Amerika otkrila najdraže države

Najviše voljene američke države


S Valentinom’Dan iza ugla, Amerika’zaljubljeni parovi i čežnjivi singlovi unose romantične planove.

Od Kansasa do Kentuckyja, Wyominga do Wisconsina, 14. veljače Sjedinjene Države postat će zemlja slobodne ljubavi.

Milioni su spremni zamoliti dragu osobu da im bude valentina, ali htjeli smo znati: koja je američka država najomiljenija?

Voljeni’s Dan se možda tiče romantike, ali romantika je veliki posao.

Restorani, cvjećari, draguljari i trgovine čokoladom pripremaju se za najspiestniji dan kupovine u kalendaru maloprodaje

Očekuje se da će ukupna potrošnja u 2018. godini premašiti 19,6 milijardi dolara, a 55% stanovništva planira proslaviti praznik.

Prošle godine isporučeno je preko 190 milijuna kartica, prema Nacionalnoj federaciji za maloprodaju.

Ove godine NRF očekuje da su slatkiši najpopularniji poklon (55%), a slijede čestitke (46%) i cvijeće (35,6%).

Ali ako kopaš iza brojeva, gdje će u SAD-u Kupid’s strelice najčešće pronalaze svoju metu?

Odlučili smo saznati…

Koja je država najomiljenija u Americi?

Naša romantična toplotna karta pokazuje s kojima su države SAD-a najviše voljene Na Havaje dolazi broj jedan!

Pogledajte gdje se nalazi naša država na našoj karti Amerike’Najviše (i najmanje) voljenih stanja. Ako želite koristiti našu kartu, pošaljite nam e-poštu da bude proglašena najomraženijom američkom državom.

Polinezijski otok ima jednu od najnižih stopa razvoda, visoku stopu braka i nizak postotak kućanstava za jednu osobu. I ne samo to, Havajci troše daleko više svojih teško zarađenih dolara od prosječnog Amerikanca na svoje partnere na Valentinovu’s dan.

Havajski parovi pod nadimkom Raj Tihog oceana sigurno žive u voljenoj utopiji.

Na drugom kraju stola to’a nisu dobre vijesti za parove u Vermontu. Možda su vodeći proizvođač javorovog sirupa, ali uz pojam za pretraživanje ‘Voljeni’s dan’ Najmanje popularno u Vermontu za vrijeme nadgradnje do praznika prošle godine, zaljubljenici u zemlju’Najsjevernija država mora postati slađa.

To’s sličnom pričom u srednjozapadnim državama, s tim da je samo Sjeverna Dakota završila u prvih 15.

Iowa, Minnesota, Kansas, Južna Dakota i Wisconsin svi su završili na začelju 15.

Rezultati će zasigurno ugroziti prijateljsko rivalstvo između Sjeverne i Južne Dakote.

Dok je Sjeverna Dakota ušla među prvih pet zaljubljenih država, njihovi razočarani južni rođaci stigli su do dna 10. Možda će Sjeverni Dakotani ove godine podijeliti neke bisere mudrosti?

Naši nalazi također nude fascinantan uvid u to staro pitanje: ‘kupuje li novac sreću?’

Četiri od 10 najboljih najbogatijih američkih država po prosječnom dohotku domaćinstva – Virginija, New Jersey, Kalifornija i Havaji – u našem sveobuhvatnom istraživanju su se našle u top 10 najomiljenijih država.

Možda je to država poznata po svojoj rijeci, ali u Mississippi tijek prave ljubavi ne teče glatko. Država Magnolia ravnomjerno je stajala 41. na našem popisu najomiljenijih američkih država. Zanimljivo je da Mississippi također ima jedan od najnižih primanja kućanstava bilo koje države.

Rođaci iz Biblije Louisiana i Alabama također su loše ocijenili romantiku, obojica su se pojavila u dnu 10. Mnogi Amerikanci će biti šokirani kad tako nisko ocjenjuju takav obiteljski dio zemlje u našoj ljestvici za najsretnije parove..

Provjerite gdje se rezultat nalazi u našim cjelovitim rezultatima:

Metodologija

Koristili smo javno dostupne podatke iz američkog popisa stanovništva, Statiste i kompanije za strojno učenje Getsidecar.com da bismo pronašli podatke u cijeloj državi o postotku ljudi koji nikada nisu stupili u brak, stopi braka i razvoda, kućanstvima za jednu osobu i prosječnom Valentinu’s Dan potrošnje.

Podaci Google Trends otkrili su stanja u kojima ‘Voljeni’s dan’ bio je najpopularniji pojam za pretraživanje mjeseca koji je vodio do Valentine’s. 2017. kao djelić ukupnog pretraživanja na toj lokaciji.

Sidecar je analizirao podatke Google Analyticsa iz 9,2 milijuna korisničkih sesija putem e-trgovine’ web lokacije od 1. veljače 2016. do 14. veljače 2016. i od 1. veljače 2015. do 14. veljače 2015. za utvrđivanje prosječne valentine’dan proveden od strane američke države.

Usporedili smo podatke i svakoj državi dodijelili ocjenu između 1 i 10, 10 je visoka i 1 bila niska, za svaki skup podataka. Prosjek svakog skupa podataka uzima se, a države su rangirane od najvišeg (najviše voljenog) do najnižeg (najmanje voljene) kako bi se dobili konačni rezultati.

Ako su dvije države bile izjednačene u konačnom rezultatu, država s većom stopom braka rangirana je na više. Zbog oba podatka odabrali smo stopu braka kao najjači pokazatelj voljenog stanja’s kredibilitetom (američki popisni podaci) i zato što je brak općenito prihvaćen kao barometar romantične predanosti.

izvori:

  • AmericanFactFinder, popis stanovništva u SAD-u 2016
  • Getsidecar.com – 2016
  • Statista 2016
  • Google Trends

Zaključak

Mi ne’ne znam da li’S sunčanim zrakama ili tempom života, ali Havaji su jasni pobjednici u našoj analizi najomiljenijih američkih država.

Čini se da je tamo’je nešto u morskom zraku. Sve naše najbolje tri – Havaji, Teksas i Kalifornija – imaju obalu.

Ako je gledanje vaše države loše rangirano ispuhalo balon u obliku srca, don’ne brini! S Valentinom’s Dnevni izdaci samo se povećavaju’Još uvijek se igramo dok odlazimo 14. veljače 2018. Uzmite antenu i provjerite možete li vjerovati svojoj državi’s reputacijom.

Ili samo rezervirajte let na Havaje…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me