Amerika legnépesebb államait derítették ki

A legszerettebb amerikai államok


Valentine-val’Nap a sarkon, Amerika’Szerelmes párok és vágyakozó szingletek a romantikus tervek befejező részévé teszik.

Kansas-tól Kentucky-ig, Wyomingtól Wisconsinig február 14-én az Egyesült Államok a szabad szerelem földje lesz..

Milliók készen állnak arra, hogy megkérdezzék egy kedvesét, hogy legyen kedvesük, de meg akartuk tudni: melyik amerikai állam a legkedveltebb?

Szerető’Lehet, hogy a nap a romantikáról szól, de A romantika nagy üzlet.

Éttermek, virágkereskedők, ékszerészek és csokoládéboltok készülnek fel a kiskereskedelmi naptár legkönnyebb vásárlási napjára

A teljes kiadások 2018-ban várhatóan 19,6 milliárd dollárt tesznek ki, és a lakosság 55% -a tervezi ünnepet ünnepelni.

A Nemzeti Kiskereskedelmi Szövetség szerint tavaly több mint 190 millió kártyát szállítottak.

Ebben az évben az NRF szerint a cukorka lesz a legnépszerűbb ajándék (55%), majd üdvözlőlapok (46%) és virágok (35,6%).

De ha ásni a számok mögött, hol az USA-ban Ámor’A nyilak a célpontot találják leggyakrabban?

Úgy döntöttünk, hogy megtudjuk…

Melyik a legkedveltebb állam Amerikában?

Romantikus hőtérképünk megmutatja, melyik amerikai államok vannak a legkedveltebbek Hawaii elsőként lép be!

Nézze meg, hol helyezkedik el az Ön állama Amerika térképén’a leginkább szeretett államok. Ha szeretné használni a térképünket, kérjük, küldjön egy e-mailt az Egyesült Államok legkedveltebb államának koronájává.

A polinéziai szigeten az egyik legalacsonyabb a válási arány, magas házassági arány és az egyszemélyes háztartások alacsony százaléka. Nem csak, hogy a hawaiiiak sokkal többet keresnek megkeresett dollárjukból, mint az átlagos amerikai, a partnereiknek a Valentin-napra’Napja.

A csendes-óceáni paradicsomnak nevezett hawaii párok minden bizonnyal szeretett utópiában élnek.

Az asztal másik végén’s nem jó hír vermonti párok számára. Lehet, hogy a juharszirup vezető gyártója, de a keresett kifejezéssel ‘Szerető’Napja’ Vermontban a legkevésbé népszerűek az előző év ünnepi felépítése során, az ország szerelmesei’A legészakibb államnak kissé édesebbnek kell lennie.

Azt’Hasonló történet a közép-nyugati államokban, csak Észak-Dakotának a top 15-ben.

Iowa, Minnesota, Kansas, Dél-Dakota és Wisconsin mind az alsó 15. helyezett.

Az eredmények minden bizonnyal felhívják a figyelmet az észak- és dél-dakota közötti barátságos rivalizációra.

Míg Észak-Dakota az első öt legkedveltebb államban volt, elégedetlen déli unokatestvéreik az alsó 10-ben voltak. Lehet, hogy az észak-dakotiok megosztják néhány bölcsességgyöngyöt ebben az évben?

Megállapításaink izgalmas betekintést nyújtanak az éves kérdésbe: ‘pénzt vesz a boldogság?’

A háztartások átlagos jövedelme alapján az első 10 leggazdagabb amerikai állam közül négy – Virginia, New Jersey, Kalifornia és Hawaii – mindegyikük átfogó tanulmányunk első 10 legkedveltebb államának helyezi a helyet.

Lehet, hogy egy folyóval híres állam, de Mississippiben az igaz szerelem folyamata nem zajlik jól. A magnólia állam közömbös 41-et helyezett a legkedveltebb amerikai államok listáján. Érdekes módon Mississippi bármely államában a legalacsonyabb a háztartások jövedelme.

A Louisiana és Alabama bibliai harangok gyenge pontszáma a romantika miatt, mindkettő az alsó részében jelenik meg. Sok amerikai megdöbbentő lesz, ha egy ilyen családorientált országrész olyan alacsony pontszámot lát el a legboldogabb párok rangsorában..

Az alábbiakban megnézheti, hogy a pontszáma milyen rangsorban szerepel:

Módszertan

Az amerikai népszámlálás, a Statista és a Getsidecar.com gépi tanulási társaságának nyilvánosan elérhető adatait használtuk fel, hogy az egész államra kiterjedő adatokat megtalálja a soha nem házasodott emberek százaléka, a házasság és a válás aránya, az egyszemélyes háztartások és az átlagos Valentin’Napi kiadások.

A Google Trends adatai feltárták az államokat ‘Szerető’Napja’ volt a legnépszerűbb keresési kifejezés azon hónapban, amely a Valentine-ig vezet’s 2017. nap, az adott helyen végzett összes keresés töredékeként.

A Sidecar elemezte az e-kereskedelmi kiskereskedők 9,2 millió felhasználói üléséből származó Google Analytics adatait’ helyek 2016. február 1-jétől 2016. február 14-ig és 2015. február 1-jétől 2015. február 14-ig az átlagos valentin meghatározása céljából’nap az USA állam részéről.

Összegyűjtöttük az adatokat, és az egyes államoknak 1 és 10, 10 magas és 1 alacsony pontszámot adtunk az egyes adatkészletekre. Az egyes adatkészletek átlagát vesszük, és az állapotokat a legmagasabb (legkedveltebb) és a legalacsonyabb (legkevésbé szeretett) sorrendbe állítjuk a végső eredmények elérése érdekében..

Ahol két állam kötődik a végső pontszámhoz, a magasabb házassági aránnyal rendelkező államot magasabb rangsorolják. Mindkét adat miatt a házassági arányt választottuk a kedvelt állapot legerősebb mutatójává’hitelessége (az Egyesült Államok népszámlálási adatai) és mivel a házasságot általánosan elfogadják, hogy a romantikus elkötelezettség barométere legyen.

Forrás:

 • AmericanFactFinder, amerikai népszámlálás – 2016
 • Getsidecar.com – 2016
 • Statista 2016
 • Google Trends

Következtetés

Mi nem’Nem tudom, hogy’a napsütés vagy az élet üteme, de Hawaii egyértelmű nyertes az amerikai legkedveltebb államok elemzésében.

Úgy tűnik, ott van’s valami a tengeri levegőben. Mindhárom legjobbnak – Hawaii, Texas és Kalifornia – partjai vannak.

Ha látja, hogy az állam rosszul rangsorolt, leeresztette a szív alakú ballont, Don’ne aggódj! Valentine-val’s A napi kiadások ott csak emelkedni fognak’Még mindig mindannyian játszunk, amint 2018. február 14 felé sérülünk. Fel az ante-ra, és nézd meg, vajon tudod-e hinni az államod’jó hírneve.

Vagy csak foglaljon magának repülést Hawaiira…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map