Америка и най-обичаните държави разкриха

Най-обичаните щати на САЩ


С Валентин’s Ден точно зад ъгъла, Америка’Влюбените двойки и копнежните сингли внасят завършващите щрихи в романтичните планове.

От Канзас до Кентъки, Уайоминг до Уисконсин, на 14 февруари Съединените щати ще станат земята на свободната любов.

Милиони са готови да помолят сладура да им бъде валентинка, но искахме да знаем: кой щат в САЩ е най-обичаният?

Валентин’s Денят може да е свързан с романтика, но романтиката е голям бизнес.

Ресторанти, цветарски магазини, бижутери и шоколадови магазини се подготвят за най-добрия ден за пазаруване в календара на дребно

Очаква се общите разходи през 2018 г. да надхвърлят 19,6 милиарда долара, като 55% от населението планира да отбележи празника.

Миналата година бяха доставени над 190 милиона карти, според Националната федерация за търговия на дребно.

Тази година NRF очаква бонбоните да са най-популярният подарък (55%), следван от поздравителни картички (46%) и цветя (35,6%).

Но ако копаете зад числата, къде в САЩ ще Купидон’s стрелките намират целта си най-често?

Решихме да разберем…

Коя е най-обичаната държава в Америка?

Нашата романтична топлинна карта показва кои щати в САЩ са най-обичаните Хаваите влизат под номер едно!

Вижте къде се намира вашият щат в нашата карта на Америка’s повечето (и най-малко) обичани състояния. Ако искате да използвате нашата карта, моля, изпратете имейл, за да бъде коронясан за най-обичания щат в САЩ.

Полинезийският остров има една от най-ниските проценти на развод, високия процент на брака и ниския процент на домакинствата с едно лице. Не само това, но хавайците харчат далеч повече от трудно спечелените си долари, отколкото средният американец за своите партньори за Валентин’s Ден.

Хавайските двойки по прякор Раят на Тихия океан със сигурност изглежда, че живеят в обичана утопия.

В другия край на таблицата’с не добри новини за двойки във Върмонт. Може да са водещият производител на кленов сироп, но с думата за търсене ‘Валентин’s Ден’ най-малко популярни във Вермонт по време на надграждането до празника миналата година, любителите в страната’най-северната държава трябва да стане малко по-сладко.

То’е подобна история в средните западни щати, като само Северна Дакота завършва в топ 15.

Айова, Минесота, Канзас, Южна Дакота и Уисконсин завършиха в долната част 15.

Резултатите със сигурност ще стопят приятелското съперничество между Северна и Южна Дакота.

Докато Северна Дакота влезе в топ пет влюбени щати, техните разочаровани южни братовчеди дойдоха в дъното 10. Може би северните дакотани ще споделят няколко перли на мъдростта тази година?

Нашите открития също предлагат завладяващ поглед върху вековния въпрос: ‘парите купуват ли щастие?’

Четири от топ 10 на най-богатите щати в САЩ по среден доход на домакинствата – Вирджиния, Ню Джърси, Калифорния и Хаваи – всички са били в топ 10 на най-обичаните щати в нашето цялостно проучване.

Може да е държава, известна с реката си, но в Мисисипи курсът на истинската любов не протича гладко. Държавата Магнолия класира безразличните 41 в нашия списък с най-обичаните щати на САЩ. Интересното е, че Мисисипи има и един от най-ниските доходи на домакинствата на всяка държава.

Колегите на библейските крака Луизиана и Алабама също се класираха лошо за романтика, като двамата се появиха в долната част 10. Много американци ще бъдат шокирани, когато виждат толкова слабо ориентирана към семейството част от страната толкова ниско в нашата класация за най-щастливите двойки.

Вижте къде се класира резултатът ви в нашите пълни резултати по-долу:

методология

Използвахме публично достъпни данни от американското преброяване на населението, Statista и компания за машинно обучение Getsidecar.com, за да намерим общодържавни данни за процента на хората, които никога не са сключили брак, процента на брака и разводите, домакинствата с едно лице и средния Валентин’s Дневни разходи.

Данните от Google Trends разкриха състоянията къде ‘Валентин’s Ден’ беше най-популярната дума за търсене за месеца, водещ до Валентин’s Day 2017, като част от общите търсения в това местоположение.

Sidecar анализира данните на Google Analytics от 9,2 милиона потребителски сесии на търговците на електронна търговия’ сайтове от 1 февруари 2016 г. до 14 февруари 2016 г. и от 1 февруари 2015 г. до 14 февруари 2015 г. за определяне на средната валентина’s ден, прекаран от американската държава.

Събрахме данните и възложихме на всяка държава оценка между 1 и 10, 10 е висока и 1 е ниска, за всеки набор от данни. Средната стойност на всеки набор от данни се взема и състоянията се класират от най-високото (най-обичаното) до най-ниското (най-малко обичаното), за да се получат крайните резултати.

Когато две държави, завързани в крайния резултат, държавата с по-високия процент на брака е класирана по-високо. Ние сме избрали процента на брака като най-силния показател за състояние на влюбени, поради и двете данни’s достоверност (записи от преброяването в САЩ) и защото бракът е общоприет като барометър на романтичните ангажименти.

Източници:

  • AmericanFactFinder, Преброяване на САЩ – 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Statista 2016
  • Google Тенденции

заключение

Ние не’не знам дали’Слънце или темп на живот, но Хавай е ясен победител в нашия анализ на най-обичаните щати на САЩ.

Изглежда, че е там’s нещо в морския въздух. Всички наши топ три – Хаваи, Тексас и Калифорния – имат брегови линии.

Ако виждате, че държавата ви е слабо класирана, е изчерпала балона във формата на сърце, дон’не се притеснявайте! С Валентин’s Разходите за деня само се увеличават’s все всички, за които да играем, докато бързаме към 14 февруари 2018 г. Нагоре анте и вижте дали можете да повярвате на състоянието си’s репутация.

Или просто си резервирайте полет до Хаваите…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me