Suurikauppa mikroskoopin alla

Menestyneet yritykset kasvavat nopeasti, ja kun he tarvitsevat, he tarvitsevat verkkosivuston, joka voi kasvaa nopeasti heidän kanssaan. Että’s missä BigCommerce tulee. Sen mukana tulee tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit hallita myymälääsi, ja kattavia raportteja, jotka auttavat sinua seuraamaan kaikkea taloutta verkkosivustollesi.’vierailijoita.


Tällä sivulla on yhteenveto BigCommerce-palvelusta’tarjouksia ja linkitä joihinkin yksityiskohtaisiin artikkeleihin, joissa tarkastellaan lähemmin alustaa.

Mikä on BigCommerce?

BigCommerce on laaja verkkokaupparakentaja, joka ylpeilee ominaisuuksistaan. Vaikka muiden tuotteiden kanssa saatat joutua ostamaan lisäosia yrityksen mitoittamiseksi, BigCommerce tarjoaa melkein mitä tahansa, jota ajattelet sisäisenä ominaisuutena, ilman lisäkustannuksia.

Se’se on tehokas alusta, joka ei tee sitä’Älä välitä monimutkaisesta luonteestaan, ja sitä käyttävät sellaiset huipputekniikat kuten Clarks ja Skullcandy.

Se’Se ei ole vain stereotyyppisiä yrityksiä. NFL: n puolella Carolina Panthers on nähnyt valtavan nousun sen jälkeen kun vaihdettiin BigCommerce-palveluun vuonna 2015.

BigCommerkin historia

BigCommerce perusti liikkeen vuonna 2009 ja on sittemmin täyttänyt luottamus skaalautuvuuteen, ja se työllistää nyt yli 500 henkilöä. BigCommerce on auttanut kauppiaita tuottamaan yli 17 miljardia dollaria, ja nyt se on myymälöissä yli 120 maassa.

Sen tehtävä on yksinkertainen ja asiaankuuluva: tuoda menestystä. Jokaisen etsiessä viipaletta verkkokaupan piirakasta, BigCommerce ei leikkaa kulmia tarjoamalla sinulle tämän alustan’Tulen palaamaan sekunniksi.

Kuinka BigCommerce toimii??

BigCommerce tarjoaa sinulle laajan joukon teemoja, joista voit luoda verkkosivustosi kasvot. Sen jälkeen voit huolehtia kulissien takana olevista asioista.

Kaikesta tuotteista ja myynnin hallinnasta taloudelliseen raportointiin ja sähköpostimarkkinointiin on pääsy kojelaudan kautta. Täällä voit tehdä tarvittavat muutokset ja jopa integroida verkkokauppasi useisiin myyntikanaviin, kuten sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebook, tai markkinapaikkoihin, kuten Amazon.

Se’ei rajoitu vain omaan maahan, ja BigCommerce tukee erilaisia ​​kieliä ja valuuttoja auttaaksesi yritystäsi todella kansainvälistymään.

Kuka on BigCommerce?

Kuten nimestä voi päätellä, BigCommerce on tarkoitettu niille, joilla on tai haluaa isoa yritystä. Se’S on vakava verkkoalusta, joka auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi tehokkaasti ja toimivasti alusta alkaen.

Se’s ei kaikille. Jos et’Suunnitelma on myydä tuotteita irtotavarana tai ottaa haltuunsa maailma yksi kerrallaan, on olemassa muita vaihtoehtoja. Sivustojen rakentajat, kuten Wix, Squarespace ja Weebly, palvelevat kaikkia ihmisiä, jotka haluavat voiman myydä, mutta eivät’halua, että se on pääpaino.

Se mitä saat BigCommerce-palvelulla, on tehokas ratkaisu verkkokaupan rakentamiseen. Tuote, joka pystyy kasvamaan yrityksesi kanssa eksponentiaalisesti. Se’ei puolivälisille – BigCommerce-palvelussa, sinä’uudelleen kaikki sisään.

Suosittelemmeko BigCommercea?

Kuten me’Kuten edellä on keskusteltu, BigCommerce kohdistuu tiettyihin tarpeisiin. Jos sinä’Haluatko perustaa verkkokaupan, jolla on yleviä kunnianhimoisia kasvuhaasteita, BigCommerce voi olla juusto keksijällesi.

BigCommerce-palvelussa on todella tehokkaita, laadukkaita ominaisuuksia, mutta sen kehittäminen voi olla vaikeaa’t että tech taju. Yhdistä se usein hämmentävään ohje- ja tukikeskukseen’riittää, jotta tietokoneen aloittelijat ohjaavat hyvin selkeästi.

Me’d suosittele BigCommerce-käsiä kaikille vakaville yrittäjille, jotka haluavat tehdä aaltoja verkkokaupan maailmassa. Kun olet testannut tuotteen perusteellisesti, se’s täydellinen yritysomistajille, jotka tarvitsevat kattavan verkkokauppaalustan ja tietävät tiensä näppäimistön ympärillä.

FAQ

Kuinka paljon BigCommerce maksaa?

BigCommercella on kolme pääsuunnitelmaa, joiden hinta on 29,95 dollaria, 79,95 dollaria ja 249,95 dollaria kuukaudessa. Ne’Olet sitten kallista puolta, mutta todella on kyse tästä ‘saada mitä maksat’.

Jos sinä’olet tosissasi yrityksesi kasvattamisessa, niin voit päivittää sen suunnitelmien kautta milloin tahansa’olet valmis. Pelaa korttejasi oikein ja kuukausimaksu tuntuu kuin pudotus meressä verrattuna kuukausittaiseen liikevaihtoosi.

Kuinka hyvin suunnitellut ovat Bigcommerce-teemoja?

BigCommerce tarjoaa 12 ilmaista teemaa, mutta kuten sinäkin’d odottaa, että tarjolla olevat 50+ premium-luokkaa rakennetaan korkeammalle tasolle. Verkkokauppatalot yleensä keskittyvät enemmän ominaisuuksiinsa ja työkaluihinsa kuin luovaan hallintaan, mutta BigCommerce tekee melko hyvää työtä molemmilla rintamilla..

Sivustojen rakentajat, kuten Squarespace, tarjoavat paremman suunnittelun, ja jos niin’jotain jota arvostat erittäin suuresti, saatat olla paremmassa asemassa katselemaan Squarespace -katsausta täällä.

Mitä’BigCommerce-palvelun etuna web-kehittäjälle?

Nykyään verkkosivustot kehittyvät nopeammin kuin koskaan. ‘valmis asia’ tänään on huomenna vanhentunut. Onneksi BigCommerce-kaltaiset alustat muuttuvat jatkuvasti pysyäkseen ajan tasalla.

Jos valitset kehittäjän, se’on erittäin todennäköistä, että joudut maksamaan heille päivittääksesi sivustosi vuosi vuodelta. BigCommerce-palvelun avulla sinä’hallitsee ja voi upottaa uusimmat ominaisuudet verkkokauppaan milloin vain haluat.

Keitä me olemme?

Täällä Website Builder Expert tarjoaa meille informatiivisen, yksityiskohtaisen ja ajan tasalla olevan sisällön siitä, kuinka päästä verkkoon. Tiedämme, että oman verkkosivustosi luominen voi olla pelottava tehtävä, mutta se ei ole’sen täytyy olla.

Omistetun tutkimusryhmän kautta me’vietin tunteja, jopa päiviä, testaamalla useita alustoja ja pystyn nyt varmasti selittämään sinulle, mihin kukin alusta kykenee, sen vahvuudet ja heikkoudet ja mikä sopii parhaiten henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me