Amerika legnépesebb államait derítették ki

A legszerettebb amerikai államok


Valentine-val’Nap a sarkon, Amerika’Szerelmes párok és vágyakozó szingletek a romantikus tervek befejező részévé teszik.

Kansas-tól Kentucky-ig, Wyomingtól Wisconsinig február 14-én az Egyesült Államok a szabad szerelem földje lesz..

Milliók készen állnak arra, hogy megkérdezzék egy kedvesét, hogy legyen kedvesük, de meg akartuk tudni: melyik amerikai állam a legkedveltebb?

Szerető’Lehet, hogy a nap a romantikáról szól, de A romantika nagy üzlet.

Éttermek, virágkereskedők, ékszerészek és csokoládéboltok készülnek fel a kiskereskedelmi naptár legkönnyebb vásárlási napjára

A teljes kiadások 2018-ban várhatóan 19,6 milliárd dollárt tesznek ki, és a lakosság 55% -a tervezi ünnepet ünnepelni.

A Nemzeti Kiskereskedelmi Szövetség szerint tavaly több mint 190 millió kártyát szállítottak.

Ebben az évben az NRF szerint a cukorka lesz a legnépszerűbb ajándék (55%), majd üdvözlőlapok (46%) és virágok (35,6%).

De ha ásni a számok mögött, hol az USA-ban Ámor’A nyilak a célpontot találják leggyakrabban?

Úgy döntöttünk, hogy megtudjuk…

Melyik a legkedveltebb állam Amerikában?

Romantikus hőtérképünk megmutatja, melyik amerikai államok vannak a legkedveltebbek Hawaii elsőként lép be!

Nézze meg, hol helyezkedik el az Ön állama Amerika térképén’a leginkább szeretett államok. Ha szeretné használni a térképünket, kérjük, küldjön egy e-mailt az Egyesült Államok legkedveltebb államának koronájává.

A polinéziai szigeten az egyik legalacsonyabb a válási arány, magas házassági arány és az egyszemélyes háztartások alacsony százaléka. Nem csak, hogy a hawaiiiak sokkal többet keresnek megkeresett dollárjukból, mint az átlagos amerikai, a partnereiknek a Valentin-napra’Napja.

A csendes-óceáni paradicsomnak nevezett hawaii párok minden bizonnyal szeretett utópiában élnek.

Az asztal másik végén’s nem jó hír vermonti párok számára. Lehet, hogy a juharszirup vezető gyártója, de a keresett kifejezéssel ‘Szerető’Napja’ Vermontban a legkevésbé népszerűek az előző év ünnepi felépítése során, az ország szerelmesei’A legészakibb államnak kissé édesebbnek kell lennie.

Azt’Hasonló történet a közép-nyugati államokban, csak Észak-Dakotának a top 15-ben.

Iowa, Minnesota, Kansas, Dél-Dakota és Wisconsin mind az alsó 15. helyezett.

Az eredmények minden bizonnyal felhívják a figyelmet az észak- és dél-dakota közötti barátságos rivalizációra.

Míg Észak-Dakota az első öt legkedveltebb államban volt, elégedetlen déli unokatestvéreik az alsó 10-ben voltak. Lehet, hogy az észak-dakotiok megosztják néhány bölcsességgyöngyöt ebben az évben?

Megállapításaink izgalmas betekintést nyújtanak az éves kérdésbe: ‘pénzt vesz a boldogság?’

A háztartások átlagos jövedelme alapján az első 10 leggazdagabb amerikai állam közül négy – Virginia, New Jersey, Kalifornia és Hawaii – mindegyikük átfogó tanulmányunk első 10 legkedveltebb államának helyezi a helyet.

Lehet, hogy egy folyóval híres állam, de Mississippiben az igaz szerelem folyamata nem zajlik jól. A magnólia állam közömbös 41-et helyezett a legkedveltebb amerikai államok listáján. Érdekes módon Mississippi bármely államában a legalacsonyabb a háztartások jövedelme.

A Louisiana és Alabama bibliai harangok gyenge pontszáma a romantika miatt, mindkettő az alsó részében jelenik meg. Sok amerikai megdöbbentő lesz, ha egy ilyen családorientált országrész olyan alacsony pontszámot lát el a legboldogabb párok rangsorában..

Az alábbiakban megnézheti, hogy a pontszáma milyen rangsorban szerepel:

Módszertan

Az amerikai népszámlálás, a Statista és a Getsidecar.com gépi tanulási társaságának nyilvánosan elérhető adatait használtuk fel, hogy az egész államra kiterjedő adatokat megtalálja a soha nem házasodott emberek százaléka, a házasság és a válás aránya, az egyszemélyes háztartások és az átlagos Valentin’Napi kiadások.

A Google Trends adatai feltárták az államokat ‘Szerető’Napja’ volt a legnépszerűbb keresési kifejezés azon hónapban, amely a Valentine-ig vezet’s 2017. nap, az adott helyen végzett összes keresés töredékeként.

A Sidecar elemezte az e-kereskedelmi kiskereskedők 9,2 millió felhasználói üléséből származó Google Analytics adatait’ helyek 2016. február 1-jétől 2016. február 14-ig és 2015. február 1-jétől 2015. február 14-ig az átlagos valentin meghatározása céljából’nap az USA állam részéről.

Összegyűjtöttük az adatokat, és az egyes államoknak 1 és 10, 10 magas és 1 alacsony pontszámot adtunk az egyes adatkészletekre. Az egyes adatkészletek átlagát vesszük, és az állapotokat a legmagasabb (legkedveltebb) és a legalacsonyabb (legkevésbé szeretett) sorrendbe állítjuk a végső eredmények elérése érdekében..

Ahol két állam kötődik a végső pontszámhoz, a magasabb házassági aránnyal rendelkező államot magasabb rangsorolják. Mindkét adat miatt a házassági arányt választottuk a kedvelt állapot legerősebb mutatójává’hitelessége (az Egyesült Államok népszámlálási adatai) és mivel a házasságot általánosan elfogadják, hogy a romantikus elkötelezettség barométere legyen.

Forrás:

  • AmericanFactFinder, amerikai népszámlálás – 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Statista 2016
  • Google Trends

Következtetés

Mi nem’Nem tudom, hogy’a napsütés vagy az élet üteme, de Hawaii egyértelmű nyertes az amerikai legkedveltebb államok elemzésében.

Úgy tűnik, ott van’s valami a tengeri levegőben. Mindhárom legjobbnak – Hawaii, Texas és Kalifornia – partjai vannak.

Ha látja, hogy az állam rosszul rangsorolt, leeresztette a szív alakú ballont, Don’ne aggódj! Valentine-val’s A napi kiadások ott csak emelkedni fognak’Még mindig mindannyian játszunk, amint 2018. február 14 felé sérülünk. Fel az ante-ra, és nézd meg, vajon tudod-e hinni az államod’jó hírneve.

Vagy csak foglaljon magának repülést Hawaiira…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me