако разбира се, че отзивите са положителни!)

Персонализиран SSL ви позволява да прехвърлите съществуващ SSL сертификат за сигурност на вашия сайт BigCommerce. Като се има предвид, че HTTPS е вграден във всеки план, все пак това не е така’наистина проблем.

Наред с тези SEO функции, BigCommerce предоставя и приложения, които можете да закупите.

Приложения за BigCommerce SEOBigCommerce’s магазинът за приложения е пълен с допълнителни SEO инструменти, които можете да използвате.

Всички приложения идват с кратко описание и оценка със звезда. Всеки от тях обслужва различна SEO цел, като цените варират от безплатно до 45 долара / месец.

Избрано SEO е най-популярното приложение за SEO, с над 100 отзива и средна 5-звездна оценка. Той ви помага с неща като метаданни, SEO одити, проследяване на ранг и анализи.

6

BigCommerce SEO срещу конкурент на SEO

Вашият Builder Характеристики Основен план Разширен план лого на bigcommerce Прочетете пълния преглед Персонализирайте метаданните Image Alt Tags Мобилна оптимизация 301 Пренасочвания Поддръжка на ключови думи Прочетете пълния преглед сравнения на създатели на уеб сайт лого wix Прочетете пълния преглед Персонализирайте метаданните Image Alt Tags Мобилна оптимизация 301 Пренасочвания Поддръжка на ключови думи Прочетете пълния преглед shopify лого малък строител на уебсайтове Прочетете пълния преглед Персонализирайте метаданните Image Alt Tags Мобилна оптимизация 301 Пренасочвания Поддръжка на ключови думи Прочетете пълния преглед

Когато става въпрос за BigCommerce vs Shopify vs Wix SEO, всички платформи са доста сходни в своите предложения. BigCommerce и Shopify са създадени по предназначение за онлайн магазините, така че ние’d препоръчвам техния SEO през Wix, тъй като’е пригоден специално за електронната търговия.

Едно предимство, което BigCommerce има пред Shopify, е поддръжката на ключови думи. BigCommerce има обширно ръководство за поддръжката на ключови думи, което ви учи как те работят и как да създавате съдържание, богато на ключови думи. Това ръководство е безценно за всеки, който търси да проведе някои специфични изследвания на ключови думи.

7

BigCommerce SEO: Какво може’t Направете

BigCommerce е доста добре оборудвана в SEO отдела. Въпреки това, някои SEO задачи трябва да се предприемат със специализирани инструменти. Така че’Време е да запретнете ръкави и да се подготвите за ръчна SEO работа!

Изследване на ключови думи е една такава практика, която може’не се прави на BigCommerce. Инструменти като SEMrush обаче могат да се използват в тандем с BigCommerce и могат да ви помогнат да определите кои ключови думи трябва да включите във вашето съдържание.

препратки са друг SEO фактор вие’Ще трябва да се справите сами. Тук получавате други уебсайтове, които да свързват към вашите, за да създадете какво’е известен като ‘авторитет на домейна’. Колкото по-достоверните уебсайтове публикуват връзки към вашите, толкова по-добре сте’Ще потърся в Google.

Вътрешно свързване също е благоприятна SEO техника. За целта е необходимо да добавите хипервръзки към собственото си съдържание, които се свързват към съответните страници. Ако имате блог например, трябва да свържете към страниците си с продукти както и когато ги обсъждате. Това помага на търсачките да идентифицират, че вие’произвеждат подходящо и експертно съдържание.

8

BigCommerce SEO: Обобщение

Вече трябва да имате доста добре заоблен изглед на SEO: какво е, защо го’е важно и как да направите SEO промени във вашия онлайн магазин. ние’също обсъдихме SEO за BigCommerce и как ви помага да постигнете целите си за класиране.

За да обобщим, нека’Погледнем назад към всеки раздел и накратко обхващаме наученото:

разделрезюме
Какво е SEO?SEO е процесът на извършване на промени във вашия уебсайт, които ще помогнат за подобряване на видимостта ви в търсачки като Google и Bing.
Основни SEO за BigCommerce
 • Metadata – добавяне на заглавия на страници и описания, които се появяват в резултатите от търсенето.
 • Alt тагове – даване на описания на изображения, така че Google да разпознае какво показват.
 • Мобилна оптимизация – гарантиране, че вашият уебсайт автоматично се настройва, за да отговаря на различни размери на екрана.
 • Филтриране на продукта – групиране на вашите продукти в категории, за да улеснят четенето на търсачките.
Разширено SEO за BigCommerce
 • Микроданните – добавяне на повече информация в резултатите от търсенето с рейтинги, цени, нива на запаси и т.н..
 • 301 Пренасочвания – автоматично изпращане на потребителите до нов URL адрес, ако го промените и те търсят стария.
 • CDN – система, която помага на размерите на вашите файлове да се зареждат по-бързо в зависимост от това от къде потребителите получават достъп до вашия сайт.
 • HTTPS – слой сигурност, който защитава вас и вашия потребител’лични данни.
Измерване на SEO успеха в BigCommerceBigCommerce има собствен набор от аналитични данни, където можете да разгледате ключови показатели като брой посетители, пътувания на потребители и приходи. Можете също да свържете Google Analytics за допълнителна информация.
Колко струва SEO на BigCommerce?BigCommerce има 14-дневна безплатна пробна версия, като плановете й варират от $ 79.95 до $ 249.95 / месец. Повечето функции за SEO са достъпни във всички планове, но някои са само на Pro Pro и по-горе.
BigCommerce SEO срещу конкурентите сиBigCommerce има впечатляващи SEO функции в сравнение с Shopify и Wix, със специфична за електронната търговия SEO и поддръжка на ключови думи.
Какво може’t BigCommerce SEO правят?Някои SEO практики се свеждат до вас. Изследването на ключови думи, връзки и вътрешни връзки трябва да се извършва ръчно.

Като цяло BigCommerce е страхотна платформа от SEO гледна точка. Той има всички функции, от които се нуждаете за високо класиране, и ви позволява да извършвате всякаква допълнителна SEO работа, която сметнете за добре. BigCommerce е перфектен за малки и средни предприятия и може да се побере във всеки размер на компанията в зависимост от плана, който правите.

Единственият начин вие’ще знам дали’подходящо за вас обаче е, като вземете BigCommerce за въртене. Защо да не извадите 14-дневна безплатна пробна версия днес и нека BigCommerce да ви постави на мястото за SEO.

9

BigCommerce SEO: Често задавани въпроси

Колко време ще отнеме на Google за актуализиране на заглавия на страницата и мета описания?

Актуализирането на заглавия на страници и мета описания обикновено може да отнеме 1-2 дни, за да се появят в резултатите от търсачките. Трябва да се уверите, че заглавията на страниците ви са с дължина не повече от 60 знака, за да избегнете изрязването им в резултатите от търсенето.

Колко време отнема влизането в сила на промените в SEO?

Може да отнеме цяла година, за да видите пълната полза от промените в SEO, но трябва да започнете да виждате подобрение след няколко месеца. Можете да следите вашата SEO ефективност с помощта на инструменти като Google Analytics.

С какво SEO сравнява BigCommerce SEO с WordPress SEO?

BigCommerce е ясният победител. Той има множество вградени SEO функции, които WordPress предлагат само като добавки. Ако инсталирате Yoast SEO като плъгин на WordPress, можете да получите достъп до множество SEO функции, въпреки че това идва с допълнителни разходи.

Плаща ли за SEO на стойност парите?

Това наистина зависи от вашия бюджет и опит. Платеното търсене или професионалната поддръжка на SEO очевидно е от полза, но обикновено няма’не евтино. Така или иначе, ти’Все още ще искате да идентифицирате ключовите думи, които вие’бих искал да се насочите, така че да имате ясна представа какво’е необходимо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map