6 átalakító technológiai trend a kisvállalkozások számára 2018-ban

2018 technológiai trendekAz új technológia figyelmen kívül hagyásával veszítenek az eladásokról és az ügyfelekről?


Ebben a cikkben ahelyett, hogy a távolról folytatott trendekről beszélnénk, azt szeretnénk megvizsgálni, hogy a változó technológiai világ hogyan lehet pozitív hatással az Ön vállalkozására.

A kisvállalkozások nem működnek’Mindig a legkomolyabb korai alkalmazók.

Az olyan újításokat, mint a bitcoin, a chatbots és a robotika, a nagyvállalatok területének tekintik. Ha elkapnak, mindenki más észreveszi. Lassan új szoftverek és modulok lépnek be a mainstreambe.

De ez a legjobb mód??

Az ebben a bejegyzésben ismertetett egyik innováció végrehajtása látható, és néha azonnali hatást gyakorol az értékesítésre és a bevételre.

Tehát hadd’beásni.

1. Messenger Chatbots

Pizzát akarsz?

Ott’Nem kell felvennie a telefont, vagy ki kell töltenie az online megrendelőlapot.

Csak nyissa meg a Facebook Messenger alkalmazást, és menjen onnan. te’éppen a szokásos idő töredékében rendeltünk, és megmentettük a Domintót’s egy értékesítési képviselő költsége.

Egyre több fogyasztó használja a messenger chatbotot a vásárláshoz, akár a Facebookon, a WhatsAppon, a Slackon, akár a számtalan más csevegőalkalmazáson keresztül. Mivel az emberek annyi időt töltenek a telefonjukra ragasztva, az alkalmazásalapú vásárlási lehetőségek kínálása jelentősen csökkentheti a súrlódást.

És a kevesebb súrlódás több eladást jelent.

Ahogyan Jiaqi Pan, a Helloumi vezérigazgatója javasolja, “2018-ban azt jósolom, hogy továbbra is erőteljes növekedést tapasztalunk a társalgási interfészekben, ahol egyes szereplők a piac korai nyertesei lesznek..”

Hogy kezdjed: Számos olcsó online eszköz egyszerűsíti a chatbotok létrehozásának folyamatát. Az olyan szolgáltatások, mint a ManyChat, a ChatFuel és a Chatty People, lehetővé teszik a kisvállalkozások számára, hogy kódolási tapasztalatok nélküli, erőteljes AI-vezérelt chatbotokat építsenek..

2. Speciális elemzés & Insights-as-a-service

A világ minden nap 2,5 kvintill bájtnyi adatot hoz létre. Hogy’elég ahhoz, hogy 125 millió iPhone készüléket feltöltsön.

Mi’újra megfullad a megabájt tengerében. Ott’értékesítési adatok, online elemzési adatok, vevői viselkedési adatok, hirdetési adatok, elkötelezettségi adatok.

A lista folytatódik.

Ott’annyira’Valójában lehetetlen értelmes betekintést levonni.

A kisvállalkozások egyszerűen csak tudnak’Ne rendezze át és megértse az összes információt, nem is beszélve harmadik felek adatainak felhasználásáról.

Az új SaaS (szoftver-szolgáltatásként szolgáltatás) elemző platformok egyszerűsítik a belső adatok kezelésének folyamatát. Működő betekintést generálnak, amelyhez a kis- és közepes méretű vállalkozások tulajdonosai hozzáférhetnek és megvalósíthatók.

Ugyanabban az időben, “Insight-as-a-service” Az eszközök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy nemcsak saját adataikat, hanem a különféle forrásokból származó adatokat is felhasználják. Az eredmény jelentős növekedést jelenthet a megértés szempontjából a legfontosabb területeken.

Nic Smith, az SAP Cloud Analytics termékmarketing alelnöke szerint, “A fejlett adathálózatokhoz való kapcsolódással a felhasználók hozzáférhetnek a releváns külső forrásokhoz, és ezeket a betekintést a belső adatokkal kombinálják, hogy új digitális szolgáltatásokat kínálhassanak ügyfeleiknek..”

Hogy kezdjed: A harmadik féltől származó elemző platformok szinte minden olyan szoftverrel integrálódnak, amely adatokat gyűjt, az elszámolástól az értékesítésig. Az olyan eszközök, mint például a KissMetrics, lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy gyakorlati betekintést nyerjenek az online közönség tevékenységeiből, míg az Adobe Analyticshez hasonló csomagok egyszerűsítik a sokféle forrásból származó adatokat..

3. Marketing és értékesítés automatizálása

Automatizálási eszközök elfogadásával az 500 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató kis- és középvállalkozások (rövid kkv-k) azonnali fejlesztéseket hozhatnak létre.

Az egyik legnagyobb panasz az, hogy hatalmas forrásokat pazarolnak a mentális, de a szükséges feladatok elvégzésére.

Ahogy a gépi tanulás és az AI kibővíti a szoftver funkcionalitását, az automatizálás még erősebbé válik. De sok szakértő azt állítja, hogy 2018 lesz az az év, amikor a kisebb cégek valóban elkezdenek figyelmeztetni.

Gyakorlati szinten az automatizálási szoftverek integrálhatók a meglévő rendszerekbe, hogy mindent felgyorsítsanak a hirdetéstől és az ólomkezeléstől kezdve a készletfrissítésekig és az újrendelésig.

Ann Hadley, a MarketingProfs mondja: “Ez az év “Hogyan lehetne még kiválóbb az automatizálás használatával, hogy növeljük az ügyfelek lojalitását?””

Hogy kezdjed: Az olyan online platformokat, mint a Marketo és a Salesforce, felhasználhatják a szokásos marketing-, értékesítési és kezelési feladatok automatizálására.

Ők’könnyű beállítani és zökkenőmentesen integrálni a meglévő szoftverekbe.

4. Új tárgyak internete eszközök és érintés nélküli interfészek

Az “Internet-of-dolog” (az internethez csatlakoztatott eszközök sokasága) ma hívják “Internet-of-mindent”.

Úgy tűnik, hogy az összekapcsolhatóság lehetősége korlátlan. Ha tíz évvel ezelőtt elmondták volna nekem, hogy a kazánomat és a radiátorokat az internethez csatlakoztatják, én’d gondoltam, hogy őrült vagy.

Ennek a trendnek két oldala van.

Egyrészt gyakran használhatók a hatékonyság növelésére a saját szervezetében a nehéz feladatok felgyorsítása és a költségek csökkentése révén. Másrészt új módszereket kínálnak az emberek eléréséhez.

Az interfészek, amelyeken keresztül információt, reklámot és szórakoztatást fogyasztunk, egyre sokszínűbbé válnak, az intelligens óráktól a hangos aktiválásig “asszisztensek” mint Alexa.

Anne Mercogliano, az IFTTT marketing és üzleti operatív igazgatója elmondta: “Vessen egy pillantást a napi szintre, és azonosítsa egy területet, ahol van’több időt töltenek, mint te’szeretném, és kezdje el az internet útját.”

Hogy kezdjed: Gondoljon arra, hogy az intelligens eszközök hogyan takaríthatnak meg költségeket a saját vállalkozásukban. Legyen’az energiamegtakarításon, a projektmenedzsment alkalmazásokkal való kommunikáció javításán keresztül, vagy akár olyan új platformokat is felhasználhat, mint például az Alexa Skills, a saját marketingjéhez.

5. Digitális pénznem és blokklánc

A blokkláncok alapvetően elektronikus főkönyvek. Decentralizált jellege azt jelenti, hogy az ügyleteket csaknem teljes megbízhatósággal, biztonságos környezetben lehet rögzíteni, minimális harmadik fél díjakkal.

Noha az innovációk alapjául szolgáló technológia bonyolult, az előnyök egyértelműek: biztonság, sebesség és teljes ellenőrzés.

A blockchain egyik legismertebb alkalmazása a kriptovaluta, a digitális valuta egy formája, amelyet egy hatalmas vásárlói hálózat tárol.’ és az eladók’ számítógépek. Ha te’nemrégiben bekapcsolta a hírt’Hallottam már a Bitcoinról, a leghíresebb és legszélesebb körben alkalmazott kriptovalutáról. A vállalkozásoknak nagyon kevés veszteségük van, ha felkészülnek arra, amit egyes szakértők látnak elkerülhetetlen lépésként a kriptovaluta felé.

A rejtjelező fizetések elfogadása olyan egyszerű, mint egy pénztárca beállítása és integrálása a POS vagy az online fizetési rendszerbe. Ennek a kicsi megvalósításnak a megértése ugródeszkaként szolgál majd a blockchain tágabb lehetőségeinek feltárásához.

– mondta Sean Stein Smith, a Lehman Főiskola docens “A helyzet az, hogy valójában számos alternatíva létezik a Bitcoin számára ugyanazon alapuló technológián – a blockchain-en alapulva. Noha a konkrét trendek és valuták az idő múlásával változhatnak, a mögöttes technológia és a blockchain következményei számos következményt tartalmaznak, amelyek bármilyen méretű vállalkozást befolyásolhatnak.”

Hogy kezdjed: A digitális valutafizetések olyan szolgáltatásokon keresztül történő elfogadása, mint például a bitpay, az egyik legegyszerűbb módszer a kriptovalutákkal kapcsolatos fizetések népszerűségének folyamatos növekedésére való felkészüléshez..

6. Specializált szoftver-mint szolgáltatás-szolgáltatás (SaaS) és felhőalapú számítástechnika

A SaaS valószínűleg helytelennek tűnik a 2018. évi technika listáján’s évtizedek óta működik! De’Érdemes emlékezni arra, hogy ez a feltörekvő mező még gyerekcipőben jár.

És teljes potenciálját még ki kell valósítani.

Összességében a SaaS-társaságok lassan léptek fel a kis- és középvállalkozások piacára.

És az SMB-k, mivel továbbra is függnek a régi rendszerekről, nem fejlődnek’sem segíteni a dolgokat.

De a dolgok megváltoznak. A kínált eszközök köre megdöbbentő. És sok szakértő rámutat arra, hogy a SaaS végre teljes szívvel kezd megcélozni az SMB szektorot.

És az ok nyilvánvaló. A SaaS segítségével a kisvállalkozások hozzáférhetnek a legmodernebb technológiákhoz, valamint az összes megfelelő frissítéshez és fejlesztéshez anélkül, hogy a háttéranyagok tényleges kezelésének a fejfájása kellene..

Cory Capoccia, a Womply elnöke szerint: “A piac ellenére’A kockás háttérrel, a technológiával sok történelmi akadály elképesztő ütemben halad el, előkészítve az utat a SaaS aranykorának a kisvállalkozások számára.”

Hogy kezdjed: Cloud computing, digitális értékesítés, POS rendszerek, könyvelés, fizetésfeldolgozás – mind online lehetőségek, és megszabadulhatunk a szoftver problémáitól. A felhőalapú számítástechnika, például a Google Drive vagy a Microsoft OneDrive, lehet a legjobb hely a kezdéshez.

Hogyan lehet összehozni mindent

Az új technológia torrentje lenyűgöző lehet.

Mint üzleti vállalkozás’Nehéz tudni, mely innovációkra kell figyelni, és melyeket figyelmen kívül hagyni.

De ott’Ez egy fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Noha az új technológiához való első alkalmazkodáskor kissé súrlódhat, a hosszú távú eredmények jelentős lehetnek. Mit’Sőt, közvetlenül és gyorsan meg tudja mérni a hozzájárulását’az alsó sorodba kerül.

Azt’Ezen innovációk megvalósítása soha nem volt ilyen egyszerű. Olyan szoftverintegrációk és barkácsolás eszközök világában élünk, amelyek egyszerűsítik a folyamatokat, amelyek csak néhány évvel ezelőtt szükségesek voltak a szakértői ismeretekre.

A vállalkozások aggódnak a változások miatt. Azt’normális. De amikor az innovációk bevezethetők és zökkenőmentesen kipróbálhatók, ott’Tényleg nem kell.

Most itt az ideje az első chatbot létrehozásához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map