7 tip til Black Friday: Don & rsquo; t Bliv fast i trafikken

sort fredag ​​tip featured billede


Black Friday kommer. Og så er millioner af kunder til e-handelsforretninger. Sidste år købte over 100 millioner amerikanere online og brugte $ 19 milliard i løbet af weekenden. Uhyggelige tal, højre?

Men frygt ikke – vi’Vi har gjort vores research, og vil vise dig, hvordan du forbereder og blomstrer denne Black Friday med 7 let at følge tip.

Så hvorfor det store ståhej? Black Friday er den vigtigste dag i året for den amerikanske økonomi. Og størstedelen af ​​Black Friday-forhandlingsjægere flytter online for deres køb.

Og så der’s Amazon, udyret fra Black Friday. I 2016 kontrollerede 35% af shoppere i butikken Amazon, før de købte, og sidste år tog det en kæmpe mængde 55% af Black Friday-markedsandelen.

Men vi’Vi har fået nogle gode tip til dig, hvor du kan få fat i et stykke feriepai, der dækker alt fra kampagneideer til online trafikstød. Så efter at have læst denne guide, vi’være sikker på, at du’Jeg får en eksplosion på Black Friday.

1

Gør dig klar til trafik

Det’s hver websideejer’s værste mareridt: en enorm stigning i besøgende, og dit websted går ned. hvis du’er du en ejer af e-handelswebsteder, du’du mister penge igen. Og dine konkurrenter venter på at byde dine afviste kunder velkommen.

Her’er vores 3 bedste tip til at overleve Black Friday-trafik:

 • Test din lastningskapacitet
 • Stagger e-mails
 • Forbered dig på det værste

Først og fremmest skal du teste din lasteevne. Dette kan gøres med værktøjer som LoadImpact.com, eller hvis du gør det’bruger igen en e-handelswebbygger som Shopify, tænk på at øge din båndbredde.

Svimlende dine e-mails hjælper med at indbringe kunder, en bølge ad gangen. Lade’siger, at du har en rabat, der er for god til at ignorere, og du frigiver den til alle dine abonnenter på en gang. Gæt hvad der sker? Klik, klik, crash. Også, test e-mails måde på forhånd. Sørg for, at de sender og læser korrekt.

Endelig, forbereder sig på katastrofer lyder måske dramatisk, men det’er et sikkerhedsnet. Har dit marketingteam en kommunikationsplan, hvis der er’er et styrt? Forklar, hvorfor det’sker, og hvordan du’Jeg løser det. Det’er virkelig vigtigt for et godt brand image, der bringer kunderne tilbage i fremtiden.

2

Don’glemmer gamle kunder

En almindelig Black Friday-fejl er at fokusere på at lokke til nye kunder. Ja, det er fantastisk til erhvervslivet på lang sigt, men ikke på Black Friday. Hvorfor? Fordi det’er dyrere.

Gennemsnitlig, det’s 2,6x dyrere at annoncere på Black Friday end nogen anden dag. Så hvorfor bruge flere penge, end du har brug for? I stedet bør du prioritere at tjene penge fra eksisterende kunder.

Du sparer ikke kun på annonceringsomkostninger, men du kan også skræddersy dine rabatter. Men hvorfor gider det? Nå, ganske enkelt sagt, at tilpasse annoncer øger konverteringer. Faktisk afslørede en nylig undersøgelse a 500% stigning i transaktioner, da annoncen blev personaliseret.

Du kan gøre dette ved at se købshistorier. For eksempel ved du, hvilken størrelse sneaker nogen har bestilt, eller hvad de har’Vi har for nylig købt en guitar. Brug disse oplysninger til at sende dem ting de har’Jeg læser faktisk.

Bedst af alt, de’Vi har allerede købt dine produkter, så de’vil du sandsynligvis stole på dit brand (og shoppe igen!).

3

Segmenter dine e-mails

Til marketing på Black Friday, en størrelse passer ikke alle. Det fungerer muligvis til salg af sokker, men ikke til e-mail-kampagner. Ifølge Pure360.com, indtjening pr. e-mail er 4x lavere i løbet af Cyber ​​Weekend, så det’er vigtigere end nogensinde at få dine kampagner til at tælle.

I dag er det’er ikke nok til bare at pumpe ud flere e-mails eller sende store rabatter – det’s om at gøre dine annoncer relevante. Kort sagt: Scan gennem din liste over kunder, og prøv at lokke dem anderledes.

Vores bedste tip til effektiv segmentering af Black Friday-e-mails er:

 • Gentag tidligere cyberkøbere
 • Målret mod første timere
 • Tilby kønsspecifikke rabatter

I sammendraget skal du se på købsadfærd. Har denne person handlet med dig før? Så kan du tilbyde dem bundter, fordi de har bevist interesse. Hvis de har fristed’t? Don’t skræmme dem væk med masser af rabatter. Find en balance.

4

Find den rette hastighed

For at komme videre fra #Tip 3, skal du finde en balance i din presserende hastighed. Nu, vi’er ingen psykologer, men vi ved, at presserende ting får folk til at handle hurtigt.

Det gør dette ved at udløse FOMO (Fear-of-Missing-Out) i din hjerne. Det’s normalt udført ved hjælp af tidsbaserede tilbud som ‘Book inden midnat for gratis levering!’. Og de fleste af os er faldet for det.

Et andet koncept er kendt som knaphedsmarkedsføring. Dette opfordrer kunderne til at købe ved hjælp af mængder. For eksempel, ‘Lagerbeholdning lav, bestil nu!’ (Sørg bare for, at lageret faktisk er lavt!)

amazon-lyn-online-tilbudAmazon’s ‘Lynaftaler’ antyd der’er et begrænset antal tilbage, der opmuntrer os til at købe

Så overbelast bare dine kunder med presserende meddelelser, ikke? Forkert.

For meget presserende betyder, at du mister værdi. hvis du’sender konstant ‘Sidste chance’, eller ‘Skynde sig’ e-mails, folk antager, at intet er anderledes. Når alt kommer til alt, hvis hvert produkt er specielt, er der ingen af ​​dem.

Bare husk at gemme dine presserende rabatter i det rigtige øjeblik.

5

Redning forladte vogne

Forladte vognrater stiger fra 69% til 75% i løbet af Black Friday. Men der er måder at omdanne disse vogne til kontanter.

Vores tip til reduktion af vognforladelse er:

 • Brug retargeting
 • Tilføj en ‘ønskeliste’
 • Don’t få brugerne til at oprette en konto

retargeting indkøbskurv desertere med påmindelses-e-mails hjælper med at bringe dem tilbage. Selvfølgelig er der daglige distraktioner, der får kunderne til at glemme, så don’t pres dem for meget. Tænk på at genindrette sociale medier-annoncer eller sende en besked, når de’igen logget på dit websted.

Tilføjelse af en ønskeliste betyder, at kunderne kan gemme varer uden forpligtelse til at købe. Før føjede de sig til deres indkøbsvogn og gik derfra. Ved at give dem dette valg, kan de efterlade disse gaver uden at skulle opgive deres vogn.

Don’t tvinger kunder til at oprette en konto: Det skræmmer de fleste af dem væk. På Black Friday, tilmelding er spildt tid, der kunne bruges på… ja, udgifter. Tilbyde en ‘Gæst’ kassen for at maksimere konverteringer.

6

Vær kreativ

Hvordan kan du skære gennem støjen på denne dag med rabatter? Bliv kreativ. Brug forskellige metoder til at få folk til at stoppe, klikke og købe.

Først skal du kigge på dine konkurrenter. Hvordan tiltrækker de kunder? Og for det andet, hvad fungerede sidste år? Kan du bygge fra det?

Office detailbutik Staples gjorde det godt ved hjælp af en strejf af kreativ humor på deres hjemmeside. Omdøb kategorier (‘Tech the Halls’) for at få kunderne til at grine – det fungerer. Prøv det.

hæftes med sjove overskrifter på hjemmesidenHæfteklammer brugte sjove overskrifter for at lokke shoppere

Eller fokus på sociale medier. Det’er en mere afslappet platform, så du virkelig kan blive kreativ. Tænk på et iørefaldende hashtag eller et sjovt foto for at få din besked på tværs.

7

Tænk på lang sigt

Black Friday er en fantastisk platform til din hjemmeside eller virksomhed. Hvorfor? Du kan få dit navn derude. Som vi’Når vi er dækket, vil der være så mange amerikanere, der er villige til at bruge, bruge, bruge.

Så hvorfor ikke tænke på fremtiden? I #Tip 6 talte vi om kreativitet og vi’Jeg fortsætter kort her.

Vi anbefaler at tænke uden for Black Friday-boksen. I stedet for at afvise rabatter, skal du bruge onlinetrafikken til at forbedre dit brand image, hvilket fører til overskud på linjen. Vi anbefaler at arbejde med velgørenhedsorganisationer.

Ved at donere 100% af Black Friday-indtjeningen til velgørenhed, du’hjælper en værdig sag. Og det vil gøre dig mindeværdig på lang sigt. Ja dig’re tjener ikke penge, men du’hjælper andre.

Patagonien sort fredagskampagnePatagonia gav 100% af Black Friday-salget væk, hvilket forbedrede deres brand image

En hurtig ting at huske: don’t fejrer for tidligt. 40% af de varer, der er købt online, returneres, så don’t bruge al din indtjening med det samme.

Til sidst skal du bruge markedsføring efter købet til langsigtet tænkning. Sende ‘Tak skal du have’ eller ‘Rabat fra næste køb’ e-mails hjælper dit brand med at holde sig ind i kunden’s sind. Så hold kunderne glade, og de’Jeg vender tilbage igen.

Black Friday-tip: Opsummering

Black Friday er en god mulighed for at tjene penge, men du skal forberede dig. Så lad’s sammenfatte vores praktiske tip for at sikre, at du ikke gør det’t sidder fast i trafikken i år.

 1. Forbered dig på onlinetrafik og test-e-mails
 2. Don’t fokusere på nye kunder
 3. Segmenter dine e-mails
 4. Afvej din hastighed
 5. Gem dine forladte vogne
 6. Vær kreativ
 7. Tænk på lang sigt

Efter at have læst denne guide, skal du være begejstret og klar til at gå denne Black Friday. Vær kreativ og don’t panik. I sammendraget skal du bare huske disse 7 tip, og virkelig få dine rabatter til at tælle. Held og lykke!

Besøg for at få flere oplysninger om Black Friday-markedsføringstal Pure360.com i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map